New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk megnézve a csoportellenfeleket nagyon gyorsan le kell csökkenteni a hibák számát, mert ha az elmúlt 2 hetet folytatjuk akkor csúnyán elmegy ez a szezon. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy mindenki talált egy QB-t akire lehet építeni, nekünk meg ki kéne használni ezt a pár szezont amíg játszik Eli, mert a visszavonulása után súlyos évek elé nézhetünk.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Sajnos 1 centin múlt, h a Ravens nem fordított az utsó pillanatban a Redskins ellen, de legalább a Philly szívott a végén. Nagyon szoros lesz ez a csoport idén.
Szesze
nagy kár, de a Philly zakó volt a fontosabb...
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
én vikes meccset is skippeltem, és a mostanit is fogom. csütörtökön megyek haza előtte meg rohadt sok melón van, szóval fel sem merült, hogy kiülöm a hétfőt. mivel úgy tudom, hogy sokan mentek a rams meccsre ezért közös meccsnézés sem jön össze sztem pedig jó lett volna összefutni a bandával!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
pedig mekkora lett volna ha 3 L (dallas is) a nyitó
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Sajnos 1 centin múlt, h a Ravens nem fordított az utsó pillanatban a Redskins ellen, de legalább a Philly szívott a végén. Nagyon szoros lesz ez a csoport idén.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Itt van ez is:  www.nfl-replay.com/

Reggelre már fent szokott lenni a teljes meccs, (esti meccs is) úgyhogy akár munkában is bele-bele lehet nézegetni ha van üresjárat.
több mint 9 éve
sajnos nincs esélyem megnézni a meccset éjszaka, remélem este le tudom szedni valahonnan
Szesze
tenyardtracker?
Asbee
működik már?
Szesze
igen

tenyardtracker.com/browse.php
Isti81
köszi, közben már lecsekkoltam én is, örülök hogy (újra) jó.
több mint 9 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
sajnos nincs esélyem megnézni a meccset éjszaka, remélem este le tudom szedni valahonnan
Szesze
tenyardtracker?
Asbee
működik már?
Szesze
igen

tenyardtracker.com/browse.php
több mint 9 éve
Szesze
azért nagy pech hogy pont vasárnap éjjelre esett be egy program...😉
yooker
ahh, már jó előre jeleztem, h szabira akarok menni hétfőn, persze hogy pénteken bejött egy kikerülhetetlen meló hétfő reggelre..
több mint 9 éve
Szesze
tenyardtracker?
Asbee
működik már?
megnéztem és megy, tök jó, amikor utoljára néztem még be volt halva, írták hogy majd újra indul de őszintén szólva azt hittem, h game over.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Szesze
tenyardtracker?

több mint 9 éve
Szesze
azért nagy pech hogy pont vasárnap éjjelre esett be egy program...😉
több mint 9 éve
Most nézem hogy 7 pontos favorit a Packers!ez tényleg nem úgy néz ki mintha szerintük nagy esélyünk lenne 😀
yooker
sztem reális ez a jóslat
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Most nézem hogy 7 pontos favorit a Packers!ez tényleg nem úgy néz ki mintha szerintük nagy esélyünk lenne 😀
yooker
Mondjuk nem tudom mitől lehetne. Sok mindennek össze kellene állni, talán engem annyi motivál, hogy ez a Packers azért tényleg nem verhetetlen, lehet rajtuk fogást találni. Még a vereséggel sem lenne baj, csak kellene a bravúr a Redskins meccs miatt. + a Ravens és a Rams is keményebb dió lesz mint vártam, remélem nem zuhannak össze a játékosok, mert a bye weekhez érve elúszhat a szezon.

több mint 9 éve

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Mondjuk a Green Bay ellen általában elég pontzuhatagos meccseket játszunk és a korábbiakban talán mi jöttünk ki jobban. Nagyobb esélyük van a győzelemre, de nem kell beszarni, a Vikings jobb náluk. Az offense-nek hasítania kell, a védelembe pedig remélem vissza tud térni DRC és végig tudja játszani a meccset. Remélem Vernon keze is jobb lesz már, de nem hiszem, hogy most fog feléledni az alulteljesítő pass rush. Ha mégis és a védelem úgy játszik mint a 2. héten, Eli pedig a szebbik arcát mutatja, akkor van esély a győzelemre, ha nem akkor sima szopó.

több mint 9 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Nekem ez a packers gyengébbnek tűnik a vikes-nál, ezeért papíron esélyesebbek vagyunk ma, mint az előző fordulóban. Persze, a hétfői játékkal vagy annál is szarabb teljesítménnyel ma is ki fogunk kapni. De, ha idén szeretnénk po-ba jutni, akkor az a minimum, hogy egy előző heti szar teljesítményt felül tudjunk múlni az aktuális ellenféllel szemben, főleg, ha az még egy picit jobb matchup is nekünk.

Nyilván fogunk próbálkozni a futással is, de én sokkal több deep route-ot meg passzt várok ma este, mint az első négy meccsen. Az is segíthet, hogy Ben-nél kevesen ismerik jobban Rodgers-t meg a gb offense mentalitását, erre fel tudja készíteni a def-ünket, csak aztán nehogy megint befosásba torkolljon ez, mint a múlt héten.

Szerintem is meglepetés lenne, ha nyernénk, de nem olyan nagy. Képesek vagyunk rá!

Kb azt is sejtem, hogy nem a mai meccs lesz az, amit a NewYork-i kardiologián a friss szívműtéteseknek mutogatnak majd relaxáció céljából.
több mint 9 éve
mit vártok amúgy a hétvégi fordulótól?

A Skinst elkaphatja a Ravens (bár az ő mérlegük elég csalóka) de kb 1 súlycsoport a 2 csapat
sajnos Phillynek elvileg nem okozhat gondot a Lions de lehet ez egy trap game nekik..
A Bengalst (bár nem top csapat sztem) azért tartom olyan erősnek hogy elkapja a Dallast , elég ijesztő lenne ha még őket is elvernék DP-ék...😊

a mi meccsünk is teljesen nyitott remélem a sérültek elég jó állapotban térnek vissza a sec-be ésjhelyt tudnak állni, valamint az O is letehetne végre egy jó teljesítményt amire ugye most talán nagyobb esély van mint a múlt héten..
bár a Saints sec-et is leírtuk előre aztán nem úgy lett az teljesen...

szóval senki nem igazán esélyes (kivéve a Philly talán) vagy esélytelen ezért nagyon érdekes lesz a forduló!!
yooker
Én vereséget prognosztizálok, nagy meglepetés lenne számomra, ha nyerni tudnánk.
Szesze
ez nem hangzik túl jól de ,az egyértelmű zakó az sztem túlzás most.
nyilván ha továbbra is ennyi lesz a hiba és -2-3 TO mutató akkor nincs esély..
de ha végre nem így történne akkor meccsben lehetünk végig!
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Még mindig adós a csapat a jó játékkal. Ha jól játszanak, akkor ki-ki meccs lesz, szoros végjátékkal, akkor nyerhetünk. Eli játéka kiemelten fontos lesz, mert futni nem lehet ellenük, meg nem is tudunk nagyon. Eddig összességében csalódás az irányítója játéka számomra, vártam, hogy vezére legyen a csapatnak. Ehhez képest eladott labdák, pontatlan passzok, a Vikes ellen meg...
Az elmaradt jó játékban benne van az edzők teljesítménye is. Jó lenne látni már egy olyan meccset, ahol van ellenszerünk az ellenfél taktikájára, játékára, vagy gyengeségeinek a kihasználására. Most Arod lesz a nagy kihívás, illetve a gyenge sec-jük lehet a mi sikerünk titka. Ezek fogják eldönteni a meccset, meg a szokásos labdaszerzések. Szerintem.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve

A Skinst elkaphatja a Ravens (bár az ő mérlegük elég csalóka) de kb 1 súlycsoport a 2 csapat
sajnos Phillynek elvileg nem okozhat gondot a Lions de lehet ez egy trap game nekik..
A Bengalst (bár nem top csapat sztem) azért tartom olyan erősnek hogy elkapja a Dallast , elég ijesztő lenne ha még őket is elvernék DP-ék...😊

a mi meccsünk is teljesen nyitott remélem a sérültek elég jó állapotban térnek vissza a sec-be ésjhelyt tudnak állni, valamint az O is letehetne végre egy jó teljesítményt amire ugye most talán nagyobb esély van mint a múlt héten..

szóval senki nem igazán esélyes (kivéve a Philly talán) vagy esélytelen ezért nagyon érdekes lesz a forduló!!
yooker
Én vereséget prognosztizálok, nagy meglepetés lenne számomra, ha nyerni tudnánk.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Mondjuk azért az agyrázkódás közel sem mindig egy hét 😊 De talán még ő hiányzik a legkevésbé, a lényeg DRC és Apple
Asbee
Egy meccs kihagyásra értettem inkább ami ugye 2 hét!de tényleg nem ismerem a statokat csak az általam ismert néhány esetben úgy láttam elég...

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Mondjuk azért az agyrázkódás közel sem mindig egy hét 😊 De talán még ő hiányzik a legkevésbé, a lényeg DRC és Apple

több mint 9 éve
Nat Berhe (concussion), Larry Donnell (concussion), Marshall Newhouse (calf) , Darian Thompson (foot) kihagyja a hétvégi meccset...
ironroy
Berhe jól kiütötte magát... egy ilyen le szokott menni azért 1hét alatt általában