New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Extrém meccseink lesznek idén is, remélem továbbra is a f... jó oldalán fogunk állni, nem úgy mint tavaly. Azzal a harmadik negyedbeli holtponttal kell majd kezdeni valamit.
Ezt a wr triót nehezen fogják levédekezni.
OBJ-vel kell valakinek beszélni, mert a megint volt egy ronda ütése az elején, ráadásul meglepően sokat droppolt.
Hát a D meg remek, remélem egyre jobb lesz.
Szerkesztette: gyurczi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Nem volt szép, sok volt a hiba, de amíg hozzuk így is ezeket a meccseket addig aláírom ezt is. Inkább nyerjünk csúnyán minthogy meghaljunk a szépségben😊ez a védelem atom.
Asbee
off: Eli szép számot hozott, a wr-k is hozták magukat, kár OBJ 2 dropjáért. futás csak 1szer-1szer jó. hiányzik egy megbízható TE. Donnell és Tye nem azok. RZ opcióként is jó lenne vki középen.
Beni bubu meg nem szarozik a térdeléssel sem, bmennyire is nem sexi az első hazai meccsén ezt csinálni meg előtte 19 yardról rúgni a legnagyobb fújólás közepette.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
-3-mas turnover és egy kihagyott FG ellenére is behúztuk, ez mindent elmond. Én nagyon elégedett vagyok, mert imádom, h végre kurva jó a védelmünk 😊 Nekem az offense is tetszik eddig, de ennél sokkal keményebb D-k várhatók a jövőben, ahol tutira lesz gondja az OLnek, akik viszont ezen a meccsen se voltak rosszak. A védelem viszont két nagyon jó offense ellen volt domináns, gyengébb OL-ek ellen mészárlást várok tőlük, mert egyelőre a pass-rush még nem is tudott megfelelően érvényesülni.Remek kezdés, külön gratula McAdoo-nak, úgy néz ki jó döntés volt kinevezni!
több mint 9 éve
Nem volt szép, sok volt a hiba, de amíg hozzuk így is ezeket a meccseket addig aláírom ezt is. Inkább nyerjünk csúnyán minthogy meghaljunk a szépségben😊
több mint 9 éve
Ez máá milyen meccs, nem akarunk nyerni?A védelem akar. A támadóoldal nem nagyon...
nagir
több mint 9 éve
Ez máá milyen meccs, nem akarunk nyerni?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
A D egyenlőre parádés. Brees-ék nem tudnak haladni.A támadósorunkal sem lenne akkora gond, de sorra jönnek az elszúrt lehetőségek.
- 4.-re nem rúgtunk, hanem neki mentünk: 0 pont (tökösnek tökös, de kissé felesleges húzás volt)
- Jennings fumble
- Cruz nagy játék, majd fumble
- Most Manning fumble a saját 25-ünkön...
Egyenlőre mindent megteszünk, hogy ne nyerjünk.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Ha idegenben lenne a meccs, akkor finoman szólva se lennék bizakodó. Hazai pályán jelenleg esélyesebbek vagyunk, de sztem markánsan nem áll nekünk a zászló, így számomra nem lenne meglepő egy vereség sem.A meccstől azt várom, h az offense-ek dominálnak majd (Brees ellen nem igazán tudtunk eddig jól védekezni), de mégis a deffense-ek fogják eldönteni a meccs sorsát, remélhetőleg a mi javunkra. Sztem fogjuk nyalni a big playeket szép számmal (ahogy várhatóan ők is), de mivel több a playmaker a védelmünkben így remélem ez a különbség előbb vagy utóbb jelentkezni is fog.
Igazából tökmind1 hogyan csak nyerjünk..
több mint 9 éve
Csak aztán nehogy most koppanjunk a nagy hurráhangulatban...
több mint 9 éve
Én egyértelműen győzelmet várok.Támadó oldalon elég jónak tűnik a csapat, ellenben a Saints a liga egyik leggyengébb védelme lehet idén (is). Itt egyetlen félelmem, hogy Cameron Jordan most kapja elő a régi formáját, és szétszedi Flowerst, illetve hogy a Vaccaro és Bird féle cover 2 ellen dob Eli 2 INT-et.
Védő oldalon Én óriási Armstead-Vernon csatát várok, szegény Olivier az két top 3 Lt-vel néz szemben az első két hetén. A fal többi részén dominálnunk kellene, főleg, ha JPP bevethető. Személyesen egyébként OO-tól várok nagy meccset, mint nascar package DT, amennyiben JPP játszik. A domináns falból következően én teljesen megölt futójátékot várok, hiszen Payton amúgy is hajlamos gyorsan föladni a futásokat, ha a meccs elején nem jön a 3-4 yard.
A Saints egyik legnagyobb fegyvere a RB screen, de ez ellen hagyományosan jól védekezünk az elmúlt bő 1 évben, szóval ez elég jó matchup nekünk, főleg, hogy ezzel párhuzamosan kevés tényleges route running RB passz van a játékukban, főleg a screen és a flat checkdown dominál, ami szintén kedvez nekünk.
A másik nagy gondunk, a TE játék viszont tavalyhoz hasonlóan problémás lehet, hiszen Fleener remek játékos. DE! Az Oakland ellen mindössze 1 elkapása volt 6 yardért, tehát talán még nincs meg a gyilkos összhang Breessel.
A legfontosabb párharc szerintem a Cooks, Snead, Thomas WR trió a mi 3 kezdő cornerünk ellen. Azt hiszem, közülük Cooks sebessége lehet a legveszélyesebb, főleg, hogy Thompsonnak kell majd várhatóan a fly ellen besegíteni.
Összességében egy viszonylag sima, 38-24 körüli győzelmet várok, látványos játékkal.
több mint 9 éve
A védőfal remélem ugyanúgy pörögni fog, bár sack esőt most sem várok. A két offense kb azonosat hozhat, de remélem a védelem itt jobb lesz és az nekünk dönthet
több mint 9 éve
és ki mit vár a mi meccsünktől? vár valaki esetleg egy meglepő D csatát?? 😊
sztem illene 30 pont körül tennünk a táblára és illene azért 30 alatt tartani őket..
szóval egy 31:24 nálam rendben lenne...
egy zakó azért nagyon bosszantana
több mint 9 éve
Ki, milyen végeredménynek örülne jobban a Cowboy-Skins meccsen?Sztem egy döntetlennek mindenki örülne 😀
Én talán a Dallasnak... de szoros meccset várok ott is!
nagir
több mint 9 éve
Ki, milyen végeredménynek örülne jobban a Cowboy-Skins meccsen?Én talán a Dallasnak... de szoros meccset várok ott is!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
ez röhejes. már táncolni sem szabad?Cruz és Beckham megbüntetve 12 154 dollára mert túlzásba vitték a TD ünnepléstKaphatnák a dupláját is 😉
Taz
Vobox
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Ki mit vár mára?Előző héten a Dallas letesztelte az új falat, most Brees letesztelheti a megújuló secondary-t. Remélem nem vallanak szégyent a fiúk hátul, miközben elől beindulhat a sack gyártás is.
Támadó oldalon elvileg nem lehet gond, persze csak papíron. A CB soruk finoman szólva is gyenge, viszont most nagyobb nyomás lesz az O-falon és Manning-en.
Simább meccset várok mint a Dallas ellen, és ha nem szúrunk el semmit (tavalyi time management, előzőheti értetlenkedés az INT-nél, futások túlzott erőltetése ha nem megy, bántóan nagy játékok Brees-től) akkor akár 2-0-al is kezdhetjük a szezont és a McAdoo érát.
több mint 9 éve
Mondjuk azért nem ennyire szép az összkép, az elmúlt időszakban főleg olyan játékosok lettek szabadügynökök akiket egyáltalán nem sírtunk vissza és a jó 2/3-uk vagy nem talált magának új csapatot vagy már nem áll szerződés alatt. Sajna nálunk is voltak olyan döntések amik annyira nem jöttek be, de azért nagyon nagy panasz itt nem lehet, inkább a draftokat kellett volna jobban összehozni.
több mint 9 éve
Cruz és Beckham megbüntetve 12 154 dollára mert túlzásba vitték a TD ünnepléstKaphatnák a dupláját is 😉
Taz
több mint 9 éve
Cruz és Beckham megbüntetve 12 154 dollára mert túlzásba vitték a TD ünneplést
több mint 9 éve
Igen, Ő és Bennett aki nálam határeset. Hankins miatt nem volt bennem anno a veszteség érzése, Jenkins és tsai olcsóbbak voltak.
több mint 9 éve
Nem emlékszem, hogy megbántuk volna bármelyik exjátékosunk elengedését. Ebben Reese nem nagyon hibázik.Egyetértek,bár Linval Joseph kivétel
gyurczi
több mint 9 éve
Nem emlékszem, hogy megbántuk volna bármelyik exjátékosunk elengedését. Ebben Reese nem nagyon hibázik.
több mint 9 éve
Amukamara az első meccs után már sérült...Nem tudom így ki fogja majd őrizni Cooks-ot. Oh wait...
nagir