New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Igen, gondoltam hogy valami ilyesmi oka lehet, persze semmi meglepő nincs benne, de mostanában már tényleg nagyon "szembeötlő" ez a hangulattalanság/(kussolás😊), főleg sok másik stadionhoz képest.egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gázPedig a szurkolás a defense miatt kezdte tegnap az old meadowlands hangulatát idézni .Sajnos igazad van h lehetne hangosabb a stadion .Regebben jobb volt ez .Az az érzésem h a magas jegyárak miatt nem jutnak be azok a szurkolok mint régen .Sajnos 200-300 plus adó körül mozognak azok a jegyek ahova érdemes ülni .Es azert az nem kevés főleg ha meg inni,enni akarsz ,márpedig akarsz .Annyi a sörnek az ára mint Browns meccsre a jegy 😊
Szesze
Gerixx
több mint 9 éve
be kell baszni meccs előtt
több mint 9 éve
egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gázPedig a szurkolás a defense miatt kezdte tegnap az old meadowlands hangulatát idézni .Sajnos igazad van h lehetne hangosabb a stadion .Regebben jobb volt ez .Az az érzésem h a magas jegyárak miatt nem jutnak be azok a szurkolok mint régen .Sajnos 200-300 plus adó körül mozognak azok a jegyek ahova érdemes ülni .Es azert az nem kevés főleg ha meg inni,enni akarsz ,márpedig akarsz .Annyi a sörnek az ára mint Browns meccsre a jegy 😊
Szesze
több mint 9 éve
Flowers egyértelműen visszafejlődik, Richburg is jobb volt tavaly. Egyedül Jerry mutat javulást, az emberek cserélgetésébenl sem látok semmi tervszerűséget.nem lehet, hogy csak ész nélkül tippmixelnek?
több mint 9 éve
Most néztem meg a meccset, és köszönöm a védelmünknek + a special teamnek hogy összehozták ezt a W-t.
több mint 9 éve
Vereenről valami friss?agyrázkódás, gondolom 1-2 hétre out
Nagyot kapott csóri ember?
ThundersNFL
több mint 9 éve
Vereenről valami friss?Nagyot kapott csóri ember?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A belső hármas maradhat, Jerry azért felküzdötte magát és ő elég tartós is. Kérdés mi a tervünk Harttal, de egy OT tutira kell majd + egy rookie.Látod, pont erre az esetre írtam is, hogy:
JPP-nél rosszul fogalmaztam, inkább arról van szó h kissé meredek megtalálni az utódját azért mert a helyén valakinek volt egy jó meccse.
Asbee
De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...
Awesome88
több mint 9 éve
egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gáz
több mint 9 éve
A belső hármas maradhat, Jerry azért felküzdötte magát és ő elég tartós is. Kérdés mi a tervünk Harttal, de egy OT tutira kell majd + egy rookie.JPP-nél rosszul fogalmaztam, inkább arról van szó h kissé meredek megtalálni az utódját azért mert a helyén valakinek volt egy jó meccse.
több mint 9 éve
Flowers egyértelműen visszafejlődik, Richburg is jobb volt tavaly. Egyedül Jerry mutat javulást, az emberek cserélgetésébenl sem látok semmi tervszerűséget.Az OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
Gerixx
több mint 9 éve
OL coach-al nincs gond, a vicces pont az, hogy az O-fal még így is jobban teljesít, mint azt 1-2 név kivételével a játékosanyag predesztinálná.hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
így van, szarból nem lehet várat építeniAz OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
Gerixx
több mint 9 éve
egy futó ezt a problémát nem oldja meg.. nyilván nem ártana egy fasza RB se, de ennél nagyobb a gond sajnos. Ez az OL így Pugh nélkül a liga legszarabbjai közt van.Az nem a mi műfajunk és a draft class sem lesz túl ütős, az amúgy is elég lutri falemberekből.hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneIgen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
Asbee
Szesze
Én 1 embert mindenképpen hoznék FA-ról, aki csak egy kicsit is erősítés lenne a falunknak, akár rotációban is, a maradékot pedig egy első körös futóval rendezném le. Az RB class baromi jónak tűnik idén, végre találhatnánk egy olyan futót, aki képes konstans jól teljesíteni, és levenni a terhet Manning-ről és a passzjátékról.
Awesome88
több mint 9 éve
Az OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneEsetleg egy normális OL coach?
Szesze
több mint 9 éve
Az nem a mi műfajunk és a draft class sem lesz túl ütős, az amúgy is elég lutri falemberekből.hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneIgen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
Asbee
Szesze
Én 1 embert mindenképpen hoznék FA-ról, aki csak egy kicsit is erősítés lenne a falunknak, akár rotációban is, a maradékot pedig egy első körös futóval rendezném le. Az RB class baromi jónak tűnik idén, végre találhatnánk egy olyan futót, aki képes konstans jól teljesíteni, és levenni a terhet Manning-ről és a passzjátékról.
több mint 9 éve
Hajnalban nem mertem felkelni, mert mindig kikaptunk ha közben kapcsolódtam be, viszont reggel fél hétkor ledöbbentett az eredmény. 7 pont az valami eszméletlen, akkor is, ha a Dallas nem égett 100%-on.mondtam, h higgy benne 😊 amúgy sztem 100%-on égett a Dallas, de nem tudtak mit kezdeni a D-vel akik gyakorlatilag hiba nélkül játszották végig az egész meccset, ami tényleg elképesztő kategória. Ezzel most már nem kell hallgatni végre, h csak gyenge csapatok ellen tudtak dominálni és talán belátja mindenki, h ez a D valóban elit szintű.
Amennyire fos az O az adott meccsen, a D annyira lesz jó. 10 pontra vagyunk képesek, akkor tartsuk a legjobb O-t alatta. Hihetetlen.
Pesszimista voltam a meccs előtt, sőt az egész szezon tekintve is, és hát az O igazolta is a félelmeimet, de hogy a D képes legyen ilyen szinten várakozáson felül teljesíteni, azt nem hittem volna.
Ha a D képes ezt a szintet tartani, akkor meg lesz a PO.
Csak az a szerencsétlen Oline javulna már valamelyest, azonnal contenderek lennénk.
gyurczi
több mint 9 éve
Hajnalban nem mertem felkelni, mert mindig kikaptunk ha közben kapcsolódtam be, viszont reggel fél hétkor ledöbbentett az eredmény. 7 pont az valami eszméletlen, akkor is, ha a Dallas nem égett 100%-on.Amennyire fos az O az adott meccsen, a D annyira lesz jó. 10 pontra vagyunk képesek, akkor tartsuk a legjobb O-t alatta. Hihetetlen.
Pesszimista voltam a meccs előtt, sőt az egész szezon tekintve is, és hát az O igazolta is a félelmeimet, de hogy a D képes legyen ilyen szinten várakozáson felül teljesíteni, azt nem hittem volna.
Ha a D képes ezt a szintet tartani, akkor meg lesz a PO.
Csak az a szerencsétlen Oline javulna már valamelyest, azonnal contenderek lennénk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Most nézem az ismétlést. Nagyon bírom az ilyen statokat, hogy 2004 óta (miért pont 2004?) Eli, Brees és Palmer adta el a legtöbb labdát. Mégis ki még? Brady és Big Ben meccsek tucatjait hagyta ki sérülés és eltiltás miatt, legfeljebb Rivers jöhetne még szóba, de azt nem tudom ő mennyit játszott? Az ilyen baromságok célzottan valaki ellen készülnek.
több mint 9 éve
hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetneIgen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
Asbee
több mint 9 éve
Egyedül a Cap miatt került szóba. Végső soron 2-3 cut-al, és pár átstruktúrálással meg tudnánk tartani JPP-t és Hank-et is, de gondolni kell a jövőre is. Van rá esély, hogy csak az egyikőjükre lesz pénz, ezért került egyáltalán szóba, hogy ha Okwara domborítana, akkor inkább a DT megtartását preferálnánk. Szó sincs róla hogy itt bárki ki akarná tenni bármelyiket is.Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
Szesze
vanek úr
Azért oké, hogy jó volt Okwara, de nem kell rögtön leírni JPP-t sem. Sőt korábban 3, de volt hogy 4 jó pass rusherünk is volt. Emlékezzünk vissza JPP-t is úgy hoztuk h itt volt Tuck, Osi, Kiwanuka, senki sem gondolt arra, h DE fog érkezni a draft 1. körében. Ráadásul ez olyan poszt ahol kettőnél több játékos is komoly szerepet kaphat, szóval szvsz szükség lesz a jövőben mindkettejükre.Az ég világon senki nem írta le JPP-t, nem tudom ez honnan jött, de tuti nem innen 😊
Asbee
több mint 9 éve
Igen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni
Szesze
több mint 9 éve
nincs most (még) kedvem számolgatni a capet 😊 Ha belefér akkor úgyis meg fogjuk tartani, de ha Okwara esetleg beválik akkor nem lenne akkora prioritás, mint egyébként ami a csapat szempontjából nagy előny (lenne).Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Awesome88
Szesze