New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
A sport tv-s közvetítésben volt szó arról, hogyan néz ki most az elkapás szabály, ha jól rémlik szóba került a Dallas meccsen is, hogy "birtokolni kell" stb. Akkor a szakkommentátor ezt azzal magyarázta, hogy most jobban védik a WR-eket, "később lehet megütni őket"Legjobb tudásom szerint soha nem lehetett a labda előtt megütni őket, ez a defensive pass interference egyik legjellemzőbb fajtája.
hogyan volt ez régebben? van valami halvány emlék, hogy a Pats vs Rams SB-n ez volt a Patriots defense lényege, hogy szétütközték az elkapókat. szóval addig az volt a szabály, hogy mehet a kontakt már akkor is amikor a labda a levegőben van?
vittore
Amit most tilos, de régebben szabad volt (de azt sajnos nem tudom, mikori a szabály), az az elkapás utáni pillanatokban fejre mért ütés. Jelenleg úgy szól a szabály, hogy védtelen játékos sisakját és nyakát tilos támadni, és az elkapó, aki alabda elkapásával van elfoglalva, védtelennek minősül. Ez akkor változik meg, amikor "football move"-ot hajt végre, és ezzel "futóvá" változik. Elejtett labda esetén ugyanez a pillanat (valamint a földre esés) dönt fumble és incomplete pass között.
több mint 9 éve
A sport tv-s közvetítésben volt szó arról, hogyan néz ki most az elkapás szabály, ha jól rémlik szóba került a Dallas meccsen is, hogy "birtokolni kell" stb. Akkor a szakkommentátor ezt azzal magyarázta, hogy most jobban védik a WR-eket, "később lehet megütni őket"hogyan volt ez régebben? van valami halvány emlék, hogy a Pats vs Rams SB-n ez volt a Patriots defense lényege, hogy szétütközték az elkapókat. szóval addig az volt a szabály, hogy mehet a kontakt már akkor is amikor a labda a levegőben van?
több mint 9 éve
J.T Thomas IR-en
több mint 9 éve
1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.Persze, örülök h jó volt, de azért baromira nem mind1, h vki ki ellen nyújt bármilyen teljesítményt. Épp ez az egyik fő bajom a PFF statokkal, h ezt teljesen figyelmen kívül van hagyva a rendszerükből.. mondjuk a másik bajom meg az, h sokszor eleve teljesen hülyeségnek tartom az osztályzatokat amiket osztogatnak, ettől függetlenül is. Na mind1, akinek tetszik az nézze őket, én általában kerülöm az oldalt.
Asbee
A tegnapi Int esetén egyébként Sheppard hibája nem lehet kérdés, rossz route-ot futott, egyértelmű volt élőben is. Más kérdés, h Eli-nak bőven volt ideje látni, h senki más nincs az adott helyen csak Carr, úgyh elég megdöbbentő volt, h így is odadobta pedig nyomás se volt rajta, mint máskor amikor ilyent szokott csinálni. Szóval sztem ő is hibáztatható ott.
több mint 9 éve
Mit lehet tudni a tegnapi meccs sérültjeiről??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
De tényleg... Ez valóban forradalmi. 😀mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...Ugyan, azt JPP blokkolta volna 😊
yooker
Én amúgy meg voltam győződve róla az éjjel a meccs alatt, hogy elaludtam és álmodom, mert azt láttam, hogy Jerry és Casillas klasszis teljesítményt nyújt, valamint Cruz egészségesen szaladgál.
Apropó Jerry, az 1. negyedben megfordult a fejemben, hogy forradalmian új módszert találtunk ki a gyenge támadófalunk kompenzálására. Mégpedig azt, hogy a lehető legkevesebb időt töltse az O a pályán, meghagyva a lehetőséget a felturbózott D-nek, hogy bekkelés mellett a pontszerzést is oldják meg, ha már egyszer egy vagyont fizettünk nekik 😊
vanek úr
Náluk csak az számít, hogy ki dobta az INT-et. De egyiküket sem szabad hibáztatni, viszont javítani muszáj lesz, de ez legalább rávilágított egy hibára, ami végül nem lett végzetes. Ahogy Donnell is bőven McAdoo bögyében lehet az illegal formation-el, majd azzal a csodálatos block-al, amit az utolsó drive-ban bemuatott OBJ-vel a háta mögött. Ketten voltak ott, mégis ott ment át a nem túl acélos dallasi védő, és tartotta negatív yardon a futást.A PFF-nél vették elő Manninget. Róluk beszéltem, nem az edzőkről 😀1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.ezt nem annyira értem...
Asbee
McAdoo meccs után egyértelműen megnevezte hogy Shepardé volt a hiba : rookie mistakenek nevezte
Newhouse pedig elég jó volt tegnap tényleg...
yooker
Asbee
több mint 9 éve
A PFF-nél vették elő Manninget. Róluk beszéltem, nem az edzőkről 😀1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.ezt nem annyira értem...
Asbee
McAdoo meccs után egyértelműen megnevezte hogy Shepardé volt a hiba : rookie mistakenek nevezte
yooker
több mint 9 éve
mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...Ugyan, azt JPP blokkolta volna 😊
yooker
Én amúgy meg voltam győződve róla az éjjel a meccs alatt, hogy elaludtam és álmodom, mert azt láttam, hogy Jerry és Casillas klasszis teljesítményt nyújt, valamint Cruz egészségesen szaladgál.
Apropó Jerry, az 1. negyedben megfordult a fejemben, hogy forradalmian új módszert találtunk ki a gyenge támadófalunk kompenzálására. Mégpedig azt, hogy a lehető legkevesebb időt töltse az O a pályán, meghagyva a lehetőséget a felturbózott D-nek, hogy bekkelés mellett a pontszerzést is oldják meg, ha már egyszer egy vagyont fizettünk nekik 😊
több mint 9 éve
1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.ezt nem annyira értem...
Asbee
több mint 9 éve
1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.
több mint 9 éve
Newhouse a legjobb OT eddig statisztika alapján 😄csak megfelelő ellenfelet kell választani
GiantsMLBhunter
egyébként PFF stat alapján a legjobb? mert az pontosan megmutatná újra, h mennyire hasznos a rendszerük 😊
több mint 9 éve
Newhouse a legjobb OT eddig statisztika alapján 😄
több mint 9 éve
Nem biztos, hogy évekig padoztatni kell valakit ahhoz, hogy jó irányító legyen. Pl. Luck, Carr, Winston, Mariota, Wilson, Newton mennyit ült a padon? Semennyit. Nem feltétlenül kell jegelni a következő franchise QB jelöltet ahhoz, hogy jó legyen. Persze nyilván az sem rossz mindig és láttunk arra is remek példát, de akinek ilyen szintű irányítót kell megtalálnia annál nem a SB győzelem a cél, így nyugodtan be lehet állítani a rookie-t. Biztosan hozunk valakit a következő draftról, de csalódnék ha az első két nap valamelyikén tennénk ezt. Egyszerűen még nem jött el ez az idő. Normál esetben Manning le tud húzni még 3-4 évet, addig pedig ráérünk egy backupban gondolkodni.
több mint 9 éve
vannak még hibák bőséggel, de fontos winnel kezdtük a szezont. nekem sem volt olyan érzésem a legvégén, hogy elkúrjuk, mert végig kontrolláltuk az órát és a defenseben mindig benne volt, hogy képes a döntő pillanatban stopot csinálni. a defben örömmel láttam casillas és darian thompson helyenként kiváló játékát, és applet sem nagyon égették meg. mintha éhesebb is lett volna a védelmünk, bár ez a megerősödött d-falnak is köszönhető, akik nem fáradtak el még a legvégén sem
több mint 9 éve
Mindig benne van a fociban a szerencse, de ezt nem éreztem annak. Mi pörgettük le az órát, és miattunk égették el az időkéréseiket. Annál a bizonyos esetnél pedig DRC nem hagyta volna az elkapónak, hogy kivigye a lasztit. Mellesleg ha meg is teszi és megáll az óra, akkora az egy 60+os mezőnygól lett volna, ami nem kis bravúr lett volna. Bár jobb lett volna megcsinálni a 4&1-et előtte, és akkor nincs miről beszélni. 😊Összességében a támadósorral is meg lehetünk elégedve, a fallal nem volt különösebb gond, bár papíron ennél erősebb pass rush-al fognak majd később szembekerülni. Egyedül ezt a kényszer futkosást kell levetkőzni, ami tavaly is sokszor volt probléma. Nyilván futójáték nélkül nincs győzelem, nem is azt mondom, hogy álljunk le vele, csak hogy fogadjuk el a tényt, hogy a passzjátékot kell nyomatnunk, megspékelve 1-1 váratlan futással, mint a Dallas ellen is a 2. és a 4. negyedben. Ha ilyen szinten működik a passzjáték, akkor a váratlan futások is menni fognak.Igen! Kicsit nagyobb különbségre számítottam a play hívások tekintetében McAdootól
Az utolsó támadójátékunk okos volt ilyen szempontból, 3&11-nél mindenki passzra számított, és a késleltetett futás majdnem átjutott. 4.-re én is azt mondtam volna, hogy menjünk neki, de a direkt futás biztos nem ment volna, márpedig tuti azzal próbálkoztunk volna (tudom, sok a volna). Simább meccs is lehetett volna, de végül szerencsék is volt és győztünk. Most csak ez a lényeg, és hogy Hank sérülése ne legyen komoly.
Awesome88
de úgy néz ki teljesen (az öreg stílusában) az eddigiekhez hasonlóan tolja a kulcs szituációkban , csak most annyi szerencséje volt hogy jöttek a futások és az elkapó gárda is jobb 1-2 fokkal+ a végén meg bejött a mázli faktor is, mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...
lehet ha van Brown , akkor a végén megpróbáljuk azt a FG-t , de a 4&1 is bevállalható lett volna szvsz..
mindenesetre a potenciált láttuk minden tekintetben , a D game plan is működött végül is szépen!
remélem a NO ellen Offense gála lesz mert elég nagy homály ott a D továbbra is ahogy láttam ,
és ennek a D-nek fognia kell Breeséket is valamelyest (remek alkalom hogy a TO gyártás is beinduljon)... sok pont lehet megint de hozni kell!
yooker
több mint 9 éve
Én arra gondoltam,hogy max 2-3 év és addigra kellene egy olyan QB aki eltölt mellette 1-2 évet... és nem Nassib-ra gondoltam.Semmit.Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
Szerintem lassan el kéne gondolkodni egy első körős QB választáson.
Van valaki aki rajtam kívül gondolt már erre ???
efeus
Asbee
Volt 2-3 rossz passza, de összességében ezeken nem múlott semmi. 2 rossz passza volt Cruz TD-je előtt, de azt inkább az égiek akarták, hogy Victor újra táncolhasson. 😊 Az INT pedig nem az ő hibája volt, egyszerűen a helyzeté. Rookie WR első meccse, nem volt még meg a tökéletes összhang. Amúgy meg nehogy már kitaláljuk, hogy gyenge, miután végre nyertünk nyitómeccsen a dallas ellen, ahol ha kellett simán haladt az offens és Elit dobott 3 TD-t.
Persze én is boldogabb lennék, ha Nassib-nál valamivel NFL készebb v. nagyobb plafonnal megáldott QB ülne a kispadon, de amíg Manning ott van, nincs mitől tartanunk. Rá kell menni 1-2 QB reménységre jövőre a 3.- 4.- 5. 6. kör könyékén és reménykedni, hogy belehúzunk, mint a Dallas v. a Denver.
Awesome88
több mint 9 éve
Összességében a támadósorral is meg lehetünk elégedve, a fallal nem volt különösebb gond, bár papíron ennél erősebb pass rush-al fognak majd később szembekerülni. Egyedül ezt a kényszer futkosást kell levetkőzni, ami tavaly is sokszor volt probléma. Nyilván futójáték nélkül nincs győzelem, nem is azt mondom, hogy álljunk le vele, csak hogy fogadjuk el a tényt, hogy a passzjátékot kell nyomatnunk, megspékelve 1-1 váratlan futással, mint a Dallas ellen is a 2. és a 4. negyedben. Ha ilyen szinten működik a passzjáték, akkor a váratlan futások is menni fognak.Igen! Kicsit nagyobb különbségre számítottam a play hívások tekintetében McAdootól
Az utolsó támadójátékunk okos volt ilyen szempontból, 3&11-nél mindenki passzra számított, és a késleltetett futás majdnem átjutott. 4.-re én is azt mondtam volna, hogy menjünk neki, de a direkt futás biztos nem ment volna, márpedig tuti azzal próbálkoztunk volna (tudom, sok a volna). Simább meccs is lehetett volna, de végül szerencsék is volt és győztünk. Most csak ez a lényeg, és hogy Hank sérülése ne legyen komoly.
Awesome88
de úgy néz ki teljesen (az öreg stílusában) az eddigiekhez hasonlóan tolja a kulcs szituációkban , csak most annyi szerencséje volt hogy jöttek a futások és az elkapó gárda is jobb 1-2 fokkal+ a végén meg bejött a mázli faktor is, mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...
lehet ha van Brown , akkor a végén megpróbáljuk azt a FG-t , de a 4&1 is bevállalható lett volna szvsz..
mindenesetre a potenciált láttuk minden tekintetben , a D game plan is működött végül is szépen!
remélem a NO ellen Offense gála lesz mert elég nagy homály ott a D továbbra is ahogy láttam ,
és ennek a D-nek fognia kell Breeséket is valamelyest (remek alkalom hogy a TO gyártás is beinduljon)... sok pont lehet megint de hozni kell!
több mint 9 éve
Semmit.Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
efeus
Asbee
Volt 2-3 rossz passza, de összességében ezeken nem múlott semmi. 2 rossz passza volt Cruz TD-je előtt, de azt inkább az égiek akarták, hogy Victor újra táncolhasson. 😊 Az INT pedig nem az ő hibája volt, egyszerűen a helyzeté. Rookie WR első meccse, nem volt még meg a tökéletes összhang. Amúgy meg nehogy már kitaláljuk, hogy gyenge, miután végre nyertünk nyitómeccsen a dallas ellen, ahol ha kellett simán haladt az offens és Elit dobott 3 TD-t.
Persze én is boldogabb lennék, ha Nassib-nál valamivel NFL készebb v. nagyobb plafonnal megáldott QB ülne a kispadon, de amíg Manning ott van, nincs mitől tartanunk. Rá kell menni 1-2 QB reménységre jövőre a 3.- 4.- 5. 6. kör könyékén és reménykedni, hogy belehúzunk, mint a Dallas v. a Denver.
több mint 9 éve
A kinti fórumokon gyakori vita alapja itt nem igen... Amúgy 2-3 éves project QB keresése szerintem folyamatosan zajlik. Vannak csapatok akik évtizedekig nem találnak rá. Örülhetünk amíg ő tud játszani, mert csúnya szezonokat lehet futni első körös nagy tehetségekkel.
több mint 9 éve
hát már megint nem győzte le Romot ...Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
efeus
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
efeus
több mint 9 éve
Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Nem.
efeus
több mint 9 éve
Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Szerintem lassan el kéne gondolkodni egy első körős QB választáson.
több mint 9 éve
kezdésnek nem volt ez rossz, jobb, mint amire számítottam, szerencsére Cruznak adtunk egy kis önbizalom bombát, ez a három WR még sokat pusztíthat. védelemtől picit többet várok.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.