New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Ma, egy évvel hosszabbítottunk három ERFA játékossal:
TE Will Tye ($615000/y), TE Matt LaCosse ($465000/y), DT Robert Thomas ($540000/y)!
Viszont kettővel biztos nem fogunk, Ők: FB Nikita Whitock és WR Ben Edwards
nagir
gyanús hogynem lesz itt TE draft..
yooker
Mert? LaCosse nem az, Tye pedig ennyiért ajándék. Donell-t viszont pótolni kell... vagyis, inkább azt írom, hogy egy normálsi kezdő TE viszont kellene.
Awesome88
úgy tudom LaCosse TE...és nagyon láthatunk benne valamit ha kap még egy újabb esélyt!
szerintem (helyesen) tartani fogjuk magunkat a jól megszokott stratégiához és nem megyünk rá egyik "sztár" TE-re sem hanem a legfontosabb pozíciókat fogjuk erősíteni pláne a korai körökben...

szerk: bár elismerem tényleg nagyon csábító egy jó TE számomra is ...😊
yooker
Persze, papíron. De mind tudjuk, hogy igazából azért van roster-en, mert ő a long snapper, az O-ban nem sokat szerepel.

Egyébiránt én TE húznék az első körben. Olyan sok hiányposztunk szerencsére nincsen, a támadófalat FA-ról kellene erősíteni, így igazán hiányposzt csak egy TE és az OL-ben lenne. Utóbbi hiányposzt pedig a 2. körben is bőven betölthető lenne, mert elég bő a class védőfalemberek téren. Főleg akkor ha Hank-et kellene pótolni, mert jó DT azért könnyebb találni, mint JPP pótlására pass rushert. O.J. Howard (6'6) nagyon jó lenne, de én David Njoku-val (6'4) is kiegyeznék, a párosából pedig az egyik szinte biztosan lecsúszik hozzánk, jó esetben mind2.
Awesome88
nem kevered esetleg Zak Deossieval? mert akkor már más a helyzet picit!
Lecosse amennyiben egészséges tudna végre maradni egy teljesen használható TE lehetne..
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
TE Will Tye ($615000/y), TE Matt LaCosse ($465000/y), DT Robert Thomas ($540000/y)!
nagir
yooker
Mert? LaCosse nem az, Tye pedig ennyiért ajándék. Donell-t viszont pótolni kell... vagyis, inkább azt írom, hogy egy normálsi kezdő TE viszont kellene.
Awesome88
úgy tudom LaCosse TE...és nagyon láthatunk benne valamit ha kap még egy újabb esélyt!
szerintem (helyesen) tartani fogjuk magunkat a jól megszokott stratégiához és nem megyünk rá egyik "sztár" TE-re sem hanem a legfontosabb pozíciókat fogjuk erősíteni pláne a korai körökben...

yooker
Persze, papíron. De mind tudjuk, hogy igazából azért van roster-en, mert ő a long snapper, az O-ban nem sokat szerepel.

Egyébiránt én TE húznék az első körben. Olyan sok hiányposztunk szerencsére nincsen, a támadófalat FA-ról kellene erősíteni, így igazán hiányposzt csak egy TE és az OL-ben lenne. Utóbbi hiányposzt pedig a 2. körben is bőven betölthető lenne, mert elég bő a class védőfalemberek téren. Főleg akkor ha Hank-et kellene pótolni, mert jó DT azért könnyebb találni, mint JPP pótlására pass rushert. O.J. Howard (6'6) nagyon jó lenne, de én David Njoku-val (6'4) is kiegyeznék, a párosából pedig az egyik szinte biztosan lecsúszik hozzánk, jó esetben mind2.
több mint 9 éve
nagir
yooker
Awesome88

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
nagir
yooker
Awesome88
Nincs igazán magas célpontja Elinak az elkapásoknál, hisz a WR szekciónk sem az! Idén muszáj lesz valakit hozni!! (Igaz Adams 6'5", de Ő még nem kezdő szint).

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
nagir
yooker
több mint 9 éve
nagir
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De 64-ben aztán ez véget ért

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 052
Nikita körül 1 időben hatalmas hype ment.
több mint 9 éve

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 052
lehet h azért írnak Qb-t hozzánk, mert a szakik' szerint 3 komoly van idén,de szerintük egyik se Top 10-es szintű, és ezért lecsúszhatna valamelyik akiből pár év alatt majd lehet valami. Személy szerint a sok Qb need-es csapat miatt sem gondolnám hogy így lesz, és első kört se fogunk vlsz elpazarolni rájuk, (max ha "beleszerelmesednének" vlmelyikbe. 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Jennings és Cruz cut-ja is várható volt. 10 milliót spóroltunk, és már a roster-en van Perkins és Shepard, akik a helyükre léptek. Doni-t már nem hozzuk vissza szerencsére, így már csak JT.Thomas kivágását várnám.
----------
Közben érdekes draft elmélkedéseket lehet olvasni. A mock-ok felében QB-t várnak hozzánk az első körben, míg van ahol felmozgást várnak Ramczyk-ért.

Persze mindkettőben van logika, de nagyon meglepne ha valóban így történne. OL-ba sokkal inkább várnék erősítést a piacról, valakit aki tényleg segíthet megvédeni Manning-et már az első perctől, nem csak egy újabb ígéret. Míg irányítóválasztásra én is számítok a draft-on, de biztos nem az első körben, és pláne nem a hype-olt nevek közül, mint Watson, Trubisky v. Kizer. Szerintem ők úgyis kimennek mind a top15-ben. Projekt QB kell ide, mert amíg Manning játszik, addig nem fog a padon ülni, le pedig soha sem sérül. 3 dolog biztos az életben, a halál, az adók, és az hogy Eli nem hagy ki meccset (csak tartsa meg jó szokását) 😊

Egy Patrick Mahomes szivesen látnék, de lehet próbálkozni egy Dak / Russel W. féle belenyúlással is, csak az ugye nyílván nem fog összejönni.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Breaking News : Cruz cut àldozata lett
Taz
hát akkor ez a "vita" gyorsan eldőlt.. hiába mentünk szembe a tényekkel😊 Egyértelmű és logikus lépés volt, még ha nyilván fájdalmas is, mert őt mindenki kedveli.
Valószínűleg megpróbáljuk majd visszahozni egyébként, de jelen helyzetünkben sajnos csak minimum körül ajánlhatunk neki, amit szinte biztos hogy lesz aki túllicitál, és ha még érdemben akar (és tud) játszani akkor sztem el is fog fogadni, nem is annyira a pénz miatt, hanem mert nálunk már csak epizodista lehetne, míg egy WR hiányos csapatban még akár meghatározó is lehet, ha egészségileg bírja.
Innentől sztem jönni fog King és Lewis (esetleg Harris), illetve FA-ról hozunk egy nem túl nagy nevű embert + középső körökben jöhet valaki draftról is. WR poszton megvagyunk, máshol kell erősíteni.
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 852 — Lucas Scott
pénzügyileg megértem, de akkor is szar ez az egész. egyik kedvenc játékosom lesz mindig is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Akkor eddig kerek +10M helyet csináltunk még idénre a fizetési sapka alatt, ha jól számolom...💰
Tényleg tudja valaki mennyi lesz idénre a plafon, mert nem találok konkrét számot sehol sem 2017-re?!
nagir
Még nem is jelentették be a pontos capszámot.
empty taxi
Köszi, így már érthető.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 262 — NFL bracket champion '26
Akkor eddig kerek +10M helyet csináltunk még idénre a fizetési sapka alatt, ha jól számolom...💰
Tényleg tudja valaki mennyi lesz idénre a plafon, mert nem találok konkrét számot sehol sem 2017-re?!
nagir
Még nem is jelentették be a pontos capszámot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Jenningstől is megváltunk.... Ez is várható volt
több mint 9 éve
Hát ennyi...
Jó lenne persze ha visszahoznánk de itt nálunk már tuti csak perem ember lenne!Az meg már mégis más..
Remélem még kap lehetőséget!Szerintem az igazi helyén i hasznos játékos tudna lenni valahol!!
több mint 9 éve
Buchek8 New York Giants LSU Tigers 16
Egyik kedvencem ever, Ő meg Nicks nagyon vastagon benne volt, hogy a Giants lett a kedvenc csapatom. Komolyat küzdött, hogy még folytathassa, ezért is külön respect neki. Remélem jó helyen tudja majd folytatni és kijut még neki a sikerből!!!
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Remelem minimumert visszahozzuk mert nem kell senkinek es innen vonul majd vissza. Szimpatikus srac nagyon

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Breaking News : Cruz cut àldozata lett
több mint 9 éve
Meze-t ?
Janek
Te kis Grétcsi László, te!!
nagir
Akkor én lecsapom ezt a labdát, helyesen Grétsy László 😊
Awesome88
Jaaa, hát én kicsire nem adok, meg a kuglit sem használom...😄

több mint 9 éve
Meze-t ?
Janek
nagir
Akkor én lecsapom ezt a labdát, helyesen Grétsy László 😊
több mint 9 éve
Meze-t ?
Janek

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
Meze-t ?