New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk amikor meg 4-5 elkapása volt Beckhamnek egy meccsen akkor meg az volt a baj, hogy miért nem játszunk rá többet. Szvsz ő olyan elkapó aki felé simán repülhet 10-15 labda egy meccsen, bármikor benne van egy nagy játék. Persze ettől függetlenül több passz mehetne Cruz és Shepard felé is, az első hetekben jól megoldottuk ezt. Viszont én elővenném Dwayne Harris-t is, szépen lassan eljutunk oda, hogy itt az ideje meglepetést okozni.
Asbee
na pont ez a kulcs sztem! hogy akkor ment... most meg OBJ feszt!
félreértés ne essék ez javítható gyorsan de félek a hiszti miatt is nézelődik arrafelé többet Eli!
komoly okát nem látom hogy ne bízhatna a többiekben Eli!
ha így marad akkor viszont
tényleg teljesen fejre állhat az O !
yooker
Nem lenne hiszti, OBJ csapatember. Legalábbis nem akkora és olyan lenne mint amire gondolunk, de ha van egy ilyen klasszis elkapód, akkor hülyeség lenne őt jegeltetni.

Ami szvsz az ok lehet, hogy ezekre a 6-10 yardos passzokra vannak megtervezve a drive-ok és a legtöbbször Beckham volt az 1. opció. Mivel tisztán volt ezért nem nézelősött tovább Manning hanem gyorsan passzolt.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Mondjuk amikor meg 4-5 elkapása volt Beckhamnek egy meccsen akkor meg az volt a baj, hogy miért nem játszunk rá többet. Szvsz ő olyan elkapó aki felé simán repülhet 10-15 labda egy meccsen, bármikor benne van egy nagy játék. Persze ettől függetlenül több passz mehetne Cruz és Shepard felé is, az első hetekben jól megoldottuk ezt. Viszont én elővenném Dwayne Harris-t is, szépen lassan eljutunk oda, hogy itt az ideje meglepetést okozni.
Asbee
na pont ez a kulcs sztem! hogy akkor ment... most meg OBJ feszt!
félreértés ne essék ez javítható gyorsan de félek a hiszti miatt is nézelődik arrafelé többet Eli!
komoly okát nem látom hogy ne bízhatna a többiekben Eli!
ha így marad akkor viszont
tényleg teljesen fejre állhat az O !
több mint 9 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Asbee
Ezt most én is pont így látom.
(csak zárójelben, nem biztos, hogy most azok kritzálnak, akik pár hete több Beckham-et akartak, de tény, hogy akkor ez volt a közhangulat)
Magam teljesen elégedett voltam azzal, hogy ennyi labda ment OBJ felé. Már csak statisztikailag is, vele van a legnagyobb esély egy sikeres passzjátékra, a YAC faktorról meg nem is beszélve.
Egy olyan play-re emlékszem, amikor Shepard relatíve üresen volt és Eli nem neki dobta. (ettől még persze lehetett több)
Erről viszont eszembe jut a 2. INT, amikor Eli csúnyán aládobta a Shepard-nek szánt lasztit. Az egyszerűen egy rossz kivitelezés volt, nem úgy, mint az első INT, amikor nem számított rá, hogy Timmons hátralép.

A Harris játékokkal egyetértek. A múltkor is bizonyította, hogy sokszor a magasság már fél TD-t ér. Az a pozitív érzésem, hogy volt csapata ellene fog újra villantani most vasárnap!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Belenéztem a meccsbe újra, kimondottan Cruzt néztem. Párszor igenis meg volt neki a separation, de Eli inkább a közeli célpontokat választotta, vagy várt OBJ-re. De nem csak Cruz, más is volt üresen, 15-20 yard környékén, de ugyanaz történt, mint amit az előbb vázoltam.
Playcalling, a fal gyengesége, Eli döntéshozatala. Én úgy látom nem csak Cruz a hibás.
gyurczi
a múltkor volt cikk hogy Eli elnézést két Shepardtól a Browns meccs után hogy 1x sem vette célba..Most meg Cruz! ( de a többiek sem nagyon kaptak esélyt ) Nekem ez nem igazán tetszik!Ok hogy OBJ a sztár de eszembe jutott ( lehet itt írta valaki ) hogy kissé kezd a dolog emlékeztetni a Shockey storyra...
yooker
Shockey azért egyrészt nem volt ekkora sztár, mint OBJ, másrészt sztem sokkal nyomasztóbb hatással is volt Eli-ra, mint Beckham. (mondom ezt annak ellenére, h nekem Strahan mellett ő volt a kedvenc játékosom anno). Itt most arról van szó inkább sztem, h Eli az aki inkább Beckhamben bízik a többiek rovására. Ez egyrészt azért érthető, másrészt nyilván jó lenne megtalálni a megfelelő egyensúlyt.
több mint 9 éve
Belenéztem a meccsbe újra, kimondottan Cruzt néztem. Párszor igenis meg volt neki a separation, de Eli inkább a közeli célpontokat választotta, vagy várt OBJ-re. De nem csak Cruz, más is volt üresen, 15-20 yard környékén, de ugyanaz történt, mint amit az előbb vázoltam.
Playcalling, a fal gyengesége, Eli döntéshozatala. Én úgy látom nem csak Cruz a hibás.
gyurczi
a múltkor volt cikk hogy Eli elnézést két Shepardtól a Browns meccs után hogy 1x sem vette célba..Most meg Cruz! ( de a többiek sem nagyon kaptak esélyt ) Nekem ez nem igazán tetszik!Ok hogy OBJ a sztár de eszembe jutott ( lehet itt írta valaki ) hogy kissé kezd a dolog emlékeztetni a Shockey storyra...
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 051
Azért így is OBJ 100 yards /igaz kb 30garbage) de őt a bírók fogták meg nem a védelem, ez világosan látszott a visszajátszásoknál, amit nem bír el egy döcögő O sehol, nem csak nálunk. Cruz amúgy a végén szóvá is tette a pressnek, hogy nem kapott labdát. Erre 2 féle reakció jött, az egyik hogy már öreg, lassú, és nem tudja magát tisztára játszani, a másik meg hogy nem a helyén slotban játszik, és hiába futja a routokat jól meg, nem kap elég passzt, nem hívnak rá játékot.. Mindenki döntse el melyik az igaz, de akárhogy is volt, ekkora pénzes szerződést jövőre nem akarnak neki adni, az biztos.Következő pár héten lesz ennek még folytatása vlsz (Mcaddo azt nyilatkozta vissza, hogy szerinte Cruz a megoldás, és nem a probléma része kíván lenni... folyt köv)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Arra van valami info hogy miért hanyagoltuk kb az összes WR-t (nagy ritkán Shepard kapott) egész meccsen és erőltettük OBJ-t akit láthatóan szépen megfogtak?Vagy egyzserűen mindenkit "levettek" ???
lehet hogy rosszul éreztem és a statok mást mondanak de én így láttam/emlékszem...!??
yooker
Cruz felé egy labda se ment... sokáig azt hittem h nem is játszik 😀
több mint 9 éve
Arra van valami info hogy miért hanyagoltuk kb az összes WR-t (nagy ritkán Shepard kapott) egész meccsen és erőltettük OBJ-t akit láthatóan szépen megfogtak?Vagy egyzserűen mindenkit "levettek" ???
lehet hogy rosszul éreztem és a statok mást mondanak de én így láttam/emlékszem...!??
több mint 9 éve
Mondjuk ez szép és jó, rendben is van, de nem egy más csapatnak szurkoló tag mondta már, h azért tudjuk sajnáltatni magunkat. No meg szvsz néha egy-egy győzelmet is túlreagálunk

több mint 9 éve
Szerintem az, hogy a folyamatosan jelentkező problémákat leírom, mint véleményt és abból azt a következtetést vonom le, hogy valami nem jó a csapatnál, és ezért úgy gondolom, hogy nem túl rózsásak a kilátásaink, az nem picsogás. Remélem, hogy rámcáfolnak, és túlzónak bizonyul a pesszimizmusom, de valahogy így látom.
Sajnálom, ha ez valakit zavar, de ez a véleményem.

több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Londoni meccs óta olvasom ezt a topicot. Örülök, hogy van rengeteg fanatikus drukker. Sajnos szomorú vagyok amiatt,hogy sokan pesszimistán egyből negatívan álltok a csapathoz. Értem én ,hogy az elmúlt pár év nem kecsegtetett sok jóval,de kispest drukkerként csak a biztatást és a szurkolás örömét akarom átadni. Ne a rosszat keressük, élvezzük Collins játékát, csodáljuk Beckham teljesítményét és legyünk büszke óriások. Kérlek titeket hagyjuk a picsogást a csajokra és a superbowl utánra. Tudom ,hogy ez a Dallasi csapat igenis megverhető ,mert már meg is tettük. A profizmus abból adódik ,hogy mentálisan is felkészülsz és tudod ,hogy mit kell tenned a győzelemért. A londoni meccs is megmutatta mekkora családnak vagyunk tagjai. Tudjátok mit kell tenni?
Elhinni ,hogy győzni tudunk.
GO GIANTS
több mint 9 éve
Jó nektek, hogy ilyen optimisták vagytok. Szerintem a Dallas és a Lions ugyan olyan jó, vagy inkább jobb csapat mint a Steelers.
Flowers esetében kiderült, hogy nem javítható hibák vannak, ilyen szar. Nem tudom mi változhat itt. Eli pontatlan a hosszabb labdákkal, itt sem látok nagy esélyt komoly javulásra. A playcalling most nem volt olyan szörnyű, mint korábban, de itt sem várható földindulás. Az Oline szerintem nem fog akkorát javulni futásblokkolásban, hogy változzon a játékunk pozitív irányba.
A D rendben van, de jön Witten, majd Ebron. A TE-eket továbbra sem tudjuk levédeni, itt sem látok javulásra esélyt.
Mindig arról beszélünk, hogy a hibák javíthatók, majd megindul az O, fogunk jobban játszani. Hát én nem látom a csapatnál azt, hogy a következő meccseket nem basszuk el ugyanígy, majd be indulunk. Az van az O-val, mint tavaly a D-vel. Gyengék, ugyanúgy nem lehet erősebb csapatok ellen számítani rájuk, kritikus pillanatokban hibáznak. A legszomorúbb, hogy itt van talent, nem úgy mint tavaly a D-ben.
Eddig ugyanazok a problémák jöttek állandóan, nincs változás, előrelépés. A szkeptikusoknak lesz igazuk, hogy csalóka ez a 8-4, a gyengébb csapatoknak köszönhető.
gyurczi
nemtom, azért csak volt egy 6 meccses sorozatunk most ami után kikaptunk egy erős, felszálló ágban lévő ellenfél ellen idegenben, egy olyan meccsen ahol kifejezetten pechesen alakultak a kritikus pillanatok és ráadásul absz nem is volt létkérdés a győzelem. Én aztán nem vagyok egy túlzottan optimista típus, de a pesszimizmust se szeretem, legyünk realisták 😊 Persze, h Flowers nem lesz jobb hirtelen, a futójáték se lesz ligaelit a következő meccseken se és gondot fog okozni a DL mögé érkező passzok hárítása mert továbbra sincs megfelelő MLB a csapatban. Ettől még van egy nagyon stabil D és egy olyan O ami bár sokat balfaszkodik, de képes megvillanni bármikor, márpedig ez bőven elég ahhoz hogy az ember reménykedjen. A többi csapatban is vannak látványos hibák, nem tartom én sokkal erősebbnek egyiket se nálunk. Sztem meglesz a hátralévő meccseken a 2-2, de majd meglátjuk.
több mint 9 éve
Jó nektek, hogy ilyen optimisták vagytok. Szerintem a Dallas és a Lions ugyan olyan jó, vagy inkább jobb csapat mint a Steelers.
Flowers esetében kiderült, hogy nem javítható hibák vannak, ilyen szar. Nem tudom mi változhat itt. Eli pontatlan a hosszabb labdákkal, itt sem látok nagy esélyt komoly javulásra. A playcalling most nem volt olyan szörnyű, mint korábban, de itt sem várható földindulás. Az Oline szerintem nem fog akkorát javulni futásblokkolásban, hogy változzon a játékunk pozitív irányba.
A D rendben van, de jön Witten, majd Ebron. A TE-eket továbbra sem tudjuk levédeni, itt sem látok javulásra esélyt.
Mindig arról beszélünk, hogy a hibák javíthatók, majd megindul az O, fogunk jobban játszani. Hát én nem látom a csapatnál azt, hogy a következő meccseket nem basszuk el ugyanígy, majd be indulunk. Az van az O-val, mint tavaly a D-vel. Gyengék, ugyanúgy nem lehet erősebb csapatok ellen számítani rájuk, kritikus pillanatokban hibáznak. A legszomorúbb, hogy itt van talent, nem úgy mint tavaly a D-ben.
Eddig ugyanazok a problémák jöttek állandóan, nincs változás, előrelépés. A szkeptikusoknak lesz igazuk, hogy csalóka ez a 8-4, a gyengébb csapatoknak köszönhető.

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Véleményem szerint nem kell temetni magunkat. Azt gondolom, hogy a hibák ellenére is szoros meccset játszhattunk volna, ha valahogy a momentum átfordult volna.
Most olyan helyzetben vagyunk (köszönhetően saját magunknak), hogy mi kezünkben van a PO. Ha hozunk 2 meccset, akkor meglesz, ha pedig nem, akkor nem is érdemeljük meg.
Szerintem egyébként meglesz, mert egyedül az Eagles elleni meccset mondanám előre L-nek.
A többi három lesz a vízválasztó.
És ebből nekünk elég kettő.

Zet
miért pont az Eagles elleni a L? 😊 egyértelműen a leggyengébb csapat a 4 közül jelenleg, ráadásul kezdenek szétesni és reális PO esélyeik sincsenek már. Oké, h nem szeretünk velük játszani, de nálam akkor is az a legkönnyebb meccs a hátralévők közül.
Szesze
Szerintem is a legkönnyebb meccs a hátralévő 4 közül, de pont az ilyeneket szoktuk (volt) elbukni, ráadásul szinte biztos vagyok benne, hogy a köv. 4 meccsből nem nyerünk 4-et.
Ezért én úgy számolok, hogy a Cowboys-t (kicsit leülnek most, hogy megvan a PO) és a Lions-t (őrült, iszonyat meccsen az utolsó mp-ben) hazai pályán elkapjuk, utána törvényszerű a vereség a Lincoln Fielden az ellenünk mindig megfeszülő Eagles ellen. A végén pedig meglátjuk, hogy elég-e a 10W vagy szívrohamot kell kapjunk a Skins ellen....
Zet
Hát a Browns meg a Bears is ilyen "legkönnyebb" meccs volt és hoztuk is őket. Azokhoz képest nehezebb is lesz az Eagles. Én is ellenük várnám a biztosabb 1 W-t, a másikat pedig a Lions ellen KELL összehozni. Ha közben megvernénk a másik két szupercsapat valamelyikét, persze akkor sem bánkódnék 😀
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
www.nygiants.nhely.hu

Egy ifjú óriás csinált iskolai feladatnak egy ilyen oldalt. Nekem tetszik
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
Véleményem szerint nem kell temetni magunkat. Azt gondolom, hogy a hibák ellenére is szoros meccset játszhattunk volna, ha valahogy a momentum átfordult volna.
Most olyan helyzetben vagyunk (köszönhetően saját magunknak), hogy mi kezünkben van a PO. Ha hozunk 2 meccset, akkor meglesz, ha pedig nem, akkor nem is érdemeljük meg.
Szerintem egyébként meglesz, mert egyedül az Eagles elleni meccset mondanám előre L-nek.

Zet
miért pont az Eagles elleni a L? 😊 egyértelműen a leggyengébb csapat a 4 közül jelenleg, ráadásul kezdenek szétesni és reális PO esélyeik sincsenek már. Oké, h nem szeretünk velük játszani, de nálam akkor is az a legkönnyebb meccs a hátralévők közül.
Szesze
Szerintem is a legkönnyebb meccs a hátralévő 4 közül, de pont az ilyeneket szoktuk (volt) elbukni, ráadásul szinte biztos vagyok benne, hogy a köv. 4 meccsből nem nyerünk 4-et.
Ezért én úgy számolok, hogy a Cowboys-t (kicsit leülnek most, hogy megvan a PO) és a Lions-t (őrült, iszonyat meccsen az utolsó mp-ben) hazai pályán elkapjuk, utána törvényszerű a vereség a Lincoln Fielden az ellenünk mindig megfeszülő Eagles ellen. A végén pedig meglátjuk, hogy elég-e a 10W vagy szívrohamot kell kapjunk a Skins ellen....
több mint 9 éve

Zet
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020

Szerkesztette: Zet
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Igy is PO

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Flowers egy HUMAN FLAG !Oriasi bust.Nezhetetlen ez az offense.
több mint 9 éve
a legnagyobb baj h az O meccsrol meccsre roszabb. Semmi fejlodes, max visszafele.
NightBoY
Én is ezért látom pesszimistán a következő meccseket.

több mint 9 éve
a legnagyobb baj h az O meccsrol meccsre roszabb. Semmi fejlodes, max visszafele.
NightBoY
ma feleslegesen túlerőltettük OBJ-t ! levették
egy kis fejmosás tényleg nem ártana neki !ahogy végig hisztizte ezt a meccset az borzasztó volt! .. jöhettek volna a többiek !
+ hosszú passzok teljesen eltűntek ! ez is kinyírja az O-t a többi baj mellett persze! Eli teljesen hatástalan ezekben...
ettől függetlenül még meglehet ez!
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616

You should know I bleed blue...