New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
pláne hogy milyen erős a csoport!innen aki bejut azt tényleg nem lehet leírni...A ketto kozott 3 nyert meccs van max, amit szerintem barmelyik nfl csapat kepes hozni ha a csillagok ugy allnak, szoval szamomra a ketto ugyanaz 😊Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).PO vagy SB contenderre gondolsz ? 😊
Szerintem a steelers buko lesz, az utana levo ket home game-t kene hozni a det es a dal ellen. A philly 50-50, viszont Washingtonban altalaban jol szoktunk szerepelni.
szerk.: szezon elott szerintem mindenki alairta volna ezt a 12. hetben, szoval legyunk halasak eddig 😊
NightBoY
yooker
NightBoY
több mint 9 éve
A ketto kozott 3 nyert meccs van max, amit szerintem barmelyik nfl csapat kepes hozni ha a csillagok ugy allnak, szoval szamomra a ketto ugyanaz 😊Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).PO vagy SB contenderre gondolsz ? 😊
Szerintem a steelers buko lesz, az utana levo ket home game-t kene hozni a det es a dal ellen. A philly 50-50, viszont Washingtonban altalaban jol szoktunk szerepelni.
szerk.: szezon elott szerintem mindenki alairta volna ezt a 12. hetben, szoval legyunk halasak eddig 😊
NightBoY
yooker
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).PO vagy SB contenderre gondolsz ? 😊
NightBoY
több mint 9 éve
Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).Szerintem a steelers buko lesz, az utana levo ket home game-t kene hozni a det es a dal ellen. A philly 50-50, viszont Washingtonban altalaban jol szoktunk szerepelni.
Szerkesztette: NightBoY
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Próbáltam szelídebb vizekre evezni...nem gondoltam hogy ilyen érzékenyen érint a dolog azért egy picit túlreagálásnak érzem de Te tudod...na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
elég egyhangú lenne olvasgatni ugyanazt a 6-8 nevet folyamatosan... 😊
yooker
nagir
a másik témában sem tetszett minden természetesen de voitak benne teljesen hasznos hsz-ek is ( de ez csak az én véleményem)
mindenesetre hogy a Giants topicban legyen megbeszélve hogy kinek kicsoda az 5 kedvenc elkapója tényleg nem sok értelmét látom!ott az nfl csevegő topic például ott sokkal jobb helye lenne!
yooker
Lehet hogy túlreagáltam, de részedről is elég lett volna annyi, hogy 6-8 név fog keringeni és ennyi.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
de legalább mélyre hatóan, hihetetlen "fontos" statokkal alátámasztva megtudhattuk mennyire elit a seahawks offenzív csapata, és személyre szabott szakértői elemzéseket is olvashattuk, mindezt egy dallasi szurkoló felvezetése miatt.nem gondoltam hogy ilyen érzékenyen érint a dolog azért egy picit túlreagálásnak érzem de Te tudod...na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
yooker
nagir
a másik témában sem tetszett minden természetesen de voitak benne teljesen hasznos hsz-ek is ( de ez csak az én véleményem)
mindenesetre hogy a Giants topicban legyen megbeszélve hogy kinek kicsoda az 5 kedvenc elkapója tényleg nem sok értelmét látom!ott az nfl csevegő topic például ott sokkal jobb helye lenne!
yooker
te nem ilyenekért jársz ide a topicba??? shame on You. 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
nem gondoltam hogy ilyen érzékenyen érint a dolog azért egy picit túlreagálásnak érzem de Te tudod...na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
yooker
nagir
több mint 9 éve
na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
yooker
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
az se volt hátrány, hogy Z Miller kiesett, mert kb addig nehezen ment a követése is, a 4. negyedben pedig bele se gondolok mennyi lehetősége lehetett volna egészségesen...hát nemtom, szerintem az első félidőben a D teljesen rossz felfogásban játszott, messze az idei legszarabb teljesítményét nyújtotta. Ez nagyon nehezen magyarázható, de nem hiszem, h ez Milleren múlt elsősorban, igazából teljesen rossz ritmusban hívtuk a blitzeket, ebből lettek a szívások. A második félidőre viszont tökéleteset hozott a D, az offense-ben viszont pont akkor látszott, h sokkal több van, hiszen amíg szükség volt a pontokra addig könnyedén megfordították a meccset, aztán utána a hátralévő másfél negyedben meg haladtunk vagy 5 yardot összesen.
ozibozi
több mint 9 éve
az se volt hátrány, hogy Z Miller kiesett, mert kb addig nehezen ment a követése is, a 4. negyedben pedig bele se gondolok mennyi lehetősége lehetett volna egészségesen...
több mint 9 éve
ez igaz, és én alapvetően híve is vagyok az ilyen játéknak, de amikor éppen 6 pont az előnyöd, akkor elemi fontosságú egy FG-ért kockázatokat vállalni, mert brutál védekezés ide vagy oda, nagyon megszívhatod a végén, mert rohadt nehéz egy egész félidőre lenullázni egy akármilyen offense-t is. Szerencsére tegnap sikerült, de ettől még taktikailag hibás volt a "támadó"játékunk a meccs utolsó másfél negyedében. (plusz sajnos sok korábbi meccsen is tapasztalható volt ez, de eddig kb mindig megúsztuk/megoldotta a D)Ez mind szép és jó , de a tökös 4. kísérletek és a meccs végi konzervatív playhívások közti szakadékot nem értem...mintha 2 teljesen más ember hozná a döntéseket ! lehet hogy pont ez az amitől nem talál igazán magára ez az O! amikor megvan a bizalom feléjük megoldják !lásd 4.kísérletek...Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy itt nem külön offense és defense van, hanem egy csapatról beszélünk. Amikor 2011-ben Manning nyakában volt minden teher és hozta a game winning drive-okat akkor sem panaszkodott senki sem, hogy kb. mindent neki kellett megoldania. Ez nem erről szól. Inkább örülök annak, hogy most is és a múlt héten is úgy mehetett ki a végén a defense, hogy az ellenfél támadóknak nem sok esélye volt.
komolyan már attól boldog lennék ha nem minden egyes alkalommal futnánk az első playben ilyenkor csak valami változás legyen már 😊
A 7 győztes meccsből 5x kellett a végén ( és még előtte ki tudja hányszor ) a D-nek megállítani az ellenfelet a W-hez! Az O 2x tudott hozzátenni a legvégén ( Saints,Bengals)
Nem akarok nagyon finnyásnak tűnni ( bár lehet hogy már késő 😊 ) de ezeket nem értem...
yooker
Most a játékhívásokról még annyit felejtünk el, hogy iszonyat nagy szél volt, szvsz simán benne lehetett az is, hogy nem akartuk eladni a labdát. Persze ettől függetlenül sokkal több kellett volna, mert a 2. félidőben rögtön szereztünk két TD-t is, de az is érthető volt, hogy nem akartuk eladni a labdát + láttuk, hogy a fokozatosan gyengülő Bears offense nem sok mindent tud majd kezdeni.
Asbee
több mint 9 éve
Ez mind szép és jó , de a tökös 4. kísérletek és a meccs végi konzervatív playhívások közti szakadékot nem értem...mintha 2 teljesen más ember hozná a döntéseket ! lehet hogy pont ez az amitől nem talál igazán magára ez az O! amikor megvan a bizalom feléjük megoldják !lásd 4.kísérletek...Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy itt nem külön offense és defense van, hanem egy csapatról beszélünk. Amikor 2011-ben Manning nyakában volt minden teher és hozta a game winning drive-okat akkor sem panaszkodott senki sem, hogy kb. mindent neki kellett megoldania. Ez nem erről szól. Inkább örülök annak, hogy most is és a múlt héten is úgy mehetett ki a végén a defense, hogy az ellenfél támadóknak nem sok esélye volt.
komolyan már attól boldog lennék ha nem minden egyes alkalommal futnánk az első playben ilyenkor csak valami változás legyen már 😊
A 7 győztes meccsből 5x kellett a végén ( és még előtte ki tudja hányszor ) a D-nek megállítani az ellenfelet a W-hez! Az O 2x tudott hozzátenni a legvégén ( Saints,Bengals)
Nem akarok nagyon finnyásnak tűnni ( bár lehet hogy már késő 😊 ) de ezeket nem értem...
yooker
Most a játékhívásokról még annyit felejtünk el, hogy iszonyat nagy szél volt, szvsz simán benne lehetett az is, hogy nem akartuk eladni a labdát. Persze ettől függetlenül sokkal több kellett volna, mert a 2. félidőben rögtön szereztünk két TD-t is, de az is érthető volt, hogy nem akartuk eladni a labdát + láttuk, hogy a fokozatosan gyengülő Bears offense nem sok mindent tud majd kezdeni.
Szerkesztette: Asbee
több mint 9 éve
Vegre van elet a topikban 😀"végre"
NightBoY
sztem a Seahawks-nak egyértelműen jobb csapata van, mint nekünk, nálam ők jelenleg Top3 liga szinten, sőt sztem ők lesznek a SB NFC-s résztvevői.
Viszont ez a vita vagy mi ez (amit ráadásul nem is mi generáltunk) már nagyon unalmas. A kinek van jobb keze dolgot statisztikákkal alátámasztva taglalni meg úgy hülyeség ahogy van.. örüljenek Baldwinnak, Lockettnek meg a nemrég még a saját topicjukban is teljesen rendszeridegennek ítélt, azóta sztárrá váló Grahamnak, ha akkora zsenik, mi meg örülünk a Beckham-Shepard-Cruz triónak és mindenki elégedetten ejtheti a témát.
Annyit azért még hozzátennék, h ha ez a két elkapó+Eli (remélhetőleg jövőre) megkap majd akár csak egy közepes OL-t akkor nem lesz itt kérdés senki számára, h melyik WR corp az erősebb..
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Amit sokkal egyszerűbb mondani az TOP5 mondjuk.. Nálam a top5:Ez sokkal jobb téma, jöhet a top 5 WR lista mindenkitől. Csak aktív játékosok és mondjuk a sorrend nem számít csak az, hogy kit írsz bele:
-Julio Jones
-Antonio Brown
-Odell Beckham
-A.J Green
-Dez Bryant
krisz0621
TOP 5 WR nálam:
OBJ
Dez Bryant
Larry Fitzgerald
Antonio Brown
Julio Jones
nagir
több mint 9 éve
Amit sokkal egyszerűbb mondani az TOP5 mondjuk.. Nálam a top5:Ez sokkal jobb téma, jöhet a top 5 WR lista mindenkitől. Csak aktív játékosok és mondjuk a sorrend nem számít csak az, hogy kit írsz bele:
-Julio Jones
-Antonio Brown
-Odell Beckham
-A.J Green
-Dez Bryant
krisz0621
TOP 5 WR nálam:
OBJ
Dez Bryant
Larry Fitzgerald
Antonio Brown
Julio Jones

több mint 9 éve
Őszintén én nem éreztem korrektnek a vitát. Ilyen érvek mellett, hogy hát sérülten játszik. Ilyen ez a sport benne van. Az is számít ki mennyire strapabíró. Pl ilyen tekintetben Cruz elég komoly 2 éves sérülés után tud így játszani 😊 Oké hogy saját fiaitok Baldwin meg Lockett, de csak emiatt nem lesznek top 5 😊 Oké, hozhattok akármilyen statisztikát, de cáfolva a ti állításaitok közül párat, pl: jobb keze van... %.... annyira relatív, mert OBJ felé sokkal több kísérlet megy amikor Eli nem tudja mi van, és jóhogy emiatt rosszabb lesz a statja, meg mivel liga elit, őt alapból jobban figyelik és kettőzés is megy rá.cry seahawks cry. 😀ez oszt igen
GiantsMLBhunter
tök normális vita volt. minek kellenek az ilyenek?
braxa88
WR + TE corp jobb a giantsnek.
Nekem furán jött le a stílus és az állítások összessége. Én elfogadom, hogy nektek ők top meg stb, de itt ebben a topikban nem nagyon érdekel engem.
több mint 9 éve
Tényleg felesleges egymás piszkálása. A #kiajobbmessivagyronaldo vitához hasonló, eldönthetetlen problémakörrel állunk szemben, az ilyen disputa során kialakuló feszkót hagyjuk meg a soccer fanoknak.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
cry seahawks cry. 😀ez oszt igen
GiantsMLBhunter
tök normális vita volt. minek kellenek az ilyenek?
több mint 9 éve
cry seahawks cry. 😀
több mint 9 éve
Sziasztok! A " liga legjobb elkapója témába beszállva" sztem nem lehet így meghatározni. Mindenki a kedvenc csapatából választ vki monster-t és bemondja.. Kivéve azokat a csapatokat ahol jelen pillanatban nem lehet 1 kiemelkedő WR-t mondani. ( 49ers, Titans stb). Egyébként ez meg hétről hétre más, milyen matchupokba vannak kit kettőznek kit nem. Nem mindig a yardok száma mutatja meg ki milyen elit. Ha kettőznek a meccs 80%-ba baszhatod a yardjaidat. Amit sokkal egyszerűbb mondani az TOP5 mondjuk.. Nálam a top5:-Julio Jones
-Antonio Brown
-Odell Beckham
-A.J Green
-Dez Bryant
több mint 9 éve
99yardos TD az igen, | 2011ből |na pár érv Lockett mellett: robbanékonyabb, gyorsabb, jobb a keze, nagyobb benne big play potenciál, elkapás után veszélyesebb mint Sherpard és Cruz.+ forgalomban is kurvajól kap el, lásd tavalyi PO. ugy hirtelen ennyi.Hát, ha elkapás után tényleg veszélyesebb mint Cruz, akkor valóban nagyon ügyes kis elkapótok van, mert Victorunk 77 és 99 yardos td-t is szerzett, amikor egészséges volt, az ilyen 50-60 yardos poroszkálásokról nem beszélve, amiket néhanapján elszokott követni.
braxa88
vanek úr
Lockett PR-eknél láthatómit tudha kezében a labda, erre gondoltam mikor írtam h elkapás után, teháth mit tud labdával a kezében.
zátjuk már le, sokkal többet foglakozunk vele mint kéne 😀
több mint 9 éve
na pár érv Lockett mellett: robbanékonyabb, gyorsabb, jobb a keze, nagyobb benne big play potenciál, elkapás után veszélyesebb mint Sherpard és Cruz.+ forgalomban is kurvajól kap el, lásd tavalyi PO. ugy hirtelen ennyi.Hát, ha elkapás után tényleg veszélyesebb mint Cruz, akkor valóban nagyon ügyes kis elkapótok van, mert Victorunk 77 és 99 yardos td-t is szerzett, amikor egészséges volt, az ilyen 50-60 yardos poroszkálásokról nem beszélve, amiket néhanapján elszokott követni.
braxa88
több mint 9 éve
Én nálunk az offense-nél azt látom, hogy van egy felállított gameplan és az vagy működik vagy nem. Nem tudunk meccs közben lényegesen változtatni, van egy gépiesen begyakorolt játék és azt nyomatjuk. Próbálkoztunk pár trükkel, de azok nemigen jöttek be. Viszont amilyen futójátékot produkáltunk azzal nem is csoda, hogy benne van egy-egy neccesebb passz is Manningtől, túl sokat kell magára vállalnia. Szerencsére az elmúlt két hétben Jennings újra a jobb formáját hozta és szerintem ez lehet az első lépés ahhoz, hogy javuljunk a támadásokban. Először is nem lennénk olyan egydimenziósak. Másodszor Eli-nak eléggé fekszenek a play action passzok, futás nélkül ezek sem fognak működni. Harmadrészt a győzelem megtartásához is kell a futás. A no huddle miatt a tempó is magasabb mint Gilbride alatt volt (nincs delay of game 😀 ), emiatt viszont hajlamosak vagyunk arra, hogy egy percen belül visszaadjuk a labdát. Tavaly jobbak voltunk, így szerintem nem kérdés, hogy idén is jobbak tudunk lenni. A támadófal fokozatosan fejlődik, Manninget megvédik. Jó kis célpontjaink vannak, Beckham és Shepard bármikor robbantani tud, de Cruz is odabaszott már néha. A sorsolásunkra nem lehet panasz, én 10-6-ot vártam a szezon előtt és ezt tartom is. Már most javultunk az elmúlt évekhez képest és szerintem ez a kulcs. Persze most már kicsit csalódott lennék, ha nem lenne PO, 3 győzelmet valahogy szerezni kell. Ott egyébként szerintem nem a jelenlegi, hanem a decemberi forma lesz inkább a mérvadó. Nekünk szerintem nem is lehet vérmesebb célunk, csak hogy jussunk be, ott minden győzelem ajándék. Szerencsére senkinek nincsenek sztárallűrei, Beckham is beállt a sorba és nem az számít neki, hogy hány yardot + TD-t szerzett, hanem a győzelem. A győzelmek után nem véletlenül emeli ki kb. minden játékos, hogy team win volt. A 2. legfiatalabb HC a miénk, aki újonc is ebben a munkakörben és meghozta azokat a változásokat amiket remélhettünk. Emlékezzünk vissza a tavalyi évre amikor többször is az utolsó pillanatokban véreztünk el, akkor mit nem adtunk volna azért ha rossz játékkal is, de nyerünk. 2010 óta nem volt ilyen jó szériánk, ez pedig a játékosokat is összehozza, engem pedig megerősít abban, hogy jó úton haladunk.Ez mind szép és jó , de a tökös 4. kísérletek és a meccs végi konzervatív playhívások közti szakadékot nem értem...mintha 2 teljesen más ember hozná a döntéseket ! lehet hogy pont ez az amitől nem talál igazán magára ez az O! amikor megvan a bizalom feléjük megoldják !lásd 4.kísérletek...
Asbee
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Igen, ebben egyetértek veled, hogy torzulhatnak a számok egy meccsen, de az idei statisztikákban is kb hasonló adatokat találtam, és a tavalyi sorok is egész évre vonatkoznak, amiben van pl 100-150 target. Azért azzal a mintával már lehet dolgozni.Ha nem értitek félre, és nem lesz belőle flame, akkor kommentelek még egyet, mert ez egy érdekes téma.Az általad vázolt statokat alapján valóban igazad van. Csak az a baj ezzel, mint minden más statisztikai adattal, hogy mindenki arra használja, hogy igaza legyen.
Tavaly egyetlen egy db játékosnak volt jobb catch rate-je Baldwinnál (az egész ligát nézve), egy másik Hawks elkapónak, Tyler Lockettnek 😊
Lockett: 77,3%
Baldwin:77,2%
Beckham:61,5%
fantasyguru.com/football/subscribers/articles/2015wrcatchypt.php
Szóval a kiemelt résszel vitatkoznék. 16% különbség az nem kicsi, ellentétben óriási különbség.
Beckham 61,5% az kb éppen középmezőny.
Szerk: Nem kétségbe vonva, hogy ODB nagy "spíler",
Szerk2: Ideiből nem találtam hiteleset, de ha valaki talál, linkelhetné.
undisputedly
Csak egy egyszerű példa, miért nem mutatja ez, hogy kinek milyen keze van.
Ezt pár nappal korábban írtam a Bengals topicba a mecsünk után.
Green 7/11 (catch/target) volt a meccsen.
A négy incompleetből egyet JPP leütött, egyet OBJ kifejelt az endzoneból (hailmary).
A harmadik méterekkel az elkapó mögött földet ért.
A negyedik az oldalvonalnál volt, egy kézzel próbálta elkapni. Volt kontakt, de szinte elkaphatatlan volt a labda.
A 7/11 azt jelenti, hogy AJ 0,63 rate-je volt, holott a 4 targetből 3 esetben a labda a közelébe sem került.
Szerintem ez a stat nem mutatja meg kinek milyen keze van.
gyurczi
MINDAZONÁLTAL nem mondtam, hogy nem elit ODB, a kiemelt részre reagáltam, amely szerint neki van a legjobb keze a ligában. Mert ez nem igaz. Ettől még én is úgy látom, hogy egy WR teljesítményét csak részben határozza meg a catchrate, van rengeteg szegmens ami legalább annyira fontos (after catch playmaking ability, routerunning, blocking stbstb), szóval mielőtt valaki kimondja, hogy degradálom a teljesítményét, erről szó sincs, csak az nem igaz, hogy neki van a legjobb keze, habár tény, hogy képes ő is cirkuszi mutatványokba illő elkapásokra 😊.
Kb mindent elmondtam, amit szerettem volna, szóval nem kell flame 😊
Szerkesztette: undisputedly