New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
tudom h Asbee ennél intelligensebb, és vágja h tök normális informatívjellegű volt a hszem.
braxa88
Nem biztos, hogy mindenki így gondolja... 😀 😀

Btw nem volt az egészben szvsz semmi kötözködő jelleg, abban a drive-ban alapból szabadságra ment a teljes D. Meg mintha úgy is emlékeztem volna, hogy annál a play-nél zone defense volt, de ezt vissza kéne nézni, bár igazából nincs is jelentősége, csak a Pryor elleni játékot emeltem ki. Szóval tényleg nem tudom mire itt sokaknak a felháborodás...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Kevés szó esett róla, de Jenkins most is állatkodott, Pryornak 1 elkapása volt mellette 14 yardért, ez azért több mint korrekt.
Asbee
azért Coleman eléggé csúnyán agyonverte a TDnél.
braxa88
Köszönjük Emese..
Palesz76
hát öreg, igazán nincs mit!
de basszus itt már tényleg nem lehet semmit se mondani ?!
szemernyi rosszindulat nem volt a hszemben. nem kell minden szaron megsértődni...

tudom h Asbee ennél intelligensebb, és vágja h tök normális informatívjellegű volt a hszem.
braxa88
Nem add már a maszületett bárányt, mindenki tudja, hogy csak be akartál szólni, miután a hiper szuper elit O-tok, - amit egy hete halálra fényeztetek itt a Giants topic-ban - tele tehetségekkel, meg elit futóval, elit elkapókkal, szuper TE-el, AZ irányítóval 5 pontra (abból is 2-t a védelem hozott össze) volt jó a Tampa ellen.
De meg ne sértődj basszus, tényleg nem akartam roszat mondani, szemernyi rosszindulat nem volt ebben a hszben, csak informatív jellegűnek szántam.
Awesome88
én komolyan nem értem mire fel van ez az ellenségeskedés...
akkor és most se mondtam semmi rosszat a giantsre. de kurvára kezd már ez felbaszni.
(ha az h egy CBt megvertek egy TDnél rossz és sértő akkor kurvára elnézést kérek)
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Kevés szó esett róla, de Jenkins most is állatkodott, Pryornak 1 elkapása volt mellette 14 yardért, ez azért több mint korrekt.
Asbee
braxa88
Köszönjük Emese..
Palesz76
szemernyi rosszindulat nem volt a hszemben. nem kell minden szaron megsértődni...

braxa88
Nem add már a maszületett bárányt, mindenki tudja, hogy csak be akartál szólni, miután a hiper szuper elit O-tok, - amit egy hete halálra fényeztetek itt a Giants topic-ban - tele tehetségekkel, meg elit futóval, elit elkapókkal, szuper TE-el, AZ irányítóval 5 pontra (abból is 2-t a védelem hozott össze) volt jó a Tampa ellen.
De meg ne sértődj basszus, tényleg nem akartam roszat mondani, szemernyi rosszindulat nem volt ebben a hszben, csak informatív jellegűnek szántam.
több mint 9 éve
Asbee
braxa88
Köszönjük Emese..
Palesz76

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Nah megint bejött a rábízzuk magunkat a védelemre és az offense hozzáteszi a minimumot ami a győzelemhez kell stratégia. Persze lehet ezen elégedetlenkedni, engem is zavar sokszor ez stílus, de mondjuk én abszolút deffense párti voltam mindig és azt vallom, h akkor van igazán nagy esélyed jó eredményt elérni, ha a deffense jó, mert az sokkal nagyobb stabilitást ad. Márpedig most ez a D kurva jó! Absz ligaelitnek tekinthető, és az offense eddig szinte mindig hozta amit kellett (többet mondjuk egyszer se😊, márpedig ez a jó csapatok sajátja.
Szesze
Ligaelittol iszonyat messze van ez a defense,de 10-15 között ott vagyunk.Tovabbra sem tudunk TE ellen védekezni illetve a deep ballokat is nyeljuk.A előrelépés azonban megkérdőjelezhetetlen .Megfelelo csere ember továbbra sincs a dline ba .Apple tragédia számomra ah jatszik .Az offense mar mar nézhetetlen .Sztem aki nem Giants szurkoló az meg se tudja nezni a merkozeseinket.A győzelmet szerencsére nem kell megmagyarázni .Go Giants
Gerixx
nincs iszonyat messze, de várom h sorold fel a 14 jobb védelmet.. hajrá!

TE-k ellen eddig 690yardot kaptunk (meccsenként ~60 yard, 100 yard fölé senki nem jutott ellenünk) és összesen 2TD-t, szóval nem igazán értem ezt a "nem tudunk védekezni ellenük" dolgot. Hosszú passzt tényleg viszonylag sokat nyelünk, ez az egyetlen olyan elem ami miatt semmiképp nem vagyunk top D, de mióta a DE-k jobban teljesítenek és van pass-rush azóta szintet lépett az egész egység + a RZ védekezésünk cserébe nagyon jó. (illetve az össz passer rating a védelem ellen 77,2 ami szintén nagyon jó - akárcsak a futás elleni 3,5yd/carry átlag)
Apple-vel kapcsolatban sem értek egyet, ahogy azt a tegnapi eredménykövetőben is taglaltuk. Nem véletlenül nem szokták/szoktuk a rookie-kat egyből mély vízbe dobni, pláne nem ezen a poszton. Apple mellett ráadásul 2 elit CB van (Joseph, DRC), így nyilván őt tesztelik leginkább a QB-k. Van még sok hiba a játékában, de sok jó megmozdulás mellett. Collins is rengeteget hibázott rookie évében és látjuk mi lett belőle. Nem azt mondom, h Apple-ből is elit CB lesz, de én még azt is el tudom képzelni, viszont ez a "tragédia" jelző finoman szólva se reális..
Az offense valóban nézhetetlen sokszor, de azok a csapatok akik a védelemre építenek nem szoktak látványosan játszani offense oldalon. AZ lesz a kérdés, h a kritikus helyzetekben hozzá tudnak-e majd rakni annyit amennyi kelleni fog. (ezzel kapcs sokkal szkeptikusabb vagyok, mint a deff elitségével kapcsolatban)
Szesze
Stat alapján 13-16 overall a defense .Szarok a statra mert azok abszolút nem adják vissza a valóságot .Kb 5-6 defenset tudnék magunk elé sorolni ugyh vhol a 2 között lehet a megoldás .Redzone defense az nagyon jo nem is kérdés.Playoff kaliberű vedelmerol beszélhetünk d elitrol sztem meg nem .Hiszem h ha az offense több időt tudna a palyan tölteni akkor a statoknal is meglatszana.Varjunk azert meg az elitbe sorolassal sztem mert a legutóbbi ellenfeleink támadó fala borzaszto volt.Majdnem h mar a szertaros volt a kezdo.Mint mondtam sztem óriási előrelépés van a defensive oldalon d van meg hova fejlődni .Big Ben ellen jo teszt lesz hetvegen,illetve a hátralevő mérkőzések sem igerkeznek könnyűnek .
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Asbee
braxa88
Köszönjük Emese..
több mint 9 éve
Asbee
több mint 9 éve
JPP akkora állat volt, hogy én most odatolnám az orra alá a hosszútávú szerződést. Remélem így is lesz, talán nem véletlenül írt alá egy évre, pedig a Cardinals vitte volna hosszútávra is. Tudom, hogy ez üzlet, de remélem mindkét fél belátja majd, hogy ő hozzánk tartozik, többször is kitartott a csapat mellett és a csapat is mellette.

Kevés szó esett róla, de Jenkins most is állatkodott, Pryornak 1 elkapása volt mellette 14 yardért, ez azért több mint korrekt. Harrison pedig újra tackle gyár volt, embertelenül sok szerelése van egy DT-hez képest.

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Azert akinek a Browns 400 yardot felkarcol az nem éppen liga teteje.
Azt mondanám top 5-10 a Giants D, de amiben legjobb és ez szerencse is valahol a legegészségesebb most ez a védelem, az hogy 5-10 közül melyikhez áll közelebb az most dől el a következő 5 meccsen. Elit offense-el eddig kb 2x találkoztatok most azert öt prove it meccs jön a vedelmeteknek. Az ut jo ez tény.
Blevi
A top 5-10 az reális, igen (bár nálam közelebb van az 5-höz). A Browns (és a többi csapat is) úgy pakol(t) fel relatíve sok yardot, h az offense 90%-ban egyből jön le a pályáról.. az egész meccsen domináltak tegnap is, nyilván egy gyenge O ellen, de ettől még a kapott yard semmit nem mutat a meccs képéből annak aki nem látta. (ez a többi meccsünkre is igaz nagyjából). Ha fele olyan OL-ünk lenne, mint nektek és ezáltal tudnánk pl futni és ezzel kicsit kontrollálni az órát, akkor ez a védelem statisztikailag is simán top5 (és ezzel papíron is elit) lenne.
Most jön pár keményebb meccs, de azért a sorsolásunk eddig se volt túl könnyű (az a top 2 szembejövő offense eddig nálam inkább 3-4, más sem játszott többel, sőt), nyilván nem fog a védelem ilyen szinten dominálni pl egy Steelers O-t, mint a gyengébb offense-eket, de biztos vagyok benne, h ahogy eddig, meg fogják állni a helyüket a hátralévő meccseken is, akárki lesz az ellenfél. Persze, ha nyerni is akarunk ezeken akkor az offense-től muszáj lesz több, az lesz a kérdés, h bennük van-e még kakaó.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
8-3! Jelenleg nem számít más és ha a köv. 5 meccsből 2 (de inkább 3) megvan (ebből a Redskins elleni lesz nagyon fontos), akkor ott vagyunk a PO-ban.
Ami a csapat játékát illeti, szerintem továbbra is csak azt játsszuk, ami az aktuális ellenfél ellen éppen kell. Ha kell, akkor a védelem odateszi magát, ha kell, akkor 20 percnyi szerencsétlenkedés után az offense simán átgyalogol a pályán, mindig az játékos/csapatrész hozza magát, akire éppen szükség van. Ebből következően teljesen mindegy, mi a statisztika (benyelt yardok, adott td-k száma), a lényeg, hogy a csapat nyerjen (egyébként is az ugly win-ekhez vagyunk hozzászokva). Azt mindenki látja, hogy az OL erőn felül teljesít, Flowers szerintem botrányos, az összes futás shotgunból megy, Apple nagyon rookie, de mindez nem számít, amíg nyerünk.
Tudom, hogy a következő meccsek mutatják meg majd a csapat igazi erejét, de nem félek ettől, mert a nyerő széria nagy önbizalmat adott és összekovácsolta a csapatot, ez pedig látszott tegnap is - hosszú idő óta ez volt az első meccs, ahol végig azt lehetett érezni, hogy nem fenyegeti veszély a győzelmet.
A Steelers ellen nagy meccsre számítok, szerintem nagyjából ugyanannyi esélyünk van nyerni, mint nekik, ebből következően vélhetően az utolsó 2 perc dönt majd megint. Azt javaslom, mindenki készítse előre a tv elé a szívgyógyszerét...
több mint 9 éve
Blevi 9 015 — Lions & Cowboys fan
Azert akinek a Browns 400 yardot felkarcol az nem éppen liga teteje.
Azt mondanám top 5-10 a Giants D, de amiben legjobb és ez szerencse is valahol a legegészségesebb most ez a védelem, az hogy 5-10 közül melyikhez áll közelebb az most dől el a következő 5 meccsen. Elit offense-el eddig kb 2x találkoztatok most azert öt prove it meccs jön a vedelmeteknek. Az ut jo ez tény.
több mint 9 éve
Nah megint bejött a rábízzuk magunkat a védelemre és az offense hozzáteszi a minimumot ami a győzelemhez kell stratégia. Persze lehet ezen elégedetlenkedni, engem is zavar sokszor ez stílus, de mondjuk én abszolút deffense párti voltam mindig és azt vallom, h akkor van igazán nagy esélyed jó eredményt elérni, ha a deffense jó, mert az sokkal nagyobb stabilitást ad. Márpedig most ez a D kurva jó! Absz ligaelitnek tekinthető, és az offense eddig szinte mindig hozta amit kellett (többet mondjuk egyszer se😊, márpedig ez a jó csapatok sajátja.
Szesze
Ligaelittol iszonyat messze van ez a defense,de 10-15 között ott vagyunk.Tovabbra sem tudunk TE ellen védekezni illetve a deep ballokat is nyeljuk.A előrelépés azonban megkérdőjelezhetetlen .Megfelelo csere ember továbbra sincs a dline ba .Apple tragédia számomra ah jatszik .Az offense mar mar nézhetetlen .Sztem aki nem Giants szurkoló az meg se tudja nezni a merkozeseinket.A győzelmet szerencsére nem kell megmagyarázni .Go Giants
Gerixx
nincs iszonyat messze, de várom h sorold fel a 14 jobb védelmet.. hajrá!

TE-k ellen eddig 690yardot kaptunk (meccsenként ~60 yard, 100 yard fölé senki nem jutott ellenünk) és összesen 2TD-t, szóval nem igazán értem ezt a "nem tudunk védekezni ellenük" dolgot. Hosszú passzt tényleg viszonylag sokat nyelünk, ez az egyetlen olyan elem ami miatt semmiképp nem vagyunk top D, de mióta a DE-k jobban teljesítenek és van pass-rush azóta szintet lépett az egész egység + a RZ védekezésünk cserébe nagyon jó. (illetve az össz passer rating a védelem ellen 77,2 ami szintén nagyon jó - akárcsak a futás elleni 3,5yd/carry átlag)
Apple-vel kapcsolatban sem értek egyet, ahogy azt a tegnapi eredménykövetőben is taglaltuk. Nem véletlenül nem szokták/szoktuk a rookie-kat egyből mély vízbe dobni, pláne nem ezen a poszton. Apple mellett ráadásul 2 elit CB van (Joseph, DRC), így nyilván őt tesztelik leginkább a QB-k. Van még sok hiba a játékában, de sok jó megmozdulás mellett. Collins is rengeteget hibázott rookie évében és látjuk mi lett belőle. Nem azt mondom, h Apple-ből is elit CB lesz, de én még azt is el tudom képzelni, viszont ez a "tragédia" jelző finoman szólva se reális..
Az offense valóban nézhetetlen sokszor, de azok a csapatok akik a védelemre építenek nem szoktak látványosan játszani offense oldalon. AZ lesz a kérdés, h a kritikus helyzetekben hozzá tudnak-e majd rakni annyit amennyi kelleni fog. (ezzel kapcs sokkal szkeptikusabb vagyok, mint a deff elitségével kapcsolatban)

több mint 9 éve
Azt mondjuk hozzátenném, hogy eléggé irreális lett volna azt elvárni, hogy egy offseason alatt teljesen újjáépítünk mindent és felhúzunk egy tökéletes csapatot. A D line így is komoly erősítést kapott, a kezdő megvan, most jöhet második lépésként a lejáró szerződésűek megtartása és egy-egy hasznos olcsó szabadügynök megszerzése + újonc draftolása. Depth az így is lehetne, senki nem mondta sem OO-nak, sem Bromley-nak, hogy legyenek szarok. Mindketten harmadik körös pickek, ennyi elvárható lenne tőlük, hogy a rotációba be lehessen tenni őket.

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Szesze

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
A legfontosabb a győzelem, 2008 óta nem volt ilyen szériánk és azért ez mindenképp jelzésértékű. Offense-ben full rossz matchupokat kerestünk, Cruz (egy játék kivételével) és Shepard észrevehetetlen volt, Lewis pedig irtó gyenge. Nem értem miért felé dobáltuk a hosszú labdákat, egy az egyben sem tudta megverni az embereit. A JPP-Harrison-Hankins-Vernon négyest egyben kell tartani, ez lehet a kulcs a jövő évekre is. 10-6-nál már nagyon nagy esély lenne a PO-ra, ez két győzelem az öt forduló alatt.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 051
most nézegetve a statokat, nyeltünk yardot ma rendesen majdnem 400-at(hosszú játékot már korábban is), de a Red Zone DEf az már ligaelit (a statokban is)
ozibozi
absz elit ez a D, de mivel rengeteget vannak pályán (illetve az offenseünk van rettentő keveset), így elég sok yardot kapunk meccsenként, de ettől ez a D most az egyik legjobb a ligában.
Szesze
nem szép dolog így kizsigerelni őket 😊
több mint 9 éve
most nézegetve a statokat, nyeltünk yardot ma rendesen majdnem 400-at(hosszú játékot már korábban is), de a Red Zone DEf az már ligaelit (a statokban is)
ozibozi
absz elit ez a D, de mivel rengeteget vannak pályán (illetve az offenseünk van rettentő keveset), így elég sok yardot kapunk meccsenként, de ettől ez a D most az egyik legjobb a ligában.
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Nekem az a problémám ezzel, hogy a szezon végére nem tudni mennyire marad friss a D, ha ennyit pályán vannak minden meccsen. Canty mondta, hogy annyival volt a 2011-es D jobb helyzetben, hogy tudtak jobban rotálni. A kezdők a dline-ban nagyon sok snapnél vannak fent, ez később visszaüthet.
És megint az a bajom, hogy jó lenne már ha az egész csapat jól játszana.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
idén már másodszor teljesített 20+ pontot _NFL fantasyban a D, szóval biztos hogy rendben van
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Mai inaktív játékosaink :

QB Josh Johnson
WR Tavarres King
DB Leon Hall
Guard Justin Pugh
Center Brett Jones
OT Marshall Newhouse
DT Jay Bromley

Támadófal nagyon széthullott a mai meccsre....
Taz
nem is várok az offense-től nagy szárnyalást most se, de a védelmünknek kötelező lenne megfognia ezt a Cleveland offense-t, ennél jóval nehezebb ellenfeleket radíroztak le eddig, úgyh talán nem lesz gond, és azért Eli-ék is fel kell hogy rakjanak annyi pontot amennyi kell a győzelemhez.
Browns az első félidőben szinte mindenkinek kemény ellenfél volt, szóval a mi meccsünkön is ezt várom.
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Mai inaktív játékosaink :

QB Josh Johnson
WR Tavarres King
DB Leon Hall
Guard Justin Pugh
Center Brett Jones
OT Marshall Newhouse
DT Jay Bromley

Támadófal nagyon széthullott a mai meccsre....
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A 10-6 elég kell, hogy legyen a PO-ra. A többi csoportot végignézve, csak az NFC North veszélyes ránk.

NFC West: Hawks nyerni fogja a csoportot, egyedül a Cardinals érhetne fel 10-6-ra de kizárt, hogy 6/6-ot produkáljanak a hajrában a Skins, Hawks, Falcons, Dolphins v. a Rams ellen.

NFC South-ban a Atlanta v. Tampa megy a csoportért. Utóbbi játszik még a Dallas, Carolina, Seattle hármassal így legjobb esetben a 9 győzelem jöhet nekik össze, de inkább lesz az 8. A Falcons-nak is lesz 1-2 húzósabb meccse, de papíron nyerik a csoportot.

NFC North-ban a Packerst én soha nem írnám le, de az tuti, hogy nem maxolják ki a szezon hátralévő részét, és akkor még finoman fogalmaztam. A Vikings az elmúlt két meccsen jobbnak tűnt, de a csoporton belül szerintem még kikapnak egyszer, és a Dallas is átgyalogolhat rajtuk, így 9-7 ami a reálisnak tűnik, és ez még optimális, hiszen bár a védelem parádés, az elmúlt időszakban alaposan megrekedtek. A Lions-nak áll a zászló a csoportban, de ők is játszanak még 2 csoportmeccset, + a Dallas ellen és ellenünk is. Bárhogy is, nem hiszem, hogy a csoport második elérné a 10-6-ot, lehet még a csoportelső sem.

A mi csoportunkat a Dallas behúzza, a második helyhez pedig most tehettünk egy lépést a jóvoltukból. Az Eagles sokkal jobb mint bárki várta, de még messze nincsenek kész. A védelem erős, de a támadóoldalon kellenek még társak Wentz mellé. Elég acélos a sorsolásuk, és 5-5-ről nem érhetnek már vissza, ahhoz még egy szintet kellene lépniük, ami már nem hiszem, hogy benne van ebben a csapatban.
A rézbőrűek most a legveszélyesebbek. Bár kikaptak tegnap, de nagy formában van a csapat, és a hátralévő meccseik mind nyerhetőnek tűnnek a két csoportmeccset kivéve, ahol bármi megeshet. Ez lehet akár 11-4-1 is, amivel ugyan átlépnék a hozzánk vízionált 10-6-ot, de a WC hely még így is meglenne.

Egy szó mint száz, a 10-6-al PO-ba lehetne jutni, és ez is kell, hogy legyen a csapat célja. A Browns bármilyen szenvedősen is, de verni kell, és akkor már "csak" 2 győzelem kell, ami meg is lesz. Bőven van még potenciál a csapatban, a szoros meccseket így is sikeresen abszolváljuk, és egyik hátralévő ellenfelünk sem lesz verhetetlen.

Steelers-nek a támadósora életveszély, viszont a védelmük verhető. Erre a meccsre kell, hogy felpörögjön az O, mert a defense helyt fog állni amennyire csak lehet, így előttük lesz a feladat, hogy több pontot tegyenek fel, mint amennyit engedünk. Ami az igazi döntő faktor lehet, az a hazai pálya. A Lions abszolút verhető, főleg itthon. Az Eagles és a Skins elleni utolsó meccsekig már jó lenne megszerezni azt a 10 győzelmet, mert túl izgalmas lenne a vége, ha akkor kellene domborítani. Végül pedig a Dallas.

Én abszolút nem írom le magunkat. Az első héten idegenben is összejött a győzelem, amire persze sokan csak legyintenek, mondván, hogy a rookie section első meccse volt, de azért megmutatta, hogy igenis van esélyünk. Hiszen ahogy ők is, úgy mi is fejlődtünk. A védelem összeállt, a támadósr pedig most kezdi felvenni ritmust. Az eddigi meccseken is, amikor kellett akkor haladtak Manning-ék, és most még a futás is beindult. A védőfalunk egy jól feltöltött box-al limitálhatja Elliot-ot, így Dak-nak kellene eldöntenie a meccset, ami Jenkins és a csúcsformában lévő Collins ellen kiegészülve DRC-vel és Applel-el nem lenne egyszerű feladat. Szerintem kedvezőek a matchupok, minden az aktuális formától függ. Ha addig sikerülne behúzni a kövi 2 meccset, akkor egy igazi ki-ki párharc lenne, ahol a hazai pálya ismét sokat számítana.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Hogy eshetünk ki 11 győzelemmel? Kétlem h a Bucs vagy a Vikings nem veszít már meccset és ezzel együtt a Lions vagy a Falcons is legalább ilyen mérleggel zár. Azért ehhez nagyon kicsi esély van, a 11 W PO-t jelentene. Ha pedig esetleg 10-6-tal kiesnénk szerintem akkor is jár a piros pont, de persze csalódott lennék. 2011 után rájátszást akarok már és nagyon remélem, hogy levetkőzt ezt a rossz szokást, hogy elkúrjuk a szezon végét.

Asbee
Hogyan? hát úgy(is) ahogy leírtad! 😊
de nyilván ezt csak leginkább az érdekesség kedvéért írtam!
és persze a 10-6 is jó lehet csak én szeretek biztosra menni! 😊