New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért oda nagyon nagy fejvakarás kell ám: ki akar az elmúlt évek toronymagasan legjobb autóját megalkotó istállóhoz menni 😀 A legviccesebb az lett volna, ha Alonso megy, de az biztosan nem lett volna megint egyszerű a csapaton belül. Kellett egy Haminél lényegesen gyengébb, de nem szar pilóta, na ebből azért marha sok van, ha meg olyan lesz a Merci, mint eddig, akkor kis túlzással én is beülhetnék a másik kocsiba, a konstruktőri akkor is meglenne 😀

több mint 9 éve
Alapvetően igazad van,de mivel évente változik,hogy épp melyik poszton erős a draft class lehet akármikor QB-t hozni,max padozik(tanul Eli-tól) 1-2-3 évet.Mondjuk én speciel örülök ha még 2020-ban is Eli lesz az irányítónk,de ha mondjuk idén vagy jövőre van olyan qb-class,akkor hozzunk valakit!Tudom off,de a Forma1-ben a merci járt úgy,hogy Rosberg kitalálta visszavonul és jöhetett a fejvakarás,meg az áldozathozatal,hogy legyen bakelitforgató aki használható is!Mondjuk mivel nem nézem (csak ritkán) az egyetemi focit,lövésem sincs hogy idén,jövőre vagy utána lesz jobb a class.Egyébként szerintem a 3. gyűrű a motivációja,meg is lesz és utána vonul vissza.Az egy dolog, h mit mond és az is h mit csinál. Eddig is figyeltünk minden posztot, ugyanúgy az irányítókat is. 1/20 alatt felesleges QB-t draftolni addig amíg nem jelenti ki Manning, h igen eddigi és eddig játszok. Ha pedig 1/20 felett dradtolunk az azt jelenti, h ő is bírja még a tempót. Ha meg kinézzük az ultracool neveket akkor ők az első 5-ben gazdára találnak oda pedig nem fogunk felmenni. Max a 2. napon fog érkezni valaki, de aki nem 1. körös az alapból project és nem is lenne semmi meglepő a dologban, nem olyan extrém eset ez. Ennyi belefér több nem, szvsz inkább az a járhatóbb út ha már max 1 év van hátra Eli pályafutásából akkor elhozzuk azt a top QB-t akit valóban a jövő emberének látunk.Azért egyelőre várjunk még 😊 Kérdés mi a terv, mert Manningben van még 3-4 év és ha normális védelmet kap akkor korrekt színvonalon el is fog passzolgatni. Aki nem 1. körös QB az projekt és onnan csak akkor választanék irányítót ha már tutira csak egy évet játszik Eli. Próbálkoztunk már több nagy reményű, de csúszó játékossal is ezen a poszton és mind besült, de egy 2. napos QB-val sem kockáztatnánk olyan nagyot, ha pedig vele is befürödnénk akkor alapból eléggé korán választanánk ahonnan akár feljebb is lehetne lépni 1/1 környékére.Hát lehet h még Eli 3-4 évig játszani fog, de ha már a GM arról nyilatkozik hogy el kell kezdeni keresni az utódot , akkor azt biztosra vehetjük h idén v több mint valószínű hogy jövőre a korai körökbe irányító fog jönni, és max padozni fog 2-3 évig, mint anno Rodgers Green Baybe.
Asbee
Mason Rudolph-ot v Baker Mayfield-et eltudnám képzelni Giants mezbe 😀
Taz
Asbee
több mint 9 éve
Az egy dolog, h mit mond és az is h mit csinál. Eddig is figyeltünk minden posztot, ugyanúgy az irányítókat is. 1/20 alatt felesleges QB-t draftolni addig amíg nem jelenti ki Manning, h igen eddigi és eddig játszok. Ha pedig 1/20 felett dradtolunk az azt jelenti, h ő is bírja még a tempót. Ha meg kinézzük az ultracool neveket akkor ők az első 5-ben gazdára találnak oda pedig nem fogunk felmenni. Max a 2. napon fog érkezni valaki, de aki nem 1. körös az alapból project és nem is lenne semmi meglepő a dologban, nem olyan extrém eset ez. Ennyi belefér több nem, szvsz inkább az a járhatóbb út ha már max 1 év van hátra Eli pályafutásából akkor elhozzuk azt a top QB-t akit valóban a jövő emberének látunk.Azért egyelőre várjunk még 😊 Kérdés mi a terv, mert Manningben van még 3-4 év és ha normális védelmet kap akkor korrekt színvonalon el is fog passzolgatni. Aki nem 1. körös QB az projekt és onnan csak akkor választanék irányítót ha már tutira csak egy évet játszik Eli. Próbálkoztunk már több nagy reményű, de csúszó játékossal is ezen a poszton és mind besült, de egy 2. napos QB-val sem kockáztatnánk olyan nagyot, ha pedig vele is befürödnénk akkor alapból eléggé korán választanánk ahonnan akár feljebb is lehetne lépni 1/1 környékére.Hát lehet h még Eli 3-4 évig játszani fog, de ha már a GM arról nyilatkozik hogy el kell kezdeni keresni az utódot , akkor azt biztosra vehetjük h idén v több mint valószínű hogy jövőre a korai körökbe irányító fog jönni, és max padozni fog 2-3 évig, mint anno Rodgers Green Baybe.
Asbee
Taz
több mint 9 éve
Azért egyelőre várjunk még 😊 Kérdés mi a terv, mert Manningben van még 3-4 év és ha normális védelmet kap akkor korrekt színvonalon el is fog passzolgatni. Aki nem 1. körös QB az projekt és onnan csak akkor választanék irányítót ha már tutira csak egy évet játszik Eli. Próbálkoztunk már több nagy reményű, de csúszó játékossal is ezen a poszton és mind besült, de egy 2. napos QB-val sem kockáztatnánk olyan nagyot, ha pedig vele is befürödnénk akkor alapból eléggé korán választanánk ahonnan akár feljebb is lehetne lépni 1/1 környékére.Hát lehet h még Eli 3-4 évig játszani fog, de ha már a GM arról nyilatkozik hogy el kell kezdeni keresni az utódot , akkor azt biztosra vehetjük h idén v több mint valószínű hogy jövőre a korai körökbe irányító fog jönni, és max padozni fog 2-3 évig, mint anno Rodgers Green Baybe.
Asbee
Szerkesztette: Taz
több mint 9 éve
Megéri OBJ-nak adni "minden idők legnagyobb WR szerződését"?OFF:
Szokol
Bell-t megfizetnéd top3 RB fizúval?
több mint 9 éve
Ez a sport szépsége...lassan 24 órája győzködjuk egymást egy nyilvánvaló tényről,ami nem is aktuális 😂👍😇
több mint 9 éve
OBJ jelenleg egy emberrel áll versenyben az életkorát és a teljesítményét nézve, az pedig :Jerry Rice | és saját maga | (a statok amúgy bárhol fellelhetőek) akik egy szinten vannak vele játékban most, vagy esetenként még néha jobbak is 1 szezonban , azok 4-5 évvel öregebbek már...Brown, Jones stb.... és sehol sincsenek az akkori statjaik az övéhez képest, ráadásul nem is egyedül vittek 1 csapatot a hátukon évekig...ő 2 évig ezt tette gyerekként...a kortársai meg szimpatikus hibátlan playák /Landry, Evans) így 3 év távlatából is, nem rosszak, sőt... de nem is jobbak nála...24-25 éves lesz csak' mikor megkapja a szerződését... vajon ki érdemel nála több pénzt (WR)? (egy hosszútávú aláírásakor?)Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...Megéri OBJ-nak adni "minden idők legnagyobb WR szerződését"?
ozibozi
Abban, hogy tehetséges szerintem nincs vita. Abban sem, hogy az esetek döntő többségében hozza magát. És abban sem, hogy a gyengén teljesítő Giants-offense nélküle az értékelhetetlen kategóriába került volna idén. De most jön a de..
Nincs benne alázat a játék iránt. Ha csak a mostani szezonra gondolok, egyből eszembe jut kapásból három olyan történet (labdafogó háló, hajó, fal), ami mentális problémákra utal, nem beszélve a mérkőzéseken a bírókkal szembeni viselkedéséről. Persze, minden jó WR egy díva, de valahogy Brownról, Jordy Nelsonról vagy Julio Jonesról nem hallani ilyen történeteket. Talán itt írta valaki, hogy kisfiúból ideje lenne férfivá válnia.
Szerintem a srác a legjobb adottságokkal rendelkező elkapó a ligában, de közel sem a tehetségének megfelelően játszik. Abba bele se merek gondolni, milyen számokat hozna utóbbi esetben.
Én nem építeném a csapatomat egy ilyen játékosra, mert nem látom, hogy a döntő pillanatokban számíthatok-e rá. Elküldeni nem küldeném, de nem adnám neki az általad vázolt brutális szerződést.
Szokol
| (a mezeladást, a reklámot, NY-ot meg a szurkereket hagyjuk is)
|
szvsz ez nem szimpátia kérdése
és meg is fogja kapni... remélhetőleg NY-ban... (máshol többet kapna)
www.nfl.com/player/odellbeckham/2543496/profile
ozibozi | |
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
OBJ jelenleg egy emberrel áll versenyben az életkorát és a teljesítményét nézve, az pedig :Jerry Rice | és saját maga | (a statok amúgy bárhol fellelhetőek) akik egy szinten vannak vele játékban most, vagy esetenként még néha jobbak is 1 szezonban , azok 4-5 évvel öregebbek már...Brown, Jones stb.... és sehol sincsenek az akkori statjaik az övéhez képest, ráadásul nem is egyedül vittek 1 csapatot a hátukon évekig...ő 2 évig ezt tette gyerekként...a kortársai meg szimpatikus hibátlan kortársak /Landry, Evans) így 3 év távlatából, nem rosszak, sőt... de nem is jobbak nála...24-25 éves lesz csak mikor megkapja a szerződését... akkor ki érdemel nála több pénzt (WR)? (egy hosszútávú szerződés aláírásakor?)Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...Megéri OBJ-nak adni "minden idők legnagyobb WR szerződését"?
ozibozi
Abban, hogy tehetséges szerintem nincs vita. Abban sem, hogy az esetek döntő többségében hozza magát. És abban sem, hogy a gyengén teljesítő Giants-offense nélküle az értékelhetetlen kategóriába került volna idén. De most jön a de..
Nincs benne alázat a játék iránt. Ha csak a mostani szezonra gondolok, egyből eszembe jut kapásból három olyan történet (labdafogó háló, hajó, fal), ami mentális problémákra utal, nem beszélve a mérkőzéseken a bírókkal szembeni viselkedéséről. Persze, minden jó WR egy díva, de valahogy Brownról, Jordy Nelsonról vagy Julio Jonesról nem hallani ilyen történeteket. Talán itt írta valaki, hogy kisfiúból ideje lenne férfivá válnia.
Szerintem a srác a legjobb adottságokkal rendelkező elkapó a ligában, de közel sem a tehetségének megfelelően játszik. Abba bele se merek gondolni, milyen számokat hozna utóbbi esetben.
Én nem építeném a csapatomat egy ilyen játékosra, mert nem látom, hogy a döntő pillanatokban számíthatok-e rá. Elküldeni nem küldeném, de nem adnám neki az általad vázolt brutális szerződést.
Szokol
| (a mezeladást, a reklámot, NY-ot meg a szurkereket hagyjuk is)
|
szvsz ez nem szimpátia kérdése
és meg is fogja kapni... remélhetőleg NY-ban... (máshol többet kapna)
www.nfl.com/player/odellbeckham/2543496/profile
ozibozi
több mint 9 éve
Beckham az NFL Hamiltonja. 3 éve van a ligában és az NFL-t egyáltalán nem követő ismerőseim is egytől egyig hallottak róla. Rengeteget tett önmaga, a Giants és a liga népszerűségéért, többet mint az utóbbi időben bárki. Szükség van ilyen arcokra.Picsába. Én meg eddig Alonsonak drukkoltam.
JayB
Szerkesztette: Palesz76
több mint 9 éve
Beckham az NFL Hamiltonja. 3 éve van a ligában és az NFL-t egyáltalán nem követő ismerőseim is egytől egyig hallottak róla. Rengeteget tett önmaga, a Giants és a liga népszerűségéért, többet mint az utóbbi időben bárki. Szükség van ilyen arcokra.
több mint 9 éve
Harrison egy 38 éves fr. legenda, aki már 15 éve van a ligában, míg Odell egy alig két hónapja 24 éves "gyerek", aki mindössze a 3. évét húzta le az NFL-ben, és már a liga legjobb elkapói között emlegetik, a Ginats offense vitán felül legnagyobb sztárja, és a fr. arca. Most az, hogy nem akkora vezér, hogy edzeni vigye a többieket v. hasonló nem értem miért akkora para ilyen fiatalon (most vitte el Miami-ba a többieket csobbanni, mint Romo anno mexikóba 😀 ). Ezzel még bőven ráér, mellesleg így is ő az aki húzza az O-t felfelé. Most volt egy gyengébb meccse, élete első playoff összecsapásán a Lambou-n és máris ilyen kérdések merülnek fel.A képességeiben konszenzus van, de én nem látom benne azt, hogy ő valaha is kinövi ezt a stílust. Onnantól kezdve nézőpont kérdése, hogy csúcspénzt érdemel-e. Én olyan embernek adnék csúcspénzt, aki minden tekintetben megérdemli: a pályán, az öltözőben, a pályán kívüli viselkedésében és játékában. Mondok neked egy példát: Harrison a Steelersben minden szezon előtt megfogja a LB-eket és elviszi őket egy egyhetes edzőtáborra. Minden egyes játékos elmondja a szezon kezdete előtt, hogy mind szellemileg, mind fizikálisan ez kurva sokat számít. Győztes csapatot ilyen mentalitású játékosokból tudsz építeni - szerintem! 😊Mindent elkövetett. Ebben biztos lehetsz.Sorra dönti a rekordokat, mit kéne csinálnia, minden évben 2000 elkapott yarddal zárni?A szezon legfontosabb meccsén, a rájátszásban hozni magát és kihúzni a szarból az irányítóját, meccsdöntő faktornak lennie. Nem statkirályként viselkedni, hanem leaderként odaállni.
Egy baja van, túlságosan is nyerni akar és nem tudja jól feldolgozni a vereséget.
Asbee
Persze, nem egy emberen múlik, de ha azt mondod nekem, hogy vasárnap a srác mindent elkövetett a továbbjutásért, akkor nincs miről beszélnünk.
Szokol
Hogy előtte a bulival nem volt profi ok, az hogy ettől a média nyomás hatására nem úgy sikerült a meccse az is ok. De hogy mindent elkövetett az fix.
Élete első meccse playoffban kurva hidegben ,voltak csúnya dropjai és igen ha jól játszik több esélye lett volna a Giantsnek, de nélküle nincs bent a Giants és kb. nincs O.
Sztár Alűröket kifogja nőni de TO vagy Dez nem érdemelt csúcspénzt azokkal együtt is ? De!
Giants korszakos hibája lenne ha nem tartanák meg, de szerintem FO vagy bármilyen szinten se jut eszébe ez senkinek.
Toca
Nagy szerződést érdemel, ebben sincs vita, de a legjobban fizetett WR szerintem túlzás. Aztán persze majd a piac diktál, mert máshol úgy is megkapná.
Szokol
Meg fogja fizetni a csapat ez nem kérdés, a legjobban fizetett WR lesz, ez sem kérdés, és ő rá fogják építeni a csapatot, mert lehet rá építeni. Ezeket az alűrjeit majd kinövi, ahogy a többség. Erre a kérdéskörre nem érdemes több leütést pazarolni.
több mint 9 éve
Érzed, meg utalsz is rá, hogy nem egy szereplős a játék 😊.A képességeiben konszenzus van, de én nem látom benne azt, hogy ő valaha is kinövi ezt a stílust. Onnantól kezdve nézőpont kérdése, hogy csúcspénzt érdemel-e. Én olyan embernek adnék csúcspénzt, aki minden tekintetben megérdemli: a pályán, az öltözőben, a pályán kívüli viselkedésében és játékában. Mondok neked egy példát: Harrison a Steelersben minden szezon előtt megfogja a LB-eket és elviszi őket egy egyhetes edzőtáborra. Minden egyes játékos elmondja a szezon kezdete előtt, hogy mind szellemileg, mind fizikálisan ez kurva sokat számít. Győztes csapatot ilyen mentalitású játékosokból tudsz építeni - szerintem! 😊Mindent elkövetett. Ebben biztos lehetsz.Sorra dönti a rekordokat, mit kéne csinálnia, minden évben 2000 elkapott yarddal zárni?A szezon legfontosabb meccsén, a rájátszásban hozni magát és kihúzni a szarból az irányítóját, meccsdöntő faktornak lennie. Nem statkirályként viselkedni, hanem leaderként odaállni.
Egy baja van, túlságosan is nyerni akar és nem tudja jól feldolgozni a vereséget.
Asbee
Persze, nem egy emberen múlik, de ha azt mondod nekem, hogy vasárnap a srác mindent elkövetett a továbbjutásért, akkor nincs miről beszélnünk.
Szokol
Hogy előtte a bulival nem volt profi ok, az hogy ettől a média nyomás hatására nem úgy sikerült a meccse az is ok. De hogy mindent elkövetett az fix.
Élete első meccse playoffban kurva hidegben ,voltak csúnya dropjai és igen ha jól játszik több esélye lett volna a Giantsnek, de nélküle nincs bent a Giants és kb. nincs O.
Sztár Alűröket kifogja nőni de TO vagy Dez nem érdemelt csúcspénzt azokkal együtt is ? De!
Giants korszakos hibája lenne ha nem tartanák meg, de szerintem FO vagy bármilyen szinten se jut eszébe ez senkinek.
Toca
Nagy szerződést érdemel, ebben sincs vita, de a legjobban fizetett WR szerintem túlzás. Aztán persze majd a piac diktál, mert máshol úgy is megkapná.
Szokol
Azért folyamatosan növekvő sapkávala pénz talan orvosolható, plusz gyakorlatilag franchise arcáról van szó aki 2 év alatt minden rekordot megdöntött. Vannak hülyeségei de még rohadt fiatal és már most top3 WR-t. Lehet hogy még nem akkor vezér vagy tanár mint Harrison lehet hogy soha sem lesz, de ha nem egy ilyen embert fizetsz meg mondjuk a Giantsben akkor kit ?
Azért ez egy draft előtt lehet komoly red flag, de 2 ilyen év után?
Jobb ha egy lutri emberre költi el a pénzt a csapat ?
több mint 9 éve
Volt egy szar meccse, ennyi. A túl nagy akarásnak nyögés lett a vége. Előfordult ez már mással is. A Packers ellen az alapszakaszban sem ment neki. Nem rombolja a közösséget, ha nem felé megy a labda azért sem hisztizik, az számít neki h a csapat nyerjen. Az edzőtáborban végig a fiatalokat segítette, Apple erről tudna mesélni.
több mint 9 éve
A képességeiben konszenzus van, de én nem látom benne azt, hogy ő valaha is kinövi ezt a stílust. Onnantól kezdve nézőpont kérdése, hogy csúcspénzt érdemel-e. Én olyan embernek adnék csúcspénzt, aki minden tekintetben megérdemli: a pályán, az öltözőben, a pályán kívüli viselkedésében és játékában. Mondok neked egy példát: Harrison a Steelersben minden szezon előtt megfogja a LB-eket és elviszi őket egy egyhetes edzőtáborra. Minden egyes játékos elmondja a szezon kezdete előtt, hogy mind szellemileg, mind fizikálisan ez kurva sokat számít. Győztes csapatot ilyen mentalitású játékosokból tudsz építeni - szerintem! 😊Mindent elkövetett. Ebben biztos lehetsz.Sorra dönti a rekordokat, mit kéne csinálnia, minden évben 2000 elkapott yarddal zárni?A szezon legfontosabb meccsén, a rájátszásban hozni magát és kihúzni a szarból az irányítóját, meccsdöntő faktornak lennie. Nem statkirályként viselkedni, hanem leaderként odaállni.
Asbee
Szokol
Toca
több mint 9 éve
Mindent elkövetett. Ebben biztos lehetsz.Sorra dönti a rekordokat, mit kéne csinálnia, minden évben 2000 elkapott yarddal zárni?A szezon legfontosabb meccsén, a rájátszásban hozni magát és kihúzni a szarból az irányítóját, meccsdöntő faktornak lennie. Nem statkirályként viselkedni, hanem leaderként odaállni.
Asbee
Szokol
több mint 9 éve
Sorra dönti a rekordokat, mit kéne csinálnia, minden évben 2000 elkapott yarddal zárni?A szezon legfontosabb meccsén, a rájátszásban hozni magát és kihúzni a szarból az irányítóját, meccsdöntő faktornak lennie. Nem statkirályként viselkedni, hanem leaderként odaállni.
Asbee
több mint 9 éve
Hogy minden idők legnagyobb wr szerződése vagy top wr szerződés nem jelent akkora különbséget,mint amekkora gond lenne az elvesztése és abban biztosak lehetünk,hogy mindenképpen ilyen pénzt fog kapni!Nem szabad megkockáztatni,hogy elmegy valahova mert évi +2-3 millióval többet kap,mi meg vakarjuk a fejünk hogy szintén top pénzért honnan akasztunk egy top elkapót!Az hogy vannak problémák a viselkedésével egy kezelhető és változó dolog.Attól hogy valakit ez felháborít az egy dolog,de a csapat teljesítményét kevésbé befolyásolja negatívan!Egyébként felőlem fejen állva dobálhatja hógolyóval meztelenül roger goodellt a hősök terén amíg teljesít és lehet jönni azzal,hogy most mennyit hibázott,de nem hinném hogy azért mert volt egy rossz meccse az egész szezonban túl kell ezt misztifikàlni.
több mint 9 éve
"Sajnos" eszement pénzt kell majd neki adni, ha azt akarjuk, hogy Giants mezben hozza az 1300-1500 yardos szezonokat, meg a nagy játékait. Én sem szeretem azt nézni, ahogy viselkedik meccs közben, sajnos most már pályán kívül is, amire eddig nem volt példa. Talán ez a po zakó, meg a média nyomása valamennyire helyre teszi.Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...Megéri OBJ-nak adni "minden idők legnagyobb WR szerződését"?
ozibozi
Szokol
De az előző FA költekezéseit, fizetéseit (hál istennek nekünk bejött) nézve, lásd Osweiler, sok csapat adna nagy pénzt egy top 5 elkapónak, ha mi nem adjuk meg. Ő szerintem a mi franchise playerünk, a negatívumaival együtt. Nem kérdés, szerintem meg kell tartani.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Sorra dönti a rekordokat, mit kéne csinálnia, minden évben 2000 elkapott yarddal zárni?Egy baja van, túlságosan is nyerni akar és nem tudja jól feldolgozni a vereséget.
több mint 9 éve
Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...Megéri OBJ-nak adni "minden idők legnagyobb WR szerződését"?
ozibozi
több mint 9 éve
Azért egyelőre várjunk még 😊 Kérdés mi a terv, mert Manningben van még 3-4 év és ha normális védelmet kap akkor korrekt színvonalon el is fog passzolgatni. Aki nem 1. körös QB az projekt és onnan csak akkor választanék irányítót ha már tutira csak egy évet játszik Eli. Próbálkoztunk már több nagy reményű, de csúszó játékossal is ezen a poszton és mind besült, de egy 2. napos QB-val sem kockáztatnánk olyan nagyot, ha pedig vele is befürödnénk akkor alapból eléggé korán választanánk ahonnan akár feljebb is lehetne lépni 1/1 környékére.
több mint 9 éve
Via Giants Wire: New York Giants general manager Jerry Reese admitted on Monday that it's time to start considering post-Eli Manning life.Ha az idei drafton nem is , de jővöre tuti qb-t fogunk húzni a korai körökbe. 2018-as qb class elég ígéretesnek tűnik
ozibozi
több mint 9 éve
Via Giants Wire: New York Giants general manager Jerry Reese admitted on Monday that it's time to start considering post-Eli Manning life.
több mint 9 éve
Vitazkozok. Az öt falemberből egyedül Smith és Frederick van "nagy lóvén", Leary egy éves tendert kapott Martin (meg Collins is) az újonc szerződésén van. Leary és Collins ráadásul UDFA volt. Free meg 2012 végén ment bele a paycutba(egy borzasztó szezon után) azóta nem hiszem hogy egy átlag RTnél sokkal többet keresne, ha egyáltalán.Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...Dallas támadófala például rendesen megvan fizetve ahogy a Seahawks hátsó hármasa, v. a Denver-é. Az elit sorokat meg kell fizetni, ráadásul Paul meg is éri az árát. Másfelől JPP és Hankins közül csak az egyik fog maradni, ez szinte tuti, és akkor már inkább egy elit pass rusher maradjon, és húzzunk a védőfalba egy új arcot. Úgyis ütős lesz a class 😊
ozibozi
Awesome88
Martinnak kell még majd nagy szerzdést adni, Free és Leary után pótlását megoldjul belső körböl (Green-Collins).
Tehát nálunk is, ha jól csinálja az FO, egyszerre háromnál több játékos nem lesz top fizetéssel a támadófalban.
Szerintem irreális hogy egy csapat egy komplett egységet kimaxoljon. Aztán meggyőzhető vagyok ha van mégis ilyen, de én furcsának találnám.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
szerintem is Hankins lesz a bukó, viszont legalább nem fogunk unatkozni a holtszezonban sem.Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...Dallas támadófala például rendesen megvan fizetve, ahogy a Seahawks hátsó hármasa, v. a Denver-é. Az elit sorokat meg kell fizetni, ráadásul Paul meg is éri az árát. Másfelől JPP és Hankins közül csak az egyik fog maradni, ez szinte tuti, és akkor már inkább egy elit pass rusher maradjon, és húzzunk a védőfalba egy új arcot. Úgyis ütős lesz a class 😊
ozibozi
Awesome88
az ellenkezőjén sem lepődnék meg amúgy
Szerkesztette: ozibozi