New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Dzsí jelen vasárnapra
több mint 9 éve
Soma és Palesz ott lesz
több mint 9 éve
Agree.
több mint 9 éve
Akkor azt találtam ki, hogy szerda este 8-ig mindenki írja meg aki jön kandallóba és majd utána foglalok asztalt, remélhetőleg nagyobb létszámmal. Deal?
több mint 9 éve
Vasárnap 22.30 Gondolom közös meccsnezes alap! ☺️
több mint 9 éve
hát akkor mehetünk GB-be, egyből mélyvíz.. az biztos, h oda nem lesz elég csak a deffense, kizárt dolog, h ez ellen a GB O ellen végig kitartson, úgyh most kiderül mire elég ez az offense.
több mint 9 éve
2016 Giants awards Odell Beckham, Damon Harrison earn top honorsMVP: WR Odell Beckham Jr.
www.espn.com/blog/new-york-giants/post/_/id/50343/the-2016-giants-awards-odell-beckham-damon-harrison-earn-top-honors
Voting: MVP
WR Odell Beckham Jr.: 9
S Landon Collins: 5
DT Damon Harrison: 3
CB Janoris Jenkins: 1
C Weston Richburg: 1
LB Jonathan Casillas: 1
Most Important Voice in Locker Room: DT Damon Harrison
DT Damon Harrison: 8
QB Eli Manning: 6
LB Jonathan Casillas: 2
DE Jason Pierre-Paul: 2
G Justin Pugh: 1
CB Dominique Rodgers-Cromartie: 1
Most Improved Player: S Landon Collins
S Landon Collins: 9
DE Romeo Okwara: 5
G Bobby Hart: 3
WR Victor Cruz: 1
CB Eli Apple: 1
Jonathan Casillas: 1
There's more
I find the
voice in the locker room' something that has been so sorely missing from this team since Rolle left. It has done wonders for this defense and team in general.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
mi azért a futás ellen vagyunk jobbak, meg a Redzone-ban,a yardokat tudjuk nyelni, ráadásul Rodgers+Ryan 4500+y körül passzolt, Dak, Stafford, Wilson majd 600-1000 yarddal kevesebbet.(3500-3900) Ott kevés megfogni a futást a field gólokra válaszolni is kell valamit az O-nak... Szóval ott kell majd a ball hawk D is rendesem. 😊 mondjuk az is van nekünk...
több mint 9 éve
Én is ebben bízok, írtam is az eredménykövetőben, hogy jelenleg miénk az NFC legjobb védelme, a többi csapatnál a támadósor hozza a meccseket. Ez abszolút nekünk kedvez.De ott a D-k gyengébbek, ha tudunk 20+ pontot, akkor nyerhetünkDallas, Lions, Skins 10 pont vagy alattaGB, Atl sem gyengébb, sőt
gyurczi
ozibozi
gyurczi
Egyedül a Dallas és a Hawks védelme lóg ki felfelé, de előbbinél láttuk, ha limitáljuk az O-t, és nagyobb terhelést kap a D, akkor leromlik a teljesítményük, míg utóbbi jobb lenne nálunk, de ott a forma és a sérülések miatt vannak bajok. Majd a Lions v. a Packers leteszteli, hogy mire lehetnek képesek.
A támadósornál pozitívum, hogy a futójátékunk Perkins lévén tényleg feléledni látszik, hétről hétre javult, ma 102(!!!!) jardon zárt... Egyedül ő!!! El sem hiszem 😀
Mellette pedig OBJ is villogott, égette Norman-t, és ficánkolt mint hal a vízben, egészen a cseréjéig. A helyén pedig King villant amikor nagyon kellett egy 44yardossal.
Ha Eli is PO formába lendülne... na de ezt majd meglátjuk. 😊
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
ja, hát 10+ pontok azok ott biztos nem lesznek elegekDe ott a D-k gyengébbek, ha tudunk 20+ pontot, akkor nyerhetünkDallas, Lions, Skins 10 pont vagy alattaGB, Atl sem gyengébb, sőt
gyurczi
ozibozi
gyurczi
több mint 9 éve
De ott a D-k gyengébbek, ha tudunk 20+ pontot, akkor nyerhetünkDallas, Lions, Skins 10 pont vagy alattaGB, Atl sem gyengébb, sőt
gyurczi
ozibozi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Dallas, Lions, Skins 10 pont vagy alattaGB, Atl sem gyengébb, sőt
gyurczi
több mint 9 éve
Esti meccs győztesének mi leszünk a nyereménye! 😀 😀
több mint 9 éve
Dallas, Lions, Skins 10 pont vagy alatta
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
lájk ha Packers vagy Lions szurkoló vagy... 😀
több mint 9 éve
Newhouse lesz a kezdő, és ha nem égetik ma agyon akkor a WC meccsen is ő fog kezdeni.Beatty-ről semmi jel. faszanyg.247sports.com/Bolt/Report-Marshall-Newhouse-will-start-at-right-tackle-for-Giants-50193729
több mint 9 éve
BUEK Giants fanok 😉
több mint 9 éve
a meccsnek csak kicsit van értelme, de fontos: 1) a 2 éve tartó 'top 10-es offense' csöppedt csiszolása, ami idáig kb csak arról szólt, hogy ha nem passzol Eli akkor Int sem lehet, ha földhöz vágja akkor sack sem lehet, ha mégis eldobja akkor OBJ úgy is el fogja kapni... Itt azért várhatunk némi kreatív javulást.
2) a sérülés megúszása, ami csak vakszerencse, bármennyit rotálnak is a D-ben.
3) a jó hangulat ami most megvan, ennek a továbbvitele... (max)
ha ez összejön, már csak a mázli faktor hiányzik, az pedig úgyis megjön...😊
és a lényeg a : 3,5 odds 😊
BUÉK !
több mint 9 éve
úgy néz ki mindenki játszani fog vasárnap (aki tud) de szerintem ahogy húz majd el a Skins úgy lesznek egyre többet a cserék is a pályán...Így azért meglepne, ha simán kikapnánk (bár az is ha végül nyernénk). Mi lazán fogunk játszani, náluk sokkal nagyobb lesz a motiváció, de ezzel együtt a görcsösség is nagyobb lehet. Én nem igazán örülök, h nem pihentetjük a nagyobb neveket, marha bosszantó lesz/lenne, ha pont most sérül le pár kulcsember, de ha már így állunk fel akkor vélhetően nem fogjuk könnyen adni magunkat, különben tényleg semmi értelme teljes csapattal felállni.
GB-ben ugyanez a szenvedős O lesz csodát nem várok!
ha a D hozza a maxot (+ egy kis extrát 😊 ) akár nyerhetünk ott is (kb 25-30%-ot adnék erre ) de ezzel a csapattal most hosszabb menetelés azért nem lesz...
yooker
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem miért ne nyerhetnénk meg ezt a meccset, a Panthers ellen rendesen betlizett a Redskins és az játékerőben sem képviselnek jobb értéket nálunk. Valószínű nem lesz nagy pihentetés, a játékosok pedig biztos vissza akarnak vágni, a felszabadultság érzete pedig lehet pozitívan hathat.természetesen nyerhetünk de szerintem kicsi az esélye!
Asbee
nagy motivációs különbség lesz azért ! de lehet hogy tét nélkül tnyleg gálázni fog az O ! 😊 fene tudja...
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem miért ne nyerhetnénk meg ezt a meccset, a Panthers ellen rendesen betlizett a Redskins és az játékerőben sem képviselnek jobb értéket nálunk. Valószínű nem lesz nagy pihentetés, a játékosok pedig biztos vissza akarnak vágni, a felszabadultság érzete pedig lehet pozitívan hathat.
több mint 9 éve
úgy néz ki mindenki játszani fog vasárnap (aki tud) de szerintem ahogy húz majd el a Skins úgy lesznek egyre többet a cserék is a pályán...GB-ben ugyanez a szenvedős O lesz csodát nem várok!
ha a D hozza a maxot (+ egy kis extrát 😊 ) akár nyerhetünk ott is (kb 25-30%-ot adnék erre ) de ezzel a csapattal most hosszabb menetelés azért nem lesz...
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Remélem OBJ megszerzi azt a kb 80 yardot amivel történelmet írhat.
több mint 9 éve
Én ismerek olyan Giants drukkereket akik a SB menetelés alatti álandó fikázások miatt kezdtek el drukkolni a csapatnak. Ez nem a mostani szezonról szólt szerintem, hanem az elmúlt évtized tendenciáiról. Sok csapat szurkerei gondolják ezt amit sokszor mi is. Erre a győzelm a legjobb gyógyír.