New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Én (is) úgy látom, h az offense-től, konkrétan az OL-től fog függni a szezonunk (meg ez a meccs is), sztem mind az offense többi része, mind a deffense tud(na) hozni egy stabilan jó szintet, az OL az ami teljesen bizonytalan, h mire lesz képes, az ő teljesítményük lesz a meghatározó pro vagy kontra.
több mint 9 éve
az a fontos hogy a meccsen mi fog történni... ahogy tavaly is az számított, nem az előzetes okoskodások...
több mint 9 éve
Ezt inkább komment nélkül hagyom mert csak magamat kúrnám fel meccs előtt
több mint 9 éve
Mondhatnánk akkor, hogy felesleges volt az elköltött "többszázmillió dollár" ha az NFL-ben még pályára nem lépő futót, és irányítót nem tudnak megállítani.😊 | mire számítsunk akkor a már NFL rutinnal rendelkezők ellen ... | Ők megteszik majd amit kell szerintem...szvsz meg lesznek a 3 and out-ok... Én jobban tartok a tavalyi legendás "Top 10-es" Offense-ünktől. Mert ha ők nem csinálnak pontokat, és/vagy legalább first down-okat, akkor tényleg sokat lesz a pályán a D, és valóban elfáradhatnak... szerintem ez lesz a kulcs, hiszen tavaly még a liga utolsó D is meccsben tartott minket a labdaszerzéseikkel több meccsen a szezon 2/3-ig, amit a támadók képtelenek voltak kihasználni,,, kivéve az utolsó tét nélküli meccseken amikor már nem volt tét, és a végére statisztikailag remekek lettek... Én ebben várok előre lépést a tavalyihoz képest, szerintem ez lehet a döntő... Egy mondatban: én a támadóinktól félek, statisztikától függetlenül..
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Igen sajnos 3 és hosszú az nálunk szokott lenni amióta nincsenek igazán jó futóink, biztos lesz ilyen is idén a jobb védelmek ellen, de szerintem a hiányzókkal együtt ez Cowboys védelem fogható. Azt mindenképpen el kell kerülni, hogy a védelmünk sokat legyen a pályán, mert a legjobb védelmek is elfáradnak, ha állandóan fent vannak! Szerintem inkább mi vagyunk az esélyesek Prescott akármilyen jó is volt az előszezonban. Az újonc irányítók azért általában szenvedni szoktak és Prescott is fog még akkor is ha megtalálták Romo utódját! Én Vegast sem értem, miért a Cowboys az esélyesebb Romo nélkül azért nem sok meccset nyertek, persze ettől még nyerhetnek és valószínű, hogy ha mi nyerünk az is szoros lesz, de ebben a helyzetben szerintem mi vagyunk az esélyesebbek.Szerintem azért jók számunkra az előjelek. Az offense falunk szerintem sokkal jobb lesz, mint az előszezonban és ez ellen a dallasi védelem ellen könnyebben is fogják megvédeni Elit , remélem Cruznak is lesz pár szép elkapása, a futás is működhet megfelelő szinten. A védelem pedig remélem a futást fogja majd, hogy sok 3 és hosszú legyen és oldja meg Prescott akkor pedig jöhet JPP és Vernon. Szerintem jobb ellenfél nem is jöhetne elsőre a Dallasnál, a támadósorunknak nem elitvédelem ellen kell kezdeni, a védelem pedig bebizonyíthatja, hogy egy jó támadósort is meg tudnak állítani(bár Romo nélkül a Cowboys tavaly is szenvedett). Szerintem Elliottnak lesz egy fumbleja és Prescott is dob egy intet. Remélem nyerünk!Tény, hogy a futás megállítására kell törekedni és belekényszeríteni őket a passzokba, de kérdés ez mennyire fog működni. Sajna inkább velünk szokott előfordulni, hogy fokozatosan 3rd & long szituációkat kell megoldani Eli-nak és így nem lehetünk sikeresek. Ha pedig a Dallas el tudja érni, hogy szinte minden futásnál hozzanak 3-4 yardot akkor nagyon nehéz helyzetben leszünk, mert a 3rd & 3-4 helyzeteket jóval könnyebben meg fogják tudni oldani, ráadásul a védelmünk is jobban fog fáradni. Az is kérdéses, hogy Prescottnak meddig tart ez a hot streak. Simán kinéz, hogy ott folytatja ahol abbahagyja, persze előbb-utóbb minden rookie benéz egy-egy meccset. Érdekes este lesz az egyszer biztos, szvsz a pár eltiltás és Romo hiánya nekünk kedvezhet, no meg egyszer minden rossz sorozat megszakad és illene már győzelemmel kezdeni az évet. Persze azon sem lepődnék meg ha mi jönnénk ki rosszul az egészből.
Isti81
Asbee
több mint 9 éve
Szerintem azért jók számunkra az előjelek. Az offense falunk szerintem sokkal jobb lesz, mint az előszezonban és ez ellen a dallasi védelem ellen könnyebben is fogják megvédeni Elit , remélem Cruznak is lesz pár szép elkapása, a futás is működhet megfelelő szinten. A védelem pedig remélem a futást fogja majd, hogy sok 3 és hosszú legyen és oldja meg Prescott akkor pedig jöhet JPP és Vernon. Szerintem jobb ellenfél nem is jöhetne elsőre a Dallasnál, a támadósorunknak nem elitvédelem ellen kell kezdeni, a védelem pedig bebizonyíthatja, hogy egy jó támadósort is meg tudnak állítani(bár Romo nélkül a Cowboys tavaly is szenvedett). Szerintem Elliottnak lesz egy fumbleja és Prescott is dob egy intet. Remélem nyerünk!Tény, hogy a futás megállítására kell törekedni és belekényszeríteni őket a passzokba, de kérdés ez mennyire fog működni. Sajna inkább velünk szokott előfordulni, hogy fokozatosan 3rd & long szituációkat kell megoldani Eli-nak és így nem lehetünk sikeresek. Ha pedig a Dallas el tudja érni, hogy szinte minden futásnál hozzanak 3-4 yardot akkor nagyon nehéz helyzetben leszünk, mert a 3rd & 3-4 helyzeteket jóval könnyebben meg fogják tudni oldani, ráadásul a védelmünk is jobban fog fáradni. Az is kérdéses, hogy Prescottnak meddig tart ez a hot streak. Simán kinéz, hogy ott folytatja ahol abbahagyja, persze előbb-utóbb minden rookie benéz egy-egy meccset. Érdekes este lesz az egyszer biztos, szvsz a pár eltiltás és Romo hiánya nekünk kedvezhet, no meg egyszer minden rossz sorozat megszakad és illene már győzelemmel kezdeni az évet. Persze azon sem lepődnék meg ha mi jönnénk ki rosszul az egészből.
Isti81
több mint 9 éve
Szerintem azért jók számunkra az előjelek. Az offense falunk szerintem sokkal jobb lesz, mint az előszezonban és ez ellen a dallasi védelem ellen könnyebben is fogják megvédeni Elit , remélem Cruznak is lesz pár szép elkapása, a futás is működhet megfelelő szinten. A védelem pedig remélem a futást fogja majd, hogy sok 3 és hosszú legyen és oldja meg Prescott akkor pedig jöhet JPP és Vernon. Szerintem jobb ellenfél nem is jöhetne elsőre a Dallasnál, a támadósorunknak nem elitvédelem ellen kell kezdeni, a védelem pedig bebizonyíthatja, hogy egy jó támadósort is meg tudnak állítani(bár Romo nélkül a Cowboys tavaly is szenvedett). Szerintem Elliottnak lesz egy fumbleja és 50 futott yard alatt marad , Prescott is dob egy intet. Remélem nyerünk!
Szerkesztette: Isti81
több mint 9 éve
Korábban volt szó meccsnézésről, az ugyanúgy áll még, 10-re megyünk Kandallóba
több mint 9 éve
de a mi falunk is inkább belül tűnik jobbnak, ezért is érdekes a párosításMondjuk a másik oldalról azért a Dallas szurkolóknak se hiszem, h sokkal több jut a nem túl reális bizakodásnál a pass rushukat illetően.. aki ezt a párharcot elveszti ma az simán kezdhet kétségbeesni a problémát illetően.Bizakodáson kívül nincs is más, mert minden Cowboys szurkoló tudja, hogy a pass rush a védelem achillesze -- leginkább a DE-k miatt akik bár nem reménytelen esetek, de nem bizonyítottak még, ezért érthető, hogy az egyik leggyengéb egységként vannak számon tartva a ligában. DT poszton viszont legalább átlagosnak mondható az emberállomány kellően mély depth-tel. Szóval ha valahol van esélye a Cowboysnak nyomást generálni akkor az belül lesz.
Szesze
gyeek
több mint 9 éve
Mondjuk a másik oldalról azért a Dallas szurkolóknak se hiszem, h sokkal több jut a nem túl reális bizakodásnál a pass rushukat illetően.. aki ezt a párharcot elveszti ma az simán kezdhet kétségbeesni a problémát illetően.Bizakodáson kívül nincs is más, mert minden Cowboys szurkoló tudja, hogy a pass rush a védelem achillesze -- leginkább a DE-k miatt akik bár nem reménytelen esetek, de nem bizonyítottak még, ezért érthető, hogy az egyik leggyengéb egységként vannak számon tartva a ligában. DT poszton viszont legalább átlagosnak mondható az emberállomány kellően mély depth-tel. Szóval ha valahol van esélye a Cowboysnak nyomást generálni akkor az belül lesz.
Szesze
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Én addig amíg nem tapasztalom az ellenkezőjét annak amit az OL előadott a pre meccseken nem vagyok optimista.. persze bizakodom, h jobb lesz, de az, h ez csak vmi altatás lett volna egyértelműen hülyeségnek gondolom. Mondjuk a másik oldalról azért a Dallas szurkolóknak se hiszem, h sokkal több jut a nem túl reális bizakodásnál a pass rushukat illetően.. aki ezt a párharcot elveszti ma az simán kezdhet kétségbeesni a problémát illetően.
több mint 9 éve
Szerintem a podcast rendben volt, ez egy ilyen műfaj, optimisták vagytok, ezzel sincs semmi baj. A felvetésem nem erre irányult.Vikó volt velem, hogy ki mondta azt full nem fogom most visszakeresni. Volt olyan dolog amit lehet máshogy mondanék el másodszor, Vikóval is így van. Neki a második podcastje volt szerintem egy rossz szó nem lehet rá. De én speciel úgy vélem (amellett hogy bőven vannak erős pontjai a dallas-i védelemnek), hogy jó D line nélkül mindegyik védelem nagyon sokat tud gyengülni. Legjobb példa tavalyról mi. Az utolsókig próbáltam bemagyarázni, hogy működhet a dolog egy jó CB sorral és majd Kennard berobban, de ez nagyon nem így lett. Nem hiszem, hogy pikkelnénk vagy szándékosan lenéznénk akármelyik csapatot is úgy mint pl egy átlag soccerszurkoló csinálja ezt egy tetszőleges meccs előtt. Jól mutatja ezt az is mikor két éve Vizilóval csináltam egy beharangozós podcastet, ott is megvolt a kellő tisztelet a részemről...19. Podcast - Indul a 2016-os szezonTetszik, jó optimista, a Dallas már ki se menjen a meccsre, minden klappol a Nagy Almában.
Asbee
Egy kérdés csak: ki terjesztette el azt - ami itt is elhangzik 1:33:45-nél - hogy a 'fél védelem el van tiltva'???
Awesome88 is írta korábban, akkor nem szóltam bele, de most újra előjött. Eltiltva DeMarcus Lawrence és Gregory van, Rolando már szinte a csapatnál se.
Meg hogy gyenge a dallaszi védelem. De jó, hogy ti tudjátok, mert én még nem, majd meglátjuk a pályán.
Charlie Firpo
Ha pedig az ember nem egy fórumra ír hanem a saját blogjára/oldalára teszi ezt, akkor állást kell foglalnia. Vagy az egyik vagy a másik irányba, de szerintem érvekkel alátámasztva el kell mondani a véleményét. Nem egy olyat hallottam már a tv-t nézve, hogy "nem tudom" vagy "majd a meccsen meglátjuk". De igen, "tudnod" kell és el kell mondanod a gondolatod, nem azért vagy ott hogy a tudatlant játszd. Lesz akinek ez nem fog tetszeni és olyan is lesz bőven ami nem jön be, de szvsz ez a helyes magatartás és nem a hárítás. Nem személyeskedek meg semmi, de mi úgy láttuk, hogy gyengébb lesz a dallas-i pass rush a vártnál. Persze lehet, hogy meglepik az egész NFL-t de most nem így gondolom. Azt hiszem ez sem ördögtől való gondolat. Olyat nem írtam/mondtam, hogy le se játsszuk a meccset, de simán reális esélyt látok egy Giants győzelemre is. + egy-két tényezőnek (Romo sérülése, eltiltások) valamint a rossz sorozat megszakadása miatt úgy látom, hogy most felénk billenhet a mérleg nyelve.
Asbee
Ja és meghallgattam-belehallgattam, szerintem ez is valami. 😊
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Igazából egy csapaton belül is olvashatunk többféle véleményt úgy, hogy az adott szimpatizánsok minden egyes rezdülésről tudnak a csapat háza táján. Ez pláne fokozódik ha valaki külsősként mond véleményt. Képtelenség minden egyes csapatot ugyanolyan szinten követni, kivéve ha az embernek ez a munkája, ebből él. Nyilván előfordulhatnak tévedések. Nem mondtam, hogy mi vagyunk a meccs egyértelmű esélyesei, hanem azt, hogy épp az apróságok fognak dönteni és a jelenlegi helyzet inkább nekünk kedvezhet. Persze aztán lehet, hogy Prescottnak olyan debütáló meccse lesz mint Mariotának és a jelenleg láthatatlan dallas-i pass rush 60 percen át Manning nyakában lesz. Ugyanúgy ezt is elmondhattam volna, de ebben az esetben még inkább sokan elküldhettek volna gyógyszerért. Viszont ha jól tudom akkor a második meccset a Cowboys-nak húztam be + ez a podcast nemcsak a holnapi meccsről szólt, hanem a Giants idei évéről. Szerintem mindenki leírta már amit akart, most már tényleg azt tudom mondani, hogy győzzön a jobb és ne a külső körülmények döntsenek. Ebben az esetben pedig remélem a győztes szurkoló méltóan ünnepli meg a győzelmét és a vesztes sem másban keresi a kifogásokat.
több mint 9 éve
Nem egy olyat hallottam már a tv-t nézve, hogy "nem tudom" vagy "majd a meccsen meglátjuk". De igen, "tudnod" kell és el kell mondanod a gondolatod, nem azért vagy ott hogy a tudatlant játszd.Ezzel maximálisan egyet tudok érteni. Csak tényleg az kell hozzá, hogy az ember ha kell megerőlteti magát és objektív szemmel tekint a riválisra, figyelemmel követi a felkészülésüket és inkább figyel a helyi média termékeire mint a nemzeti bulvárosodó maszlagára. Nem kérkedni akarok vele, nekem ez Chip regnálása alatt elég jól sikerült az Eaglesszel. Charlie nem véletlenül írta amit írt, mert lehet mi is szurkolók vagyunk, de nekem is úgy tűnt (igen hallgattam egy ideig), hogy nem látjátok át jól a dallasi helyzetet. És ezt most nem szemrehányásnak szánom, de ilyenkor következetesebb dolog bevallani, hogy ez szürke terület, mint betenni egy sablon témát, ami néha a tévedésig pontatlan. Vagy egy egyszerűbb megoldás: megkérdezel egy Cowboys drukkert akivel nem vagy rosszban, hogy meséljen, hogy látja a dolgot. A meccsek apró nüanszokon dőlnek el végső soron, a lelkes szurkolói hozzáállás nem befolyásolja az eredményt csak megtéveszti az embert.
Asbee
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Szerintem én normális voltam, nem értem minek kell beszólogatni. Ráadásul a semmire. Te írtad, hogy jó lesz, kivéve ha... Én a jó lehet részre reflektáltam. Nem álltam le szakmázni róla, mert nem is érdekel. Ez csak egy példa volt, az optimizmusra, amit te most csak tovább folytattál.Részemről én azt mondtam, hogy a fél védelem sérült, v. eltiltott. Persze van benne némi barokkos túlzás, de azért van bőven hiányzó: Charles Tapper, Mark Nzeocha, Jaylon Smith, Rolando McClain, Demarcus Lawrence, Randy Gregory.Nana, a szövegértés nem erősséged.
Az optimizmus meg természetes, keseregjünk v. mit vársz? Ráadásul pont most, hogy nálunk úgyfest összeállnak a dolgok, míg nálatok elég sok a probléma, már csak a sérülések miatt is. A Dallas fórumon is csak ezt az optimizmust látom. Hogy majd Hitchens milyen jó lesz, Byron Jones majd megfogja "Odell fiút" ( 😊 ), plusz, hogy pontgazdag meccsen szoros győzelmet arattok.
Most őszintén. Ha tényleg annyira jó a Dallas védelme most, hogy ennyi a hiányzó, akkor az eltiltások nélkül meg elit?!?! Mert mikor ha nem most gyenge, amikor hiányzik az alapcsapatból v. 3-4 kezdő, és amúgy sem áll mindenütt hatalmas nevekből a védelem. Akkor most ki becsül le kit? Arról meg pláne szó sem esik, hogy mekkora fejlődésen ment át a védelmünk, ráadásul nem is Romo ellen kell majd bizonyítaniuk, hanem egy debütáló rookie QB ellen.
Tényleg ne vedd rosszallóan, de szerinted most tényleg nem olyan gyenge a védelem az Eli vezette ütős WR szekció ellen, mikor ráadásul a legnagyobb ellenszer, a pass rush nincs is meg nálatok? + volt aki azt pedzegette, hogy a futást kell majd megfognotok... ellenünk... futást... ha annak a megfogásával is bajok lesznek, akkor pláne nem értem az egészet, mikor abban tényleg tök utolsók vagyunk. És tényleg képes lesz egy rookie QB (aki valóban nem tűnik rossznak, nem arról van szó) pontháborúban győzni, még ez ellen a védelem ellen is?
Awesome88
Byron Jones kilép segíteni Orlando-nak, tehát Hitch-re még több feladat marad - én ezt írtam. Ez pl. pont nekünk nem jó.
Tapper hiányzik - Rookie (tehát még nem bizonyított és lehet hogy soha sem fog) Nego egyszer biztos jó lesz és DeMarcus. Ő egyedül. A többi nem.
Persze, összevásárolhatná minden csapat a világ legjobb neveit, de nem lehet (emlékszel a híres philly dream team-re?? 😊 )
Hitch-et meg nézd meg, 14-ben - első évében - alulméretezett-ként nagyon jó volt, most kezdő lesz megint. A tudása megvan, meg a tapasztalata is, és jól bírja az idegi terhelést is. Ennyi. Nyerünk? Nem tudom. Tán nem, de hogy ki milyen, azt mi alapján lehet megítélni előre?
(Ki mondta, hogy nincs passrush Dallas-ban? Van, csak még nem láttuk)
Dallas - INJURY REPORT:
Mark Nzeocha OLB Achilles Out
Tony Romo QB Back Out
Charles Tapper DE Back Out
Ronald Leary G Groin Questionable
Charlie Firpo
"Hitch jó lesz, tavaly nem igazán fért oda, most belül nagyon jó lehet."
De megint a kákán is csomót kell keresni... bezzeg a többi lényeges részre nem reagáltál...
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Vikó volt velem, hogy ki mondta azt full nem fogom most visszakeresni. Volt olyan dolog amit lehet máshogy mondanék el másodszor, Vikóval is így van. Neki a második podcastje volt szerintem egy rossz szó nem lehet rá. De én speciel úgy vélem (amellett hogy bőven vannak erős pontjai a dallas-i védelemnek), hogy jó D line nélkül mindegyik védelem nagyon sokat tud gyengülni. Legjobb példa tavalyról mi. Az utolsókig próbáltam bemagyarázni, hogy működhet a dolog egy jó CB sorral és majd Kennard berobban, de ez nagyon nem így lett. Nem hiszem, hogy pikkelnénk vagy szándékosan lenéznénk akármelyik csapatot is úgy mint pl egy átlag soccerszurkoló csinálja ezt egy tetszőleges meccs előtt. Jól mutatja ezt az is mikor két éve Vizilóval csináltam egy beharangozós podcastet, ott is megvolt a kellő tisztelet a részemről...19. Podcast - Indul a 2016-os szezonTetszik, jó optimista, a Dallas már ki se menjen a meccsre, minden klappol a Nagy Almában.
Asbee
Egy kérdés csak: ki terjesztette el azt - ami itt is elhangzik 1:33:45-nél - hogy a 'fél védelem el van tiltva'???
Awesome88 is írta korábban, akkor nem szóltam bele, de most újra előjött. Eltiltva DeMarcus Lawrence és Gregory van, Rolando már szinte a csapatnál se.
Meg hogy gyenge a dallaszi védelem. De jó, hogy ti tudjátok, mert én még nem, majd meglátjuk a pályán.
Charlie Firpo
Ha pedig az ember nem egy fórumra ír hanem a saját blogjára/oldalára teszi ezt, akkor állást kell foglalnia. Vagy az egyik vagy a másik irányba, de szerintem érvekkel alátámasztva el kell mondani a véleményét. Nem egy olyat hallottam már a tv-t nézve, hogy "nem tudom" vagy "majd a meccsen meglátjuk". De igen, "tudnod" kell és el kell mondanod a gondolatod, nem azért vagy ott hogy a tudatlant játszd. Lesz akinek ez nem fog tetszeni és olyan is lesz bőven ami nem jön be, de szvsz ez a helyes magatartás és nem a hárítás. Nem személyeskedek meg semmi, de mi úgy láttuk, hogy gyengébb lesz a dallas-i pass rush a vártnál. Persze lehet, hogy meglepik az egész NFL-t de most nem így gondolom. Azt hiszem ez sem ördögtől való gondolat. Olyat nem írtam/mondtam, hogy le se játsszuk a meccset, de simán reális esélyt látok egy Giants győzelemre is. + egy-két tényezőnek (Romo sérülése, eltiltások) valamint a rossz sorozat megszakadása miatt úgy látom, hogy most felénk billenhet a mérleg nyelve.
több mint 9 éve
Részemről én azt mondtam, hogy a fél védelem sérült, v. eltiltott. Persze van benne némi barokkos túlzás, de azért van bőven hiányzó: Charles Tapper, Mark Nzeocha, Jaylon Smith, Rolando McClain, Demarcus Lawrence, Randy Gregory.Nana, a szövegértés nem erősséged.
Az optimizmus meg természetes, keseregjünk v. mit vársz? Ráadásul pont most, hogy nálunk úgyfest összeállnak a dolgok, míg nálatok elég sok a probléma, már csak a sérülések miatt is. A Dallas fórumon is csak ezt az optimizmust látom. Hogy majd Hitchens milyen jó lesz, Byron Jones majd megfogja "Odell fiút" ( 😊 ), plusz, hogy pontgazdag meccsen szoros győzelmet arattok.
Most őszintén. Ha tényleg annyira jó a Dallas védelme most, hogy ennyi a hiányzó, akkor az eltiltások nélkül meg elit?!?! Mert mikor ha nem most gyenge, amikor hiányzik az alapcsapatból v. 3-4 kezdő, és amúgy sem áll mindenütt hatalmas nevekből a védelem. Akkor most ki becsül le kit? Arról meg pláne szó sem esik, hogy mekkora fejlődésen ment át a védelmünk, ráadásul nem is Romo ellen kell majd bizonyítaniuk, hanem egy debütáló rookie QB ellen.
Tényleg ne vedd rosszallóan, de szerinted most tényleg nem olyan gyenge a védelem az Eli vezette ütős WR szekció ellen, mikor ráadásul a legnagyobb ellenszer, a pass rush nincs is meg nálatok? + volt aki azt pedzegette, hogy a futást kell majd megfognotok... ellenünk... futást... ha annak a megfogásával is bajok lesznek, akkor pláne nem értem az egészet, mikor abban tényleg tök utolsók vagyunk. És tényleg képes lesz egy rookie QB (aki valóban nem tűnik rossznak, nem arról van szó) pontháborúban győzni, még ez ellen a védelem ellen is?
Awesome88
Byron Jones kilép segíteni Orlando-nak, tehát Hitch-re még több feladat marad - én ezt írtam. Ez pl. pont nekünk nem jó.
Tapper hiányzik - Rookie (tehát még nem bizonyított és lehet hogy soha sem fog) Nego egyszer biztos jó lesz és DeMarcus. Ő egyedül. A többi nem.
Persze, összevásárolhatná minden csapat a világ legjobb neveit, de nem lehet (emlékszel a híres philly dream team-re?? 😊 )
Hitch-et meg nézd meg, 14-ben - első évében - alulméretezett-ként nagyon jó volt, most kezdő lesz megint. A tudása megvan, meg a tapasztalata is, és jól bírja az idegi terhelést is. Ennyi. Nyerünk? Nem tudom. Tán nem, de hogy ki milyen, azt mi alapján lehet megítélni előre?
(Ki mondta, hogy nincs passrush Dallas-ban? Van, csak még nem láttuk)
Dallas - INJURY REPORT:
Mark Nzeocha OLB Achilles Out
Tony Romo QB Back Out
Charles Tapper DE Back Out
Ronald Leary G Groin Questionable
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
nem igazán...a magyar sajnos egálban (1,8-1.8x) ad csak, az európaiaknál is (365 stb) a Dallas fizet többet ('1.85--1.97x)... Amire te gondolhatsz az a Las Vegasi odds ahol 4 pontos Dal győzelem a jóslat... (jobban szeretem ha inkább underdogok' vagyunk, egyenlőre az jobban áll nekünk...A fogadóirodák neked kedveznek 😊
ozibozi
Awesome88
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
jobban szeretem ha inkább underdogok' vagyunk, egyenlőre az jobban áll nekünk...A fogadóirodák neked kedveznek 😊
ozibozi
több mint 9 éve
jobban szeretem ha inkább underdogok' vagyunk, egyenlőre az jobban áll nekünk...
több mint 9 éve
Részemről én azt mondtam, hogy a fél védelem sérült, v. eltiltott. Persze van benne némi barokkos túlzás, de azért van bőven hiányzó: Charles Tapper, Mark Nzeocha, Jaylon Smith, Rolando McClain, Demarcus Lawrence, Randy Gregory. Az optimizmus meg természetes, keseregjünk v. mit vársz? Ráadásul pont most, hogy nálunk úgyfest összeállnak a dolgok, míg nálatok elég sok a probléma, már csak a sérülések miatt is. A Dallas fórumon is csak ezt az optimizmust látom. Hogy majd Hitchens milyen jó lesz, Byron Jones majd megfogja "Odell fiút" ( 😊 ), plusz, hogy pontgazdag meccsen szoros győzelmet arattok.
több mint 9 éve
19. Podcast - Indul a 2016-os szezonTetszik, jó optimista, a Dallas már ki se menjen a meccsre, minden klappol a Nagy Almában.
Asbee
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
19. Podcast - Indul a 2016-os szezon
több mint 9 éve
Meglepő, hogy a korábbi pats special teamer Casillas, már a csapattársak szerint is a védelem vezére, hiszen az egyik csapatkapitany lett...