New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
kurva jó meg minden, de McAdoo azért elmehet a francba
hogy a D-re rakott minden terhet mert egyszerüen feladtuk a támadást
amint átvettük a vezetést...
yooker
Három kezdő kiesett a támadófalból, JPP-Vernon akkor verte pofán Cutlert mikor akarta, UDFA elkapók fenn a pályán. S persze így kellett egy adag szerencse a győzelemhez.
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát idén azért nem panaszkodhatunk az biztos.. minden szoros meccs nekünk jön ki a végén és nem elsősorban azért mert annyira jók lennénk. Ma pl nagyrészt egy kalap szar volt amit előadtunk, de persze a Bears se volt jobb, csak ugye mi elvileg jobbak vagyunk most. Na mindegy, szerintem nagyjából mindannyian tudtuk, hogy ha nyerünk akkor se lesz sima, csak amit a második félidőben coaching terén előadtunk az valami nagyon legalja szint volt. Majdnem sikerült úgy kikapni, h a második félidőre a defense szinte first down-t se engedett. (más kérdés, h az első félidei teljesítményük meg valami borzalmas volt).
Lényeg, h megvan a W megint és ez egy nagyon fontos győzelem volt, főleg h NFCs ellenfelünk volt.
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Ezzel az O-val, ha össze is szerencsétlenkedjük a po-t, max one and done.
Eli megint hullámvasutazott.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
kurva jó meg minden, de McAdoo azért elmehet a francba
hogy a D-re rakott minden terhet mert egyszerüen feladtuk a támadást
amint átvettük a vezetést...
több mint 9 éve
Mondjuk van benn kicsit olyan érzés, mint 2011-ben volt a Redskins elleni New yorki meccsen, de ha nem balfaszkodjuk el, akkor meglesz ez a győzelem
Asbee
Pont ezek a gondolatok jártak a fejemben délután. Kicsit fosok, hogy elkúrjuk.
Sexy Rexy. OMG.

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk van benn kicsit olyan érzés, mint 2011-ben volt a Redskins elleni New yorki meccsen, de ha nem balfaszkodjuk el, akkor meglesz ez a győzelem

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Mai inaktívok :
QB Josh Johnson
WR Tavarres King
DB Leon Hall
OG Justin Pugh
OL Brett Jones
TE Larry Donnell
DT Robert Thomas

Úgy látszik hogy a mai meccsen is sokszor látjuk majd Jerell Adams-t.

Szerkesztette: Taz
több mint 9 éve
érdekes hértvége lesz( természetesen ) megint...
A dallas W-t azt már kb automatikusan lehet is beírni , náluk tényleg csak abban lehet bízni hogy a PO-ra jobban tele lesz a gatya a fiataloknál de addig simán menetelnek majd...
azért remélem hogy a Ravens D egy kicsit megszorongatja őket!

A Skins Packs bármi lehet de Skins is szépen hozza ezeket a nehezebbnek tűnő meccseket de hátha !

A leginkább a Hawksban lehet bízni azért ők remélem lenyomják a Phillyt !Komoly upset lenne nálam egy Eagles győzelem.

Nekünk nyilván nincs mese és nyerni kell méghozzá 10 pont körüli különbséggel de
én 1-vel is elégedett lennék! 😊

Szóval lehet ez akár a mi hétvégénk is , de a "különbség" megtartása alap kell hogy legyen!

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A Giants-Bears meccs kapcsán összedobtunk egy podcastet füligjimmy-vel. Enjoy!

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
Nézegettem a Bears D statjait, hát nem lesz egy díszmenet az O-nak ez a meccs. A Bears 10. a futás ellen, passz ellen jobb mint a miénk, 24 sackjük van (nyg 14), 23 pont körül átlagolnak. Kellene fog a D-nktől labdaszerzés, mert nem látom azt, hogy 4-5-nélkül többször végigmegyünk a pályán.
gyurczi
ha ennyire jók akkor vajon miért állnak 2-7-tel??? 😉
yooker
Csak meg kell nézni azt a három L meccsünket és már is kezdhetünk izgulni szerintem... Persze W várok, de ez is marha szoros lesz!!😱
nagir
ha azt nézzük hogy a Lionst és Vikesot verték az azért mutatja hogy komolyabb csapatokat is el tudnak kapni ha éppen rossz napjuk van ! az elejétől koncentráltnak kell lenni ,tolni keményen és akkor nem lehet baj!
TC idején nagyon tudtunk szenvedni ( kikapni ) az ilyen meccseken! Remélem McAdoo alatt ez is más lesz!
viszont a szoros az szinte tuti 😊
yooker
A 'többmintszázmillió'' dollár azért kéne hogy átsegítsen ezeken a problémákon minket... Sőt... kicsit nagy a különbség a tavalyi kerethez képest...és el is várható ezek után talán, ha előtte olyan játékosokkal buktál ép hogy az ucsó percekben, akik sehova nem kellettek azóta sem senkinek, mindenben utolsók voltak a labdaszerzésen kívül. Ezután pedig liga szintű klasszisokkal megerősítve játszol szinte komoly sérülések nélkül folyamatosan? 😉 Nem ugyanaz a kávéház, ezért az elvárás sem lehet ugyanaz szerintem... sőt...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Nézegettem a Bears D statjait, hát nem lesz egy díszmenet az O-nak ez a meccs. A Bears 10. a futás ellen, passz ellen jobb mint a miénk, 24 sackjük van (nyg 14), 23 pont körül átlagolnak. Kellene fog a D-nktől labdaszerzés, mert nem látom azt, hogy 4-5-nélkül többször végigmegyünk a pályán.
gyurczi
yooker
Csak meg kell nézni azt a három L meccsünket és már is kezdhetünk izgulni szerintem... Persze W várok, de ez is marha szoros lesz!!😱
nagir
ha azt nézzük hogy a Lionst és Vikesot verték az azért mutatja hogy komolyabb csapatokat is el tudnak kapni ha éppen rossz napjuk van ! az elejétől koncentráltnak kell lenni ,tolni keményen és akkor nem lehet baj!
TC idején nagyon tudtunk szenvedni ( kikapni ) az ilyen meccseken! Remélem McAdoo alatt ez is más lesz!
viszont a szoros az szinte tuti 😊

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
gyurczi
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
gyurczi
yooker
Mert 14-15 pont körüli az offensük. Nem azt mondom, hogy nem vagyunk bőven esélyesek, de nem lesz ez trap game szerintem. Aztán cáfoljanak rám.

több mint 9 éve
gyurczi
több mint 9 éve

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
Ez jópofa, van benne valami.
 www.bigblueview.com/2016/11/16/13655326/brett-favre-eli-manning-ny-giants-sirius-xm-nfl-radio
gyurczi
Pár hete hasonló dolgokat éreztem, hiszen szinte végig döcögősen szenvedéssel (de)hozzuk a meccseket, Közben végig van egy olyan érzése az embernek, hogy sokkal több van ebben a keretben.(végre van keret)de a bajnokság ezen szakaszában csak a Win a fontos, és potenciál. Ezek megvannak.
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy a riválisok nagy része már most csúcsra járatva pörög, mikor' a bajnokság csak decemberben kezdődik' Jó napot kifogva 1 meccsen bárkit el tudnánk (tudunk) kapni, de a dolog szépséghibája, hogy-még- simán lábon is lőhetjük magunkat egyenlőre. Vlsz nem is szívesen játszanak ellenünk. Közben meg csiszolódunk, végig lőtávolságon belül vagyunk, és talán a LB/RB egységet kivéve mindenhol vannak átlagosnál jobb játékosaink, van ahol több is. Ha a fal is tudna folyamatosan egy tavalyi átlagot hozni, bármi lehetne.
több mint 9 éve
Ez jópofa, van benne valami.
 www.bigblueview.com/2016/11/16/13655326/brett-favre-eli-manning-ny-giants-sirius-xm-nfl-radio

több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
Ez azert nagyon wtf...
 www.espn.com/nfl/story/_/id/18044652/nfl-2016-week-11-power-rankings-dallas-cowboys-seattle-seahawks-new-england-patriots
Eagles 8, Redskins 11, Giants 16...

A gyozelemmel 4 helyet estunk! LOL
NightBoY
Ugye? Erről beszéltem pár hete én is. A többi nagynál már ott vagyunk ahol kell, de az espn magából csinál már bohócot...
Awesome88
megvertük az előző heti 8.at, és zuhantunk 4-et, míg előttünk van 8 csapat rosszabb mérleggel.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Újra visszatért a remény 😊
A védelem hatalmas volt, igazi elit egység. Futás ellen parádésak voltunk, pedig top10-es a Bengals futóegysége. Viszont most még a mi liga utolsó RB szekciónk is túlteljesítette őket. Végre sikerült elkapni az irányítót is, nem csak a nyomás volt meg. Collins ismét a védelem legjobbja volt, a szokásos INT-el együtt, és a többiek is kezdenek felnőni hozzá. Eifert-et a két nagy játéka ellenére is remekül szedték le, ahogy Green sem tudott fickándozni (még ha a meccs végére meg is sérült). Most nem jött be a Hail Mary, Beckham felment és kifejelte az end zone-ból 😀

A támadósort csak annyi védelem illeti meg, hogy a speciális egység nem volt a helyzet magaslatán. Mi rendre a 20-on belülről indultunk, míg a Cincinati majdnem a félpályáról. Végezetül pedig Manning. Mindkét INT az ő lelkén szárad, a másodiknál pedig ahogy mosolygott... majdnem bedobtam a tv-t a távkapcsolóval.

Bizakodó vagyok a PO-t illetően. Remélhetőleg kitart a lendület és behúzzuk a két kötelezőt, bármilyen nehéz lesz is. 8-3 után még 2 W-t kellene behúzni a biztos rájátszáshoz a Steelers, Cowboys, Lions, Eagles, Skins ellen, ami nem tűnik lehetetlennek. Viszont egyenlőre jöjjenek a Medvék, ahol Jeffery & Long sem játszik majd.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ez azert nagyon wtf...
 www.espn.com/nfl/story/_/id/18044652/nfl-2016-week-11-power-rankings-dallas-cowboys-seattle-seahawks-new-england-patriots

NightBoY
Ugye? Erről beszéltem pár hete én is. A többi nagynál már ott vagyunk ahol kell, de az espn magából csinál már bohócot...
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
Nem baj, maradjunk is underdogok, az sokkal jobban fekszik nekünk.

Ez azert nagyon wtf...

NightBoY
több mint 9 éve
Ez azert nagyon wtf...

NightBoY
jah, hát ez így már tényleg elég vicces..
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Ez azert nagyon wtf...
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2016%2F1115%2Fnfl_pwr_rankings_1296x729.jpg
Week 11 NFL Power Rankings: Cowboys rise up to take over No. 1
An eight-game winning streak, a pair of rookie stars and a wave of momentum have Dallas crashing the party and taking over the top spot in this week's rankings.

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Azt gondolom, hogy egyre több csapat nem rúgja touch backre, mert az esetek nagy többségében nem hordják vissza a 25-ös vonaláig. Persze benne van egy nagyob visszahordás, de jópárszor látom, hogy az endzone vonaláig rúgják kickoff esetén.
gyurczi
igen, de nekünk ezt jobb lenne nem erőltetni inkább..
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ko0krlkegd2zavrmjqhr
Odell Beckham: Giants have 'Super Bowl defense'
Odell Beckham thinks the Giants have a Super Bowl defense. With Landon Collins leading the charge, New York looks poised to hit the playoffs for the first time since 2011. Conor Orr examines their prospects.

Neki elhiszem!😁

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!