New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Mondjuk kicsit túllihegik ezt az egészet. 1 meccset hagy ki. Nem négyet nem hatot nem nyolcat. Egy meccsre jön Obarski utána meg vissza Brown. Ennyi idő alatt kiszorítani sem tudja. Azért nem cseréljük le az elmúlt pár évben remeklő kickerünket mert más épp berúg mondjuk két FG-t. Ha másképp lesz az nagyon nagyon nagyon meglepő lenne... Arra az egy meccsre nem is fog beleszámítani Brown az 53-ba, nincs itt kérdés kérem.
Asbee
Sztem Obarski nem fog rúgni .Sanszos h hozunk inkabb vkit arra az 1 meccsre regular game tapasztalattal
Gerixx
Jó hát utólag más így, hogy kihagyta a FG-t, okosabb is az ember 😊 De nem hiszem, hogy Brown helye veszélyben lenne. Az más, hogy elég gáz amit művelt.
Asbee
Sztem sincs veszélybe ,pont ezért írtam h 1 meccsre hozunk vmi tapasztalt kickert.Bar sajnos benne van a pakliban ,h kivagjak Brownt ha kiderül meg pár dolog.A szurkolok nagy része nem szeretne a csapatban látni .Ez van.Tenyleg gaz a story
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Szabad még ilyet beírni hogy egy fos az OL!? Vagy minden ok továbbra is....😉
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk kicsit túllihegik ezt az egészet. 1 meccset hagy ki. Nem négyet nem hatot nem nyolcat. Egy meccsre jön Obarski utána meg vissza Brown. Ennyi idő alatt kiszorítani sem tudja. Azért nem cseréljük le az elmúlt pár évben remeklő kickerünket mert más épp berúg mondjuk két FG-t. Ha másképp lesz az nagyon nagyon nagyon meglepő lenne... Arra az egy meccsre nem is fog beleszámítani Brown az 53-ba, nincs itt kérdés kérem.
Asbee
Sztem Obarski nem fog rúgni .Sanszos h hozunk inkabb vkit arra az 1 meccsre regular game tapasztalattal
Gerixx
Jó hát utólag más így, hogy kihagyta a FG-t, okosabb is az ember 😊 De nem hiszem, hogy Brown helye veszélyben lenne. Az más, hogy elég gáz amit művelt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Asbee
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
sikerült kemény 46yardot haladnunk egy félidő alatt úgy, h végig a kezdő OL volt fent.. oké, h nem most kell hasítani, de azért ez beszédes
több mint 9 éve
Williams is mi a faszt keres még itt...
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 033
ha egészséges tud maradni elöl a négyes, abban sok örömünk lesz az tuti
több mint 9 éve
A második negyedben azért a LB sor megmutatta, hogy ők jóval gyengébbek lesznek mint a Dline, vagy a sec. Ott lehet probléma a D-vel, egyébként tényleg lesz előrelépés. Az Oline esetében reménykedjünk, hogy ez csak a preseason.
gyurczi
hát innen csak előre lehet lépni..
(cserébe viszont sztem az LB sor se lesz rossz idén)

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
A második negyedben azért a LB sor megmutatta, hogy ők jóval gyengébbek lesznek mint a Dline, vagy a sec. Ott lehet probléma a D-vel, egyébként tényleg lesz előrelépés. Az Oline esetében reménykedjünk, hogy ez csak a preseason.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Nah hát az első negyed után nagyjából látható, h mire lehet számítani ha nem is az egész szezonban, de a szezon elején mindenképp. A védelemben hatalmas javulás várható, ezek az igazolások nagyon ülnek úgy néz ki, meg eleve úgy tűnik jelenleg mintha szinte minden a helyére került volna, ez egy baromi pozitív dolog. Sajnos támadó oldalon viszont elsősorban természetesen az OL miatt totális a szenvedés jelenleg. Ebben az egy negyedben is kb az összes falember hibát hibára halmozott, nincs összhang, nincs futójáték, kb semmi nem működött, ez azért ijesztő..
több mint 9 éve
Kezdhetünk aggódni hogy Romo ne sérüljön meg! R.Wilson elbújhat D.P.mögött! HOF a srác...😉
több mint 9 éve

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
The NFL announced that Giants K Josh Brown has been suspended for one game for violating the NFL Personal Conduct Policy.
ozibozi
Úgy fest minket is útól ért az idei eltiltás láz. Mondjuk szerencsére "csak" egy meccs, amit talán még ki lehet bírni. Remélem nem érzi meg a csapat Brown hiányát...
Awesome88
Tom Obarski felkészül... 😊

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
The NFL announced that Giants K Josh Brown has been suspended for one game for violating the NFL Personal Conduct Policy.
ozibozi
Úgy fest minket is útól ért az idei eltiltás láz. Mondjuk szerencsére "csak" egy meccs, amit talán még ki lehet bírni. Remélem nem érzi meg a csapat Brown hiányát...
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Tényleg olyan rossz volt Nassib?

Régen volt már ilyen, írtam egy hosszút Nassib legutóbbi produkciójáról megnézve egyesével a playeket.

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Beckham kicsit megváltozott:

Bazzani
Sok fehércsokit evett , ami a bőrszínére is hatással volt 😁
Taz
Other Beckham JR... Jaj, de rossz 😊
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350

Bazzani
Sok fehércsokit evett , ami a bőrszínére is hatással volt 😁
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 123 — Axel Foley

több mint 9 éve
Viszont AW sokat változott és látszott, hogy mindent megtesz azért, hogy jobb legyen. Jön majd egy hosszabb írás is később

több mint 9 éve
A többi éve itt lévő játékosok közül Cooper Taylor nagyon homály volt, sztem őt sem sokáig látjuk itt.
G-men
Miért? Te vártál még tőle bármit? 😉 már az is szép hogy nem sérült meg...
több mint 9 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
A többi éve itt lévő játékosok közül Cooper Taylor nagyon homály volt, sztem őt sem sokáig látjuk itt.
több mint 9 éve
Egy biztos: Nassib nem lesz kezdő ebben a ligában. A D line karcolni fog, volt olyan speed rush Vernontól hogy csak lestem. Apple és Shepard jó benyomást tett rám. Odighizuwa ha nem sérül meg újra biztos hasznos játékos lesz. Ha hozza az éjszakait ilyen csapattársak mellett 4-5 sacket tuti összeszed. Casillas meglepően aktív volt, sokat fogjuk használni coverage-ben. Lehetett volna még egy pickje is. Goodsonnak meg nagyon jó szimata van a labdához, sokszor ott volt és megcsinálta a tackle-t. Milhouse szvsz rosteren marad. Viszont hoztunk olyan játékosokat ebbe a training campbe hogy csak a fejemet fogtam😀 Időnként olyan megoldások voltak, főleg a védelemtől ami nem NFL szint és az is kiderült hogyha Manning megsérül akkor végleg rábasztunk. Az eleje viszont korrekt volt, jó irányba haladunk.

több mint 9 éve
A kezdők olyan nyomást helyeztek rájuk hogy még 1 first downt sem tudott a Miami sokáig elérni.😊
több mint 9 éve
Így statok alapján a kezdők nem lehettek rosszak! Aztán turnover hegyeket nyomtunk és vissza estünk... OO két sackje tetszik + a futás sem lehetett rossz! Shepard meg tuti lesz csak most pihentessük szépen! Remélem Cruz is jöhet a következőn!
yooker
cserébe az a 69 passzolt yard az egész meccsen azért elég sovány 😊 mondjuk ezeken a meccseken én csak az első negyedet szoktam figyelembe venni, az meg 10-0. De persze csak az összefoglalót láttam a meccsből, abból meg felesleges bármit is okoskodnom,

Szerkesztette: Szesze