New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 478
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
2011 ota nem örültem igy giants győzelemnek .A vedelem hihetetlen volt .A secondary különösen
több mint 9 éve
Óriási eddig!Nagyon vedelem van!
több mint 9 éve
Nem tudom ti h vagytok vele ,d sztem nem sok rosszabb offense van a mienknél a ligaba .A defensenek jár a gratula !Ennel tobbet nem lehet elvárni egy vedelemtol se .PO t viszont nem érdemlünk .A playoffba kell a 4 minutes offense ,anélkül esélyed sincs .Na ez nalunk 1 perces offense.
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
New Yorkban elég jól elkezdett esni a hó
Asbee
az legalább kedvez a ligaelit futójátékunknak.. oh wait
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
New Yorkban elég jól elkezdett esni a hó

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 598 — Bla, bla, bla
há nagy kár a Skins és a Lions meccsért ..
rohadt kevésen múlott mindkettő! 😕
yooker
A Cardinals legalább kikapott, az is valami! Az Atlanta, Tampa kettősnek meg sajna ma könnyű dolga lesz...😢

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
yooker
A Lions-nak minden egyes meccse idén rohadt kevésen múlott 😀
A Skins győzelemben meg jó is van, mégjobban leszakad az Eagles, így talán könnyebb lesz ellenük nekünk is nyerni. Azért egy PO remény nagyobb lökést ad, mint az ha csak azért küzdenek, hogy kibabráljanak velünk.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Ahogy nézegettem itt-ott jó páran Vereentől várják a megváltást, hát nem tudom oké, hogy nem hátrány a visszatérése, de alapjában véve ő sem fogja megváltani a világot.
Asbee
Sajnos csak Pugh-val együtt lehetett volna valódi megváltás a visszatérése...
több mint 9 éve
Ahogy nézegettem itt-ott jó páran Vereentől várják a megváltást, hát nem tudom oké, hogy nem hátrány a visszatérése, de alapjában véve ő sem fogja megváltani a világot.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 478
Az O javulása az O fal javulását jelenti, vissza kellene térni az ígilsz' Cinszi' elleni faljátékhoz ahol egy extra 6.blokkoló volt bent (újházi, vagy más részvételével) és így többször meglenne megint a kellő min 2 sec Eli-nak, és a 3 WR-nek hogy megpróbáljanak legalább elindulni, és nem kellene az irányítónak a földhöz csapkodnia a labdát, vagy pánikban eldobnia azért mert egyszerre 3an jönnek rá három irányból. A futásunk is néha már pislákoló ezért így kevesebb 3 and out lenne, a védelem sem fáradna el annyira ha nem kellene folyamatosan fent lennie a dallasi hosszú drive-ok után. Meglátjuk, vlsz tudják mit kell tenni, kérdés a gyakorlati megvalósítás.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
Egy dolog mellettunk szol: eddig 3 giants meccset neztem meg eloben es mind a harman nyertunk 😊 a mai lesz a negyedik... parommal kidrukkoljuk este! 😀 viccet felreteve termeszetesen most jobb csapat a dallas de egy meccsen barmi megtortenhet es remelem ma meg is tortenik...
NightBoY
Akkor már két meccsen fog bármi megtörténni. 😊
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Egy dolog mellettunk szol: eddig 3 giants meccset neztem meg eloben es mind a harman nyertunk 😊 a mai lesz a negyedik... parommal kidrukkoljuk este! 😀 viccet felreteve termeszetesen most jobb csapat a dallas de egy meccsen barmi megtortenhet es remelem ma meg is tortenik...

Szerkesztette: NightBoY

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 319
és ki mit vár vasárnapra amúgy?

én valamiért úgy érzem hogy Offense oldalon összekapják magukat és sikerül egy magunkhoz mérten tisztességes teljesítményt hozni ( meglepően sok futással ) a D-nek nehéz dolga lesz természetesen .
JPP pótlása és Hankins állapota nagy kérdés.Amennyiben a run D beomlik nyilván nincs esély de bízom benne hogy meg tudjuk oldani és behúzzuk !
yooker
Szerintem az O lesz a lényeg. Nem csak a pontszerzés miatt, hanem talán még fontosabb lenne, hogy sok időt töltsenek a pályán. Ha az idei trend szerint 3 play után rendszeresen lejönnek, akkor nem lesz esély, de ha összeszedik magukat, akkor a D szerintem megoldja a többit. (Persze csak ha Witten-re is figyelnek a futás és Dez mellett.)
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 530 — Lucas Scott
őszintén szólva én nem vagyok ennyire derűlátó. szvsz a Dallas sztem jobb csapat most jelenleg nálunk, ez vszeg ki is fog jönni a meccsen tekintettel arra is, hogy milyen gyengén muzsikál az offense. én úgy érzem, hogy ez most bukó lesz.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Nagyon jo lb teljesitmeny kell fogni a futast
Janek
Azzal sosem volt gond

több mint 9 éve
Szerintem...

Egyértelmű, hogy azon fog múlni a történet, hogy hagyjuk e úgy játszani a Dallas O-t, ahogy azt szeretik. Futás, és rövidpasszok, vagy 10 perces drive-ok.

Annyi a feledat """csak""" hogy mi vezessünk a meccsen, és ők fussanak az eredmény után, hiszen így saját magukat véreztetnék ki. Dak nagyon jó, de futójáték nélkül, nem lenne képes megnyerni a meccset. Itt jön a képbe a D. Tölteni kell a box-ot, és fogni a futást. Ez persze nem ilyen egyszerű de az első héten is sikerült. Azóta pedig nem csak ők, a mi védelmünk is fejlődött, így nem szabad, még nekünk sem lebecsülni magunkat. Persze nem lesz JPP, ami hatalmas érvágás, de a kulcs a futások megfogása lesz elsősorban, nem Dak nyomás alá helyezése, erre pedig Wynn is alkalmasnak tűnik. A hátsó sort nem féltem, Jenkins le fogja kapni Dez-t (de minimum limitálja majd), Collins, DRC, és Apple feladata pedig Witten és Beasly kikapcsolása lesz. Bízom bennük, persze fogják nyelni a yardokat, de a pontokat nem.

Támadó oldalon Vereen úgy fest visszatérhet, ami hatalmas erősítés, messze ő volt a legjobb futónk a sérüléséig, és emellett a tavalyi második legjobb elkapónk is. Ő mellette jó lenne ha Pugh is visszatérne, ezzel a párossal már nem félteném úgy az O-t. Előző héten jót tett a nagy pofon, most pedig csoportmeccs, kétszer akkora erőbedobással fognak hajtani, míg a Dallas talán kicsit dekoncentrálsz lesz, most hogy ott vannak a PO-ban. Nem feltétlen ezen a meccsen kell bebiztosítani az első kiemelésüket, ráadásul láthattuk az utóbbi hetekben, hogy ők is elkezdtek hibázgatni.

Nem mi vagyunk az esélyesek, de szerintem így is megvan minden esélyünk a győzelemre a hazai pálya előnyével együtt.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
Nagyon jo lb teljesitmeny kell fogni a futast

több mint 9 éve
Mondjuk ahogy nézem nagyon durván klappolnia kéne mindennek egy győzelemhez. Az offense nem tudom hogy tudna annyit fejlődni egy hét alatt, de ők kellenének. Nagyon fontos a gameplan + képességek alapján össze kell h hozzanak 3-4 TD-t, csak sajnos most nem ez a realitás. A védelemnek a futások megállítására kell rámennie már amennyire ez lehetséges, de Wynn talán ebben a tekintetben valamelyest pótolni tudja majd JPP-t. Illetve a cornerbackektől is top teljesítmény kell, az 1. héten Jenkins levette Dezt, bár félek egy évben kétszer ez szinte képtelenség. Hiába nyertünk az 1. félidőben ez most kevés lesz, bár néha a Dallas-nál is kilógott a lóláb, viszont most úgy gondolom h a PO-ba jutás ellenére még kellően koncentráltan fognak játszani és nálunk túlságosan is hiányozni fog JPP.

több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 628
 www.giants.com/videos/videos/Damon-Harrison-Micd-Up-vs-Steelers/9a7a2dc9-a568-43f4-b10d-06da257b264b

Damon Harrison egy vadállat, ahogy olvassa a játékot , leválik a blokkról, meg ahogy átverekedi magát a double team-en hatalmas 😀
Taz
A mi Williamsünknél is jobban csípem a játékát. Szörnyeteg ennyi.
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 026
Vereen is back!
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Nem olyan vadak azok a dallasi tehenek ,hogy ne tudjuk legyőzni őket. Félek döntetlen lesz.

Vernon sack és egy int is lesz valakitől!!

Szerkesztette: Palesz76
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
és ki mit vár vasárnapra amúgy?

én valamiért úgy érzem hogy Offense oldalon összekapják magukat és sikerül egy magunkhoz mérten tisztességes teljesítményt hozni ( meglepően sok futással ) a D-nek nehéz dolga lesz természetesen .
JPP pótlása és Hankins állapota nagy kérdés.Amennyiben a run D beomlik nyilván nincs esély de bízom benne hogy meg tudjuk oldani és behúzzuk !
yooker
szoros meccset várok és győzelmet
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
 www.giants.com/videos/videos/Damon-Harrison-Micd-Up-vs-Steelers/9a7a2dc9-a568-43f4-b10d-06da257b264b

Damon Harrison egy vadállat, ahogy olvassa a játékot , leválik a blokkról, meg ahogy átverekedi magát a double team-en hatalmas 😀