New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért oké, hogy jó volt Okwara, de nem kell rögtön leírni JPP-t sem. Sőt korábban 3, de volt hogy 4 jó pass rusherünk is volt. Emlékezzünk vissza JPP-t is úgy hoztuk h itt volt Tuck, Osi, Kiwanuka, senki sem gondolt arra, h DE fog érkezni a draft 1. körében. Ráadásul ez olyan poszt ahol kettőnél több játékos is komoly szerepet kaphat, szóval szvsz szükség lesz a jövőben mindkettejükre.Igen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.
Asbee
több mint 9 éve
Azért oké, hogy jó volt Okwara, de nem kell rögtön leírni JPP-t sem. Sőt korábban 3, de volt hogy 4 jó pass rusherünk is volt. Emlékezzünk vissza JPP-t is úgy hoztuk h itt volt Tuck, Osi, Kiwanuka, senki sem gondolt arra, h DE fog érkezni a draft 1. körében. Ráadásul ez olyan poszt ahol kettőnél több játékos is komoly szerepet kaphat, szóval szvsz szükség lesz a jövőben mindkettejükre.
több mint 9 éve
Ahhoz képest, hogy év elején azon agyaltunk, hogy hol lehet a pass rush, most már az is szóba kerül, hogy egy reborn JPP akár mehetne is, ha Okwara ennyi jó. 😊😊😊Csak annyit akartam ezzel, hogy Spags iszonyat jól rakja össze őket menet közben is. Emlékszem 2007-ben az első két és fél meccsen már 97 kapott pontnál jártunk, mikor valami megmozdult...
több mint 9 éve
spangli kurva nagy meccset hívott, amellett, hogy a secondary és pl. okwara is nagyon jól játszott, az ő kreatív védőhívásain múlt a győzelem, mert az offense-ből most sem jött ki semmi, ami nagy részt persze az ementáli o-line-nak köszönhető
több mint 9 éve
Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
több mint 9 éve
Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...
több mint 9 éve
Ez igen D! 😊 élőben nem láttam ( nem bírtam ki hogy megnézzem az eredményt) este pótolom! ahogy látom az O-t 1 play kivételével jobb lesz áttekerni..de én is hiszek benne hogy Pugh visszatérésével tud 10 pont fölé is menni ez az O !! 😊
több mint 9 éve
Per pill mézes teát, mert fáj a torkom. 😊mit iszol? 😀Innen meg kell lennie a Playoffnak, de én is azon a véleményen vagyok, hogy ott nem sok labdába fogunk rúgni (vagy szó szerint de...).Hát nem tom. Ha most tippelnem kéne, hogy ki jut SB-ba az NFC-ből, rátok tennék.
szviko
empty taxi
Szesze

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Technikailag UDFA rookie, mindegy minek hívjuk. Mindenesetre hálát adhatunk Reese bácsinak érte. Pugh visszatérése sokat fog dobni az egységen, de nem tudom, hogy Flowers technikáján ez segíte-e.
azért Okwarára nem teljesen jó jelző, hogy UDFA rookie. ő nagyon jó volt az ND-n is, imádtam már ott is, nagyon meglepődtem, hogy legkésőbb az 5. kör végén nem vitték el. mikor láttam, hogy UDFA reménykedtem, hogy mi igazoljuk le, és minket is választott. nagyon komoly kiegészítő ember lehet, és spec teamben is szokott játszani.
csebi
Szerkesztette: szviko
több mint 9 éve
mit iszol? 😀Innen meg kell lennie a Playoffnak, de én is azon a véleményen vagyok, hogy ott nem sok labdába fogunk rúgni (vagy szó szerint de...).Hát nem tom. Ha most tippelnem kéne, hogy ki jut SB-ba az NFC-ből, rátok tennék.
szviko
empty taxi
több mint 9 éve
Innen meg kell lennie a Playoffnak, de én is azon a véleményen vagyok, hogy ott nem sok labdába fogunk rúgni (vagy szó szerint de...). Az elvárás a csapat felé a PO volt (ceruzával kipipálhatjuk), és azért nem egy holtszezon kell a SB contender csapat építéséhez. Nyilán az esetlegesen jó szereplés a rájátszásban pedig már csak extra. Okwara nagyon komoly, de egyben mindent el is árul a depthről, hogy egy UDFA rookie a next man up.Én ezekkel a PO-s esélyekkel nem értek egyet. Ha Pugh visszajön (márpedig elvileg vissza fog lassan) akkor egyértelműen várható némi javulás az OL-től ami pont elég lehet arra, h bárki ellen nyerhessünk. (egyébként épp ma vertük meg a pillanatnyilag első helyen álló csapatot..)
Pugh nagyon fog kelleni, csak úgy mint egy értelmes LT a holtszezonban. Flowers annyira szörnyű, hogy nem is értem miért nem Beatty kezd a helyén, ennél még ő is jobb.
szvikoSzerintem is így van, azaz az OL gyengesége okozza az összes problémát. A futást csak imitálni tudjuk, azt is csak középen, Eli nem bízik a falban, ezért gyorsan eldobálja a labdákat nagyon szűk helyre is (láthattuk hajnalban is, hogy a félelem Flowers oldaláról érkezik), de egyébként is OBJ-t keresi mindig, Mac nem bízik a falban, a meccsek végére vezetésnél már Eli-ban sem, maga a fal pedig sztem saját magában sem bízik már.Hogyan nyerjünk meccset ha az O balfaszkodik meccs volt?Tulajdonképpen nem balfaszkodik az O, hanem annyira gyenge az OL (főleg ha a legjobb ember hiányzik belőle), h ennyi van bennük. Pont annyit hoztak amennyi e mellett a brutális védekezés mellett kellett, én nem vártam többet tőlűk eleve, bíztam a D-ben és hogy megcsinál annyit az offense amennyi a győzelemhez kell majd. Éreztem, h nyerni fogunk és bejött 😊
ThundersNFL
Szesze
Ennek ellenére, valahogy mindig összekaparnak annyit, amennyi a brutál defense mellett elegendő a meccsekben maradáshoz/megnyeréshez. A védelem nem Top5, hanem Top2 kategória, egész egyszerűen hihetetlen, amit művelnek. Érezhető volt már korábban is, hogy kezdenek összeállni, de mostanra már egymást is pörgetve játszanak (még Leon Hall is nagyon keményen odatette magát). Nem merem kimondani még, de egy ilyen ilyen védelemmel messzire juthatunk.
Lehet, hogy a 10-6 is elég lesz már a PO-hoz (szerintem a Vikings és a Packers is 9-7-tel zár majd), de ez után a győzelem után nem szabad számolgatunk (a tippem egyébként 11-5).
Zet
Okwara pedig hatalmasat játszott, ez rettentő biztató a jövőre nézve minden szempontból. Az, h udfa volt vagy sem, tök mind1, a lényeg h rookie létére élete első komolyabb megmérettetésén, a szezon egyik legfontosabb meccsén, egy brutálisan játszó védelem talán legjobb embere tudott lenni (mondjuk Jenkins talán elviszi előle ezt a címet, de akkor is), ráadásul mindezt a liga legjobb OL-e ellen tette. Ha ezt a szintet hosszabb távon is képes produkálni akkor azt nem kell mondanom mekkora nyereség lenne a jövőre (és a jelenre) nézve.
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Innen meg kell lennie a Playoffnak, de én is azon a véleményen vagyok, hogy ott nem sok labdába fogunk rúgni (vagy szó szerint de...).Hát nem tom. Ha most tippelnem kéne, hogy ki jut SB-ba az NFC-ből, rátok tennék.
szviko

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
azért Okwarára nem teljesen jó jelző, hogy UDFA rookie. ő nagyon jó volt az ND-n is, imádtam már ott is, nagyon meglepődtem, hogy legkésőbb az 5. kör végén nem vitték el. mikor láttam, hogy UDFA reménykedtem, hogy mi igazoljuk le, és minket is választott. nagyon komoly kiegészítő ember lehet, és spec teamben is szokott játszani.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Innen meg kell lennie a Playoffnak, de én is azon a véleményen vagyok, hogy ott nem sok labdába fogunk rúgni (vagy szó szerint de...). Az elvárás a csapat felé a PO volt (ceruzával kipipálhatjuk), és azért nem egy holtszezon kell a SB contender csapat építéséhez. Nyilán az esetlegesen jó szereplés a rájátszásban pedig már csak extra. Okwara nagyon komoly, de egyben mindent el is árul a depthről, hogy egy UDFA rookie a next man up.Pugh nagyon fog kelleni, csak úgy mint egy értelmes LT a holtszezonban. Flowers annyira szörnyű, hogy nem is értem miért nem Beatty kezd a helyén, ennél még ő is jobb.
Szerintem is így van, azaz az OL gyengesége okozza az összes problémát. A futást csak imitálni tudjuk, azt is csak középen, Eli nem bízik a falban, ezért gyorsan eldobálja a labdákat nagyon szűk helyre is (láthattuk hajnalban is, hogy a félelem Flowers oldaláról érkezik), de egyébként is OBJ-t keresi mindig, Mac nem bízik a falban, a meccsek végére vezetésnél már Eli-ban sem, maga a fal pedig sztem saját magában sem bízik már.Hogyan nyerjünk meccset ha az O balfaszkodik meccs volt?Tulajdonképpen nem balfaszkodik az O, hanem annyira gyenge az OL (főleg ha a legjobb ember hiányzik belőle), h ennyi van bennük. Pont annyit hoztak amennyi e mellett a brutális védekezés mellett kellett, én nem vártam többet tőlűk eleve, bíztam a D-ben és hogy megcsinál annyit az offense amennyi a győzelemhez kell majd. Éreztem, h nyerni fogunk és bejött 😊
ThundersNFL
Szesze
Ennek ellenére, valahogy mindig összekaparnak annyit, amennyi a brutál defense mellett elegendő a meccsekben maradáshoz/megnyeréshez. A védelem nem Top5, hanem Top2 kategória, egész egyszerűen hihetetlen, amit művelnek. Érezhető volt már korábban is, hogy kezdenek összeállni, de mostanra már egymást is pörgetve játszanak (még Leon Hall is nagyon keményen odatette magát). Nem merem kimondani még, de egy ilyen ilyen védelemmel messzire juthatunk.
Lehet, hogy a 10-6 is elég lesz már a PO-hoz (szerintem a Vikings és a Packers is 9-7-tel zár majd), de ez után a győzelem után nem szabad számolgatunk (a tippem egyébként 11-5).
Zet
több mint 9 éve
Jövő héten kell nyerni otthon a Lions ellen és akkor már szinte biztosan bent vagyunk.Szerintem is így van, azaz az OL gyengesége okozza az összes problémát. A futást csak imitálni tudjuk, azt is csak középen, Eli nem bízik a falban, ezért gyorsan eldobálja a labdákat nagyon szűk helyre is (láthattuk hajnalban is, hogy a félelem Flowers oldaláról érkezik), de egyébként is OBJ-t keresi mindig, Mac nem bízik a falban, a meccsek végére vezetésnél már Eli-ban sem, maga a fal pedig sztem saját magában sem bízik már.Hogyan nyerjünk meccset ha az O balfaszkodik meccs volt?Tulajdonképpen nem balfaszkodik az O, hanem annyira gyenge az OL (főleg ha a legjobb ember hiányzik belőle), h ennyi van bennük. Pont annyit hoztak amennyi e mellett a brutális védekezés mellett kellett, én nem vártam többet tőlűk eleve, bíztam a D-ben és hogy megcsinál annyit az offense amennyi a győzelemhez kell majd. Éreztem, h nyerni fogunk és bejött 😊
ThundersNFL
Szesze
Zet
több mint 9 éve
Szerintem is így van, azaz az OL gyengesége okozza az összes problémát. A futást csak imitálni tudjuk, azt is csak középen, Eli nem bízik a falban, ezért gyorsan eldobálja a labdákat nagyon szűk helyre is (láthattuk hajnalban is, hogy a félelem Flowers oldaláról érkezik), de egyébként is OBJ-t keresi mindig, Mac nem bízik a falban, a meccsek végére vezetésnél már Eli-ban sem, maga a fal pedig sztem saját magában sem bízik már.Hogyan nyerjünk meccset ha az O balfaszkodik meccs volt?Tulajdonképpen nem balfaszkodik az O, hanem annyira gyenge az OL (főleg ha a legjobb ember hiányzik belőle), h ennyi van bennük. Pont annyit hoztak amennyi e mellett a brutális védekezés mellett kellett, én nem vártam többet tőlűk eleve, bíztam a D-ben és hogy megcsinál annyit az offense amennyi a győzelemhez kell majd. Éreztem, h nyerni fogunk és bejött 😊
ThundersNFL
Szesze
több mint 9 éve
Hogyan nyerjünk meccset ha az O balfaszkodik meccs volt?Tulajdonképpen nem balfaszkodik az O, hanem annyira gyenge az OL (főleg ha a legjobb ember hiányzik belőle), h ennyi van bennük. Pont annyit hoztak amennyi e mellett a brutális védekezés mellett kellett, én nem vártam többet tőlűk eleve, bíztam a D-ben és hogy megcsinál annyit az offense amennyi a győzelemhez kell majd. Éreztem, h nyerni fogunk és bejött 😊
ThundersNFL
több mint 9 éve
Bárki bármit mond, én baromi büszke vagyok a csapatra. Oda - vissza elkentük a Dallas-t, akiknek jól áll az a 11 győzelem, meg az a 2 meccs ellenünk 😊 Az O tényleg egy kalap szar volt, de Pugh-val azért bőven javulást várok. A védelem pedig BRUTÁLIS! Írtam is hogy remélem Okwara kap esélyt, mert benne több potenciál van mint az összes többi delikvensben, de erre aztán nem számítottam. Hát tolt egy JPP-t!!!! 😊
Innen nincs mese, meg kell, hogy legyen a PO!
több mint 9 éve
És ez a védelem nem elit??? 😀 Elképesztő meccset toltak, sztem egy Pughra vagyunk attól, h abszolút SB esélyesek legyünk, mert ezzel a védelemmel és egy kicsivel jobb OL-el BÁRKI ellen legalább 50% esélyünk van/lesz,Kibaszottul örülök ennek a győzelemnek, imádom az ilyen meccseket!!
több mint 9 éve
Hogyan nyerjünk meccset ha az O balfaszkodik meccs volt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
szép győzelem, azért ez a defense bki bmit mond nagyon ott van. Rómeonak én már tavasszal örültem, még a végén tényleg csiszolatlan gyémántot találtunk benne is.offense: ébredjetek már fel a csipkerózsika álomból.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
És a legfontosabb: 2012 után újra pozitív mérleggel zárunk, 10-6-os mérlegünk pedig utoljára 2010-ben volt, igaz az akkor nem jelentett rájátszást.
több mint 9 éve
Bassza meg, hogy nem tudtam megnezni. Odavissza verni a dallast, hat boldog karácsonyt 😀
több mint 9 éve
Top-graded @Giants on offenseC Weston Richburg 74.8
T Marshall Newhouse 74.3
WR Odell Beckham Jr. 71
T Ereck Flowers 70.9
Bitch please 😀 Mondjuk a 2. félidőre összekapta magát, de így nem szabad kimenni a pályára mint azt ma tette. Ugyanez igaz Hartra is
több mint 9 éve
Én eddig úgy gondoltam, hogy a Hawks D-je a legjobb a Denver mellett. Erre kiesik egy kulcsember és atomjaira hullik szét az egész. Nálunk ez ma kicsit máshogy volt, vagyis ott vagyunk a szeren.Ezt imádom a csapatban. Kiesik a legjobb pass rusherünk, erre ugrásszerűen feljavul a siettetés.En azt mondanám h minden FA playerunk óriási igazolás volt .Snacks ,Jackrabbit,OV,Keenan Robinson !!!Kivetel nelkul!!!A múltkor írtam h nem hiszem h elite a védelmünk .Azt hiszem cáfolom .Nem tudok 5 jobbat felsorolni jelenleg es a top 5 az igen elite nek számít .
Azt meg nehéz eldönteni, hogy Jenkins vagy Harrison volt-e a jobb vétel?
vanek úr
Gerixx