New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
ahh, már jó előre jeleztem, h szabira akarok menni hétfőn, persze hogy pénteken bejött egy kikerülhetetlen meló hétfő reggelre..sajnos nincs esélyem megnézni a meccset éjszaka, remélem este le tudom szedni valahonnanazért nagy pech hogy pont vasárnap éjjelre esett be egy program...😉
Szesze
yooker
több mint 9 éve
működik már?sajnos nincs esélyem megnézni a meccset éjszaka, remélem este le tudom szedni valahonnantenyardtracker?
Szesze
Asbee
megnéztem és megy, tök jó, amikor utoljára néztem még be volt halva, írták hogy majd újra indul de őszintén szólva azt hittem, h game over.
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
sajnos nincs esélyem megnézni a meccset éjszaka, remélem este le tudom szedni valahonnantenyardtracker?
Szesze
több mint 9 éve
sajnos nincs esélyem megnézni a meccset éjszaka, remélem este le tudom szedni valahonnanazért nagy pech hogy pont vasárnap éjjelre esett be egy program...😉
Szesze
több mint 9 éve
Most nézem hogy 7 pontos favorit a Packers!ez tényleg nem úgy néz ki mintha szerintük nagy esélyünk lenne 😀sztem reális ez a jóslat
yooker
több mint 9 éve
sajnos nincs esélyem megnézni a meccset éjszaka, remélem este le tudom szedni valahonnan
több mint 9 éve
Most nézem hogy 7 pontos favorit a Packers!ez tényleg nem úgy néz ki mintha szerintük nagy esélyünk lenne 😀Mondjuk nem tudom mitől lehetne. Sok mindennek össze kellene állni, talán engem annyi motivál, hogy ez a Packers azért tényleg nem verhetetlen, lehet rajtuk fogást találni. Még a vereséggel sem lenne baj, csak kellene a bravúr a Redskins meccs miatt. + a Ravens és a Rams is keményebb dió lesz mint vártam, remélem nem zuhannak össze a játékosok, mert a bye weekhez érve elúszhat a szezon.
yooker
több mint 9 éve
Mondjuk a Green Bay ellen általában elég pontzuhatagos meccseket játszunk és a korábbiakban talán mi jöttünk ki jobban. Nagyobb esélyük van a győzelemre, de nem kell beszarni, a Vikings jobb náluk. Az offense-nek hasítania kell, a védelembe pedig remélem vissza tud térni DRC és végig tudja játszani a meccset. Remélem Vernon keze is jobb lesz már, de nem hiszem, hogy most fog feléledni az alulteljesítő pass rush. Ha mégis és a védelem úgy játszik mint a 2. héten, Eli pedig a szebbik arcát mutatja, akkor van esély a győzelemre, ha nem akkor sima szopó.
több mint 9 éve
Nekem ez a packers gyengébbnek tűnik a vikes-nál, ezeért papíron esélyesebbek vagyunk ma, mint az előző fordulóban. Persze, a hétfői játékkal vagy annál is szarabb teljesítménnyel ma is ki fogunk kapni. De, ha idén szeretnénk po-ba jutni, akkor az a minimum, hogy egy előző heti szar teljesítményt felül tudjunk múlni az aktuális ellenféllel szemben, főleg, ha az még egy picit jobb matchup is nekünk.Nyilván fogunk próbálkozni a futással is, de én sokkal több deep route-ot meg passzt várok ma este, mint az első négy meccsen. Az is segíthet, hogy Ben-nél kevesen ismerik jobban Rodgers-t meg a gb offense mentalitását, erre fel tudja készíteni a def-ünket, csak aztán nehogy megint befosásba torkolljon ez, mint a múlt héten.
Szerintem is meglepetés lenne, ha nyernénk, de nem olyan nagy. Képesek vagyunk rá!
Kb azt is sejtem, hogy nem a mai meccs lesz az, amit a NewYork-i kardiologián a friss szívműtéteseknek mutogatnak majd relaxáció céljából.
több mint 9 éve
ez nem hangzik túl jól de ,az egyértelmű zakó az sztem túlzás most.mit vártok amúgy a hétvégi fordulótól?Én vereséget prognosztizálok, nagy meglepetés lenne számomra, ha nyerni tudnánk.
A Skinst elkaphatja a Ravens (bár az ő mérlegük elég csalóka) de kb 1 súlycsoport a 2 csapat
sajnos Phillynek elvileg nem okozhat gondot a Lions de lehet ez egy trap game nekik..
A Bengalst (bár nem top csapat sztem) azért tartom olyan erősnek hogy elkapja a Dallast , elég ijesztő lenne ha még őket is elvernék DP-ék...😊
a mi meccsünk is teljesen nyitott remélem a sérültek elég jó állapotban térnek vissza a sec-be ésjhelyt tudnak állni, valamint az O is letehetne végre egy jó teljesítményt amire ugye most talán nagyobb esély van mint a múlt héten..
bár a Saints sec-et is leírtuk előre aztán nem úgy lett az teljesen...
szóval senki nem igazán esélyes (kivéve a Philly talán) vagy esélytelen ezért nagyon érdekes lesz a forduló!!
yooker
Szesze
nyilván ha továbbra is ennyi lesz a hiba és -2-3 TO mutató akkor nincs esély..
de ha végre nem így történne akkor meccsben lehetünk végig!
több mint 9 éve
Még mindig adós a csapat a jó játékkal. Ha jól játszanak, akkor ki-ki meccs lesz, szoros végjátékkal, akkor nyerhetünk. Eli játéka kiemelten fontos lesz, mert futni nem lehet ellenük, meg nem is tudunk nagyon. Eddig összességében csalódás az irányítója játéka számomra, vártam, hogy vezére legyen a csapatnak. Ehhez képest eladott labdák, pontatlan passzok, a Vikes ellen meg...Az elmaradt jó játékban benne van az edzők teljesítménye is. Jó lenne látni már egy olyan meccset, ahol van ellenszerünk az ellenfél taktikájára, játékára, vagy gyengeségeinek a kihasználására. Most Arod lesz a nagy kihívás, illetve a gyenge sec-jük lehet a mi sikerünk titka. Ezek fogják eldönteni a meccset, meg a szokásos labdaszerzések. Szerintem.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
mit vártok amúgy a hétvégi fordulótól?Én vereséget prognosztizálok, nagy meglepetés lenne számomra, ha nyerni tudnánk.
A Skinst elkaphatja a Ravens (bár az ő mérlegük elég csalóka) de kb 1 súlycsoport a 2 csapat
sajnos Phillynek elvileg nem okozhat gondot a Lions de lehet ez egy trap game nekik..
A Bengalst (bár nem top csapat sztem) azért tartom olyan erősnek hogy elkapja a Dallast , elég ijesztő lenne ha még őket is elvernék DP-ék...😊
a mi meccsünk is teljesen nyitott remélem a sérültek elég jó állapotban térnek vissza a sec-be ésjhelyt tudnak állni, valamint az O is letehetne végre egy jó teljesítményt amire ugye most talán nagyobb esély van mint a múlt héten..
szóval senki nem igazán esélyes (kivéve a Philly talán) vagy esélytelen ezért nagyon érdekes lesz a forduló!!
yooker
több mint 9 éve
mit vártok amúgy a hétvégi fordulótól?A Skinst elkaphatja a Ravens (bár az ő mérlegük elég csalóka) de kb 1 súlycsoport a 2 csapat
több mint 9 éve
Mondjuk azért az agyrázkódás közel sem mindig egy hét 😊 De talán még ő hiányzik a legkevésbé, a lényeg DRC és AppleEgy meccs kihagyásra értettem inkább ami ugye 2 hét!de tényleg nem ismerem a statokat csak az általam ismert néhány esetben úgy láttam elég...
Asbee
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Mondjuk azért az agyrázkódás közel sem mindig egy hét 😊 De talán még ő hiányzik a legkevésbé, a lényeg DRC és Apple
több mint 9 éve
Nat Berhe (concussion), Larry Donnell (concussion), Marshall Newhouse (calf) , Darian Thompson (foot) kihagyja a hétvégi meccset...Berhe jól kiütötte magát... egy ilyen le szokott menni azért 1hét alatt általában
ironroy
több mint 9 éve
Nat Berhe (concussion), Larry Donnell (concussion), Marshall Newhouse (calf) , Darian Thompson (foot) kihagyja a hétvégi meccset...
több mint 9 éve
Mondjuk az tény, hogy kb. minden edzőtáborban van valami bunyó és ezeket általában meg is beszélik a nap végén, ettől nem lesz valaki rosszabb. Dez ebben az érában a Cowboys egyik nagy klasszisa, Beckham pedig a miénk. Ennyiről van szó, szvsz kár túlragozni.
több mint 9 éve
azért dez saját csapattársát ütötte meg, OBJ legalább csak a kicker gyakorló hálótartót ...Szép összehasonlítási alap... Lehet viszont fokozni! Dezt is megütötte a csapattársa, és Odellt is rúgóháló. Tessék.
csebi
Tavaly edzőtáborban összeverekedett asszem Tyler Patmonnal, edzés végén meg kibékültek. Nagy cucc, edzőtáborokban rendszeresen előfordul, aki szerint ez nem normális az ne tűrjön semmilyen sideline hisztit.na speciel arra nem emlékszem!azért dez saját csapattársát ütött meg, OBJ legalább csak a kicker gyakorló hálótartót ...Mondjuk a büntetések már az előző érában is megvoltak és sajnos az elmúlt évtizedben sem egy olyan eset volt mikor saját magunkat vertük agyon.Dez 2.0 ! ugyanezt a "karriert" futotta be ő is..
Mondjuk azért minden bullshit hozzászólást nem kell benyelni csak azért mert a tengerentúlról írták. McAdoo már akkor elmondta, hogy a játékosokhoz igazítja a dolgokat amikor OC-ként jött ide. És ez azért látszik is, nem tiszta WCO-t látunk. A Vikings elleni meccs meg elég extrém eset. Mindenesetre ha valaki nagyon elégedetlen volt azzal a gameplannel akkor kiállhat és mondhat egy olyat amellyel lett volna esély a győzelemre.
Beckhamnek most jött el az első legkomolyabb akadály az NFL-ben. Eddig kb azt csinált a védelmekkel amit akart, senkinek nem volt rá válasza. Csapaton belül benne a legnagyobb a küzdeni akarás és ez okoz néha ilyen kirohanásokat + frusztrációt. Abba kell hagyni a médiának való sírást és nem szabad foglalkozni semmivel sem csak a játékkal. Az igaz, hogy több labda is repülhete felé, de azt gondolom, hogy kettőn áll a vásár. Amíg bármikor eldurranhat az agya addig nem csoda, hogy nem bízunk annyira benne mint korábban. De a legutóbbi meccs után már Reese is elbeszélgetett vele, úgyhogy most már tényleg illene felmérnie a helyzet súlyát.
Asbee
1-2 éve dettó ezt a műsort nyomta az oldalvonalnál .Nekem akkor sem tetszett bármennyire is védték hogy a csapatért meg hasonlók! lehet lelkesíteni meg 1000 fokon égni hiszti nélkül is!
nem tudom mostanában hogy van vele Dez , idén csak ellenünk láttam játszani .akkor eléggé meg volt szeppenve mert csúnyán levettük de hisztit nem volt! remélem sikerül lehiggadnia tényleg OBJ-nek is
yooker
csebi
mondjuk az igaz hogy OBJ inkább csak magában dühöng
yooker
De ha már szóba került a Dez párhuzam (nyugodtan össze lehet a két pályaívet hasonlítani), akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy hova jutott Dez. A csapattársai szeretik, barátságos a liga többi játékosával szemben (köztük OBJvel), és az ellenfelei tisztelik. Nem ilyennek indult és a média ugyanúgy meglovagolta és túlreagálta az ő sztoriját. Egyikben sem látok többet mint felületes bulvárhír. Most mindenki azt fogja várni OBJ melyik szertári kellékkel kell párbajra legközelebb, egészen addig amíg be nem bizonyítja, hogy nem ül fel a provokációnak és nem kell csitítgatni. Tuti megvan neki Dez száma, akár fel is hívhatja tanácsért.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Spagnuolo elmondta, hogy Vernont meg igencsak zavarja a csuklósérülése, jobban mint azt gondolnánk. Most is utalt rá, hogy több pihenőt ad neki és JPP-nek is, majd kiderül.
több mint 9 éve
szomorú hírek D. Thompsonról :This on Darian Thompson:
Still in a boot. Been saying all along I don't think we see him until after the bye at the soonest.
— Patricia Traina (@Patricia_Traina) October 6, 2016
ez azért messze nem week to week...
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Még a trashtalkban sem beszéltek róla pedig ott aztán harapnak az ilyenre😀
több mint 9 éve
Legalabb titeket nem bombaz halalra a media ezzel az OBJ sztorival.Kedd reggeltol rola szol az ESPN radio reggeltol estig.Meg a kedvenc radiomusoromba (Mike&Mike) is ot savazzak pedig toluk nem vartam.John Gruden tol kezdve mindenki kurva okos es mar majdnem el is tradelni d legalabb megpadoztatna.Szerencsere azert komoly jatekosok es szakertok is inkabb segitenenek neki mint padoztatnak.Nagyon jo lenne mar egy kivalo merkozes neki h beduguljon minden hater.Kivalo alkalom a hetvege erre ,ahol a packers ezer sebbol verzo secondaryje lesz az ellen.
több mint 9 éve
Amúgy te miről beszélsz?