New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
DRC sokat volt az oldalvonalon egesz evben,ugyh nem hiszem h megkell magyarazni az Apple picket.Nem o lesz a slotcorner ez eleg vszinu.Vszinu h DRC sem lesz mar sokaig a csapatnal es nem is fiatal.Az OL elso evet jatszotta egyutt,vszinu masodikba tobbet lehet varni toluk.Uj OL edzo is van aki szinten fejlodest fog hozni magaval.Jerry abszolut rendbe volt tavaly,nem lehetett ra panasz amikor jatszott.A jobb oldalon Newhouse nem tuti kezdo,Hart ba bizik a vezetoseg es van esely h kezdo lesz.Egyaltalan nem tartjak ez a falat okyan rossznak mint par szurkolo es hirt akaro "szakerto" eloadja ezt.Pass happy offense a giants offense es megvannak a megfelelo jatekosok h tovabbra is mukodjon a dolog.Remelem itt is befejezitek ennek a temanak a kivesezeset mert tenyleg unalmas mar.
több mint 9 éve
Azért a futáshoz még annyit, hogy láttam olyan meccsfelvételeket ahol Andre Williams előtt ott volt a két méter széles sáv de nem találta. Az a fal hibája? Nem. A 4 emberes RB rotációs sem kedvezett a hatékonyságnak, mikor a szezon végén Jennings több snapet kapott akkor ő is belelendült. Futott yardokban a 19, a futásonkénti átlagban a 18. helyen végeztünk, ez azért annyira nem rossz mint itt be van állítva. A legutóbbi SB-t ligautolsó futójátékkal nyertük just sayin. Tény, hogy elfért volna egy vagy két új játékos, de annyi hiányposzt volt, hogy nem lehetett mindenhová minőségi pótlást igazolni. Az elmúlt években sokat invesztáltunk a támadófalba amik közel sem mindig jöttek be, így nem csoda hát hogy ezek után inkább az olcsóbb játékosokra bízzuk a munkát. A védelem volt az amit elsősorban fel kellett turbózni, ez nagyjából sikerült is és az offense-be is jött pár ígéretes rookie. Ennél sokkal többet nem lehet kívánni, ha egy RT érkezett volna túlfizetve, akkor egy újabb WR-t/DE-t/CB-t/akárkit hiányolnánk.
több mint 9 éve
Daniels?Nassib.
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
De itt van minden idők egyik legalulértékeltebb franchise irányítója 😛Remélhetőleg idén lesz egy monster defense fal, csak ez számít 😀Ez vhogy New York másik felén sem volt elég sokra 😀
GiantsMLBhunter
empty taxi
több mint 9 éve
A tavalyi pass protection még ha elfogadható volt is, de a futást tavaly kb zero szinten tudták segíteni azzal a jó 3 emberrel együtt is akiket jónak tartunk. Futás nélkül passz se lesz... Mellesleg szvsz senki nem Pro Bowl játékosokat akar ötöt-hatot, csak a fos helyett kicsit szarokat, nem nagyokat...tudhatóan egy fal pedig nem 5 emberből áll, ezért arról ne is beszéljünk ha valaki megsérül... mert vlk úgy is meg fog sajna 😕 én bízok benne hogy a keretszűkítéseknél leesik valaki és csak erősödhetünk vele, mint ahogy az is biztos, hogy a jelenlegi jobb oldali kezdőink sehol máshol a ligában nem lennének kezdők(anno nem is annak hozták őket)... Szerintem itt a szurkolók egy része azt nem érti, hogy miért bíznak az edzők a mostaniakban ennyire, mert hogy még a szándék se látszott (a mélyítésre sem), hogy hozzunk valakit (és most nem a draftról van szó) mert lehetőség és pénz volt rá...
ez nem egy kitalált probléma amit jelez, hogy a kinti sajtóban is folyamatosan hetente felvetődik a kérdés...
több mint 9 éve
Remélhetőleg idén lesz egy monster defense fal, csak ez számít 😀Ez vhogy New York másik felén sem volt elég sokra 😀
GiantsMLBhunter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
persze homokba dughatjuk a fejünket, mint a struccok, de akkor is ezt igenis figyelembe kellett volna venni draftkor:Védelem nyeri a bajnokságot 😊
"The injury to William Beatty caused a number of problems, with Flowers unprepared to play left tackle and Marshall Newhouse unequipped to play on the right side. That made a match of the worst tackle pairing in the league, and while the interior played well, it was nowhere near good enough to make up for it."
nem is Richburgről volt szó.
link:
www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-offensive-lines-this-season/
csebi
Flowers jó lesz idén. LG és C poszton is oké. Valaki még előre léphet idén nyáron, aki jobb lesz mint tavaly és akkor meg leszünk jobb oldalon is. Tavaly sem az OL teljesítményén múlt a jobb szereplés szerintem 😊 Nem lesz az idén olyan vészes fal.
Remélhetőleg idén lesz egy monster defense fal, csak ez számít 😀
több mint 9 éve
persze homokba dughatjuk a fejünket, mint a struccok, de akkor is ezt igenis figyelembe kellett volna venni draftkor:"The injury to William Beatty caused a number of problems, with Flowers unprepared to play left tackle and Marshall Newhouse unequipped to play on the right side. That made a match of the worst tackle pairing in the league, and while the interior played well, it was nowhere near good enough to make up for it."
nem is Richburgről volt szó.
link:
www.profootballfocus.com/pro-ranking-all-32-offensive-lines-this-season/
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Na jó, én befejeztem ezt 😀
több mint 9 éve
Richburg szerintem 2-4. legjobb C a ligában, szóval igenis van elit játékosunk. Egyébként is szerintem sokkal többet számít, hogy mindenki megbízható legyen, mint 1 all pro játékos mellett 4 gyenge. Nekünk van 4 megbízható játékosunk és egy kérdőjelünk RT poszton. Simán lehet ebből liga szinten top 10 egység, bár én mindig optimista vagyok szeptemberig 😊nem lehet öt all-pro játékosunk.hát de baszki egyetlen all-pro játékosunk sincsen a falban, ezt kellene megérteni ...
Asbee
csebi
több mint 9 éve
nem lehet öt all-pro játékosunk.hát de baszki egyetlen all-pro játékosunk sincsen a falban, ezt kellene megérteni ...
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Az O-line-os kommentekre én már nem reagálok, belefáradtam, hogy állandóan amiatt sírunk, egyszerűen túllépek rajta. Sokat áldoztunk rá az elmúlt években, várható volt hogy más posztra is erősíteni kell. Engem csak Newhouse zavar igazán, Jerry-nél azért van több olyan pozitív dolog is amit hajlandóak vagyunk elfelejteni. Rajtuk kívül van egy ígéretes LT, egy kiváló LG és egy elit C is a falban. Több csapat is rosszabbul áll, nem lehet öt all-pro játékosunk.A 3 safety-s felállás volt a base defense, szóval kár a többi snapet nézni. Hát Apple nem slot cornerbacknek érkezett attól függetlenül, hogy az első évében valószínűleg ott fogjuk kipróbálni. Közel sem biztos, hogy csak az oldalvonal mellett tud játszani mert egyetemen csak ott játszatták. Vszínű nem tartjuk meg Jenkins-t és DRC-t 2017-re, így kell az utánpótlás. A CB-ink egyébként is hullottak mint a legyek, nem csoda hát hogy kicsit túl akarjuk biztosítani. Elfogadom én mindenki véleményét, csak nem értem mire ez a nagy kirohanás, mert nem alakultak rosszul a dolgaink, azt pedig tudtuk előtte is, hogy nem lehetünk mindenhol bivalyerősek idén.
több mint 9 éve
Rolle-t az évi 7,5 milliós fizetésével játszattuk slot cornerbackként évekig, "mögötte" pedig a Grant-Phillips kettős volt a safety sor. De egyébként sem egy évre draftol egy csapat játékost és nem is baj, hogy nem kell rögtön húzóembernek lennie. Pass happy liga az NFL, nem árt a három jó CB. Ráadásul az sem biztos, hogy a slotban fog szerepelni, ott még nemigen tesztelték le. És azért érdemes végignézni a ligában, nem egy remek elkapó van aki nem a szélről indul és inkább egy ígéretes újoncot állítsunk rá mint egy Hosley féle hulladékot.de Rolle-t nem nickelnek igazoltuk, csupán a sérülések miatt tettük oda, és megjegyzem, hogy nem mind1, hogy Rolle mondjuk az alap védelemben safety-t játszik és nickel sémába megy át CB posztra, valamint amikor csak tudtuk nem ott játszattuk. Grant-Phillips maximum egy fél szezonra volt mögött, többet egyikük sem.
Asbee
na most akkor ki fog védekezni slotban? mert sem DRC sem Jenkins nem jó ott, sosem játszottak. nickelt sztem simán találtunk volna később is, aki spec teamben is jó. nem lehet megindokolni továbbra sem sztem, hogy ez egy jó húzás volt.
felvetésem másik lényegi oldalával pedig nem is foglalkoztál.
több mint 9 éve
Rolle-t az évi 7,5 milliós fizetésével játszattuk slot cornerbackként évekig, "mögötte" pedig a Grant-Phillips kettős volt a safety sor. De egyébként sem egy évre draftol egy csapat játékost és nem is baj, hogy nem kell rögtön húzóembernek lennie. Pass happy liga az NFL, nem árt a három jó CB. Ráadásul az sem biztos, hogy a slotban fog szerepelni, ott még nemigen tesztelték le. És azért érdemes végignézni a ligában, nem egy remek elkapó van aki nem a szélről indul és inkább egy ígéretes újoncot állítsunk rá mint egy Hosley féle hulladékot.
több mint 9 éve
azért ne sajnáljuk sztem, kapni fogja a majdnem 3 milliót első évben, hogy nickel CB legyen. utána kellene nézni, hogy van-e bhol máshol ilyen jól fizetett 3. cb? közben a fal jobb oldalon jerry és newhouse szaladgál jelenleg.prod.images.giants.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/GIANTS/assets/images/imported/NYG/photos/clubimages/2016/05-May/tempE_IMG_0126-3--nfl_mezz_1280_1024.jpg?width=960&height=720nem egy önbizalomtól sugárzó arc az biztos! 😊
Csak én nevettem fel mikor megláttam Apple-t? 😀😀😀
GiantsMLBhunter
igazán bevehették volna a bandába...remélem jeges medencébe nem b@sszák bele azért őt is!
mindenesetre nem irigyelem , rohadt nagy nyomás lehet rajta!
yooker
több mint 9 éve
prod.images.giants.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/GIANTS/assets/images/imported/NYG/photos/clubimages/2016/05-May/tempE_IMG_0126-3--nfl_mezz_1280_1024.jpg?width=960&height=720Engem inkább DRC póza fogott meg. Ugyanilyet toltam tegnap a zselicben.
GiantsMLBhunter
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
prod.images.giants.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/GIANTS/assets/images/imported/NYG/photos/clubimages/2016/05-May/tempE_IMG_0126-3--nfl_mezz_1280_1024.jpg?width=960&height=720nem egy önbizalomtól sugárzó arc az biztos! 😊
GiantsMLBhunter
igazán bevehették volna a bandába...remélem jeges medencébe nem b@sszák bele azért őt is!
mindenesetre nem irigyelem , rohadt nagy nyomás lehet rajta!
több mint 9 éve
prod.images.giants.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/GIANTS/assets/images/imported/NYG/photos/clubimages/2016/05-May/tempE_IMG_0126-3--nfl_mezz_1280_1024.jpg?width=960&height=720Csak én nevettem fel mikor megláttam Apple-t? 😀😀😀
több mint 9 éve
Igazából amit meg lehetett tenni azt sikerült is megtenni. Be kellett vállalni a nagy igazolásokat és igaz hogy az elköltött dollármilliók nem jelentenek automatikusan győzelmeket, de már a draft előtt is jóval pofásabban nézett ki ez a csapat mint tavaly ősszel. Ott pedig olyan játékosok jöttek akik közül bárkinek esélye lehet arra, hogy kezdő legyen a jövőben. Végre nem kezdtünk el potenciális UDFA játékosokat húzni a harmadik nap elején. Persze az is lehet, hogy egy újabb 2011-es class-t látunk, de ez a névsor így most nagyon pofás. Az edzői stábba is kellett a megújulás és talán az új segédedzőknél fejlődni is tudnak majd a fiatalok. A top10-es roster erős, de ebben a keretben bőven benne van egy legalább 8-8-as mérleg (ha nem lesz sérüléshullám). Átmeneti év lehet az idei és szvsz jó eséllyel egyértelmű PO esélyes csapattá válhatunk 2017-re ha okosan bánunk a lejáró szerződésekkel.
több mint 9 éve
Bírom az öreglányt, jól nyomja twitteren is, de nem biztos szerencsés a kisalmának ez a nagy figyelem, bár jól is elsülhet a dolog, de simán átlagon felül kell hoznia mikor országos figyelem irányul rá, és a haterek mémgyarai már alig várják hogy oszthassák. Viszont ha jó lesz akkor ez duplán előnyére is válhat. Nem könnyű ez neki...DRC szerződése meg lejár jövőre. szerintem és a nyilatkozatokból Is az jött le hogy valami kis hiszti volt.(Nyilván Nem a korábbi elsőkörös pickeket jelentette az -is- félreérthető volt )
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Apple pickhez még annyit , hogy tökös húzás volt bevállalni , mert ha Hargreaves jön akkor mindenki boldog ha bust akkor is védhető,hiszen mindenhol őt tolták kb. , Applenek meg most valami nagyot kell teljesíteni (bár még rookiként én kétlem ) hogy ne kezdjék ki érte!
azért az érdekes hogy nfl.com szerint (meg szerintem is ) offseason előtt még ugye erősen talent hiányos
csapat voltunk rostert tekintve, most meg egy cikkben a 9. helyen rangsorolnak a tehetségek száma,minősége alapján felállított listában!
azt hiszem ennél többet nem várhattunk Reesektől ennyi idő alatt😊
több mint 9 éve
Szerintem az 'almamamihype' tudatos marketing,mivel 1.leveszi a média terhet almáról,2.ez azért nem rossz reklám szempontból sem (ha a játékkal sem lesz gond,már látom az xy-gabonapehely reklámban mindkettőjüket 😊 )csak egy pici jelzés a főnökség felé, hogy draftoljál nyugodtan, lássuk a 'kicsirigót'...Most komolyan. Egy snapet nem játszott még Apple. Benn volt Hargreaves őt vártuk, reach is volt kicsit, nem a legszexibb húzás aláírom. De ilyet kijelenteni, hogy mindjárt buktuk is ezt a választást elég nagy felelőtlenség. Várjuk meg hogy egyáltalán pályára kerüljön és 2-3 év múlva mondjunk róla véleményt ne most. Fejben nagyon is rendben van Apple, az hogy az anyja ennyire a központba került közel sem biztos hogy befolyásolni fogja a játékát, sőt simán lehet, hogy még kevesebb figyelem esik majd emiatt rá mert a mutter elviszi a show-t. Nem véletlenül hívta fel Tuckot sem, hogy tanácsokat kérjen és az is figyelemreméltó, hogy mennyire alárendel mindent a focinak.
majd a mutter megmondja... | szvsz buktuk az idei első kört (is) |
ne legyen így, mert a 21 éves kis okoska majd biztos fogja tudni kezelni... mindig így van, miért lenne most másként... (csak 1 jelzés-várjuk a fejlemények)
ozibozi
Azt viszont plz. mutasd meg, hogy melyik első körös pickünkkel szívtunk mostanában?
Asbee
Amúgy meg emlékezzünk csak mennyi károgó volt,hogy "miért ezt a beckham gyereket húztuk"..stb..
több mint 9 éve
csak egy pici jelzés a főnökség felé, hogy draftoljál nyugodtan, lássuk a 'kicsirigót'...Most komolyan. Egy snapet nem játszott még Apple. Benn volt Hargreaves őt vártuk, reach is volt kicsit, nem a legszexibb húzás aláírom. De ilyet kijelenteni, hogy mindjárt buktuk is ezt a választást elég nagy felelőtlenség. Várjuk meg hogy egyáltalán pályára kerüljön és 2-3 év múlva mondjunk róla véleményt ne most. Fejben nagyon is rendben van Apple, az hogy az anyja ennyire a központba került közel sem biztos hogy befolyásolni fogja a játékát, sőt simán lehet, hogy még kevesebb figyelem esik majd emiatt rá mert a mutter elviszi a show-t. Nem véletlenül hívta fel Tuckot sem, hogy tanácsokat kérjen és az is figyelemreméltó, hogy mennyire alárendel mindent a focinak.
majd a mutter megmondja... | szvsz buktuk az idei első kört (is) |
ne legyen így, mert a 21 éves kis okoska majd biztos fogja tudni kezelni... mindig így van, miért lenne most másként... (csak 1 jelzés-várjuk a fejlemények)
ozibozi
Azt viszont plz. mutasd meg, hogy melyik első körös pickünkkel szívtunk mostanában? Oké, ott van Wilson, de nála a sérülés lépett közbe, előtte szép jövő állt. De Flowers biztató, Beckhamről nem kell mondanom semmit, Pugh idén elit guard lehet. Amukamarát sajnos kikezdték a sérülések, viszont anno őt nem lehetett benn hagyni, top 10-be rangsorolták. Nicks és JPP nagyon sokat tett a legutóbbi SB győzelemért, már csak ezért megérte az ő választásuk és hát Ross is egész évben kezdő volt abban az évben. Egy Phillips szintű safety szintén elférne most a keretben... Szóval én nem látom azt a sok elherdált első körös választást.
De maradva az OTA-nél simán lehet, hogy bármi más dolga volt DRC-nek amit nem tudott elhalasztani. Nem az az 1 nap fogja meghatározni a szezont. Szvsz sokkal nagyobb gond Perkins hiánya (nyilván az ő szemszögéből), de arra nem tudnak ráharapni a birkák...