New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
mind1, nem ezen fog múlni 😊Pugh által megjött az az upgrade az OL-be amiben reménykedtünk, egyből lett normális futójáték, ennyi hiányzott ahhoz, h SB esélyeseknek titulálhassuk magunkat.Látod, miattad reménykedtem, erre hatalmas csalódás lett a vége... 😕 Azért nem semmi mekkora mázlija volt a Packers-nek. Simán nyerhetett volna a Bears, a döntetlen még simábban összejöhetett volna, erre jön ez a végjáték. Ilyenkor kellenének a Kelly féle szabálytalan, de időégető játékok.
Sajnos közben a GB behúzta, de remélhetőleg nem ezen fog múlni bármi is.
Szesze
Awesome88
több mint 9 éve
tényleg idén az első meccs volt ahol nem kellett izgulni valahogy, még mikor faszoskodták' a szokásosat, akkor semhát mert most már ehisszük, h a védelem úgyis behúzza majd 😊
ozibozi
több mint 9 éve
Pugh által megjött az az upgrade az OL-be amiben reménykedtünk, egyből lett normális futójáték, ennyi hiányzott ahhoz, h SB esélyeseknek titulálhassuk magunkat.Látod, miattad reménykedtem, erre hatalmas csalódás lett a vége... 😕 Azért nem semmi mekkora mázlija volt a Packers-nek. Simán nyerhetett volna a Bears, a döntetlen még simábban összejöhetett volna, erre jön ez a végjáték. Ilyenkor kellenének a Kelly féle szabálytalan, de időégető játékok.
Sajnos közben a GB behúzta, de remélhetőleg nem ezen fog múlni bármi is.
Szesze
több mint 9 éve
Poén letr volna😀És Flowers bust az kimaradtHa ez nekem jött, az mellé ment, én nem mondtam soha, hogy bust, max, hogy szar, de én a sophomore slumpra gondolok, meg arra, hogy még csak 22.
Asbee
Nekem főleg Eli, volt a probléma a pontatlanságával, meg a playcalling.
gyurczi
több mint 9 éve
tényleg idén az első meccs volt ahol nem kellett izgulni valahogy, még mikor faszoskodták' a szokásosat, akkor sem
több mint 9 éve
Pugh által megjött az az upgrade az OL-be amiben reménykedtünk, egyből lett normális futójáték, ennyi hiányzott ahhoz, h SB esélyeseknek titulálhassuk magunkat.Sajnos közben a GB behúzta, de remélhetőleg nem ezen fog múlni bármi is.
több mint 9 éve
És Flowers bust az kimaradtHa ez nekem jött, az mellé ment, én nem mondtam soha, hogy bust, max, hogy szar, de én a sophomore slumpra gondolok, meg arra, hogy még csak 22.
Asbee
Nekem főleg Eli, volt a probléma a pontatlanságával, meg a playcalling.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
És Flowers bust az kimaradt
több mint 9 éve
Na még a Bears is nyerhet. Nincsenek szavak a D-re.
Playmaker D és nem hibázó O, remek recept a PO-ra.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Valószínűleg büntit kapunk a walkie talkie-s ügy miatt
több mint 9 éve
nem több mint 9 éve
GiantsMLBhunterHazai pályán a sérült ujjával játszó Staffordékat szerintem meg tudjuk fogni egy szoros meccsen. Végre újra 19 órától játszunk 😀
[/quote].
.
.
Én is a szoros meccsben bízom. Nézve a két csapat eddigi eredményeit, erre minden esèly meg is van.
Érdekes, hogy ez a picit tartalékos fal, hogyan tudja megvédeni a sérült iranyitónkat. (Swanson agyrazkodas a miatt, Glasgow jatszik közepén. Ami viszont aggasztó hogy Glasgow helyen a tavalyi Elsőkörös LG Thomlisson jatszik. Vele ugyan annyi bajunk van mint a to top10 draft valasztású LT-vel).
Az időjárás is faktor lehet, mert ugyan hideg nem lesz, de 99% eséllyel mondanak esőt. A futással meg mindket csapatnak van baja.
Mindenesetre ez mindket csapatnál Playoff jellegű meccs. Aki itt nyer az szinte 100% hogy rájátszásba jut. A masik pedig beérhető közelségbe kerul a riválisoknak.
Az esőnek is köszönhetően én kevés pontos meccset várok.
És ami fontos, jó szurkolást kívánok nektek is!
Szerkesztette: PintérÁdi
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Oké, akkor tedd be guardba
több mint 9 éve
Én reménytelennek látom Flowers-t. Nem vitatom, hogy vannak jobb meccsei, de összességében akkor sem megoldás LT-be. Azzal sem vitatkozom, hogy jövőre is kezdő lesz, mert biztos, hogy az lesz, csak remélhetőleg nem tackle poszton. Ez nem megy neki. Semmi fejlődést nem mutatott tavalyhoz képest (v. csak minimálisat), ami egy 1/9-től elég kevés, de bárki mástól is az lenne. Még Newhouse és Jerry is képes volt szintet lépni. Az pedig, hogy csak 22 és elérte a csúcsot nem újdonság, nem ő lenne az első bust, ilyen fiatalon, ilyen magasan draftolva, akiről kiderül hogy az NFL-ben nem képes azt a szintet hozni, amit elvártak tőle. Én éppen ezért adnék neki esélyt, hogy bizonyítson középen, ahol biztos, hogy jobb lenne. Ő a draft előtt is inkább guard-nak indult, de felőlem lehet RT is, csak próbálják már ki valahol máshol, mert a fal legfontosabb pozíciójában (C mellett) nem képes biztonságot nyújtani, és így hogy mindenki csak szindja, szép lassan tényleg kikészülhet. Azt persze nem várom el, hogy most év végén váltsunk, de nem hiába pedzegetik USA-ban is, hogy Pugh kerülhet ki a helyére, ha így folytatja. Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Ja, és nem csak a szurkolók becsmérlik, a Dallas elleni elsőfélidőben a közvetítés konkrétan arra épült, hogy az ő bénázásait elemezték.Annyit basztatják csóri Flowers-t, hogy helyébe kedvem sem lenne játszani... Fölösleges basztatni nem lesz tőle jobb. Majd ha úgy hozza, draftolunk, igazolunk.A szurkolók buzerálják, ha pedig arra odafigyel akkor meg is érdemli a sorsát. Azért a hibái után nem egyszer jól végezte a dolgát, de ez senkinek sem tűnt fel. A fizikai képességei megvannak ahhoz, hogy kezdő LT legyen az NFL-ben is, csak szvsz nem bízik a technikájában és abban amit megtanították neki, emiatt pedig lelassul a játéka. Ha elszúr egy play-t az nagyon nagy eséllyel igen csúnyán néz ki és látványos a szenvedése, ami nagy ellenszenvet vált ki mindenkiből. Fejlődni még mindig tud, egy 22 éves játékosról beszélünk. Legyen szó akármilyen sportról vagy az élet más területéről egy ember elérte a teljesítőképességének a csúcsát ennyi idős korban? Nem. Nem védem és nem mondom azt, hogy ő a jövő embere, de MÉG nem kell leírni és azt se feledjük, hogy arra is nagy esély van, hogy jövőre is az egyik kezdő játékosunk lesz, mert olyan szabadügynököt nem tudunk hozni aki nagyon nagy javulást hozna, ha pedig egy újonc állna be a helyére azzal nem lennénk előrébb.
Tavaly még dicsérve volt, hogy mekkora leadership meg személyiség. Még mindig fiatal. (am szerintem is bot lábai vannak)
Playoffra megemberi magát na
GiantsMLBhunter
Asbee
több mint 9 éve
Ja ténlyeg mindegy Charlie. Egy trollnak ennyi is elég, hogy egy csoportriválisnál kezdje keverni a szart.Erre gondoltam:picit azért mást mondott sztem. azt mondta, hogy ő ebben nem nyilatkozik, és tudomása szerint már vizsgálják és kezelik az ügyet. legalábbis sztem ez azt jelent:Nézd meg, Stephen Jones rögtön mondta, hogy a Dallas NEM KÉR vizsgálatot.Állítólag azért is vizsgálódik az NFL, mert a Giantsnek sikerült lehallgatnia a 'Boys playhívásait a negyedik negyedben! Ha ez így volt grat nektek.Eleg savanyú lehet a szőlő ott Dallasban
krisz0621
😕
balintbaba
Kicsit nézz szét, tájlékozódj, mielőtt ítélkezel, bocs.
Charlie Firpo
"we don't comment on things like that (whether the team contacted the league), but it's obvious to everybody what happened, and my understanding is it's being looked into and handled."
bár az tény, hogy később hozzátette, hogy nem befolyásolta ez az eredményt (főleg mert az a drive int-tel végződött).
közben látom írtál. hát azt a ligának vhogy be kell bizonyítani, hogy ha valóban így volt.
www.nj.com/giants/index.ssf/2016/12/walkietalkiegate_nfl_looking_into_giants_use_of_ha.html#incart_river_index
itt is elemzik a helyzetet. sztem ez a lényeg benne:
"According to the rulebook, if the intercom systems have been shut down on both sidelines due to the equity rule, "all coaches' headsets must be removed, and radio communications from the sidelines to the field must be conducted by walkie-talkie only." But there is no rule stating teams can use a walkie-talkie if only their coach-to-field communications break down."
de ugye itt az intercom system az főleg arra vonatkozik, hogy a lenti edzők a fenti edzőkkel beszélnek (sztem.) és épp ezért írják a végén, hogy arról nincsen szabály, ha az edző a bent lévő játékossal veszíti el csupán a kontaktot.
csebi
Jones said the team believes the use of the walkie-talkies did not play a part in the outcome of the game.
De mindegy is.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
mondjuk ők még nálunk is jobb arányban hozták a szoros meccseiket eddig, úgyh érdekes lesz most kinek jön ki a végjáték jobban.Ezt én is így gondolom, hogy akár nyáron nagyot fejlődhet. Van egy fasza Defense-ünk, van egy elite elkapónk meg egy tapasztalt (remélhetőleg playoffba megint clutch) irányítónk. OL már túl szép lenne ha szintén jó lenne. Ebből bármi jó kisülhet (jó kis szerencse faktorral együtt)Annyit basztatják csóri Flowers-t, hogy helyébe kedvem sem lenne játszani... Fölösleges basztatni nem lesz tőle jobb. Majd ha úgy hozza, draftolunk, igazolunk.A szurkolók buzerálják, ha pedig arra odafigyel akkor meg is érdemli a sorsát. Azért a hibái után nem egyszer jól végezte a dolgát, de ez senkinek sem tűnt fel. A fizikai képességei megvannak ahhoz, hogy kezdő LT legyen az NFL-ben is, csak szvsz nem bízik a technikájában és abban amit megtanították neki, emiatt pedig lelassul a játéka. Ha elszúr egy play-t az nagyon nagy eséllyel igen csúnyán néz ki és látványos a szenvedése, ami nagy ellenszenvet vált ki mindenkiből. Fejlődni még mindig tud, egy 22 éves játékosról beszélünk. Legyen szó akármilyen sportról vagy az élet más területéről egy ember elérte a teljesítőképességének a csúcsát ennyi idős korban? Nem. Nem védem és nem mondom azt, hogy ő a jövő embere, de MÉG nem kell leírni és azt se feledjük, hogy arra is nagy esély van, hogy jövőre is az egyik kezdő játékosunk lesz, mert olyan szabadügynököt nem tudunk hozni aki nagyon nagy javulást hozna, ha pedig egy újonc állna be a helyére azzal nem lennénk előrébb.
Tavaly még dicsérve volt, hogy mekkora leadership meg személyiség. Még mindig fiatal. (am szerintem is bot lábai vannak)
GiantsMLBhunter
Asbee
Haza pályán a sérült ujjával játszó Staffordékat szerintem meg tudjuk fogni egy szoros meccsen. Végre újra 19 órától játszunk 😀
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Ezt én is így gondolom, hogy akár nyáron nagyot fejlődhet. Van egy fasza Defense-ünk, van egy elite elkapónk meg egy tapasztalt (remélhetőleg playoffba megint clutch) irányítónk. OL már túl szép lenne ha szintén jó lenne. Ebből bármi jó kisülhet (jó kis szerencse faktorral együtt)Annyit basztatják csóri Flowers-t, hogy helyébe kedvem sem lenne játszani... Fölösleges basztatni nem lesz tőle jobb. Majd ha úgy hozza, draftolunk, igazolunk.A szurkolók buzerálják, ha pedig arra odafigyel akkor meg is érdemli a sorsát. Azért a hibái után nem egyszer jól végezte a dolgát, de ez senkinek sem tűnt fel. A fizikai képességei megvannak ahhoz, hogy kezdő LT legyen az NFL-ben is, csak szvsz nem bízik a technikájában és abban amit megtanították neki, emiatt pedig lelassul a játéka. Ha elszúr egy play-t az nagyon nagy eséllyel igen csúnyán néz ki és látványos a szenvedése, ami nagy ellenszenvet vált ki mindenkiből. Fejlődni még mindig tud, egy 22 éves játékosról beszélünk. Legyen szó akármilyen sportról vagy az élet más területéről egy ember elérte a teljesítőképességének a csúcsát ennyi idős korban? Nem. Nem védem és nem mondom azt, hogy ő a jövő embere, de MÉG nem kell leírni és azt se feledjük, hogy arra is nagy esély van, hogy jövőre is az egyik kezdő játékosunk lesz, mert olyan szabadügynököt nem tudunk hozni aki nagyon nagy javulást hozna, ha pedig egy újonc állna be a helyére azzal nem lennénk előrébb.
GiantsMLBhunter
Asbee
Haza pályán a sérült ujjával játszó Staffordékat szerintem meg tudjuk fogni egy szoros meccsen. Végre újra 19 órától játszunk 😀
több mint 9 éve
Remélem nem most kezdünk el keverni a posztokkal az OLben.. Jöjjön csak vissza guardba Pugh és egyből jobbak leszünk. Flowersnél jelenleg nincs jobb, úgyh ha szídják ha nem, nem lesz más úgyse, idén mindenképp vele kell számolni, jövőre meglátjuk. Pugh visszatérésével javulhat annyit a fal ami elég lehet nekünk idén.
több mint 9 éve
Annyit basztatják csóri Flowers-t, hogy helyébe kedvem sem lenne játszani... Fölösleges basztatni nem lesz tőle jobb. Majd ha úgy hozza, draftolunk, igazolunk.A szurkolók buzerálják, ha pedig arra odafigyel akkor meg is érdemli a sorsát. Azért a hibái után nem egyszer jól végezte a dolgát, de ez senkinek sem tűnt fel. A fizikai képességei megvannak ahhoz, hogy kezdő LT legyen az NFL-ben is, csak szvsz nem bízik a technikájában és abban amit megtanították neki, emiatt pedig lelassul a játéka. Ha elszúr egy play-t az nagyon nagy eséllyel igen csúnyán néz ki és látványos a szenvedése, ami nagy ellenszenvet vált ki mindenkiből. Fejlődni még mindig tud, egy 22 éves játékosról beszélünk. Legyen szó akármilyen sportról vagy az élet más területéről egy ember elérte a teljesítőképességének a csúcsát ennyi idős korban? Nem. Nem védem és nem mondom azt, hogy ő a jövő embere, de MÉG nem kell leírni és azt se feledjük, hogy arra is nagy esély van, hogy jövőre is az egyik kezdő játékosunk lesz, mert olyan szabadügynököt nem tudunk hozni aki nagyon nagy javulást hozna, ha pedig egy újonc állna be a helyére azzal nem lennénk előrébb.
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Nem tudom hol olvasták ilyeneket, de mindenhonnan az jött le, hogy minden marad a régiben. Pugh azért jóval jobb guardként, nem hiszem, hogy hozzá kellene nyúlni a legjobb falemberünkhöz.Vereen átment a teszten, visszatérhetEz jó hír. Úgy fest Pugh is játszhat, és pedzegetik, hogy ha Flowers így folytatja, akkor LT lesz.
Asbee
De régóta vártam már ezt a döntést... Pugh-t láttuk, hogy képes tackle-ként is remekül szerepelni, míg Flowers-ről már kiderült, hogy ennél aligha lesz jobb. Ideje már hogy ott szerepeljen, ahol a hasznára is tudna válni a csapatnak, bent guard-ban. (RT-nek sem lenne sokkal jobb, max ott talán nem égetnék meg ennyiszer)
Awesome88
több mint 9 éve
Annyit basztatják csóri Flowers-t, hogy helyébe kedvem sem lenne játszani... Fölösleges basztatni nem lesz tőle jobb. Majd ha úgy hozza, draftolunk, igazolunk. Tavaly még dicsérve volt, hogy mekkora leadership meg személyiség. Még mindig fiatal. (am szerintem is bot lábai vannak)
több mint 9 éve
Vereen átment a teszten, visszatérhetEz jó hír. Úgy fest Pugh is játszhat, és pedzegetik, hogy ha Flowers így folytatja, akkor LT lesz.
Asbee
De régóta vártam már ezt a döntést... Pugh-t láttuk, hogy képes tackle-ként is remekül szerepelni, míg Flowers-ről már kiderült, hogy ennél aligha lesz jobb. Ideje már hogy ott szerepeljen, ahol a hasznára is tudna válni a csapatnak, bent guard-ban. (RT-nek sem lenne sokkal jobb, max ott talán nem égetnék meg ennyiszer)
több mint 9 éve
Vereen átment a teszten, visszatérhet
több mint 9 éve
Erre gondoltam:picit azért mást mondott sztem. azt mondta, hogy ő ebben nem nyilatkozik, és tudomása szerint már vizsgálják és kezelik az ügyet. legalábbis sztem ez azt jelent:Nézd meg, Stephen Jones rögtön mondta, hogy a Dallas NEM KÉR vizsgálatot.Állítólag azért is vizsgálódik az NFL, mert a Giantsnek sikerült lehallgatnia a 'Boys playhívásait a negyedik negyedben! Ha ez így volt grat nektek.Eleg savanyú lehet a szőlő ott Dallasban
krisz0621
😕
balintbaba
Kicsit nézz szét, tájlékozódj, mielőtt ítélkezel, bocs.
Charlie Firpo
"we don't comment on things like that (whether the team contacted the league), but it's obvious to everybody what happened, and my understanding is it's being looked into and handled."
bár az tény, hogy később hozzátette, hogy nem befolyásolta ez az eredményt (főleg mert az a drive int-tel végződött).
közben látom írtál. hát azt a ligának vhogy be kell bizonyítani, hogy ha valóban így volt.
www.nj.com/giants/index.ssf/2016/12/walkietalkiegate_nfl_looking_into_giants_use_of_ha.html#incart_river_index
itt is elemzik a helyzetet. sztem ez a lényeg benne:
"According to the rulebook, if the intercom systems have been shut down on both sidelines due to the equity rule, "all coaches' headsets must be removed, and radio communications from the sidelines to the field must be conducted by walkie-talkie only." But there is no rule stating teams can use a walkie-talkie if only their coach-to-field communications break down."
de ugye itt az intercom system az főleg arra vonatkozik, hogy a lenti edzők a fenti edzőkkel beszélnek (sztem.) és épp ezért írják a végén, hogy arról nincsen szabály, ha az edző a bent lévő játékossal veszíti el csupán a kontaktot.
csebi
Jones said the team believes the use of the walkie-talkies did not play a part in the outcome of the game.
De mindegy is.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.