New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Eleg rosszul gondolod ezeket.Hart fejlodik,ezt eleg gyakran emlegetik.Gerixx
egyrészt volt honnan, másrészt én inkább csak olyanokat olvasok, hogy keresik a helyét, mert igaz, hogy az első csapattal is készülhetett már, de LT, LG, RG és RT poszton is kipróbálták.
kristof
Az eddig eltelt edzesek alatt Hart a masodik csapatban szerepelt mindig RT pozicioban es egyaltalan nem probalgattak ossze vissza.Newhouse favorit a kezdobe jutasra,de Solari szerint szep jobo elott all Hart.Valoszinu h nem kesz meg arra h kezdo legyen,d sztem par rossz game Newhousetol es konnyen kezdhet Bobby.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szvsz nem lesz a miénk Monroe. Flowers-hez ragaszkodunk a vakoldalon és ez talán nem is baj, mert nem lenne jó ha össze-vissza mozgatnánk a játékosokat, az összhang nagyon fontos. Lassan 30 lesz, az elmúlt két évben 15 meccset hagyott ki és ott a fű is (még ha orvosi célok vannak a dolog hátterében, de akkor is necces). Hasznos lehet, de nem szavad túlfizetni, viszont biztosan lesz olyan csapat aki left tackle-nek szánná és több pénzt is adna neki. Ha elfogadja, hogy a jobb oldalon kell játszania és nem megy rá a gatyánk akkor jöhet, de minden más esetben nekem nem kéne.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
egyrészt volt honnan, másrészt én inkább csak olyanokat olvasok, hogy keresik a helyét, mert igaz, hogy az első csapattal is készülhetett már, de LT, LR, RG és RT poszton is kipróbálták.
kristof
az LR lenne a legjobb, egyszerre mindenhol 😛
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
egyrészt volt honnan, másrészt én inkább csak olyanokat olvasok, hogy keresik a helyét, mert igaz, hogy az első csapattal is készülhetett már, de LT, LG, RG és RT poszton is kipróbálták.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 033
Én se gondolom másként , mert tetszenek a játékosok újház kivételével, a mélység az nulla. Ami furcsa hogy olyanra licitáltunk ami nem jellemző a csapatra (drog kampány stb,, és olyanokat hagytunk szó nélkül aki passzolt volna a falunkba jobb oldalra, és pénz is lett volna. Itt van egy kis következetlenség, ami feltűnő. Az hogy keresnek falembereket
az legalább azért megnyugtató.
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Hónapokig hallgattuk még itt is sajna, hogy unalmas ez a támadófal kérdés...
mégis az egyik LEGKONZERVATÍVABB amcsi foci klub licitál egy drog legalezáció melletti szószóló megszerzéséért , aki többet volt sérült, és nem is jobb playa, mint WBeatty. Világos ezekután h Nagy lehet a baj miután az edzések elkezdődtek, mert a szakik is meglátták amit itt is sokan félve felvetettek., hogy nagy Gáz van. Bármennyire unalmas is ez a probléma, de az elmúlt pár nap kapálózása is bebizonyította hogy nagyobb a baj mint gondolnánk. (Bocsi a betűkért, de telóról írtam)
ozibozi
Eleg rosszul gondolod ezeket.Hart fejlodik,ezt eleg gyakran emlegetik.Jerry veteran letere teljesen mas offseason workout ot tolt , 2 honapot dolgozott kemenyenpass sets eken es run blokkolasokon Oline perfomance centerben Lecharles Bentley offensive line guruval .Azzal a Bentleyvel aki nagyban kozre jatszott Richburg fejlodeseben.Mind Bentley es a mostani Oline edzo megjegyezte h nagyon sokat javult a technikaja .Jerry megfelelo ember sztem a kezdo guard posztra.Newhouse hat o Newhouse marad.Max egeszsegesebb es 1 ev rutinnal a hata mogott vszinu h jobban fog teljesiteni.Itt azert lehetne upgrade de majd meglatjuk.Ami aggodalomra adhat okot az a csapatresz melysege,hiszen az fontos.A csapaton belul senki sem aggodik az Oline miatt.Ezek a szakik pedig annyira szakik mint akik az Espn csatornanal vannak.Sokszor meg "nalunk szurkoloknal" is roszabbak hidd el.
több mint 9 éve
Hónapokig hallgattuk még itt is sajna, hogy unalmas ez a támadófal kérdés...
mégis az egyik LEGKONZERVATÍVABB amcsi foci klub licitál egy drog legalezáció melletti szószóló megszerzéséért , aki többet volt sérült, és nem is jobb playa, mint WBeatty. Világos ezekután h Nagy lehet a baj miután az edzések elkezdődtek, mert a szakik is meglátták amit itt is sokan félve felvetettek., hogy nagy Gáz van. Bármennyire unalmas is ez a probléma, de az elmúlt pár nap kapálózása is bebizonyította hogy nagyobb a baj mint gondolnánk. (Bocsi a betűkért, de telóról írtam)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Monroet kivágta a Ravens, állítólag próbáltunk velük cserélni, de valószínűleg túl sokat kértek volna. A Chargers és a Seahawks előtt mi lehetünk a favoritok, én örülnék neki, még ha ezzel Flowerst át is kéne mozgatni a jobb oldalra.
kristof
tehetség az van, de jó sok sérülés is ugye az elmúlt 2 évet IR-en végezte..miatta átvariálni a falat elég necces azért!
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Monroet kivágta a Ravens, állítólag próbáltunk velük cserélni, de valószínűleg túl sokat kértek volna. A Chargers és a Seahawks előtt mi lehetünk a favoritok, én örülnék neki, még ha ezzel Flowerst át is kéne mozgatni a jobb oldalra.
kristof
2014-ben nem volt túl jó éve, 2015-ben meg sérült volt. Nem véletlen, hogy kivágták. Nem várnék tőle csodát, de ha sikerül jól megoldani, hogy ki játszik jobb, ki bal tackle-t, akkor Newhouse-hoz képest mindenképpen előrelépés lesz.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
 www.bigblueview.com/2016/6/14/11936884/ny-giants-minicamp-johnathan-hankins-damon-harrison
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 829 — Lucas Scott
edzés videókat elnézve Cruz jól mutat, bár tudom ez még non contact, de akkor is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Rekordszerződést kapott az Eagles-defensive tackle, Fletcher Cox. A szerződése 6 évre szól, 103 millió dollárról, amiből 63 millió garantált. Ez az NFL történetében a legmagasabb garantált összeg, amit nem irányító kapott.

Hmm. Ez változtat Vernon szerződés megítélésén? Egyébként tudom csak OTA és minicamp most kezdődik, de én aggódok Vernon hozzáállásán, akárhányszor láttam videón, mindig csak félgőzzel ment és ne hogy ilyen hanyag fasz legyen a pályán is.
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 204 — Chiefs GM
JPP a tegnapi edzésen interception-t szerzett 😀 Nem rossz jel a kezévek kapcsolatban.
Baluba
Ha Eli passzát szerezte meg, akkor az nem is biztos, hogy olyan jó jel! 😊😊😊
nagir
Meg ugyebár az egykezes elkapások királya is nálatok játszik, nehogy tőle tanuljon... 😀

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
JPP a tegnapi edzésen interception-t szerzett 😀 Nem rossz jel a kezévek kapcsolatban.
Baluba
Ha Eli passzát szerezte meg, akkor az nem is biztos, hogy olyan jó jel! 😊😊😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
több mint 9 éve
Ma Cruz edzésbe közbe nyomott egy ijesztőt, elesett egy futógyakorlat közbe. Para a videón, hogy rásérül valamire esetleg. De felállt és folytatta.

Imádom a palit, de ha egy 500 yardos szezonja lesz bármikor már örülök. ( Na jó egy 200-300 nak is 😀 )

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Tiki pedig újra feleslegesen járatja a száját és hülyeségeket beszél, biztos nagyon magányos. De sebaj, 2007-ben is ezt csinálta...

több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=Ak4PD6hIJD8

készülgess, hátha jó leszel és egészséges maradsz itt nálunk 😊
több mint 9 éve
Összeállt a Collins - Thompson saftey duo legutóbbi OTA edzésen 😀
több mint 9 éve
Ráadásul egy apróság ami nem yardban , Statban mérhető, de amikor anno 1-2 yard kellett a további passzokhoz, akkor általában hozták a First downt, (azért az nem mind1) tavaly pedig 3 and out volt akár több negyeden meccseken keresztül kulcs pillanatokban amikor a védelem a labdaszerzéseivel még meccsben tartott minket.
Az is igaz az akkori futók vlsz akkor is, most is megtennék ezt 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Igen, csak addig is kellett jutni és nem Jacobs valamint Bradshaw futásairól volt híres az a szezon. De én befejeztem ezt az egész hisztit, szar a falunk, nem érünk semmit, McAdoo rossz HC lesz, Reese hulladék GM, Manning kiégett, irány az 1/1.
Asbee
ez a durcizás érthetetlen.
én csak azt mondom, hogy az off falat is kellett volna erősítenünk. McAdoo-t meglátjuk milyen HC lesz, Reese teljesíthetett volna jobban az utóbbi 1-2 évben, és már lassan mkit kirúgott, szóval ha továbbra sem lesz évekig PO nem lesz más felelős, Manning sztem nem égett ki, még van benne jó pár év.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Igen, csak addig is kellett jutni és nem Jacobs valamint Bradshaw futásairól volt híres az a szezon. De én befejeztem ezt az egész hisztit, szar a falunk, nem érünk semmit, McAdoo rossz HC lesz, Reese hulladék GM, Manning kiégett, irány az 1/1.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Abban az évben valóban hulladék volt a giants futójáték, azonban az utolsó pár fordulóra már szépen összeált. Smitty fel is ismerte a bajt, le is nyilatkozta, hogy fosik a giants run O-tól. Olyan jól sikerült felkészülnie erre, hogy megfutottatok minket 175 yardal 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ez a ligautolsó futójáték mindig előjön ...
nézzük a PO-t: Atlanta ellen 172 yard, Packers ellen 95 yard, Frisco ellen: 85 yard, SB: 114 yard, de még vegyük ide az utolsó 1-2 meccset: 17. hét Dallas: 106 yard. 16. hét Jets: 116 yard. Ez átlagban: 115 yard meccsenként, amivel 17. helyen végeztünk volna abban az évben.
amúgyis rohadtul nem igaz, hogy ligautolsó futójátékkal nyertünk, mert mikor kellett akkor egy átlagot hoztunk. btw megjegyzem, hogy 2011-ben 1427 yardot futottunk 2015-ben meg 1609-et, azért ez nem egy eget verő különbség.