New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Az komoly hogy ilyen 97%-kot is lehet olvasni a PO esélyeinkre?sot van ahol 100% !!!??? Ok hogy összejöhet de kicsit soknak tűnik azért bár jól hangzik...fura lesz ma a Saintsnek szurkolni pl. 😊 a Boys meg (ha meg aktuális) lehet lefekszik a Lionsnak csak nehogy be jussunk ... részemről már nem is bánnám ha a Skinst kellene vernunk a jövő héten a PO-ért az lenne az igazi és hatalmas lökést adna ha meg nem sikerül akkor azt jelenti egyszerűen kevesek voltunk mégis...
yooker
Sztem bejutunk a héten már, de annyira én se bánnám ha a jövő heti meccs nem lenne tét nélküli. 97% nincs, de én is kb tutira veszem a bejutásunkat.
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Az komoly hogy ilyen 97%-kot is lehet olvasni a PO esélyeinkre?sot van ahol 100% !!!??? Ok hogy összejöhet de kicsit soknak tűnik azért bár jól hangzik...fura lesz ma a Saintsnek szurkolni pl. 😊 a Boys meg (ha meg aktuális) lehet lefekszik a Lionsnak csak nehogy be jussunk ... részemről már nem is bánnám ha a Skinst kellene vernunk a jövő héten a PO-ért az lenne az igazi és hatalmas lökést adna ha meg nem sikerül akkor azt jelenti egyszerűen kevesek voltunk mégis...

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Én se aludtam el csalódottan. A végén ott volt az esély is, de ez az Eli ezt képtelen volt megoldani (mégha ott a fal is komolyan megroppant). Most egyértelműen rajta ment el a meccs, de a PO miatt én sem aggódom. Meglesz, ami pedig utána jön, az már csak jutalomjáték.

A védelemből nagyon hiányzott Jenkins, Apple sajnos még mindik rookie, hol hibázott, hol védekezett egy nagyot. Remélem neki sem és Harrison-nak sem kottyan meg a tegnapi. Eddig minden összejött, most semmi, erre a legjobb példa a kapufás rúgás, a CB védekezés Shepard-on, amikor a fejéről csusszant ki a disznóbőr az End Zone-ban, vagy a bírói tévedések. Nem kell ebből a vereségből messzemenő következtetéseket levonni.
több mint 9 éve
Nem mondtam, hogy gyenge volt, de nem is volt akkora király, mint a tehenészek ellen. Márpedig egy PO meneteléshez az kell, hogy ne nagyon érezzük meg JPP hiányát. Tudom, hogy ez nem kis feladat egy újoncnak, de egyszer már megmutatta, hogy nem lehetetlen 😊
vanek úr
azért megfordult ma is párszor a backfielden , szép nyomást generált ! Wentz többször is nagy meneküléseket mutatott be!
a futás így már ok is lenne !
ha még ezek a hosszabb passzok is összejönnének ( csak 1-2 meccsenként ) mert a lehetőség ott van... na az nagyon szép lenne!
yooker
jaja Wentz nagyon nem tetszik nekem, mármint abban az értelemben, h sokat fogunk még szívni miatta 😊
több mint 9 éve
Nem mondtam, hogy gyenge volt, de nem is volt akkora király, mint a tehenészek ellen. Márpedig egy PO meneteléshez az kell, hogy ne nagyon érezzük meg JPP hiányát. Tudom, hogy ez nem kis feladat egy újoncnak, de egyszer már megmutatta, hogy nem lehetetlen 😊
vanek úr
azért megfordult ma is párszor a backfielden , szép nyomást generált ! Wentz többször is nagy meneküléseket mutatott be!
a futás így már ok is lenne !
ha még ezek a hosszabb passzok is összejönnének ( csak 1-2 meccsenként ) mert a lehetőség ott van... na az nagyon szép lenne!
több mint 9 éve
vanek úr
igen, ott nagyon állat volt, de azért várható volt, h azt a szintet nem fog ja tudni tartani (reméljük csak egyelőre 😊 )
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
több mint 9 éve
Én azt szerettem meg anno a csapatban, hogy rendszerint teljesen kiszámíthatatlan (főleg a támadó) játéka pozitív és negatív értelemben egyaránt. Szóval megedzettek az évek, de Mekedu még meg tud lepni. Nem értem, hogy egy olyan tutista edző mint ő, miért akar 30-40 yardról 3. kísérletre szinte mindig TD-t dobatni egy láthatóan rossz formában lévő irányítóval, akit a fal sem tud megvédeni, amikor bőven beleférne még az időbe, hogy megcsináljuk simán a first down-t? Nemcsak az utolsó drive-ra gondolok, hanem úgy általában.
Ettől függetlenül nem aggódom túlságosan, ez most belefért, a PO-ban Eli biztos nem lesz ennyire homály (ha igen, vonuljon nyugdíjba). De az egyértelmű, hogy több kulcsember már nem dőlhet ki, Romeónak meg bizonyítania kéne, hogy a Dallas elleni játéka nem egyszeri csoda volt. Perkins viszont nagyon baba, és ma Wade is megdolgozott a pénzéért.
vanek úr
Okwara egyáltalán nem volt gyenge ezen a meccsen sztem (az előzőn halvány volt)
több mint 9 éve
vanek úr New York Giants Syracuse Orange 2 296
Én azt szerettem meg anno a csapatban, hogy rendszerint teljesen kiszámíthatatlan (főleg a támadó) játéka pozitív és negatív értelemben egyaránt. Szóval megedzettek az évek, de Mekedu még meg tud lepni. Nem értem, hogy egy olyan tutista edző mint ő, miért akar 30-40 yardról 3. kísérletre szinte mindig TD-t dobatni egy láthatóan rossz formában lévő irányítóval, akit a fal sem tud megvédeni, amikor bőven beleférne még az időbe, hogy megcsináljuk simán a first down-t? Nemcsak az utolsó drive-ra gondolok, hanem úgy általában.
Ettől függetlenül nem aggódom túlságosan, ez most belefért, a PO-ban Eli biztos nem lesz ennyire homály (ha igen, vonuljon nyugdíjba). De az egyértelmű, hogy több kulcsember már nem dőlhet ki, Romeónak meg bizonyítania kéne, hogy a Dallas elleni játéka nem egyszeri csoda volt. Perkins viszont nagyon baba, és ma Wade is megdolgozott a pénzéért.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Apple jo?
Tegnap nem latszott igaz r cb

több mint 9 éve
ennyit a nyugodt Karácsonyról! 😕 nincs tragédia ( az akkor lett volna ha Harrison komolyan megsérül) de azért nyilván bosszantó..idén kifejezetten jó volt eddig a RZ Off hatékonyság ma sajnos becsődöltünk! Eli karerősségével az lehet hogy nincs gond de a pontosság = 0
nem lehet mindig a szélre meg az elkapóra fogni hogy nem jönnek a hosszú passzok....Wade tényleg szépen nyomta!meg is lepődtem rajta..😊
yooker
Ami mindenképp nagyon jó a jövőre nézve, h Apple, Shepard, Okwara és Perkins is egyre faszábban játszik hétről hétre és ezen a meccsen sztem Flowers se volt rossz egyáltalán, Wade pedig pl kifejezetten jól tolta. Ráadásul ami még nagyon előremutató, h láthatóan elindult a futójátékunk az utóbbi hetekben, ez az egyik legfontosabb dolog volt amire vártunk. Az, h most kikaptunk bőven bele kell, h férjen és egyértelműen nem toltuk most 100%-on a játékot, de egyszerűen nem is elvárható, h 4 nap után ugyanolyan elánnal tudjunk játszani egy nem releváns meccsen, sztem nem is lett volna jó, ha megint csúcsra járatjuk magunkat, ráér az majd a PO-ban (vagy ha nem dől el addig a bejutás akkor jövő héten a Skins ellen)

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
ennyit a nyugodt Karácsonyról! 😕 nincs tragédia ( az akkor lett volna ha Harrison komolyan megsérül) de azért nyilván bosszantó..idén kifejezetten jó volt eddig a RZ Off hatékonyság ma sajnos becsődöltünk! Eli karerősségével az lehet hogy nincs gond de a pontosság = 0
nem lehet mindig a szélre meg az elkapóra fogni hogy nem jönnek a hosszú passzok....Wade tényleg szépen nyomta!meg is lepődtem rajta..😊

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 020
Én nem vagyok csalódott, annyira minden körülmény ellenünk "játszott", hogy ezt meccset el kellett veszítenünk (hetekkel ezelőtt biztos voltam benne, hogy el is fogjuk), azonban sztem ez a vereség nagy lökést adhat a további meccsekre.

Az offense lényegesebb jobb volt, mint a korábbi meccseken, megint 100 yard fölött futottunk, statisztikában egy nyert meccset hoztunk le, és kiderült, h Eli karja sem gyengült (ez tisztán látszott az utolsó interception előtti dobásnál), csak alig használjuk 20 yardnál hosszabb játékra. Remélem, ez volt a game, mikor végre az offense-ben is megtörtént az áttörés, annak ellenére, hogy:
- iszonyat módon kezdtek,
- Bad Eli sokáig pályán volt,
- még mindig volt néhány bosszantó Wr hiba (cruz és shep nem csinált meg néhány elkapást),
- a fal magán kívül volt (false start 4. és 1-nél + Elinak max 2 mp idő, még akkor is, ha csak 2 pass rusher támad),
- kevés volt az idő vasárnap óta, hogy felpörögjenek a TNF-re.

A zebrák összesen 1 db 5 yardost dobtak be az Eagles-re, míg nálunk 2 értelmezhetetlen UR Apple és Vernon, plusz elengedték Shep-en 4.-nél az egyértelmű OPI-t...

Ennek ellenére nyerhettünk volna, de lehet, h jobb is ez így. Sztem már ebben a fordulóban meglesz a PO, jan 1-én megverjük a Skins-t (11-5) és utána jöhet bármi...

Szerkesztette: Zet
több mint 9 éve
Semmi rendkívüli nem történt, kár temetni a PO reményeket meg Eli-t is. Eggyel több hiba volt a meccsen, mint ami belefért, de messze nem volt ez élet-halál meccs, így nincs különösebb jelentősége. Én pont ilyen meccsre számítottam és épp azért tippeltem vereséget, mert azt vártam h nem leszünk teljesen élesek és ez nem fog beleférni. Sztem ez történt és logikus is, az utóbbi két meccsen nagyon nagyot ment a csapat és ez még nem a PO, h ne lehessen kicsit belelazulni, ha már kellően jól áll a csapat.
Szerintem a héten meglesz a PO már ettől függetlenül.
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 051
Az meg már vicces is volt ahogy a végén 2-3 embert sem tudott megtartani az Ofal, hogy legalább ideje lett volna dobni, még ha szar formába is van, azért csak nagyobb esély lett volna...bármire. A bírókkal most még nincs energiám foglalkozni, nem biztos hogy baj, ha kicsit közelebb kerülünk a realitáshoz.
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Eli szornyu volt. Iden nem sok baber terem nekunk idegenben es a PO-ban vegig ott leszunk szoval a legrealisabb forgatokonyv iden egy one and done sajnos... legalabb a serultek visszatertek, lehet, hogy PO-ra mindenki egeszseges lehet JPP-el egyutt, szoval at least we got that...
NightBoY
Egesz éven rossz Eli ...Csoda h meccseket nyertünk egy ilyen qb val iden .

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Eli szornyu volt. Iden nem sok baber terem nekunk idegenben es a PO-ban vegig ott leszunk szoval a legrealisabb forgatokonyv iden egy one and done sajnos... legalabb a serultek visszatertek, lehet, hogy PO-ra mindenki egeszseges lehet JPP-el egyutt, szoval at least we got that...

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
hát van itt aztán minden , lenullázástól a sima bukóig és hajszál pontos forgatókönyv is G -től... (nekem spec ez tetszene a legjobban 😊 )
tényleg lehetetlen tippelni! az elmúlt évek alapján erősen tartok én is a meccstől de azért ez egy más csapat idén (eddig)
ha bukunk legalább nyomja rohadt jól az Eagles mert ha hozzuk a balfasz oldalunkat mint mondjuk a Skins ellen az elég dühítő lenne!
nyilván ha sikerül is nyerni akkor az nagy eséllyel a szokásos végletekig kiélezett lesz!

de én úgy érzem hogy Flowers és T. Wade all-pro teljesítményével egy domináns futójátékkal kiegészülve hozzuk a meccset...😉
yooker
Wade all-pro teljesítményével nem volt gond.Annal inkabb Eli Manning teljesítményével .
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 051
A Prime Time nem állt jól nekünk általában... jó lenne ha változna 😊

Manning has a slightly negative Relative Passer Rating in primetime games (–0.2), but that’s actually better than his overall career RPR (–1.7). His RPR in primetime road games is –3.0.

Giants CB Janoris Jenkins (back) inactive against Eagles

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
hát van itt aztán minden , lenullázástól a sima bukóig és hajszál pontos forgatókönyv is G -től... (nekem spec ez tetszene a legjobban 😊 )
tényleg lehetetlen tippelni! az elmúlt évek alapján erősen tartok én is a meccstől de azért ez egy más csapat idén (eddig)
ha bukunk legalább nyomja rohadt jól az Eagles mert ha hozzuk a balfasz oldalunkat mint mondjuk a Skins ellen az elég dühítő lenne!
nyilván ha sikerül is nyerni akkor az nagy eséllyel a szokásos végletekig kiélezett lesz!

de én úgy érzem hogy Flowers és T. Wade all-pro teljesítményével egy domináns futójátékkal kiegészülve hozzuk a meccset...😉
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Pats miatt nem alszom rosszul, most eléggé bizakodó vagyok az elmúlt két hét teljesítménye miatt 😊

A Giantstől nem mondom, hogy nem tartok, bitang DL, pöpec DB-sor, és én pont leszarom, hogy mennyire impotensnek tűnik a támadósor, a PO-ban más lesz, és amíg ott van Eli és OBJ, addig bármikor lehet egy nagy játék (persze nekem az is jó, ha utána leradírozza megint Butler 😊) )

De igazából nem ezek miatt nem aludtam mostanában, de ez már nagyon off 😀

több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 725 — Jedi Master
Harrison már a Jetsben is a liga legjobb nose tackle-je volt, tényleg megérdemelné a figyelmet

Amúgy meg néztem, hogy itt két oldal óta esélyeket számolgattok (igazából fél oldalt már inkább ugrottam is). Én hetek óta nem számolgatok, hogy hogyan lesz meg a PO nektek. Mert hetek óta tuti, hogy Super Bowlba juttok
Wyatt
És te ezért hetek óta rosszul alszol, mert a Pats is...XD

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Most az a megérzésem támadt, hogy ordas busto lesz a meccs.
Jóhír, hogy nagyon sokszor pont az ellentéte történik a megérzéseimnek.
Izgalmas játékot várok.
több mint 9 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Nekem az a megérzésem, hogy az elején váratlanul fogunk kapni 2 td-t, miközben az O szokásosan csak egy fg-re lesz képes, majd összekapja magát a D, és onnan már csak 2 fg-t engednek, miközben az O megintcsak váratlanul magára talál, csinálunk a 2. félidőben 3td-t és 24-20-ra nyerünk!

Ne feledjük, a metlife-ban is nyerhettek volna, 3 fg-t (9 pontot) hagytak a meccsben, ha nem mennek neki kétszer feleslegesen 4.-re már az elég lett volna, a blokkolt fg nem is számított volna. Ősi rivalizálás, nem számít, éppen kinek milyen a mérlege!
több mint 9 éve
Sztem simán benne van a bukó ebben a meccsben. A szokásos kevés pontos meccset, nyögvenyelős támadásokat és jó védelmeket várok mindkét féltől. Én vereséget tippelek, de úgy gondolom, h a PO meglesz/megvan enélkül is, sokkal fontosabb most hogy ne legyen kulcssérülésünk a PO előtt.

Szerkesztette: Szesze