New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Szerintem meg a rájátszás más kávéház. Jöjjön egy verhető csapat és szoros meccsen menjük át rajtuk. Utánna egy seatle vagy dallas akik pont akkora lesznek(újból) verhetőek.
Na és azután kell a szerencse és az ima. De addig el tudunk jutni!!
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Én a Packers-t szeretném. Ők vannak most talán a legjobb formában, így ők talán a legerősebbek most az NFC-ben. Ha őket ki tudjuk ejtetni idegenben, akkor a határ a csillagos ég. Ha pedig ki kell esni, akkor inkább ott vérezzünk el, mint egy olyan meccsen ahol még esélyesnek is gondolnnak minket (bármilyen kis esélyel is).

Az esélyeket nézve, szerintem a Hawks ellen lenne a legtöbb sanszunk. Ha a Lions veri a Packers-t, akkor őket sem gondolnám gyengébb ellenfélnek mint a sajtfejűeket (az Atlanta pedig túl nagy kérdőjel lenne amúgy is). Viszint a Seattle a sok sérülés miatt eléggé meggyengült így év végére, mind védő, mind az amúgy is sokszor szenvedő támadó oldalon.

Viszont nekünk a rájátszás már önmagában ajándék, innentől csak szurkolni kell, és reménykedni hogy a csapat kihozza magából amit tud. Utána nagy baj már nem érhet 😊
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀
Asbee
Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?
Bazzani
tudatos pihentetés sztem nem lesz, de akkora motivációs különbség lesz a két csapat között, h max akkor húzzuk be ezt a meccset, ha a Redskins elgörcsöli. (amire persze van némi reális esély 😊)
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
En sem a hidegtől tartok G-men természetesen elsősorban.. ☺️

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én a Packers-nél én nem a hidegtől félek hanem attól, hogy iszonyat módon belejöttek.

Semmi esély rá, hogy beleálljon a csapat a meccsbe ezáltal kiejtve a csoportriválist?
Bazzani
Bármi lehet, a Panthers is okozott némi meglepetést + simán lehet begörcsölnek megint. Viszont a mi oldalunkon remélem a 2. félidőben már a B sor áll ki, Manningtől is elég lenne egy félidő. Persze a fiatalok jobban meghajtanák, de szvsz max egy-egy fellángolásra lehetnek képesek.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
lehet ez még Seahawks is simán akár!de ahogy nézem ha nyer holnap a Lions akkor szinte tuti Packers... de csak gyorsan néztem
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Azt gondolom, hogy a Skins idegenbeli legyőzéséhez kellene a full D. Viszont Vernon, Snacks, Jackrabbit, Hank, nem kéne, hogy sok snappet lásson. Ezzel ellentétben remélem, hogy az O megy végig ezerrel. Bár lehet, hogy a tegnapi kulcs sérülések megfontoltabbá teszik az edzőket.
A Skinsnek élethalál lesz a meccs, nekünk meg nem számít, nem sok reményt fűznék hozzá.
A Dallasban inkább bíznék, hogy elengedik holnap a meccset. Nagyon drukkolok a Lionsnak, megérdemelnék, főleg Stafford.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀
Asbee

több mint 9 éve
As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapleton
ozibozi
a Detroit is kemény dió lenne a Ford Fielden nagyon de még mindig jobb mint a GB a tundrán.
ott azért nagy eséllyel szétrúgnák a fagyott seggünket Rogersék
yooker
hát én is nagyon fogok szurkolni a Lionsnak az utsó meccsen 😊 persze velük szemben is max egál körüliek az esélyek idegenben, de a Packers ellen jóval nehezebb lenne.
több mint 9 éve
As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapleton
ozibozi
a Detroit is kemény dió lenne a Ford Fielden nagyon de még mindig jobb mint a GB a tundrán.
ott azért nagy eséllyel szétrúgnák a fagyott seggünket Rogersék
több mint 9 éve
Giants kiesik -> ez idén sem lesz máshogy

így értelmeztem 2 óra alvás után sry 😀

több mint 9 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊
Wyatt
A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Palesz76
Az összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀
Nomac
Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi, mert ekkora arcnál fájni tud az esés
Asbee
Ebben mi a nagy arc? Ha lesz egy Giants vs Pats SB, ki fog inkább "félszel" kimenni a pályára? Biztos hogy nem ti...
több mint 9 éve
Wyatt
Palesz76
Az összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀
Nomac
Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi, mert ekkora arcnál fájni tud az esés

több mint 9 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Wyatt
Palesz76
több mint 9 éve

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 051
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 051
mennyivel könnyebb Breesnek szurkolni, mint ellene 😊
így viszont a jövő heti Redskins meccs sztem nagy zacskó lesz, mert szinte tuti, h nem teljes gőzzel fogjuk tolni
Szesze
főleg hogy a védelem folyamatosan fent volt a pályán szinte az egész szezonban ráadásul JPP sérüléséig még a rotálás sem működött... nem bánnám, ha nem sérülnének meg, a motivációval 1 hétre rá meg nem lesz baj, hiszen PO közelében sem voltak a kezdőink
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Ez a D nagyon megérdemelte, hogy a PO-ban is megmutassa mit tud.
A Redskins L jó omen lesz, mert 2011-ben is 0-2 volt ellenük.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
mennyivel könnyebb Breesnek szurkolni, mint ellene 😊
így viszont a jövő heti Redskins meccs sztem nagy zacskó lesz, mert szinte tuti, h nem teljes gőzzel fogjuk tolni
több mint 9 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Áldott Boldog Playoff-t minden kedves Giants szurkolónak!! 😉
yooker
Igen!!!

Köszi Szentek!
Végülis Szenteste van
több mint 9 éve
Áldott Boldog Playoff-t minden kedves Giants szurkolónak!! 😉
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Hát, ha már a győzelem nem jött össze, akkor a fa alá azért kaphatnánk egy PO részvételt 😀

Amúgy nem hiszem, hogy a Dallas lefeküdne a Lions-nak, de Brees-ben azért jobban bízom.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ezert is felesleges nektek aggodni 😊 eleg nekem 😊)

több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306