New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Odell Beckham Jr. now has the most receiving touchdowns per game by any player in NFL history.nyg.247sports.com/Bolt/Odell-Beckham-Jr-continues-to-destroy-NFL-record-books-48807473
több mint 9 éve
Érdekes lesz a következő hónap. Miénk a legkönnyebb sorsolás, ha ezt nem használjuk ki, nem lesz po.látva a vasast és a ravenst a dallas helyzete nem rossz sajna.(plusz a vikes retek szar lett)
Dallas: Steelers, Ravens, Redskins, Vikings.
Skins: Vikings, Packers, Cowboys, Cardinals.
Philly: Falcons, Seahawks, Packers, Bengals.
Giants: Bengals, Bears, Browns, Steelers
Bár az első prime time lesz, ott meg általában nem megy, mindegy, 3-1 kell minimum, mert a vége húzós lesz.
gyurczi
nekünk csunya 4 meccs jön...
több mint 9 éve
Érdekes lesz a következő hónap. Miénk a legkönnyebb sorsolás, ha ezt nem használjuk ki, nem lesz po.A Bengals ellen hasonló meccsre számítok, mint a mai. Nagyon remélem, hogy elkapjuk a Bears-t és a Browns-t is, de mindkettő trap-game-nek tűnik... Ettől függetlenül, ha 8-3 után a 3 hátralévő csoportmeccsből 2-t hozunk, ott lehetünk a PO-ban!
Dallas: Steelers, Ravens, Redskins, Vikings.
Bár az első prime time lesz, ott meg általában nem megy, mindegy, 3-1 kell minimum, mert a vége húzós lesz.
gyurczi
több mint 9 éve
Kurva gyorsan töltsed kifele a lottót.Eazzy
Gondoltam megrakom a clevleandet is winre. 😊Palesz76
több mint 9 éve
Érdekes lesz a következő hónap. Miénk a legkönnyebb sorsolás, ha ezt nem használjuk ki, nem lesz po.Dallas: Steelers, Ravens, Redskins, Vikings.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
az ad reménykedésre okot, hogy a riválisokkal ellentétben nekünk még nem volt olyan meccsünk ahol rendesen nagy hibáktól mentesen vagy akadozás nélkül játszottunk volna, ők pedig szinte már most a maximumon vagy ahhoz közel pörögnek, vagy pörögtek(remélem legalább is) sok tartalék van még a csapatban főleg O oldalon.... az így megszerzett győzelmek akkor lesznek még értékesebbek, ha majd remélhetőleg a szezon végére össze is állna valahogy a csapat...(a Wild Cardra is elég ha összeállnak valahogy, ha addig is jönnek a hősies, csúnya, vagy mákos Winek😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Iszonyat nagy győzelem volt ez, végre csapatként játszottunk, egyedül sztem Apple volt kritikán aluli.
több mint 9 éve
Agyvérzés basszus! A végén már nem is tudtam tombolni örültem hogy túléltem! Ez kurva nagy erőt kell hogy adjon a csapatnak !Az meg külön szép hogy ha csak egyet bebasznak a 3 elmaradt field goalból akkor nyernek mert nem kell TD a végén! De kit érdekel! 😀Vagy ha Eli a végén nem lép ki a sack-ből, akkor safety, és egy fg-al hosszabbítás jött volna, az hiányzott még volna a szervezetemnek: )
yooker
Aki meg Hargreaves III. helyett Almát draftol 1. körben, az adja be a lemondását!
több mint 9 éve
A szezon közepén szerezni egy ilyen erőt adó Wint, az lehet van olyan fontos ,mint az első meccs volt.ez sokkal fontosabb meccs volt, mint az
ozibozi
és épp ezen játszottunk a legjobban ami nagy szó és jó előjel (plusz az is, h az eddigi 5 szoros meccsünkből 4-et behúztunk)
több mint 9 éve
A szezon közepén szerezni egy ilyen erőt adó Wint, az lehet van olyan fontos ,mint az első meccs volt.
több mint 9 éve
mindenesetre hatalmas edzői bakikat követtek el, ami nem jött rosszulAgyvérzés basszus! A végén már nem is tudtam tombolni örültem hogy túléltem! Ez kurva nagy erőt kell hogy adjon a csapatnak !Az meg külön szép hogy ha csak egyet bebasznak a 3 elmaradt field goalból akkor nyernek mert nem kell TD a végén! De kit érdekel! 😀Azér volt ott blokkolt FG is, szóval az sem lett volna holt biztos...
yooker
Awesome88
több mint 9 éve
Agyvérzés basszus! A végén már nem is tudtam tombolni örültem hogy túléltem! Ez kurva nagy erőt kell hogy adjon a csapatnak !Az meg külön szép hogy ha csak egyet bebasznak a 3 elmaradt field goalból akkor nyernek mert nem kell TD a végén! De kit érdekel! 😀Azér volt ott blokkolt FG is, szóval az sem lett volna holt biztos...
yooker
több mint 9 éve
Agyvérzés basszus! A végén már nem is tudtam tombolni örültem hogy túléltem! Ez kurva nagy erőt kell hogy adjon a csapatnak !Az meg külön szép hogy ha csak egyet bebasznak a 3 elmaradt field goalból akkor nyernek mert nem kell TD a végén! De kit érdekel! 😀
több mint 9 éve
Hatalmas meccs volt, és végre az ég világon semmi panaszunk nem lehet a csapatra. Sikerült 2 INT-et összeszedni, ki is használtuk a helyzeteinket. Az O-ban volt akadozás, de Pugh és Cruz kiesésével ez nem is meglepő. Futni is sikerült amikor nagyon kellett, Perkins-nek jár egy hatalmas pacsai, baromi hasznosan játszott (vagy ahogy a közvetítésben fogalmaztak, QB barát módon 😊 ) Az első INT-ünket nem is értettem, OBJ elkapta, lement vele, majd kiszedte a kezéből a védő és erre nem is Fumble, hanem INT?!?! WTF? A második pedig nagyon szerencsétlen volt, de a védelem megrázta magát és lehúzta a rolót. A pályán nyelték a yardokat, de amikor a Red Zone közelébe ért az Eagles ott nagyon fepörögtek. A két kivédekezett 4. is ott volt, szóval minden klappolt.Remélem ez kellő lendületet ad, és ezt kihasználva a mai játékot tartva meg sem állunk a PO-ig...
több mint 9 éve
Egy jó D ellen tudott elmozdulni az O, nekem ez a legfontosabb, meg a W. Még vanhova javulni, a D tetszett, a sok yard ellenére, a redzone d pláne. Az lenne jó, ha innen nem lenne visszalépés, mert akkor szép lehet a szezon.
több mint 9 éve
Az év meccse lesz jelenleg. Mindkét csapatnak ezen múlhat a szezon. Feszült, sok hibával tarkított játékra számítok. Izgalmas győzelem lesz szerintem.Kurva gyorsan töltsed kifele a lottót.
Palesz76
Grat amúgy, amekkora szarok voltunk O oldalon, nem érdemeltünk győzelmet.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
MEGVAN! kurvára örülök, főleg hogy az int-nél teljesen összeomlottam 😊 jók voltunk és megérdemeltük a győzelmet, mert mindig hozzá tudott tenni hol az offense, hol a deffense amennyit kellett és így rajt-cél győzelem lett.
több mint 9 éve
5-3, alakul az a PO. A hátralévőkből a Bears, Browns kötelező kell, hogy legyen és akkor még kell 2, max 3 győzelem, lehetőleg csoportellenfél ellenfél ellen és meg is lenne. De jó is lenne újra PO-ba lenni, de azért addig még sok munka van, főleg az OL-el (megint 70 alatti futott yard + Pugh is megsérült), illetve azért a CB-knél is van mit csiszolni, mert ettük rendesen a yardokat.
több mint 9 éve
Az ESPN Countdown műsorában minket tippeltek győztesnek a szakik 3-2 arányban, az NFL Networkön 4-1 re őket (csak érdekesség) 😊
több mint 9 éve
Az év meccse lesz jelenleg. Mindkét csapatnak ezen múlhat a szezon. Feszült, sok hibával tarkított játékra számítok. Izgalmas győzelem lesz szerintem.
több mint 9 éve
Ha az eszemre hallgatok akkor egyértelműen vereséget tippelek, de egy ilyen rangadón bármi megtörténhet, nyilván fel leszünk pörögve rendesen (legalább is merem remélni), mert mindenki tudja, hogy ez a meccs kb kettővel ér fel most. Mellesleg kivételesen a közönség is adhatna egy kis támogatást.. Az offense nem most fog brillírozni, de nem is az az elvárás, hanem hogy annyit tegyenek hozzá amennyire épp szükség lesz, simán lehet hogy nem kell olyan sok pont a győzelemhez. Labdaeladások nyilván nem fognak beleférni, ez alap.
több mint 9 éve
Én akkor leszek elégedett, ha az egész csapat jól játszik. Akkor meg lesz a W.Reálisan nézve yooker mondta meg a frankót, az O nem ez ellen a D ellen fog feltámadni.
több mint 9 éve
szerintem L és már akkor elégedett leszek, ha nem lesz nálunk fumble, vagy valami gyökérbuta INT
több mint 9 éve
Szerintem W, de az utolsó másodpercig szívroham fog kerülgetni minket..... 😄