New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=j_Vzo_hwUUgEzt megnézve elbizonytalanodtam Eli Apple-vel kapcsolatban...
több mint 9 éve
www.bigblueview.com/2016/5/3/11576184/new-york-giants-2016-draft-class-analysis-eli-apple-sterling-shepard-nfl-draft-reportebben aztán unásig lehet olvasni a pickjeinkről 😊
több mint 9 éve
Justin Tuck will officially retire as a member of the New York Giants this Friday.nekem még mindig ő a háttérképem 😊
ozibozi
több mint 9 éve
Justin Tuck will officially retire as a member of the New York Giants this Friday.
több mint 9 éve
"A New York Giants sem akar elmaradni az Európából érkező játékosok begyűjtésében a Vikings és a Packers mellett: ők az amúgy amerikai Donald Russellt, a Dresden Monarchs running backjét választották, aki 161 carryből 1592 yardot és húsz TD-t termelt tavaly a németeknél."Nagyon sokan vagyunk RB poszton. Vereen és Jennings mellé most érkezett a draft-ról Paul Perkins aki szerintem simán be fog kerülni az 53-as keretbe. Melléjük valószínűleg 1 ember fog még odaérni:
Vajon bent fog maradni az 53-ba?
Coolearie
- Orleans Darkwa: most sérült, de tavalyi éve alapján ő tűnik a legesélyesebbnek
- Andre Williams: én már kivágnám
- Bobby Rainey
+ az UDFA-k
Persze ha kihagyhatatlannak bizonyul a camp alatt, akkor nincs miről beszélni, de jelenleg erre minimális az esély.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Vajon bent fog maradni az 53-ba?Coolearienem.
így is tele vagyunk RB poszton.
több mint 9 éve
"A New York Giants sem akar elmaradni az Európából érkező játékosok begyűjtésében a Vikings és a Packers mellett: ők az amúgy amerikai Donald Russellt, a Dresden Monarchs running backjét választották, aki 161 carryből 1592 yardot és húsz TD-t termelt tavaly a németeknél."Vajon bent fog maradni az 53-ba?
több mint 9 éve
Nem tudom, volt-e már, de Reese azt mondta, hogy az 1/10-nél Apple volt a Giants boardján a legmagasabban olyan játékos, akinél nem volt valami „zavaró tényező”.sztem a zavaró tényezőt nem Hargreaves-re értették, nála egyszerűen csak előrébb rangsorolták Apple-t. A zavaró tényező vszínű Tunsil-re és Jack-re vonatkozott.
Ezek alapján arra tudok csak vélni, hogy Hargreavesnál (mert főleg azért ment az értetlenkedés, miért nem ő, miért Apple a pick) például a mérete volt a gond, míg ugye alap, hogy Jacknél meg a térd.
Én mondjuk baromságnak vélem ezt az alacsony, akkor nem top10-es felfogást, ami Shermanék miatt divatba jött, de hát kinek mi, igazából magadta a magyarázatot Reese a miértre.
Kérdés, ő lesz-e a következő nagy találat, mint OBJ.
Stez
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Nem igazán értem miért kell itt negatívkodni. Leírtad a véleményed, ezzel nincs is semmi baj, de most már kezdesz átesni a bizonyos paci túloldalára. Szidhatod nyugodtan a csapatot, csak nem értem miért itt kell, vagy hogy egyáltalán miért kell. Sajnáljuk, hogy mi bizakodóan várjuk a szezont, ellenben a károgókkal.Először is nem negatívkodok, pláne nem károgok hanem leírom a véleményem, amit én reálisnak tartok, ettől te még gondolhatod máshogy, ki fog derülni az igazság a szezonban. Azt hogy miért itt teszem? Azért mert 10 éve itt szoktam elmondani a véleményemet, ami általában valóban nem abból szokott állni, hogy halálba ömlengem magam, ahogy egyébként indokolatlan kritikákat se szoktam megfogalmazni, sőt előfordul h kifejezetten bizakodó vagyok (ahogy pl tavaly a Pats meccs előtt is azt tippeltem, h jók leszünk, pedig semmi nem utalt rá a papírforma alapján). A véleményemet a továbbiakban is le fogom írni, ha úgy tartja kedvem, és nem valószínű hogy engedélyt fogok kérni tőled ehhez.
A tényleges témával kapcsolatban pedig, azért olyan erősítésekkel a csapatban, mint Vernon, Jankins, Harrison, egy első perctől bunkó nélkül játszani képes JPP, és a visszatérő Cruz azt mondani, hogy még gyengült is a keret, eléggé WTF kijelentés. Pláne ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy a tavaly draft-olt fiatalok 2. évükre jobban beérhetnek és azt, hogy a többség által minimum B-re értékelt draft-on, sikerülni látszik több hiányosságunkat is javítani.
Awesome88
Egyébként hol írtam olyat, h gyengültünk tavalyhoz képest? Kicsit asszem te estél át a paci túloldalára..
több mint 9 éve
Nem hiszed el, hogy ez a keret akár erre is képes lenne? 😊de ha mondjuk 6-10 vagy 7-11 akkor sincs nagy különbség a bizakodó és a negatív hozzáállás között!Ezt azért kétlem 😊
szóval peace! 😊
yooker
empty taxi
több mint 9 éve
de ha mondjuk 6-10 vagy 7-11 akkor sincs nagy különbség a bizakodó és a negatív hozzáállás között!Ezt azért kétlem 😊
szóval peace! 😊
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem igazán értem miért kell itt negatívkodni. Leírtad a véleményed, ezzel nincs is semmi baj, de most már kezdesz átesni a bizonyos paci túloldalára. Szidhatod nyugodtan a csapatot, csak nem értem miért itt kell, vagy hogy egyáltalán miért kell. Sajnáljuk, hogy mi bizakodóan várjuk a szezont, ellenben a károgókkal.szerintem nem álltok olyan messze a két véleménnyel!kár berágni
A tényleges témával kapcsolatban pedig, azért olyan erősítésekkel a csapatban, mint Vernon, Jankins, Harrison, egy első perctől bunkó nélkül játszani képes JPP, és a visszatérő Cruz azt mondani, hogy még gyengült is a keret, eléggé WTF kijelentés. Pláne ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy a tavaly draft-olt fiatalok 2. évükre jobban beérhetnek és azt, hogy a többség által minimum B-re értékelt draft-on, sikerülni látszik több hiányosságunkat is javítani.
Nem elvárás a csoportgyőzelem, mert azért még mindig csak épülőben van a csapat, de egy X-es szezont mát minimum ki lehetne hozni, ha pedig megint bénáznak az ellenfelek akkor még akár többet is. Írtam is és ezt tartom, hogy az Eagles bármilyen irányítóval is, idén nem lesz faktor és a Skins-nek nem fog még egyszer így kijönni a lépés (QB fronton sem). Ugyan ezen alapon sajnos valószínűtlen, hogy Romo megint kihagyja az egész szezont, de sérülése és így kihagyott meccse biztos, hogy lesz. Viszont amennyire félelmetes a támadósoruk, annyira gyenge a védelmük.
A védőfaluk 0 lesz év elején, az eltiltottak miatt, a secondary pedig egy nagy ementáli, ahol egy nagyobb nevet is nehéz találni, nem hogy épkézláb egységet. Ezért is hatalmas csatát várok az első héten, igazi pontháborút, ahol minden esélyünk megvan a győzelemre. A védelmünk már most csak nevek alapján fényévekkel jobb (igen fényévekkel), így képesek lehetnek megállítani a Dallas támadó szekerét. Ellenben az ő védelmük nehezen fog tudni ellenállni a Manning - OBJ & társai légiveszélynek, egy félig eltiltott fallal, nyomás nélkül az irányítónkon, és a lyukas sec-el. Ez már előny lenne a későbbiekre.
Awesome88
Te sem vársz azért kiugróan nagy eredményt, amikor kicsit konkrétabb mérleget írsz,
és Szesze "negatívkodása" is egy ehhez közeli eredmény tippelését jelenti (számomra)
aztán majd megírja ha nem...
de ha mondjuk 6-10 vagy 7-9 akkor sincs nagy különbség a bizakodó és a negatív hozzáállás között!
szóval peace! 😊
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Nem tudom, volt-e már, de Reese azt mondta, hogy az 1/10-nél Apple volt a Giants boardján a legmagasabban olyan játékos, akinél nem volt valami „zavaró tényező”.Ezek alapján arra tudok csak vélni, hogy Hargreavesnál (mert főleg azért ment az értetlenkedés, miért nem ő, miért Apple a pick) például a mérete volt a gond, míg ugye alap, hogy Jacknél meg a térd.
Én mondjuk baromságnak vélem ezt az alacsony, akkor nem top10-es felfogást, ami Shermanék miatt divatba jött, de hát kinek mi, igazából magadta a magyarázatot Reese a miértre.
Kérdés, ő lesz-e a következő nagy találat, mint OBJ.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
A védőfaluk 0 lesz év elején, az eltiltottak miatt, a secondary pedig egy nagy ementáli, ahol egy nagyobb nevet is nehéz találni, nem hogy épkézláb egységet. Ezért is hatalmas csatát várok az első héten, igazi pontháborút, ahol minden esélyünk megvan a győzelemre. A védelmünk már most csak nevek alapján fényévekkel jobb (igen fényévekkel), így képesek lehetnek megállítani a Dallas támadó szekerét. Ellenben az ő védelmük nehezen fog tudni ellenállni a Manning - OBJ & társai légiveszélynek, egy félig eltiltott fallal, nyomás nélkül az irányítónkon, és a lyukas sec-el. Ez már előny lenne a későbbiekre.Elképesztően messze van még a szeptember (sajnos), de azért ne felejtsd el, hogy az új védelmünk még konkrétan 0 percet játszott együtt, ott pedig évek óta szisztematikusan épül egy nem gyenge támadósor, majd a legkönnyebben konvertálható posztra draftoltak egy top10-es tehetséget. Philadelphiában is hányszor épült már Dream Team, szóval nem feltétlenül negatív Szesze, mindössze egy másik oldalról közelíti meg a holtszezont 😊
Awesome88
Úgyis a pályán fog eldőlni milyen szezonunk lesz.
több mint 9 éve
Nem igazán értem miért kell itt negatívkodni. Leírtad a véleményed, ezzel nincs is semmi baj, de most már kezdesz átesni a bizonyos paci túloldalára. Szidhatod nyugodtan a csapatot, csak nem értem miért itt kell, vagy hogy egyáltalán miért kell. Sajnáljuk, hogy mi bizakodóan várjuk a szezont, ellenben a károgókkal.ahogy más se szarja össze magát a miénktől 😊En azert attol a cowboys offensetol nem szarnam ossze magam.Jobban aggaszt h tovabbra sincs olyan LB aki vmit is erne Reed ellen amikor a deadskins el jatszunk.Hát nemtom, sztem a Dallas-i offense valóban elit lesz idén, ott minden adott hozzá, az a kérdés hogy a védelmükkel mi lesz, ha össze tudják rakni közepes szintre akkor sztem egyértelmű favoritok. A Redskinst nem látom olyan erősnek, közepes teljesítmény várható tőlük sztem (akárcsak tavaly), de ez most sztem kevés lesz a csoportgyőzelemhez.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.hasonlót akartam én is írni, csak a Cowboys helyett a Redskinst, így azért érdekes egy év elé nézünk a csoportban 😊
Szesze
kristof
Aztán persze sose lehet tudni, jön 1-2 sérülés a kulcsposztokon valakinél és megy a szezon a levesbe egyből. Azért remélem idén minket már nem sújt olyan mértékben, mint az előző három évben, mert azért ami mostanában volt nálunk az több, mint pech.
Szesze
Gerixx
Szesze
Nem elvárás a csoportgyőzelem, mert azért még mindig csak épülőben van a csapat, de egy X-es szezont mát minimum ki lehetne hozni, ha pedig megint bénáznak az ellenfelek akkor még akár többet is. Írtam is és ezt tartom, hogy az Eagles bármilyen irányítóval is, idén nem lesz faktor és a Skins-nek nem fog még egyszer így kijönni a lépés (QB fronton sem). Ugyan ezen alapon sajnos valószínűtlen, hogy Romo megint kihagyja az egész szezont, de sérülése és így kihagyott meccse biztos, hogy lesz. Viszont amennyire félelmetes a támadósoruk, annyira gyenge a védelmük.
A védőfaluk 0 lesz év elején, az eltiltottak miatt, a secondary pedig egy nagy ementáli, ahol egy nagyobb nevet is nehéz találni, nem hogy épkézláb egységet. Ezért is hatalmas csatát várok az első héten, igazi pontháborút, ahol minden esélyünk megvan a győzelemre. A védelmünk már most csak nevek alapján fényévekkel jobb (igen fényévekkel), így képesek lehetnek megállítani a Dallas támadó szekerét. Ellenben az ő védelmük nehezen fog tudni ellenállni a Manning - OBJ & társai légiveszélynek, egy félig eltiltott fallal, nyomás nélkül az irányítónkon, és a lyukas sec-el. Ez már előny lenne a későbbiekre.
több mint 9 éve
azért hogy ez a keret nem erősebb mint a tavalyi az kicsit erősnek érzem..😊nem lettünk világverőek egyből az tuti, de komoly FA és egy draft áll már mögöttünk és még lehetnek (lesznek) érkezők...
a legnagyobb bajom , hogy
az O-től futásban kellene érdemi javulás, ezt nem látom egyenlőre hogy hogyan , mitől fog megtörténni , mert nélküle megint sok meccs (akár a szezon) fog elmenni...
passzban nem volt (lesz) probléma várhatóan
A Dallas nálam is komoly favorit (papíron ) idén de nyilván Romo épségén igen sok múlik megint, amivel könnyen akadhatnak gondok ismét...
a Skinssel azért illene már felvenni a versenyt , de szoros lesz mindenképp ,ami reálisan ugye csoport 2.-3. helyet jelenthet... a Phillyt idén még én sem érzem versenyképesnek
szóval simán benne van egy tavalyihoz hasonló szitu , ahol akár oda is vergődhetünk az élre a végén, de lehetünk akár simán harmadikok is...
NFC East powa ismét! 😊
több mint 9 éve
ahogy más se szarja össze magát a miénktől 😊En azert attol a cowboys offensetol nem szarnam ossze magam.Jobban aggaszt h tovabbra sincs olyan LB aki vmit is erne Reed ellen amikor a deadskins el jatszunk.Hát nemtom, sztem a Dallas-i offense valóban elit lesz idén, ott minden adott hozzá, az a kérdés hogy a védelmükkel mi lesz, ha össze tudják rakni közepes szintre akkor sztem egyértelmű favoritok. A Redskinst nem látom olyan erősnek, közepes teljesítmény várható tőlük sztem (akárcsak tavaly), de ez most sztem kevés lesz a csoportgyőzelemhez.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.hasonlót akartam én is írni, csak a Cowboys helyett a Redskinst, így azért érdekes egy év elé nézünk a csoportban 😊
Szesze
kristof
Aztán persze sose lehet tudni, jön 1-2 sérülés a kulcsposztokon valakinél és megy a szezon a levesbe egyből. Azért remélem idén minket már nem sújt olyan mértékben, mint az előző három évben, mert azért ami mostanában volt nálunk az több, mint pech.
Szesze
Gerixx
több mint 9 éve
Ugy legyenHa ez megnyugtat, kb 25 csapatnak nincs rá ellenszere 😀 Na de hátha Keenan Robinson villant idén coveregebanEn azert attol a cowboys offensetol nem szarnam ossze magam.Jobban aggaszt h tovabbra sincs olyan LB aki vmit is erne Reed ellen amikor a deadskins el jatszunk.Hát nemtom, sztem a Dallas-i offense valóban elit lesz idén, ott minden adott hozzá, az a kérdés hogy a védelmükkel mi lesz, ha össze tudják rakni közepes szintre akkor sztem egyértelmű favoritok. A Redskinst nem látom olyan erősnek, közepes teljesítmény várható tőlük sztem (akárcsak tavaly), de ez most sztem kevés lesz a csoportgyőzelemhez.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.hasonlót akartam én is írni, csak a Cowboys helyett a Redskinst, így azért érdekes egy év elé nézünk a csoportban 😊
Szesze
kristof
Szesze
Gerixx
Baluba
több mint 9 éve
Ha ez megnyugtat, kb 25 csapatnak nincs rá ellenszere 😀 Na de hátha Keenan Robinson villant idén coveregebanEn azert attol a cowboys offensetol nem szarnam ossze magam.Jobban aggaszt h tovabbra sincs olyan LB aki vmit is erne Reed ellen amikor a deadskins el jatszunk.Hát nemtom, sztem a Dallas-i offense valóban elit lesz idén, ott minden adott hozzá, az a kérdés hogy a védelmükkel mi lesz, ha össze tudják rakni közepes szintre akkor sztem egyértelmű favoritok. A Redskinst nem látom olyan erősnek, közepes teljesítmény várható tőlük sztem (akárcsak tavaly), de ez most sztem kevés lesz a csoportgyőzelemhez.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.hasonlót akartam én is írni, csak a Cowboys helyett a Redskinst, így azért érdekes egy év elé nézünk a csoportban 😊
Szesze
kristof
Szesze
Gerixx
több mint 9 éve
En azert attol a cowboys offensetol nem szarnam ossze magam.Jobban aggaszt h tovabbra sincs olyan LB aki vmit is erne Reed ellen amikor a deadskins el jatszunk.Hát nemtom, sztem a Dallas-i offense valóban elit lesz idén, ott minden adott hozzá, az a kérdés hogy a védelmükkel mi lesz, ha össze tudják rakni közepes szintre akkor sztem egyértelmű favoritok. A Redskinst nem látom olyan erősnek, közepes teljesítmény várható tőlük sztem (akárcsak tavaly), de ez most sztem kevés lesz a csoportgyőzelemhez.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.hasonlót akartam én is írni, csak a Cowboys helyett a Redskinst, így azért érdekes egy év elé nézünk a csoportban 😊
Szesze
kristof
Szesze
több mint 9 éve
Hát mindenki azt lát bele a tavalyi szezonba amit akar (az ideibe meg pláne) 😊 engem senki nem fog meggyőzni, h az a tavalyi offense olyan jó lett volna, ahogy a védelem meg pl nem a liga legszarabbja volt hiába mutatják ezt a statisztikák.. (ettől persze még gyenge volt, de a tehetségükhöz mérten nálam(!) ők többet hoztak ki magukból, mint az offense..) nem akarom (és gondolom nem is tudnám) senki optimizmusát elvenni, reméljük én látom kevésbé rózsásnak a helyzetet annál, mint ami valójában van, bár azért nagyon nem szoktam mellélőni (ellentétben egyesekkel 😉 )
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
De az is eszünkbe juthat mikor az O több mérkőzésen akár negyedeken keresztül szinte 1 First downt is képtelen volt összehozni, nem hogy 1 field gólt, legtöbbször pont, mikor a D a labdaszerzéssel partiban tartott minket. Maradjunk abban van hova fejlödní 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Nem votl elit, de top 10 igen. Statisztikák alapján is, és hogy pár kulcszitut említsek: az Atlanta ellen ugyan az elbukott utolsó 2 perc jut eszünkbe, de előtte is vezettünk győztesnek tűnő drive-ot, Pats ellen is a meccs végén szereztünk vezetést, amit ismét elbuktunk, illetve ugye a 49ers elleni game winning drive. Igazad van, hogy nem ez volt az offense erőssége, de ebben sem vallottunk szégyent szeritnem. A "tömegben" pedig kimonottan jó volt a csapat.Lol, max a béna statisztikák alapján, kulcsszituációkban rengetegszer jött a csőd, köze nem volt az elit O-hoz a tavalyinak. Mondjuk, ha a D tud fejlődni akkor elég lehet a tavalyi szint is, de sztem idén nem fog az egész NFC East betlizni, h ilyen szar teljesítménnyel is meglegyen a csoportgyőzelem esélye.Lol top 10 offense-ünk volt tavalySlauson okés, mondjuk azt is alaposan meg kell vizsgálni miért rakták ki. Rolle nem kell és valszeg nem is fogjuk leigazolni. Ha annyira kellene nekünk tavaly nem engedjük el. Mondjuk akkor most mi raktuk volna őt ki. A támadófalba nehéz minőségi depthet kreálni. Tapasztalt játékosok közül max olyanokat lehet elhozni mint Newhouse, vagy a középső köröktől fiatalokat draftolni akik közül valaki remélhetőleg beépül a csapatba. Viszont az offense-nek top 10-es teljesítményt kell hoznia, így pedig még jobban kíváncsi leszek a játékunkra, hogy valóban McAdoo lesz a főnök.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.
Asbee
Szesze
Asbee
Szesze
több mint 9 éve
Tavalyhoz képest nem vagyunk jobbak? 😀Legszánalmasabb védőfalba visszatér JPP ( oké tavaly második félidőbe már volt, de ez most teljesen más, sokkal jobb lesz és bunkó nélkül)
-Másik oldal jó Vernon
-Középen volt egy stabil emberünk, most kettő. Tavaly sok futást szoptunk könnyen ott, most nem fogunk.
-Szoptuk a passzolt yardokat, most nem lesz annyi idő irányítóknak, a védőfal nagyon fontos és nekünk nagyon jó
-Van 3 kezdőszintű CB a rosteren. Tavaly 4. negyedben ez jól jött volna.
Ha támadósor nem is változik már ez hatalmas előre lépés... Én tavalyhoz képest itt jelenleg abba látom az előrelépéseket hogy:
-A kezdő LT -nk már tapasztaltabb lesz, és talán a fal jobb oldala is kialakul valami
-Sheppard jobb lehet mint Randle
-Cruz visszatérhet?
Tavalyi sok szoros meccs megedzett minket, most jöhet az előrelépés 😀