New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Ja és DRC már második OTA-n ott volt.csak egy pici jelzés a főnökség felé, hogy draftoljál nyugodtan, lássuk a 'kicsirigót'...
GiantsMLBhunter
majd a mutter megmondja... | szvsz buktuk az idei első kört (is) |
ne legyen így, mert a 21 éves kis okoska majd biztos fogja tudni kezelni... mindig így van, miért lenne most másként... (csak 1 jelzés-várjuk a fejlemények)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Ja és DRC már második OTA-n ott volt.
több mint 9 éve
Posztok amikre kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak majd a kezdő pozíciók, illetve hogyan oszlik majd meg a snapek száma:RB: Vereen 3. downoknál, illetve sok passz szituba elég jó fegyver. De Andre Williams és Jenning + Perkins is itt van... elég mélyek vagyunk. D Talán jobb lenne, ha összegyúrhatnánk őket, egy klasszis szintú RB-be.
WR. OBJ a number one. Ez nem vita. De ki lesz a második száma? Cruz egészséges lesz-e és ha igen akkor régi önmagából mennyit tud vissza adni. Vagy Shepard lesz-e. Harris is harcba lesz a 3. számú WR kérdésbe és most OTA-n is van egy kettő villogó srác. Érdekes lesz
FS: Most Berhe volt aki első csapattal tolta, ha jó szinten tolná oké, én Thompson-t szívesebben látnám ott, bár még semmit se bizonyított.
Ez a 3 poszt sorsa érdekel a legjobban, de érdekes lesz még a TE, RT és LB sor kérdése is. Illetve Asbee említette a DLine szitut, ami szintén érdekes lesz, 3. downoknál.
több mint 9 éve
Eli Apple anyukája, Annie mom az ESPN vasárnapi pre game showban fog rendszeresen szerepelni. Azt mondta boldogabb, mint a Kardashian lányok a kosaras öltözőben... Már most nagyobb sztár mint a fia...reméljük nem marad így.Lehet így kicsit nagyobb figyelem fog irányulni a kicsi almára... majd elválik mennyire szerencsés ez a rookie évben...
több mint 9 éve
Dominique Rodgers-Cromartie returns to Giants for second OTAwww.bigblueview.com/2016/5/24/11761278/dominique-rodgers-cromartie-returns-to-giants-for-second-ota
több mint 9 éve
Kérdés a védőfalban mit tudnak alkotni a kiegészítőemberek, mert Harrison 2 down játékos és Hankins-t sem érdemes minden snapnél a pályán hagyni. Talán Odighizuwát is észre lehet majd venni, mert Wynntől én már nem sokat várok.
több mint 9 éve
Újdonság, hogy most már szólhat a zene edzésen 😛Ezt nem sikerült már az öregnél is elérni? Vagy csak valami egyszeri alkalomra emlékszem?
GiantsMLBhunter
ami érdekesebb viszont, hogy nem csak Bobby Hart, de Andre Williams is fogyott, sokkal dinamikusabb, robbanékonyabb lett, így azért elég nagy versengés lesz a futó poszton.rotoworld: "Giants RB Andre Williams lost 10 pounds this offseason.
kristof
He now checks in at 220 pounds. The lost weight should allow him to slam into the backs of his blockers with more velocity."
Nagy genyók, de azért valljuk be, jogos. 😊
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Újdonság, hogy most már szólhat a zene edzésen 😛 Első edzésen talán Jackrabbit volt egyik legjobb.Cruzra leszek kívancsi.... bár 0 reményem van felé 😀
Amin nagyon röhögtem, valahol olvastam kommentet angolul, hogy "Kivágnám a g*cibe azokat, akik sétálnak" Erre pont Cruz volt aki full sétálva ment fel a pályára 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a kilencedik szezonjára készülő, bizonyított, nem sérülékeny veterán, máshol is előfordul, hogy az ilyen játékosok nem edzenek, én nem foglalkoznék vele sokkal komolyabban, holdoutolni nem fog, TC-n ott lesz, a szezonban jó lesz, ennyi.ami érdekesebb viszont, hogy nem csak Bobby Hart, de Andre Williams is fogyott, sokkal dinamikusabb, robbanékonyabb lett, így azért elég nagy versengés lesz a futó poszton.
Eli Apple (főleg DRC hiányában) az első csapattal edzett, a safety páros Collins és Berhe volt.

ez a védőfal pedig aprítani fog 😊
több mint 9 éve
Valaki valami info, hogy miert nem edzett DRC?szerintem nem akar lesérülni az akinek biztos a helye, az övé meg egészségesen nincs veszélybe...
Sanyichef
több mint 9 éve
Valaki valami info, hogy miert nem edzett DRC?Mindenhol ezt nyomták, hogy ez most önkéntes alapú edzés. Kíváncsi vagyok azért, hogy ma jön-e
Sanyichef
több mint 9 éve
Valaki valami info, hogy miert nem edzett DRC?
több mint 9 éve
NFL.com megemlítik, hogy késői körök közül Perkins lehet egyik, akinek komoly szerepe lehet.Azért örülnek ennyire mert tudják hogy a legjobb helyre kerültek 😁
Nem rég volt rookie fotózás
pbs.twimg.com/media/Ci_Y-PFUgAANYG5.jpg:large
Kb mint ha csak a Giants játékosok lennének boldogak. Shepard kisugárzása valami hihetetlen pozitív, nem csak itt... Ez a srác nagy dolgokat fog még csinálni!
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
NFL.com megemlítik, hogy késői körök közül Perkins lehet egyik, akinek komoly szerepe lehet.Nem rég volt rookie fotózás
Kb mint ha csak a Giants játékosok lennének boldogak. Shepard kisugárzása valami hihetetlen pozitív, nem csak itt... Ez a srác nagy dolgokat fog még csinálni!
több mint 9 éve
Rexi megint nagyot ment, ha így volt, ha nem...Rex Ryan: Jets tried to trade for Odell Beckham during his rookie year
www.cbssports.com/nfl/news/rex-ryan-jets-tried-to-trade-for-odell-beckham-during-his-rookie-year/
több mint 9 éve
Hétfőtől OTA, over/under hány játékosunk köt ki IR-en?
több mint 9 éve
Okwara volt a legjobb offseason igazolásunk.Eli 2.0-t továbbra sem tudja senki sem megmagyarázni nekem.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
A változatosság kedvéért: Igazoljuk le Mettenbergert!Basszus, tényleg bejelentkeztünk érte, csak a Chargers előttünk volt 😊
Baluba
több mint 9 éve
Ne igazoljátok le Boykint. 😥 Jól járnátok vele...
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Inkább kukázzunk falembereket, mert... 😊
több mint 9 éve
A változatosság kedvéért: Igazoljuk le Mettenbergert!
több mint 9 éve
Igen, igazoljuk le Boykint.
több mint 9 éve
Igazoljuk le Boykint.