New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
nyakunkon a meccs és semmi?szerintem is szoros lesz.. sztem is az O és Eli teljesítménye fog dönteni.. de hogy kinek a javára? ha tippelnem kéne akkor nem magunkra tennék, de azért nagyon fogok szurkolni az biztos😊
valami megérzés,tipp,konkrét eredmény?
szerintem szoros lesz..😊
az O és Eli teljesítménye fog dönteni nyilván !
kérdés még hogy vajon itthon lesz-e hidegebb vagy GB-ben!? 😊
yooker
Hogy kicsit konkrétabbat is írjak: úgy gondolom, h ha ugyanabban a felfogásban fogunk játszani ahogy egész évben tettük, tehát ha semmilyen extra kockázatot nem vállalunk fel offense-ben addig amíg nem vagyunk rákényszerülve akkor az ez ellen a GB ellen sztem nem lesz elég. Ettől még azt várom, hogy ugyanazt fogjuk játszani és nagyon remélem, hogy mégiscsak elég lesz 😊
több mint 9 éve
nyakunkon a meccs és semmi?valami megérzés,tipp,konkrét eredmény?
szerintem szoros lesz..😊
az O és Eli teljesítménye fog dönteni nyilván !
kérdés még hogy vajon itthon lesz-e hidegebb vagy GB-ben!? 😊
több mint 9 éve
Collins , Snacks first team All Proteljesen reális és egyben nagyon szép teljesítmény ez így
OBJ, Jackrabbit, DRC, Vernon second team All Pro
Taz
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=5aOffogdd4YÉletem első NFL meccse volt. Megpecsételte a sorsom 😊
Kis nosztalgia 😊
GiantsMLBhunter
Köszi a megosztást!
több mint 9 éve
A videó létjogosultságát vontam kérdőre...Nagy érdem kiütni egy totál részeg tagot...nem értem ..ki mondta ezt?
peach
nem nagy dolog (bár szép nagy fazon) de csak maga tehetett a dologról!láthatóan nem akart leállni már fogott volna rá a fickóra...
Gondolom Te megvártad volna míg ő pancsol be egyet !
yooker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Nagy érdem kiütni egy totál részeg tagot...nem értem ..ki mondta ezt?
peach
nem nagy dolog (bár szép nagy fazon) de csak maga tehetett a dologról!láthatóan nem akart leállni már fogott volna rá a fickóra...
Gondolom Te megvártad volna míg ő pancsol be egyet !
több mint 9 éve
Nagy érdem kiütni egy totál részeg tagot...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
akkor már idén 3-0 nektek:hoppá...😊
www.youtube.com/watch?v=fQtjLjw0c2o
gedam
klasszik megelőző csapás!eléggé ment már rá a csóka..
de JPP mit keresett ott amúgy? 😊
több mint 9 éve
Hát ez akkorát kapott, h még azt is leszázalékolják aki felsegíti 😀Mondjuk ez nagyon off lesz, de megy a propaganda, h NFL meccseken mindenki mennyire szereti egymást, béke van, nyugodtan el lehet menni, bezzeg az itthoni foci. Ehhez képest majdnem hetente kerülnek elő ilyen videók.
több mint 9 éve
kandalló 8-10 főre lefoglalva 18:50-re
több mint 9 éve
betéptek a figurák dailysnark.com/lots-drugs-pass-around-giants-wrs-miami-vacation-nfl-may-look/
több mint 9 éve
Van miben bízni 😊twitter.com/Gil_Brandt/status/816729226095128576

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
PFF szerint az ideo All Pro keret:www.profootballfocus.com/pro-2016-pff-all-pro-team/
Spoiler: Snacks, DRC, Jackrabbit, Colins a listán!
több mint 9 éve
két vereség ellenünk is tuti.Itt a jövőévi ellenfeleink listája. Egyszóval: BRUTÁLHuzosnak tűnik tényleg! egyelőre ugye a két tuti Boys verés mellett josolhatatlan a többi... ☺️
prod.static.giants.clubs.nfl.com/assets/images/imported/NYG/2017opponents-620x360FULL.jpg
Awesome88
yooker
több mint 9 éve
Te mocsok! 😀 😛Itt a jövőévi ellenfeleink listája. Egyszóval: BRUTÁLHuzosnak tűnik tényleg! egyelőre ugye a két tuti Boys verés mellett josolhatatlan a többi... ☺️
prod.static.giants.clubs.nfl.com/assets/images/imported/NYG/2017opponents-620x360FULL.jpg
Awesome88
yooker
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Happy Birthday to Giants Legend Eli Manning.
több mint 9 éve
Itt a jövőévi ellenfeleink listája. Egyszóval: BRUTÁLHuzosnak tűnik tényleg! egyelőre ugye a két tuti Boys verés mellett josolhatatlan a többi... ☺️
Awesome88
több mint 9 éve
-4 pontos underdogog vagyunk Vegasban... Az jóóó... 😊nyg.247sports.com/Bolt/Giants-open-as-underdogs-vs-Packers-in-Wildcard-round-50211487
több mint 9 éve
10-6 lesz az a szezon
több mint 9 éve
Itt a jövőévi ellenfeleink listája. Egyszóval: BRUTÁLprod.static.giants.clubs.nfl.com/assets/images/imported/NYG/2017opponents-620x360FULL.jpg
több mint 9 éve
yooker szintén zenész! Javasolnék egy kicsit korábbi erkezest hogy mértékkel 😊 de azért tudjunk hangolodni a meccsre... ☺️