New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem meg a rájátszás más kávéház. Jöjjön egy verhető csapat és szoros meccsen menjük át rajtuk. Utánna egy seatle vagy dallas akik pont akkora lesznek(újból) verhetőek.Na és azután kell a szerencse és az ima. De addig el tudunk jutni!!
több mint 9 éve
Én a Packers-t szeretném. Ők vannak most talán a legjobb formában, így ők talán a legerősebbek most az NFC-ben. Ha őket ki tudjuk ejtetni idegenben, akkor a határ a csillagos ég. Ha pedig ki kell esni, akkor inkább ott vérezzünk el, mint egy olyan meccsen ahol még esélyesnek is gondolnnak minket (bármilyen kis esélyel is). Az esélyeket nézve, szerintem a Hawks ellen lenne a legtöbb sanszunk. Ha a Lions veri a Packers-t, akkor őket sem gondolnám gyengébb ellenfélnek mint a sajtfejűeket (az Atlanta pedig túl nagy kérdőjel lenne amúgy is). Viszint a Seattle a sok sérülés miatt eléggé meggyengült így év végére, mind védő, mind az amúgy is sokszor szenvedő támadó oldalon.
Viszont nekünk a rájátszás már önmagában ajándék, innentől csak szurkolni kell, és reménykedni hogy a csapat kihozza magából amit tud. Utána nagy baj már nem érhet 😊
több mint 9 éve
tudatos pihentetés sztem nem lesz, de akkora motivációs különbség lesz a két csapat között, h max akkor húzzuk be ezt a meccset, ha a Redskins elgörcsöli. (amire persze van némi reális esély 😊)Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?
Asbee
Bazzani
több mint 9 éve
Én a Packers-nél én nem a hidegtől félek hanem attól, hogy iszonyat módon belejöttek.Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?Bármi lehet, a Panthers is okozott némi meglepetést + simán lehet begörcsölnek megint. Viszont a mi oldalunkon remélem a 2. félidőben már a B sor áll ki, Manningtől is elég lenne egy félidő. Persze a fiatalok jobban meghajtanák, de szvsz max egy-egy fellángolásra lehetnek képesek.
Bazzani
több mint 9 éve
lehet ez még Seahawks is simán akár!de ahogy nézem ha nyer holnap a Lions akkor szinte tuti Packers... de csak gyorsan néztem
több mint 9 éve
Azt gondolom, hogy a Skins idegenbeli legyőzéséhez kellene a full D. Viszont Vernon, Snacks, Jackrabbit, Hank, nem kéne, hogy sok snappet lásson. Ezzel ellentétben remélem, hogy az O megy végig ezerrel. Bár lehet, hogy a tegnapi kulcs sérülések megfontoltabbá teszik az edzőket.A Skinsnek élethalál lesz a meccs, nekünk meg nem számít, nem sok reményt fűznék hozzá.
A Dallasban inkább bíznék, hogy elengedik holnap a meccset. Nagyon drukkolok a Lionsnak, megérdemelnék, főleg Stafford.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?
Asbee
több mint 9 éve
hát én is nagyon fogok szurkolni a Lionsnak az utsó meccsen 😊 persze velük szemben is max egál körüliek az esélyek idegenben, de a Packers ellen jóval nehezebb lenne.As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapletona Detroit is kemény dió lenne a Ford Fielden nagyon de még mindig jobb mint a GB a tundrán.
ozibozi
ott azért nagy eséllyel szétrúgnák a fagyott seggünket Rogersék
yooker
több mint 9 éve
As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapletona Detroit is kemény dió lenne a Ford Fielden nagyon de még mindig jobb mint a GB a tundrán.
ozibozi
ott azért nagy eséllyel szétrúgnák a fagyott seggünket Rogersék
több mint 9 éve
Giants kiesik -> ez idén sem lesz máshogyígy értelmeztem 2 óra alvás után sry 😀
több mint 9 éve
Ebben mi a nagy arc? Ha lesz egy Giants vs Pats SB, ki fog inkább "félszel" kimenni a pályára? Biztos hogy nem ti...Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi, mert ekkora arcnál fájni tud az esésAz összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt
Palesz76
Nomac
Asbee
több mint 9 éve
Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi, mert ekkora arcnál fájni tud az esésAz összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt
Palesz76
Nomac
több mint 9 éve
Az összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt
Palesz76
több mint 9 éve
Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀
több mint 9 éve
As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapleton
több mint 9 éve
mennyivel könnyebb Breesnek szurkolni, mint ellene 😊főleg hogy a védelem folyamatosan fent volt a pályán szinte az egész szezonban ráadásul JPP sérüléséig még a rotálás sem működött... nem bánnám, ha nem sérülnének meg, a motivációval 1 hétre rá meg nem lesz baj, hiszen PO közelében sem voltak a kezdőink
így viszont a jövő heti Redskins meccs sztem nagy zacskó lesz, mert szinte tuti, h nem teljes gőzzel fogjuk tolni
Szesze
több mint 9 éve
Ez a D nagyon megérdemelte, hogy a PO-ban is megmutassa mit tud.A Redskins L jó omen lesz, mert 2011-ben is 0-2 volt ellenük.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
mennyivel könnyebb Breesnek szurkolni, mint ellene 😊 így viszont a jövő heti Redskins meccs sztem nagy zacskó lesz, mert szinte tuti, h nem teljes gőzzel fogjuk tolni
több mint 9 éve
Áldott Boldog Playoff-t minden kedves Giants szurkolónak!! 😉Igen!!!
yooker
Köszi Szentek!
Végülis Szenteste van
több mint 9 éve
Áldott Boldog Playoff-t minden kedves Giants szurkolónak!! 😉
több mint 9 éve
Hát, ha már a győzelem nem jött össze, akkor a fa alá azért kaphatnánk egy PO részvételt 😀Amúgy nem hiszem, hogy a Dallas lefeküdne a Lions-nak, de Brees-ben azért jobban bízom.
több mint 9 éve
Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt