New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
BUEK Giants fanok 😉
több mint 9 éve
a meccsnek csak kicsit van értelme, de fontos: 1) a 2 éve tartó 'top 10-es offense' csöppedt csiszolása, ami idáig kb csak arról szólt, hogy ha nem passzol Eli akkor Int sem lehet, ha földhöz vágja akkor sack sem lehet, ha mégis eldobja akkor OBJ úgy is el fogja kapni... Itt azért várhatunk némi kreatív javulást.
2) a sérülés megúszása, ami csak vakszerencse, bármennyit rotálnak is a D-ben.
3) a jó hangulat ami most megvan, ennek a továbbvitele... (max)
ha ez összejön, már csak a mázli faktor hiányzik, az pedig úgyis megjön...😊
és a lényeg a : 3,5 odds 😊
BUÉK !
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
úgy néz ki mindenki játszani fog vasárnap (aki tud) de szerintem ahogy húz majd el a Skins úgy lesznek egyre többet a cserék is a pályán...Így azért meglepne, ha simán kikapnánk (bár az is ha végül nyernénk). Mi lazán fogunk játszani, náluk sokkal nagyobb lesz a motiváció, de ezzel együtt a görcsösség is nagyobb lehet. Én nem igazán örülök, h nem pihentetjük a nagyobb neveket, marha bosszantó lesz/lenne, ha pont most sérül le pár kulcsember, de ha már így állunk fel akkor vélhetően nem fogjuk könnyen adni magunkat, különben tényleg semmi értelme teljes csapattal felállni.
GB-ben ugyanez a szenvedős O lesz csodát nem várok!
ha a D hozza a maxot (+ egy kis extrát 😊 ) akár nyerhetünk ott is (kb 25-30%-ot adnék erre ) de ezzel a csapattal most hosszabb menetelés azért nem lesz...
yooker
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem miért ne nyerhetnénk meg ezt a meccset, a Panthers ellen rendesen betlizett a Redskins és az játékerőben sem képviselnek jobb értéket nálunk. Valószínű nem lesz nagy pihentetés, a játékosok pedig biztos vissza akarnak vágni, a felszabadultság érzete pedig lehet pozitívan hathat.természetesen nyerhetünk de szerintem kicsi az esélye!
Asbee
nagy motivációs különbség lesz azért ! de lehet hogy tét nélkül tnyleg gálázni fog az O ! 😊 fene tudja...
több mint 9 éve
Mondjuk nem értem miért ne nyerhetnénk meg ezt a meccset, a Panthers ellen rendesen betlizett a Redskins és az játékerőben sem képviselnek jobb értéket nálunk. Valószínű nem lesz nagy pihentetés, a játékosok pedig biztos vissza akarnak vágni, a felszabadultság érzete pedig lehet pozitívan hathat.
több mint 9 éve
úgy néz ki mindenki játszani fog vasárnap (aki tud) de szerintem ahogy húz majd el a Skins úgy lesznek egyre többet a cserék is a pályán...GB-ben ugyanez a szenvedős O lesz csodát nem várok!
ha a D hozza a maxot (+ egy kis extrát 😊 ) akár nyerhetünk ott is (kb 25-30%-ot adnék erre ) de ezzel a csapattal most hosszabb menetelés azért nem lesz...
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Remélem OBJ megszerzi azt a kb 80 yardot amivel történelmet írhat.
több mint 9 éve
Én ismerek olyan Giants drukkereket akik a SB menetelés alatti álandó fikázások miatt kezdtek el drukkolni a csapatnak. Ez nem a mostani szezonról szólt szerintem, hanem az elmúlt évtized tendenciáiról. Sok csapat szurkerei gondolják ezt amit sokszor mi is. Erre a győzelm a legjobb gyógyír.
több mint 9 éve
Igazat adok Asbeenek. Nézzünk egy meccset steelers szemszögből. Ott is érzel néha kicsinylést, esetleges hibát.Az ,hogy Landon Collins nevét Sanyi harmadjára se tudta helyesen kimondani szerintem megbocsátható mert én se tudok egy Bears játékost mondani. Valóban érezhető negatív él, de biztos nem szándékos. Ricsi jobb kommentátor annál ,hogy büdöstalpú románozzon. Arra ott van Horti úr és a csodálatos közvetítései. Emlékszem pár éve még közvetített is pár főiskolai bowlt valamilyen akcentusos pacákkal. Nézhetetlen volt.
És valóban, idén rengeteg GIANTS meccset adnak. Remélem lett is pár új fan ez miatt (és a deffense miatt).
A legfontosabb pedig a folyamatos tv szereplés innentől.
A jöv évi meccstől mit várok?
Sima vereséget.
Ki kell most kapnunk,hogy utánna meglegyen a négy win.
Az offense javulásában bízom. Az viszont akár meccset is hozhat. Sajnos hónapok óta tolódik,de a végére jó is lehet.
Buék
több mint 9 éve
Mondjuk azt nem tudom minek állandóan elővenni Ricsit, hihetetlen h ez az egész ekkora problémát jelent "nekünk". Mondott néha fura dolgot, de az elmúlt időszakban annyira nem húzott le minket, korábban pedig azért többször megvolt rá az oka. Én inkább annak örülök, h nem kell állandóan a stream előtt görnyedni és szép számmal láthatjuk a meccseinket a sport tv-n is. Sztem ez jó még akkor is ha nem éri el az amcsi közvetítés színvonalát, de ez egyértelmű. Nem kell szeretni sem Ricsit sem senkit és én sem vagyok mindig elégedett a közvetítéssel, de az ilyen kicsinyes kommentektől az én pofám ég.
több mint 9 éve
Mit vártok a vasárnapi meccstől ? 😮
több mint 9 éve
2005 óta nézek NFL-t, láttam sok remek Giants meccset, benne 2 SB-t szóval nem lehetek elégedetlen, van ahol ennyi idő alatt nulla playoffot tudnak felmutatni. idén egy "sima" superbowl a Giants-szal már nem lenne akkora szám, szinte megszokott, így 4-5 évente 😀 ami viszont extra motiváció lenne, az egy Kansas - NYG döntő, minden idők legnagyobb Giants gyűlölőjének és Kansas imádójának, Hegyező Rikinek a közvetítésével, utolsó drive-os NYG győzelemmelÉs a sankó szagértésével.
vittore
több mint 9 éve
2005 óta nézek NFL-t, láttam sok remek Giants meccset, benne 2 SB-t szóval nem lehetek elégedetlen, van ahol ennyi idő alatt nulla playoffot tudnak felmutatni. idén egy "sima" superbowl a Giants-szal már nem lenne akkora szám, szinte megszokott, így 4-5 évente 😀 ami viszont extra motiváció lenne, az egy Kansas - NYG döntő, minden idők legnagyobb Giants gyűlölőjének és Kansas imádójának, Hegyező Rikinek a közvetítésével, utolsó drive-os NYG győzelemmel
több mint 9 éve
A szezonunk nem a secondaryn, hanem az O line-on mehet el, PFF-től függetlenül. Mire Alma (v Thompson) folyamatosan jobb lesz a mostani kezdőninknél , addigra sajna lehet már nem lesz QB-nk akivel nyerhetnénk...
több mint 9 éve
Bár PFF, de Hargreaves és Tunsil is gyengébb, mint Apple. Sőt Hargreaves-nek meg lehet az 1000 engedett yardja, bár sok snapnél volt a pályán. Azt gondolom jelenleg jó választásnak tűnik, remélem nem változik.www.profootballfocus.com/pro-how-every-2016-first-round-pick-has-played-this-season/
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Amellett, hogy az Oline vonatkozásában egyetértek, azért a cikk kissé elfogult Eli-jal. Az int-eknél írja, hogy ilyet veterán QB-nak nem kéne, meg "simply was fooled". Na ezért gondolom, hogy azért Eli nem játszik jól ebben a szezonban, amellett is hogy fos a fal előtte, mert ő is hibázik, többet mint kellene.
több mint 9 éve
Eli Manning is not the problem and it’s completely obviouselitesportsny.com/2016/12/23/new-york-giants-eli-manning-not-problem-completely-obvious/
több mint 9 éve
2011-ben a Packers az utolsó heteket bár bőven tét nélkül játszotta le. Nálunk a fordulópont a Jets meccs volt, addig nagyon szenvedtünk. A legtöbbször Manning mentett meg minket vagy JPP, aztán akkor karácsonykor összeállt az egész. Persze előtte volt egy 38-35-ös vereségünk a GB ellen, ott láthattuk h meg tudjuk fogni őket.
több mint 9 éve
2011-ben még Kevésbé voltunk esélyesek, akkor a gb 15-1-gyel végzett az alapszakaszban, ha jól emlékszem. És akkor is volt előtte az alapszakasz vége felé nekünk egy értelmezhetetlen vereség nfc east csapat ellen.
több mint 9 éve
azt ne felejtsük azért hogy addigra 2 PO W-nel érkeztünk GB-be NFC döntőre!ezt most találtam, csak a mai meccs előtt aktuális sajna 😕Azért elég nagy meglepetés lenne, ha a Lions meg tudná verni a Packerst jelenleg, de persze nem lehet kizárni..
1. Cowgirls 2. Falcons 3. Seahawks 4. Lions 5. Giants 6. Packers
Giants win @ Lions and GB takes care of Sea so we avoid them
Giants face Falcons with lost momentum and we hopefully get a healthy JPP back. GB beats Dallas
Giants home playoff game vs Green Bay
😊
ozibozi
Nagy eséllyel ebből GB lesz idegenben és ott finoman szólva nem mi leszünk az esélyesek, de ugye 2007-ben se mi voltunk 😊
Szesze
szóval aktuális(!) forma alapján ha lehet még kevésbé lenne esélyünk...
persze a klasszik GB droppokban még lehet bízni...)
több mint 9 éve
ezt most találtam, csak a mai meccs előtt aktuális sajna 😕Azért elég nagy meglepetés lenne, ha a Lions meg tudná verni a Packerst jelenleg, de persze nem lehet kizárni..
1. Cowgirls 2. Falcons 3. Seahawks 4. Lions 5. Giants 6. Packers
Giants face Falcons with lost momentum and we hopefully get a healthy JPP back. GB beats Dallas
😊
ozibozi
Nagy eséllyel ebből GB lesz idegenben és ott finoman szólva nem mi leszünk az esélyesek, de ugye 2007-ben se mi voltunk 😊
több mint 9 éve
Jól értelmezem, ha a skins nyer ellenünk bejut a playoffba?És egy detoit győzelem esetén a packers meg kizúg.
Ez sem biztató, de egy det-grenbay döntetlen tenné csak színessé.
több mint 9 éve
ezt most találtam, csak a mai meccs előtt aktuális sajna 😕1. Cowgirls 2. Falcons 3. Seahawks 4. Lions 5. Giants 6. Packers
😊
több mint 9 éve
Érdekes statba futottam bele. Eli véleményem szerint nem valami jó szezont fut, sőt... Viszont statisztikailag nem rosszabb mint a 2007-es éve, kicsivel jobb is. Nagyon kiváncsi leszek, mit fog nyújtani, melyik arcát látjuk a PO-ban. Valószínűleg ez a tényező lesz a legnagyobb hatással a csapat szereplésére.Eli-nak nem tudom önállóan nézni a teljesítményét, csak az O fallal közösen, mert egyszerűen nem tud játszani a folyamatosság hiánya miatt, (látszik a rettegés rajta sokszor és a rossz döntéseinek is legtöbbször ez az oka...nem mindig de legtöbbször igen)
...........................2016.......2007
Passing TDs.........9th.......11th
Passing yards......13th......12th
Completion %......17th.......29th
Interceptions........4th.........1st
Passer rating.......22nd......25th
gyurczi
több mint 9 éve
Érdekes statba futottam bele. Eli véleményem szerint nem valami jó szezont fut, sőt... Viszont statisztikailag nem rosszabb mint a 2007-es éve, kicsivel jobb is. Nagyon kiváncsi leszek, mit fog nyújtani, melyik arcát látjuk a PO-ban. Valószínűleg ez a tényező lesz a legnagyobb hatással a csapat szereplésére............................2016.......2007
Passing TDs.........9th.......11th
Passing yards......13th......12th
Completion %......17th.......29th
Interceptions........4th.........1st
Passer rating.......22nd......25th