New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Mondjuk a zebrák nagyon durván oda fújtak. Igaz számítottam rá, minden tiszteletem Flacco-é, de nem először próbálták megmenteni a bőrét. Na sebaj, az a lényeg, hogy jó szájízzel mehetünk Londonba
Asbee
hát az a DRCre bedobott sárga konkrétan kimerítette a totális csalás fogalmát, ráadásul döntő helyzetben.. csoda, h kibírtuk
Szesze
Élőben én is nagyon kiakadtam, még a szomszéd is átkopogott 😊
Aztán visszanéztem 3-4 alkalommal, és DRC másodpercekig markolja és húzza a WR mezét. Egyértelmű, hogy szabálytalan, de annyira ügyesen rejtette el, hogy az ilyet nem szokták észrevenni. ettől még simán dobható és szerintem dobandó sárga, még ha felesleges szabálytalanság volt is.
Az más kérdés, hogy amit Lewis ellen csinált a CB, az a DPI iskolapéldája, ráadásul a zebra 2 yardra sem volt tőlük.
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
Mondjuk a zebrák nagyon durván oda fújtak. Igaz számítottam rá, minden tiszteletem Flacco-é, de nem először próbálták megmenteni a bőrét. Na sebaj, az a lényeg, hogy jó szájízzel mehetünk Londonba
Asbee
hát az a DRCre bedobott sárga konkrétan kimerítette a totális csalás fogalmát, ráadásul döntő helyzetben.. csoda, h kibírtuk
Szesze
+ Roger Lewis-t is lehúzták az end zone-ban. Viszont annak örülök, hogy felül tudtunk ezeken kerekedni akármilyen hullámzó is volt a játék. Beckham pedig újra god mode-ba kapcsolt
Asbee
és végre Eli is jól tolta
a playhívás viszont sok esetben továbbra is katasztrófális/érthetetlen volt
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Asbee
Szesze
+ Roger Lewis-t is lehúzták az end zone-ban. Viszont annak örülök, hogy felül tudtunk ezeken kerekedni akármilyen hullámzó is volt a játék. Beckham pedig újra god mode-ba kapcsolt

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
Azért az szép, hogy mindhárom RB-nek több elkapott, mint futott yardja volt. (És még Vereen nem is volt)
több mint 9 éve
Asbee
több mint 9 éve

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
nagyon nem lett volna jó kiszívni így London előtt...😊
több mint 9 éve
Nem tudom megmagyarázni a miértet, de valami azt súgja nyerünk vasárnap... de nem lesz nagy fordulat a játékban csak összejön minden ami eddig nem ment és marad esély a bye week után is!!
nagir
Én csak reménykedek.
A védelemnek muszáj dominálnia. Új támadó koordinátor lesz a Baltimor-nál, ami persze rosszul is elsülhet, de rengeteg gond van ott (is?) a támadófallal, így Vernon-éknak itt lesz az idei legnagyobb esélye, hogy javítsák a sack mutatót (vagy egyáltalán elindítsák). Ha ez sikerül és a futásokat is fogjuk, akkor a sec megoldja a többit. Rodgers ellen is megoldották valahogy, ráadásul van rá esély, hogy majdnem mindenki egészséges lesz (DRC és Jenkins biztos), ellenben a Ravens-nél Smith biztos nem lesz, és Walace játéka is kérdéses.

Ami a nagyobb kérdés az a támadósor. A Ravens védelme idén nagyon jó, bár ott is lehetnek hiányzók. Előző héten OBJ végre TD-t szerzett, a turnover párbajt is megnyertük (bár a meccset sajnos nem) és végre a büntetések sem okoztak gondot. Ha ezt tudjuk tartani, és sikerül normálisan haladni, akkor akár sima meccs is lehet. Viszont itt túl sok a kérdőjel, így csak remélni tudom, hogy most hogy végre nem SB esélyes csapatokkal kell játszanunk idegenben, végre bizonyít az offense és visszatér az első 3 héten mutatott produktivitás (a libák nélkül persze 😊 ).

Közben lesz egy Eagles - Skins, ahol eldől hogy mekkora erőt is képvisel most a Phily. Előző héten már döcögött a szekér, de ez lesz az első csoportrangadójuk, ami beárazhatja őket, hogy hogyan állnak valójában. | A Dallas-t pedig remélhetőleg elporolja a Packers. |
Awesome88
Nem lesz Stanley és Yanda, Wagner kérdéses, ha lesz akkor is fél sérülten, ha most nem indul be a pass rush-otok, akkor komolyan el kell gondolkodni...
cikesz
voltak helyette bírók... de hiába tettek meg mindent, nem jártak sikerrel
elmehetnek a büdös picsába tényleg, ekkora csalást ritkán látni
több mint 9 éve
Örülök a győzelemnek, de egy menstruáló nő viselkedése kiszámíthatóbb mint ez a csapat

több mint 9 éve
BUST!

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 597 — Bla, bla, bla
Apple sem játszik ma ... 😢😔
Taz
Kurva jó lesz így a rookie szezonja!😱

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Apple sem játszik ma ... 😢😔
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 628
Nem tudom megmagyarázni a miértet, de valami azt súgja nyerünk vasárnap... de nem lesz nagy fordulat a játékban csak összejön minden ami eddig nem ment és marad esély a bye week után is!!
nagir
Én csak reménykedek.
A védelemnek muszáj dominálnia. Új támadó koordinátor lesz a Baltimor-nál, ami persze rosszul is elsülhet, de rengeteg gond van ott (is?) a támadófallal, így Vernon-éknak itt lesz az idei legnagyobb esélye, hogy javítsák a sack mutatót (vagy egyáltalán elindítsák). Ha ez sikerül és a futásokat is fogjuk, akkor a sec megoldja a többit. Rodgers ellen is megoldották valahogy, ráadásul van rá esély, hogy majdnem mindenki egészséges lesz (DRC és Jenkins biztos), ellenben a Ravens-nél Smith biztos nem lesz, és Walace játéka is kérdéses.

Ami a nagyobb kérdés az a támadósor. A Ravens védelme idén nagyon jó, bár ott is lehetnek hiányzók. Előző héten OBJ végre TD-t szerzett, a turnover párbajt is megnyertük (bár a meccset sajnos nem) és végre a büntetések sem okoztak gondot. Ha ezt tudjuk tartani, és sikerül normálisan haladni, akkor akár sima meccs is lehet. Viszont itt túl sok a kérdőjel, így csak remélni tudom, hogy most hogy végre nem SB esélyes csapatokkal kell játszanunk idegenben, végre bizonyít az offense és visszatér az első 3 héten mutatott produktivitás (a libák nélkül persze 😊 ).

Közben lesz egy Eagles - Skins, ahol eldől hogy mekkora erőt is képvisel most a Phily. Előző héten már döcögött a szekér, de ez lesz az első csoportrangadójuk, ami beárazhatja őket, hogy hogyan állnak valójában. | A Dallas-t pedig remélhetőleg elporolja a Packers. |
Awesome88
Nem lesz Stanley és Yanda, Wagner kérdéses, ha lesz akkor is fél sérülten, ha most nem indul be a pass rush-otok, akkor komolyan el kell gondolkodni...
több mint 9 éve
nagir
Én csak reménykedek.

Awesome88
hát a mostanában mutatott játék alapján max reménykedni lehet tényleg ! 😊
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
nagir
Én csak reménykedek.

több mint 9 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Berhe,Thompson és Newhouse továbbra is maródi így ők már biztos kihagyják a hétvégi meccset.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
sajnos jó érzékkel került szóba, Donte Deayon sérült listára került a PS-ből, Michael Hunter veszi át a helyét. egyébként én is optimista vagyok a hétvégét illetően, győzelmet várok.
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 597 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Donte D. Is kaphatna lehetoseget, biztato volt a camp-je.
Sanyichef
Neki szvsz többet ártana mint használna egy ilyen lehetőség, egyelőre jó helyen van a practice squadban. Egyszerűen túl kicsi, a nagyobb játékosok megennék, nagy ziccer lenne ez egy tapasztalt irányítónak.

több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Donte D. Is kaphatna lehetoseget, biztato volt a camp-je.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a tegnapi edzésen
DNP: Apple, Berhe, Kennard, Newhouse, JPP, Thompson
LP: Donnell, Harris, Jennings, Vernon

nem kevés, ráadásul több kezdővel, de a Ravens OL még ettől is rosszabb állapotban van, most először komoly nyomást várok a védőfalunktól
több mint 9 éve
 www.giants.com/videos/videos/Paul-Dottino-and-David-Diehl-preview-Ravens/092eef0f-8c13-4644-b858-ff5f63e7b6b9

2:50 körül érdemes belenézni egy kicsit McAdoo nyilatkozik éppen és...: 😊

kellenek most az ilyen pillanatok

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 520 — Lucas Scott
Amit én a legnagyobb gondnak látok az offense oldalon, hogy nem tudunk megújulni, visszajutottunk oda mint Gilbride az utolsó éveiben. Kiszámítható lett az egész, van egy alapjátékunk amit kiismertek és ezen nem tudunk változtatni. A fal az elit védőfalak ellen szenved, mások ellen megadja az esélyt Manningnek. Neki újra tökösebben kell játszania, anno sokkal jobban mozgott a zsebben és beleállt a rizikósabb passzokba is úgy, hogy szemből jött a gyorsvonat és tudta, hogy a földön fogja végezni. Azzal a mentalitással lehet nyerni, a mostanival nem. A védelemben kicsit fostam, hogy nem lesz elegendő a pass rush. Harrison nem ért hozzá és Hankins-nek sem az a specialitása. Igaz volt egy szezonja mikor sok sacket szerzett, de azon kívül sosem emiatt volt jó a játéka. Nyilván jó a futás ellen, hogy ekkora két benga állat van középen, de nekem hiányzik egy jó kis 3-tech DT aki képes a belső pass rush-ra. Sajnos Jay Bromley is melléfogásnak bizonyult. Viszont a két defensive endtől sokkal több kell, persze azt sem lenne rossz tudni, hogy Vernon kezével pontosan mi is a helyzet, mennyire zavarja a játékban. Viszont ez is javítható lenne némi kreativitással, el lehetne kezdeni rotálni a játékosokat, passzhelyzeteknél több 3 DE-s felállás, változatos helyről érkező blitzek. Utóbbiból a szezon elején láthattunk jó játékokat, nem értem hova tűntek el. Viszont amíg 5 hétnek kellett eltelnie odáig, hogy helyet cseréljen JPP és Vernon addig én nem várok semmiféle pozitív változást. Összességében viszont nem hiszem, hogy egyes csapatrészekre kell mutogatni, egyszerűen mindenkitől több kell. Menjen el a csapat közösen bowlingozni vagy akárhova, töltsenek el együtt egy jó hangulatú délutánt és vasárnap mosolyogva, nem görcsölve kell a pályára menni, a védelem pedig azzal a lendülettel pörögjön mint a hazai szezonnyitón.
Asbee
jól a beszés tesó 😊 ezzel én is nagyon egyet értek. sztem sincs meg igazán az összhang a csapaton belül.
amúgy azt se felejtsük el, hogy Parcells is 3 győzelemmel kezdett HC-ként pedig az akkori csapatában ott volt LT, Carson, Simms (akit szezon közben le is ültetett). bele kell rázódnia mindenkinek a szerepébe, és mind2 oldalon (off, deff) több kreativitás kell.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Én sokkal többet nem vártam a D-től. Nyílván a labdaszerzés és a passrush elmarad a várakozásoktól, de amíg a LB sor ilyen játékosokból áll, ez a D nem fog meccseket nyerni. Arra jó, hogy 20 pont környékén tartja az ellent. Viszont az O teljes csőd. 5 meccs 89 pont.
gyurczi
pass rush 100x fontosabb (lenne), mint az LBsor.. az LBk ráadásul nem is teljesítenek rosszul, bőven elég lenne ez a teljesítmény tőlük meg tulképp az egész back 7-től. Pass rush-t kéne generálni, de erre még kevesebb az esély így év közben, mint hogy helyre áll az OL. Valószínű tényleg egy QB-ra veszélyes DT hiányzik a keretből.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Én sokkal többet nem vártam a D-től. Nyílván a labdaszerzés és a passrush elmarad a várakozásoktól, de amíg a LB sor ilyen játékosokból áll, ez a D nem fog meccseket nyerni. Arra jó, hogy 20 pont környékén tartja az ellent. Viszont az O teljes csőd. 5 meccs 89 pont.
gyurczi
A linebacker sorba egy igazi klasszis kellene, de azért most is láthattunk már jó teljesítményeket. Casillas rendben van, legutóbb pedig Keenan Robinson szüntette meg a GB tight end játékát. + azért legutóbb csak SB-t tudtunk nyerni úgy, hogy még a pro bowl közelében sem voltak a linebackereink, de jó pass rush nélkül ez nem lett volna lehetséges. Ha pedig erős a védőfal akkor egy kicsivel gyengébb LB is helytáll.