New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
és Eli kepes dobni es van is kinek, akkor a D#-k nagy bajban lehet. noHát a D-t pont nem féltem a Giants ellen. A Steelers D a gyenge-közepes O-kat kivétel nélkül jól megoldotta. Sokkal inkább a kiszámíthatatlan O-t féltem a Giants D ellen. Ebben a párharcban az sem lepne meg, ha kiszakadna a TD-zsák és az sem, ha moccani se nagyon tudnánk előre. Ezen fog múlni a meccs.
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Persze sokkal tobb van bennuk, es meg tobb volt, de a serulesek gyakorlatilag be is fejezik a felsorolasod. A futast ha tudjatok fogni ( nem lesz konnyu, de nem is lehetetlen), a csere wr-eknek piszok jo napot kell kifogni, mert AB egyedul nem fog nyerni ( max ellenunk). Ha ti tudtok futni, Eli kepes dobni es van is kinek, akkor a D#-k nagy bajban lehet. Persze el is kalapalhatnak ugy benneteket, hogy egy erzo szivu statisztikus 2 db L fog beirni.Biztos nem dobjuk le a meccset 😊 mint korábban írtam nekünk ez egy jó matchupnak tűnik, de a Steelers az egyik olyan csapat akiben sokkal több van, mint amit eddig mutatott. Itt a december, ha akarnak valamit akkor el kéne indulniuk. Jó a védelmünk és sztem ez most is így lesz, de ha a BB+Bell+Brown hármas jó napot fog ki akkor azért kevés esélyünk lenne. Meglátjuk, jó lenne nyerni, de ha kikapunk akkor is még jók az esélyeink, illetve a hátralévő négy meccsből könnyen lehet, h így is-úgy is legalább két meccset kell majd nyernünk. Szóval nekünk nem prioritás ez a meccs + idegenben is játszunk, az ilyenek azért szoktak számítani.. úgyh én egy kicsit nagyobb valószínűségűnek látom a vereségünket.Ertem a szurkoloi menjunk biztosra es WC ( a win ezen is segitene), de ha ezt elbukjatok nem is marad mas. A tobbi ellenfeletekkel sokkal jobban ismeritek egymast ott is barmi lehet, akar kedvezotlen elojellel is. Ez nem rossz parositas nektek, ha kiszalad nekik akkor is helyt tud allni a vedelmetek, es az o D#-k meg tudja kapni amit adnak ( picit Matyas kiralyos lett a vege). A realitas egyik pillanatra valtozik. A realitas szerint nem egy rookie QB-RB parosnak kene a legjobb csapatot vezetni a ligaban, de most ez van, holnap....ki tudja.Ez szép is lenne, de az a baj, hogy nem vagyunk ennyire erősek és legfőképpen kiegyensúlyozottak nem. Nem hiába vagyunk még mindig óvatosak azt illetően, hogy előbb legyen meg az a WC hely. A védelemmel nincsen gond, meccsről mecsre egyre jobbak, de a támadósor hatalmas kérdőjel. Néha mint kés a vajon, utána a labdaeladások elkerülése végedt jön egy 4 punt-os sorozat. Nem hiszem, hogy be tudnánk érni a Dallas-t és most nem is ez lenne a realitást, azt persze hozzátéve, hogy az egymás elleni meccsen bőven meglesz az esélyünk a W-re.sztem a csoportelsoseget kell megcelozni, el kell vernetek a vasast ( nem miattunk, de mi se bannank ), es utana a DC-t es 1 meccsre lesztek toluk kb uolyan sorsolassal es ha nem is lennetek 1. kiemeltek, de a hazai palya csak jobb. Ha a vasast elbukjatok csak a WC marad, az meg "gyakorlatilag" megvan. Ertem, hogy AFC vereseg faj a legkevesbe, de most meg lehet nagyobban gondolkozni. Persze ha valaki megigeri 1x fogsz csak kikapni, akkor vasas.Nyilván az elmúlt évek tapasztalatai alapján lehet következtetéseket levonni, azzal kapcsolatban, hogy mi várható a po-ban. Ami számomra kiderült a tegnapi meccsből, hogy ezt a dallasi O-t, meg lehet állítani, le lehet lassítani. Viszont annyira azért erősek, hogy nem szabad hibázni ellenük, valszeg csak akkor lehet őket legyőzni, ha hiba nélkül megy a játék. Nekünk adott egy olyan D, ami képes őket megállítani, de hibátlan meccset az egèsz csapattól még nem láttunk.Olyan szempontból remek felmérő lesz a Steelers elleni meccs, h jelenleg kissé hasonlítható a játékuk a Dallaséhoz, mind stílusban, mind játékerőben, leszámítva azt a nem elhanyagolható különbséget, h a Dallas jelenleg csúcsformában tolja, míg a Steelers bőven tudása alatt teljesített eddig. Persze mivel a PIT-nek ez a meccs minimum olyan fontos, mint nekünk és azért csak javulgattak az utóbbi meccseken + a Heinzen eleve nem könnyű játszani, így semmiképp sem vagyunk esélyesek, de matchupok tekintetében szerintem egyáltalán nem kedvezőtlen a helyzet számunkra. Nehéz tippelni erre a meccsre, én is kíváncsi vagyok mire leszünk képesek és reménykedek, h nem pont most kapja el a Steelers offense a ritmust.
Ha nyerünk a Heinzen, akkor nem fogom bánni a zakót, mert nem hiszem, hogy háromszor meg tudjuk verni őket, és inkább decemberben jöjjön az L és januárban az újabb W. Upsz, előre szaladtam, lényeg, hogy minél hamarabb legyen meg az a 2 W.
gyurczi
Másik oldalról a hátralévő meccsek közül magasan ez a legkevésbé fontos számunkra, szóval azért az sem lenne katasztrófa, ha kikapnánk.
Szesze
no
Awesome88
no
Szesze
De ha mas nincs, kivanok felhoket, nehogy jo napot fogjanak ki 😊
több mint 9 éve
sztem az ő teljesítményét nagyban felhúzza, hogy körülötte mindenki elit vagy elit közeli. nem látok semmi extrát a sráctól, nem passzol különösebben pontosan, nem látom a zsenit szorult helyzetben. egy jól összerakott gépezetnek egy pótolható eleme. a mostani garnitúrából példul tyrod taylor hozná ugyanezeket a számokat a cowboysban.A jó OL persze, hogy felhúzza mindenki teljesítményét. Na de azért 19-2-es TD-INT ratiót nem a szél, avagy az OL hordja össze...
gedam
Valószínűleg keveset láttad játszani, ha szorult helyzetben nem atrtottad jónak, konkrétan kiemelkedően jó szorult helyzetben, vagy a game on the line szituációban és nemcsak a menedzser screen passzokat dobja meg.
Hogy vannak-e hibái? Persze, rookie, ráadásul a 4. körből. De összességében a hibái javíthatónak tűnnek, mert nem a döntési mechanizmusával van gond, konkrétan az egyszerűen fantasztikus. A 108-as ratingre, a 19-2-es TD-INT ratióra, az év végére prognosztizálható 4000 yardra, a 68%-os passzpontosság döbbenetes szám egy rookie-tól, ezt nehéz csak OL-lel magyarázni.
Ráadásul az az OL még évekig előtte lesz, úgyhogy hibátlan körülmények között fejlődhet. Ő is beleült a tutiba, ahogy annó TB, vagy éppen nálunk BB, de így lehet a legjobban fejlődni és tanulni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ha valami visszaüthet, akkor a két DE snapp számai. Jó lenne frissen menni a po-ba, már ha sikerül. Nincs nagyon rotáció, pedig fontos lenne. Sajnos nincs depht.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
ez elég alacsonynak tűnik azért!Esetetekben ezt ink annak tudnám be h gyenge a cseresorotok a DL-ben, 80% fölötti snapszáma az alábbi DL-eknek van 2016-ban (kezdve a legmagasabb aránnyal): Jason Pierre-Paul, Olivier Vernon, Cameron Jordan, Stephon Tuitt, Khalil Mack, Everson Griffen, Leonard Williams, Ndamukong Suh, Akiem Hicks, DeForest Buckner, Muhammad Wilkerson, Jared Crick, Brian Robison, Jadeveon Clowney.
nálunk pl JPP és Vernon folyamatosan a snappaek 90+ %-ban van fent minden meccsen
és Harrison és Hankins is bőven 80% fölött sztem
és a mi D-nk elég rendesen meg van dolgoztatva mert az O vagy 3&out vagy gyors TD kb...
és még ha most inkább javulni is látszanak ez az (esetleges) PO-ra vagy a végső meccsekre érve már visszaüthet majd....
yooker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a passzai tényleg nem ülnek mindig, de pont hogy szorult helyzetben tud higgadt maradni és jó döntéseket hozni! jó kis QB ő de szerintem sem a zseni kategória ! remélem 😊 és lehet hogy igazán sosem kerülnek elő a gyengeségei mert nagyon erős csapat lesz körülötte sokáig...sztem az ő teljesítményét nagyban felhúzza, hogy körülötte mindenki elit vagy elit közeli. nem látok semmi extrát a sráctól, nem passzol különösebben pontosan, nem látom a zsenit szorult helyzetben. egy jól összerakott gépezetnek egy pótolható eleme. a mostani garnitúrából példul tyrod taylor hozná ugyanezeket a számokat a cowboysban.Ez így egy lózung, amit mondasz. Legalább egyetlen érvvel támaszd már alá, hogy miért gondolod így...nem a játékstílusára gondoltam, hanem a tehetségére. első rájátszásmeccsen kizúgnak, jövőre a hatodik meccsre legkésőbb már a padon lesz. lufi. elliott és az o-fal a tehetség a csapatban, az meg kevés.Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Kaep soha életében nem tudott igazán jól passzolni. A dual threat miatt volt veszélyes, de az NFL védelmei nagyjából 2 év alatt megtalálták a módját, hogy az RG III-, Kaep-féle irányítók ne jelentsenek komolyabb veszélyt. (Wilson anyiban más tészta, hogy ő úgy volt dual threat, hogy ő első szándékból azért inkább passzolt, s abban klasszisokkal verte mind RG-t, mind Kaepet, azaz őt nem a dual threat emelte ki, mint utóbbi kettőt)
Dak teljesen más típus, mint Kaep. Ő is első szándékból passzol. Minden mutatóban jobb Kaep bármelyik événél és elsősorban passer ráadásul. Mindig ilyen szinten nem fog játszani, lesz majd visszaesés, de ő ezerszer jobb passzoló mint Kaep, így nem valószínű, hogy one year wonder lesz.
Soldados
gedam
Az lehet, hogy rookie-ként kikap az első meccsén, ettől viszont nem lesz rosszabb QB. Annó parádés szezon után BB-t is megfingatták a PO-ban, vagy épp Flaccót, de ettől csak jobbak lesznek a tapasztalat által.
Soldados
gedam
nem ismerem a pontos storyt ( és lehet hogy nagy hülyeség) de Troy Aikmanről is hallottam ilyeneket hogy "csak" belecsöppent a jóba!
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Biztos nem dobjuk le a meccset 😊 mint korábban írtam nekünk ez egy jó matchupnak tűnik, de a Steelers az egyik olyan csapat akiben sokkal több van, mint amit eddig mutatott. Itt a december, ha akarnak valamit akkor el kéne indulniuk. Jó a védelmünk és sztem ez most is így lesz, de ha a BB+Bell+Brown hármas jó napot fog ki akkor azért kevés esélyünk lenne. Meglátjuk, jó lenne nyerni, de ha kikapunk akkor is még jók az esélyeink, illetve a hátralévő négy meccsből könnyen lehet, h így is-úgy is legalább két meccset kell majd nyernünk. Szóval nekünk nem prioritás ez a meccs + idegenben is játszunk, az ilyenek azért szoktak számítani.. úgyh én egy kicsit nagyobb valószínűségűnek látom a vereségünket.Ertem a szurkoloi menjunk biztosra es WC ( a win ezen is segitene), de ha ezt elbukjatok nem is marad mas. A tobbi ellenfeletekkel sokkal jobban ismeritek egymast ott is barmi lehet, akar kedvezotlen elojellel is. Ez nem rossz parositas nektek, ha kiszalad nekik akkor is helyt tud allni a vedelmetek, es az o D#-k meg tudja kapni amit adnak ( picit Matyas kiralyos lett a vege). A realitas egyik pillanatra valtozik. A realitas szerint nem egy rookie QB-RB parosnak kene a legjobb csapatot vezetni a ligaban, de most ez van, holnap....ki tudja.Ez szép is lenne, de az a baj, hogy nem vagyunk ennyire erősek és legfőképpen kiegyensúlyozottak nem. Nem hiába vagyunk még mindig óvatosak azt illetően, hogy előbb legyen meg az a WC hely. A védelemmel nincsen gond, meccsről mecsre egyre jobbak, de a támadósor hatalmas kérdőjel. Néha mint kés a vajon, utána a labdaeladások elkerülése végedt jön egy 4 punt-os sorozat. Nem hiszem, hogy be tudnánk érni a Dallas-t és most nem is ez lenne a realitást, azt persze hozzátéve, hogy az egymás elleni meccsen bőven meglesz az esélyünk a W-re.sztem a csoportelsoseget kell megcelozni, el kell vernetek a vasast ( nem miattunk, de mi se bannank ), es utana a DC-t es 1 meccsre lesztek toluk kb uolyan sorsolassal es ha nem is lennetek 1. kiemeltek, de a hazai palya csak jobb. Ha a vasast elbukjatok csak a WC marad, az meg "gyakorlatilag" megvan. Ertem, hogy AFC vereseg faj a legkevesbe, de most meg lehet nagyobban gondolkozni. Persze ha valaki megigeri 1x fogsz csak kikapni, akkor vasas.Nyilván az elmúlt évek tapasztalatai alapján lehet következtetéseket levonni, azzal kapcsolatban, hogy mi várható a po-ban. Ami számomra kiderült a tegnapi meccsből, hogy ezt a dallasi O-t, meg lehet állítani, le lehet lassítani. Viszont annyira azért erősek, hogy nem szabad hibázni ellenük, valszeg csak akkor lehet őket legyőzni, ha hiba nélkül megy a játék. Nekünk adott egy olyan D, ami képes őket megállítani, de hibátlan meccset az egèsz csapattól még nem láttunk.Olyan szempontból remek felmérő lesz a Steelers elleni meccs, h jelenleg kissé hasonlítható a játékuk a Dallaséhoz, mind stílusban, mind játékerőben, leszámítva azt a nem elhanyagolható különbséget, h a Dallas jelenleg csúcsformában tolja, míg a Steelers bőven tudása alatt teljesített eddig. Persze mivel a PIT-nek ez a meccs minimum olyan fontos, mint nekünk és azért csak javulgattak az utóbbi meccseken + a Heinzen eleve nem könnyű játszani, így semmiképp sem vagyunk esélyesek, de matchupok tekintetében szerintem egyáltalán nem kedvezőtlen a helyzet számunkra. Nehéz tippelni erre a meccsre, én is kíváncsi vagyok mire leszünk képesek és reménykedek, h nem pont most kapja el a Steelers offense a ritmust.
Ha nyerünk a Heinzen, akkor nem fogom bánni a zakót, mert nem hiszem, hogy háromszor meg tudjuk verni őket, és inkább decemberben jöjjön az L és januárban az újabb W. Upsz, előre szaladtam, lényeg, hogy minél hamarabb legyen meg az a 2 W.
gyurczi
Másik oldalról a hátralévő meccsek közül magasan ez a legkevésbé fontos számunkra, szóval azért az sem lenne katasztrófa, ha kikapnánk.
Szesze
no
Awesome88
no
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
gedam
6 506
sztem az ő teljesítményét nagyban felhúzza, hogy körülötte mindenki elit vagy elit közeli. nem látok semmi extrát a sráctól, nem passzol különösebben pontosan, nem látom a zsenit szorult helyzetben. egy jól összerakott gépezetnek egy pótolható eleme. a mostani garnitúrából példul tyrod taylor hozná ugyanezeket a számokat a cowboysban.Ez így egy lózung, amit mondasz. Legalább egyetlen érvvel támaszd már alá, hogy miért gondolod így...nem a játékstílusára gondoltam, hanem a tehetségére. első rájátszásmeccsen kizúgnak, jövőre a hatodik meccsre legkésőbb már a padon lesz. lufi. elliott és az o-fal a tehetség a csapatban, az meg kevés.Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Kaep soha életében nem tudott igazán jól passzolni. A dual threat miatt volt veszélyes, de az NFL védelmei nagyjából 2 év alatt megtalálták a módját, hogy az RG III-, Kaep-féle irányítók ne jelentsenek komolyabb veszélyt. (Wilson anyiban más tészta, hogy ő úgy volt dual threat, hogy ő első szándékból azért inkább passzolt, s abban klasszisokkal verte mind RG-t, mind Kaepet, azaz őt nem a dual threat emelte ki, mint utóbbi kettőt)
Dak teljesen más típus, mint Kaep. Ő is első szándékból passzol. Minden mutatóban jobb Kaep bármelyik événél és elsősorban passer ráadásul. Mindig ilyen szinten nem fog játszani, lesz majd visszaesés, de ő ezerszer jobb passzoló mint Kaep, így nem valószínű, hogy one year wonder lesz.
Soldados
gedam
Az lehet, hogy rookie-ként kikap az első meccsén, ettől viszont nem lesz rosszabb QB. Annó parádés szezon után BB-t is megfingatták a PO-ban, vagy épp Flaccót, de ettől csak jobbak lesznek a tapasztalat által.
Soldados
több mint 9 éve
Egyrészt megkérném a Dallas szurkolókat, h ne ugorjanak rá erre a hsz-re, mert nem tőlünk jött ez a (szerintem egyébként nonszensz) megjegyzés 😊a téma mondjuk nagyon is érint minket!nagyon nem mindegy hogy egy future HOF Dak vagy jövő évben kuka...😉Az érzés, amikor egy Ravens és egy Steelers drukker, a Dallas irányítójáról "vitázik" a Giants topicban. Felbecsülhetetlen 😀Ez így egy lózung, amit mondasz. Legalább egyetlen érvvel támaszd már alá, hogy miért gondolod így...nem a játékstílusára gondoltam, hanem a tehetségére. első rájátszásmeccsen kizúgnak, jövőre a hatodik meccsre legkésőbb már a padon lesz. lufi. elliott és az o-fal a tehetség a csapatban, az meg kevés.Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Soldados
gedam
Soldados
Awesome88
amúgy nyilván a 2 között van valahol...
yooker
Másrészt ez igazából akkor derülne/derül majd(?) ki, ha nem lesz ez a brutál OL előtte. De azért az tényleg látható, h absz telitalálat a csávó, rookie létére teljesen éretten játszik, szinte kizárt, h bust legyen belőle, sokkal nagyobb az esély h top QB lesz (sajnos 😊 ). Mellesleg Wentzel is betalált a Philly sztem, a Washington meg nálam jelenleg a csoport legkomplettebb csapata, úgyh nehéz évek elé nézünk még akkor is, h mi is egyértelműen jó irányba megyünk.
több mint 9 éve
Ertem a szurkoloi menjunk biztosra es WC ( a win ezen is segitene), de ha ezt elbukjatok nem is marad mas. A tobbi ellenfeletekkel sokkal jobban ismeritek egymast ott is barmi lehet, akar kedvezotlen elojellel is. Ez nem rossz parositas nektek, ha kiszalad nekik akkor is helyt tud allni a vedelmetek, es az o D#-k meg tudja kapni amit adnak ( picit Matyas kiralyos lett a vege). A realitas egyik pillanatra valtozik. A realitas szerint nem egy rookie QB-RB parosnak kene a legjobb csapatot vezetni a ligaban, de most ez van, holnap....ki tudja.Ez szép is lenne, de az a baj, hogy nem vagyunk ennyire erősek és legfőképpen kiegyensúlyozottak nem. Nem hiába vagyunk még mindig óvatosak azt illetően, hogy előbb legyen meg az a WC hely. A védelemmel nincsen gond, meccsről mecsre egyre jobbak, de a támadósor hatalmas kérdőjel. Néha mint kés a vajon, utána a labdaeladások elkerülése végedt jön egy 4 punt-os sorozat. Nem hiszem, hogy be tudnánk érni a Dallas-t és most nem is ez lenne a realitást, azt persze hozzátéve, hogy az egymás elleni meccsen bőven meglesz az esélyünk a W-re.sztem a csoportelsoseget kell megcelozni, el kell vernetek a vasast ( nem miattunk, de mi se bannank ), es utana a DC-t es 1 meccsre lesztek toluk kb uolyan sorsolassal es ha nem is lennetek 1. kiemeltek, de a hazai palya csak jobb. Ha a vasast elbukjatok csak a WC marad, az meg "gyakorlatilag" megvan. Ertem, hogy AFC vereseg faj a legkevesbe, de most meg lehet nagyobban gondolkozni. Persze ha valaki megigeri 1x fogsz csak kikapni, akkor vasas.Nyilván az elmúlt évek tapasztalatai alapján lehet következtetéseket levonni, azzal kapcsolatban, hogy mi várható a po-ban. Ami számomra kiderült a tegnapi meccsből, hogy ezt a dallasi O-t, meg lehet állítani, le lehet lassítani. Viszont annyira azért erősek, hogy nem szabad hibázni ellenük, valszeg csak akkor lehet őket legyőzni, ha hiba nélkül megy a játék. Nekünk adott egy olyan D, ami képes őket megállítani, de hibátlan meccset az egèsz csapattól még nem láttunk.Olyan szempontból remek felmérő lesz a Steelers elleni meccs, h jelenleg kissé hasonlítható a játékuk a Dallaséhoz, mind stílusban, mind játékerőben, leszámítva azt a nem elhanyagolható különbséget, h a Dallas jelenleg csúcsformában tolja, míg a Steelers bőven tudása alatt teljesített eddig. Persze mivel a PIT-nek ez a meccs minimum olyan fontos, mint nekünk és azért csak javulgattak az utóbbi meccseken + a Heinzen eleve nem könnyű játszani, így semmiképp sem vagyunk esélyesek, de matchupok tekintetében szerintem egyáltalán nem kedvezőtlen a helyzet számunkra. Nehéz tippelni erre a meccsre, én is kíváncsi vagyok mire leszünk képesek és reménykedek, h nem pont most kapja el a Steelers offense a ritmust.
gyurczi
Szesze
no
Awesome88
több mint 9 éve
a téma mondjuk nagyon is érint minket!nagyon nem mindegy hogy egy future HOF Dak vagy jövő évben kuka...😉Az érzés, amikor egy Ravens és egy Steelers drukker, a Dallas irányítójáról "vitázik" a Giants topicban. Felbecsülhetetlen 😀Ez így egy lózung, amit mondasz. Legalább egyetlen érvvel támaszd már alá, hogy miért gondolod így...nem a játékstílusára gondoltam, hanem a tehetségére. első rájátszásmeccsen kizúgnak, jövőre a hatodik meccsre legkésőbb már a padon lesz. lufi. elliott és az o-fal a tehetség a csapatban, az meg kevés.Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Soldados
gedam
Soldados
Awesome88
amúgy nyilván a 2 között van valahol...
több mint 9 éve
Ilyen fal mogott, top WR, Top futo mellett egy kicsit vissza is eshet. Sok apro hibaja van, de lesz meg pontosabb is ( 10 cm a WR ele dobna, nem fole hogy ugrani kelljen erte ), a labda atadas a futonak botranyos, de amig ilyen fal van ugyse er oda senki hogy fumble lehessen es ezek csak finomitasok, ami kevesbbe tanithato az meg benne van. Kaep egy rossz felepitesu futo inkabb, nem egy iranyito ( persze egy brutal fal mogott o is jobban dobalgatna, de o erosen korlatozott kepessegekben )Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Kaep soha életében nem tudott igazán jól passzolni. A dual threat miatt volt veszélyes, de az NFL védelmei nagyjából 2 év alatt megtalálták a módját, hogy az RG III-, Kaep-féle irányítók ne jelentsenek komolyabb veszélyt. (Wilson annyiban más tészta, hogy ő úgy volt dual threat, hogy ő első szándékból azért inkább passzolt, s abban klasszisokkal verte mind RG-t, mind Kaepet, azaz őt nem a dual threat emelte ki, mint utóbbi kettőt)
Dak teljesen más típus, mint Kaep. Ő is első szándékból passzol. Minden mutatóban jobb Kaep bármelyik événél és elsősorban passer ráadásul. aki látta játszani, az tudja, nemcsak menedzeli a meccseket, hanem az extrát is hozzá tudja tenni. Persze mindig ilyen szinten nem fog játszani (108-as rating, mindössze 2 INT), lesz majd visszaesés, de ő ezerszer jobb passzoló mint Kaep, így nem valószínű, hogy one year wonder lesz.
Soldados
több mint 9 éve
Az érzés, amikor egy Ravens és egy Steelers drukker, a Dallas irányítójáról "vitázik" a Giants topicban. Felbecsülhetetlen 😀Ez így egy lózung, amit mondasz. Legalább egyetlen érvvel támaszd már alá, hogy miért gondolod így...nem a játékstílusára gondoltam, hanem a tehetségére. első rájátszásmeccsen kizúgnak, jövőre a hatodik meccsre legkésőbb már a padon lesz. lufi. elliott és az o-fal a tehetség a csapatban, az meg kevés.Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Soldados
gedam
Soldados
több mint 9 éve
Ez így egy lózung, amit mondasz. Legalább egyetlen érvvel támaszd már alá, hogy miért gondolod így...nem a játékstílusára gondoltam, hanem a tehetségére. első rájátszásmeccsen kizúgnak, jövőre a hatodik meccsre legkésőbb már a padon lesz. lufi. elliott és az o-fal a tehetség a csapatban, az meg kevés.Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Soldados
gedam

több mint 9 éve
Ez szép is lenne, de az a baj, hogy nem vagyunk ennyire erősek és legfőképpen kiegyensúlyozottak nem. Nem hiába vagyunk még mindig óvatosak azt illetően, hogy előbb legyen meg az a WC hely. A védelemmel nincsen gond, meccsről mecsre egyre jobbak, de a támadósor hatalmas kérdőjel. Néha mint kés a vajon, utána a labdaeladások elkerülése végedt jön egy 4 punt-os sorozat. Nem hiszem, hogy be tudnánk érni a Dallas-t és most nem is ez lenne a realitást, azt persze hozzátéve, hogy az egymás elleni meccsen bőven meglesz az esélyünk a W-re.sztem a csoportelsoseget kell megcelozni, el kell vernetek a vasast ( nem miattunk, de mi se bannank ), es utana a DC-t es 1 meccsre lesztek toluk kb uolyan sorsolassal es ha nem is lennetek 1. kiemeltek, de a hazai palya csak jobb. Ha a vasast elbukjatok csak a WC marad, az meg "gyakorlatilag" megvan. Ertem, hogy AFC vereseg faj a legkevesbe, de most meg lehet nagyobban gondolkozni. Persze ha valaki megigeri 1x fogsz csak kikapni, akkor vasas.Nyilván az elmúlt évek tapasztalatai alapján lehet következtetéseket levonni, azzal kapcsolatban, hogy mi várható a po-ban. Ami számomra kiderült a tegnapi meccsből, hogy ezt a dallasi O-t, meg lehet állítani, le lehet lassítani. Viszont annyira azért erősek, hogy nem szabad hibázni ellenük, valszeg csak akkor lehet őket legyőzni, ha hiba nélkül megy a játék. Nekünk adott egy olyan D, ami képes őket megállítani, de hibátlan meccset az egèsz csapattól még nem láttunk.Olyan szempontból remek felmérő lesz a Steelers elleni meccs, h jelenleg kissé hasonlítható a játékuk a Dallaséhoz, mind stílusban, mind játékerőben, leszámítva azt a nem elhanyagolható különbséget, h a Dallas jelenleg csúcsformában tolja, míg a Steelers bőven tudása alatt teljesített eddig. Persze mivel a PIT-nek ez a meccs minimum olyan fontos, mint nekünk és azért csak javulgattak az utóbbi meccseken + a Heinzen eleve nem könnyű játszani, így semmiképp sem vagyunk esélyesek, de matchupok tekintetében szerintem egyáltalán nem kedvezőtlen a helyzet számunkra. Nehéz tippelni erre a meccsre, én is kíváncsi vagyok mire leszünk képesek és reménykedek, h nem pont most kapja el a Steelers offense a ritmust.
gyurczi
Szesze
no
több mint 9 éve
gedam
6 506
nem a játékstílusára gondoltam, hanem a tehetségére. első rájátszásmeccsen kizúgnak, jövőre a hatodik meccsre legkésőbb már a padon lesz. lufi. elliott és az o-fal a tehetség a csapatban, az meg kevés.Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Soldados
több mint 9 éve
Hujjujuj!hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
gedam
Kaep soha életében nem tudott igazán jól passzolni. A dual threat miatt volt veszélyes, de az NFL védelmei nagyjából 2 év alatt megtalálták a módját, hogy az RG III-, Kaep-féle irányítók ne jelentsenek komolyabb veszélyt. (Wilson annyiban más tészta, hogy ő úgy volt dual threat, hogy ő első szándékból azért inkább passzolt, s abban klasszisokkal verte mind RG-t, mind Kaepet, azaz őt nem a dual threat emelte ki, mint utóbbi kettőt)
Dak teljesen más típus, mint Kaep. Ő is első szándékból passzol. Minden mutatóban jobb Kaep bármelyik événél és elsősorban passer ráadásul. aki látta játszani, az tudja, nemcsak menedzeli a meccseket, hanem az extrát is hozzá tudja tenni. Persze mindig ilyen szinten nem fog játszani (108-as rating, mindössze 2 INT), lesz majd visszaesés, de ő ezerszer jobb passzoló mint Kaep, így nem valószínű, hogy one year wonder lesz.

több mint 9 éve
sztem a csoportelsoseget kell megcelozni, el kell vernetek a vasast ( nem miattunk, de mi se bannank ), es utana a DC-t es 1 meccsre lesztek toluk kb uolyan sorsolassal es ha nem is lennetek 1. kiemeltek, de a hazai palya csak jobb. Ha a vasast elbukjatok csak a WC marad, az meg "gyakorlatilag" megvan. Ertem, hogy AFC vereseg faj a legkevesbe, de most meg lehet nagyobban gondolkozni. Persze ha valaki megigeri 1x fogsz csak kikapni, akkor vasas.Nyilván az elmúlt évek tapasztalatai alapján lehet következtetéseket levonni, azzal kapcsolatban, hogy mi várható a po-ban. Ami számomra kiderült a tegnapi meccsből, hogy ezt a dallasi O-t, meg lehet állítani, le lehet lassítani. Viszont annyira azért erősek, hogy nem szabad hibázni ellenük, valszeg csak akkor lehet őket legyőzni, ha hiba nélkül megy a játék. Nekünk adott egy olyan D, ami képes őket megállítani, de hibátlan meccset az egèsz csapattól még nem láttunk.Olyan szempontból remek felmérő lesz a Steelers elleni meccs, h jelenleg kissé hasonlítható a játékuk a Dallaséhoz, mind stílusban, mind játékerőben, leszámítva azt a nem elhanyagolható különbséget, h a Dallas jelenleg csúcsformában tolja, míg a Steelers bőven tudása alatt teljesített eddig. Persze mivel a PIT-nek ez a meccs minimum olyan fontos, mint nekünk és azért csak javulgattak az utóbbi meccseken + a Heinzen eleve nem könnyű játszani, így semmiképp sem vagyunk esélyesek, de matchupok tekintetében szerintem egyáltalán nem kedvezőtlen a helyzet számunkra. Nehéz tippelni erre a meccsre, én is kíváncsi vagyok mire leszünk képesek és reménykedek, h nem pont most kapja el a Steelers offense a ritmust.
gyurczi
Szesze
több mint 9 éve
Mert ez sem beszólás volt... Agyam eldobom tőled, most megint jöhet az ártatlan, te nem akartál semmi rosszat komment 😉úgy látszik van aki megértette a hszem lényegét. köszi a választ.nyugi van, én csak érdeklődtem. nagyon frusztrált lehetsz, mindenre felkapod a vizet...pedig igaza van szerintem.
írtad h : azt teszi őket jobbá, h pihentek
én meg rákérdeztem, h azon kívűl h pihentek mitől jó ez a dallasi védelem.
mert nem érzem azt erős érvnek h a dallasi védelem pihent, ez teszi őket jóvá, nem hiszek benne. ennyi.
braxa88
elég sokat számít az, hogy a védelem a seggén veszi-e a levegőt, vagy nem. én a mi védelmünket nem tartom egyáltalán erősnek, viszont amíg nincsenek fent túl sokat a pályán, addig a kevesebb játékot nagyobb intenzitáson tudják csinálni. hülye példa, de ha mondjuk hatvan playre van kihegyezve egy D, akkor 50-55 playt végig tudnak sprintelni, 65-70 környékén viszont már elkezdenek lemaradozni. és amikor ezek a pár centik összeadódnak, abból lesz a még egy first down, még egy TD, satöbbi.
tavaly szerintem erősebb volt a védőfalunk, mint idén, viszont mivel nem tudtunk drive-okat fenntartani, és leginkább pontokat szerezni, ezért a végére ez öngerjesztővé vált, és szinte végig a D volt a pályán, el is fáradtak a meccsek végére. pl a Patriots ellen négy-négy drive után 3-3 volt az állás, aztán visszaütött az, hogy kezd a D fáradni. de félidőben még mindig 13-3 volt csak oda - hét Pats drive után! vagy a Seattle ellen, amikor egyébként - viccen kívül - azon múlt a meccsünk, hogy Hardy az interceptionjét nem tudta visszavinni TD-re, hanem csak mezőnygól lett belőle, és 16-10 helyett 12-10-zel mentünk a meccs vége előtt, és noha FG-on tartottuk őket, ez is elég lett nekik.
tavaly egyébként - ha Weeden és Cassel helyett Prescott lett volna - csak az O javulása miatt bent lett volna még legalább két győzelmünk, a védelemre gyakorolt származékos hatás meg talán még egy győzelmet jelentett volna.
szóval nagyon sok múlik azon, mennyire pihent a védelem.
slowmotion
sokban egyetértek, van amiben nem. Sokban számít amiket leírtál, de azért sztem annyit nem számít a védelem pihentsége, lásd idei seahawks-cards, 90+playt volt fenn a D, és olyan defensive stopok voltak pl Wagnertől a hosszabbítás legvégén h csakna 😊 + ma már annyira keverik a D-t a DCk,nagyon sok a rotálás DL-ban, kevés az a játékos aki 60%+t van fenn egy védelemből.
Nagyon fontos a védelem pihetnsége,de sztem annyira azért mégse. Emiatt IS javult a cowboys védelem,de ezen kívűl számos több tényező (Claiborne,Wilcox, Carr, Hitchens, Irving, McClain váratlan jó teljesítménye sztem nem a pihentség eredménye, de lehet nincs igazam.)
braxa88
több mint 9 éve
gedam
6 506
hát sztem meg úgy fog, ha prescott játszik. képernyik lufi 2.0No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
Soldados
több mint 9 éve
No way. 😉 Ha mégis ekkora hülyék dolgoznak Dallasban, akkor hideg kézzel jön is az elsőkörös búcsú. 😊majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion

több mint 9 éve
ez elég alacsonynak tűnik azért!úgy látszik van aki megértette a hszem lényegét. köszi a választ.nyugi van, én csak érdeklődtem. nagyon frusztrált lehetsz, mindenre felkapod a vizet...pedig igaza van szerintem.
mert nem érzem azt erős érvnek h a dallasi védelem pihent, ez teszi őket jóvá, nem hiszek benne. ennyi.
braxa88
elég sokat számít az, hogy a védelem a seggén veszi-e a levegőt, vagy nem. én a mi védelmünket nem tartom egyáltalán erősnek, viszont amíg nincsenek fent túl sokat a pályán, addig a kevesebb játékot nagyobb intenzitáson tudják csinálni. hülye példa, de ha mondjuk hatvan playre van kihegyezve egy D, akkor 50-55 playt végig tudnak sprintelni, 65-70 környékén viszont már elkezdenek lemaradozni. és amikor ezek a pár centik összeadódnak, abból lesz a még egy first down, még egy TD, satöbbi.
tavaly szerintem erősebb volt a védőfalunk, mint idén, viszont mivel nem tudtunk drive-okat fenntartani, és leginkább pontokat szerezni, ezért a végére ez öngerjesztővé vált, és szinte végig a D volt a pályán, el is fáradtak a meccsek végére. pl a Patriots ellen négy-négy drive után 3-3 volt az állás, aztán visszaütött az, hogy kezd a D fáradni. de félidőben még mindig 13-3 volt csak oda - hét Pats drive után! vagy a Seattle ellen, amikor egyébként - viccen kívül - azon múlt a meccsünk, hogy Hardy az interceptionjét nem tudta visszavinni TD-re, hanem csak mezőnygól lett belőle, és 16-10 helyett 12-10-zel mentünk a meccs vége előtt, és noha FG-on tartottuk őket, ez is elég lett nekik.
tavaly egyébként - ha Weeden és Cassel helyett Prescott lett volna - csak az O javulása miatt bent lett volna még legalább két győzelmünk, a védelemre gyakorolt származékos hatás meg talán még egy győzelmet jelentett volna.
slowmotion
sokban egyetértek, van amiben nem. Sokban számít amiket leírtál, de azért sztem annyit nem számít a védelem pihentsége, lásd idei seahawks-cards, 90+playt volt fenn a D, és olyan defensive stopok voltak pl Wagnertől a hosszabbítás legvégén h csakna 😊 + ma már annyira keverik a D-t a DCk,nagyon sok a rotálás DL-ban, kevés az a játékos aki 60%+t van fenn egy védelemből.
Nagyon fontos a védelem pihetnsége,de sztem annyira azért mégse. Emiatt IS javult a cowboys védelem,de ezen kívűl számos több tényező (Claiborne,Wilcox, Carr, Hitchens, Irving, McClain váratlan jó teljesítménye sztem nem a pihentség eredménye, de lehet nincs igazam.)
braxa88
nálunk pl JPP és Vernon folyamatosan a snappaek 90+ %-ban van fent minden meccsen
és Harrison és Hankins is bőven 80% fölött sztem
és a mi D-nk elég rendesen meg van dolgoztatva mert az O vagy 3&out vagy gyors TD kb...
és még ha most inkább javulni is látszanak ez az (esetleges) PO-ra vagy a végső meccsekre érve már visszaüthet majd....
több mint 9 éve
úgy látszik van aki megértette a hszem lényegét. köszi a választ.nyugi van, én csak érdeklődtem. nagyon frusztrált lehetsz, mindenre felkapod a vizet...pedig igaza van szerintem.
braxa88
slowmotion
több mint 9 éve
A SEA a Ti ágatokon lesz. Vagy Ti vagy Ők ? 😊túl nagy PO rutinja azért neki sincs...😉majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion
yooker
több mint 9 éve
túl nagy PO rutinja azért neki sincs...😉majd rájátszásra visszatér Romo, pont mint Cap RooneySzerintem nincs jó kategória se, de lehet hogy ebben tévedek, ez majd kiderül. A lényeg viszont az, hogy sztem nagyon nem mind1, h valakinél az offense-e az elit vagy a deffense, ugyanis az elit védelem az szinte konstans teljesítményre képes bárki ellen, míg az erős offense, ha egy erős védelemmel találja szemben magát akkor legtöbbször alulmarad. A PO azért más kávéház, mint az alapszakasz, mert ott ez sokkal inkább ki szokott jönni, hisz oda nyilván az éppen aktuálisan legjobb csapatok jutnak be.Ebben teljesen egyetlértünk. 😉 Ettől függetlenül DAL O futásban olyan kiemelkedő, hogy még a legjobbak ellen is 4-es átlaggal futtatja a labdát. Na ez viszont hihetetlen mértékben növeli meg a győzelmi esélyedet egy meccsen. Most amúgy sztem is mákjuk volt, hogy nyertek, de ez egy SB-esélyes csapat, sztem ami hiányzik nekik jelenleg, az kizárólag a rutin és a tapasztalat. Egy minden hűjjal megkent SEA, amely irdatlan mennyiségű nagy csatával van felvértezve az elmúlt évekből, az nálam esélyesebb a DAL-nál, ők - ahogy a MIN is az volt - képesek lesznek kezelhető mértéken tartani a DAL O-t.
Szesze
Soldados
slowmotion