New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
mindenki akkor a szokásos idei Giants meccs forgatókönyvet várja erős védelemmel szenvedő O-val viszonylag kevés ponttal..ezek után már meg sem lepne ha totál borulna az egész (ilyen meccseken szokott azért) és egy szoros
pontzuhatagos meccsen egy remeklő offense teljesítménnyel hozzuk a meccset..
(vagy éppen bukjuk az alulteljesítő D miatt) 😊
no persze erre kisebb azért az esély
több mint 9 éve
Szerintem nyertek...pont.Én már meg sem nézem a meccset, minden eldőlt
Chargers LT
több mint 9 éve
Szerintem nyertek...pont.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
nyakunkon a meccs és semmi?www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-eli-manningek-harmadszor-is-megtrefaljak-a-packerst-tippek-2544935
valami megérzés,tipp,konkrét eredmény?
szerintem szoros lesz..😊
az O és Eli teljesítménye fog dönteni nyilván !
kérdés még hogy vajon itthon lesz-e hidegebb vagy GB-ben!? 😊
yooker

több mint 9 éve
Ha a mi védelmünk sem tudja megállítani Rodgers-t, akkor valami eszeveszett pontháborúra lesz szükség valamelyik yard gyártól, hogy kiejtsék őket. Persze a Lambou-n kívül egy fokkal könnyebb lenne...Én PO szintű produkciót várok. A védelem már eddig is ezen a szinten teljesített, és bízom bennük, hogy A-Rod megállítására is képesek lesznek. Ha 20 pont alatt tartják őket, akkor az már felér egy győzelemmel. Ahhoz, hogy ennél is jobb eredményt érjenek el, kellene JPP, és pár labdaszerzés, de erre nehezen lehet alapozni. A Packers fala erős, de szerencsére a futójátékuk (futó hiányában) nem túl combos, így nem kell majd tölteni a boxot, ergo Spags előkaphatja a "Ma mit kezdjünk az LB sorral" című kiskönyvét (élen a "figyeljünk Rodgers-re lábon" fejezettel). Az elmúlt 4 meccsen impozáns volt a D teljesítménye, nem éppen gyenge támadósorok ellen, egyedül az Eagles elleni meccs lóg ki, de azt Eli komolytalankodta el az INT - Pick6 kombólyával, és az volt az egyetlen amikor Jenkins nem volt bevethető.
A védelem lesz a kulcs a győzelemhez, de a meccset a támadósornak kell megnyernie. A feladat egyszerű, több pontot kell feltenni a Packers lyukas légvédelme ellen a táblára, mint amennyit a gyémánt védelmünk kap a sajtfejektől. Ehhez semmi másra nem lesz szükség, csak egy jó Eli-ra, aki nem adja el a labdát, és lemenedzseli a támadásokat. Most tényleg minden adott... OBJ első PO meccsén, az ő mentalitásával, egy relatíve könnyebb ellenfél ellen egymaga is képes lehet megnyerni a meccset, csak a kezébe kell valahogy eljutatni a lasztit. Ha őt valahogy le is veszi a védelem - amire nem sok esélyt látok - még akkor is ott van két olyan elkapó, akik abszolút mismatch-et jelenthetnek. És akkor zárójelben említeném meg Perkins-t, aki olyat tett előző héten, amit ember emlékezet óta egy RB sem New York-ban... Nagyon jól építettük fel egész évben, és most abszolút elsőszámú futónak lépett elő.
Ha a csapat képes hozni ami benne van, akkor semmilyen bravúrra nem lesz szükség, mert papíron képesek hozni a meccset. Nálam minden Eli-on áll v. bukik. Nem a legjobb a fal előtte, de azért messze nem olyan sz*r, hogy a PFF-nél a legrosszabb irányítók egyike legyen a szezonban. Nem adok sokat az ilyen PFF statokra, de azért ez tényleg borzasztó. Rajta múlik minden, mert a védelem végezni fogja a dolgát, ahogy mindig. (Nem hiszem, hogy pont a legnagyobb hidegben "olvadnának le" 😀 - tudom, sz*r volt)
Én a Packers-t akartam, és meg is kaptuk. Ha sikerül nyerni a tundrán, akkor nincs előttünk lehetetlen akadály, jöjjön akár Dallas, akár Falcons. Ha pedig ki kell, hogy essünk, akkor a legnehezebb helyszínen az egyik legerősebb csapat ellen tegyük meg.
Go Big Blue!!!
több mint 9 éve
Ha jol emlekszem, talan a 3007-es idenyben road warriorkent lettetek bajnokok. Iden rogton az egyik legnehezebb idegenbeli palyara mentek. Szvsz nektek az osszes nfc pobteam kozul pont a gb a legnehezebb, ha tovabb kuditek magatokat...vignette2.wikia.nocookie.net/bttf/images/f/fb/1631280-doc_brown_full.jpg/revision/latest?cb=20160410152416
undisputedly
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Ha jol emlekszem, talan a 3007-es idenyben road warriorkent lettetek bajnokok. Iden rogton az egyik legnehezebb idegenbeli palyara mentek. Szvsz nektek az osszes nfc pobteam kozul pont a gb a legnehezebb, ha tovabb kuditek magatokat...Megnézhetem az időgéped? 😀
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha jol emlekszem, talan a 3007-es idenyben road warriorkent lettetek bajnokok. Iden rogton az egyik legnehezebb idegenbeli palyara mentek. Szvsz nektek az osszes nfc pobteam kozul pont a gb a legnehezebb, ha tovabb kuditek magatokat...
több mint 9 éve
nyakunkon a meccs és semmi?szerintem is szoros lesz.. sztem is az O és Eli teljesítménye fog dönteni.. de hogy kinek a javára? ha tippelnem kéne akkor nem magunkra tennék, de azért nagyon fogok szurkolni az biztos😊
valami megérzés,tipp,konkrét eredmény?
szerintem szoros lesz..😊
yooker
Hogy kicsit konkrétabbat is írjak: úgy gondolom, h ha ugyanabban a felfogásban fogunk játszani ahogy egész évben tettük, tehát ha semmilyen extra kockázatot nem vállalunk fel offense-ben addig amíg nem vagyunk rákényszerülve akkor az ez ellen a GB ellen sztem nem lesz elég. Ettől még azt várom, hogy ugyanazt fogjuk játszani és nagyon remélem, hogy mégiscsak elég lesz 😊
több mint 9 éve
nyakunkon a meccs és semmi?valami megérzés,tipp,konkrét eredmény?
szerintem szoros lesz..😊
több mint 9 éve
Collins , Snacks first team All Proteljesen reális és egyben nagyon szép teljesítmény ez így
OBJ, Jackrabbit, DRC, Vernon second team All Pro
Taz
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=5aOffogdd4YÉletem első NFL meccse volt. Megpecsételte a sorsom 😊
Kis nosztalgia 😊
GiantsMLBhunter
Köszi a megosztást!
több mint 9 éve
A videó létjogosultságát vontam kérdőre...Nagy érdem kiütni egy totál részeg tagot...nem értem ..ki mondta ezt?
peach
nem nagy dolog (bár szép nagy fazon) de csak maga tehetett a dologról!láthatóan nem akart leállni már fogott volna rá a fickóra...
Gondolom Te megvártad volna míg ő pancsol be egyet !
yooker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Nagy érdem kiütni egy totál részeg tagot...nem értem ..ki mondta ezt?
peach
nem nagy dolog (bár szép nagy fazon) de csak maga tehetett a dologról!láthatóan nem akart leállni már fogott volna rá a fickóra...
Gondolom Te megvártad volna míg ő pancsol be egyet !
több mint 9 éve
Nagy érdem kiütni egy totál részeg tagot...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
akkor már idén 3-0 nektek:hoppá...😊
www.youtube.com/watch?v=fQtjLjw0c2o
gedam
klasszik megelőző csapás!eléggé ment már rá a csóka..
de JPP mit keresett ott amúgy? 😊
több mint 9 éve
Hát ez akkorát kapott, h még azt is leszázalékolják aki felsegíti 😀Mondjuk ez nagyon off lesz, de megy a propaganda, h NFL meccseken mindenki mennyire szereti egymást, béke van, nyugodtan el lehet menni, bezzeg az itthoni foci. Ehhez képest majdnem hetente kerülnek elő ilyen videók.
több mint 9 éve
kandalló 8-10 főre lefoglalva 18:50-re
több mint 9 éve
betéptek a figurák dailysnark.com/lots-drugs-pass-around-giants-wrs-miami-vacation-nfl-may-look/
több mint 9 éve
Van miben bízni 😊twitter.com/Gil_Brandt/status/816729226095128576

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
PFF szerint az ideo All Pro keret:www.profootballfocus.com/pro-2016-pff-all-pro-team/
Spoiler: Snacks, DRC, Jackrabbit, Colins a listán!