New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk olyan nehéz nem volt róla megállapítani, hogy az egyik legígéretesebb UDFA játékosunk lesz😊

Jó hír, hogy Darian Thompson visszatérhet, de valószínűleg Berhe marad a kezdő aki azért szintén nem volt rossz. Nem akarok elkiabálni semmit, mert párszor biztosan meg lesznek égetve ezek a játékosok, de ha mindenki beváltja a reményeket akkor komoly upgrade-et hajtottunk itt végre jó egy év alatt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Én nagyon várom már a vasárnapot. Végre NFL, végre Giants, ráadásul rögtön csoport rangadó... 😊
Nagyon kíváncsi vagyok mit nyújt majd az új védelem, lesz e annyira jó, mint ahogy a nevek és a pre alapján elsőre tűnik. Támadó oldalon remélem a fal hozza majd azt a minimumot amit tavaly, és Eli a liga egyik legerősebb WR sorával pontözönt zúdít a Dallas-ra. Persze ez csak álom, mert biztos lesz döcögés, a kérdés csak az, hogy mennyi.

Szerintem csak altatott a fal az előszezonban, elvégre senkinek nem kellett különösebben küzdenie a kezdőbe kerülésért sem, ráadásul miután McAdoo lett a főedző, bőven lett volna rá lehetősége, hogy erősítsen a falon, de ő (és a felette lévők) úgy döntöttek, hogy elég a jelenlegi gárda is. Én nem is vártam, hogy az előszezon alatt erőn felül teljesítenek majd – ahogy tavaly is, és ahogy muszáj is nekik – és végül nem is tették. De most már mennek az éles meccsek, ideje megint felpörögni.

A Dallas most ideális ellenfélnek tűnik. Alap esetben ők lennének az esélyesek, ez nem kérdés, és bár most sem szabad leírni őket, azért jelentős esélyünk van W-vel kezdeni a szezont. A felújított védelmünk bőven pariban lehet ezzel a dallasi O-val. A falunk főleg a futás ellen tűnik dominánsnak, erre szükség is lesz Elliot ellen. Prescott nagyon jól festett eddig, de majd csak most jön el számára az igazi tűzpróba. A CB sorunk is nagyon megerősödött és Dez mellett azért nincs annyira komoly elkapósor, mint nálunk OBJ mellett, így a secondary is jól muzsikálhat az újonc irányító ellen.

A dallasi pass rush-tól nem kell tartani, ennél csak erősebbek fognak szembejönni idén, így ezt kezelni kell. Kapóra is jön ez, hiszen így egy kis önbizalmat szerezhet az O-falunk. Ha így sem tudják majd dominálni a Dallas védőfalát, akkor tényleg kezdhetünk aggódni, bár megjegyzem, nem gyengébb ez a t-fal, mint például a Pats-é v. a Hawks-é, ahol kevésbé aggódnak emiatt, mint nálunk. Az elkapósor nagyon egyben van, karrierje során talán most lesz a legtöbb játszópartnere Eli-nak, ami nem jó hír az ellenfeleknek. Ott van a liga egyik legjobb elkapója OBJ, a sokak által legjobb támadó újoncnak várt Shepard, a visszatérő Cruz, a mindig megbízható Harris, aki volt csapata ellen kettőzött erővel fog hajtani, és az előszezon királya King. 😊 Plusz ott van még Lewis is, akire már anno is felfigyeltem, és végül meg is érte a keretszűkítést, meglepetésre pl.: Geremy Davis előtt.

Lewis-hoz itt egy kis videó, azért elég steal szagú a srác. Tele a vidi hatalmas játékokkal, ami persze nem jelent sokat, de ezt vagy nem nézték az ellenfelek (amit nem hiszek) v. elég nehéz levédekezni a gyereket. Jó mélységi célpont lehet, kíváncsi vagyok megéri e a keretszűkítést.

www.youtube.com/watch?v=RpPqP9vFqWA
Awesome88
Szoros meccsen, de Giants győzelmet várok, viszont ez tényleg az a helyzet és párosítás, amikor bármi megtörténhet. Nem győzöm kivárni a vasárnap estét...
több mint 9 éve
Viszont azt ne feledjük, hogy McAdoo egy WCO szerű rendszert hozott, szóval a gyors passzokkal ki lehet oltani a blitzeket. No meg azért vannak olyan elkapóink akik egy 4-5 yardos elkapás után is át tudnak nyargalni a pályán. Én inkább pont attól félek, hogy mi fogjuk túllőni a blitzeket és ezzel mi leszünk megégetve.

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
az tuti hogy keményen fogják tolni a blitzeket az elején a dallasiak , ha ezt nem tudjuk (továbbra sem) kezelni akkor lesznek gondok...
a védelmet most én is kevésbé féltem , bár DP már emlegetik úgy fórumokon hogy ő Wilson , Aikman és Brady tökéletes ötvözete! 😊 ...meglátjuk!
yooker
Ha csak nem tervez egy teljes arculat váltást Marinelli idénre, ettől nem kell tartanotok. 😉
A rendszer pont arra épülne hogy four man rush oldja meg javarészt az irányìtó terrorizálását, 7 embert meg lehet küldeni coverba.
Rod ritkán szokott blitzelni, igazábol sokszor talán tulságosan is konzervatìv, mert a pass rush hiánya sajna a cowboys talán legégetőbb problémája. Ennek ellenére is a liga legritkábban blitzelő csapatai közé tartozik a Dallas.
Amare
lehet, de több okból is megérné most ezen változtatni !
nagyon szenvedett a falunkk a bltzek felvételével az előszezonban és az eltiltások egyebek miatt a 4 man rush még kevésbé működhet nálatok.
szóval én számítok egy kis zavarkeltésre az elején tőle...
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 521 — …not me…Im in my prime!
az tuti hogy keményen fogják tolni a blitzeket az elején a dallasiak , ha ezt nem tudjuk (továbbra sem) kezelni akkor lesznek gondok...
a védelmet most én is kevésbé féltem , bár DP már emlegetik úgy fórumokon hogy ő Wilson , Aikman és Brady tökéletes ötvözete! 😊 ...meglátjuk!
yooker
Ha csak nem tervez egy teljes arculat váltást Marinelli idénre, ettől nem kell tartanotok. 😉
A rendszer pont arra épülne hogy four man rush oldja meg javarészt az irányìtó terrorizálását, 7 embert meg lehet küldeni coverba.
Rod ritkán szokott blitzelni, igazábol sokszor talán tulságosan is konzervatìv, mert a pass rush hiánya sajna a cowboys talán legégetőbb problémája. Ennek ellenére is a liga legritkábban blitzelő csapatai közé tartozik a Dallas.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
azért az egyik legérdekesebb kérdés , ami itt a nagy preseason altatás után 😊
élesben is látható lesz vasárnap hogy milyen O-t fog futtatni McAdoo!
bár nyilvánvalóan látszott a keze nyoma , de valójában mennyire tartotta keretek között az öreg , lesz-e nagyobb eltérés az eddigiekhez képest ?
én azért számítok több eddig nem látott elemre , kicsit kreatívabb ,bevállalósabb játékra ,kevesebb futással
mindenképpen!amellett hogy (már csak a fal miatt is) dominálni fog a gyors rövid passzos játék...

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Egy 8-8 vagy annál jobb mérlegre ez a keret jó kell, hogy legyen. Az elejét lenne fontos megnyomni, bye weekre pozitív mérleggel kell menni. Ha a balfaszkodásokat mellőzzük, akkor reális esély van a csoport megnyerésére. Az offense nem gyengül, a defense erősödött.
Asbee
Ha és amennyiben tudunk vigyázni a labdára, lesz egy kis szerencsénk a sérülésekkel (minél kevesebb kezdőt érint) és a speciális egység hoz pontokat a meccsek zömén, akkor tuti a pozitív méreg és azzal a rájátszás is. Jól kell kezdenünk, de szerintem a december lesz a döntő a mi csoportunkban is!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Egy 8-8 vagy annál jobb mérlegre ez a keret jó kell, hogy legyen. Az elejét lenne fontos megnyomni, bye weekre pozitív mérleggel kell menni. Ha a balfaszkodásokat mellőzzük, akkor reális esély van a csoport megnyerésére. Az offense nem gyengül, a defense erősödött.

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 263 — Keep pounding
Szerintem jók lesztek, én Titeket mondanák a csoport élére, kivéve ha Prescott tényleg nyom valami Brady félét.
Még a Skins lehet érdekes, de én Cousinsban valamiért nem hiszek. A Philly sztem terített betli lesz, a Dallast meg tavaly láttuk Romo nélkül.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 034
Nekem is úgy tűnt hogy a futás ellen helyt fognak állni, az irányítòkon lesz nyomás, az Lb sor is jobban nézett ki,,, ami azért döcögött az a hosszú passzok benyelegetése volt. Mivel az 'csak előszezon volt'így remélhetőleg az is megoldódhat...akkor pedig bármi lehet. 😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
...olyan szinten nem tudja senki biztosan hogy mire lehet képes a csapat, hogy a heti Power Rankings listákon a 12.(yahoo) helytől a 27. (PFF) helyekig is teszik a csapatot. Nincs másik csapat ahol ekkora lenne a szórás... Szóval lehet itt bizony bármi, ahogy azt itt is kibeszéltük...
ozibozi
Hát megmondom őszintén most én se nagyon tudom belőni magunkat.. általában jól el szoktam találni, h mi lesz a szezonban, de most franc se tudja. Vélhetően azért van nagyobb szórás most, mert ha az OL probléma megoldódik akkor akár kurva jók is lehetünk, ha nem akkor meg halál szarok, a köztes szintre nem sok esély van 😊 (mert abban szinte biztos vagyok, h a védelem sokkal jobb lesz idén)

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
mindenesetre BBV szerint a bukiknál 4 pontos favorit a Dallas...
sebaj! underdogként mindig jobban nyomjuk! 😉
több mint 9 éve
meccs utáni átmozgató edzés a Pats drukkerekkel közösen 😊

www.totalprosports.com/2016/09/06/giants-patriots-fans-brawl-outside-metlife-stadium-video/
több mint 9 éve
...olyan szinten nem tudja senki biztosan hogy mire lehet képes a csapat, hogy a heti Power Rankings listákon a 12.(yahoo) helytől a 27. (PFF) helyekig is teszik a csapatot. Nincs másik csapat ahol ekkora lenne a szórás... Szóval lehet itt bizony bármi, ahogy azt itt is kibeszéltük...
ozibozi
Az sem jelentene semmit, ha konszenzus 1. vagy 32. lenne a csapat. Olvasd vissza az utóbbi évek preseason power rankingeket, és nevess! 😀
Baluba
világos, nem is kérdés, csak szerintem az az érdekes hogy ekkora szórás van... azért ez nem szokványos...
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
ozibozi
Az sem jelentene semmit, ha konszenzus 1. vagy 32. lenne a csapat. Olvasd vissza az utóbbi évek preseason power rankingeket, és nevess! 😀
több mint 9 éve
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Mindenki nyugodjon le a picsába. Meglepő lépés, de Brinkley sem emelkedett ki a többi LB közül. Sőt ha valakitől kiemelkedő dolgokra számíthatunk az Kennard. Igazából az, hogy most Brinkley-t, Sheppardot vagy Thomas-t rakjuk ki olyan nagyon sokban nem oszt nem szoroz, hoztak egy szintet amit tudnak és ennyi. Láttuk, hogy Nassib elég bizonytalan volt, lehet hogy ő lesz a következő akitől megválunk. Esetleg Logan Thomas-t tesszük ki a gyakorlócsapatból. Gondolom arra érkezett Johnson, hogy a mobilis QB-k játékát szimulálja az edzésen, erre ő megfelelő. Lehet Logan barátunk erre sem alkalmas... 😀 Egy gyenge falemberrel előrébb lennénk? Nem. Bár oda még jó eséllyel érkezni fog valaki és egy RB lehet, hogy távozik, de megváltást már akkor sem várhatunk.
Asbee
így-így. Nassibban nem bízunk, amit teljes mértékben meg tudok érteni. nem véletlenül csúszott ő ennyit, sajnos nem NFL szintű irányító. bár lehet, hogy a Vikesba el tudtuk volna sózni egy 2. körért 😊
csebi
De ha megnyerik a SB-t akkor, persze első körös pick! 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 835 — Lucas Scott
Meccsnézés kit érdekel a Kandallóban? Megünnepelhetnénk a szezonkezdetet egy közös sörözéssel/hamburgerezéssel
szviko
most úgy néz ki nekem jó lenne
yooker
én most hétvégén nem adom.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 835 — Lucas Scott
Mindenki nyugodjon le a picsába. Meglepő lépés, de Brinkley sem emelkedett ki a többi LB közül. Sőt ha valakitől kiemelkedő dolgokra számíthatunk az Kennard. Igazából az, hogy most Brinkley-t, Sheppardot vagy Thomas-t rakjuk ki olyan nagyon sokban nem oszt nem szoroz, hoztak egy szintet amit tudnak és ennyi. Láttuk, hogy Nassib elég bizonytalan volt, lehet hogy ő lesz a következő akitől megválunk. Esetleg Logan Thomas-t tesszük ki a gyakorlócsapatból. Gondolom arra érkezett Johnson, hogy a mobilis QB-k játékát szimulálja az edzésen, erre ő megfelelő. Lehet Logan barátunk erre sem alkalmas... 😀 Egy gyenge falemberrel előrébb lennénk? Nem. Bár oda még jó eséllyel érkezni fog valaki és egy RB lehet, hogy távozik, de megváltást már akkor sem várhatunk.
Asbee
így-így. Nassibban nem bízunk, amit teljes mértékben meg tudok érteni. nem véletlenül csúszott ő ennyit, sajnos nem NFL szintű irányító. bár lehet, hogy a Vikesba el tudtuk volna sózni egy 2. körért 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Meccsnézés kit érdekel a Kandallóban? Megünnepelhetnénk a szezonkezdetet egy közös sörözéssel/hamburgerezéssel
szviko
most úgy néz ki nekem jó lenne
több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Sok volt a LB, nem meglepő, hagy valakinek mennie kellett. Ami meglep, hogy QB jött, miközben az elmúlt években rendre 2 QB volt rosteren. Az, hogy Brinkley ment, nem oylan meglepő. Egy dimenziós játékos, csak a futás ellen jó, ráadásul szerintem ebben sem jobb mint Goodson vagy Shepard.
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Leigazoltuk Josh Johnson ex-Baltimore QB-t, és kivágtuk Brinkley-t. És ő fog a támadófalban játszani?
Awesome88
Középső Linebacker lesz 😀 az ilyen húzásokat nem értem.....