New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Nahh szoval mi lesz Londonban? (osszejovetelre gondolok). Beszeljuk meg itt es tartsuk is itt a kommunikcaiot? Vagy lehet walami whatsapp/facebook/stb group egyszerubb lenne mint egy forum?

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 478
 www.nfl.com/videos/new-york-giants/0ap3000000708349/Going-Global-Odell-Beckham-Jr

még a nyári német túráról egy összefoglaló

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Fú de irigy vagyok Beckham miatt 😊 Azt mindent elárul hogy nfl.com-on hosszabb az összefoglaló róla, mint néhány meccsről 😊
Remélem kiveri a balhét valamiért, kirakjátok, és jön hozzánk át 😛
Eazzy
Remélem ez soha nem fog megtörténni 😀
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Heti PFF:

Offense:
LG Justin Pugh 84.0
WR Odell Beckham Jr. 76.2
RG John Jerry 74.8
WR Roger Lewis 70.1
RT Bobby Hart 65.7

Defense:
CB Janoris Jenkins 86.3
S Landon Collins 84.7
MLB Kelvin Sheppard 83.9
CB Dominique Rodgers-Cromartie 82.7
DE Jason Pierre-Paul 78.3
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 478
"Went from wearing a Eli Manning in jersey in middle school to catching his 300th touchdown pass...God Working..." - Roger Lewis
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 259 — No one likes us, cause no one like us
Fú de irigy vagyok Beckham miatt 😊 Azt mindent elárul hogy nfl.com-on hosszabb az összefoglaló róla, mint néhány meccsről 😊
Remélem kiveri a balhét valamiért, kirakjátok, és jön hozzánk át 😛

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Nice 😊

több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
 youtu.be/QroD2slcZ08
License Plate Guy (Joe Ruback)

12:30tól can kapunyitás, elötte kéne koccolni, szerintem a pregame warming is izgalmas már, megérheti már akkor bemenni leskelődni/fotózni.
Én felvettem a kapcsolatot LPG-vel, próbálok egy 'közönségtalálkozót' összehozni vele a stadion környékén, részletek még nincsenek, de azt írta, hogy benne van!

London: Srácok! Lenne igény a londoni meccs előtt összefutni a stadion környékén és beülni valahova? Úgy tudom megyünk egy páran. Jó volna 😉
ironroy
Mi szombaton erkezunk a parommal, benne vagyunk mindenben. Ha jol tudom 9:30-tol vannak programok a stadion kornyeken.
NightBoY
szviko
Lehet meg koran van hetfo reggel de: ki az az LPG? 😊
NightBoY
több mint 9 éve
12:30tól can kapunyitás, elötte kéne koccolni, szerintem a pregame warming is izgalmas már, megérheti már akkor bemenni leskelődni/fotózni.
Én felvettem a kapcsolatot LPG-vel, próbálok egy 'közönségtalálkozót' összehozni vele a stadion környékén, részletek még nincsenek, de azt írta, hogy benne van!

London: Srácok! Lenne igény a londoni meccs előtt összefutni a stadion környékén és beülni valahova? Úgy tudom megyünk egy páran. Jó volna 😉
ironroy
Mi szombaton erkezunk a parommal, benne vagyunk mindenben. Ha jol tudom 9:30-tol vannak programok a stadion kornyeken.
NightBoY
szviko
Lehet meg koran van hetfo reggel de: ki az az LPG? 😊

több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71

ironroy
NightBoY
több mint 9 éve
ironroy

több mint 9 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ami még emberfeletti volt az Manning és Beckham. Újra divat lett elővenni Eli-t, de ismét odavágott a kétkedőknek. Ráadásul 100. győzelem és all time 7. legtöbb TD passz, erre mindenki büszke lehet. Lehet, hogy 2011 kivételével sosem volt top 5 QB és a statjaival sem mindig villoghat, de Simms visszavonulása után ő a következő franchise irányítónk. Tegnap szinte 0 futójátékkal hozta a győzelmet, nehéz dolog az amikor ennyire a passzjátékra kell támaszkodni. Beckham pedig rögtön egy fumble-vel nyitott, majd meg is sérült, csoda hogy be tudta fejezni a meccset. Remélem nem súlyos a dolog és jövő héten is láthatjuk...

Egy kis off srácok: Gratulálok a győzelemhez, illetve nem gondoltam volna, hogy Collinsból ilyen fasza playa lesz.
cikesz
Tavaly mutatott pozitív jeleket, de idén elkezdett állatkodni, egyszerűen nem volt gyenge meccse. Talán tegnap volt a legjobb, szinte mindenhova odaért. Ha megtanulja elkapni a labdát irány a Pro Bowl.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
Én azt egy szóval nem mondtam, hogy csak ez határozná meg a fal hatékonyságát, de kétség kívül ez az egyik legfontosabb része. Mentegetheted őket nyugotan, ez akkor sem változtat a tényen, hogy a legrosszabb egység a ligában, ha csak a sack-ek számát nézzük. Ez sokkal fontosabb mint a jó nyomás.
Awesome88
Bocs, de ez úgy baromság ahogy van.. sokkal fontosabb az állandó nyomás a sacknél, egy holding pl eleve 10 yardot ér és nincs sacked, de ennél is fontosabb, h ha folyamatosan a QB nyakán tudsz lógni akkor az sack nélkül is 100x több hasznot hajt, mint 1-1 sack..
A tegnapi meccs után meg kritizálni a védelmet azt nem is nagyon értem. Egyébként se értem, h miért a védelmet hibáztatjátok úgy összességében, amikor egyértelműen az offense az ami szinte az összes meccsen alulteljesített eddig, míg a D többé-kevésbé mindig hozta magát. A pass-rush nem elégséges ez egyértelmű (tegnap azért jó volt, de nyilván kellett hozzá, h a komplett Ravens OL sérült volt), de a védelem többi része bőven átlag felett nyomja, szóval egyáltalán nem érzem jogosnak a Spangli kirúgásával kapcsolatos felvetéseket.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 628
Egy kis off srácok: Gratulálok a győzelemhez, illetve nem gondoltam volna, hogy Collinsból ilyen fasza playa lesz.
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 672 — Giants fan
Annyiban vitatkoznék, hogy azért mert hoztunk egy passrushert, meg egy run stuffert a Dlineba, még nem lesz sack parádé, illetve elite defense, amely meccseket nyer. Bőven javult a D, bár nem annyit, mint amit itt sokan szeretnének. Hoznak egy 20-22 pontos meccsátlagot, ami szerintem fontos stat, és ez az előző szezon hoz képest nagyon jó. Az, hogy mennyibe kerültek ezek a játékosok, nem releváns, ez van.
Azt lenne jó megnézni, hogy liga szinten mennyit blitzelünk, mert sztem keveset.
Pont az O mutatta meg, hogy meccset nekik kell megnyerni, mert ez a D még nem fogja.
Ez a meccs már jobb volt mint az előzőek, de még mindig sok a hiba. Továbbra is adós a csapat az igazán jó játékkal. Az O-tól elvárható a 27-30 pont meccsenként, a D mellé tudja tenni a magáét, ez egy pozitív szezonra elég kellene, hogy legyen.
A csoportmeccsek, nagyon kemények lesznek.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Jó hát én ugyanezt mondtam, hogy inkább az edzőket érzem ludasnak ebben mint a játékosokat, de Spanglit itt nem fogják kirakni az szinte biztos. Nem mentegettem senkit, csak a mai napon jobb volt a játékuk ahhoz képest, hogy itt elkezdjen hőzöngeni az ember. + elég nagy naivitás azt várni, hogy lényeges változtatások nélkül 180 fokot fordulnak a dolgok. Majd valamikor jobban utánanézek pár dolognak, látok olyan tényezőket amelyek igencsak hátráltatják a jó játékot.

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Azért nyomás most volt...
Asbee
Kitörölhetjük vele. Már régen kevés ettől az egységtől az, hogy "de volt nyomás". A teljes védőfalnak összesen van 3 sack-je. Ez a liga legalja. Előző héten a papírón nálunkénál gyengébb Skins szerzett 1 meccsen 3-at. És akkor még jobb nevekből állt a Baltimor fala is.
Awesome88
Nyilván kevés ez nem is kérdés, de arra próbálok célozni, hogy a konzisztens nyomás sokkal fontosabb mint a sack szám. Totál rossz felfogás, hogy a sack szám határozza meg a védőfal hatékonyságát. Valamikor meccs közben volt egy stat amin meglepődtem, hogy milyen sokszor értünk oda és ütöttük is meg Flacco-t. Ami kellett a győzelemhez azt hozzátették. Mi is szorosan nyertünk és a Washington is. Case closed.
Asbee
Én azt egy szóval nem mondtam, hogy csak ez határozná meg a fal hatékonyságát, de kétség kívül ez az egyik legfontosabb része. Mentegetheted őket nyugotan, ez akkor sem változtat a tényen, hogy a legrosszabb egység a ligában, ha csak a sack-ek számát nézzük. Ez sokkal fontosabb mint a jó nyomás. Nyomás alatt is lehet jól teljesíteni egy irányítónak, de ha a földön fekszik, és 3&20 jön, akkor már nyert helyzetben van az egység. Ma is a hatalmas nyomás alatt Flacco feltett több mint 300y-ot, úgy hogy nem volt két kezdő WR-e, és a falból is 3 kezdő hiányzott. Emellett futottak is 100y-ot. Ezek nem túl lehengerlő statok egy olyan csapat elle, ahol most rúgták ki a támadó koordinátort, mert annyira ötlettelen és gyenge volt az offense.

A Vikings ellen már fosik mindeki csak a hírük miatt, hogy szétverik a QB-kat (nem hozzájuk hasonlítom a mi védelmünket, csak példa). Ennél messze sokkal több van ebben a falban, és amíg ők nem verik agyon az ellenfél irányítóit, addig minden meccs ilyen kínszenvedős lesz, mert jelenleg mind a secondary, mind az LB sor erőn és elvárásokon felül teljesít, hogy ezt ellensúlyozza. Ráadásul hátul az első meccs óta folyamatosan vannak hiányzók. Előző héten Rodgers leült, megebédelt, majd megvacsorázott a zsebben, mielőtt passzolt volna. A papíron gyenge (a miénkénél biztos jóval gyengébb) Dallas pass rush ma nagyobb nyomást rakott rá, mint mi. Spagnuolo jól seggbe kéne már rúgni, hogy találjon ki valamit v. év végén repülhet.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Asbee
Kitörölhetjük vele. Már régen kevés ettől az egységtől az, hogy "de volt nyomás". A teljes védőfalnak összesen van 3 sack-je. Ez a liga legalja. Előző héten a papírón nálunkénál gyengébb Skins szerzett 1 meccsen 3-at. És akkor még jobb nevekből állt a Baltimor fala is.
Awesome88
Nyilván kevés ez nem is kérdés, de arra próbálok célozni, hogy a konzisztens nyomás sokkal fontosabb mint a sack szám. Totál rossz felfogás, hogy a sack szám határozza meg a védőfal hatékonyságát. Valamikor meccs közben volt egy stat amin meglepődtem, hogy milyen sokszor értünk oda és ütöttük is meg Flacco-t. Ami kellett a győzelemhez azt hozzátették. Mi is szorosan nyertünk és a Washington is. Case closed.

több mint 9 éve
Asbee

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
A gond egyébként szvsz nem a játékosok képességével van, edzői dolog lehet az egészben, mintha teljesen rossz technikát erőltetnének a pass rusherekre. Alapból az egyik DE nagyon sokszor mintha kicsit késve indulna és így a legtöbbször köze nincs a játékhoz. Sokkal inkább hagyni kellene, hogy azonnal kilőjenek a snapnél és úgy próbálják megverni a tackle-t. Középen sajnos egyik DT sem a pass rush-ról híres, bár nekik ettől függetlenül jobban be kellene nyomniuk a zsebet, mert hiába érnének oda a szélről, az irányító fellép és ennyi volt. Most azért ki tudtuk használni a gyengeségeket, több zászló is volt és azért Flacco-t is meg tudtuk közben futtatni, de ennél több kell. Ami pedig zavar, hogy a cserék semmit sem tudnak hozzátenni a játékhoz, az Odighizuwa, Wynn páros kuka, Okwarától pedig újoncként minden snap sikernek számít.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
a Saints után a második meccsünk amit 0-3-mas turnover mutatóval meg tudtunk nyerni. Ez egyrészről nagyon szép, mert rendkívül ritka az ilyesmi, másrészt meg ennyi turnoverrel esély nincs komolyabb eredmény elérésére.
Szesze
Mondjuk a 2. félidő végi INT az igazából irreleváns, az csak a statisztikának szól. De amúgy tényleg le kell csökkenteni a labdaeladások számát, főleg a fumble-k érthetetlenek, azoknak nem szabadna előfordulniuk.
Asbee
Az első INT tényleg nem számított, viszont a másodiknál is érdekes volt, hogy tökéletes labdát kapott volna Shepard (asszem), erre egyszercsak elesett, a mögötte jövő védő, meg lehúzta a lasztit. Ott sem jött zászló, pedig egyértelmű szabálytalanság volt. Ahogy Lewis elleni "védekezés" is. A DRC-re fújt eset
is finoman szólva érdekes volt.

Ami a meccset illeti:
- OBJ visszatért
- Manning nagyszerű volt. 1 igazán homály passza volt csak, a 2 INT-ért nem lehet hibáztatni, és a 4. negyedes sack-nél nem eljtette el a lasztit, pedig én már körmöltem a fumble-t.
- Futójátékunk 0, pedig már Jennings is pályán volt.
- A D-line hatalmas csalódás. Az ezer sebből végző Baltimor fal ellen is csak 1 sack-et tudtak felmutatni, és azt sem a túlfizetett Vernon (akinél már rég nem lehet indok a keze) v. a túl hype-olt JPP, hanem Hankins. És mostanra már a futást sem fogják úgy, ma is 100y ig jutott a Ravens, közepesek ebben is sajnos.
- A secondary is szenvedett, hiányzik Apple és Thompson, Wade-et pedig páros lábbal kellene kidobni, mert semmit nem ér. Tudom, hogy nehéz lenne normális CB-t keríteni, de inkább adnék esélyt másnak , minthogy tovább nézzem ahogy porig égetik.
- Viszont azt a 4.-et parádésan kivédekezték.

És megvan az első meccs idén, amit az offense nyert meg, nem a defense.
több mint 9 éve
a Saints után a második meccsünk amit 0-3-mas turnover mutatóval meg tudtunk nyerni. Ez egyrészről nagyon szép, mert rendkívül ritka az ilyesmi, másrészt meg ennyi turnoverrel esély nincs komolyabb eredmény elérésére.
Szesze
Mondjuk a 2. félidő végi INT az igazából irreleváns, az csak a statisztikának szól. De amúgy tényleg le kell csökkenteni a labdaeladások számát, főleg a fumble-k érthetetlenek, azoknak nem szabadna előfordulniuk.

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan