New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Nem tudom megmagyarázni a miértet, de valami azt súgja nyerünk vasárnap... de nem lesz nagy fordulat a játékban csak összejön minden ami eddig nem ment és marad esély a bye week után is!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Donte D. Is kaphatna lehetoseget, biztato volt a camp-je.
Sanyichef
Neki szvsz többet ártana mint használna egy ilyen lehetőség, egyelőre jó helyen van a practice squadban. Egyszerűen túl kicsi, a nagyobb játékosok megennék, nagy ziccer lenne ez egy tapasztalt irányítónak.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Donte D. Is kaphatna lehetoseget, biztato volt a camp-je.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
a tegnapi edzésen
DNP: Apple, Berhe, Kennard, Newhouse, JPP, Thompson
LP: Donnell, Harris, Jennings, Vernon

nem kevés, ráadásul több kezdővel, de a Ravens OL még ettől is rosszabb állapotban van, most először komoly nyomást várok a védőfalunktól
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
 www.giants.com/videos/videos/Paul-Dottino-and-David-Diehl-preview-Ravens/092eef0f-8c13-4644-b858-ff5f63e7b6b9

2:50 körül érdemes belenézni egy kicsit McAdoo nyilatkozik éppen és...: 😊

kellenek most az ilyen pillanatok

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
Amit én a legnagyobb gondnak látok az offense oldalon, hogy nem tudunk megújulni, visszajutottunk oda mint Gilbride az utolsó éveiben. Kiszámítható lett az egész, van egy alapjátékunk amit kiismertek és ezen nem tudunk változtatni. A fal az elit védőfalak ellen szenved, mások ellen megadja az esélyt Manningnek. Neki újra tökösebben kell játszania, anno sokkal jobban mozgott a zsebben és beleállt a rizikósabb passzokba is úgy, hogy szemből jött a gyorsvonat és tudta, hogy a földön fogja végezni. Azzal a mentalitással lehet nyerni, a mostanival nem. A védelemben kicsit fostam, hogy nem lesz elegendő a pass rush. Harrison nem ért hozzá és Hankins-nek sem az a specialitása. Igaz volt egy szezonja mikor sok sacket szerzett, de azon kívül sosem emiatt volt jó a játéka. Nyilván jó a futás ellen, hogy ekkora két benga állat van középen, de nekem hiányzik egy jó kis 3-tech DT aki képes a belső pass rush-ra. Sajnos Jay Bromley is melléfogásnak bizonyult. Viszont a két defensive endtől sokkal több kell, persze azt sem lenne rossz tudni, hogy Vernon kezével pontosan mi is a helyzet, mennyire zavarja a játékban. Viszont ez is javítható lenne némi kreativitással, el lehetne kezdeni rotálni a játékosokat, passzhelyzeteknél több 3 DE-s felállás, változatos helyről érkező blitzek. Utóbbiból a szezon elején láthattunk jó játékokat, nem értem hova tűntek el. Viszont amíg 5 hétnek kellett eltelnie odáig, hogy helyet cseréljen JPP és Vernon addig én nem várok semmiféle pozitív változást. Összességében viszont nem hiszem, hogy egyes csapatrészekre kell mutogatni, egyszerűen mindenkitől több kell. Menjen el a csapat közösen bowlingozni vagy akárhova, töltsenek el együtt egy jó hangulatú délutánt és vasárnap mosolyogva, nem görcsölve kell a pályára menni, a védelem pedig azzal a lendülettel pörögjön mint a hazai szezonnyitón.
Asbee
jól a beszés tesó 😊 ezzel én is nagyon egyet értek. sztem sincs meg igazán az összhang a csapaton belül.
amúgy azt se felejtsük el, hogy Parcells is 3 győzelemmel kezdett HC-ként pedig az akkori csapatában ott volt LT, Carson, Simms (akit szezon közben le is ültetett). bele kell rázódnia mindenkinek a szerepébe, és mind2 oldalon (off, deff) több kreativitás kell.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Én sokkal többet nem vártam a D-től. Nyílván a labdaszerzés és a passrush elmarad a várakozásoktól, de amíg a LB sor ilyen játékosokból áll, ez a D nem fog meccseket nyerni. Arra jó, hogy 20 pont környékén tartja az ellent. Viszont az O teljes csőd. 5 meccs 89 pont.
gyurczi
pass rush 100x fontosabb (lenne), mint az LBsor.. az LBk ráadásul nem is teljesítenek rosszul, bőven elég lenne ez a teljesítmény tőlük meg tulképp az egész back 7-től. Pass rush-t kéne generálni, de erre még kevesebb az esély így év közben, mint hogy helyre áll az OL. Valószínű tényleg egy QB-ra veszélyes DT hiányzik a keretből.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Én sokkal többet nem vártam a D-től. Nyílván a labdaszerzés és a passrush elmarad a várakozásoktól, de amíg a LB sor ilyen játékosokból áll, ez a D nem fog meccseket nyerni. Arra jó, hogy 20 pont környékén tartja az ellent. Viszont az O teljes csőd. 5 meccs 89 pont.
gyurczi
A linebacker sorba egy igazi klasszis kellene, de azért most is láthattunk már jó teljesítményeket. Casillas rendben van, legutóbb pedig Keenan Robinson szüntette meg a GB tight end játékát. + azért legutóbb csak SB-t tudtunk nyerni úgy, hogy még a pro bowl közelében sem voltak a linebackereink, de jó pass rush nélkül ez nem lett volna lehetséges. Ha pedig erős a védőfal akkor egy kicsivel gyengébb LB is helytáll.

több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Coty Sensabaugh érkezik a CB gondok enyhítésére, nem tudom létezhetett-e rosszabb megoldás. csórikám tavaly a ligaalja Titans secondaryből lett elküldve, majd múlthéten a szintén nem túl veretes Rams tette ki. ha van előnye, legfeljebb annyi lehet, hogy látott már NFL meccset belülről.
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Arod nem játszik idén olyan kiemelkedően, mint korábban, ez tény, a D nem kapott sok pontot, ez is tény, nem volt garbage time, ez a D miatt volt, ez is tény, a többi HA-val kezdődő dolog meg tudjuk mennyit ér. Én nem dícsértem a védelmet, de az ő játékuk elfogadhatóbb mint az offense-é.
gyurczi
De nem is az O-ba igazoltunk méregdrága játékosokat az FA-n, és draftról sem ide húztunk 1. körben. Én ehhez képest nem vagyok kibékülve a D-vel.
több mint 9 éve
Giants.com idéz a USA Today Power Rankingből : 😊

NYG 18.

“At least Odell Beckham has improved his chemistry with the kicking net … a real boon to a team on a three-game slide.” -- Benny Sieu
több mint 9 éve
Arod nem játszik idén olyan kiemelkedően, mint korábban, ez tény, a D nem kapott sok pontot, ez is tény, nem volt garbage time, ez a D miatt volt, ez is tény, a többi HA-val kezdődő dolog meg tudjuk mennyit ér. Én nem dícsértem a védelmet, de az ő játékuk elfogadhatóbb mint az offense-é.

több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
csalódás a D passrush hiánya, de azért meccsben tartották a csapatot. 23 pont a lembón nem sok.

gyurczi
Ha Rodgers és Nelson csak az átlagos formáját hozta volna, nem 23 lett volna a vége. És nem azért nem játszottak jól, mert mi nem hagytuk.
több mint 9 éve
Amit én a legnagyobb gondnak látok az offense oldalon, hogy nem tudunk megújulni, visszajutottunk oda mint Gilbride az utolsó éveiben. Kiszámítható lett az egész, van egy alapjátékunk amit kiismertek és ezen nem tudunk változtatni. A fal az elit védőfalak ellen szenved, mások ellen megadja az esélyt Manningnek. Neki újra tökösebben kell játszania, anno sokkal jobban mozgott a zsebben és beleállt a rizikósabb passzokba is úgy, hogy szemből jött a gyorsvonat és tudta, hogy a földön fogja végezni. Azzal a mentalitással lehet nyerni, a mostanival nem. A védelemben kicsit fostam, hogy nem lesz elegendő a pass rush. Harrison nem ért hozzá és Hankins-nek sem az a specialitása. Igaz volt egy szezonja mikor sok sacket szerzett, de azon kívül sosem emiatt volt jó a játéka. Nyilván jó a futás ellen, hogy ekkora két benga állat van középen, de nekem hiányzik egy jó kis 3-tech DT aki képes a belső pass rush-ra. Sajnos Jay Bromley is melléfogásnak bizonyult. Viszont a két defensive endtől sokkal több kell, persze azt sem lenne rossz tudni, hogy Vernon kezével pontosan mi is a helyzet, mennyire zavarja a játékban. Viszont ez is javítható lenne némi kreativitással, el lehetne kezdeni rotálni a játékosokat, passzhelyzeteknél több 3 DE-s felállás, változatos helyről érkező blitzek. Utóbbiból a szezon elején láthattunk jó játékokat, nem értem hova tűntek el. Viszont amíg 5 hétnek kellett eltelnie odáig, hogy helyet cseréljen JPP és Vernon addig én nem várok semmiféle pozitív változást. Összességében viszont nem hiszem, hogy egyes csapatrészekre kell mutogatni, egyszerűen mindenkitől több kell. Menjen el a csapat közösen bowlingozni vagy akárhova, töltsenek el együtt egy jó hangulatú délutánt és vasárnap mosolyogva, nem görcsölve kell a pályára menni, a védelem pedig azzal a lendülettel pörögjön mint a hazai szezonnyitón.

több mint 9 éve
A mérkőzések 99 százalékában 3 wr Set van .Vki szólhatna az edzoknek h ehhez a felálláshoz 5 jo falemberre van szükség .
Gerixx
Egész nyáron ezt szajkóztuk...sőt több éve folyamatosan...
ozibozi
Az OL - és ezáltal az egész offense, nekem egyáltalán nem meglepően szar, a szezon előtt is ezt prognosztizáltam, számomra sokkal nagyobb csalódás a DL teljesítménye, mert ezzel az emberanyaggal ennyire gyenge pass-rusht produkálni azért nagyon gáz. Pedig ha lenne pass rush akkor simán lehetne az egész D egy elit egység. (mondjuk persze az offense is elit lenne egy jó fallal, de a védelemben elvileg adott hozzá a játékosállomány)
Szesze
Spags több pihenőt ígért JPP-nek és Vernonnak ! ebből az lett hogy a 80 D snappből
egyik 8-at másik 9-et hagyott ki...
Odighizuwa sehol és kb a többiek is 0 .
miért nincs rotáció vagy bármi változtatás mikor láthatóan nem megy igazán..
5 meccs alatt semmi , ! mire várunk?
Kb bármit/bárkit kipróbálhatnánk kb semmi vesztenivalónk !
több mint 9 éve
A mérkőzések 99 százalékában 3 wr Set van .Vki szólhatna az edzoknek h ehhez a felálláshoz 5 jo falemberre van szükség .
Gerixx
ozibozi
Az OL - és ezáltal az egész offense, nekem egyáltalán nem meglepően szar, a szezon előtt is ezt prognosztizáltam, számomra sokkal nagyobb csalódás a DL teljesítménye, mert ezzel az emberanyaggal ennyire gyenge pass-rusht produkálni azért nagyon gáz. Pedig ha lenne pass rush akkor simán lehetne az egész D egy elit egység. (mondjuk persze az offense is elit lenne egy jó fallal, de a védelemben elvileg adott hozzá a játékosállomány)
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
Gerixx
több mint 9 éve
Hát ebben sok pozitívum megint nem volt, persze lehet itt mondogatni, h micsoda lehetőségeink voltak a meccsen amikkel nem éltünk, de a valóság az, h egy pillanatig nem volt esélyünk és az eredmény egyértelműen ránk nézve hízelgő. Sajnos be kell látni, h a liga első felétől nagyon messze vagyunk mind védelemben, mind támadásban, a középcsapatok ellen csatázgatunk több-kevesebb sikerrel. Az OL fos (Flowers egy kurva nagy bust sajnos) és e mögött a fal mögött Eli is úgy játszik, mint egy beszari óvódás.
Ha nem történik valami baromi nagy fordulat akkor ez a szezon is olyan 6-10, 7-9, max 8-8 körüli lesz, ami persze semmire nem lesz elég, de amíg ilyen simán kapunk ki a PO szintű csapatoktól addig nincs is miről beszélni.
Szesze
pláne úgy volt elég lehangoló látni ezt a szenvedést hogy előtte végig néztem a Dallasi hengert a Bengals ellen.
erőtől, önbizalomtól duzzadó , precíz , hibátlan játék náluk, és izzadságszagú erőlködés nálunk.
agyon görcsöli mindenki az egészet és ennek csak ez lehet a vége. sok-sok hiba pontatlanság bénázás stb...
"KISSÉ" érdemes esetleg lejjebb adnom a szezon előtti ( első 2 meccs utáni)várakozásaimból , ami egy versenyképes csapatról szólt
és akkor több örömöm lesz majd a szezonban... 😊
yooker
én már lejjebb adtam, de így sincs benne több öröm, hidd el 😊
Szesze
Még engedni kell akkor kicsit... Egy jó egyéni teljesítmény, egy jó drive, vagy akár egy szép play, vagy egy jól sikerült color rush mez pl...😀
yooker
Ilyen nyári költekezés utan szomorú lenne ennyinek örülni.
Gerixx
ironizálni próbáltam már kínomban
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Hát ebben sok pozitívum megint nem volt, persze lehet itt mondogatni, h micsoda lehetőségeink voltak a meccsen amikkel nem éltünk, de a valóság az, h egy pillanatig nem volt esélyünk és az eredmény egyértelműen ránk nézve hízelgő. Sajnos be kell látni, h a liga első felétől nagyon messze vagyunk mind védelemben, mind támadásban, a középcsapatok ellen csatázgatunk több-kevesebb sikerrel. Az OL fos (Flowers egy kurva nagy bust sajnos) és e mögött a fal mögött Eli is úgy játszik, mint egy beszari óvódás.
Ha nem történik valami baromi nagy fordulat akkor ez a szezon is olyan 6-10, 7-9, max 8-8 körüli lesz, ami persze semmire nem lesz elég, de amíg ilyen simán kapunk ki a PO szintű csapatoktól addig nincs is miről beszélni.
Szesze
pláne úgy volt elég lehangoló látni ezt a szenvedést hogy előtte végig néztem a Dallasi hengert a Bengals ellen.
erőtől, önbizalomtól duzzadó , precíz , hibátlan játék náluk, és izzadságszagú erőlködés nálunk.
agyon görcsöli mindenki az egészet és ennek csak ez lehet a vége. sok-sok hiba pontatlanság bénázás stb...
"KISSÉ" érdemes esetleg lejjebb adnom a szezon előtti ( első 2 meccs utáni)várakozásaimból , ami egy versenyképes csapatról szólt
yooker
Szesze
Még engedni kell akkor kicsit... Egy jó egyéni teljesítmény, egy jó drive, vagy akár egy szép play, vagy egy jól sikerült color rush mez pl...😀
yooker
Ilyen nyári költekezés utan szomorú lenne ennyinek örülni.
több mint 9 éve
Szesze
yooker
Szesze
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
Sikerült végre végignéznem a tegnapi offense vergődést. Ha nyerjük a következő két meccset, akkor még nem bármi lehet, de félek itt az ideje megkongatni a vészharangot. Mostanra egyértelmű, hogy amit McAdoo kitalált, nem működik. Az ő megközelítése ugyanis az, hogy az offense az ellenfél védelmének felállására fog reagálni és játékot hívni. Ebben Eli szabad kezet kaphatott, mivel láthatóan sokszor áthívja a play-t (ezért lehet a sok checkdown és középső futás is), de valljuk be, ez nem az ő erőssége és az utóbbi meccseken rendre meg is tévesztik a fake felállásokkal. Nem lehet folyton erre játszani, mert az eredmény csak egy lehet: felpuhult, óvatoskodó játék, amely arra irányul, nehogy veszítsünk.
Sokkal agresszívebb hozzáállás kell, amikor az offense diktálja a saját tempóját.
Ha ezt nem látja be a HC, akkor nagyon nagy gondok vannak. Ez az NFL és persze bármi lehet, de ha most vasárnap is kikapunk a Ravens ellen, akkor kezdhetünk készülni a jövő évre...
több mint 9 éve
Annyi pozitívum volt, hogy a ST játék egész jó volt. Voltak visszahordásaink, jó field pozíciók. Mondjuk csalódás a D passrush hiánya, de azért meccsben tartották a csapatot. 23 pont a lembón nem sok. Valszeg nem ezzel az FO-val lesz, de jó lenne már egyszerre folyamatosan jó D és O játékot látni.
Kiváncsi leszek a Ravens ellen mi lesz. Ott is vannak gondok, talán lesz esélyünk javítani és akkor a fejekben is rendeződhetnek a dolgok. OBJ és Flowers esete is azt jelenti, hogy fejben gáz van és az edzők nem jólkezelik a dolgokat. Valszeg nagy a nyomás a csapaton a magas elvárások miatt, nehezen viselik a játékosok, ez meg megint az edzők sara.
Mindegy, valóban lejjebb kell adni az elvárásokat. Sajnos beragadtunk egy olyan helyzetbe, hogy a tulajok nem csináltak teljes rebuild-et, zavartak el mindenkit és ez a felemás megoldás azt eredményezte, hogy nincs előrelépés, ugyanazok a problémák visszatérnek. Toldozgatjuk, foltozgatjuk a lukakat, de nincs egy jó roster, nincs depht, nem versenyképes a csapat. Emellett a csoportellenfelek meg ellépnek mellettünk. És remélem tévedek, de lehet a qb kérdés hamarabb eljön mind vártuk.

több mint 9 éve
Szesze
yooker