New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
még egy klasszikus MLB? 😊Ezt imádom a csapatban. Kiesik a legjobb pass rusherünk, erre ugrásszerűen feljavul a siettetés.En azt mondanám h minden FA playerunk óriási igazolás volt .Snacks ,Jackrabbit,OV,Keenan Robinson !!!Kivetel nelkul!!!A múltkor írtam h nem hiszem h elite a védelmünk .Azt hiszem cáfolom .Nem tudok 5 jobbat felsorolni jelenleg es a top 5 az igen elite nek számít .
Azt meg nehéz eldönteni, hogy Jenkins vagy Harrison volt-e a jobb vétel?
vanek úr
Gerixx
több mint 9 éve
Nahh akkor innentol kilepek a melobol es hivatasos nezo leszek 😀 4/4 eddig, a csapat igazan kifizethetne h hivatasos nezo legyek nekik is megeri 😊 viccet felreteve elfsgyott a labam de megerte. Flowers viszont eszmeletlen oltast kap a lelatorol es van is miert. Nem tudom mi tortent vele visszafele fejlodik, padoztatni kene.
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Ezt imádom a csapatban. Kiesik a legjobb pass rusherünk, erre ugrásszerűen feljavul a siettetés.En azt mondanám h minden FA playerunk óriási igazolás volt .Snacks ,Jackrabbit,OV,Keenan Robinson !!!Kivetel nelkul!!!A múltkor írtam h nem hiszem h elite a védelmünk .Azt hiszem cáfolom .Nem tudok 5 jobbat felsorolni jelenleg es a top 5 az igen elite nek számít .
Azt meg nehéz eldönteni, hogy Jenkins vagy Harrison volt-e a jobb vétel?
vanek úr
Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Ezt imádom a csapatban. Kiesik a legjobb pass rusherünk, erre ugrásszerűen feljavul a siettetés.Azt meg nehéz eldönteni, hogy Jenkins vagy Harrison volt-e a jobb vétel?
több mint 9 éve
Ez a W a Superbowl győztes Giantseket idézte. Gratula srácok.mármint a D 😊
iktriad
több mint 9 éve
Ez a W a Superbowl győztes Giantseket idézte. Gratula srácok.
több mint 9 éve
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
több mint 9 éve
2011 ota nem örültem igy giants győzelemnek .A vedelem hihetetlen volt .A secondary különösen
több mint 9 éve
Óriási eddig!Nagyon vedelem van!
több mint 9 éve
Nem tudom ti h vagytok vele ,d sztem nem sok rosszabb offense van a mienknél a ligaba .A defensenek jár a gratula !Ennel tobbet nem lehet elvárni egy vedelemtol se .PO t viszont nem érdemlünk .A playoffba kell a 4 minutes offense ,anélkül esélyed sincs .Na ez nalunk 1 perces offense.
több mint 9 éve
New Yorkban elég jól elkezdett esni a hóaz legalább kedvez a ligaelit futójátékunknak.. oh wait
Asbee
több mint 9 éve
New Yorkban elég jól elkezdett esni a hó
több mint 9 éve
há nagy kár a Skins és a Lions meccsért ..A Cardinals legalább kikapott, az is valami! Az Atlanta, Tampa kettősnek meg sajna ma könnyű dolga lesz...😢
rohadt kevésen múlott mindkettő! 😕
yooker

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
há nagy kár a Skins és a Lions meccsért ..A Lions-nak minden egyes meccse idén rohadt kevésen múlott 😀
rohadt kevésen múlott mindkettő! 😕
yooker
A Skins győzelemben meg jó is van, mégjobban leszakad az Eagles, így talán könnyebb lesz ellenük nekünk is nyerni. Azért egy PO remény nagyobb lökést ad, mint az ha csak azért küzdenek, hogy kibabráljanak velünk.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Ahogy nézegettem itt-ott jó páran Vereentől várják a megváltást, hát nem tudom oké, hogy nem hátrány a visszatérése, de alapjában véve ő sem fogja megváltani a világot.Sajnos csak Pugh-val együtt lehetett volna valódi megváltás a visszatérése...
Asbee
több mint 9 éve
Ahogy nézegettem itt-ott jó páran Vereentől várják a megváltást, hát nem tudom oké, hogy nem hátrány a visszatérése, de alapjában véve ő sem fogja megváltani a világot.
több mint 9 éve
Az O javulása az O fal javulását jelenti, vissza kellene térni az ígilsz' Cinszi' elleni faljátékhoz ahol egy extra 6.blokkoló volt bent (újházi, vagy más részvételével) és így többször meglenne megint a kellő min 2 sec Eli-nak, és a 3 WR-nek hogy megpróbáljanak legalább elindulni, és nem kellene az irányítónak a földhöz csapkodnia a labdát, vagy pánikban eldobnia azért mert egyszerre 3an jönnek rá három irányból. A futásunk is néha már pislákoló ezért így kevesebb 3 and out lenne, a védelem sem fáradna el annyira ha nem kellene folyamatosan fent lennie a dallasi hosszú drive-ok után. Meglátjuk, vlsz tudják mit kell tenni, kérdés a gyakorlati megvalósítás.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Egy dolog mellettunk szol: eddig 3 giants meccset neztem meg eloben es mind a harman nyertunk 😊 a mai lesz a negyedik... parommal kidrukkoljuk este! 😀 viccet felreteve termeszetesen most jobb csapat a dallas de egy meccsen barmi megtortenhet es remelem ma meg is tortenik...Akkor már két meccsen fog bármi megtörténni. 😊
NightBoY
több mint 9 éve
Egy dolog mellettunk szol: eddig 3 giants meccset neztem meg eloben es mind a harman nyertunk 😊 a mai lesz a negyedik... parommal kidrukkoljuk este! 😀 viccet felreteve termeszetesen most jobb csapat a dallas de egy meccsen barmi megtortenhet es remelem ma meg is tortenik...
Szerkesztette: NightBoY
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
és ki mit vár vasárnapra amúgy?Szerintem az O lesz a lényeg. Nem csak a pontszerzés miatt, hanem talán még fontosabb lenne, hogy sok időt töltsenek a pályán. Ha az idei trend szerint 3 play után rendszeresen lejönnek, akkor nem lesz esély, de ha összeszedik magukat, akkor a D szerintem megoldja a többit. (Persze csak ha Witten-re is figyelnek a futás és Dez mellett.)
én valamiért úgy érzem hogy Offense oldalon összekapják magukat és sikerül egy magunkhoz mérten tisztességes teljesítményt hozni ( meglepően sok futással ) a D-nek nehéz dolga lesz természetesen .
JPP pótlása és Hankins állapota nagy kérdés.Amennyiben a run D beomlik nyilván nincs esély de bízom benne hogy meg tudjuk oldani és behúzzuk !
yooker
több mint 9 éve
őszintén szólva én nem vagyok ennyire derűlátó. szvsz a Dallas sztem jobb csapat most jelenleg nálunk, ez vszeg ki is fog jönni a meccsen tekintettel arra is, hogy milyen gyengén muzsikál az offense. én úgy érzem, hogy ez most bukó lesz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Nagyon jo lb teljesitmeny kell fogni a futastAzzal sosem volt gond
Janek