New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
érdekes lesz ez a forduló is ! egyértelmű esélyeket nem is lehet igazán mondani
simán benne van hogy mindenki nyeri a meccsét a csoportból de akár ki is kaphat mindenki...Sajnos az Eagles és a Skins is otthon játszik !idegenben a Falcons és Vikes ellen azért egész más lenne! A Boysnak meg kb mindegy de azért itt is lehet bármi.
A mi meccsünk nagyon kemény lesz a Bengals az életben maradásért játszik és sajnos Eiferttel egész más ez a csapat mint nélküle! Nekünk akár egy bukó is beleférhet most de remélem nem így fognak hozzá állni...
természetesen komolyan kell már szurkolni a Titans ,Frisco ,Denver hármasnak is .😊
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
Hankins teljesítményének lehúzása azzal összefüggésben hogy szerződés hosszabbítás előtt áll is érdekes. A most igazolt Vernon és Harrison szerződése bebetonozott, az övé és JPP-é lejár. Mindkettő most akarja megkötni a 'nagy szerződését', és kizárt hogy egy csapat 4 (liga szinten)Top fizetést vállaljon 1 csapatrészben. Korai még ezzel foglalkozni, de nagy esély van rá hogy máshol többet fognak keresni jövőre.(mindkettő kedvencem ráadásul)
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Roster sorrend félidőben az eddigi teljesítmények alapján...

nyg.247sports.com/Gallery/Grading-the-Giants-53-man-roster-halfway-in-2016-48845266
ozibozi
hát azért van pár erősen megkérdőjelezhető helyezés számomra, de mivel nagyrészt a PFF alapján rangsorolták őket így nem is csoda 😊
több mint 9 éve
Roster sorrend félidőben az eddigi teljesítmények alapján...

nyg.247sports.com/Gallery/Grading-the-Giants-53-man-roster-halfway-in-2016-48845266
több mint 9 éve
Don't blame Eli Manning for Giants' inconsistencies. He also pointed to the issues with the Giants' pass protection.

nyg.247sports.com/Bolt/Andy-Benoit-Dont-blame-Eli-Manning-for-Giants-inconsistencies-48877413
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Darian Thompson IR-re került ...
Taz
ez sajnos várható volt!
engem az aggaszt leginkább hogy kb az első pillanttól kezdve mindig volt valami kisebb nagyobb baja ! már a TC-ben is megsérült...
reméljük hogy csak peches szezonja volt nem pedig simán nem bírja ezt az NFL terhelést a teste, és jövőre nem lesz gond vele!
elég komoly szerencse hogy Adams úgy néz ki gond nélkül átveheti a helyét! meccsről meccsre jobb!
yooker

Sajnálom Thompson rookie szezonját, mikor draftoltuk nagyon örültem hogy lesz egy igazi ballhawk a csapatba.
Majd jövőre kiderül..
több mint 9 éve
Taz
ez sajnos várható volt!
engem az aggaszt leginkább hogy kb az első pillanttól kezdve mindig volt valami kisebb nagyobb baja ! már a TC-ben is megsérült...
reméljük hogy csak peches szezonja volt nem pedig simán nem bírja ezt az NFL terhelést a teste, és jövőre nem lesz gond vele!
elég komoly szerencse hogy Adams úgy néz ki gond nélkül átveheti a helyét! meccsről meccsre jobb!

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
több mint 9 éve
Ernie Accorsi: "I'd have trouble today" doing the job as GM + dealing with the social media and media attention in today's NFL.
Ernie Accorsi on 2016 Giants: "I think what they did on Sunday, on defense, those are the kind of things that take you to another level."
- per Art Stapleton
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
Én sokkal jobban tartok a Bears-től és a Browns-tól, mint a Bengals-tól. Az ilyen "könnyebben nyerhető" meccseket TC alatt valahogy mindig sikerült elveszíteni. Ezért várom már több hete, hogy a Cleveland végre nyerjen egy meccset. A hosszú évek tapasztalata, hogy ellenünk minden
- szülinapos,
- nagy visszatérő,
- addig meccset nem nyerő,
- utolsó szalmaszálas,
- eddig még touchdown-t sem szerző,
- félhalott
- stb.
csapat/játékos megtáltosodik. Remélem, nem úgy érünk oda, hogy a 12. héten a Browns még 0 W-vel áll (bár a Ravens és a Steelers következik nekik). Ennek ellenére bízom benne, hogy a köv. 3 meccsből mind a 3-at megnyerjük. Szerintem formálódik valami csapatkohézió (főleg a védelem oldalán), ami nagyon erőssé tehet minket, ha odaérünk a PO-ba.

Szerkesztette: Zet
több mint 9 éve
a 400 yard tényleg sok pláne úgy hogy nem jellemző hogy ilyen sokat tennének fel !
de vegyük úgy hogy becsaltuk őket a RZ-ba 😊 és ott viszont esélyt sem adtunk nekik...
a Ravens meccsen ugye Casillas csinált game saving tacklet kb most pedig Wing és Robinson oldotta meg gyönyörüen. az könnyen a padlóra küldhette volna a csapatot ha TD!
amit még nagyon jó volt látni az a Sheppard TD utáni Eli !Végre látni lehetett rajta is a tüzet ahogy örült ! ez nagyon kell! eddig még az átlagosnál is kevésbé lelkesnek tűnt valahogy...
Bengals meccs nyilván kemény lesz de bízom DRC.ben nagyon !bár most az első félidőben gyengébb volt de amikor kellett ő is előlépett megint!
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Félidő után elmondhatjuk, hogy a FA lépéseink eléggé beváltak. A legfontosabbak mind nagyon kellettek. Harrison a kulcs, hogy nem lehet futni ellenünk sokat, passzal kell megverni minket. JPP és OV nem lett sack gyáros, de az, hogy 7 td passzt engedtük eddig, negyedikek vagyunk az ellen qb passer ratingben, ötödikek completionben, az a qb pressure és a jó sec közös eredménye. Jenkins meg ugye a legjobb db-nk. Robinsont lentebb már kiveséztétek. Az hogy drágák voltak, azt nem a csapat, hanem a piac határozta meg.
Nyilván az O-val kapcsolatos aggályok megmaradtak, azt nem lehetett még pluszban megoldani.
A legkönnyebb szakasz jön, remélem, hogy a prime time nem ver megint meg minket. Hihetetlen, hogy csak szarul megy az ilyen meccseken. Jó lenne, TC és Tuck tiszteletére odatennék magukat.
Érdekes, hogy nincs annyira domináló csapat az NFC-ben. Inkább erősebb csapatok, meg gyengébbek vannak. A Dallasnak, most nagyon megy, de verhetőek. Bárki el kaphat bárkit, lesznek körbeverések rendesen, érdekes lesz a wildcard.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Azt csak most láttam, hogy Újházi' blokkoló TE-ként volt fent mikor kellett Harris-el együtt a falat erősíteni. És ezekből nem is jöttünk ki rosszul. A PFF szerint meg Brett Jones kifejezetten pozitívan szállt be Pugh sérülése után.
Beatty visszatérését pár héttel későbbre várták (az edzői nyilatkozatok szerint)a nagyon-nagyon hosszú kihagyás után, de így Nagyon vlsz hogy előbb fog visszatérni mint ahogy eredetileg tervezték.

Amúgy több helyen is kiemelik Keenen Robinson mentését ---amikor a Sproles átszaladt a komplett védelmen--- amit az egyik legnagyobb kulcs játéknak neveznek a sok közül, megemlítve hogy ---milyen kevés pénzért ---több meccsen is voltak már kulcs momentumai.
ozibozi
A Robinson féle szerelés már akkor is látszott, h kulcsmozzanat lehet, így utólag pedig kijelenthető, hogy a meccs megmozdulása volt, főleg hogy utána pontot se szereztek, mert elrontották a 4. kísérletüket is. (a meccs másik kulcsmegmozdulás(i) pedig pont ezek az indokolatlan 4. próbálkozások voltak a részükről)
több mint 9 éve
Na Pugh 3-4 hét. Lehetne rosszabb is. Next man up... Nálunk azt jelenti 6 falemberrel támadunk.
gyurczi
A Bears-t és a Browns-t nélküle is verni kell, és ha az Eagles ellen sikerült valamelyest pótolni, akkor a mostanság gyengélkedő Cincinati ellen sem lehet kifogás a hiánya. Reméljük a legjobbakat, és hogy Cruz sem lesz sokáig maródi.
Viszont a droppjai ellenére is, Lewis nem tűnik rossznak, de vajon mi van Harris-el és King-el. Előbbi tavaly jól játszott, míg utóbbi az előszezon sztárja volt mégsincsenek sehol. Lewis is a semmiből szerzett 2 TD-t, 3 meccsen 3 elkapásból. Nem rossz az átlaga, de ennél remélem ő is többet szerepel majd. A nagy hármason kívül amúgy is csak neki van elkapása WR-ként, amin azért nem ártana javítani. Eli Randle-ből is csinált egy tisztességes WR2-őt, ideje lenne megszórni célpontokkal, bár lehet őket az alapszakasz második felére v. a PO-ra tartogatjuk. (ezt ki sem mondtam 😊 )
Viszont McAdoo nem a levegőbe beszélt, tényleg jönnek a fiatalok. Perkins is jó meccset zárt, a két Adams is jól szerepelt és végre Donnell-t is sikerült elfelejteni. Wade-ről is hasonlót reméltem, a végén pedig majdnem szívrohamot kaptam mikor láttam, hogy ő védekezik az ellenfél legjobbján J. Matthews-on 4. és TD-nél, és Wentz arra dobja a labdát...
Awesome88
Harrisnek, Kingnek és Lewisnak esélye nem volt eddig bizonyítani, mert a snapek több, mint 95%-ában a Beckham-Sheppard-Cruz trió volt fenn.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
Amúgy több helyen is kiemelik Keenen Robinson mentését ---amikor a Sproles átszaladt a komplett védelmen--- amit az egyik legnagyobb kulcs játéknak neveznek a sok közül, megemlítve hogy ---milyen kevés pénzért ---több meccsen is voltak már kulcs momentumai.
ozibozi
ott amúgy a punterünk is besegített. nem követte el azt a hibát, mint más rugók, hogy megpróbált neki szaladni és ütemből szerelni, hanem inkább olyan szögből próbált odaérni, hogy legyen esélye, így a blokkolót is magára vonta.

azért a 400+ kapott yard picit sok szvsz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Azt csak most láttam, hogy Újházi' blokkoló TE-ként volt fent mikor kellett Harris-el együtt a falat erősíteni. És ezekből nem is jöttünk ki rosszul. A PFF szerint meg Brett Jones kifejezetten pozitívan szállt be Pugh sérülése után.
Beatty visszatérését pár héttel későbbre várták (az edzői nyilatkozatok szerint)a nagyon-nagyon hosszú kihagyás után, de így Nagyon vlsz hogy előbb fog visszatérni mint ahogy eredetileg tervezték.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Na Pugh 3-4 hét. Lehetne rosszabb is. Next man up... Nálunk azt jelenti 6 falemberrel támadunk.
gyurczi
A Bears-t és a Browns-t nélküle is verni kell, és ha az Eagles ellen sikerült valamelyest pótolni, akkor a mostanság gyengélkedő Cincinati ellen sem lehet kifogás a hiánya. Reméljük a legjobbakat, és hogy Cruz sem lesz sokáig maródi.
Viszont a droppjai ellenére is, Lewis nem tűnik rossznak, de vajon mi van Harris-el és King-el. Előbbi tavaly jól játszott, míg utóbbi az előszezon sztárja volt mégsincsenek sehol. Lewis is a semmiből szerzett 2 TD-t, 3 meccsen 3 elkapásból. Nem rossz az átlaga, de ennél remélem ő is többet szerepel majd. A nagy hármason kívül amúgy is csak neki van elkapása WR-ként, amin azért nem ártana javítani. Eli Randle-ből is csinált egy tisztességes WR2-őt, ideje lenne megszórni célpontokkal, bár lehet őket az alapszakasz második felére v. a PO-ra tartogatjuk. (ezt ki sem mondtam 😊 )
Viszont McAdoo nem a levegőbe beszélt, tényleg jönnek a fiatalok. Perkins is jó meccset zárt, a két Adams is jól szerepelt és végre Donnell-t is sikerült elfelejteni. Wade-ről is hasonlót reméltem, a végén pedig majdnem szívrohamot kaptam mikor láttam, hogy ő védekezik az ellenfél legjobbján J. Matthews-on 4. és TD-nél, és Wentz arra dobja a labdát...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Sajnálom, hogy a sérülésből nyugdíjazás lett. Jó kis SS volt...
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000735363/article/pro-bowl-safety-antrel-rolle-announces-retirement
nagir
Hát igen, nagy kedvencem volt.
De azt hiszem megvan a méltó utódja 😀
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Érdekes lesz a következő hónap. Miénk a legkönnyebb sorsolás, ha ezt nem használjuk ki, nem lesz po.
Dallas: Steelers, Ravens, Redskins, Vikings.
Skins: Vikings, Packers, Cowboys, Cardinals.
Philly: Falcons, Seahawks, Packers, Bengals.
Giants: Bengals, Bears, Browns, Steelers
Bár az első prime time lesz, ott meg általában nem megy, mindegy, 3-1 kell minimum, mert a vége húzós lesz.
gyurczi
látva a vasast és a ravenst a dallas helyzete nem rossz sajna.(plusz a vikes retek szar lett)
nekünk csunya 4 meccs jön...
Janek
Látva a Sajtfejűeket és a Bengalst, a tiétek sem reménytelen.
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Sajnálom, hogy a sérülésből nyugdíjazás lett. Jó kis SS volt...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ivpzf1g4guqbuackc5hn
Pro Bowl safety Antrel Rolle announces retirement
Three-time Pro Bowl safety Antrel Rolle announced his retirement on Monday during a visit with Good Morning Football. Why he says he's at peace with his decision to end his career.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Pough azért remélem sürgősen visszatér, mert a helyettese csak fizetett néző volt néha a pályán.

OBJ 2. TD play-e nekem kifejezetten tetszett. slot elindult slantbe mintha az lenne az opció rá is ugrott a cb meg a safety is, így meg sima 1-1be maradt OBJ, amit simán megoldott.

a védelem nagyot tett néha a pályára, de én még mindig hiányolom a nyomást. blitz nélkül Wentz párszor nem kávét, hanem egy lattet is elkortyolgathatott volna komolyan.
az meg, hogy ilyen védőfal mellett Collins vezeti a sack listát sztem no comment.
ebből a következő négyesből kb mind trap gamenak tűnhet, de sztem ez most lökést kell, hogy adjon a csapatnak, végre 5 meccs után nyertünk az eagles ellen. nem ártana, hogy ha lenne végre egy normális safety párosunk is, mert Berhe is csak kóricál a pályán.
csebi
hát igen! four man rush nem működik sajnos ... viszont a blitzzek szépen ülnek sokszor Spags a kritikus downoknál szépen időzíti őket. Safety poszton Adams szerintem elég jó Collins mellett . Muszáj bízni benne amúgy is mert D. Thompson nem nagyon fog már idén játszani!
több mint 9 éve
A wildrcarddal az a baj, hogy a Vikes és a GB L volt, bár most mindkettő kikapott. A Lions elleni fontos meccs lesz ebből a szempontból. A Saints elleni W eléggé felértékelődött. Sűrű az NFC, ezért a WC se lesz könnyű.

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
Pough azért remélem sürgősen visszatér, mert a helyettese csak fizetett néző volt néha a pályán.

OBJ 2. TD play-e nekem kifejezetten tetszett. slot elindult slantbe mintha az lenne az opció rá is ugrott a cb meg a safety is, így meg sima 1-1be maradt OBJ, amit simán megoldott.

a védelem nagyot tett néha a pályára, de én még mindig hiányolom a nyomást. blitz nélkül Wentz párszor nem kávét, hanem egy lattet is elkortyolgathatott volna komolyan.
az meg, hogy ilyen védőfal mellett Collins vezeti a sack listát sztem no comment.
ebből a következő négyesből kb mind trap gamenak tűnhet, de sztem ez most lökést kell, hogy adjon a csapatnak, végre 5 meccs után nyertünk az eagles ellen. nem ártana, hogy ha lenne végre egy normális safety párosunk is, mert Berhe is csak kóricál a pályán.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Érdekes lesz a következő hónap. Miénk a legkönnyebb sorsolás, ha ezt nem használjuk ki, nem lesz po.
Dallas: Steelers, Ravens, Redskins, Vikings.
Skins: Vikings, Packers, Cowboys, Cardinals.
Philly: Falcons, Seahawks, Packers, Bengals.
Giants: Bengals, Bears, Browns, Steelers
Bár az első prime time lesz, ott meg általában nem megy, mindegy, 3-1 kell minimum, mert a vége húzós lesz.
gyurczi
Nem kell feltétlenül megnyerni a csoportot, mert szerintem ebből a csoportból két csapat biztos megy az idén a PO-ba,de még a három sem elképzelhetetlen.