New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért vicces, hogy Awesome88 simán issza a Kool Aidet levitézlett Beatty kapcsán, de felrótta a dallasi FOnak amiért nem tradeltek fel 4. helyről Goffért vagy Wentzért. 😀a nem garantált meg 0,75 😊 azért ha minden rendben van/lenne vele akkor ez lófasz egy kezdő OT-ért.. ha így lesz akkor ez az offseason legjobb igazolása😊 azért én kivárok..1,1 csak a garantált része. Ami azért sok ha azt vesszük, hogy ne lenne teljesen egészséges. Szerintem minden rendben van vele, csak az a kérdés, hogy milyen szinten van, és hogy mennyire lesz képes visszailleszkedni a falba. Mindenesetre erősítés, bár nem éppen erre számítottunk. Meglátjuk, hogy mi a helyzet vele, remélhetőleg már a hétvégén.Mármint az 1,1 milliós contractot találod soknak?Oh, cseppet sem rózsás, de ez van. Viszont sok garantáltat kapott egy bizonytalan, nem egészséges cseréhez képest.nem felejtettem el, de ha ennyire rózsás lenne a helyzet akkor miért nem hoztuk vissza már korábban ennyi pénzért..? nyilván nem 100as az állapota, ezért írtam, h sztem nem lesz kezdő az elején.Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.Azért azt ne felejtsük el, hogy 2014-ben top10-es LT volt Beatty. A tavalyi éve nagyon nem jött össze, de összességében azért fényévekkel Newhouse előtt van, ha egészséges. Elvileg csak a sérülései miatt küldtük el, szóval ha rendben lesz, - márpedig gondolom azért is hoztuk vissza mert most rendben van - akkor szerintem simán a kezdőben a helye. Én LT-nek tenném. Eredetileg is az volt a terv, hogy Flowers RT-ben kezd, és szerintem erre is kellene visszatérni. Ott könnyebb dolga lenne egy fokkal, és láttuk, hogy a bal oldalra még nem igazán áll készen. Ha nagyon erőltetjük, annak nem biztos, hogy jó vége lesz ("folyós homok" www.youtube.com/watch?v=SOLbefF9dOw ).
Szesze
Awesome88
Szesze
Awesome88
Ha Beatty azon a szinten van, mint korábban volt nálunk akkor ez egy falat kenyér kategória volt és a kezdőbe vele, bármelyik OT posztra. De én azért egyelőre szkeptikus vagyok..
Szesze
Awesome88
Szesze
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
a nem garantált meg 0,75 😊 azért ha minden rendben van/lenne vele akkor ez lófasz egy kezdő OT-ért.. ha így lesz akkor ez az offseason legjobb igazolása😊 azért én kivárok..1,1 csak a garantált része. Ami azért sok ha azt vesszük, hogy ne lenne teljesen egészséges. Szerintem minden rendben van vele, csak az a kérdés, hogy milyen szinten van, és hogy mennyire lesz képes visszailleszkedni a falba. Mindenesetre erősítés, bár nem éppen erre számítottunk. Meglátjuk, hogy mi a helyzet vele, remélhetőleg már a hétvégén.Mármint az 1,1 milliós contractot találod soknak?Oh, cseppet sem rózsás, de ez van. Viszont sok garantáltat kapott egy bizonytalan, nem egészséges cseréhez képest.nem felejtettem el, de ha ennyire rózsás lenne a helyzet akkor miért nem hoztuk vissza már korábban ennyi pénzért..? nyilván nem 100as az állapota, ezért írtam, h sztem nem lesz kezdő az elején.Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.Azért azt ne felejtsük el, hogy 2014-ben top10-es LT volt Beatty. A tavalyi éve nagyon nem jött össze, de összességében azért fényévekkel Newhouse előtt van, ha egészséges. Elvileg csak a sérülései miatt küldtük el, szóval ha rendben lesz, - márpedig gondolom azért is hoztuk vissza mert most rendben van - akkor szerintem simán a kezdőben a helye. Én LT-nek tenném. Eredetileg is az volt a terv, hogy Flowers RT-ben kezd, és szerintem erre is kellene visszatérni. Ott könnyebb dolga lenne egy fokkal, és láttuk, hogy a bal oldalra még nem igazán áll készen. Ha nagyon erőltetjük, annak nem biztos, hogy jó vége lesz ("folyós homok" www.youtube.com/watch?v=SOLbefF9dOw ).
Szesze
Awesome88
Szesze
Awesome88
Ha Beatty azon a szinten van, mint korábban volt nálunk akkor ez egy falat kenyér kategória volt és a kezdőbe vele, bármelyik OT posztra. De én azért egyelőre szkeptikus vagyok..
Szesze
Awesome88
több mint 9 éve
1,1 csak a garantált része. Ami azért sok ha azt vesszük, hogy ne lenne teljesen egészséges. Szerintem minden rendben van vele, csak az a kérdés, hogy milyen szinten van, és hogy mennyire lesz képes visszailleszkedni a falba. Mindenesetre erősítés, bár nem éppen erre számítottunk. Meglátjuk, hogy mi a helyzet vele, remélhetőleg már a hétvégén.Mármint az 1,1 milliós contractot találod soknak?Oh, cseppet sem rózsás, de ez van. Viszont sok garantáltat kapott egy bizonytalan, nem egészséges cseréhez képest.nem felejtettem el, de ha ennyire rózsás lenne a helyzet akkor miért nem hoztuk vissza már korábban ennyi pénzért..? nyilván nem 100as az állapota, ezért írtam, h sztem nem lesz kezdő az elején.Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.Azért azt ne felejtsük el, hogy 2014-ben top10-es LT volt Beatty. A tavalyi éve nagyon nem jött össze, de összességében azért fényévekkel Newhouse előtt van, ha egészséges. Elvileg csak a sérülései miatt küldtük el, szóval ha rendben lesz, - márpedig gondolom azért is hoztuk vissza mert most rendben van - akkor szerintem simán a kezdőben a helye. Én LT-nek tenném. Eredetileg is az volt a terv, hogy Flowers RT-ben kezd, és szerintem erre is kellene visszatérni. Ott könnyebb dolga lenne egy fokkal, és láttuk, hogy a bal oldalra még nem igazán áll készen. Ha nagyon erőltetjük, annak nem biztos, hogy jó vége lesz ("folyós homok" www.youtube.com/watch?v=SOLbefF9dOw ).
Szesze
Awesome88
Szesze
Awesome88
Szesze
több mint 9 éve
Mármint az 1,1 milliós contractot találod soknak?Oh, cseppet sem rózsás, de ez van. Viszont sok garantáltat kapott egy bizonytalan, nem egészséges cseréhez képest.nem felejtettem el, de ha ennyire rózsás lenne a helyzet akkor miért nem hoztuk vissza már korábban ennyi pénzért..? nyilván nem 100as az állapota, ezért írtam, h sztem nem lesz kezdő az elején.Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.Azért azt ne felejtsük el, hogy 2014-ben top10-es LT volt Beatty. A tavalyi éve nagyon nem jött össze, de összességében azért fényévekkel Newhouse előtt van, ha egészséges. Elvileg csak a sérülései miatt küldtük el, szóval ha rendben lesz, - márpedig gondolom azért is hoztuk vissza mert most rendben van - akkor szerintem simán a kezdőben a helye. Én LT-nek tenném. Eredetileg is az volt a terv, hogy Flowers RT-ben kezd, és szerintem erre is kellene visszatérni. Ott könnyebb dolga lenne egy fokkal, és láttuk, hogy a bal oldalra még nem igazán áll készen. Ha nagyon erőltetjük, annak nem biztos, hogy jó vége lesz ("folyós homok" www.youtube.com/watch?v=SOLbefF9dOw ).
Szesze
Awesome88
Szesze
Awesome88
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Oh, cseppet sem rózsás, de ez van. Viszont sok garantáltat kapott egy bizonytalan, nem egészséges cseréhez képest.nem felejtettem el, de ha ennyire rózsás lenne a helyzet akkor miért nem hoztuk vissza már korábban ennyi pénzért..? nyilván nem 100as az állapota, ezért írtam, h sztem nem lesz kezdő az elején.Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.Azért azt ne felejtsük el, hogy 2014-ben top10-es LT volt Beatty. A tavalyi éve nagyon nem jött össze, de összességében azért fényévekkel Newhouse előtt van, ha egészséges. Elvileg csak a sérülései miatt küldtük el, szóval ha rendben lesz, - márpedig gondolom azért is hoztuk vissza mert most rendben van - akkor szerintem simán a kezdőben a helye. Én LT-nek tenném. Eredetileg is az volt a terv, hogy Flowers RT-ben kezd, és szerintem erre is kellene visszatérni. Ott könnyebb dolga lenne egy fokkal, és láttuk, hogy a bal oldalra még nem igazán áll készen. Ha nagyon erőltetjük, annak nem biztos, hogy jó vége lesz ("folyós homok" www.youtube.com/watch?v=SOLbefF9dOw ).
Szesze
Awesome88
Szesze
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
nem felejtettem el, de ha ennyire rózsás lenne a helyzet akkor miért nem hoztuk vissza már korábban ennyi pénzért..? nyilván nem 100as az állapota, ezért írtam, h sztem nem lesz kezdő az elején.Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.Azért azt ne felejtsük el, hogy 2014-ben top10-es LT volt Beatty. A tavalyi éve nagyon nem jött össze, de összességében azért fényévekkel Newhouse előtt van, ha egészséges. Elvileg csak a sérülései miatt küldtük el, szóval ha rendben lesz, - márpedig gondolom azért is hoztuk vissza mert most rendben van - akkor szerintem simán a kezdőben a helye. Én LT-nek tenném. Eredetileg is az volt a terv, hogy Flowers RT-ben kezd, és szerintem erre is kellene visszatérni. Ott könnyebb dolga lenne egy fokkal, és láttuk, hogy a bal oldalra még nem igazán áll készen. Ha nagyon erőltetjük, annak nem biztos, hogy jó vége lesz ("folyós homok" www.youtube.com/watch?v=SOLbefF9dOw ).
Szesze
Awesome88
több mint 9 éve
Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.Azért azt ne felejtsük el, hogy 2014-ben top10-es LT volt Beatty. A tavalyi éve nagyon nem jött össze, de összességében azért fényévekkel Newhouse előtt van, ha egészséges. Elvileg csak a sérülései miatt küldtük el, szóval ha rendben lesz, - márpedig gondolom azért is hoztuk vissza mert most rendben van - akkor szerintem simán a kezdőben a helye. Én LT-nek tenném. Eredetileg is az volt a terv, hogy Flowers RT-ben kezd, és szerintem erre is kellene visszatérni. Ott könnyebb dolga lenne egy fokkal, és láttuk, hogy a bal oldalra még nem igazán áll készen. Ha nagyon erőltetjük, annak nem biztos, hogy jó vége lesz ("folyós homok" www.youtube.com/watch?v=SOLbefF9dOw ).
Szesze
több mint 9 éve
Hát nemtom, azért én is hagynám most már Flowerst LTben, Beatty-t max RT-be raknám, de sztem nagyobb az esély rá, h ő csak csere lesz az első héten, mert megpróbáljuk az alap falunkkal a szezont, aztán ha nagyon nem megy akkor fogunk variálni.
több mint 9 éve
Ha még jön hozzánk egy-két átlagos( annál azért nem gyengébb) O falember, akkor simán megvan az esély a rájátszásra ezzel a D-vel... Én csak ezt a fél év spétet nem igazán értem...de a később eljött vlm az mindig ezerszer jobb mint a sohasem megérkezett vlm... (ebből is látszik hogy milyen jól megtévesztettünk mindenkit, mert titokban jól begyakoroltunk mindent ami nem ment, most meg megtévesztésből visszaigazoljuk azt akit kibasztunk ...) ,,,jól becsaptunk mindenkit a nagy gyakorlásban 😊 (szerencsére azért észbe kaptak, és ez a legfontosabb) most már megoldják...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Az h Flowers nem vallott szegyent az tulzas,mert nem nagyon volt nala rosszabb tackle.Lerobbant allapotban is jobb sztem Beatty mint Flowers.En inkabb hatalmas mellenyulasnak tartom az o draftolasat mint jo projectnek.Ami tisztan latszik h semmit sem fejlodott tavaly ota.Sajnos.Max sztem RT kent lehet kezdo ,m LT be eddig 0.Hozzateszem ne legyen igazam!Regota nem volt csalodas az elso koros pickekben,remelem most se lesz.Egyre jobban tetszik pl Apple hatarozott jateka,kicsit elkezdtem sokallni Jenkins arat.
Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Jó, de senki nem tudja még, hogy Flowers nem lesz jó vakoldali tackle. Tavaly nehéz éve volt, de mutatott pozitív jeleket és megadnak neki minden esélyt, hogy ezen a poszton váljon be. Alapból ez a legfontosabb pozíció a falban és ide a legnehezebb klasszis játékost találni. Újoncként a jobb oldalon kezdett volna, de Beatty sérülése mindent felborított. Mivel LT-ként sem vallott szégyent, ezért ott akarják folytatni vele. Ha végleg felsül ott akkor tesszük majd át máshova, de egy év után még ennek nem jött el az ideje.
több mint 9 éve
Ahogy a szakik megmondták előre Pugh-ról (is) hogy kiváló átlagon felüli Guard lesz (pedig nem volt rosszabb RT-nek, mint Flowers LT-nek rookie évében, de ....lehet Nem is kéne a drafthoz ragaszkodni... simán átbaszni Flowerst a jobboldalra egy esélyt adni neki mielőtt guard lesz... majd jövőre húzni egy LT-t... volt már ilyen a világtörténelemben...Ahogy Pugh is majdnem Pro Bowl G lett szép lassan, a megfelelő helyen még ő is lehetne Valaki...
több mint 9 éve
Reggel 7-kor edzett egyet és a hírek szerint az edzőknek tetszett amit láttak tőle. A jelenlegi keretben erősítést jelenthet. Szvsz a bal oldali hármast nem bontjuk meg, egy 4-5 hetet tutira adnék a Flowers-Pugh-Richburg hármasnak. RT-re lehet nagy esélye, meglátjuk ki tudja-e szorítani Newhouse-t az első fordulóig. Hart eddig sajna nem sokat mutatott, persze ő még nagyon fiatal neki adok időt.
több mint 9 éve
csodát azért nem kell várni tőle, elég kétségbeesett lépés, de persze a helyzet is kétségbeejtő 😊 kérdés mi van a sérüléseivel.. Erős a gyanúm, h lesz még más is hozva a keretszűkítések után. (más kérdés, h megváltó már nyilván nem fog érkezni, de a cserepadunk is katasztrófális jelenleg)Sajnos jelen helyzetben mindkét oldalon javulást jelentne...Will Beaty visszatért csapatunkhoz.Most már csak az a kérdés, h melyik oldalon fog játszani 😀
szviko
Taz
szviko
több mint 9 éve
Még szerencse hogy a Dallasszal kezdünk, így van egy + hetünk felkészülni a meccsekre... 😊
több mint 9 éve
A Defense rendben is van... Sőt,a szezon feléig (a szezon végén már az ucsóvá vált) a védelem a labdaszerzéseivel (stb) igenis' partiban tartott minket még a rájátszásra is ..(gáz de igaz, NFC East 😊) én így emlékszem... de több meccsen nem tudtunk egy(tehát nem kettő, csak egy) qrva first downt elérni negyedeken keresztül... Ha nem így lett volna akkor elnézést, de szerintem így volt...én így emlékszem...Nyilván a labdaszerzések megvoltak és volt egy-egy meccs ahol döcögött az offense is (nem is állítottam, hogy nem volt ilyen és ott is tökéletes minden), de több pozitívumot nemigen lehetett felsorolni a védelemnél. Itt a defense volt amit alaposan fel kellett turbózni és amennyire lehetséges annyira sikerült is.
ozibozi
Asbee
több mint 9 éve
a szezon feléig (a szezon végén már az ucsóvá vált) a védelem a labdaszerzéseivel (stb) igenis' partiban tartott minket még a rájátszásra is ..(gáz de igaz, NFC East 😊) én így emlékszem... de több meccsen nem tudtunk egy(tehát nem kettő, csak egy) qrva first downt elérni negyedeken keresztül... Ha nem így lett volna akkor elnézést, de szerintem így volt...én így emlékszem...Nyilván a labdaszerzések megvoltak és volt egy-egy meccs ahol döcögött az offense is (nem is állítottam, hogy nem volt ilyen és ott is tökéletes minden), de több pozitívumot nemigen lehetett felsorolni a védelemnél. Itt a defense volt amit alaposan fel kellett turbózni és amennyire lehetséges annyira sikerült is.
ozibozi
több mint 9 éve
a szezon feléig (a szezon végén már az ucsóvá vált) a védelem a labdaszerzéseivel (stb) igenis' partiban tartott minket még a rájátszásra is ..(gáz de igaz, NFC East 😊) én így emlékszem... de több meccsen nem tudtunk egy(tehát nem kettő, csak egy) qrva first downt elérni negyedeken keresztül... Ha nem így lett volna akkor elnézést, de szerintem így volt...én így emlékszem...Emlékeim szerint 'A top 10 es offense' abból állt hogy OBJ elkapta a labdát ha felé dobták, (Eli legjobb éve stb) + az ucsó tétnélküli meccseken pedig kozmetikázva lettek a futójáték számai mikor már mindegy volt. Ellenben tavaly, miikor a védelem meccsben tartott minket képtelenek voltunk egy First down elérésére negyedeken keresztül, agyondominálták a falunk, kb ahogy a Bills, +a Jets ellen 2.5 negyeden keresztül az elején. (csak ott élesben)Mivel Beckham jó eséllyel a franchise történetének a legjobb elkapója lehet, ezért még jó, hogy neki passzolnak a kritikus helyzetekben. Attól lesz jó egy csapatrész, hogy ilyen klasszisok alkotják. A végén még kihozod, hogy a védelem tartott minket... 😀
Tegnap arról beszélt az edzőnk, hogy ezek a hibák mind "correctable" kategóriák amik az O falban vannak. Bízzunk benne ők tudják miben (kikben) bíznak...Szűk 2 hét van csodát tenni, feljavulni legalább a tavalyi szintre. Én már azzal is elégedett lennék először, ha Eli-t legalább megvédenék mint tavaly és nem törnék össze 'vénségére' .A 2 hét sok idő, de ahhoz legalábbis elég hogy mentálisan felrázzák őket és legalább azt kihozzák belőlük amit tudnak, mert jobban 'focizni' nem most fognak megtanulni vlsz. 😊
ozibozi
Asbee
több mint 9 éve
Lapátra került Cooper Taylor és Bennett Jackson is... várható volt
több mint 9 éve
Sajnos jelen helyzetben mindkét oldalon javulást jelentne...Will Beaty visszatért csapatunkhoz.Most már csak az a kérdés, h melyik oldalon fog játszani 😀
szviko
Taz
több mint 9 éve
Will Beaty visszatért csapatunkhoz.Most már csak az a kérdés, h melyik oldalon fog játszani 😀
szviko
több mint 9 éve
Will Beaty visszatért csapatunkhoz.
több mint 9 éve
Geoff Schwartz sem bírt megmaradni a Lions roster-én, ami hatalmas szó, hiszen nekik még a milyénknél is gyengébb O faluk van. Előbb Randle, majd most Schwartz is bizonyította, hogy miért váltunk meg tőlük.Még az NFL-nek kellene kirúgnia Coughlint és minden világossá válik
Awesome88

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
James Jonest idén a Chargers tette ki a szezon előtt. Ő csak zöldben érzi jól magát!😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Azért az is legalja, hogy Schwartz-ot tavaly el akarta küldeni a fanbase, most meg visszahoznák😀