New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
hát igen.. itt elég lett volna térdelni, ott meg elég lett volna kirúgni oldalra a picsába. Szép emlékek lesznek ezekből..azért azon az ominózus Philly meccsen TC kiadta a punternek, hogy rúgd ki a stadionból, mindegy hova csak ne Jackson kezébe. ő meg odarúgta neki.Pedig Julio megcsinálta a szükséges, meccset megnyerő, űr elkapást Tyree és MM után szabadon.Jah. Épp az a röhej az egészben, h a játékosok mindent megtettek, a D addig tartotta magát amíg kellett, az offense az első félidőben gálázott, a második félidőben amikor picit melegedett a helyzet megcsinálta a meccsnyerő drive-ot, erre jönnek az edzők és tönkreteszik az egészet a baromságukkal.
gyurczi
(én nem is tudom mit csinálnék, ha ez velünk történik, még így is megviselt, h semmi kötődésem a Falconshoz 😊 - mondjuk hasonló érzés volt nekünk az ominózus Philly meccs, de ez ráadásul SB..)
Szesze
ott nagyon komoly egyéni hibák és leolvadás volt, itt meg egyszerűen hihetetlen játékhívások, ami nem ilyen szinten hanem Madden online meccs szinten érthetetlen lenne.
csebi
több mint 9 éve
azért azon az ominózus Philly meccsen TC kiadta a punternek, hogy rúgd ki a stadionból, mindegy hova csak ne Jackson kezébe. ő meg odarúgta neki.Pedig Julio megcsinálta a szükséges, meccset megnyerő, űr elkapást Tyree és MM után szabadon.Jah. Épp az a röhej az egészben, h a játékosok mindent megtettek, a D addig tartotta magát amíg kellett, az offense az első félidőben gálázott, a második félidőben amikor picit melegedett a helyzet megcsinálta a meccsnyerő drive-ot, erre jönnek az edzők és tönkreteszik az egészet a baromságukkal.
gyurczi
(én nem is tudom mit csinálnék, ha ez velünk történik, még így is megviselt, h semmi kötődésem a Falconshoz 😊 - mondjuk hasonló érzés volt nekünk az ominózus Philly meccs, de ez ráadásul SB..)
Szesze
ott nagyon komoly egyéni hibák és leolvadás volt, itt meg egyszerűen hihetetlen játékhívások, ami nem ilyen szinten hanem Madden online meccs szinten érthetetlen lenne.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
A két eset nagyjából egy kategória, de Tyree elkapása előtt Eli menekülése már magában is különleges volt.Nekünk meg hogy talán Tyree elkapasat is tudta Edelman uberelni... ☺️Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊azért most nem irigylem a Falcons szurkolókat, szép feladat lesz ezt megemészteni
NightBoY
Szesze
yooker
több mint 9 éve
nfc northosokkal még nem sb-oztak , amúgy meg tök unalmas lehet miami, jets, bills szurkernek lenni
több mint 9 éve
Geci petc ,olyan mint a német fociválogatott. A végén mindig ők nyernek.
több mint 9 éve
ezen most már lehet a SF feje fő... 😊 😕
több mint 9 éve
Pedig Julio megcsinálta a szükséges, meccset megnyerő, űr elkapást Tyree és MM után szabadon.Jah. Épp az a röhej az egészben, h a játékosok mindent megtettek, a D addig tartotta magát amíg kellett, az offense az első félidőben gálázott, a második félidőben amikor picit melegedett a helyzet megcsinálta a meccsnyerő drive-ot, erre jönnek az edzők és tönkreteszik az egészet a baromságukkal.
gyurczi
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Pedig Julio megcsinálta a szükséges, meccset megnyerő, űr elkapást Tyree és MM után szabadon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Azért 7 SB után elmondhatjátok magatokról, hogy az egyetlen csapat, amelyik Bradyt és Belichicket le tudta győzni a Super Bowlban - kétszer is. Ez Coughlin apoteózisa is, nem is akármekkora.
több mint 9 éve
Nekünk meg hogy talán Tyree elkapasat is tudta Edelman uberelni... ☺️Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊azért most nem irigylem a Falcons szurkolókat, szép feladat lesz ezt megemészteni
NightBoY
Szesze
több mint 9 éve
hatalmas az edzői felelősség ebben, konkrétan teljesen érthetetlen amit a végén csináltak, most életük végéig hordozhatják ezt a terhetAz ilyet nem lehet szerintem ekkora leolvadást az 1-15ös Browns se engedhet meg magának, nemhogy ez a Falcons. Szerencsétleneknek kezükben volt már a Lombardi, 2 és fél negyedig azt csináltak amit akartak a labda mindkét oldalán, sehol nem volt a Patsesek által elitnek hitt védelem. Szerintem 28-3nál már a játékosok nagy része azt hitte megvan betolták a kegyelemdöfést már csak a kivégzés jön maximum v szépen végigmegy a meccs kapnak pár pontot és annyi. Szerintem Quinn és Shanahan felelőssége hatalmas ebben az egészben, hogy így kaptak ki.Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊azért most nem irigylem a Falcons szurkolókat, szép feladat lesz ezt megemészteni
NightBoY
Szesze
Isti81
több mint 9 éve
Az ilyet nem lehet szerintem ekkora leolvadást az 1-15ös Browns se engedhet meg magának, nemhogy ez a Falcons. Szerencsétleneknek kezükben volt már a Lombardi, 2 és fél negyedig azt csináltak amit akartak a labda mindkét oldalán, sehol nem volt a Patsesek által elitnek hitt védelem. Szerintem 28-3nál már a játékosok nagy része azt hitte megvan betolták a kegyelemdöfést már csak a kivégzés jön maximum v szépen végigmegy a meccs kapnak pár pontot és annyi. Szerintem Quinn és Shanahan felelőssége hatalmas ebben az egészben, hogy így kaptak ki.Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊azért most nem irigylem a Falcons szurkolókat, szép feladat lesz ezt megemészteni
NightBoY
Szesze
Szerkesztette: Isti81
több mint 9 éve
Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊azért most nem irigylem a Falcons szurkolókat, szép feladat lesz ezt megemészteni
NightBoY
több mint 9 éve
Nahh hat akkor meg mindig csak mi tudjuk megverni 😊
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
www.facebook.com/newyorkgiants/photos/a.496443333454.299439.286845273454/10155296752903455/?type=3&theater
Szerkesztette: Isti81
több mint 9 éve
Troy Vincent pedig, az NFL ügyvezető alelnöke ezt a példás viselkedést észrevette és szerette volna tudatni is. Így levelet írt a Giants pár fontosabb vezetőjének és magának Roger Goodellnek is Beckham példás viselkedéséről.fuzovelkifele.com/2017/02/02/beckham-maga-az-nfl/
több mint 9 éve
New York Giants: It’s Time to Move on from Jason Pierre-Paulwww.foxsports.com/nfl/story/new-york-giants-it-s-time-to-move-on-from-jason-pierre-paul-012817
több mint 9 éve
Jó volt a rookie class, de mindenkitől előre lépés kell majd, hogy ezt igazán kijelenthessük. Remélem senkitől nem fogunk visszaesést tapasztalniÖsszességében eddig jó ez a rookie class, de jövőre szinte mindenkinek szintet kell lépni. Apple-nek be kell bizonyítania, hogy jóval konzisztensebb tud lenni, Shepardtól látnunk kell, hogy továbbra is ilyen veszélyes tud-e lenni a red zone-ban és valóban képes a nagy játékokra is. Darian Thompsonból nem sokat láttunk, remélhetőleg egészséges marad. B.J. Goodson egy korrekt special teamer, Sheppard, Casillas és Robinson sem adok okot arra, hogy bármelyiket is leváltsuk szezon közben Goodsonra. Perkins-től látnunk kell, hogy 1. számú futóként is számolhatunk-e vele és hogy hosszútávon is hatékony tud lenni. Adams-ben van potenciál, de a pályán ez eddig nem mutatkozott meg. Jó, hogy McAdoo hozzá mer nyúlni az újoncokhoz is és már most kapunk róluk némi képet. Biztos lesz olyan aki sokat fog fejlődni, de olyan is akit jobbnak gondolunk annál mint amire valójában képes. Viszont ha nem lesz minőségi ugrás akkor csalódás lesz ez a class.B.J Goodsonba sztem megvan a tehetseg h akar mar jovore kezdo mlb legyen a csapatba.Az o fejlodesere nagyon kivancsi vagyok.
Asbee
Gerixx
több mint 9 éve
Nulla fizuért persze hogy jöhetne. Lehet nem futna már 10y-os átlaggal (vagy 2-vel sem), de neki már a neve is egyet jelent a futójátékkal és az állandó veszéllyel. Persze amilyen mákunk van, azonnal lesérülne, és még az a kevés is kár lenne érte...Ha a veterán minimummal megelégszik akkor jöhet 😀Adrian Peterson leszerződtetéséről cikkeznek odát, ha kiteszik a Vikingek... kérdés mennyit kérne (18M/11,75gar. keresne ha marad).És lesz még nyilván ezen kívül is pár érdekes igazolással kapcsolatos hír..ki kell tölteni valamivel ezt a "kis" időt... ☺️
nagir
yooker
Taz
Egyébként meg kizártnak tartom, hogy elhoznánk, pláne egy ilyen draft class láttán.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Összességében eddig jó ez a rookie class, de jövőre szinte mindenkinek szintet kell lépni. Apple-nek be kell bizonyítania, hogy jóval konzisztensebb tud lenni, Shepardtól látnunk kell, hogy továbbra is ilyen veszélyes tud-e lenni a red zone-ban és valóban képes a nagy játékokra is. Darian Thompsonból nem sokat láttunk, remélhetőleg egészséges marad. B.J. Goodson egy korrekt special teamer, Sheppard, Casillas és Robinson sem adok okot arra, hogy bármelyiket is leváltsuk szezon közben Goodsonra. Perkins-től látnunk kell, hogy 1. számú futóként is számolhatunk-e vele és hogy hosszútávon is hatékony tud lenni. Adams-ben van potenciál, de a pályán ez eddig nem mutatkozott meg. Jó, hogy McAdoo hozzá mer nyúlni az újoncokhoz is és már most kapunk róluk némi képet. Biztos lesz olyan aki sokat fog fejlődni, de olyan is akit jobbnak gondolunk annál mint amire valójában képes. Viszont ha nem lesz minőségi ugrás akkor csalódás lesz ez a class.B.J Goodsonba sztem megvan a tehetseg h akar mar jovore kezdo mlb legyen a csapatba.Az o fejlodesere nagyon kivancsi vagyok.
Asbee
több mint 9 éve
hát ha komolyan gyűrűt szeretne még jövőre! akkor bele kell mennie ...😉Ha a veterán minimummal megelégszik akkor jöhet 😀Adrian Peterson leszerződtetéséről cikkeznek odát, ha kiteszik a Vikingek... kérdés mennyit kérne (18M/11,75gar. keresne ha marad).És lesz még nyilván ezen kívül is pár érdekes igazolással kapcsolatos hír..ki kell tölteni valamivel ezt a "kis" időt... ☺️
nagir
yooker
Taz
több mint 9 éve
Végre Valaki érti a buzniszt!😉Ha a veterán minimummal megelégszik akkor jöhet 😀Adrian Peterson leszerződtetéséről cikkeznek odát, ha kiteszik a Vikingek... kérdés mennyit kérne (18M/11,75gar. keresne ha marad).És lesz még nyilván ezen kívül is pár érdekes igazolással kapcsolatos hír..ki kell tölteni valamivel ezt a "kis" időt... ☺️
nagir
yooker
Taz

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!