New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Offense ,special team,kickoff,punt,punt return...Es persze borzaszto birok .Na meg JPP és DRC sérülése. Ha nincs Harris két elbaszott visszahordási kísérlete, akkor nem szorulunk hátra és kapott pont nélkül kihúzhattuk volna félidőig. De a meccset akkor sem nyertük volna meg szerintem, főleg, hogy a jelek szerint JJ sem volt 100 százalékos. Azért nem volt rossz ez a szezon, lehet rá építeni, Flowerst hanyagolni kell, és Harristől megszabadulni.
Gerixx
Ja,King igazolta, hogy több lehetőséget érdemelt volna, kár, hogy a góré erre csak akkor jött rá, amikor már elment a hajó.
Mindenesetre még mindig jobb így, mint Dallasban kiesni.
több mint 9 éve
Offense ,special team,kickoff,punt,punt return...Es persze borzaszto birok .
több mint 9 éve
egy 6-10-es csapatból 11-5-ös lett, egyáltalán nem vagyok borúlátó a jövőt illetően. mcadoo első szezonja volt hc-ként, és akadtak kifejezetten jól hívott meccsei is, remek time managementtel. talán pont ez is a baja, hogy ha az a terve nem működik, akkor meg vagyunk baszva egész meccsre. ezen a téren komoly fejlődésre lesz szükség, ha jövőre is playoffot akarunk, és odellnek is el kellene kezdeni valódi férfiként és nem zsúrpubiként viselkedni, attól függetlenül, hogy egy korszakos zseni. aki pedig ezután az év után azt mondja, hogy az o-linet nem kell rettenetesen megerősíteni, az hülye.az a 6-10 azzal a kerettel top 3-as draft jogot ért volna...a csapat erején felül teljesített szerintem, és a végén elqrt meccsek pedig olyan edzői hibák amit nehéz nem elkövetni
jusssipekka
több mint 9 éve
Hát ennyi... Sok mindenre lehet fogni de arra nem hogy Palesz nem szurkolt eléggé... ☺️
több mint 9 éve
egy 6-10-es csapatból 11-5-ös lett, egyáltalán nem vagyok borúlátó a jövőt illetően. mcadoo első szezonja volt hc-ként, és akadtak kifejezetten jól hívott meccsei is, remek time managementtel. talán pont ez is a baja, hogy ha az a terve nem működik, akkor meg vagyunk baszva egész meccsre. ezen a téren komoly fejlődésre lesz szükség, ha jövőre is playoffot akarunk, és odellnek is el kellene kezdeni valódi férfiként és nem zsúrpubiként viselkedni, attól függetlenül, hogy egy korszakos zseni. aki pedig ezután az év után azt mondja, hogy az o-linet nem kell rettenetesen megerősíteni, az hülye.
több mint 9 éve
Na a bulibáróknak, meg a speciális tímeáknak köszönjük ezt a remek évadzárót, a többit majd higgadtabban.Elég egyszerű gondolkodás azt gondolni, hogy annak a bulinak köze volt a vereséghez
gyurczi
több mint 9 éve
az edzői stáb O része pont annyit tett hozzá ma is, mint egész évben... ennyit tudnak
több mint 9 éve
Na a bulibáróknak, meg a speciális tímeáknak köszönjük ezt a remek évadzárót, a többit majd higgadtabban.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15826595_1341533455910034_781322736747006073_n.jpg?oh=7f70a4e210740b01f12f968770ab111c&oe=5922835DMeccsen még melegük lesz szerelésben. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
shame on me ... 😀ja majd a közös meccsnézésről nyomjatok egy fb live-t. én megpróbálok felkelni (itt egy órával el vagyok csúszva, éjfélkor kezdődik), és követem a meccset telón.Mi az hogy megprobalok? ☺️
csebi
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
ja majd a közös meccsnézésről nyomjatok egy fb live-t. én megpróbálok felkelni (itt egy órával el vagyok csúszva, éjfélkor kezdődik), és követem a meccset telón.Mi az hogy megprobalok? ☺️
csebi
több mint 9 éve
ja majd a közös meccsnézésről nyomjatok egy fb live-t. én megpróbálok felkelni (itt egy órával el vagyok csúszva, éjfélkor kezdődik), és követem a meccset telón.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
magyar cím hiányzik 😊 cseh+ német már vanwww.bigblueunited.com/where-to-watch-the-giants-outside-ny-metropolitan-area
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Talán novemberben volt egy Brett Favre interjú,amiben elmondta,hogy ami veszélyes lehet a Giants-ben hogy úgy nyerjük a meccseket,hogy nem volt még olyan,hogy a játékosok képességeiknek megfelelően,és sok hiba nélkül játszon a csapat.A defense láthatóan összeállt ennek megfelelően és konstans jó teljesítményre képes.Offense oldalon ez még hiányzik,ami ha csak részben elindulna,nem kéne sokat izgulnunk.Ami szerintem bíztató lehet az Perkins játéka.Nyilván nem ismerjük a playbookot,de szerintem ennek az évnek úgy mentünk neki,hogy az offense játékában kulcs szerepet szántak Vereen-nek,és a RB-passzoknak.Az ő kiesése után kellett elkezdeni felépíteni Perkinst,ami reméljük bejön!
több mint 9 éve
Lehet nem lesz itt nagy csoda csak ami egész évben ment, a végén kiderül mire lesz elég...Azért ha a 2 tackle nem csinál magából bohócot, Ui. underdogok vagyunk és az jól szokott elsülni, nekik van több görcsölni valójuk
több mint 9 éve
Snacks és a PO-tapasztalat XDtwitter.com/NYGDaily/status/817363831588458499

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Holnap délig érkezik egy beharangozó podcast, úgy volt ma csináljuk meg, csak akadt egy kis gond és újra kell kezdeni
több mint 9 éve
Kicsit olyan érzésem van mint soccerben legutóbb a Bayern-Juve előtt.De hallod nekem is 😮
Asbee
Hogy de jó lenne, ha egyszerre esne ki mind a kettő a picsába 😀

több mint 9 éve
www.accuweather.com/hu/us/green-bay-wi/54303/daily-weather-forecast/1868Kakaskodás közben leköpöd az ellenfelet, lecsúknak emberölési kísérletért.
Coughlin szétfagyna 😀
vittore
több mint 9 éve
www.accuweather.com/hu/us/green-bay-wi/54303/daily-weather-forecast/1868Coughlin szétfagyna 😀
több mint 9 éve
Szerintem ami 2011-ben fontos tényező volt, hogy Arod ült két hetet a meccs előtt, így nem hozta az akkori O-juk azt amit tud. Most jól fognak játszani, mert lendületben vannak. Ahhoz, hogy megnyerjük nekünk nagyon jól kell játszani, főleg a D-nek, amire bőven van esély. Amit írtatok, hogy a várakozással ellentétes lesz a meccs képe, pontzuhatag, az nagyon nem lenne jó nekünk, de simán megtörténhet. Én azért vagyok pesszimista, sajnos idén sokszor, többszöri kellemes csalódás ellenére is, mert nem hiszem, hogy Eli hozza a PO formáját, azt többet szerintem nem látjuk, részben a gyenge fal miatt is. Arod ellen kell egy jó qb teljesítmény, azért, hogy lent tartsuk az oldalvonalon, ezért szerintem is kulcsfontosságú Eli teljesítménye.
A D képes arra, hogy 20, akár 17 pont alatt tartsa a Packers O-t, de most ehhez kell Odellék támogatása is.
A szívem szerint azt mondanám, hogy meg lesz a 25 pont az O részéről és a D 20 pont alatt tartja őket és nyerünk . De a realitás az, hogy 10-15 pontnál többre megint nem leszünk képesek, ha csak a D nem tesz hozzá, és a fáradó D a végére nem fogja tudni tartani őket.
Jó volt ez a szezon imádtam a D dominálását az utóbbi meccseken, nekem a po már hab a tortán, alakulunk egy komoly változás után, jó játékosaink vannak ráadásul sok közülük 2019-20-ig.
Szét fog vetni az ideg, de ha jól játszunk, mégis kiesünk nem leszek csalódott.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
A meccs retro emlékeket hoz ki belőlem. Én már most fel vagyok pörögve a meccsre. Remélem tudunk élni a lehetőséggel és felszántjuk a Lambot és bevetjük sóval.Had olvadjon .
Pontos tippem :17-14
több mint 9 éve
Sok nagyrabecsült kollegám hosszas elemzése után röviden annyit írnék.K..va hideg van kint az utcán, és arra jöttem rá az hülye aki Grenbayben lakik egész életében.
több mint 9 éve
Mondjuk én nem raknám egyedül Manning nyakába a győzelem sorsát, sőt szvsz nem is elsősorban az offense-en fog múlni a győzelem sorsa. Közel sem vagyok benne biztos, hogy ez a védelem olyan domináns lesz mint várnánk, az elmúlt 4 meccsen 30 pont felett zárt a Packers, a Seahawks ellen 38-cal... Igaz ott hiányzott Earl Thomas, de ez akkor is emberfeletti teljesítmény. Nálunk JPP fog nagyon hiányozni és hiába fan favorite Okwara, egyelőre nem kezdő kaliber, Bulaga meg fogja őt enni, ha pedig Rodgers nem talál célpontot nyugodtan kimozoghat majd a jobb oldalra (és hát a zebrák szeretnek szemet hunyni a holding felett ha a sajtfejűekről van szó...). Kulcskérdés lesz, hogy a blitzeink üljenek, ha nem tudjuk ezekből legalább megütni a QB-t, akkor jó eséllyel szívni fogunk és félek a 4 man rush kevés lesz. Sajnos simán kinézem, hogy ez a védelem is 25-30 pontot nyeljen be és akkor valószínűleg annyi a dalnak. Montgomery-t meg tudta fogni a Vikings, nekünk is meg kell.Offense oldalon nagyon fontos lenne, hogy megnyerjük a pénzfeldobást, nálunk legyen a labda és rögtön pontot szerezzünk. Ha bealszunk az elején akkor annyi. Ha lassabban kezdünk és két pozíciónyi előnyt adunk onnan szinte biztos, hogy nincs visszaút. Ha a támadófal ott folytatja ahol Pugh visszatérése után abbahagyta, akkor több szép futást is látunk majd, ez kulcs lehet. A szezon közepén Eli-nak több effektív meccse is volt, ez a színvonal lehet a kulcs. Azért a Packers-nél is sokat tettek a védelem megerősítéséért, utoljára 2011-ben választottak az első körben az offense-be. Nem szabad eladni a labdát és itt nemcsak az interceptionökre gondolok, de a szezonban több buta fumble-t is vétettünk. Az utolsó 3 fordulóban rendre 20 pont felett zárta a GB ellen és ha egy Minnesota vagy egy Chicago ennyi pontot szerzett akkor nekünk is illik, persze csak ha tényleg Super Bowlba szeretnénk jutni. Az elkapóktól nagy este kell, pláne Beckhamtől, remélem nem fogja túlpörögni ezt a vasárnap estét.
Összességében mi kell? Támadó oldalon az, hogy rögtön pontot szerezzünk, kerüljük a buta turnovereket, 100 yard körül tudjunk futni és az elkapók kihasználják a sebzett secondary-t. A védelemtől, hogy ne hagyja Rodgers-t MVP formában játszani. Az viszont biztos, hogy két nagyon erős csapat fog találkozni, aki itt továbbmegy annak nagy esélye lesz megnyernie a teljes NFC-t, nem itt kellene összecsapni. Kicsit olyan érzésem van mint soccerben legutóbb a Bayern-Juve előtt.