New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Monroet kivágta a Ravens, állítólag próbáltunk velük cserélni, de valószínűleg túl sokat kértek volna. A Chargers és a Seahawks előtt mi lehetünk a favoritok, én örülnék neki, még ha ezzel Flowerst át is kéne mozgatni a jobb oldalra.2014-ben nem volt túl jó éve, 2015-ben meg sérült volt. Nem véletlen, hogy kivágták. Nem várnék tőle csodát, de ha sikerül jól megoldani, hogy ki játszik jobb, ki bal tackle-t, akkor Newhouse-hoz képest mindenképpen előrelépés lesz.
kristof
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Monroet kivágta a Ravens, állítólag próbáltunk velük cserélni, de valószínűleg túl sokat kértek volna. A Chargers és a Seahawks előtt mi lehetünk a favoritok, én örülnék neki, még ha ezzel Flowerst át is kéne mozgatni a jobb oldalra.
több mint 9 éve
edzés videókat elnézve Cruz jól mutat, bár tudom ez még non contact, de akkor is.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Rekordszerződést kapott az Eagles-defensive tackle, Fletcher Cox. A szerződése 6 évre szól, 103 millió dollárról, amiből 63 millió garantált. Ez az NFL történetében a legmagasabb garantált összeg, amit nem irányító kapott. Hmm. Ez változtat Vernon szerződés megítélésén? Egyébként tudom csak OTA és minicamp most kezdődik, de én aggódok Vernon hozzáállásán, akárhányszor láttam videón, mindig csak félgőzzel ment és ne hogy ilyen hanyag fasz legyen a pályán is.
több mint 9 éve
Meg ugyebár az egykezes elkapások királya is nálatok játszik, nehogy tőle tanuljon... 😀JPP a tegnapi edzésen interception-t szerzett 😀 Nem rossz jel a kezévek kapcsolatban.Ha Eli passzát szerezte meg, akkor az nem is biztos, hogy olyan jó jel! 😊😊😊
Baluba
nagir
több mint 9 éve
JPP a tegnapi edzésen interception-t szerzett 😀 Nem rossz jel a kezévek kapcsolatban.Ha Eli passzát szerezte meg, akkor az nem is biztos, hogy olyan jó jel! 😊😊😊
Baluba

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
JPP a tegnapi edzésen interception-t szerzett 😀 Nem rossz jel a kezévek kapcsolatban.
több mint 9 éve
Ma Cruz edzésbe közbe nyomott egy ijesztőt, elesett egy futógyakorlat közbe. Para a videón, hogy rásérül valamire esetleg. De felállt és folytatta. Imádom a palit, de ha egy 500 yardos szezonja lesz bármikor már örülök. ( Na jó egy 200-300 nak is 😀 )
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Tiki pedig újra feleslegesen járatja a száját és hülyeségeket beszél, biztos nagyon magányos. De sebaj, 2007-ben is ezt csinálta...
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=Ak4PD6hIJD8készülgess, hátha jó leszel és egészséges maradsz itt nálunk 😊
több mint 9 éve
Összeállt a Collins - Thompson saftey duo legutóbbi OTA edzésen 😀
több mint 9 éve
Ráadásul egy apróság ami nem yardban , Statban mérhető, de amikor anno 1-2 yard kellett a további passzokhoz, akkor általában hozták a First downt, (azért az nem mind1) tavaly pedig 3 and out volt akár több negyeden meccseken keresztül kulcs pillanatokban amikor a védelem a labdaszerzéseivel még meccsben tartott minket. Az is igaz az akkori futók vlsz akkor is, most is megtennék ezt 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Igen, csak addig is kellett jutni és nem Jacobs valamint Bradshaw futásairól volt híres az a szezon. De én befejeztem ezt az egész hisztit, szar a falunk, nem érünk semmit, McAdoo rossz HC lesz, Reese hulladék GM, Manning kiégett, irány az 1/1.ez a durcizás érthetetlen.
Asbee
én csak azt mondom, hogy az off falat is kellett volna erősítenünk. McAdoo-t meglátjuk milyen HC lesz, Reese teljesíthetett volna jobban az utóbbi 1-2 évben, és már lassan mkit kirúgott, szóval ha továbbra sem lesz évekig PO nem lesz más felelős, Manning sztem nem égett ki, még van benne jó pár év.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Igen, csak addig is kellett jutni és nem Jacobs valamint Bradshaw futásairól volt híres az a szezon. De én befejeztem ezt az egész hisztit, szar a falunk, nem érünk semmit, McAdoo rossz HC lesz, Reese hulladék GM, Manning kiégett, irány az 1/1.
több mint 9 éve
Abban az évben valóban hulladék volt a giants futójáték, azonban az utolsó pár fordulóra már szépen összeált. Smitty fel is ismerte a bajt, le is nyilatkozta, hogy fosik a giants run O-tól. Olyan jól sikerült felkészülnie erre, hogy megfutottatok minket 175 yardal 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ez a ligautolsó futójáték mindig előjön ...nézzük a PO-t: Atlanta ellen 172 yard, Packers ellen 95 yard, Frisco ellen: 85 yard, SB: 114 yard, de még vegyük ide az utolsó 1-2 meccset: 17. hét Dallas: 106 yard. 16. hét Jets: 116 yard. Ez átlagban: 115 yard meccsenként, amivel 17. helyen végeztünk volna abban az évben.
amúgyis rohadtul nem igaz, hogy ligautolsó futójátékkal nyertünk, mert mikor kellett akkor egy átlagot hoztunk. btw megjegyzem, hogy 2011-ben 1427 yardot futottunk 2015-ben meg 1609-et, azért ez nem egy eget verő különbség.
több mint 9 éve
DRC sokat volt az oldalvonalon egesz evben,ugyh nem hiszem h megkell magyarazni az Apple picket.Nem o lesz a slotcorner ez eleg vszinu.Vszinu h DRC sem lesz mar sokaig a csapatnal es nem is fiatal.Az OL elso evet jatszotta egyutt,vszinu masodikba tobbet lehet varni toluk.Uj OL edzo is van aki szinten fejlodest fog hozni magaval.Jerry abszolut rendbe volt tavaly,nem lehetett ra panasz amikor jatszott.A jobb oldalon Newhouse nem tuti kezdo,Hart ba bizik a vezetoseg es van esely h kezdo lesz.Egyaltalan nem tartjak ez a falat okyan rossznak mint par szurkolo es hirt akaro "szakerto" eloadja ezt.Pass happy offense a giants offense es megvannak a megfelelo jatekosok h tovabbra is mukodjon a dolog.Remelem itt is befejezitek ennek a temanak a kivesezeset mert tenyleg unalmas mar.
több mint 9 éve
Azért a futáshoz még annyit, hogy láttam olyan meccsfelvételeket ahol Andre Williams előtt ott volt a két méter széles sáv de nem találta. Az a fal hibája? Nem. A 4 emberes RB rotációs sem kedvezett a hatékonyságnak, mikor a szezon végén Jennings több snapet kapott akkor ő is belelendült. Futott yardokban a 19, a futásonkénti átlagban a 18. helyen végeztünk, ez azért annyira nem rossz mint itt be van állítva. A legutóbbi SB-t ligautolsó futójátékkal nyertük just sayin. Tény, hogy elfért volna egy vagy két új játékos, de annyi hiányposzt volt, hogy nem lehetett mindenhová minőségi pótlást igazolni. Az elmúlt években sokat invesztáltunk a támadófalba amik közel sem mindig jöttek be, így nem csoda hát hogy ezek után inkább az olcsóbb játékosokra bízzuk a munkát. A védelem volt az amit elsősorban fel kellett turbózni, ez nagyjából sikerült is és az offense-be is jött pár ígéretes rookie. Ennél sokkal többet nem lehet kívánni, ha egy RT érkezett volna túlfizetve, akkor egy újabb WR-t/DE-t/CB-t/akárkit hiányolnánk.
több mint 9 éve
Daniels?Nassib.
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
De itt van minden idők egyik legalulértékeltebb franchise irányítója 😛Remélhetőleg idén lesz egy monster defense fal, csak ez számít 😀Ez vhogy New York másik felén sem volt elég sokra 😀
GiantsMLBhunter
empty taxi
több mint 9 éve
A tavalyi pass protection még ha elfogadható volt is, de a futást tavaly kb zero szinten tudták segíteni azzal a jó 3 emberrel együtt is akiket jónak tartunk. Futás nélkül passz se lesz... Mellesleg szvsz senki nem Pro Bowl játékosokat akar ötöt-hatot, csak a fos helyett kicsit szarokat, nem nagyokat...tudhatóan egy fal pedig nem 5 emberből áll, ezért arról ne is beszéljünk ha valaki megsérül... mert vlk úgy is meg fog sajna 😕 én bízok benne hogy a keretszűkítéseknél leesik valaki és csak erősödhetünk vele, mint ahogy az is biztos, hogy a jelenlegi jobb oldali kezdőink sehol máshol a ligában nem lennének kezdők(anno nem is annak hozták őket)... Szerintem itt a szurkolók egy része azt nem érti, hogy miért bíznak az edzők a mostaniakban ennyire, mert hogy még a szándék se látszott (a mélyítésre sem), hogy hozzunk valakit (és most nem a draftról van szó) mert lehetőség és pénz volt rá...
ez nem egy kitalált probléma amit jelez, hogy a kinti sajtóban is folyamatosan hetente felvetődik a kérdés...
több mint 9 éve
Remélhetőleg idén lesz egy monster defense fal, csak ez számít 😀Ez vhogy New York másik felén sem volt elég sokra 😀
GiantsMLBhunter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...