New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem jók lesztek, én Titeket mondanák a csoport élére, kivéve ha Prescott tényleg nyom valami Brady félét.Még a Skins lehet érdekes, de én Cousinsban valamiért nem hiszek. A Philly sztem terített betli lesz, a Dallast meg tavaly láttuk Romo nélkül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nekem is úgy tűnt hogy a futás ellen helyt fognak állni, az irányítòkon lesz nyomás, az Lb sor is jobban nézett ki,,, ami azért döcögött az a hosszú passzok benyelegetése volt. Mivel az 'csak előszezon volt'így remélhetőleg az is megoldódhat...akkor pedig bármi lehet. 😊
több mint 9 éve
az tuti hogy keményen fogják tolni a blitzeket az elején a dallasiak , ha ezt nem tudjuk (továbbra sem) kezelni akkor lesznek gondok... a védelmet most én is kevésbé féltem , bár DP már emlegetik úgy fórumokon hogy ő Wilson , Aikman és Brady tökéletes ötvözete! 😊 ...meglátjuk!
több mint 9 éve
...olyan szinten nem tudja senki biztosan hogy mire lehet képes a csapat, hogy a heti Power Rankings listákon a 12.(yahoo) helytől a 27. (PFF) helyekig is teszik a csapatot. Nincs másik csapat ahol ekkora lenne a szórás... Szóval lehet itt bizony bármi, ahogy azt itt is kibeszéltük...Hát megmondom őszintén most én se nagyon tudom belőni magunkat.. általában jól el szoktam találni, h mi lesz a szezonban, de most franc se tudja. Vélhetően azért van nagyobb szórás most, mert ha az OL probléma megoldódik akkor akár kurva jók is lehetünk, ha nem akkor meg halál szarok, a köztes szintre nem sok esély van 😊 (mert abban szinte biztos vagyok, h a védelem sokkal jobb lesz idén)
ozibozi
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
mindenesetre BBV szerint a bukiknál 4 pontos favorit a Dallas...sebaj! underdogként mindig jobban nyomjuk! 😉
több mint 9 éve
meccs utáni átmozgató edzés a Pats drukkerekkel közösen 😊www.totalprosports.com/2016/09/06/giants-patriots-fans-brawl-outside-metlife-stadium-video/
több mint 9 éve
világos, nem is kérdés, csak szerintem az az érdekes hogy ekkora szórás van... azért ez nem szokványos......olyan szinten nem tudja senki biztosan hogy mire lehet képes a csapat, hogy a heti Power Rankings listákon a 12.(yahoo) helytől a 27. (PFF) helyekig is teszik a csapatot. Nincs másik csapat ahol ekkora lenne a szórás... Szóval lehet itt bizony bármi, ahogy azt itt is kibeszéltük...Az sem jelentene semmit, ha konszenzus 1. vagy 32. lenne a csapat. Olvasd vissza az utóbbi évek preseason power rankingeket, és nevess! 😀
ozibozi
Baluba
több mint 9 éve
...olyan szinten nem tudja senki biztosan hogy mire lehet képes a csapat, hogy a heti Power Rankings listákon a 12.(yahoo) helytől a 27. (PFF) helyekig is teszik a csapatot. Nincs másik csapat ahol ekkora lenne a szórás... Szóval lehet itt bizony bármi, ahogy azt itt is kibeszéltük...Az sem jelentene semmit, ha konszenzus 1. vagy 32. lenne a csapat. Olvasd vissza az utóbbi évek preseason power rankingeket, és nevess! 😀
ozibozi
több mint 9 éve
...olyan szinten nem tudja senki biztosan hogy mire lehet képes a csapat, hogy a heti Power Rankings listákon a 12.(yahoo) helytől a 27. (PFF) helyekig is teszik a csapatot. Nincs másik csapat ahol ekkora lenne a szórás... Szóval lehet itt bizony bármi, ahogy azt itt is kibeszéltük...
több mint 9 éve
De ha megnyerik a SB-t akkor, persze első körös pick! 😀Mindenki nyugodjon le a picsába. Meglepő lépés, de Brinkley sem emelkedett ki a többi LB közül. Sőt ha valakitől kiemelkedő dolgokra számíthatunk az Kennard. Igazából az, hogy most Brinkley-t, Sheppardot vagy Thomas-t rakjuk ki olyan nagyon sokban nem oszt nem szoroz, hoztak egy szintet amit tudnak és ennyi. Láttuk, hogy Nassib elég bizonytalan volt, lehet hogy ő lesz a következő akitől megválunk. Esetleg Logan Thomas-t tesszük ki a gyakorlócsapatból. Gondolom arra érkezett Johnson, hogy a mobilis QB-k játékát szimulálja az edzésen, erre ő megfelelő. Lehet Logan barátunk erre sem alkalmas... 😀 Egy gyenge falemberrel előrébb lennénk? Nem. Bár oda még jó eséllyel érkezni fog valaki és egy RB lehet, hogy távozik, de megváltást már akkor sem várhatunk.így-így. Nassibban nem bízunk, amit teljes mértékben meg tudok érteni. nem véletlenül csúszott ő ennyit, sajnos nem NFL szintű irányító. bár lehet, hogy a Vikesba el tudtuk volna sózni egy 2. körért 😊
Asbee
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
én most hétvégén nem adom.Meccsnézés kit érdekel a Kandallóban? Megünnepelhetnénk a szezonkezdetet egy közös sörözéssel/hamburgerezésselmost úgy néz ki nekem jó lenne
szviko
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába. Meglepő lépés, de Brinkley sem emelkedett ki a többi LB közül. Sőt ha valakitől kiemelkedő dolgokra számíthatunk az Kennard. Igazából az, hogy most Brinkley-t, Sheppardot vagy Thomas-t rakjuk ki olyan nagyon sokban nem oszt nem szoroz, hoztak egy szintet amit tudnak és ennyi. Láttuk, hogy Nassib elég bizonytalan volt, lehet hogy ő lesz a következő akitől megválunk. Esetleg Logan Thomas-t tesszük ki a gyakorlócsapatból. Gondolom arra érkezett Johnson, hogy a mobilis QB-k játékát szimulálja az edzésen, erre ő megfelelő. Lehet Logan barátunk erre sem alkalmas... 😀 Egy gyenge falemberrel előrébb lennénk? Nem. Bár oda még jó eséllyel érkezni fog valaki és egy RB lehet, hogy távozik, de megváltást már akkor sem várhatunk.így-így. Nassibban nem bízunk, amit teljes mértékben meg tudok érteni. nem véletlenül csúszott ő ennyit, sajnos nem NFL szintű irányító. bár lehet, hogy a Vikesba el tudtuk volna sózni egy 2. körért 😊
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Meccsnézés kit érdekel a Kandallóban? Megünnepelhetnénk a szezonkezdetet egy közös sörözéssel/hamburgerezésselmost úgy néz ki nekem jó lenne
szviko
több mint 9 éve
Meccsnézés kit érdekel a Kandallóban? Megünnepelhetnénk a szezonkezdetet egy közös sörözéssel/hamburgerezéssel
több mint 9 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába. Meglepő lépés, de Brinkley sem emelkedett ki a többi LB közül. Sőt ha valakitől kiemelkedő dolgokra számíthatunk az Kennard. Igazából az, hogy most Brinkley-t, Sheppardot vagy Thomas-t rakjuk ki olyan nagyon sokban nem oszt nem szoroz, hoztak egy szintet amit tudnak és ennyi. Láttuk, hogy Nassib elég bizonytalan volt, lehet hogy ő lesz a következő akitől megválunk. Esetleg Logan Thomas-t tesszük ki a gyakorlócsapatból. Gondolom arra érkezett Johnson, hogy a mobilis QB-k játékát szimulálja az edzésen, erre ő megfelelő. Lehet Logan barátunk erre sem alkalmas... 😀 Egy gyenge falemberrel előrébb lennénk? Nem. Bár oda még jó eséllyel érkezni fog valaki és egy RB lehet, hogy távozik, de megváltást már akkor sem várhatunk.
több mint 9 éve
Sok volt a LB, nem meglepő, hagy valakinek mennie kellett. Ami meglep, hogy QB jött, miközben az elmúlt években rendre 2 QB volt rosteren. Az, hogy Brinkley ment, nem oylan meglepő. Egy dimenziós játékos, csak a futás ellen jó, ráadásul szerintem ebben sem jobb mint Goodson vagy Shepard.
több mint 9 éve
Leigazoltuk Josh Johnson ex-Baltimore QB-t, és kivágtuk Brinkley-t. És ő fog a támadófalban játszani?Középső Linebacker lesz 😀 az ilyen húzásokat nem értem.....
Awesome88
több mint 9 éve
Leigazoltuk Josh Johnson ex-Baltimore QB-t, és kivágtuk Brinkley-t. És ő fog a támadófalban játszani? Teljesen felesleges vételnek tűnik, főleg Brinkley kárára, aki tavaly nagyot játszott és kb. az egyetlen értelmes LB-nk volt. Kellene OL ember, blokkoló TE és FB. Erre hozunk egy DT és egy QB, cserébe pedig még az amúgy sem túl acélos LB sor, egyik értelmes tagját is kidobjuk.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Jah, csak akkor nektek ki kell tenni vkit az 53-ból plusz ha annyira akartátok volna akkor claimeltétek volna waiveren szvsz.PS-ből aláírhatnak aktív rosterre.Amennyire én tudom Poutasit már leigazolta a Jacksonville PS-be.Egyébként sem volt világos, hogy pontosan miért is tette ki a Packers. Nem túl acélos az O-faluk, annyira semmiképp, hogy csak így kitegyék Sitton-t. De ez már a Macik gondja.Lehet, de ha már így alakult várjuk meg, hogy mennyit bír a háta! Úgy tudom, makacs hátproblémái vannak és akkor nem biztos, hogy 7-8M megért...Sitton megy Chicago-baKár érte, túl szép lett volna...
Asbee
Awesome88
nagir
Olvastam, hogy Poutasi és David Yankey van ott a célpontok között. Hát, kíváncsi leszek ebből mi sül ki.
Awesome88
empty taxi
Sanyichef

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
PS-ből aláírhatnak aktív rosterre.Amennyire én tudom Poutasit már leigazolta a Jacksonville PS-be.Egyébként sem volt világos, hogy pontosan miért is tette ki a Packers. Nem túl acélos az O-faluk, annyira semmiképp, hogy csak így kitegyék Sitton-t. De ez már a Macik gondja.Lehet, de ha már így alakult várjuk meg, hogy mennyit bír a háta! Úgy tudom, makacs hátproblémái vannak és akkor nem biztos, hogy 7-8M megért...Sitton megy Chicago-baKár érte, túl szép lett volna...
Asbee
Awesome88
nagir
Olvastam, hogy Poutasi és David Yankey van ott a célpontok között. Hát, kíváncsi leszek ebből mi sül ki.
Awesome88
empty taxi
több mint 9 éve
Amennyire én tudom Poutasit már leigazolta a Jacksonville PS-be.Egyébként sem volt világos, hogy pontosan miért is tette ki a Packers. Nem túl acélos az O-faluk, annyira semmiképp, hogy csak így kitegyék Sitton-t. De ez már a Macik gondja.Lehet, de ha már így alakult várjuk meg, hogy mennyit bír a háta! Úgy tudom, makacs hátproblémái vannak és akkor nem biztos, hogy 7-8M megért...Sitton megy Chicago-baKár érte, túl szép lett volna...
Asbee
Awesome88
nagir
Awesome88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Egyébként sem volt világos, hogy pontosan miért is tette ki a Packers. Nem túl acélos az O-faluk, annyira semmiképp, hogy csak így kitegyék Sitton-t. De ez már a Macik gondja.Lehet, de ha már így alakult várjuk meg, hogy mennyit bír a háta! Úgy tudom, makacs hátproblémái vannak és akkor nem biztos, hogy 7-8M megért...Sitton megy Chicago-baKár érte, túl szép lett volna...
Asbee
Awesome88
nagir
több mint 9 éve
Lehet, de ha már így alakult várjuk meg, hogy mennyit bír a háta! Úgy tudom, makacs hátproblémái vannak és akkor nem biztos, hogy 7-8M megért...Sitton megy Chicago-baKár érte, túl szép lett volna...
Asbee
Awesome88

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Sitton megy Chicago-ba