New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát szerintem nem most kezd elmenni, hanem már egy jó ideje. Pont ezért jön a váltás. Akik időben tudnak szembemenni az árral, azok tudnak belőle kamatoztatni, mire a többiek eszmélnek – legalábbis van egy ilyen megközelítés is, nálunk BB szokott általában meglepő módon szembemenni a trendekkel, amit aztán idővel egyre többen követnek.

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk mi általában alapból a nagyobb testalkatú játékosokat kedveljük, ez szinte Giants hagyomány. Ha megnézzük a DE-k 260 fontnál kezdődnek és a linebackerek közül is inkább a nagyobbakra építünk. Ráadásul Apple is pl. a fizikálisabb cornerek közé tartozik. Mondjuk az NFL kezd elmenni a kisebb és gyorsabb spílerek irányába, kíváncsi vagyok mennyire követjük a trendet. Floyd draftolása ilyen lett volna, bár azt kb. senki nem tudja mit akartunk volna tőle😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Nem állítom, hogy ez az oka, csak egy lehetséges magyarázat. Én is ódzkodom kicsit a sztoritól, de lehet abban ráció nálunk, hogy a két hegyomlás fogja meg a futást, a két DE majd próbálhat nyomást gyakorolni, meg persze a két DT nyissa az utat a ligaelit LB-knek (Hightower, Collins), akik képesek középen is zargatni az irányítót
Wyatt
Welcome to the defensive philosophy of Jack Del Rio.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem állítom, hogy ez az oka, csak egy lehetséges magyarázat. Én is ódzkodom kicsit a sztoritól, de lehet abban ráció nálunk, hogy a két hegyomlás fogja meg a futást, a két DE majd próbálhat nyomást gyakorolni, meg persze a két DT nyissa az utat a ligaelit LB-knek (Hightower, Collins), akik képesek középen is zargatni az irányítót

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Azt meg jó látni, hogy JPP továbbra is főleg edzésvideókat postol. Ha olyan intenzitással játszik majd mint tavaly, a 8-10 sack könnyedén összejöhet neki. És most talán értelmesebb csapattársai is lesznek, az ő jelenlétét elvben ki tudják majd használni a többiek is. Mondjuk a védőfalban egyedül a belső pass rush-t féltem kicsit, nagyon rámentünk a 330 lb-s hurkákra. Bromley-ból nem sokat nézek ki, de aztán ne legyen igazam.
Asbee
Mi is látványosan a tömegelés irányában mentünk el, van egy ilyen vélemény, hogy ez miért lehet. Aztán nem kell vele egyetérteni, csak gondoltam megmutatom 😊
 pats.hu/belichick-megint-mindenki-elott
Wyatt
Ésszerűnek tűnik, ezáltal okos és tudatos erősítésnek, de nem hiszem, hogy a chop block eltörlése ennyire radikális változást hozna. Egy-egy játékban érződhet a hatása, de csak ezért átformálni a falat kissé túlzás. De minden kiderül szeptembertől.
több mint 9 éve
Azt meg jó látni, hogy JPP továbbra is főleg edzésvideókat postol. Ha olyan intenzitással játszik majd mint tavaly, a 8-10 sack könnyedén összejöhet neki. És most talán értelmesebb csapattársai is lesznek, az ő jelenlétét elvben ki tudják majd használni a többiek is. Mondjuk a védőfalban egyedül a belső pass rush-t féltem kicsit, nagyon rámentünk a 330 lb-s hurkákra. Bromley-ból nem sokat nézek ki, de aztán ne legyen igazam.
Asbee
Mi is látványosan a tömegelés irányában mentünk el, van egy ilyen vélemény, hogy ez miért lehet. Aztán nem kell vele egyetérteni, csak gondoltam megmutatom 😊
 pats.hu/belichick-megint-mindenki-elott

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Tom Coughlin, Justin Tuck és Ernie Accorsi (ex-GM) a november 14-ei Bengals elleni MNF félidei showjában lesznek beiktatva a Giants Ring of Honorjába. Accorsi nevezte ki Coughlint, cserélt Eli-ért és draftolta Tuckot is pl. mindhárman nagy szerepet vállaltak a legutóbbi két SB címben.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 033
Odell Beckham Jr. ( soccer skills in Germany,)

giantswire.usatoday.com/2016/07/18/odell-beckham-jr-scores-goal-michael-jordan-shrug/
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
OBJ meg a napokban Münchenben van, jó látni mikor a kedvenc NFL csapatod legjobb játékosa a kedvenc soccer csapatoddal lóg😀 csak remélni tudom hogy az 1860 és nem a culáger bayern 😀
több mint 9 éve
OBJ NFL népszerűsítő körúton a fricceknél 😊 --videó--
 ftw.usatoday.com/2016/07/odell-beckham-jr-germany-chant-fans-love-nfl-giants

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Lassan lehetne valami ízlésed is 😀

több mint 9 éve
OBJ meg a napokban Münchenben van, jó látni mikor a kedvenc NFL csapatod legjobb játékosa a kedvenc soccer csapatoddal lóg😀

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Winggel hosszabbítottunk 2019-ig
Asbee
sokkal fontosabb hír is jutott a mai napra: szürke helyett hivatalosan is fehér nadrág fog tartozni a hazai szereléshez
több mint 9 éve
Winggel hosszabbítottunk 2019-ig

több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 nyg.247sports.com/Bolt/Would-the-Eagles-take-Eli-Manning-over-Sam-Bradford-46151429
több mint 9 éve
Kenny Phillips közben visszavonult

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
Vad:
 twitter.com/OBJ_3/status/749963570012717056/photo/1

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Hát én úgy voltam vele, hogy az ilyen esetben jobb a türelem. A szerződését bukta, tag alatt kellett játszania. Annyi infó jött, pontosan azt sem tudtuk mi is a helyzet vele, pl. az is kamu volt, hog nem akart beszélni a csapatorvosokkal. A fizetése bele volt kalkulálva a capbe, így kirúgni nem lett volna értelme. Kapott egy második esélyt és úgy néz ki élt vele, mert a belét is kidolgozta és nyugodtan kihagyhatta volna az évet. Helyette minden snapnél 100%-on pörgött és mindent beleadott. Felnőtté vált a baleset hatására, megvilávosodott pár dologról és a mentalitásával nem lesz baj. Azt se feledjük, hogy mehetett volna a Cardinals-ba, akik előrébb tartanak és ott több évre írhatott volna alá. Szvsz nagyon sok dolgot jóvátett és én kicsit azt is remélem, hogy tőlünk vonul majd vissza.

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
egy éve egy lyukas garast nem adtam volna érte, hogy JPP-t látjuk még Giants mezben játszani, ehhez képest idén már egyértelműen vezető szerepet várok tőle a védelemben, nagyon sokat fejlődött a karaktere, ami a pályán nyújtott teljesítményére is jó hatással lehet
 www.bigblueview.com/2016/7/4/12070416/ny-giants-jason-pierre-paul-psa-a-year-that-changed-his-career-and-his-life
kristof
kemény ez a JPP ügy !ha visszaolvasnánk szerintem legtöbben (talán Asbee nem hA jól emlékszem 😊 ) a fenébe kívántuk az eset után de ez a fordulat amit lenyomott az tényleg teljesen váratlan volt szerintem! nyilván ez az év lesz a vízválasztó és bár röhej ( és szemétség a múlt év után ) de most kiemelkedő szezont várok tőle megint!Remélem nem okoz csalódást! 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
egy éve egy lyukas garast nem adtam volna érte, hogy JPP-t látjuk még Giants mezben játszani, ehhez képest idén már egyértelműen vezető szerepet várok tőle a védelemben, nagyon sokat fejlődött a karaktere, ami a pályán nyújtott teljesítményére is jó hatással lehet
 www.bigblueview.com/2016/7/4/12070416/ny-giants-jason-pierre-paul-psa-a-year-that-changed-his-career-and-his-life
több mint 9 éve
A new book on Lawrence Taylor, titled "My Giant LIfe" will be released Oct 1st.

www.amazon.com/My-Giant-Life-Lawrence-Taylor/dp/1629372528/189-0771084-2606334?ie=UTF8&keywords=lawrence%20taylor&linkCode=sl1&linkId=5e9e042b3bdb3ae7a8e631990d4d82d1&qid=1464298157&ref_=as_li_ss_tl&sr=8-10&tag=bigbluuni-20
több mint 9 éve
Comparing Giants’ 53-man roster projections: Who will be in, out?
 www.bigblueview.com/2016/6/22/11993938/comparing-ny-giants-53-man-roster-projections-who-will-be-in-out
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
BJ Danielsnel rosszabb nem lehet
több mint 9 éve
Logan Thomas a fedélzeten, bevallom én féltem Eli helyét😕