New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Hogy eshetünk ki 11 győzelemmel? Kétlem h a Bucs vagy a Vikings nem veszít már meccset és ezzel együtt a Lions vagy a Falcons is legalább ilyen mérleggel zár. Azért ehhez nagyon kicsi esély van, a 11 W PO-t jelentene. Ha pedig esetleg 10-6-tal kiesnénk szerintem akkor is jár a piros pont, de persze csalódott lennék. 2011 után rájátszást akarok már és nagyon remélem, hogy levetkőzt ezt a rossz szokást, hogy elkúrjuk a szezon végét.Meg kell verni a Browns-t, nincs mese, bár korábban már bíztam benne, hogy egy győzelmet összekaparnak a meccsünkig, de így sem lehet semmi kifogás. A Steelers is verhető, persze az nem lesz egyszerű, de 4 éve simán nyertek ellenünk, vissza kéne vágni. És hát nem lenne rossz érzés ha ezzel kisöpörnénk az AFC North-ot. A Lions ellen nagy szenvedést várok mindkét csapattól és hát a három csoportmeccs... Nem bánnám ha az Eagles leszakadna addig, de ha akkor sem tudnánk megverni őket akkor húzzuk le magunkat.
Nehezebb a sorsolás mint volt az elmúlt hetekben, de nem megoldhatatlan. 10-6-ot vártam a szezon előtt, az tartható. Nem is bánom a nehezebb ellenfeleket, ha csinálunk egy jobb sorozatot az a rájátszásra is lendületet adhat. Sztem jelenleg a PO-ba jutás a reális cél, ott minden győzelem ajándék. Persze ez nem jelenti azt, hogy feltartott kézzel kell kimenni és hogy csak turistáskodni menjünk oda, azért közel sem biztos, hogy mi lennénk a legkellemesebb ellenfél.
több mint 9 éve
sztem 10-6 elég lenne, de az se lesz könnyű4 meccset kell nyerni a 6-ból nagyon úgy néz ki!hát akkor Wild Cardra lehet hajtani... nem láttam végig deJah, hát Dallas ellen egyértelműen a futás megállítás lenne a kulcs, csak nem nagyon sikerül senkinek, így meg dominálni tudják az órát és pihentetni az amúgy max közepes védelmüket. Én továbbra is az OL-ükben látom a siker okát.
Cousins 450 yardot pakolt fel Prescott pedig csak 195-öt és Zeke sem futotta szét magát (szerk: bocs azért 160 körül megont hoztak összesen..)
mégis behúzta a Boys! számunkra egyik sem hangzik túl jól....
elképesztő amúgy ( nyilván a futás elleni berendezkedés + fal miatt is ) mennyire nem lehet nyomást tenni Dak-ra! ha pedig van is egy minimális azt meg könnyedén megoldja!
a Skins passzjátéka szintén nagyon nagyon durva....
yooker
A Redskinst egyébként komplettebb csapatnak tartom, de ők sem tudtak ezzel az OL-el mit kezdeni és így végül is a Dallas tudott dominálni megint. Mindkét csapat erős + a Philly is jó, főleg védekezésben, ott a támadó oldal még nem állt össze annyira, különben nem is tudom mi lenne ebben a csoportban..
A Steelerst absz verhetőnek gondolom, kár hogy idegenben lesz a meccs, otthon magunkat tartottam volna esélyesebbnek, így azért max 50-50 az is, a védelmük sztem kifejezetten gyenge most, támadó oldalon meg van a BB-Brown-Bell trió akiket nyilván nem könnyű megfogni, de ha nem épp ellenünk fognak nagyot gálázni, akkor sztem alapvetően kedvezőek a matchupok nekünk azon a meccsen.
A Detroit szintén absz ki-ki meccs, hasonlóan szerepelnek, mint mi, az összes meccsüket szorosan, a végjátékban nyerik, akárcsak mi, remélem ellenünk nem jön össze nekik mert az egy absz kulcs meccs lesz a PO szempontjából. (szerencsére hazai pályán)
Szesze
bár még akár 11 W-vel is kieshetünk , de azért ezzel remélem nem nagyon kell számolni...
jó lenne behúzni a Steelerst és a Lionst meg persze a Brownst!
egy hangyafasznyival talán ezek tűnnek tényleg könnyebbnek!
mert akkor a 3 rohadt nehéz csop meccsből elég lenne csak 1!
persze PO szempontból a tökéletes az lenne ha Dallas és Steelers bukó után inkább a legvégén pörögnénk fel és 2 komoly csoport rangadót hozva (Skins,Eagles) + DET érnénk oda ! 😉
yooker
több mint 9 éve
4 meccset kell nyerni a 6-ból nagyon úgy néz ki!hát akkor Wild Cardra lehet hajtani... nem láttam végig deJah, hát Dallas ellen egyértelműen a futás megállítás lenne a kulcs, csak nem nagyon sikerül senkinek, így meg dominálni tudják az órát és pihentetni az amúgy max közepes védelmüket. Én továbbra is az OL-ükben látom a siker okát.
Cousins 450 yardot pakolt fel Prescott pedig csak 195-öt és Zeke sem futotta szét magát (szerk: bocs azért 160 körül megont hoztak összesen..)
elképesztő amúgy ( nyilván a futás elleni berendezkedés + fal miatt is ) mennyire nem lehet nyomást tenni Dak-ra! ha pedig van is egy minimális azt meg könnyedén megoldja!
yooker
A Redskinst egyébként komplettebb csapatnak tartom, de ők sem tudtak ezzel az OL-el mit kezdeni és így végül is a Dallas tudott dominálni megint. Mindkét csapat erős + a Philly is jó, főleg védekezésben, ott a támadó oldal még nem állt össze annyira, különben nem is tudom mi lenne ebben a csoportban..
A Steelerst absz verhetőnek gondolom, kár hogy idegenben lesz a meccs, otthon magunkat tartottam volna esélyesebbnek, így azért max 50-50 az is, a védelmük sztem kifejezetten gyenge most, támadó oldalon meg van a BB-Brown-Bell trió akiket nyilván nem könnyű megfogni, de ha nem épp ellenünk fognak nagyot gálázni, akkor sztem alapvetően kedvezőek a matchupok nekünk azon a meccsen.
A Detroit szintén absz ki-ki meccs, hasonlóan szerepelnek, mint mi, az összes meccsüket szorosan, a végjátékban nyerik, akárcsak mi, remélem ellenünk nem jön össze nekik mert az egy absz kulcs meccs lesz a PO szempontjából. (szerencsére hazai pályán)
Szesze
bár még akár 11 W-vel is kieshetünk , de azért ezzel remélem nem nagyon kell számolni...
jó lenne behúzni a Steelerst és a Lionst meg persze a Brownst!
egy hangyafasznyival talán ezek tűnnek tényleg könnyebbnek!
mert akkor a 3 rohadt nehéz csop meccsből elég lenne csak 1!
persze PO szempontból a tökéletes az lenne ha Dallas és Steelers bukó után inkább a legvégén pörögnénk fel és 2 komoly csoport rangadót hozva (Skins,Eagles) + DET érnénk oda ! 😉
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
nem semmi lenne ha ketten is a mi csoportunkból kerülnének Wild card-ra idén. kicsi az esély, de van azért...Marha messze még a vége, elég csak 2 hetet kiengedni(besérülni, stb) bárkinek és átrajzolódik a térkép...óriási poén lenne, ha az utolsó fordulós skins - giants meccsen mindkettőnek jó lenne az X a wildcardhoz. láthatnánk egy ilyen megegyezéses laza edzést hu.wikipedia.org/wiki/NSZK%E2%80%93Ausztria_(1982-es_labdar%C3%BAg%C3%B3-vil%C3%A1gbajnoks%C3%A1g) , a legdurvább vicc kedvéért mindkét csapat 1st &10-re is csak puntolgatna
ozibozi
több mint 9 éve
hát akkor Wild Cardra lehet hajtani... nem láttam végig deJah, hát Dallas ellen egyértelműen a futás megállítás lenne a kulcs, csak nem nagyon sikerül senkinek, így meg dominálni tudják az órát és pihentetni az amúgy max közepes védelmüket. Én továbbra is az OL-ükben látom a siker okát.
yooker
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
hát akkor Wild Cardra lehet hajtani... nem láttam végig de Cousins 450 yardot pakolt fel Prescott pedig csak 195-öt és Zeke sem futotta szét magát (szerk: bocs azért 160 körül megont hoztak összesen..)
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Én őrülök, hogy erős a csoport, mert innen van értelme tovább jutni, nem csak potyautasok lesznek akik innen tovább mennek.
több mint 9 éve
nem semmi lenne ha ketten is a mi csoportunkból kerülnének Wild card-ra idén. kicsi az esély, de van azért...Marha messze még a vége, elég csak 2 hetet kiengedni(besérülni, stb) bárkinek és átrajzolódik a térkép...hát ugye az éppen most játszó két csapat a fő rivális a WC-ra.. sztem kifejezetten nagy esély van a 3 NFC East-esre idén
ozibozi
több mint 9 éve
Igazából nekem tök8, mindkét csapat mellett vannak érvek, de úgy vagyok vele, hogy nem másra kell figyelni ahhoz ha rájátszásba akarunk jutni
több mint 9 éve
Mondjuk mindenki úgy kezeli a Dallast, mint aki már rég behúzta a csoportot, közben meg ha mondjuk ma kikap, mi meg nyerünk vasárnap, akkor már csak 1 meccs a különbség és otthon fogunk velük játszani a visszavágón úgy, h idegenben vertük őket. Szóval még messze nem lefutott ez sem.
több mint 9 éve
Amúgy kinek is szurkolunk akkor este? Mert én még nem nagyon tudtam dönteni mi lenne nekünk a jobb!😀Természetesen a tehenészeknek kell a drukk. Pokahontaszék még nagyon jól állnak. Kell egy kis légtér. Mi van ,ha a barnák erőre kapnak( én ettől nem félek).
yooker
Tudjátok mit, átgondoltam és azt mondom nyerjen a skins, mi pedig hajtsunk a csoportelsőségre. Merjünk nagyot álmodni.
több mint 9 éve
Amúgy kinek is szurkolunk akkor este? Mert én még nem nagyon tudtam dönteni mi lenne nekünk a jobb!😀Én is azt mondom, hogy nyerjen a Dal, mert akkor lemarad egy picit az a Was, akiktől kikaptunk. Nem hiszek benne, hogy a kóvbojokat utól tudnánk érni, igy viszont a wild card helyet kell védeni. Ebből a szempontból a délutáni meccsen a vikingek győzelme lenne nekünk jó, nyerjék csak meg a csoportjukat, és mi versenyezzunk azzal a lions-szal, akiket még meg tudunk verni. A vikingekkel szemben holtverseny eseten alulmaradunk, ezt már nem tudjuk kijavítani.
yooker
több mint 9 éve
Amúgy kinek is szurkolunk akkor este? Mert én még nem nagyon tudtam dönteni mi lenne nekünk a jobb!😀szurkolni senkinek se 😊 talán a Dallas győzelme jobb lenne nekünk, mert többet nyerünk azzal, ha kicsit leszakad a Redskins, mint amennyit nyernénk azzal, hogy lőtávolságba kerül a Dallas (ráadásul Was-tól kikaptunk)
yooker
A Vikings-Detroit meccs is érdekes a wild card miatt, de ott se igazán lehet eldönteni, h mi lenne nekünk a jó.
több mint 9 éve
Amúgy kinek is szurkolunk akkor este? Mert én még nem nagyon tudtam dönteni mi lenne nekünk a jobb!😀
több mint 9 éve
Ha már a D. Kinti fórumon olvastam egy érdekes felvetést, DRC és Apple vonatkozásában. Mindkettő a Skins ellen sérült meg, Alma pár snappet, DRC 40 feletti snappet játszott. A Vikes ellen egyik sem játszott, a GB ellen csak DRC, de ő sem volt még az igazi. Amióta visszatértek, valamint a sérülésük előtt a meccseket nyertük mind. Valószínű, hogy kulcsfontosságúak a D-ben, a passrush javulásában is lehet szerepük. Applenek voltak hibái, hullámzó, de valszeg be fog válni, az eddigiek alapján.Biztos van ebben is valami de az O mindkét meccsen pocsék volt.. Szóval inkább múlott rajtuk!
gyurczi
több mint 9 éve
Ha már a D. Kinti fórumon olvastam egy érdekes felvetést, DRC és Apple vonatkozásában. Mindkettő a Skins ellen sérült meg, Alma pár snappet, DRC 40 feletti snappet játszott. A Vikes ellen egyik sem játszott, a GB ellen csak DRC, de ő sem volt még az igazi. Amióta visszatértek, valamint a sérülésük előtt a meccseket nyertük mind. Valószínű, hogy kulcsfontosságúak a D-ben, a passrush javulásában is lehet szerepük. Applenek voltak hibái, hullámzó, de valszeg be fog válni, az eddigiek alapján.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Ezért nem kell túl sokat a statokkal foglalkozni, aki látja a meccseket azért az tisztában van vele, h ez a védelem igen jó idén. Nem elit, de nagyon jó, akár SBre is elég lehetne.. nyilván ehhez az offense-nek kellene felnőni, amiben potenciál alapján szintén megvan a lehetőség, kérdés összeállnak-e még idén annyira. (sztem nem, mert ahhoz túl vékony ez az OL, de azért persze én is reménykedem, h hátha😊
több mint 9 éve
Csak hogy megerősítsem, Asbee bírta a Spanglit ( 😉 ), mondván, hogy anno amikor SB csapat voltunk ő ugye az erős védőfalra épített, ami tavaly nagyon nem volt meg, hála a parádés emberállománynak, JPP tüzijátékának, vagy Hankins korai sérülésének. Ellenben idén ez rendelkezésére áll, szóval a szezon végén ítélkezzünk.oké, akkor tényleg kevertem a dolgokat, bocs, yooker reakciója is meglepett, tőle meg úgy emlékeztem, h támogatta a jövetelét 😊 hiába, öregszemNot so fast. Vszínű keverjük kicsit a dolgokat, én úgy voltam vele mikor a 2014-es szezon után jött, hogy jól fog jönni a váltás, mert Fewell egyre jobban felsült. Az általános elgondolás az volt, hogy Spanglinak is lefőtt a kávé, nagyot fogunk bukni a visszatérésével, rossz döntés ő. Ezzel szemben én úgy gondoltam, hogy megérdemel egy újabb esélyt nálunk és kár előre ítélkezni (majd ha felsül utána). Pár dolog nem tetszett tavaly, de nem küldtem volna el, egy év után nem nagyon zavarnék el HC-t, DC-t, OC-t, max extrém esetben. Ráadásul én akartam talán a legjobban első körös védőt a drafton. Szvsz ez is jelzi h miben láttam a tavalyi gondok elsődleges után. Sztem Fewell esetével keverted az egészet, őt valóban el akartam zavarni két éve, de tavaly Spagnuolo-t nem.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
(A ligaelit offense kérdéskörét most nem is hozom elő inkább 😊 )
Szesze
Asbee
Szesze
Nagyon csalókák a statok, rengeteget van fent a D, ezért jóval többet is kap. Itt egy rövid szösszenet egy másik oldalról, és itt azt még meg sem említik, hogy a legjobb Red Zone védelem a miénk.hát igen élénk fantáziád van akkor 😊én a tavalyi védelemben is láttam a fantáziát, a legtöbb meccsen nem volt olyan kilátástalan a dolog, mint ahogy a statok mutatják (ugyanez fordítva igaz az offense-re), de az a keret egyszerűen szar volt, nem lehetett belőle többet kihozni.számomra amúgy picit Spags is megfejthetetlen talány. mikor először volt nálunk, akkor nagyon szép playeket rajzolt fel (mlb bliz, olyan lb blitz, hogy snap után tesz két lépést hátra zónázni majd indul, folyamatosan felpakol 9 embert a védőfalhoz, aztán volt, hogy senki sem blitzelt volt, hogy heten stb), erre tavaly a szegény alapanyag ellenére is, minden fantáziát nélkülözött a játéka.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
Szesze
idén meg újra előjöttek a szép playek. tavaly ennyire visszafogta volna Tom Coughlin.
Eliban amúgy még van hely, amiben tud fejlődni, bőven, kíváncsi vagyok, hogy ez kijön-e a szezon végére.
csebi
(Coughlin nem valószínű, h visszafogta volna, hisz akkor is ő volt az edző amikor előzőleg itt volt, ráadásul azóta jóval tapasztaltabb is lett - ha ez sikerekben nem is nagyon mutatkozott meg)
Szesze
de tény hogy az anyag nagyon gyenge volt! mondjuk az Unga jelenség nekem kicsit hiányzik
de a statok érdekes dolgok mint tudjuk
pl idén (nfl.com) 7. a JAX D 26.6 átlag kapott ponttal és 26. a Chiefs 18.7-tel....
de a miénk is full középmezőny a statok alapján...
Én max Spags ellenes voltam amikor jött most már barátkozom vele! 😊
a Skins és a Dallas ellen még azért fel kell kötni a gatyát rendesen!
yooker
"Beckham egyébként nem áll távol az igazságtól, tényleg jó a Giants védelme. Igaz, ezt a statisztikák nem feltétlenül mutatják, hisz ha azt nézzük, a Giants engedi a 11. legtöbb passzolt yardot az ellenfeleknek és ők szerezték a 3. legkevesebb sacket, egyedül az engedett futott yardokban teljesítenek jól (7.). Viszont ez az offense hibája, akik nem bírnak elég időt a pályán a tölteni. Ugyanis a Giants engedi a 11. legkevesebb pontot az ellenfeleinek, az 5. legkevesebb yardot passzonként és futásonként, illetve a negyedik legrosszabb passer ratinget. Egyszerűen túl sokszor támadnak ellenük és a sok kicsi sokra megy, különben pedig egy top védelemről beszélhetünk."
több mint 9 éve
oké, akkor tényleg kevertem a dolgokat, bocs, yooker reakciója is meglepett, tőle meg úgy emlékeztem, h támogatta a jövetelét 😊 hiába, öregszemNot so fast. Vszínű keverjük kicsit a dolgokat, én úgy voltam vele mikor a 2014-es szezon után jött, hogy jól fog jönni a váltás, mert Fewell egyre jobban felsült. Az általános elgondolás az volt, hogy Spanglinak is lefőtt a kávé, nagyot fogunk bukni a visszatérésével, rossz döntés ő. Ezzel szemben én úgy gondoltam, hogy megérdemel egy újabb esélyt nálunk és kár előre ítélkezni (majd ha felsül utána). Pár dolog nem tetszett tavaly, de nem küldtem volna el, egy év után nem nagyon zavarnék el HC-t, DC-t, OC-t, max extrém esetben. Ráadásul én akartam talán a legjobban első körös védőt a drafton. Szvsz ez is jelzi h miben láttam a tavalyi gondok elsődleges után. Sztem Fewell esetével keverted az egészet, őt valóban el akartam zavarni két éve, de tavaly Spagnuolo-t nem.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
Szesze
Asbee
több mint 9 éve
Not so fast. Vszínű keverjük kicsit a dolgokat, én úgy voltam vele mikor a 2014-es szezon után jött, hogy jól fog jönni a váltás, mert Fewell egyre jobban felsült. Az általános elgondolás az volt, hogy Spanglinak is lefőtt a kávé, nagyot fogunk bukni a visszatérésével, rossz döntés ő. Ezzel szemben én úgy gondoltam, hogy megérdemel egy újabb esélyt nálunk és kár előre ítélkezni (majd ha felsül utána). Pár dolog nem tetszett tavaly, de nem küldtem volna el, egy év után nem nagyon zavarnék el HC-t, DC-t, OC-t, max extrém esetben. Ráadásul én akartam talán a legjobban első körös védőt a drafton. Szvsz ez is jelzi h miben láttam a tavalyi gondok elsődleges után. Sztem Fewell esetével keverted az egészet, őt valóban el akartam zavarni két éve, de tavaly Spagnuolo-t nem.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
Szesze
több mint 9 éve
akkor tényleg lehet, h csak én örültem neki 😊hát igen élénk fantáziád van akkor 😊én a tavalyi védelemben is láttam a fantáziát, a legtöbb meccsen nem volt olyan kilátástalan a dolog, mint ahogy a statok mutatják (ugyanez fordítva igaz az offense-re), de az a keret egyszerűen szar volt, nem lehetett belőle többet kihozni.számomra amúgy picit Spags is megfejthetetlen talány. mikor először volt nálunk, akkor nagyon szép playeket rajzolt fel (mlb bliz, olyan lb blitz, hogy snap után tesz két lépést hátra zónázni majd indul, folyamatosan felpakol 9 embert a védőfalhoz, aztán volt, hogy senki sem blitzelt volt, hogy heten stb), erre tavaly a szegény alapanyag ellenére is, minden fantáziát nélkülözött a játéka.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
Szesze
idén meg újra előjöttek a szép playek. tavaly ennyire visszafogta volna Tom Coughlin.
Eliban amúgy még van hely, amiben tud fejlődni, bőven, kíváncsi vagyok, hogy ez kijön-e a szezon végére.
csebi
(Coughlin nem valószínű, h visszafogta volna, hisz akkor is ő volt az edző amikor előzőleg itt volt, ráadásul azóta jóval tapasztaltabb is lett - ha ez sikerekben nem is nagyon mutatkozott meg)
Szesze
de tény hogy az anyag nagyon gyenge volt! mondjuk az Unga jelenség nekem kicsit hiányzik
pl idén (nfl.com) 7. a JAX D 26.6 átlag kapott ponttal és 26. a Chiefs 18.7-tel....
yooker
több mint 9 éve
hát igen élénk fantáziád van akkor 😊én a tavalyi védelemben is láttam a fantáziát, a legtöbb meccsen nem volt olyan kilátástalan a dolog, mint ahogy a statok mutatják (ugyanez fordítva igaz az offense-re), de az a keret egyszerűen szar volt, nem lehetett belőle többet kihozni.számomra amúgy picit Spags is megfejthetetlen talány. mikor először volt nálunk, akkor nagyon szép playeket rajzolt fel (mlb bliz, olyan lb blitz, hogy snap után tesz két lépést hátra zónázni majd indul, folyamatosan felpakol 9 embert a védőfalhoz, aztán volt, hogy senki sem blitzelt volt, hogy heten stb), erre tavaly a szegény alapanyag ellenére is, minden fantáziát nélkülözött a játéka.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
Szesze
csebi
Szesze
több mint 9 éve
én a tavalyi védelemben is láttam a fantáziát, a legtöbb meccsen nem volt olyan kilátástalan a dolog, mint ahogy a statok mutatják (ugyanez fordítva igaz az offense-re), de az a keret egyszerűen szar volt, nem lehetett belőle többet kihozni.számomra amúgy picit Spags is megfejthetetlen talány. mikor először volt nálunk, akkor nagyon szép playeket rajzolt fel (mlb bliz, olyan lb blitz, hogy snap után tesz két lépést hátra zónázni majd indul, folyamatosan felpakol 9 embert a védőfalhoz, aztán volt, hogy senki sem blitzelt volt, hogy heten stb), erre tavaly a szegény alapanyag ellenére is, minden fantáziát nélkülözött a játéka.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
Szesze
csebi
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
számomra amúgy picit Spags is megfejthetetlen talány. mikor először volt nálunk, akkor nagyon szép playeket rajzolt fel (mlb bliz, olyan lb blitz, hogy snap után tesz két lépést hátra zónázni majd indul, folyamatosan felpakol 9 embert a védőfalhoz, aztán volt, hogy senki sem blitzelt volt, hogy heten stb), erre tavaly a szegény alapanyag ellenére is, minden fantáziát nélkülözött a játéka.Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.