New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Összességében a támadósorral is meg lehetünk elégedve, a fallal nem volt különösebb gond, bár papíron ennél erősebb pass rush-al fognak majd később szembekerülni. Egyedül ezt a kényszer futkosást kell levetkőzni, ami tavaly is sokszor volt probléma. Nyilván futójáték nélkül nincs győzelem, nem is azt mondom, hogy álljunk le vele, csak hogy fogadjuk el a tényt, hogy a passzjátékot kell nyomatnunk, megspékelve 1-1 váratlan futással, mint a Dallas ellen is a 2. és a 4. negyedben. Ha ilyen szinten működik a passzjáték, akkor a váratlan futások is menni fognak.Igen! Kicsit nagyobb különbségre számítottam a play hívások tekintetében McAdootól
Az utolsó támadójátékunk okos volt ilyen szempontból, 3&11-nél mindenki passzra számított, és a késleltetett futás majdnem átjutott. 4.-re én is azt mondtam volna, hogy menjünk neki, de a direkt futás biztos nem ment volna, márpedig tuti azzal próbálkoztunk volna (tudom, sok a volna). Simább meccs is lehetett volna, de végül szerencsék is volt és győztünk. Most csak ez a lényeg, és hogy Hank sérülése ne legyen komoly.
Awesome88
de úgy néz ki teljesen (az öreg stílusában) az eddigiekhez hasonlóan tolja a kulcs szituációkban , csak most annyi szerencséje volt hogy jöttek a futások és az elkapó gárda is jobb 1-2 fokkal+ a végén meg bejött a mázli faktor is, mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...
lehet ha van Brown , akkor a végén megpróbáljuk azt a FG-t , de a 4&1 is bevállalható lett volna szvsz..
mindenesetre a potenciált láttuk minden tekintetben , a D game plan is működött végül is szépen!
remélem a NO ellen Offense gála lesz mert elég nagy homály ott a D továbbra is ahogy láttam ,
és ennek a D-nek fognia kell Breeséket is valamelyest (remek alkalom hogy a TO gyártás is beinduljon)... sok pont lehet megint de hozni kell!
több mint 9 éve
Semmit.Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
Szerintem lassan el kéne gondolkodni egy első körős QB választáson.
Van valaki aki rajtam kívül gondolt már erre ???
efeus
Asbee
Volt 2-3 rossz passza, de összességében ezeken nem múlott semmi. 2 rossz passza volt Cruz TD-je előtt, de azt inkább az égiek akarták, hogy Victor újra táncolhasson. 😊 Az INT pedig nem az ő hibája volt, egyszerűen a helyzeté. Rookie WR első meccse, nem volt még meg a tökéletes összhang. Amúgy meg nehogy már kitaláljuk, hogy gyenge, miután végre nyertünk nyitómeccsen a dallas ellen, ahol ha kellett simán haladt az offens és Elit dobott 3 TD-t.
Persze én is boldogabb lennék, ha Nassib-nál valamivel NFL készebb v. nagyobb plafonnal megáldott QB ülne a kispadon, de amíg Manning ott van, nincs mitől tartanunk. Rá kell menni 1-2 QB reménységre jövőre a 3.- 4.- 5. 6. kör könyékén és reménykedni, hogy belehúzunk, mint a Dallas v. a Denver.
több mint 9 éve
A kinti fórumokon gyakori vita alapja itt nem igen... Amúgy 2-3 éves project QB keresése szerintem folyamatosan zajlik. Vannak csapatok akik évtizedekig nem találnak rá. Örülhetünk amíg ő tud játszani, mert csúnya szezonokat lehet futni első körös nagy tehetségekkel.
több mint 9 éve
hát már megint nem győzte le Romot ...Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
efeus
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
efeus
több mint 9 éve
Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Nem.
efeus
több mint 9 éve
Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Szerintem lassan el kéne gondolkodni egy első körős QB választáson.
több mint 9 éve
kezdésnek nem volt ez rossz, jobb, mint amire számítottam, szerencsére Cruznak adtunk egy kis önbizalom bombát, ez a három WR még sokat pusztíthat. védelemtől picit többet várok.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
jók szórakoztam. ezeket a 8-9 yardos Jennings, Vereen futásokat hogy sikerült összerakni?
több mint 9 éve
Nagyon izgalmas meccs volt, és örülök a W-nek. Viszont ez lehetett volna simább is. Nem vagyok telhetetlen, a lényeg a győzelem volt, de megint megijedtem, hogy amikor minden klappol, akkor majd mi teszünk azért, hogy ez másképp legyen.A defens nagyon jó volt. Futni egyáltalán nem tudott a Cowboys, és a secondary a nagy játékokat is jól levédekezte. Dez-nek összesen 1 elkapása volt 8 yardért. A rövid passzos játékokkal tudtak haladni, de összességében elégedettek lehetünk. Dak sokkal jobb volt mint vártam, de ennek ellenére is sikerült megfogni ezt az erős offens-t. Egyedül az INT után nem tudták megállítani a Dallas-t, hogy TD-t szerezzen, de összességében nagyot játszottak, főleg úgy, hogy a meccs 2/3-ban a pályán kellett lenniük.
A támadósor hozta az elvártat, de itt nagyobb bajok voltak. És nem a haladással, hanem elsősorban a játékhívásokkal volt probléma. A 2. negyedben nagyon okosan játszottunk. Mentek a passzok az OBJ, Cruz, Shepard hármasnak, folyamatosan tudtunk haladni, és így megnyílt az út a futójátéknak is, ami szintén jól működött. A 3. negyedben viszont az INT után nagy volt a visszaesés. Rágörcsöltünk a futásokra 1-re és 2-re, amiket megevett a Dallas, és amikor passz jött 3. és hosszúra, akkor túl nagy volt a nyomás vagy Eli hibázott. A 4. negyedben kezdtünk el újra ráfeküdni a passzjátékra, ami beindította az O-t, így a futásokat is.
Összességében a támadósorral is meg lehetünk elégedve, a fallal nem volt különösebb gond, bár papíron ennél erősebb pass rush-al fognak majd később szembekerülni. Egyedül ezt a kényszer futkosást kell levetkőzni, ami tavaly is sokszor volt probléma. Nyilván futójáték nélkül nincs győzelem, nem is azt mondom, hogy álljunk le vele, csak hogy fogadjuk el a tényt, hogy a passzjátékot kell nyomatnunk, megspékelve 1-1 váratlan futással, mint a Dallas ellen is a 2. és a 4. negyedben. Ha ilyen szinten működik a passzjáték, akkor a váratlan futások is menni fognak.
Az utolsó támadójátékunk okos volt ilyen szempontból, 3&11-nél mindenki passzra számított, és a késleltetett futás majdnem átjutott. 4.-re én is azt mondtam volna, hogy menjünk neki, de a direkt futás biztos nem ment volna, márpedig tuti azzal próbálkoztunk volna (tudom, sok a volna). Simább meccs is lehetett volna, de végül szerencsék is volt és győztünk. Most csak ez a lényeg, és hogy Hank sérülése ne legyen komoly.
több mint 9 éve
Igen ez volt nálam is, hogy nem fog menni, amikor azt láttam, hogy a semmiből el kezd dominálni a Dallas D, Eli is csak rémülten forgolódott a zsebben, beindultak a futásaik, amit addig fogtunk ezzek a jelenetek hozták vissza a tavalyi emlékeket, meg azt, hogy megint nem lesz meg.Ami meglepő volt, és amivel megnyertük a meccset, az hogy amikor kellett, Vereen és Jennings tudtak futni az utolsó negyedben. Na ez tavaly nem volt.
Van hova fejlődni, de ha az a legnagyobb előrelépés, hogy a szoros meccseket behúzzák, előre aláírom.
Nem tudom Hankins mennyire sérült, de jók leszünk futás ellen.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Járt ez...kurvára járt. Tiszta röhej, h az ember már MINDEN ilyen meccsen azt érzi, h ki fogunk kapni, még olyan szituációban is amit 10ből 9x behúz egy csapat. Szeretném ezt az érzést elfelejteni már.
ozibozi
több mint 9 éve
Járt ez...
több mint 9 éve
Hát én negatív voltam, mert nem nagyon tetszett amit láttam. A Dallas nem puntolt az első félidőben. Egy int-től ne essünk már szét.Érdekes volt, mert én meg éppen akkor éreztem meg, h fordítani fogunk amikor te megzuhantál (-6nál), pedig aztán nem vagyok egy hurrá-optimista alkat 😊 szerencsére igazam lett
A lényeg, hogy W, meg van ami javult a játékunkban, de még nem tudjuk, milyen lesz az O egy jobb, nem közepesen szar D ellen, illetve a D tud-e ennél nagyobb nyomást gyakorolni, mert a futás ellen jók leszünk.
gyurczi
több mint 9 éve
Nekem tetszett a meccs és elégedett is vagyok. Nyilván ha megint elbukjuk a végét akkor tört volna vmi, de így minden oké 😊 Viszont McAdoo sztem kihagyott egy óriási ziccert: neki kellett volna mennie 4&1-nél a végén. Akkor minden tele lett volna azzal, h micsoda szemléletváltás van nálunk és ez már az ő csapata. Így ugyanazt csináltuk, mint Coughlinnal szoktuk, persze azzal a hangyányi különbséggel hogy megnyertük a végén.
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Mondjuk a pass D-ben feláldoztuk a rövid játékokat, cserébe pedig szinte lenulláztuk Dezt. Összességében jobb teljesítmény kellett volna, de azért ez sem piskóta. Ezt a támadófalat meg nagyon kevesen tudják majd áttörni...
több mint 9 éve
Hát én negatív voltam, mert nem nagyon tetszett amit láttam. A Dallas nem puntolt az első félidőben. Egy int-től ne essünk már szét. A lényeg, hogy W, meg van ami javult a játékunkban, de még nem tudjuk, milyen lesz az O egy jobb, nem közepesen szar D ellen, illetve a D tud-e ennél nagyobb nyomást gyakorolni, mert a futás ellen jók leszünk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Win!!! Ez a lényeg , de nem vagyok elégedett....Én elégedett vagyok 😊 Az OL hozta amit kellett, sőt kifejezetten jók voltak magukhoz képest. A DL nem tudta legyőzni a dallasi OL-t, de ez másnak sem fog sikerülni. Viszont összességében sokat tett hozzá a D is. És végre a végén szerencsénk is volt, már nem is tudom mikor volt ilyen utoljára..
Taz
Cruz, Sheppard TD, jó futójáték, ráadásul pont a végén dominált az OL leginkább amikor a legjobban kellett
A D-nek ezzel az OL-el szemben nagyon nehéz dolga volt, mert nem blitzeltünk, így viszont nem sikerült feltörni őket. Az egyetlen egyértelmű negatívum, h a passzvédekezés gyengébb volt, mint amit várni lehet, de más csapatok ellen jobb lesz a pass-rush és attól teljesen más képet mutat majd az egész D. (bár én ezzel is elégedett voltam a körülményekhez képest)
több mint 9 éve
1. meccs, régóta tartó rossz sorozat, gyengécske előszezon, bőven tudunk még javulni. Pláne úgy okés hogy szvsz nem egy rossz ellenfél ellen játszottunk...
több mint 9 éve
Win!!! Ez a lényeg , de nem vagyok elégedett....most leszarom a hibákat , tényleg a W a lényeg!ma örülni kell!
Taz
persze voltak hibák de minden játékelemben mutattunk szép dolgokat ez biztató !
összeállhat ez még jobban is simán...
több mint 9 éve
Win!!! Ez a lényeg , de nem vagyok elégedett....
több mint 9 éve
Sajna a Phili simán nyert a Browns ellen.az nagyon biztató lett volna nekünk azért ha most otthon kikapnak a
nagir
Brownstól 😊
de Wentz szépen tolta nagyon amíg láttam!
több mint 9 éve
Sajna a Phili simán nyert a Browns ellen.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Inaktívok: QB Josh Johnson, Safety Mykkele Thompson, RB Paul Perkins, OL Will Beatty, WR Roger Lewis, LB BJ Goodson, DT Thomas
több mint 9 éve
Én (is) úgy látom, h az offense-től, konkrétan az OL-től fog függni a szezonunk (meg ez a meccs is), sztem mind az offense többi része, mind a deffense tud(na) hozni egy stabilan jó szintet, az OL az ami teljesen bizonytalan, h mire lesz képes, az ő teljesítményük lesz a meghatározó pro vagy kontra.Az biztos, hogy fog gondokat okozni az OL, de azért ez más csapatoknál is így van. A Pats vagy a Seahawks fala is gyenge, ahogy már tavaly is az volt, mégis simán PO-ba jutottak, és nem vitték túlzásba az erősítést. Ellenben a Dallas az elmúlt 2 évben semmire nem ment a liga elit O-fallal, ahogy a Browns v. a Raiders sem. Nem hasonlítok senkit senkihez, de azért nem minden a támadófal. De mostmár tényleg várjuk meg a meccset, és nézzük meg mire mennek a srácok igazi tétmeccsen, egy ilyen szempontból kedvező ellenfél ellen.
Szesze