New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
While Giants WRs are running pregame routes with Eli Manning, OBJ is working with trainer, per @JordanRaanan. OBJ doesn't look comfortable.
több mint 9 éve
1. nap megvolt, délután érkeztünk meg, elfoglaltuk a szállást és ittunk pár sört. Holnap kb 11-re próbálunk kinn lenniA sör mennyiségét tessék fokozni, mert csalódottak leszünk, itthon!😁
Asbee

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
1. nap megvolt, délután érkeztünk meg, elfoglaltuk a szállást és ittunk pár sört. Holnap kb 11-re próbálunk kinn lenni
több mint 9 éve
Robbie Gould leigazolvaAzt hiszem, hogy az egész BearsNation drukkol Robbienak. Az elmúlt 2-3 éve már nem volt oly szuper, sokat küzdött sérülésekkel is. Elég inkonzisztensség vált bármilyen távolságról, tavaly elment rajta a 49ers meccs, meg a Redskins ellen is hibázott döntő szituban back to back game. Preseasonben is elég gyatrán rúgott, XP-ket is elképesztően szarul. Sajnos nem lehetett azt mondani, hogy rossz döntés volt a kirúgása (főleg úgy, hogy 4,1 millát keresett volna), dehogy Connor Barth lett helyette, nos az elég nehezen akceptálható a mi részünkről.
ironroy
több mint 9 éve
Mondjuk mintha azt is leírták volna Brownról, vagy ő mondta, hogy 6 éves korában valaki szexuálisan molesztálta és utána lett olyan amilyen... Nem felmenteni akarom, de ha ez tényleg igaz akkor már kiskorában szakembernek kellett volna foglalkozni veleigaz. de baszki, 14 éve van a ligában, az alatt nem volt pénze meg ideje egy normális pszichiáterre?
Asbee
több mint 9 éve
Mondjuk mintha azt is leírták volna Brownról, vagy ő mondta, hogy 6 éves korában valaki szexuálisan molesztálta és utána lett olyan amilyen... Nem felmenteni akarom, de ha ez tényleg igaz akkor már kiskorában szakembernek kellett volna foglalkozni vele
több mint 9 éve
Robbie Gould leigazolva
több mint 9 éve
Giants Say They Support K Josh Brown, But He Won’t Travel To London For Week 7fasza'
több mint 9 éve
ja! elég durva ügy...A Josh Brown saga folytatódik úgy látszik, remélem bye weekig várunk a kivágásával...Szerintem már a vasárnapi meccsen nem játszik.
ironroy
Utána pedig kivágják.
Zet
gyorsan lépnek valszeg!
remélem nem ezen fog múlni a meccs..
vagy max mindent TD-re viszünk 😊
több mint 9 éve
Pedig nem lesz egyszerű pótolni szerintem!A Josh Brown saga folytatódik úgy látszik, remélem bye weekig várunk a kivágásával...Szerintem már a vasárnapi meccsen nem játszik.
ironroy
Utána pedig kivágják.
Zet

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
A Josh Brown saga folytatódik úgy látszik, remélem bye weekig várunk a kivágásával...Szerintem már a vasárnapi meccsen nem játszik.
ironroy
Utána pedig kivágják.
több mint 9 éve
A Josh Brown saga folytatódik úgy látszik, remélem bye weekig várunk a kivágásával...
több mint 9 éve
Benne van, a Southban én nem látom egyik csapatba se bele a Falcons megszorítását jelenleg, a Westből a Rams az úgyis 8-8/7-9 lesz, ha a Cardsnál sikerül kezelni az OL problémákat így szezon közben, ők még talán feltámadhatnak.hát jah, jelen pillanatban így tűnik, de azért még sok van vissza (sztem túlteljesített eddig az East)Sőt, szvsz az East 2. helyezettje a legnagyobb WC-esélyes a North 2. helyezettje mellett.hát nemtom, majd meglátjuk, én annyira azért nem vagyok optimista PO ügyileg. Mondjuk nem kizárt, h idén nem csak a csop.győztes jut tovább az East-ből.Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.ezzel a TO mutatóval + hülye büntetésekkel igen..
Szesze
ezeken fog múlni a szezon! ha sikerül rendezni ezeket akkor sztem ott leszünk a PO-ban
ha nem , akkor nyilván nem...
yooker
Szesze
empty taxi
Szesze
Az East meg úgy en block kompetitív divíziónak tűnik idén. Mondjuk ezt így a szezon előtt nem sokan gondolták, ezért kvázi még érthető is, hogy túlteljesítésnek véled az eddigi eredményeket.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
hát jah, jelen pillanatban így tűnik, de azért még sok van vissza (sztem túlteljesített eddig az East)Sőt, szvsz az East 2. helyezettje a legnagyobb WC-esélyes a North 2. helyezettje mellett.hát nemtom, majd meglátjuk, én annyira azért nem vagyok optimista PO ügyileg. Mondjuk nem kizárt, h idén nem csak a csop.győztes jut tovább az East-ből.Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.ezzel a TO mutatóval + hülye büntetésekkel igen..
Szesze
ezeken fog múlni a szezon! ha sikerül rendezni ezeket akkor sztem ott leszünk a PO-ban
yooker
Szesze
empty taxi
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Sőt, szvsz az East 2. helyezettje a legnagyobb WC-esélyes a North 2. helyezettje mellett.hát nemtom, majd meglátjuk, én annyira azért nem vagyok optimista PO ügyileg. Mondjuk nem kizárt, h idén nem csak a csop.győztes jut tovább az East-ből.Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.ezzel a TO mutatóval + hülye büntetésekkel igen..
Szesze
yooker
Szesze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Idén szerintem szarabb az OL, mint tavaly volt és mivel a DL részéről meg nincs pass rush, így nagyon kevés a kikényszerített labdaszerzés a másik oldalon. De nyilván ezek a fumblik sokszor szerencsén is múlnak, ott mindenképp elvárható, h jóval kevesebb legyen belőlük, illetve, hogy hozzánk is pattanjon néha 1-2 labda 😊jah, hát sztem is van/lenne keresnivalónk, de az a baj, h pont a két fallal van a gond és az ilyen jellegű probléma nagyon ritkán szokott év közben csak úgy megoldódni.. az a -10es turnover mutató is erre vezethető vissza elsősorban.nah azért ennyire nem szarok ..😊 tavaly össz volt eladott :14 INT és 7 Fumble !
Szesze
idén fumbliból már most megvan annyi...és a falak akkor sem voltak jobbak.
lehet hogy van összefüggés de azért ennél lehetne jobban vigyázni a labdára,
ami fontos + győzelmeket hozhat a szoros meccseken....
yooker
több mint 9 éve
jah, hát sztem is van/lenne keresnivalónk, de az a baj, h pont a két fallal van a gond és az ilyen jellegű probléma nagyon ritkán szokott év közben csak úgy megoldódni.. az a -10es turnover mutató is erre vezethető vissza elsősorban.nah azért ennyire nem szarok ..😊 tavaly össz volt eladott :14 INT és 7 Fumble !
Szesze
idén fumbliból már most megvan annyi...és a falak akkor sem voltak jobbak.
lehet hogy van összefüggés de azért ennél lehetne jobban vigyázni a labdára,
ami fontos + győzelmeket hozhat a szoros meccseken....
több mint 9 éve
jah, hát sztem is van/lenne keresnivalónk, de az a baj, h pont a két fallal van a gond és az ilyen jellegű probléma nagyon ritkán szokott év közben csak úgy megoldódni.. az a -10es turnover mutató is erre vezethető vissza elsősorban.jó!hát én se úgy gondolom hogy simán meglesz ...😊hát nemtom, majd meglátjuk, én annyira azért nem vagyok optimista PO ügyileg. Mondjuk nem kizárt, h idén nem csak a csop.győztes jut tovább az East-ből.Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.ezzel a TO mutatóval + hülye büntetésekkel igen..
Szesze
yooker
Szesze
wild card helyre gondoltam én is inkább.
de jelenleg -10 a TO mutatónk ! ez elképesztő rossz...!
a Jets képes csak minket beelőzni de ott ugye ipari mennyiségben nyomják az INT-eket.
szóval így + egy eddigi elég erős sorsolással 3:3
ez azért mutatja hogy van keresnivalónk!
yooker
több mint 9 éve
jó!hát én se úgy gondolom hogy simán meglesz ...😊hát nemtom, majd meglátjuk, én annyira azért nem vagyok optimista PO ügyileg. Mondjuk nem kizárt, h idén nem csak a csop.győztes jut tovább az East-ből.Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.ezzel a TO mutatóval + hülye büntetésekkel igen..
Szesze
yooker
Szesze
wild card helyre gondoltam én is inkább.
de jelenleg -10 a TO mutatónk ! ez elképesztő rossz...!
a Jets képes csak minket beelőzni de ott ugye ipari mennyiségben nyomják az INT-eket.
szóval így + egy eddigi elég erős sorsolással 3:3
ez azért mutatja hogy van keresnivalónk!
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
hát nemtom, majd meglátjuk, én annyira azért nem vagyok optimista PO ügyileg. Mondjuk nem kizárt, h idén nem csak a csop.győztes jut tovább az East-ből.Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.ezzel a TO mutatóval + hülye büntetésekkel igen..
Szesze
yooker
több mint 9 éve
Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.ezzel a TO mutatóval + hülye büntetésekkel igen..
Szesze
több mint 9 éve
ahogy nézem nem fért bele a sport tv elfoglaltságaiba a rams meccs közvetítése. nem is baj, eléggé frusztrált már Faragó Giants imádata és Eli Manning bálványozása 😀Ez a nap is jó hírrel indul.
vittore
Helyes.
több mint 9 éve
ahogy nézem nem fért bele a sport tv elfoglaltságaiba a rams meccs közvetítése. nem is baj, eléggé frusztrált már Faragó Giants imádata és Eli Manning bálványozása 😀
több mint 9 éve
Jah, hát a Redskins elment, de cserébe meg nyertünk három szorosat, úgyh nem panaszkodhatunk még így se. Igazság szerint nem is lenne reális, ha ennél jobban állnánk.tényleg nem!Nem rossz annyira a 3-3, igazából ami aggasztóbb lehet az inkább az, hogy a Dallas simán verte idegenben a GBt is.a giants-t csak top 10-es csapatok tudják megvernivalahol olvastam hogy nekünk volt a legnehezebb sorsolásunk az első
www.cbssports.com/nfl/powerrankings/
ez a ranking alapján még három top10 ellenfél lesz: DAL, WSH, PITTS
én kiegyezek a 10-6-tal
vittore
6 meccsen...
yooker
Szesze
csak az a rohadt Skins meccs ami bezavar , de az eléggé pláne hogy nyerők voltunk !
hát a Dallasnak nagyon szalad nincs mit tenni 😊
elég komoly favoritok a csoportban!
yooker