New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hát mondjuk azért az OL-t nagyon remélem, h nem fogjuk így hagyni jövőre is, mert akkor tökön szúrom magam 😊
Oda simán elkelne egy jó OT igazolás (ami nagyon nem lenne olcsó) + még korai körös draft is. Szóval én messze nem vagyok biztos benne, h minden nagy nevű távozót megtartunk majd, de egyelőre erről nincs túl sok értelme bővebben beszélgetni, mert még rengeteg minden változhat addig amíg ez aktuális lesz (és vélhetően fog is).

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Mondjuk az érdekes, hogy Newhouse ellen mekkora forradalom volt itt, most meg mindenki megtartaná 😀

Tye mondjuk ERFA lesz, ő minimumért újraigazolható, amit alá is kell írnia, őt vehetjük fixnek.
Asbee
Mondjuk nem feltétlen azért, mert akkora májer, hanem mert nincs jobb, és idén korrektül teljesít 😊

Amúgy tényleg jól állunk így első látásra. Gondolom ezeket az arcokat a vezérkar is szeretné megtartani, és ha sikerül akkor a kötelező kiegészítő embereken kívül nem sok hiányposztunk lesz.
Igazából mindenhova meglennénk, kezdő szintre csak RB, LB, OT v. OG kellene, és esetleg egy QB reménység, aki már tényleg épkézláb megoldás lenne Eli mögé, bár ezt eddig sem siettük el. De persze ez még nagyon távoli.
Awesome88
Mondjuk egy 6'5" magas wr-t el tudnék nézegetni a széleken.
Sanyichef
Vagy egy első számú TE, aki magas, tud blokkolni és és elkapni!
nagir
Ezek mind extrák 😊 De kétség kívül jól jönnének, bár ilyen TE nem sok rohangál szabadon, pláne nem olcsón, márpedig FA-n nem költhetünk sokat, drafton pedig nagyobb prioritások vannak és egyébként is ott van Adams.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Mondjuk az érdekes, hogy Newhouse ellen mekkora forradalom volt itt, most meg mindenki megtartaná 😀

Tye mondjuk ERFA lesz, ő minimumért újraigazolható, amit alá is kell írnia, őt vehetjük fixnek.
Asbee
Mondjuk nem feltétlen azért, mert akkora májer, hanem mert nincs jobb, és idén korrektül teljesít 😊

Amúgy tényleg jól állunk így első látásra. Gondolom ezeket az arcokat a vezérkar is szeretné megtartani, és ha sikerül akkor a kötelező kiegészítő embereken kívül nem sok hiányposztunk lesz.
Igazából mindenhova meglennénk, kezdő szintre csak RB, LB, OT v. OG kellene, és esetleg egy QB reménység, aki már tényleg épkézláb megoldás lenne Eli mögé, bár ezt eddig sem siettük el. De persze ez még nagyon távoli.
Awesome88
Sanyichef
Vagy egy első számú TE, aki magas, tud blokkolni és és elkapni!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240

Asbee

Awesome88
több mint 9 éve

Asbee

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Kicsit eloretekintve a FA-re. Nem vagyok tul jaratos a szamolasokban igy javitsatok ki majd kerlek de ahogy nezegettem jelenleg olyan 28m-nk van 2017-re.

Lejaro "nagyobb" nevy FA-ink:

JPP
Hankins
Keenan Robinson
Donnell,
Newhouse
Hall
Herzlich
Beatty
DeOssie
Gould
Gettis
Nassib
Tye
Wynn
Darkwa, stb

Ezek kozul en megtartanam: JPP, Hankins, Tye, Newhouse. Esetleg meg DeOssie (ha nem vonul vissza), Gettis, Gould johet meg szoban szerintem.

Nassibot elengednem es neznek egy projekt iranyitot 3-4. korben.

Szerintetek? Ez megoldhato 28 milkabol? Tudom, hogy kell majd a rookie szerzodesekre is. Tudunk valakinel sporolni, atstrukturalni?

edit: Ahogy neztem nyerhetunk Vereen illetve JT Thomas kivagasaval egy 7 misit, illetve Cruz is majdnem 8at hozna de remelem ot megtartjuk, hacsak nincs valami nagy gebasz vele serulesfronton.
NightBoY
Én se vagyok szakértő, de...
32 milliónk lesz a sapka alatt a növekedő cap space-el együtt. Cruz (9,4M) szerződésén lehetne módosítani, Thomas-t (4M) és Jennings-t (3M) pedig kivágnám. Előbbi nem kérdés, míg utóbbi már erősen kiöregedőben van, megváltani nem fogja a világot, Perkins simán pótolhatja ráadásul nem is ő az első számú futónk már idén sem, hanem Vereen.
Így minimum 40M lehetne a sapka alatt.

Ebből én JPP-t, Hankins-t, Robinson-t, Newhouse-t és Tye-t tartanám meg, a többiek nagyjából pótolhatók. A védőfal egyben tartása olyan ~20 milliót emésztene fel, a többiek plusz ~7M-t. Ehhez jönnek a draftról érkezők, így kevesebb mint 10 milliónk maradna az FA piacra. Ez nem sok, de azért 1-2 jobb kiegészítő embert el lehetne hozni, és lehetne a draftról erősíteni. Szerintem ez bőven megoldható lenne.

Támadó oldalon egy jó futót kellene húzni elől (ahogy Asbee is írta), ebből az erős RB class-ból lehetne szemezgetni, és óriási lökést adhatna ennek a támadóegységnek egy épkézláb futó. A falba mindig kell erősítés, de összességében az O ennyi lenne. A védelem az erősebbik egység idén, ha nem lesznek váratlan távozók, akkor ide sem kell túl nagy befektetés. Az LB sorba kellene 1 komolyabb név / draft, egy slot CB és kiegészítők a falba és hátra.

Összegezve szerintem marad a JPP - Hank páros, meg is kell őket tartani, mert nagyszerűen játszanak. Sikerült 1 holtszezon alatt komoly építkezést végrehajtani, így jövőre csak foltozgatni kellene, arra pedig maradna elég pénz és lehetőség az újonc börzén. 😊

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Óriási ötletem támadt, írok is Jerrynek. Jövőre idehoznám OC-nak Peyton Manninget. 😀
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 www.giants.com/news-and-blogs/Power-Rankings/article-1/Power-Rankings-Giants-climbing-the-charts/b8c94ce0-0170-47ea-91b7-457f49785bcf
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Darkwa IR-en, helyet a ps-bol egy safety vette at, aki eddig ket evet toltott a seahawksban es azt is vegig IR-en kb. Gondolom max special team-er lesz

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Én tartom azt, hogy egy robbanékony running back alapjában véve tudná megváltoztatni a futójátékot. Nem bánnám ha akár az első körben is elérhető lenne valaki, vagy a 2. napon találnánk meg a következő kezdő futónkat. És minél előbb Beckhammel is hosszabbítanék. Jövő tavasszal aktiválni kell az 5. éves opcióját, ezt nem várnám meg és már most az offseasonban odaadnám neki a nagy pénzt.

több mint 9 éve
állítólag jó futók jönnek a drafton, simán be lehetne húzni egyet közülük
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Szvsz a kulcs, hogy a JPP-Hankins-Harrison-Vernon négyes maradjon meg és a secondary-t is egyben tartsuk, pl ne rakjuk ki DRC-t. Vereent nem hiszem h ki kéne tenni, ő korrekt RB, bár oda egy lead dog nem ártana és akármennyire fájó lenne Cruznak ismét adnék egy szép kis fizetéscsökkentést, vagy elköszönnék tőle.
Asbee
Ha Jenningset kirakjuk azzal nyerünk 3M ha jól néztem!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Szvsz a kulcs, hogy a JPP-Hankins-Harrison-Vernon négyes maradjon meg és a secondary-t is egyben tartsuk, pl ne rakjuk ki DRC-t. Vereent nem hiszem h ki kéne tenni, ő korrekt RB, bár oda egy lead dog nem ártana és akármennyire fájó lenne Cruznak ismét adnék egy szép kis fizetéscsökkentést, vagy elköszönnék tőle.

több mint 9 éve
Kicsit eloretekintve a FA-re. Nem vagyok tul jaratos a szamolasokban igy javitsatok ki majd kerlek de ahogy nezegettem jelenleg olyan 28m-nk van 2017-re.

JPP
Hankins
Keenan Robinson
Donnell,
Newhouse
Hall
Herzlich
Beatty
DeOssie
Gould
Gettis
Nassib
Tye
Wynn
Darkwa, stb

Ezek kozul en megtartanam: JPP, Hankins, Tye, Newhouse. Esetleg meg DeOssie (ha nem vonul vissza), Gettis, Gould johet meg szoban szerintem.

Szerintetek? Ez megoldhato 28 milkabol? Tudom, hogy kell majd a rookie szerzodesekre is. Tudunk valakinel sporolni, atstrukturalni?

edit: Ahogy neztem nyerhetunk Vereen illetve JT Thomas kivagasaval egy 7 misit, illetve Cruz is majdnem 8at hozna de remelem ot megtartjuk, hacsak nincs valami nagy gebasz vele serulesfronton.
NightBoY
Ez papíron simán megoldható, de azért más posztokra is kellene ember, szóval nem biztos hogy mindegyiket megtartjuk. (sztem nem fogjuk)
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Azt olvastam, hogy Cruz és Harris szerződéséhez hozzá lehet/kell nyúlni, J.T. Thomas cut is segíthet.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Elkezdtem számolgatni, mert nagyon kemény a sorsolásunk, és azt néztem, hogy a 2 w elég lehet valszeg a po-hoz. Érdekes, hogy a Dallas a győzelmeivel sokat segíthet, ha megveri a vikingeket, a Tampát, meg a Lionst. A Vikes meg a GB elleni vereség visszaüthet, de a sajtfejűek szerintem nem nyerik meg az összes meccsüket (sea, min, det). A Minnesota nyerhet 4-et, velük számolni kell. A Lions még ott lesz, ezért fontos lesz nagyon ellenük nyerni. A Redskins lesz még ott 10-11 w környékén. Nekik a Cardinals, Eagles, Panthers, Bears, Giants sor jön. Ellenük szintén nagyon kell a w. A South-ból a Tampa sztem nem nyer max 3-szor (Chargers, Saints, Cowboys, Saints, Panthers). A Saints sem nyeri meg az összes meccsét (Lions, Bucs, Cardinals, Bucs, Falcons).
Szóval a 2 w elég lehet, de a Skinst mindenképpen ütni kell.
Képes lehet ez a csapat akár az öt győzelemre is, de ahhoz az O-nak javulnia kell.
gyurczi
ezt néztem én is ugye korábban hogy elég lehet a 10-6 de
akkor nem igazán mindegy melyik 2 lesz az...
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616

JPP
Hankins
Keenan Robinson
Donnell,
Newhouse
Hall
Herzlich
Beatty
DeOssie
Gould
Gettis
Nassib
Tye
Wynn
Darkwa, stb

Szerkesztette: NightBoY

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Mondjuk ha egy csapat rájátszásba akar jutni és az utolsó 5 meccséből kettőt nem tud megnyerni az nem érdemel PO-t.
Asbee
vagy ha el is éri nem sokra fog menni vele 😊
mind az 5 meccs nyerhető, az eddigiek alapján nagyon szomorú lennék, ha nem tudnánk legalább kettőt behúzni belőlük.
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
Elkezdtem számolgatni, mert nagyon kemény a sorsolásunk, és azt néztem, hogy a 2 w elég lehet valszeg a po-hoz. Érdekes, hogy a Dallas a győzelmeivel sokat segíthet, ha megveri a vikingeket, a Tampát, meg a Lionst. A Vikes meg a GB elleni vereség visszaüthet, de a sajtfejűek szerintem nem nyerik meg az összes meccsüket (sea, min, det). A Minnesota nyerhet 4-et, velük számolni kell. A Lions még ott lesz, ezért fontos lesz nagyon ellenük nyerni. A Redskins lesz még ott 10-11 w környékén. Nekik a Cardinals, Eagles, Panthers, Bears, Giants sor jön. Ellenük szintén nagyon kell a w. A South-ból a Tampa sztem nem nyer max 3-szor (Chargers, Saints, Cowboys, Saints, Panthers). A Saints sem nyeri meg az összes meccsét (Lions, Bucs, Cardinals, Bucs, Falcons).
Képes lehet ez a csapat akár az öt győzelemre is, de ahhoz az O-nak javulnia kell.
gyurczi
Szerintem is a Redkins elleni meccs lesz a kulcs. Elképzelhető, hogy az már ki-ki mérkőzés lesz az alapszakasz legvégén, de ne legyen igazam és húzzuk be a köv. 4 meccset, hogy ne kelljen számolgatni.
több mint 9 éve
Mondjuk ha egy csapat rájátszásba akar jutni és az utolsó 5 meccséből kettőt nem tud megnyerni az nem érdemel PO-t.

több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 845 — Lucas Scott
tudom h Asbee ennél intelligensebb, és vágja h tök normális informatívjellegű volt a hszem.
braxa88
Nem biztos, hogy mindenki így gondolja... 😀 😀

Btw nem volt az egészben szvsz semmi kötözködő jelleg, abban a drive-ban alapból szabadságra ment a teljes D. Meg mintha úgy is emlékeztem volna, hogy annál a play-nél zone defense volt, de ezt vissza kéne nézni, bár igazából nincs is jelentősége, csak a Pryor elleni játékot emeltem ki. Szóval tényleg nem tudom mire itt sokaknak a felháborodás...
Asbee
nekem is zónának tűnt szvsz. amúgy én meg épp nem gondoltam, hogy Jenkins annyira jó lett volna most, de az egész védelem, mikor kellett odatette magát.
amúgy az elit védelem kérdéskörhöz, ahhoz képest, hogy a 2. legtöbbet van a pályán a védelem (ha jól emlékszem) 6-7. legkevesebb pontot engedünk (ha jól emlékszem). arról sajnos a védelem nem tehet, hogy az offense ad1: high tempo ad 2: képtelen a pályán maradni, sok a 3andout. így hiába csinál a védelem a Bears ellen is csak a 2. félidőben 4-5 db 3andout-ot ha az offense sem képtelen 1st downra. én igenis tartom, hogy mostanra összeállt a védelmünk, és elitközelinek lehet tekinteni. élmény nézni őket néha.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 051
aki a szálkát nem, az a gerendát se fogja soha...
több mint 9 éve
Kevés szó esett róla, de Jenkins most is állatkodott, Pryornak 1 elkapása volt mellette 14 yardért, ez azért több mint korrekt.
Asbee
azért Coleman eléggé csúnyán agyonverte a TDnél.
braxa88
Köszönjük Emese..
Palesz76
hát öreg, igazán nincs mit!
de basszus itt már tényleg nem lehet semmit se mondani ?!
szemernyi rosszindulat nem volt a hszemben. nem kell minden szaron megsértődni...

tudom h Asbee ennél intelligensebb, és vágja h tök normális informatívjellegű volt a hszem.
braxa88
Nem add már a maszületett bárányt, mindenki tudja, hogy csak be akartál szólni, miután a hiper szuper elit O-tok, - amit egy hete halálra fényeztetek itt a Giants topic-ban - tele tehetségekkel, meg elit futóval, elit elkapókkal, szuper TE-el, AZ irányítóval 5 pontra (abból is 2-t a védelem hozott össze) volt jó a Tampa ellen.
De meg ne sértődj basszus, tényleg nem akartam roszat mondani, szemernyi rosszindulat nem volt ebben a hszben, csak informatív jellegűnek szántam.
Awesome88
én komolyan nem értem mire fel van ez az ellenségeskedés...
akkor és most se mondtam semmi rosszat a giantsre. de kurvára kezd már ez felbaszni.
(ha az h egy CBt megvertek egy TDnél rossz és sértő akkor kurvára elnézést kérek)
braxa88
Bocsánatkérés elfogadva 😊
Egyébként Palesz kolega besértődött és beszólt neked, vagy csak megjegyezték, hogy "köszönjük Emese", azaz "király, hogy elmesélsz olyasmit, amit mindenki látott, és tud, elvégre a mi kedvenc csapatunk játszott, csak senkit sem érdekel és igyeksziünk elfelejteni? Vagy ti arra akartok emlékezni a Hawks topic-ban, ahogy Evans megverte Sherman-t a TD-nél?
Szóval ne hisztizz itt a semmire, erre senki sem kíváncsi!!!