New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Leigazoltuk Josh Johnson ex-Baltimore QB-t, és kivágtuk Brinkley-t. És ő fog a támadófalban játszani? Teljesen felesleges vételnek tűnik, főleg Brinkley kárára, aki tavaly nagyot játszott és kb. az egyetlen értelmes LB-nk volt. Kellene OL ember, blokkoló TE és FB. Erre hozunk egy DT és egy QB, cserébe pedig még az amúgy sem túl acélos LB sor, egyik értelmes tagját is kidobjuk.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Sitton megy Chicago-ba
Asbee
Kár érte, túl szép lett volna...
Awesome88
Lehet, de ha már így alakult várjuk meg, hogy mennyit bír a háta! Úgy tudom, makacs hátproblémái vannak és akkor nem biztos, hogy 7-8M megért...
nagir
Egyébként sem volt világos, hogy pontosan miért is tette ki a Packers. Nem túl acélos az O-faluk, annyira semmiképp, hogy csak így kitegyék Sitton-t. De ez már a Macik gondja.

Olvastam, hogy Poutasi és David Yankey van ott a célpontok között. Hát, kíváncsi leszek ebből mi sül ki.
Awesome88
Amennyire én tudom Poutasit már leigazolta a Jacksonville PS-be.
empty taxi
PS-ből aláírhatnak aktív rosterre.
Sanyichef
Jah, csak akkor nektek ki kell tenni vkit az 53-ból plusz ha annyira akartátok volna akkor claimeltétek volna waiveren szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Sitton megy Chicago-ba
Asbee
Awesome88
Lehet, de ha már így alakult várjuk meg, hogy mennyit bír a háta! Úgy tudom, makacs hátproblémái vannak és akkor nem biztos, hogy 7-8M megért...
nagir
Egyébként sem volt világos, hogy pontosan miért is tette ki a Packers. Nem túl acélos az O-faluk, annyira semmiképp, hogy csak így kitegyék Sitton-t. De ez már a Macik gondja.

Olvastam, hogy Poutasi és David Yankey van ott a célpontok között. Hát, kíváncsi leszek ebből mi sül ki.
Awesome88
empty taxi
PS-ből aláírhatnak aktív rosterre.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Sitton megy Chicago-ba
Asbee
Awesome88
nagir

Awesome88

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sitton megy Chicago-ba
Asbee
Awesome88
nagir

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Sitton megy Chicago-ba
Asbee
Awesome88

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Sitton megy Chicago-ba
Asbee
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Sitton megy Chicago-ba

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 034
A DT-k közül senki sem került oda, pedig a TC alatt jókat írtak többről is. (Milhouse, Nix)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Kész a practice squad is:

Logan Thomas QB
Geremy Davis WR
Darius Powe WR
Shane McDermott C
Adam Gettis G
Stansley Maponga DE
Ishaq Williams LB
Michael Hunter CB
Donte Deayon CB
Andrew Adams S

több mint 9 éve
Looks like former Packers' Pro Bowl G Josh Sitton's first visit will be to...division-rival Chicago Bears, per sources. Saints could follow
több mint 9 éve
Robert Thomas mivel jobb amúgy? ígéretesebb? (vlk tudja?)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Montori Hughes-t máris waiveltük és jött a Panthers-től kirakott szintén DT Robert Thomas. Andre Williams a Chargers-ben folytatja.

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Másrészt ez a stabil kezdőposzt azért egy kicsit a mi RB állományunkat is minősíti.. (JT Thomas roster tagságával kapcsolatban hasonló a helyzet, csak LB fronton)
több mint 9 éve
Jennings azért egy running backhez képest viszonylag későn került a ligába és az első éveiben nem is játszott sokat, nem csoda hogy 30 felett is képes még a jó játékra.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vélemény az 53-as keretről
Asbee
Jó látni, hogy J. T. Thomas még mindig kereten tud maradni. Jennings előtt pedig le a kalappal, hogy 8. évében az NFL-ben stabilan tartja a kezdőposztot.
az off-falat leszámítva nekem tetszik a csapat a lehetőségekből kihoztunk mindent, és a kis kedvencem is felkerült a rosterre, királyság 😊
csebi
Ki az? Romeo O.? 😉
yooker
hát ki más 😊
csebi
Őt GM Game drafton vittem 7. körben, azt se tudtam ki fia borja, mikor ezt tettem. Úgy tűnik vak tyúk tényleg talál néha szeget.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 835 — Lucas Scott
az off-falat leszámítva nekem tetszik a csapat a lehetőségekből kihoztunk mindent, és a kis kedvencem is felkerült a rosterre, királyság 😊
csebi
Ki az? Romeo O.? 😉
yooker
hát ki más 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Vélemény az 53-as keretről

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
csebi
Ki az? Romeo O.? 😉

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 835 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Sitton mondjuk tényleg jöhetne..
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Reméljük McAdoo nem törölte ki Sitton számat a contactjai közül
több mint 9 éve
nekem elsőre az LB sor db-ra soknak tűnt, de szerintem is lehet még 1 max 2 mozgás, az pedig lehet onnan majd...
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Jó kis roster lett ez. Darwka maradásának nagyon örülök, szerintem bőven juthat neki carry egész szezonban.

Davist nem igazán tudtuk és akartuk használni tavaly sem, nem bánkódom miatta.

3 TE elég, ha csak az offense munkáját nézzük, special teambe pedig ott van a 8 LB, akik közül szeritnem Herzlich defenseben nem fog játszani, még a 7 LB is több, mint elég.

A secondary korrekt, főleg, ha Adams és Deayon marad PS tag.

DL remek, és szeritnem Nix is a csapat közelében marad, ha bárki kidől, ő lehet az első tartalék.

Mozgást nem sokat várok, bár Rainey helyére egy OL játékos, esetleg egy FB/TE jöhet talán.
több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Apple a 24-es számra váltott. Két cut van még hátra az 53-ig
Asbee
1rb és 1 lb lehet az a kettő
Sanyichef
Sheppard vs Brinkley, Darkwa vs Rainey
Sanyichef
Hát nem 😊