New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gáz
Szesze
Pedig a szurkolás a defense miatt kezdte tegnap az old meadowlands hangulatát idézni .Sajnos igazad van h lehetne hangosabb a stadion .Regebben jobb volt ez .Az az érzésem h a magas jegyárak miatt nem jutnak be azok a szurkolok mint régen .Sajnos 200-300 plus adó körül mozognak azok a jegyek ahova érdemes ülni .Es azert az nem kevés főleg ha meg inni,enni akarsz ,márpedig akarsz .Annyi a sörnek az ára mint Browns meccsre a jegy 😊
Gerixx
Igen, gondoltam hogy valami ilyesmi oka lehet, persze semmi meglepő nincs benne, de mostanában már tényleg nagyon "szembeötlő" ez a hangulattalanság/(kussolás😊), főleg sok másik stadionhoz képest.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
be kell baszni meccs előtt

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
egyébként most, h nézem az ismétlést, megint meg kell, h állapítsam, h azért a mi közönségünk meg az egész szurkolás amit előadnak kb olyan szinten van, mint az OL-ünk.. nagyon gáz
Szesze
Pedig a szurkolás a defense miatt kezdte tegnap az old meadowlands hangulatát idézni .Sajnos igazad van h lehetne hangosabb a stadion .Regebben jobb volt ez .Az az érzésem h a magas jegyárak miatt nem jutnak be azok a szurkolok mint régen .Sajnos 200-300 plus adó körül mozognak azok a jegyek ahova érdemes ülni .Es azert az nem kevés főleg ha meg inni,enni akarsz ,márpedig akarsz .Annyi a sörnek az ára mint Browns meccsre a jegy 😊
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Flowers egyértelműen visszafejlődik, Richburg is jobb volt tavaly. Egyedül Jerry mutat javulást, az emberek cserélgetésébenl sem látok semmi tervszerűséget.

nem lehet, hogy csak ész nélkül tippmixelnek? Frisco az O-Line dönti el , ki nyer, ki veszít. 😀  bit.ly/1nuddxC
több mint 9 éve
Jerico New York Giants 294
Most néztem meg a meccset, és köszönöm a védelmünknek + a special teamnek hogy összehozták ezt a W-t.
több mint 9 éve
Vereenről valami friss?

Nagyot kapott csóri ember?
ThundersNFL
agyrázkódás, gondolom 1-2 hétre out
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 700 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vereenről valami friss?

Nagyot kapott csóri ember?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A belső hármas maradhat, Jerry azért felküzdötte magát és ő elég tartós is. Kérdés mi a tervünk Harttal, de egy OT tutira kell majd + egy rookie.

JPP-nél rosszul fogalmaztam, inkább arról van szó h kissé meredek megtalálni az utódját azért mert a helyén valakinek volt egy jó meccse.
Asbee
Látod, pont erre az esetre írtam is, hogy:
De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...
Awesome88
több mint 9 éve
több mint 9 éve
A belső hármas maradhat, Jerry azért felküzdötte magát és ő elég tartós is. Kérdés mi a tervünk Harttal, de egy OT tutira kell majd + egy rookie.

JPP-nél rosszul fogalmaztam, inkább arról van szó h kissé meredek megtalálni az utódját azért mert a helyén valakinek volt egy jó meccse.

több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetne
Szesze
Esetleg egy normális OL coach?
vanek úr
Az OL coach az egyik legjobb sztem a ligában .Jatekosokkal van itt a gond .
Gerixx
Flowers egyértelműen visszafejlődik, Richburg is jobb volt tavaly. Egyedül Jerry mutat javulást, az emberek cserélgetésébenl sem látok semmi tervszerűséget.
több mint 9 éve
hát igen, a jó OL embert nagy becsben tartja mindenki, érthetően.. remélem azért valamit kitalálunk erre majd, tőlem akár valami trade is szóba jöhetne
Szesze
vanek úr
OL coach-al nincs gond, a vicces pont az, hogy az O-fal még így is jobban teljesít, mint azt 1-2 név kivételével a játékosanyag predesztinálná.
több mint 9 éve
Szesze
vanek úr
Gerixx
így van, szarból nem lehet várat építeni
több mint 9 éve
Igen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.
Szesze
A lejáró szerződésű falemberek, nem nagyon éri meg senkinek sem nagy pénzt adni

Asbee
Szesze
Az nem a mi műfajunk és a draft class sem lesz túl ütős, az amúgy is elég lutri falemberekből.
Én 1 embert mindenképpen hoznék FA-ról, aki csak egy kicsit is erősítés lenne a falunknak, akár rotációban is, a maradékot pedig egy első körös futóval rendezném le. Az RB class baromi jónak tűnik idén, végre találhatnánk egy olyan futót, aki képes konstans jól teljesíteni, és levenni a terhet Manning-ről és a passzjátékról.
Awesome88
egy futó ezt a problémát nem oldja meg.. nyilván nem ártana egy fasza RB se, de ennél nagyobb a gond sajnos. Ez az OL így Pugh nélkül a liga legszarabbjai közt van.
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Szesze
vanek úr
több mint 9 éve
Szesze
több mint 9 éve
Igen, csak az a baj, hogy minimum egy OT-re még nagyobb szükségünk lesz jövőre, sajnos nyilvánvaló most már, h Flowers nem lehet megoldás LT posztra. Márpedig kezdő OT-t csak drágán tudsz szerezni (ha egyáltalán tudsz..) Persze kár ezekről még beszélni most, mert egyrészt Okwaranak még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz, h reálisan beszélhessünk róla úgy, mint potenciális JPP utód, másrészt alakulhatnak úgy a dolgok még simán, h teljesen másfelé megyünk majd el a végén, de az biztos, hogy jövőre a legnagyobb prioritás az kell hogy legyen, h egy legalább közepes támadófalunk legyen 1-2 normális backuppal.
Szesze

Asbee
Szesze
Az nem a mi műfajunk és a draft class sem lesz túl ütős, az amúgy is elég lutri falemberekből.
Én 1 embert mindenképpen hoznék FA-ról, aki csak egy kicsit is erősítés lenne a falunknak, akár rotációban is, a maradékot pedig egy első körös futóval rendezném le. Az RB class baromi jónak tűnik idén, végre találhatnánk egy olyan futót, aki képes konstans jól teljesíteni, és levenni a terhet Manning-ről és a passzjátékról.
több mint 9 éve
Hajnalban nem mertem felkelni, mert mindig kikaptunk ha közben kapcsolódtam be, viszont reggel fél hétkor ledöbbentett az eredmény. 7 pont az valami eszméletlen, akkor is, ha a Dallas nem égett 100%-on.
Amennyire fos az O az adott meccsen, a D annyira lesz jó. 10 pontra vagyunk képesek, akkor tartsuk a legjobb O-t alatta. Hihetetlen.
Pesszimista voltam a meccs előtt, sőt az egész szezon tekintve is, és hát az O igazolta is a félelmeimet, de hogy a D képes legyen ilyen szinten várakozáson felül teljesíteni, azt nem hittem volna.
Ha a D képes ezt a szintet tartani, akkor meg lesz a PO.
Csak az a szerencsétlen Oline javulna már valamelyest, azonnal contenderek lennénk.
gyurczi
mondtam, h higgy benne 😊 amúgy sztem 100%-on égett a Dallas, de nem tudtak mit kezdeni a D-vel akik gyakorlatilag hiba nélkül játszották végig az egész meccset, ami tényleg elképesztő kategória. Ezzel most már nem kell hallgatni végre, h csak gyenge csapatok ellen tudtak dominálni és talán belátja mindenki, h ez a D valóban elit szintű.
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Hajnalban nem mertem felkelni, mert mindig kikaptunk ha közben kapcsolódtam be, viszont reggel fél hétkor ledöbbentett az eredmény. 7 pont az valami eszméletlen, akkor is, ha a Dallas nem égett 100%-on.
Amennyire fos az O az adott meccsen, a D annyira lesz jó. 10 pontra vagyunk képesek, akkor tartsuk a legjobb O-t alatta. Hihetetlen.
Pesszimista voltam a meccs előtt, sőt az egész szezon tekintve is, és hát az O igazolta is a félelmeimet, de hogy a D képes legyen ilyen szinten várakozáson felül teljesíteni, azt nem hittem volna.
Ha a D képes ezt a szintet tartani, akkor meg lesz a PO.
Csak az a szerencsétlen Oline javulna már valamelyest, azonnal contenderek lennénk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Most nézem az ismétlést. Nagyon bírom az ilyen statokat, hogy 2004 óta (miért pont 2004?) Eli, Brees és Palmer adta el a legtöbb labdát. Mégis ki még? Brady és Big Ben meccsek tucatjait hagyta ki sérülés és eltiltás miatt, legfeljebb Rivers jöhetne még szóba, de azt nem tudom ő mennyit játszott? Az ilyen baromságok célzottan valaki ellen készülnek.
több mint 9 éve
Szesze

Asbee
több mint 9 éve
Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...
Awesome88
pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Szesze
Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.
vanek úr
Egyedül a Cap miatt került szóba. Végső soron 2-3 cut-al, és pár átstruktúrálással meg tudnánk tartani JPP-t és Hank-et is, de gondolni kell a jövőre is. Van rá esély, hogy csak az egyikőjükre lesz pénz, ezért került egyáltalán szóba, hogy ha Okwara domborítana, akkor inkább a DT megtartását preferálnánk. Szó sincs róla hogy itt bárki ki akarná tenni bármelyiket is.

Azért oké, hogy jó volt Okwara, de nem kell rögtön leírni JPP-t sem. Sőt korábban 3, de volt hogy 4 jó pass rusherünk is volt. Emlékezzünk vissza JPP-t is úgy hoztuk h itt volt Tuck, Osi, Kiwanuka, senki sem gondolt arra, h DE fog érkezni a draft 1. körében. Ráadásul ez olyan poszt ahol kettőnél több játékos is komoly szerepet kaphat, szóval szvsz szükség lesz a jövőben mindkettejükre.
Asbee
Az ég világon senki nem írta le JPP-t, nem tudom ez honnan jött, de tuti nem innen 😊
több mint 9 éve
Szesze

több mint 9 éve
Amúgy Okwara most óriási lehetőség előtt áll a következő 3+X meccsen. JPP és Hank szerződése is lejár, és bár szerintem meg lehetne tartani akár mind a kettőt, de jó eséllyel csak az egyik fog maradni. Eddig ez 1000%-ig JPP volt, de ha most Rómeó képes villantani és feledtetni őt, akkor lehet más lesz a leányzó fekvése. Messze van ez még, és egy meccsből kár is kiindulni, de azért érdemes eljátszani a gondolattal. Hank olcsóbb lenne, így több pénz is maradna erősítésekre. De abba is hagyom mielőtt valaki (általában Asbee) leszól, hogy nagyon kezd elszaladni velem a ló. 😊 megesik...
Awesome88
pedig többek között nagyon is erről fognak szólni a következő meccsek, én is erre utaltam korábban vele kapcsolatban
Szesze
Már miért kéne lemondani JPP-ről Romeo miatt? Akkor megint nem maradna egy értelmes ember sem a rotációban. Szabaduljunk meg inkább a limlomtól (Bromley, Wynn, Owa, Wade, stb.). Ezek helyére nyugodtan jöhet bárki minimálbérért is, gyengülni nem fogunk.
vanek úr
nincs most (még) kedvem számolgatni a capet 😊 Ha belefér akkor úgyis meg fogjuk tartani, de ha Okwara esetleg beválik akkor nem lenne akkora prioritás, mint egyébként ami a csapat szempontjából nagy előny (lenne).
több mint 9 éve
Awesome88
Szesze