New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Kicsit átgondolva a dolgokat , meg az elemzéseket olvasva most tényleg nem tűnikA QB és a futás a fal miatt szar. Ha a tehenész újonc rohangálna nálunk simán megégne mögöttük... A TE játék pedig szar (vagyis nem azért van hogy húzzon) de csak azért ennyire feltűnő, mert nincs semmilyen játék az O FAL miatt, így a menekülő 2 passzból való 1 elejtés is duplán gáz. Nincs csapatunk, pár esetleges játék tart ébren minket tudjuk ki miatt (OBJ)...El kellene gondolkodni, hogy a Madame-ot vagy a kurvákat kéne lecserélni a kupiban... Egy biztos, hogy az elmúlt 4 évben ilyen jó keret nem volt nálunk. Most van keretünk de edzőnk nincs hozzá.Nem véletlenül volt megsértődve az öreg mikor kirúgták úgy, hogy nem voltak játékosai, akik voltak anno azok is lesérültek, és nem ő volt a GM se aki helyett Ő vitte el a balhét. (szvsz)
annyira reálisnak a PO...
A D még el is karistol elég jól , talán még egy kis javulás is várható ha mindenki ok lesz a bye után de az
O romokban ( se fal, se TE , se QB, se jó RB , , se jó play calling ) és a bye utánra annyi változást tudunk kb bedobni hogy hátsó körös
újoncok (Perkins, J. Adams pl ) kapjanak több lehetőséget hátha majd ettől beindulunk!
ne ettől biztos...
A csoport meg brutál erős !
De jövő héten kb egyből látni fogjuk történt-e valami előrelépés!
Bár félek hogy az Eagles D felzabálja az O-t úgy ahogy van és kb momentumuk sem lesz...
Amúgy sem emlékszem már mikor vertük utoljára igazi tétmeccsen meg őket ! 😊
yooker
(amúgy vicces hogy mind Vikingeket, mind a GB-t el tudtuk volna kapni 2(tehát kettő) értrlmes drive után ami nem volt, minimális koncentrációval.) Csak ezért bosszantó a dolog, mert az Ofalat kivéve ott lehetnénk a vége felé a Dallas mögött WC helyen.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Az offense-nél az a bosszantó, hogy iszonyat rosszul vannak megszervezve a dolgok. A no huddle offense miatt állandóan ugyanazok a játékosok ugyanabban a formációban játszanak. Persze nem rossz, hogy kicsit felpörgetjük a tempót is és végre nem látunk delay of the game büntetéseket, viszont egy-egy rossz play nagyon megöli az egész drive-ot és nem egyszer láttunk olyat, hogy egy perc után megy is lefelé az offense. Egy 0 yardos futás, egy incomplete pass, egy 7 yardos elkapás és szevasz.Kiszámíthatóak a hívások. Elsőre nagyon sokszor futunk. Tudjuk ezeknek a játékoknak milyen sikere van, gyakorlatilag elveszítünk egy downt. Mikor kinn voltunk múlt vasárnap végig fogtam a fejem, hogy úristen megint ugyanaz jön. Aztán egyszer változtattunk kicsit, elsőre passzjáték, másodikra play action passz, harmadikra egy futás és máris működött az is.
Ami még baj, hogy shotgunból nehezebb futni. Állandóan ezt a formációt nyomatjuk 3 elkapóval és egy tight enddel. Ráadásul az elkapók helyzetét sem variáljuk. Beckham és Cruz a két szélen, Shepard a slotban. Legalább ennyit illene változtatni, hogy ők máshonnan indulnak. A tight endjeink inkább az elkapáshoz értenek, simán lehetnének egyszerre ketten is a pályán néha. Az egyik bemozoghat motionbe a fullback helyére és úgy talán futni is könnyebb lenne.
A futójátékot nem nagyon tudja a fal támogatni, de a passzjátékot igen. Kicsit jobban kell bízni a pass protectionben, mert jobban ki kell használni az elkapók képességeit. Shepard a 4. héttől kezdve eltűnt. Iszonyat jól futja meg az útvonalakat, nagyon szívós és azért annyira nem atletikus mint Beckham de ő is meg tud lódulni a labdával. Dobáljunk többet felé.
A futók közül szvsz nagyon hiányzik Vereen, idén ő azért nemcsak az elkapásokban jeleskedett. Nagyon remélem visszatér IR-ről. Darkwa jegelését viszont full nem értem. Jelen pillanatban ő lehetne a legjobb futónk. Dinamikus, erőteljes, a labdát is el tudná kapni. Jennings-t szvsz zavarja még a kézsérülése. Viszont Perkins folyamatosan fejlődik, remélem tényleg több snapet kap. A jövőben viszont lehet nem ártana hozni a draftról egy nagy nevű futót, ő azért a teljes offense-nek lendületet adhatna. Az viszont fura, hogy az első hetekben a földön is tudtunk haladni, de azóta szinte semmi. Komolyan el kell kezdeni videózni és megállapítani, hogy mi lehet ennek az oka, mert 0 futással nem lehet rendszeresen meccseket nyerni.
És hát a labdaeladások. Manning kb. 15-20 INT között fog zárni az még úgy ahogy okés, de ezek a fumble-k... Ennél bosszantóbb dolog szinte nincs. Ez orvosolható probléma és most már azt hiszem eljutottunk arra a szintre, hogy aki elejti a labdát az ülhet is a padra.
A playhívásokat pedig átadnám Sullivannek. McAdoo-nak sokkal inkább HC-ként kellene dolgoznia és hagynia, hogy más hívja a játékokat. Ez is pozitív javulást hozhat. Bár az a baj, hogy amíg jönnek a hülye hibák addig az erősebb védelmeket nem fogjuk tudni megoldani.
Csodát már nem várok, de ha feltűnik az edzőknek végre, hogy nemcsak az 11 personnel létezik, ha kreatívabban hívjuk a playeket, ha jobban kihasználjuk az elkapókat és ha lecsökkentjük a fumble-k számát, akkor a bivaly védelmek kivételével szinte minden meccsen olyan számokat lehetne hozni mint idén pl. a Ravens ellen vagy tavaly. És ha a defense a szebbik arcát mutatja, akkor ez elég lehet a rájátszáshoz, persze addig még nagyon sok van, nem lepődnék meg ha nem egyszer változnának az esélyek.
több mint 9 éve
látom nem egy hullámvasúton ülünk !Kicsit átgondolva a dolgokat , meg az elemzéseket olvasva most tényleg nem tűnikMeglátjuk, azért kevés olyan csapat van aki ellen nincs esélyünk, az Eagles nálam nincs ezek között. Ettől még az offense tutira szenvedni fog ellenük, mivel rohadt jó a védelmük, az lesz a kérdés hogy a mi védelmünk mennyire tudja őket limitálni. Én azért bizakodom, bár őket tartom esélyesebbnek.
A D még el is karistol elég jól , talán még egy kis javulás is várható ha mindenki ok lesz a bye után de az
O romokban ( se fal, se TE , se QB, se jó RB , , se jó play calling ) és a bye utánra annyi változást tudunk kb bedobni hogy hátsó körös
újoncok (Perkins, J. Adams pl ) kapjanak több lehetőséget hátha majd ettől beindulunk!
ne ettől biztos...
Bár félek hogy az Eagles D felzabálja az O-t úgy ahogy van és kb momentumuk sem lesz...
yooker
Szesze
a múlt héten én voltam lelkesebb , most meg fordítva! 😊
esélyünk nyilván van , de azért nekem elég elevenen élnek az elmúlt évek meccsei
ahol általában szépen dominálták az O-nkat. (volt ott 0 és 7 szerzett pont is részünkről nemrég..)
Vagy ha nem akkor meg felpakoltak 30+ pontot...és a spec team is villogni szokott ellenünk!
és az elmúlt évekhez képest nekünk most szarabb O-nk nekik jobb D van!
szóval rohadtul nem fekszik nekünk az Eagles... de persze bármi lehet!
több mint 9 éve
Kicsit átgondolva a dolgokat , meg az elemzéseket olvasva most tényleg nem tűnikMeglátjuk, azért kevés olyan csapat van aki ellen nincs esélyünk, az Eagles nálam nincs ezek között. Ettől még az offense tutira szenvedni fog ellenük, mivel rohadt jó a védelmük, az lesz a kérdés hogy a mi védelmünk mennyire tudja őket limitálni. Én azért bizakodom, bár őket tartom esélyesebbnek.
ne ettől biztos...
yooker
több mint 9 éve
Kicsit átgondolva a dolgokat , meg az elemzéseket olvasva most tényleg nem tűnikannyira reálisnak a PO...
ne ettől biztos...
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Közben Landon Collins lett a hét védőjátékosa az NFC-ben
több mint 9 éve
hát ez elég egyértelmű voltJosh Brownt meddig tiltották el?Igazából mind1 is , most olvastam hogy ki is rúgták
Palesz76
Taz
több mint 9 éve
Josh Brownt meddig tiltották el?Igazából mind1 is , most olvastam hogy ki is rúgták
Palesz76
több mint 9 éve
Josh Brownt meddig tiltották el?
több mint 9 éve
Mekadu már a playoffra tartalékol 😀))))))))))
több mint 9 éve
ugye az off hívások miatt már megy a mondás is, hogy Ben a legjobban fizetett ember a világon, aki csak 5 db playt hív egész meccsen.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
sikerült 2 Rams és egy (német) Eagles fan mellé kerülni a meccsen ,utóbbival egész jól eldumálgattunk közben, irgalmatlanul szurkolt a Ramsnek persze de azért folyamatosan csendesedett ahogy kezdtünk belejönni! a végén meg felálltam egy párat tapsoltam és mire megfordultam úgy eltűnt mintha ott sem lett volna...😊
sikerült azért testközelből látni a kijárónál néhány játékost: Jenoris J- t , DRC , OBJ ,JPP ,Harris
+ még Jerry Reeset is bent a stadionban kísérte valaki ott mellettem az emberek között !néztem is nagyot mit keres ott!
több mint 9 éve
szidtak Elit, Beckhamet ezt mi is szoktuk, szóval mi a mondás rájuk, hogy alázzák őket ?
több mint 9 éve
Nekünk sikerült egy nagyobb ellen-giants közegbe ülni, folyamatosan fujjoltak mikor nálunk volt a labda, szidtak Elit, Beckhamet és eltették a Jetset :/ de azért mikor jöttek a sackek meg a pickek kurvára kuss volt, csak én üvöltöttem magyarul, hogy ott van ge*ik 😀 óriási volt. Ja és Donnellt b@sszuk már ki végre pls.
több mint 9 éve
Persze hatalmas élmény volt ez a meccs a helyszínen , pláne hogy a nagyobb fun factor miatt szép előnyt is adtunk, de az O szenvedése így élőben még durvább ha lehet ilyet mondani! Extra szánalom az egész! Nagyon nagyon kevés ez így és be kell látni hogy nem várható változás.. Nevetséges TE játék 0 futás! +eleve rém primkó az egész elgondolás! Viszont ha hazaérek egyből rendelek egy Collins mezt! Óriási az ember!!!
több mint 9 éve
Eljött pár ismertebb soccer játékos nektek szurkolni.Too good 😀 Iszonyat állat hangulat volt, minden egyes elköltött fontot megért ez a meccs. Az offense-t hihetetlen módon hagyják lezülleszteni, ez az erősebb csapatok ellen nem fog működni, a futójátéknak vissza kell térnie. A hívásokról meg inkább nem is beszélek, sokkal nagyobb változatosság kell. De legalább a támadófal nem szedi a büntiket és jól megvédik Eli-t. Élőben úgy nézett ki, hogy a védelem jobban pörgött, sackből több volt mint eddig, Collins meg amit művelt... A pickje után azt mondtam, hogy itt a hét védője az NFC-ben.
iktriad
Beszereztem egy OBJ mezt és egy labdát, Vikoval felkerestük licence plate guy-t, kipróbáltam többféle sört, őrjöngtünk mint az állat, azt hiszem csinálunk majd a túráról egy podcastet.
több mint 9 éve
Rich Eisen on McAdoo: "For a man with such a large playsheet, he only calls about 5 plays." Fans aren't the only ones noticing @bigblueview
több mint 9 éve
Ezt a meccset nem tudom, hogy nyertük meg, futni nem tudunk, TE nincs, legalább Landon Collins egy állat!!!
több mint 9 éve
nah aztán a Lions visszafordította a meccset, kemény
több mint 9 éve
közben faszán maradunk az utolsó helyen a csoportban 4-3mal, elég vicces
több mint 9 éve
jól jön a bye. ez a trokhár eagles most jónak tűnik sajnosbye week ide vagy oda, nem ellenük fog feltámadni a támadójátékunk az biztos..
vittore
több mint 9 éve
jól jön a bye. ez a trokhár eagles most jónak tűnik sajnosSzvsz a Vikings nem hozza azt amíg eddig, pl. ellenünk.
vittore

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
jól jön a bye. ez a trokhár eagles most jónak tűnik sajnos
több mint 9 éve
Végül is rossz játékkal nagyobb fegyvertény nyerni, mint jóval 😊 Ez a 4-3 még egész jó eredmény, simán versenyben maradtunk a POért és ez a lényeg.
több mint 9 éve
Eljött pár ismertebb soccer játékos nektek szurkolni. twitter.com/NFLUK/status/790176050022060032