New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
ami óriási kérdés inkább hogy mi lesz a sérültekkel!
nem jönne jól ha 3 kezdő kidőlne a sec-ből hetekre...
yooker
akinek a sérüléséről a legkevesebbet hallottunk: Veeren kidőlt az egész szezonra :\
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
gyorsan rendet kell tenni a fejekben , megnyugodni és tovább lépni!
egyszer ennek a rohadt TO dolognak is meg kell már fordulnia végre (legalább 1-1 meccsre basszus😊 ) sajnos sack gyár az nem nagyon leszünk akármennyire is lehetett benne reménykedni, de azért a nyomást valahogy mindenképpen fokozni kellene mert ez eddig nudli...

ami óriási kérdés inkább hogy mi lesz a sérültekkel!
nem jönne jól ha 3 kezdő kidőlne a sec-ből hetekre...
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Imádom hogy egy hónapja mindenki azért köpködött,hogy mennyire szar az O-fal,most meg lassan kikiáltjuk a legjobb csapatrésznek...😂 Vobox
azért ez erős túlzás, illetve muszáj hozzátenni, hogy az eddigi ellenfeleink védelme finoman szólva sem ligaelit (Cameron Jordant so-so, Kerrigant viszont szépen megfogtuk), jövőhéten simán beleszaladhatunk egy óriási pofonba ilyen szempontból - Camet is agyonverte a Vikes.
kristof
igazából ha a Vikings nem fogja rommá szedni ezt az OL-t az a szezon legnagyobb pozitív meglepetése lenne számunkra.. mindenki felkészülhet, h ott nem az lesz a fő problémánk, h melyik WRnek passzoljunk a sok lehetőség közül 😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Imádom hogy egy hónapja mindenki azért köpködött,hogy mennyire szar az O-fal,most meg lassan kikiáltjuk a legjobb csapatrésznek...😂 Vobox
azért ez erős túlzás, illetve muszáj hozzátenni, hogy az eddigi ellenfeleink védelme finoman szólva sem ligaelit (Cameron Jordant so-so, Kerrigant viszont szépen megfogtuk), jövőhéten simán beleszaladhatunk egy óriási pofonba ilyen szempontból - Camet is agyonverte a Vikes.
több mint 9 éve
Vobox New York Giants 659
Imádom hogy egy hónapja mindenki azért köpködött,hogy mennyire szar az O-fal,most meg lassan kikiáltjuk a legjobb csapatrésznek...😂
Egyébként azzal abszolút egyet értek,hogy az egyéb hibáktól eltekintve probléma hogy 'megpihenünk' ha előnyben vagyunk.Továbbá lehet csak én látom így,de nagyon sok az elhibázott (gyenge) szerelés.Sokszor hiába odaér akár 2-3 ember is,simán további yardokat vesztünk. Persze kivéve,ha nem épp a Záhony felől repülő Berhe-IC kap el valakit 😂
Ami viszont tetszik,hogy Vereen dropja után Darkwa élni tudott a lehetőséggel és bizonyította miért is kapott bizalmat!Szerintem ő még sok kellemes pillanatot okozhat.
több mint 9 éve
Tényleg felesleges túlelemezni ezt, ennyi hiba nem fér bele és kész. Lehet kritizálni a playhívást, meccs közben én is megtettem időnként, de összességében, vannak olyan húzásaink amiket nem tartok logikusnak és én is jobban örülnék, ha passzal alapoznánk meg a futást, nem fordítva, mert ez a csapat erre sokkal alkalmasabbnak tűnik. De mindettől függetlenül teljesen jó volt a gameplan a meccseken és egy csomószor bejöttek a futójátékok is (mellesleg a 4es átlag egyébként egyáltalán nem számít rossznak), ezen a meccsen pláne.
Rengeteg agyament hiba volt (nekem a legjobban a blokkolt puntnál Adams idióta faultja fáj még mindig, mert az egy olyan momentum volt, amivel szinte biztos vagyok benne, h megnyertük volna a meccset), de a biztató az egészben pont az, h ha csak eggyel kevesebb van akkor még így is nyertünk volna..
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ja értem, szóval csak passzolni kell és minden happy lesz. Akkor én most felállok és kimegyek a műsorból 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Összesen idén mindössze a játékok alig 60%-ban hívunk passzjátékot. Kérdezem én, hogy a papíron rossz fal mögött rossz futókkal miért erőltetjük ennyire a futásokat, amikor nem is mennek túl jó átlagban, ráadásul van egy jól passzoló QB-nk, és 3 baromi jó elkapónk, akik 15y felett átlagolnak elkapásonként??? És senki ne mondja, hogy a futásokkal altatunk, mert ez nem így van. Inkább fordítva kellene, a passzokkal altatni a futójátéknak, mint az első héten a Dallas ellen. Akkor az első negyed után és a meccs végén is azért ment flottul a futójáték, mert a védelem végig a passzra készült.Awesome88
alig 60%? nem néztem utána mennyire helyesek az adataid, de még ez is komoly számnak számít, főleg annak tudatában, hogy ez eddigi három meccsen nem sokszor voltunk hátrányban, nem kellett folyamatosan 70 yardos driveokat vezetni pár perc alatt. a futójátékkal pedig én kifejezetten elégedett voltam ezen a meccsen, az OL is meglepően jól dolgozott, Veeren 6.1-es, Darkwa pedig 5.3-as átlaggal futott. Én sem voltam elégedett a playhívással, de csak passzokkal nem lehet lejátszani egy meccset, így is folyamatosan akadozott a játék, ha nem futunk, sosem pörög le az óra.
szarok voltunk, Eli is, rengeteget hibáztunk egy nyerhető meccsen, ennyi.
ha tudunk tanulni belőle akkor ez még egy bőven rájátszásra esélyes csapat, főleg, ha a DL is magára talál.
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Annyit tennék hozzá, hogy nem kell valóban a 100+ yard mindegyiktől, csak a separation, hogy meg lehessen találni őket egy-egy játék erejéig, amikor haladni kell, vagy lenn tartani a ellen O-t. Na ezt tegnap meg volt nem egyszer, azonban olyan homály volt tegnap Eli, hogy én Őt mint az egyik fő tényezőt látom a vereség okaként. A két int az övé volt nagy részben, felesleges kockázat az elsőnél, mögé a másodiknál. OBJ-t nem találta egy tiszta td-nél, a majdnem inteknél mögé, vagy aluldobta az elkapót (szééép magyarosan mondva), fumbli megen. Ha megnézném újra a meccset még biztos tudnék mondani hülyeséget, amit csinált. Szerintem kell a futás, az első félidőben 95 yardot mentünk, nem volt baj a Vereen fumbli-ig. Nem volt gond a game plan-nel szerintem, inkább mentális problémák voltak. Érdekes, hogy az eddig papíron legerősebb D ellen értük el a legtöbb pontot. Amit még hiányolok, az a gyilkos ösztön, amivel kivégeznénk az ellenfelet, amikor nagyobb különbséggel vezetünk. A "Finish it!" megint hiányzik a csapatból, és ez tavaly kinyírta a szezont, most meg az első két meccsen még megúsztuk, a harmadikon már nem. Valószínű, hogy a leadership hiányzik, nincs megint vezére a csapatnak. A sztárjátékosaink alkalmatlanok erre a szerepre. Ez pedig a PO csapatoknál általában megtalálható.

Hullámvasút lesz ez a szezon megint infarktusokkal, idegbajjal, de vannak reménykeltő dolgok, ne legyen sérülés, és ha higgadtabbak, vigyáznak a labdára, akkor még szép dolgok is történhetnek.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Mondjuk arra azért készüljünk, hogy nem lesz 3 elkapónak minden meccsen 7-8 elkapása és 100+ yardja. Egy play-ből csak egy WR tud elkapást csinálni, törvényszerű, hogy valaki csendesebb napot fog ki. Szvsz ez irreális elvárás akárhogy is próbáljuk megmagyarázni az ellenkezőjét.
Asbee
Itt nincs semmiféle irreális elvárás. Senki nem írta, hogy azt várná, hogy mindenki 100+ yardon zár, de egyszerűen látni kell, hogy rossz a play hívás. Ahelyett, hogy lezárnánk a meccseket, és mennénk előre, a vezetés tudatában rendre nekiállunk futkosni, amivel nem haladunk semmit, csak meccsben tartjuk az ellenfelet. 1&10-re szinte kivétel nélkül futást hívtunk most is, amiből 2&hosszú lett. Ekkor jött egy "váratlan" futójáték, hogy közelebb kerüljünk, amiből általában jó, ha 10-en belülre értünk, majd jöhetett 3.-ra egy teljesen egyértelmű passz, ami még így is a legtöbbször ült, mert a 3 WR-t nem lehet levédekezni rendesen úgy, hogy még ott van mellettük Vereen és egy TE is.

A Dallas-nak nem túl acélos a secondary-je, mégis bajba kevertük magunkat a sok konzervatív húzással a meccs végére. A Saints-nél nem volt kezdő szintű CB, mégis csak az utolsó másodperces mezőnygól és előtte egy parádés Cruz elkapás mentett meg minket. Most meg OBJ élt Norman-el a seggében (100+yard), aki mellől kiesett a 2. legjobb CB Breeland és a safety Hall, erre nem hogy 10-ből 9-szer passzt hívnánk és szét kapnánk a Washington-t, ugyan úgy ment a konzervatív futkosás. Persze most Manning-ben is benne volt a hiba, de a két INT miatt mégsem őt hibáztatom. Az első egy bravúros elhalászás volt, a másodiknál meg már rohanni kellett az eredmény után. Itt az a gond, hogy nem ütjük a vasat amíg meleg, és nem végezzük ki az ellent (hasonlóan mint a Green Bay tegnap), hanem ha megvan az előny akkor próbáljuk kontrollálni az órát és a játékot, amivel csak azt érjük el, hogy meccsben tartjuk az ellenfelet, és elaltatjuk magunkat.

Ehhez pár érdekes stat. Idén eddig a két sztár futónk 62 futásból 249 yardot generált, ami 4-es átlag, mindezt 3 olyan csapat ellen, akik ellen lehet is futni. Ezzel szemben a WR hármas 46 elkapásból 708 yardot szerzett, ami 15,4 átlag.
- Több mint 11y az átlag a kettő között.

A 3 sztár elkapónknak fejenként 15 elkapás jutott az első 3 meccsen, míg a két nem éppen minőségi futónknak (úgy, hogy Jennings csak 2 meccset játszott) 20,5 labdacipelés.
- Szóval +5 a futás mellett úgy, hogy az egyik statban 3 elkapó van összesen 9 meccsen, míg a másikban 2 futó összesen 5 meccsen. (Run heavy offense???)

Összesen idén mindössze a játékok alig 60%-ban hívunk passzjátékot. Kérdezem én, hogy a papíron rossz fal mögött rossz futókkal miért erőltetjük ennyire a futásokat, amikor nem is mennek túl jó átlagban, ráadásul van egy jól passzoló QB-nk, és 3 baromi jó elkapónk, akik 15y felett átlagolnak elkapásonként??? És senki ne mondja, hogy a futásokkal altatunk, mert ez nem így van. Inkább fordítva kellene, a passzokkal altatni a futójátéknak, mint az első héten a Dallas ellen. Akkor az első negyed után és a meccs végén is azért ment flottul a futójáték, mert a védelem végig a passzra készült.

Számomra tényleg csak ez az érthetetlen, hogy mi szükség van erre? Mert a játékot attól még nem kontrolláljuk, csak magunk elől vesszük el a lehetőséget, hogy pontokat szerezzünk. A hibákat lehet javítani, szerintem Manning sem fog még egyszer ennyire bal lábbal felkelni, és a büntetések sem lesznek annyira jelen, ha nem ilyen feszült csoportmeccset játszunk. Viszont ezen a play hívó mentalitáson az edzői stábnak és McAdoo-nak kellene változtatnia. A D pazar, hozza amit kell, sőt még többet is, de most már ideje lenne gyökeres változtatásokat eszközölni az offense-ben, mert nem vagyunk Denver, hogy a defense tudja hozni a meccseket.
több mint 9 éve
Mondjuk arra azért készüljünk, hogy nem lesz 3 elkapónak minden meccsen 7-8 elkapása és 100+ yardja. Egy play-ből csak egy WR tud elkapást csinálni, törvényszerű, hogy valaki csendesebb napot fog ki. Szvsz ez irreális elvárás akárhogy is próbáljuk megmagyarázni az ellenkezőjét.

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Hát ez borzalmas volt. Ennyi hiba a világon nincs, legalábbis eddig azt hittem. Az a szörnyű, hogy egyre több a hiba, és nem hogy javítanák őket, hanem újabbakat hozunk be. Az első héten igazából csak az volt a gond, hogy túl sokszor futottunk, és nem használtuk a WR3-ast. Ez megmaradt a Saints ellen is, pluszba bejöttek a fumble gondok, és a támadósor töketlenkedései. Erre a tegnapi meccsre ezek mind megmaradtak, és melléjük visszatért Eli INT fétise, és a büntetések halmozása. Az első 2 hét után kevesebb mint 70y buktunk büntik miatt, és mi voltuk a legkevesebbszer büntetve. Most feljöttünk a középmezőnybe, ráadásul már 193y-on állunk. Megint volt 3 fumble, bár most "csak" 1-et veszítettünk el, de azt is kulcs szituban a red zone-ba érve. Ott volt Manning 2 INT-je, az egyik pont akkor amikor már felpörögni látszott a csapat szintén a red zone környékén (viszont ez legalább bravúr egykezes INT volt), a másik pedig a döntő drive-ban. Emellett pedig még volt 3 olyan passza, ahol csak az égiek mentettek meg minket. Norman első negyedes elejtettje, az OBJ elejtettből lett INT (amit végül nem adtak meg, bár szerintem az volt) és volt a 4. negyedben még egy homály, ahol Shepard megverte az emberét, de Manning alul dobta, és a két Skins-es egymást zavarta. Arra sem számítottam, hogy nálunk lesz az első kizárt játékos idén, meccs előtt gondoltam, hogy ezen a meccsen lesz Norman személyében, de hogy pont Richburg.... Végezetül a sack-ek és a védelem által gyűjtött labdák is nagyon kezdenek hiányozni.

Ami pozitívum (nem sok van), az-az, hogy a védelem még mindig jó volt, bár a Skins szépen használta azt a taktikát amit nekünk is kellene, hogy annyira nyomatják a passzjátékot, hogy azzal a váratlan 2-3 futással teljesen szétszedtek minket. Viszont az sem jött éppen jókor, hogy pont most esett ki Apple és DRC a már amúgy is hiányzó Thompson mellé. Támadó részről a fallal továbbra sincsenek komoly gondok, és a WR sor is pazarul teljesít, ha labdát kap a nagy hármas egyike. Csak sajnos nagyon kevésszer kapnak. Nagyjából ennyi...

Ami igazán bosszantó, hogy simán hozhattuk volna a meccset, és akkor tét nélkül mehettünk volna a következő két meccsünkre, úgy, hogy a Skins szinte temethette volna a szezont. Ehelyett felhoztuk őket, mert ezzel a W-vel tuti felszívják magukat, ráadásul a Browns jön neki otthon. A Dallas amúgy is a legnagyobb riválisnak tűnt, míg az Eagles-ről lassan kénytelenek leszünk elhinni, hogy bennük van az x faktor 😊 Idén nem tűnik annyira gyengének ez a csoport, mint az elmúlt években.

Remélem feltámadunk, mert ha végre javítanánk a hibákat és képesek lennénk azt hozni ami az első 3 héten is látszott, hogy benne van a csapatban, akkor tényleg bárki ellen lenne esélyünk győzni. Viszont most mind a Vikings, mind a Packers hatalmas falatnak tűnik, főleg úgy ha visszatérnek a sérülések is.
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
nem volt itt gond a game plannel, sima győzelem lett volna, ha csak fele ennyi balfaszkodást adunk elő (pedig az se lett volna kevés)
Szesze
nem a konkrét játékhívásokkal van a bajom, hanem azzal, hogy Eli nem nagyon dobott Cruz felé.
csebi
Nekem az a bajom a játékhívásokkal, hogy ha van 3 ilyen WR (OBJ, Cruz, Shepard) a pályán és a Redskins secondary-ja egyébként sérülésekkel küzd, akkor miért erőltetjük a kritikus játékoknál a TE-ket (sőt, Bobby Rainey-t tegnap!) meg ezt a rövid passzos "valamit" Vereen felé. Lásd még ugyanezt: 3 és nagyon hosszú (azt hiszem 18) = futást próbálunk középen.

Nem hiszem, hogy mind3 elkapónkat le tudják védekezni egy-egy az egyben, OBJ tegnap is sokszor futott üresbe - volt egy biztos touchdown elmozgás is, mikor Norman a play action miatt befelé futott, de Eli Shepardnak passzolt 10 yardra (bónuszban kaptunk egy +15-ös unnecessary roughness-t is).

Tudom, hogy azt gondoltuk, nincs O-line (de mégis van) és Eli-nek kevesebb ideje van, de szerintem nagyon-nagyon konzervatív az offense játékhívása.

Szerintem egyébként nem lesz ez rossz szezon, ha London után 4-3-mal állunk és a hátralévő csoportmeccsekből 3-at (Cowboys, Eagles itthon, Washington idegenben) hozunk, akkor meglehet a rájátszás.
több mint 9 éve
Mondjuk Aikmenék is mondták, hogy nem feltétlenül ért volna kizárást. Valószínű az is benne volt, hogy Norman ellen csinálta. Bár aztán tényleg nem ezen múlott. Jó ez a csapat, de bután játszott. Viszont ezeket a hibákat legalább ki lehet javítani, azzal meg nem tudtunk tavaly mit csinálni, hogy Kuhn volt a kezdő... 😀 (És persze akkor is jöttek a hibák)

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 381 — Cowboys fan
Richburgnek mire ment a második flag?
jó, láttam, hogy mire ment, de ez mennyiben volt PF?
slowmotion
nekem az a bajom az egésszel, hogy oké dobják be, de ne ez nem unsportmanlike conduct hanem unneccessary roughnes de ugye az utóbbira nem lett volna kiállítva.

első INT az sztem a sztár TE hibája. sztem azt sem tudta milyen route-t kell futnia, azért fordult össze-vissza, Eli meg odadobta, ahol lennie kellett volna.

én igazából azt hiányolom, hogy Cruzt alig használtuk. kb az első 3 és fél negyedben még csak véletlenül sem dobtunk felé.
csebi
én csak azért kérdeztem, mert - előrevetítve, hogy nem vagyok mindig naprakész a szabályváltoztatásokból - Norman nem vonta ki magát az akcióból (ha megállítják ODB-t, akkor helyzetben volt, hogy megpróbálja elvenni a labdát), Richburg nem a saját endzone-ja felé nézett, nem fejjel ütközött, hanem kézzel tolt, és első ránézésre felkart (tehát nem peelback block).

ráadásul nálunk Swaim pont ugyanezt csinálta egy héttel korábban a legelső akciónkon, és azt sem fújták le.

na mindegy.
több mint 9 éve
nem volt itt gond a game plannel, sima győzelem lett volna, ha csak fele ennyi balfaszkodást adunk elő (pedig az se lett volna kevés)
Szesze
nem a konkrét játékhívásokkal van a bajom, hanem azzal, hogy Eli nem nagyon dobott Cruz felé.
csebi
az nekem is gond, mert a fantasy csapatomban is benne van 😊 de bőven elég lett volna ez így is, Shepard és Beckham is faszán tolta, normális esetben ez sima győzelem.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
Szesze

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
slowmotion
nekem az a bajom az egésszel, hogy oké dobják be, de ne ez nem unsportmanlike conduct hanem unneccessary roughnes de ugye az utóbbira nem lett volna kiállítva.

első INT az sztem a sztár TE hibája. sztem azt sem tudta milyen route-t kell futnia, azért fordult össze-vissza, Eli meg odadobta, ahol lennie kellett volna.

én igazából azt hiányolom, hogy Cruzt alig használtuk. kb az első 3 és fél negyedben még csak véletlenül sem dobtunk felé.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
mihamarabb el kell felejteni ezt a szart! ennyi hibát szerintem még soha nem láttam egy meccs alatt!
TC azért ilyenkor nagyon rendbe tudta tenni a fejeket! +Adamset sem látnánk nagyon többet...
meglátjuk McAdoo hogyan oldja meg! ráadásul az Eagles (Wentz) is tovább parádézik! 😊
több mint 9 éve
Ennyi fasz hibát meg szabálytalanságot... Sorozatban a második héten ez már sok volt. Így nem érdemeltünk győzelmet, de talán jókor jött a pofon, a fejekben talán rendet tesz ez a L. Öröm az ürömben, hogy ezek javítható hibák, viszont bosszantó így kikapni. Mondjuk amilyen kaotikus idén is az NFC East még egy győzelemmel sem ejtettük volna ki a Washingtont, itt aztán tényleg bármi lehet. Szerencsére nem arról van szó, hogy gyengébbek vagyunk, hanem fejben nem sikerült a topon lenni. Ha sikerül kijavítani ezeket a hibákat majdnem mindenki ellen lehet esélyünk, ha nem akkor viszont részünk lesz még néhány kellemetlen meglepetésben is.

több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
josh norman átköltözhetne hozzánk a kerületbe, akkora csúcsproli

az elméeletem az volt hogy a 0-2s skinsnek jobban kell a W ezért elcseréljük a meccset a decemberi idegenbeli W-re..., hát nem tudom 😀
több mint 9 éve
Számomra ez egy élvezhetetlen, kaotikus, szar meccs volt és ráadásul még ki is kaptunk 😊 a kezdés még rendben volt, de amit utána előadtunk az a tavalyi szintet is alulmúlta időnként pedig azért az nem könnyű. A röhej, h még így is meg kellett volna nyerni, de sztem nagyjából mindenki érezte, h ez most nem az a nap.
Nagy lehetőség volt, de őszintén szólva nem vagyunk mi most 3-0-ás csapat, persze meg lehetett volna ez is, de ugyanúgy állhatnánk 0-3-mal. Nincs most kedvem részletesebben értékelni, meg ilyen sok hülyeséggel amit elkövettünk nincs is nagyon értelme. Mindenesetre van sok bíztató jel is persze és egyáltalán nem kizárt, h össze fog állni idén még ez a csapat, de ennyi idióta hiba, eladott labda nem férhet bele, ez nyilvánvaló.
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 381 — Cowboys fan
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 045
ismét, idén már nem először, (tehát vlsz nem véletlen) de a Top 10-es offensünk baszott oda ahogy kell, bár ha rajtuk múlik már 1-2 v 0-3 lenne minimum idén... Eli meg elpasszolgat 350+ yardokat(hiába) simán úgy meccsenként, hogy csak a D miatt vagyunk játékba... Itt vlm nincs rendben...ennyi szabálytalanság stb fos beszari hívás edzői felelősség... (is) 😕 😕😕