New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Tényleg felesleges egymás piszkálása. A #kiajobbmessivagyronaldo vitához hasonló, eldönthetetlen problémakörrel állunk szemben, az ilyen disputa során kialakuló feszkót hagyjuk meg a soccer fanoknak.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
cry seahawks cry. 😀
GiantsMLBhunter
ez oszt igen

tök normális vita volt. minek kellenek az ilyenek?
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
cry seahawks cry. 😀
több mint 9 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Sziasztok! A " liga legjobb elkapója témába beszállva" sztem nem lehet így meghatározni. Mindenki a kedvenc csapatából választ vki monster-t és bemondja.. Kivéve azokat a csapatokat ahol jelen pillanatban nem lehet 1 kiemelkedő WR-t mondani. ( 49ers, Titans stb). Egyébként ez meg hétről hétre más, milyen matchupokba vannak kit kettőznek kit nem. Nem mindig a yardok száma mutatja meg ki milyen elit. Ha kettőznek a meccs 80%-ba baszhatod a yardjaidat. Amit sokkal egyszerűbb mondani az TOP5 mondjuk.. Nálam a top5:
-Julio Jones
-Antonio Brown
-Odell Beckham
-A.J Green
-Dez Bryant
több mint 9 éve
na pár érv Lockett mellett: robbanékonyabb, gyorsabb, jobb a keze, nagyobb benne big play potenciál, elkapás után veszélyesebb mint Sherpard és Cruz.+ forgalomban is kurvajól kap el, lásd tavalyi PO. ugy hirtelen ennyi.

braxa88
Hát, ha elkapás után tényleg veszélyesebb mint Cruz, akkor valóban nagyon ügyes kis elkapótok van, mert Victorunk 77 és 99 yardos td-t is szerzett, amikor egészséges volt, az ilyen 50-60 yardos poroszkálásokról nem beszélve, amiket néhanapján elszokott követni.
vanek úr
99yardos TD az igen, | 2011ből |
Lockett PR-eknél láthatómit tudha kezében a labda, erre gondoltam mikor írtam h elkapás után, teháth mit tud labdával a kezében.

zátjuk már le, sokkal többet foglakozunk vele mint kéne 😀
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
na pár érv Lockett mellett: robbanékonyabb, gyorsabb, jobb a keze, nagyobb benne big play potenciál, elkapás után veszélyesebb mint Sherpard és Cruz.+ forgalomban is kurvajól kap el, lásd tavalyi PO. ugy hirtelen ennyi.

braxa88
Hát, ha elkapás után tényleg veszélyesebb mint Cruz, akkor valóban nagyon ügyes kis elkapótok van, mert Victorunk 77 és 99 yardos td-t is szerzett, amikor egészséges volt, az ilyen 50-60 yardos poroszkálásokról nem beszélve, amiket néhanapján elszokott követni.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Én nálunk az offense-nél azt látom, hogy van egy felállított gameplan és az vagy működik vagy nem. Nem tudunk meccs közben lényegesen változtatni, van egy gépiesen begyakorolt játék és azt nyomatjuk. Próbálkoztunk pár trükkel, de azok nemigen jöttek be. Viszont amilyen futójátékot produkáltunk azzal nem is csoda, hogy benne van egy-egy neccesebb passz is Manningtől, túl sokat kell magára vállalnia. Szerencsére az elmúlt két hétben Jennings újra a jobb formáját hozta és szerintem ez lehet az első lépés ahhoz, hogy javuljunk a támadásokban. Először is nem lennénk olyan egydimenziósak. Másodszor Eli-nak eléggé fekszenek a play action passzok, futás nélkül ezek sem fognak működni. Harmadrészt a győzelem megtartásához is kell a futás. A no huddle miatt a tempó is magasabb mint Gilbride alatt volt (nincs delay of game 😀 ), emiatt viszont hajlamosak vagyunk arra, hogy egy percen belül visszaadjuk a labdát. Tavaly jobbak voltunk, így szerintem nem kérdés, hogy idén is jobbak tudunk lenni. A támadófal fokozatosan fejlődik, Manninget megvédik. Jó kis célpontjaink vannak, Beckham és Shepard bármikor robbantani tud, de Cruz is odabaszott már néha. A sorsolásunkra nem lehet panasz, én 10-6-ot vártam a szezon előtt és ezt tartom is. Már most javultunk az elmúlt évekhez képest és szerintem ez a kulcs. Persze most már kicsit csalódott lennék, ha nem lenne PO, 3 győzelmet valahogy szerezni kell. Ott egyébként szerintem nem a jelenlegi, hanem a decemberi forma lesz inkább a mérvadó. Nekünk szerintem nem is lehet vérmesebb célunk, csak hogy jussunk be, ott minden győzelem ajándék. Szerencsére senkinek nincsenek sztárallűrei, Beckham is beállt a sorba és nem az számít neki, hogy hány yardot + TD-t szerzett, hanem a győzelem. A győzelmek után nem véletlenül emeli ki kb. minden játékos, hogy team win volt. A 2. legfiatalabb HC a miénk, aki újonc is ebben a munkakörben és meghozta azokat a változásokat amiket remélhettünk. Emlékezzünk vissza a tavalyi évre amikor többször is az utolsó pillanatokban véreztünk el, akkor mit nem adtunk volna azért ha rossz játékkal is, de nyerünk. 2010 óta nem volt ilyen jó szériánk, ez pedig a játékosokat is összehozza, engem pedig megerősít abban, hogy jó úton haladunk.
Asbee
Ez mind szép és jó , de a tökös 4. kísérletek és a meccs végi konzervatív playhívások közti szakadékot nem értem...mintha 2 teljesen más ember hozná a döntéseket ! lehet hogy pont ez az amitől nem talál igazán magára ez az O! amikor megvan a bizalom feléjük megoldják !lásd 4.kísérletek...
komolyan már attól boldog lennék ha nem minden egyes alkalommal futnánk az első playben ilyenkor csak valami változás legyen már 😊
A 7 győztes meccsből 5x kellett a végén ( és még előtte ki tudja hányszor ) a D-nek megállítani az ellenfelet a W-hez! Az O 2x tudott hozzátenni a legvégén ( Saints,Bengals)
Nem akarok nagyon finnyásnak tűnni ( bár lehet hogy már késő 😊 ) de ezeket nem értem...

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Ha nem értitek félre, és nem lesz belőle flame, akkor kommentelek még egyet, mert ez egy érdekes téma.

Tavaly egyetlen egy db játékosnak volt jobb catch rate-je Baldwinnál (az egész ligát nézve), egy másik Hawks elkapónak, Tyler Lockettnek 😊

Lockett: 77,3%

Baldwin:77,2%

Beckham:61,5%

fantasyguru.com/football/subscribers/articles/2015wrcatchypt.php

Szóval a kiemelt résszel vitatkoznék. 16% különbség az nem kicsi, ellentétben óriási különbség.

Beckham 61,5% az kb éppen középmezőny.

Szerk: Nem kétségbe vonva, hogy ODB nagy "spíler",

Szerk2: Ideiből nem találtam hiteleset, de ha valaki talál, linkelhetné.
undisputedly
Az általad vázolt statokat alapján valóban igazad van. Csak az a baj ezzel, mint minden más statisztikai adattal, hogy mindenki arra használja, hogy igaza legyen.
Csak egy egyszerű példa, miért nem mutatja ez, hogy kinek milyen keze van.
Ezt pár nappal korábban írtam a Bengals topicba a mecsünk után.
Green 7/11 (catch/target) volt a meccsen.
A négy incompleetből egyet JPP leütött, egyet OBJ kifejelt az endzoneból (hailmary).
A harmadik méterekkel az elkapó mögött földet ért.
A negyedik az oldalvonalnál volt, egy kézzel próbálta elkapni. Volt kontakt, de szinte elkaphatatlan volt a labda.
A 7/11 azt jelenti, hogy AJ 0,63 rate-je volt, holott a 4 targetből 3 esetben a labda a közelébe sem került.
Szerintem ez a stat nem mutatja meg kinek milyen keze van.
gyurczi
Igen, ebben egyetértek veled, hogy torzulhatnak a számok egy meccsen, de az idei statisztikákban is kb hasonló adatokat találtam, és a tavalyi sorok is egész évre vonatkoznak, amiben van pl 100-150 target. Azért azzal a mintával már lehet dolgozni.

MINDAZONÁLTAL nem mondtam, hogy nem elit ODB, a kiemelt részre reagáltam, amely szerint neki van a legjobb keze a ligában. Mert ez nem igaz. Ettől még én is úgy látom, hogy egy WR teljesítményét csak részben határozza meg a catchrate, van rengeteg szegmens ami legalább annyira fontos (after catch playmaking ability, routerunning, blocking stbstb), szóval mielőtt valaki kimondja, hogy degradálom a teljesítményét, erről szó sincs, csak az nem igaz, hogy neki van a legjobb keze, habár tény, hogy képes ő is cirkuszi mutatványokba illő elkapásokra 😊.

Kb mindent elmondtam, amit szerettem volna, szóval nem kell flame 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Ha nem értitek félre, és nem lesz belőle flame, akkor kommentelek még egyet, mert ez egy érdekes téma.

Tavaly egyetlen egy db játékosnak volt jobb catch rate-je Baldwinnál (az egész ligát nézve), egy másik Hawks elkapónak, Tyler Lockettnek 😊

Szóval a kiemelt résszel vitatkoznék. 16% különbség az nem kicsi, ellentétben óriási különbség.

undisputedly
Az általad vázolt statokat alapján valóban igazad van. Csak az a baj ezzel, mint minden más statisztikai adattal, hogy mindenki arra használja, hogy igaza legyen.
Csak egy egyszerű példa, miért nem mutatja ez, hogy kinek milyen keze van.
Ezt pár nappal korábban írtam a Bengals topicba a mecsünk után.
Green 7/11 (catch/target) volt a meccsen.
A négy incompleetből egyet JPP leütött, egyet OBJ kifejelt az endzoneból (hailmary).
A harmadik méterekkel az elkapó mögött földet ért.
A negyedik az oldalvonalnál volt, egy kézzel próbálta elkapni. Volt kontakt, de szinte elkaphatatlan volt a labda.
A 7/11 azt jelenti, hogy AJ 0,63 rate-je volt, holott a 4 targetből 3 esetben a labda a közelébe sem került.
Szerintem ez a stat nem mutatja meg kinek milyen keze van.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Baldwin tényleg egy kurvajó WR lett, de Beckham azért más szint. Ő top3, Baldwin ott van mögöttük már közvetlenül, de tényleg hülyeség belemenni egy olyan vitába h jobb lenne mint Beckham.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
- Az elkapósor nálunk a jobb. Ez ízlések és pofonok, de OBJ a liga egyik legjobb elkapója. Nála jobb keze nem igen van senkinek a ligában], mellette pedig Cruz az előző WR1 volt, aki egy komoly sérülésből jön vissza és remekül teljesít, míg Shepard baromi jól játszik rookie létére. Egyénenként lehetne vitatkozni ki miben jobb, de szerintem OBJ jobb mint bárki nálatok, a többiek pedig nem annyival gyengébbek.
Awesome88

undisputedly
ez mind rendben van, csak tudod OBJ most ép Jerry Rice és még vagy egy tucat HOF player rekordjait döntögeti folyamatosan, és évről-évre ami a lényeg, folyamatosan, nem pedig egy kifutott szezonban, vagy pár meccsen. Biztos van jó pár stat amit nem ő vezet idén, tavaly,stb, de sokkal több van amit igen...😊 és ezek legtöbbjére az általad említett valóban kiváló elkapók még csak fel sem férnek

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
- Az elkapósor nálunk a jobb. Ez ízlések és pofonok, de OBJ a liga egyik legjobb elkapója. Nála jobb keze nem igen van senkinek a ligában], mellette pedig Cruz az előző WR1 volt, aki egy komoly sérülésből jön vissza és remekül teljesít, míg Shepard baromi jól játszik rookie létére. Egyénenként lehetne vitatkozni ki miben jobb, de szerintem OBJ jobb mint bárki nálatok, a többiek pedig nem annyival gyengébbek.
Awesome88

undisputedly
Kicsi rigó, repülj tovább 😊😊
Tényleg jó statok ,de ne itt magyarázd meg mért középszerű Odell.
😊 😊

Más.
Remélem hálaadáskor "Pokahontaszék" torkán letolják a pulykát a dallasiak. Mi lenyomjuk a clevleandet és picit megnyugodhatunk.
Bármi más esetben még nagyon nyitott marad a csoport
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 863 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Awesome88

Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
Awesome88
"Én össze sem tudnám hasonlítani a két egységet, annyira alapjaiban tér el a kettő. Ti inkább a futásra építetek, egy kiváló TE-vel és egy rohangáló irányítóval. Mi a passzjátékunkra és Eli-ra építünk, ezért a futójátékunk majdnem liga utolsó.
- A falunk erősebb mint a tiétek (nem nagy szó), amúgy is szerintem egy nagyon lesajnált egység a miénk, pedig nem olyan szörnyűek, ha mindenki egészséges és az ellenfél nem god módban tolja."
Awesome88

McAdoo nyilatkozatai alapján nála is a működő futásra épülne az egész Offense amit szeretne játszani, és nem fordítva -mint most- Eli-ra épülve elsődlegesen... Azonban ez csak ritkán működik folyamatosan, Ő pedig valóban nem változtat a hívásokon, ha működik, ha nem...Nyilván a fal miatt nem működik, ami lehet a saját képességeihez mérten próbál a legtöbbet kihozni, de vannak korlátok. DE Ha mint egység tud szintet lépni előre decemberig akkor lehet esélyünk, mert az edzőnk az nem fog változtatni a koncepción az látszik. (A futók amúgy szvsz bőven többre képesek, mint blokkolni)

ui. nekem speciel az kifejezetten tetszett az ötlet mikor Newhouse '6. falemberként' volt blokkoló TE, vagy mikor Sheppard is bent maradt blokkolóként erősítve a falat.,,,, Ezt Pugh sérülése keresztül húzta, de decemberben ha Ő is egészséges lesz + esetleg Beatty-vel megtámogatva(aki már feltünt a Special Team-ben pár snap erejéig) akár lehetne is valami ebből a koncepcióból.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Lockett a legnagyobb deep threat a csapatban. Elképesztően jó kezei vannak. Sajnos az elmúlt 2 hetet leszámítva az irányítónk sérült volt, és az O#-falban minősíthetetlen passprot volt, így a mélységi játékunk teljesen elveszett. Nem rajta múlt, hogy nem tudtunk olyan playeket hívni, amikhez development kell. Amúgy tavaly többször lett mindenféle hónap újonca. Elképesztően tehetséges gyerek.

ODB a liga egyik legjobb elkapója, de nem mondanám, hogy Baldwinnál jobb (azt sem, hogy rosszabb). Tavaly amikor értékelhető passprot volt, Baldwin olyan számokat hozott, hogy holtversenyben övé lett a legtöbb TD a ligában. Idén is hozza a szintet. És akkor ott van Graham, aki Top3 elkapó TE a ligában (Olsen,Gronk). Rawls tavaly a bokatöréséig vezette a ligát y/c-ben, valósággal berobbant a ligába. Prosise ide korai körös tehetség, elég sérülékeny, de ha játszik, kb olyan, mint DJ a Cardinalsban, elkapásban és futásban is veszélyes. Tegnap kb az első labdaérintésére futott egy 70+ yardos TD-t.

Aztán persze lehet, hogy ti is hasonló sorral rendelkeztek, nem követem annyira a többi csapatot, de általában azt mondják a szakik, meg az insiderek, hogy ligaelitek vagyunk skill poszton.

Amúgy teljesen felesleges a szájkarate arról, hogy ki a jobb. Egyértelmű, hogy jó csapatotok van, és vélhetően tényezők lesztek a rájátszásban, ott meg úgyis eldől, így vagy úgy. Én arra reagáltam, hogy a Giants egyértelműen jobb csapat valaki szerint, mint a Hawks. Ami akár igaz is lehet, de én pont máshogy látom. Nem hiszem, hogy egy ilyen ebyszélgetésnek eszkalálódnia kellene 😀
undisputedly
Ez a vita azért értelmetlen, mert egy Dallas fan dobta be a témát, ti mégsem vele beszélitek meg, hanem a Giants topic résztvevőit hergelitek azzal, hogy ez jobb, meg az jobb, egyéb odaszólogatások mellett (tisztelet a kivételnek).
Én össze sem tudnám hasonlítani a két egységet, annyira alapjaiban tér el a kettő. Ti inkább a futásra építetek, egy kiváló TE-vel és egy rohangáló irányítóval. Mi a passzjátékunkra és Eli-ra építünk, ezért a futójátékunk majdnem liga utolsó.
- A falunk erősebb mint a tiétek (nem nagy szó), amúgy is szerintem egy nagyon lesajnált egység a miénk, pedig nem olyan szörnyűek, ha mindenki egészséges és az ellenfél nem god módban tolja.
- TE sor nálatok jobb, nálunk Tye az elkapni tud kategória, ennél több nem kell (kellene de nincs).
- Futósor is nálatok a jobb, de főként a beállítottság miatt. Nálunk az RB-k csak blokkolni vannak, és hogy működjön a play action. Ők is inkább elkapók, bár pont ezért is néha sikerül meglepni az ellent 1-2 nagyobb futással. Rawls meg amúgy ha soha nem egészséges, akkor az is sokat jelent, mert valaki lehet szuper, meg irtó tehetséges, ha soha nem tud játszani. De most visszatért, szóval bizonyíthat.
- Az elkapósor nálunk a jobb. Ez ízlések és pofonok, de OBJ a liga egyik legjobb elkapója. Nála jobb keze nem igen van senkinek a ligában, mellette pedig Cruz az előző WR1 volt, aki egy komoly sérülésből jön vissza és remekül teljesít, míg Shepard baromi jól játszik rookie létére. Egyénenként lehetne vitatkozni ki miben jobb, de szerintem OBJ jobb mint bárki nálatok, a többiek pedig nem annyival gyengébbek.
- Irányító poszt pedig megint stílus kérdése. Mind2 tökéletesen illik a csapatába, bár Wilson konstans jobban felhúzza a ti off. mint Eli a miénket.
Én nem mondom melyik a jobb, melyik a rosszabb. Ha jó napjuk van megállíthatatlanok, ha rossz, arra ott van az Arizona elleni meccsetek példának. Nálunk azért ennyire szélsőséges leolvadások ritkán vannak, de előfordul.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Lockett a legnagyobb deep threat a csapatban.
undisputedly
Néhány visítva röhögő játékos a teljesség igénye nélkül: Julio Jones, T.Y. Hilton, Dez Bryant, Marvin Jones
empty taxi
utóbbiak mióta tolják a Hawksban ? lemaradtam valamiről? 😊
yooker
My bad, félreolvastam. Töröltem a hsz-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Lockett a legnagyobb deep threat a csapatban. Elképesztően jó kezei vannak. Sajnos az elmúlt 2 hetet leszámítva az irányítónk sérült volt, és az O#-falban minősíthetetlen passprot volt, így a mélységi játékunk teljesen elveszett. Nem rajta múlt, hogy nem tudtunk olyan playeket hívni, amikhez development kell. Amúgy tavaly többször lett mindenféle hónap újonca. Elképesztően tehetséges gyerek.

ODB a liga egyik legjobb elkapója, de nem mondanám, hogy Baldwinnál jobb (azt sem, hogy rosszabb). Tavaly amikor értékelhető passprot volt, Baldwin olyan számokat hozott, hogy holtversenyben övé lett a legtöbb TD a ligában. Idén is hozza a szintet. És akkor ott van Graham, aki Top3 elkapó TE a ligában (Olsen,Gronk). Rawls tavaly a bokatöréséig vezette a ligát y/c-ben, valósággal berobbant a ligába. Prosise ide korai körös tehetség, elég sérülékeny, de ha játszik, kb olyan, mint DJ a Cardinalsban, elkapásban és futásban is veszélyes. Tegnap kb az első labdaérintésére futott egy 70+ yardos TD-t.

Aztán persze lehet, hogy ti is hasonló sorral rendelkeztek, nem követem annyira a többi csapatot, de általában azt mondják a szakik, meg az insiderek, hogy ligaelitek vagyunk skill poszton.

Amúgy teljesen felesleges a szájkarate arról, hogy ki a jobb. Egyértelmű, hogy jó csapatotok van, és vélhetően tényezők lesztek a rájátszásban, ott meg úgyis eldől, így vagy úgy. Én arra reagáltam, hogy a Giants egyértelműen jobb csapat valaki szerint, mint a Hawks. Ami akár igaz is lehet, de én pont máshogy látom. Nem hiszem, hogy egy ilyen ebyszélgetésnek eszkalálódnia kellene 😀
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Én nálunk az offense-nél azt látom, hogy van egy felállított gameplan és az vagy működik vagy nem. Nem tudunk meccs közben lényegesen változtatni, van egy gépiesen begyakorolt játék és azt nyomatjuk. Próbálkoztunk pár trükkel, de azok nemigen jöttek be. Viszont amilyen futójátékot produkáltunk azzal nem is csoda, hogy benne van egy-egy neccesebb passz is Manningtől, túl sokat kell magára vállalnia. Szerencsére az elmúlt két hétben Jennings újra a jobb formáját hozta és szerintem ez lehet az első lépés ahhoz, hogy javuljunk a támadásokban. Először is nem lennénk olyan egydimenziósak. Másodszor Eli-nak eléggé fekszenek a play action passzok, futás nélkül ezek sem fognak működni. Harmadrészt a győzelem megtartásához is kell a futás. A no huddle miatt a tempó is magasabb mint Gilbride alatt volt (nincs delay of game 😀 ), emiatt viszont hajlamosak vagyunk arra, hogy egy percen belül visszaadjuk a labdát. Tavaly jobbak voltunk, így szerintem nem kérdés, hogy idén is jobbak tudunk lenni. A támadófal fokozatosan fejlődik, Manninget megvédik. Jó kis célpontjaink vannak, Beckham és Shepard bármikor robbantani tud, de Cruz is odabaszott már néha. A sorsolásunkra nem lehet panasz, én 10-6-ot vártam a szezon előtt és ezt tartom is. Már most javultunk az elmúlt évekhez képest és szerintem ez a kulcs. Persze most már kicsit csalódott lennék, ha nem lenne PO, 3 győzelmet valahogy szerezni kell. Ott egyébként szerintem nem a jelenlegi, hanem a decemberi forma lesz inkább a mérvadó. Nekünk szerintem nem is lehet vérmesebb célunk, csak hogy jussunk be, ott minden győzelem ajándék. Szerencsére senkinek nincsenek sztárallűrei, Beckham is beállt a sorba és nem az számít neki, hogy hány yardot + TD-t szerzett, hanem a győzelem. A győzelmek után nem véletlenül emeli ki kb. minden játékos, hogy team win volt. A 2. legfiatalabb HC a miénk, aki újonc is ebben a munkakörben és meghozta azokat a változásokat amiket remélhettünk. Emlékezzünk vissza a tavalyi évre amikor többször is az utolsó pillanatokban véreztünk el, akkor mit nem adtunk volna azért ha rossz játékkal is, de nyerünk. 2010 óta nem volt ilyen jó szériánk, ez pedig a játékosokat is összehozza, engem pedig megerősít abban, hogy jó úton haladunk.
Asbee
jó a 10-6, valószínű az egy 5. hely a playoffban és sanszos, hogy az NFC North győztest kell meglátogatni
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott
félre lettem értve nagyon. nekem az nem tetszett, hogy míg nálunk egyedül OBJ volt megemlítve nélkül és mki más a többiek kupacban volt, nálatok meg az is meg volt említve (és ezáltal ki is emelve), aki már játszott kis túlzással kb Wilsonnal 3 tétmeccset. közben meg a számok mást mutatnak nem picit.
csebi
akkor ujra:
Baldwin, graham, lockett, richardson, kearse, prosise, rawls > beckham, shepard, lewis, cruz, tye, jennings

remélem így oké 😀
braxa88
persze, ebbe nem lehet belekötni igazad van. 7>6. de ezt már kb minden első osztályos is tudja. 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
félre lettem értve nagyon. nekem az nem tetszett, hogy míg nálunk egyedül OBJ volt megemlítve nélkül és mki más a többiek kupacban volt, nálatok meg az is meg volt említve (és ezáltal ki is emelve), aki már játszott kis túlzással kb Wilsonnal 3 tétmeccset. közben meg a számok mást mutatnak nem picit.
csebi
akkor ujra:
Baldwin, graham, lockett, richardson, kearse, prosise, rawls > beckham, shepard, lewis, cruz, tye, jennings

remélem így oké 😀
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
úú ez erős volt srácok, ne erőltessétek 😀
béke.
braxa88
Tenyeket linkeltem.

Mas: elozo heti WIN-el azt hiszem 4 helyet csusztunk az ESPN power rankingen, lehet tippelnem az e heti WIN-el hany helyet fogunk csuszni? Lehet vegre kikerulunk a top 20-bol? Holnapra minden kiderul 😊
NightBoY
várj tények:
idén sokkal jobb Osweiler mint Romo!
braxa88
Ez a pelda esetleg akkor allna meg a helyet ha Locket nem jatszana es ugy hasonlitanank ossze oket. Ellenben jatszik, minden meccsen, es igy is mind a harom kezdo WR-unk minden statban veri. Peace
NightBoY
szerkeztettem a hsz előbb.
lényeg: sérülten játszott.

az a vicces, h kijelented h X-nél jobb Y, ugy h Y-t nem látod játszani.
mert nyílván nem láttad ha nem tudod h a csávó sérült volt.

ne statokbol induljunk már ki. ennyit kérek. és nem támadlak. csak felhúz ha vki statok (vagy PFFt) hangoztat magabiztosan ugy h közben az adott játékost nem látja játszani.
braxa88
Nem tudom mit varsz, idejossz a giants topicba es hangoztatod h a skill playereitek a legjobbak a ligaban de a mieinknel aztan meg tuti.
Majd jon valaki es ellentmond neked, es mivel cafolni nem tudod, belemesz az "csak azert is jobb mert en azt mondom" vitaba. Statokat hagyjuk akkor mert vegulis nem szamitanak szerinted sem, meg hat a HC-nk is megmondta.
Akkor mi szamit szerinted? TDk? Lockettnek meg iden nem volt. Vagy az is stat? (bar mondjuk a focit pontokra jatszak szoval eleg fontos).
Serulten jatszott? Es? ha tudott jatszani akkor nem volt serult.
De legyen igazad, vegyuk az elmult ket meccsen elert teljesitmenyet sum. (akkor mar nem volt serult te mondtad). 5 elkapas, 0 td, kb. 100 yard. Inkabb nem is ragozom tovabb...
Egyeduli erved eddig, hogy azert jobb mert Te ugy latod? Ezzel nem tudok vitatkozni... marmint, mondd meg nekem, hogy cafoljam ezt meg? 😀 Amugy kb 3 vagy 4 meccseteket lattam iden, az elmult kettot peldaul igen (es ugye itt mar nem volt serult). Szoval ez alapjan is ki tudom jelenteni, hogy beferne hozzank mert jo jatekos (es ez teny), 3-4. embernek / visszahordonak.
NightBoY

hagyjuk a vitát, ha szted csak az a játékos lehet jobb akinek jobbak a statisztikái.
Én nem jelentettem h ki h mi skill játékosaink a legjobbak (undi volt), csak h jobbak mint a giantsé. Nektek van 3 jó WR és ennyi, nekünk 2-3 jó WR (össz a giants WR corp a jobb), egy top TE, és két fasza RB. Sztem összességében a seahawksé a jobb.
zárjuk le. tökmindegy, hülyeségen megy a vita.
POban eldöntik a srácok 😉

Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
béke.
braxa88
Tenyeket linkeltem.

Mas: elozo heti WIN-el azt hiszem 4 helyet csusztunk az ESPN power rankingen, lehet tippelnem az e heti WIN-el hany helyet fogunk csuszni? Lehet vegre kikerulunk a top 20-bol? Holnapra minden kiderul 😊
NightBoY
várj tények:
braxa88
Ez a pelda esetleg akkor allna meg a helyet ha Locket nem jatszana es ugy hasonlitanank ossze oket. Ellenben jatszik, minden meccsen, es igy is mind a harom kezdo WR-unk minden statban veri. Peace
NightBoY

ne statokbol induljunk már ki. ennyit kérek. és nem támadlak. csak felhúz ha vki statok (vagy PFFt) hangoztat magabiztosan ugy h közben az adott játékost nem látja játszani.
braxa88
Nem tudom mit varsz, idejossz a giants topicba es hangoztatod h a skill playereitek a legjobbak a ligaban de a mieinknel aztan meg tuti.
Majd jon valaki es ellentmond neked, es mivel cafolni nem tudod, belemesz az "csak azert is jobb mert en azt mondom" vitaba. Statokat hagyjuk akkor mert vegulis nem szamitanak szerinted sem, meg hat a HC-nk is megmondta.
Akkor mi szamit szerinted? TDk? Lockettnek meg iden nem volt. Vagy az is stat? (bar mondjuk a focit pontokra jatszak szoval eleg fontos).
Serulten jatszott? Es? ha tudott jatszani akkor nem volt serult.
De legyen igazad, vegyuk az elmult ket meccsen elert teljesitmenyet sum. (akkor mar nem volt serult te mondtad). 5 elkapas, 0 td, kb. 100 yard. Inkabb nem is ragozom tovabb...
Egyeduli erved eddig, hogy azert jobb mert Te ugy latod? Ezzel nem tudok vitatkozni... marmint, mondd meg nekem, hogy cafoljam ezt meg? 😀 Amugy kb 3 vagy 4 meccseteket lattam iden, az elmult kettot peldaul igen (es ugye itt mar nem volt serult). Szoval ez alapjan is ki tudom jelenteni, hogy beferne hozzank mert jo jatekos (es ez teny), 3-4. embernek / visszahordonak.

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
béke.
braxa88
Tenyeket linkeltem.

NightBoY
várj tények:
braxa88
NightBoY