New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
persze!jobb ez így egyértelmű! 😊 csak azon gondolkodtam mennyire volt ez tudatos tavaly hogy nincs mit tenni alapon utaztunk rákét meccsből még nyilván korai következtetni de érdekes hogy tavaly gazdagon hoztuk a TO-ket D oldalon de kb semmi több!és bár ballhawk játékosokat hoztunk a sec-be de idén még nincsen! viszont a stoppok megvannak amikor kell!Lehet Spags a tavalyi anyaggal jobban próbált utazni rájuk, idén pedig már más a szemlélet...ez sokkal fontosabb és hasznosabb tulajdonsága egy D-nek, mint a labdaszerzések, mert azt hosszú távon kb senki nem tudja garantálni. Másrészt két nagyon jó OL ellen játszottunk eddig, biztos vagyok benne, hogy a gyengébbek ellen jönni fognak a labdaszerzések is
yooker
Szesze
és mennyire építünk most ugye másra...
több mint 9 éve
két meccsből még nyilván korai következtetni de érdekes hogy tavaly gazdagon hoztuk a TO-ket D oldalon de kb semmi több!és bár ballhawk játékosokat hoztunk a sec-be de idén még nincsen! viszont a stoppok megvannak amikor kell!Lehet Spags a tavalyi anyaggal jobban próbált utazni rájuk, idén pedig már más a szemlélet...ez sokkal fontosabb és hasznosabb tulajdonsága egy D-nek, mint a labdaszerzések, mert azt hosszú távon kb senki nem tudja garantálni. Másrészt két nagyon jó OL ellen játszottunk eddig, biztos vagyok benne, hogy a gyengébbek ellen jönni fognak a labdaszerzések is
yooker
több mint 9 éve
két meccsből még nyilván korai következtetni de érdekes hogy tavaly gazdagon hoztuk a TO-ket D oldalon de kb semmi több!és bár ballhawk játékosokat hoztunk a sec-be de idén még nincsen! viszont a stoppok megvannak amikor kell!Lehet Spags a tavalyi anyaggal jobban próbált utazni rájuk, idén pedig már más a szemlélet...
több mint 9 éve
Végig saját magunk alatt vágtuk a fát. A védelem parádés volt, Brees-t 1 TD-n, és 250 yard alatt tartottuk ami nagyszerű teljesítmény, főleg azt figyelmbe véve, hogy a Saints végig kedvező field helyről indíthatott támadást. Ráadásnak ott volt Jenkins visszahordott mezőnygolja is, szóval pontokat is szereztek az offens helyett. A támadósorban volt gond rendesen. Az O-fallal nem volt olyan rossz, bár volt nyomás Manning-en. Viszont kriminális volt a sok hiba. Az elején még 4.-re nulláztunk, az még belefért, viszont a három fumble a meccsbe is kerülhetett volna, plusz volt kihagyott field goal-unk is. Backhem magához képest sokat droppolt fontos szitukban, ráadásul megint ott volt a futások túlzott erőltetése is, 32-ből mindössze 62y. Ellenben Manning 32 passzból közel 370y passzolt, bár 0 TD-ért. Lehetne ez inkább 24-40-es arány, ilyen WR sorral nem lenne gond, és akkor a futások is biztos eredményesebbek lennének.
Na de ennyit a gondokról. Megint küzdelmes meccset nyertünk, és ami a lényeg, hogy nyertünk. Tavaly pont az ilyen összecsapásokat bohóckodtuk el. A Dallas ellen is jó volt a végén a time management, és ez most is megvolt. Shepard-ról is meg kell emlékezni, aki 8 elkapásból 117y hozott, és rendre ő volt a kulcsfigura, nem OBJ v. Cruz. Jó látni hogy ilyen remek a WR sorunk, ha kettőnek rossz napja van, akkor a harmadik hozza a meccset 😊
2-0-al kezdtünk, ami nagyszerű, csak így tovább a McAdoo érában. A Dallas nyert, szóval csoporton belül is jól állunk jelenleg, remélhetőleg a Medvék összehozzák nekünk, hogy egyedül álljunk a csoport élén. Korai ez még persze, de ígyis-úgyis magabiztosan mehetünk neki a rézbőrüek elleni csoportmeccsnek.
több mint 9 éve
...visszakaptuk a mázli faktort is, amit az elmúlt pár szezonban azért igencsak elvesztettünk... de az ilyen csúnya győzelmek jó lehetőséget adnak arra hogy összerakják azt a támadó szekciót is...Mentálisan igen komoly lökést kell adnia az ilyen győzelemnek...
több mint 9 éve
jó, hát minden poszton azért nem lehetnek elit játékosok 😊 ezzel a 3 WR-rel így is extrák vagyunk, mert Cruz szerencsére 100%-osnak tűnik, Sheppard meg ma például hihetetlen jó volt. Nagyon simán a legjobb WR corps lehet ez a szezonban, ha nem lesz sérülés.hiányzik egy megbízható TE. Donnell és Tye nem azok. RZ opcióként is jó lenne vki középen.Igazából szvsz mindketten 2. számúnak jók csak. Nem elég konzisztensek, blokkolni nem nagyon tudnak, az elkapásokba be tudnak segíteni, de ott sem jelentenek állandó célpontot. Pont arra lennének jók, hogy néha villanjanak egyet és ennyi.
csebi
Asbee
több mint 9 éve
hiányzik egy megbízható TE. Donnell és Tye nem azok. RZ opcióként is jó lenne vki középen.Igazából szvsz mindketten 2. számúnak jók csak. Nem elég konzisztensek, blokkolni nem nagyon tudnak, az elkapásokba be tudnak segíteni, de ott sem jelentenek állandó célpontot. Pont arra lennének jók, hogy néha villanjanak egyet és ennyi.
csebi
több mint 9 éve
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/777604485661204480

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Extrém meccseink lesznek idén is, remélem továbbra is a f... jó oldalán fogunk állni, nem úgy mint tavaly. Azzal a harmadik negyedbeli holtponttal kell majd kezdeni valamit.
Ezt a wr triót nehezen fogják levédekezni.
OBJ-vel kell valakinek beszélni, mert a megint volt egy ronda ütése az elején, ráadásul meglepően sokat droppolt.
Hát a D meg remek, remélem egyre jobb lesz.
Szerkesztette: gyurczi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Nem volt szép, sok volt a hiba, de amíg hozzuk így is ezeket a meccseket addig aláírom ezt is. Inkább nyerjünk csúnyán minthogy meghaljunk a szépségben😊ez a védelem atom.
Asbee
off: Eli szép számot hozott, a wr-k is hozták magukat, kár OBJ 2 dropjáért. futás csak 1szer-1szer jó. hiányzik egy megbízható TE. Donnell és Tye nem azok. RZ opcióként is jó lenne vki középen.
Beni bubu meg nem szarozik a térdeléssel sem, bmennyire is nem sexi az első hazai meccsén ezt csinálni meg előtte 19 yardról rúgni a legnagyobb fújólás közepette.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
-3-mas turnover és egy kihagyott FG ellenére is behúztuk, ez mindent elmond. Én nagyon elégedett vagyok, mert imádom, h végre kurva jó a védelmünk 😊 Nekem az offense is tetszik eddig, de ennél sokkal keményebb D-k várhatók a jövőben, ahol tutira lesz gondja az OLnek, akik viszont ezen a meccsen se voltak rosszak. A védelem viszont két nagyon jó offense ellen volt domináns, gyengébb OL-ek ellen mészárlást várok tőlük, mert egyelőre a pass-rush még nem is tudott megfelelően érvényesülni.Remek kezdés, külön gratula McAdoo-nak, úgy néz ki jó döntés volt kinevezni!
több mint 9 éve
Nem volt szép, sok volt a hiba, de amíg hozzuk így is ezeket a meccseket addig aláírom ezt is. Inkább nyerjünk csúnyán minthogy meghaljunk a szépségben😊
több mint 9 éve
Ez máá milyen meccs, nem akarunk nyerni?A védelem akar. A támadóoldal nem nagyon...
nagir
több mint 9 éve
Ez máá milyen meccs, nem akarunk nyerni?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
A D egyenlőre parádés. Brees-ék nem tudnak haladni.A támadósorunkal sem lenne akkora gond, de sorra jönnek az elszúrt lehetőségek.
- 4.-re nem rúgtunk, hanem neki mentünk: 0 pont (tökösnek tökös, de kissé felesleges húzás volt)
- Jennings fumble
- Cruz nagy játék, majd fumble
- Most Manning fumble a saját 25-ünkön...
Egyenlőre mindent megteszünk, hogy ne nyerjünk.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Ha idegenben lenne a meccs, akkor finoman szólva se lennék bizakodó. Hazai pályán jelenleg esélyesebbek vagyunk, de sztem markánsan nem áll nekünk a zászló, így számomra nem lenne meglepő egy vereség sem.A meccstől azt várom, h az offense-ek dominálnak majd (Brees ellen nem igazán tudtunk eddig jól védekezni), de mégis a deffense-ek fogják eldönteni a meccs sorsát, remélhetőleg a mi javunkra. Sztem fogjuk nyalni a big playeket szép számmal (ahogy várhatóan ők is), de mivel több a playmaker a védelmünkben így remélem ez a különbség előbb vagy utóbb jelentkezni is fog.
Igazából tökmind1 hogyan csak nyerjünk..
több mint 9 éve
Csak aztán nehogy most koppanjunk a nagy hurráhangulatban...
több mint 9 éve
Én egyértelműen győzelmet várok.Támadó oldalon elég jónak tűnik a csapat, ellenben a Saints a liga egyik leggyengébb védelme lehet idén (is). Itt egyetlen félelmem, hogy Cameron Jordan most kapja elő a régi formáját, és szétszedi Flowerst, illetve hogy a Vaccaro és Bird féle cover 2 ellen dob Eli 2 INT-et.
Védő oldalon Én óriási Armstead-Vernon csatát várok, szegény Olivier az két top 3 Lt-vel néz szemben az első két hetén. A fal többi részén dominálnunk kellene, főleg, ha JPP bevethető. Személyesen egyébként OO-tól várok nagy meccset, mint nascar package DT, amennyiben JPP játszik. A domináns falból következően én teljesen megölt futójátékot várok, hiszen Payton amúgy is hajlamos gyorsan föladni a futásokat, ha a meccs elején nem jön a 3-4 yard.
A Saints egyik legnagyobb fegyvere a RB screen, de ez ellen hagyományosan jól védekezünk az elmúlt bő 1 évben, szóval ez elég jó matchup nekünk, főleg, hogy ezzel párhuzamosan kevés tényleges route running RB passz van a játékukban, főleg a screen és a flat checkdown dominál, ami szintén kedvez nekünk.
A másik nagy gondunk, a TE játék viszont tavalyhoz hasonlóan problémás lehet, hiszen Fleener remek játékos. DE! Az Oakland ellen mindössze 1 elkapása volt 6 yardért, tehát talán még nincs meg a gyilkos összhang Breessel.
A legfontosabb párharc szerintem a Cooks, Snead, Thomas WR trió a mi 3 kezdő cornerünk ellen. Azt hiszem, közülük Cooks sebessége lehet a legveszélyesebb, főleg, hogy Thompsonnak kell majd várhatóan a fly ellen besegíteni.
Összességében egy viszonylag sima, 38-24 körüli győzelmet várok, látványos játékkal.
több mint 9 éve
A védőfal remélem ugyanúgy pörögni fog, bár sack esőt most sem várok. A két offense kb azonosat hozhat, de remélem a védelem itt jobb lesz és az nekünk dönthet
több mint 9 éve
és ki mit vár a mi meccsünktől? vár valaki esetleg egy meglepő D csatát?? 😊
sztem illene 30 pont körül tennünk a táblára és illene azért 30 alatt tartani őket..
szóval egy 31:24 nálam rendben lenne...
egy zakó azért nagyon bosszantana
több mint 9 éve
Ki, milyen végeredménynek örülne jobban a Cowboy-Skins meccsen?Sztem egy döntetlennek mindenki örülne 😀
Én talán a Dallasnak... de szoros meccset várok ott is!
nagir
több mint 9 éve
Ki, milyen végeredménynek örülne jobban a Cowboy-Skins meccsen?Én talán a Dallasnak... de szoros meccset várok ott is!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
ez röhejes. már táncolni sem szabad?Cruz és Beckham megbüntetve 12 154 dollára mert túlzásba vitték a TD ünnepléstKaphatnák a dupláját is 😉
Taz
Vobox
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.