New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ha tudná az ember hogy végig játszik egy teljes szezont, lehet nem sajnálná a pénzt se rá. Úgy az elmúlt 2 szezonban vagy 10-12 meccset hagyott ki. (Ok, a tavaly előtti az nem egésznek számít) de idén is 3-1-et mentünk nélküle, az ő számai pedig a liga 2 leggyengébb csapata ellen nőttek meg. Azért ritkábban 30 felé kezd valaki vasemberré válni. Én csak azt mondom hogy azt a 14-15-öt nem éri meg amit más megad neki hosszútávon. Ha kevesebbel beérné, de nem fogja vlsz. Az ő pénzéből meg egy kis pluszból már megvan Hankins meg egy kipróbált. LT pár évre a piacról akár.
ozibozi
Háááát... a kéz lerobbantós esetéig a lehetséges 84 meccsből 79-en ott volt a pályán. A tavalyi éve nyilván ráment a sérülésére, de ez nem egy fociból eredő sérülés volt. Idén meg év végére esett ki, ez benne van a pakliban ha szinte a snap-ek 99%-ban a pályán van. De azért bőven nevezhető vasembernek, főleg azok után hogy majdnem elvesztette a kezét. Szóval tudjuk, hogy bírja a strapát.

Szerintem ha valaki, akkor ő igen is megéri a pénzét, amíg nem dőlt ki, addig top 5 DE volt. Kicsit olyan mint a Chiefs-nek Barry, és ő már tavaly is minket választott a nagy zsével szemben. Ilyen szintű, mentalitású és igazi Giant pass rusher-t elég nehéz lenne találni, és amíg ő és Vernon rohamozna, addig lenne félnivalója az ellenfeleknek. Én akkor sem engedném el ha 5m-val lennénk a sapka fölött, pláne nem így, hogy közel 40m-val leszünk alatta.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Légyszi ne idézd be, nem akarom látni ezt a sok faszságot

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 052
Ha tudná az ember hogy végig játszik egy teljes szezont, lehet nem sajnálná a pénzt se rá. Úgy az elmúlt 2 szezonban vagy 10-12 meccset hagyott ki. (Ok, a tavaly előtti az nem egésznek számít) de idén is 3-1-et mentünk nélküle, az ő számai pedig a liga 2 leggyengébb csapata ellen nőttek meg. Azért ritkábban 30 felé kezd valaki vasemberré válni. Én csak azt mondom hogy azt a 14-15-öt nem éri meg amit más megad neki hosszútávon. Ha kevesebbel beérné, de nem fogja vlsz. Az ő pénzéből meg egy kis pluszból már megvan Hankins meg egy kipróbált. LT pár évre a piacról.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
(Injury prone)JPP = komoly Veterán (1-2 évre) LT +Hankins (normál szerződés)...van kérdés? Az a pár milkó+ difi meg mindig összejön, ami a különbözet. Ha a Giants nem akarja magát lábon lőni, akkor nem ad 'hosszútávút' neki, és nem az idei év miatt, hanem a következő 2-3 év miatt.( Mert) Jön az OBJ giga szerződés, jön Pugh, a centerünk, Stb. Nem bírja el a csapat Eli szerződése lejártáig azt, ha a D line 3 Top fizut elvisz liga szinten+nálunk lesz a Top WR kereset is jövőre, de a Cb-k is viszik a pénzt. (DRC csak idén)Nem idén v jövőre nem jön ki-mert kijönne - JPP pénze... 3-4 éves távlatban nem tud működni sajnos. 😕
(Ez a JPP 14-15/év milkónál értendő amit máshol vlsz meg fog kapni)

ozibozi
Viszont ami meg a másik oldal, hogy most alig van epic contract-os emberünk. Jelenleg csupán Manning, DRC, Jenkins, Vernon és Harrison szerződése az ami nagynak mondható. Közülük DRC valószínűleg az utolsó évét fogja itt tölteni. Rajtuk kívül tele van fiatallal a csapat (Perkins, Tye, Shepard, Apple, Thompson, Andrew A., még Collins) és két olyan sorral, ahol egy marék szotyiért játszik mindenki (OL, LB sor).

Jövőre "csak" Richburg és Pugh szerződése jár le azok közül, akiknek nagy pénzt kéne adni és azért sem a center (kb. 8m), sem a guard (kb. 10m) poszt nem tartozik a megfizethetetlen kategóriába. Persze ott van még OBJ szuper szerződése, de összességében szerintem bele kell férjen JPP hosszabbítása.

Egyébként sem gondolnék most annyira a jövőre. Jelenleg Super Bowl esélyesnek gondolom magunkat. A védelem megvan hozzá, csak egyben kell tartani, a támadósorba pedig csak 1-2 láncszem hiányzik (fal, TE). Manning sem lesz már sokkal jobb, és neki sincs sok hátra, így én inkább win now üzemmódba kapcsolnék. Ha pedig JPP szerződése azt jelentené, hogy jövőre el kellene engednünk Richburg-öt, azzal még együtt tudnék élni. Eli már kevésbé 😊 bár egy 3. gyűrűvel valószínűleg visszavonulna.
több mint 9 éve
JPP következő szerződése

Az ESPN-nél írtak egy összeget, ez alapján csináltam egy bejegyzést arról, hogy ez mennyire reális és kigazdálkodható-e
Asbee
Örülök, hogy így összeraktad, mert bevallom, a sok elemzés-cikk-számháború között én már nem láttam a fától az erdőt... Jó lenne tudni, mit akar JPP vagy az ügynöke, de gondolom minél többet (jó lenne ha maradna, mert az az egyszerűbb és könnyebb is). Amennyiben nem marad, akkor szvsz a Draftról kell egy DE, az tuti és szerintem egy top10 MLB is kelleni fog az FA piacról és az se olcsó ugye...
nagir
Mondjuk defensive end valószínű így is kelleni fog. Okwara ott lesz a rotációban, de Wynn szerintem kevés őt elfelejthetjük és Odighizuwa is az utolsó esélyét kapja. Persze őt én még nem írom le, egy teljesen új rendszert kellett megtanulnia és az első évében sokat volt sérült, ráadásul ez szerintem egy olyan poszt ahol mindenképp kell egy-két év a játékosoknak, hogy fizikálisan is javuljanak. Linebacker nem nagyon fog érkezni és igazából ha így teljesít a védőfal akkor nem is olyan égető kérdés ez, én hosszabbítanék Robinsonnal, a többit Casillas és Kennard megoldja, meg láthatunk majd valamit Goodsonból is.

több mint 9 éve
(Injury prone)JPP = komoly Veterán (1-2 évre) LT +Hankins (normál szerződés)...van kérdés? Az a pár milkó+ difi meg mindig összejön, ami a különbözet. Ha a Giants nem akarja magát lábon lőni, akkor nem ad 'hosszútávút' neki, és nem az idei év miatt, hanem a következő 2-3 év miatt.( Mert) Jön az OBJ giga szerződés, jön Pugh, a centerünk, Stb. Nem bírja el a csapat Eli szerződése lejártáig azt, ha a D line 3 Top fizut elvisz liga szinten+nálunk lesz a Top WR kereset is jövőre, de a Cb-k is viszik a pénzt. (DRC csak idén)Nem idén v jövőre nem jön ki-mert kijönne - JPP pénze... 3-4 éves távlatban nem tud működni sajnos. 😕
(Ez a JPP 14-15/év milkónál értendő amit máshol vlsz meg fog kapni)

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
JPP következő szerződése

Az ESPN-nél írtak egy összeget, ez alapján csináltam egy bejegyzést arról, hogy ez mennyire reális és kigazdálkodható-e
Asbee
Örülök, hogy így összeraktad, mert bevallom, a sok elemzés-cikk-számháború között én már nem láttam a fától az erdőt... Jó lenne tudni, mit akar JPP vagy az ügynöke, de gondolom minél többet (jó lenne ha maradna, mert az az egyszerűbb és könnyebb is). Amennyiben nem marad, akkor szvsz a Draftról kell egy DE, az tuti és szerintem egy top10 MLB is kelleni fog az FA piacról és az se olcsó ugye...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
 giantswire.usatoday.com/2017/02/21/ex-new-york-giants-geoff-schwartz-announces-retirement-nfl/

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
JPP következő szerződése

több mint 9 éve
Victor Cruz – Once A Giant Always a Giant!

www.bigblueunited.com/2017/02/victor-cruz-giant-always-giant.html
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 852 — Lucas Scott
Egyrészt hál'Istennek nincs ordító hiányposztunk amiért egyértelmű az első kör,másrészt mindig BPAra húzunk,lásd mindenki OLbe várt embert és jött OBJ,tavaly várt valaki CBt??...nem rémlik!!Én egyébként tradelném az első kört és inkább húznék 2-3ban többet elsősorban DL,OL-be mert persze tök jó a D de ha nem lesz minőségi rotáció nem fogják bírni azt a szintet hozni!
Vobox
azért én tudnék ordítani pár hiányposztot.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Azért van fantáziájuk az újságíróknak. Albert idősebb DRC-nél. Ugyanannyi lenne a fizetése. A Miami szurkolók szerint nemcsak drága de még rossz is. Reese nem sűrűn cserél és szinte biztos nem áldozná fel az egyik kezdő cornerbacket mikor irtó nagy fiatalításba kezdtünk és nagyon kevés 30 feletti játékos van a keretben. Ráadásul lenyilatkozta, hogy kell 3 jó cornerback a ligába és ki tudjuk gazdálkodni így is a fizetéseket.

több mint 9 éve
vlsz csak kacsa az Albert- DRC trade, ott is spekulálnak unalmukban 😊
ozibozi
Logika annyi lenne benne, hogy a CB class nagyon jó idén, így CB-t lehetne pótolni, míg minőségi OT a piacon sem nagyon van, pláne nem a drafton. Az más kérdés, hogy Albert mennyire minőségi, és hogy DRC nem csak egy pótolható CB, szóval ez esélytelen... bár ha Joe Thomas... áhh, mind1.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
vlsz csak kacsa az Albert- DRC trade, ott is spekulálnak unalmukban 😊
több mint 9 éve
Vobox New York Giants 659
Nyilván kell partner,nem is prognosztizáltam hanem úgy kezdtem,hogy "én egyébként..."
több mint 9 éve
Egyrészt hál'Istennek nincs ordító hiányposztunk amiért egyértelmű az első kör,másrészt mindig BPAra húzunk,lásd mindenki OLbe várt embert és jött OBJ,tavaly várt valaki CBt??...nem rémlik!!Én egyébként tradelném az első kört és inkább húznék 2-3ban többet elsősorban DL,OL-be mert persze tök jó a D de ha nem lesz minőségi rotáció nem fogják bírni azt a szintet hozni!
Vobox
Tavaly azért elsősorban a védelembe várhattunk új embert, az tűnt az első számú prioritásnak + előtte évekig az offense-be húztunk az 1. körben. Reese nagyon nem szokott trade-elni és egy letrade-hez partner is kell, az nem úgy megy, hogy én le akarok mozogni és akkor megteszem. Kell valaki aki bejelentkezik a pickért és a megfelelő ellenérték esetén viheti. De olyan áprilisig egyébként is felesleges agyalni a draftos needeken, addig csak a leendő rookie-kat érdemes megismerni, a piac átírhat mindent.

több mint 9 éve
Vobox
Vártunk CB-t tavaly, csak nem Apple-t, hanem Hargraves-t 😊
több mint 9 éve
Vobox New York Giants 659
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Én kb sosem tudnék örülni egy első körös TE húzásnak, egész egyszerűen nem tartom azt a posztot olyan fontosnak, h megérje ott húzni. Ettől még nem lenne rossz egy jó TE, de tényleg ugyanez igaz az MLB posztra is sok év óta. Ezekre a posztokra csak akkor fogunk hozni jó FA-t, első körös embert, ha kb minden más nagyjából klappol a csapatban. Jelenleg ez most nincs így, de tulképp az OL rendberakása (és a DL kérdések megválaszolása) után már közel lennénk hozzá.. (és persze egy jól blokkoló TE félig a falhoz is tartozik).
több mint 9 éve
szvsz ha lesz fal Eli előtt akkor tökmind1 ki a TE nálunk(kb Giantes' MLB a szitu😊) mert egy fallal megvigasztalt 3-as WR corp mellett azért elkaristolnának ott sokan... Amíg nem lett fumble king az öreg Larry D, addig rendben volt még ő is... (Az a + 3TD-s Wash meccs volt a csúcs), de utána/közben azért előjöttek a hiányosságai szép lassan. Nekünk azért vlsz egy blokkolmi (is)tudó TE lesz a megoldás...

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
LaCosse-nak volt pár elkapása + szép blokkja az előszezonban ő tuti kezdő!!!!!!!!!!!
Asbee
akár még az is lehet majd igen, de ne legyél türelmetlen! 😉
csak arra próbálok utalni hogy (bár én is írtam többször is hogy elkélne egy brutál TE nálunk ) azzal hogy van egy ígéretes Adams, egy használható Tye és most már ismét Lacosse (akiben igenis van fantázia , nem véletlenül tartottuk meg ismét)
így mondhatjuk hogy nem igazán a legnagyobb need ez a poszt ...
tehát szerintem (!) most kisebb az esélye annak hogy rámegyünk itt egy nagyobb névre a drafton
hanem majd DT,DE,OL, RB, stb posztok kerülnek elő az elején...
de persze nem fogok törni zúzni akkor sem ha Reesek máshogy látják és végül beesik valamelyik top TE
yooker
Az ERFA játékosokat általában megtartjuk, kivéve ha totál reménytelenek. Egy évig megtarthatsz valakit minimum összegért, ez azért nem rossz dolog. A FB/TE hibrid szerepkörben próbálgattuk őt főleg, egy ilyen stílusú játékos nem lenne rossz, de Will Johnson is ott van még a keretben, neki rutinja is van és minőségben sem a leggyengébb, az idei tight end játékba ráadásul illeszkedett is volna. Jerell Adams engem még nem győzött meg, az oké hogy van upside-ja, de kb ez az egyetlen dolog amiben bízhatunk, a pályán jóval többet kell mutatnia. A szezon végére ő lett inaktív és inkább Donnell került a helyére. Szép dolog amikor a legkisebb testvér győz, de ezekkel a 3. napos pickekkel és az UDFA játékosokkal már tele a padlás ezen a poszton, Shockey óta nem volt olyan tight endünk aki több évre megoldotta volna a kezdő szerepét. Tye egy jó 2. számú, de kell valaki elé. Pont te panaszkodtál PO-s meccsnézésen, ezzel kapcsolatban. Elbohóckodhatunk a noname emberekkel, de ezek nem sűrűn váltak be, ennyi erővel bemehetünk lottózni is hátha. A draftról pedig kár még agyalni, egyrészt BPA-zunk, másrészt sok dolog változni fog még addig.
Asbee
Kevin Bossnak azért még volt 3-4 jó éve... de amúgy tényleg semmi!
bár a gyűrűket pont a "noname" TE-kkel hoztuk!
és persze panaszkodtam de még hogy !
de az nem számít Reeseknek szerintem! 😊
több mint 9 éve
LaCosse-nak volt pár elkapása + szép blokkja az előszezonban ő tuti kezdő!!!!!!!!!!!
Asbee
csak arra próbálok utalni hogy (bár én is írtam többször is hogy elkélne egy brutál TE nálunk ) azzal hogy van egy ígéretes Adams, egy használható Tye és most már ismét Lacosse (akiben igenis van fantázia , nem véletlenül tartottuk meg ismét)
tehát szerintem (!) most kisebb az esélye annak hogy rámegyünk itt egy nagyobb névre a drafton
de persze nem fogok törni zúzni akkor sem ha Reesek máshogy látják és végül beesik valamelyik top TE
yooker
Az ERFA játékosokat általában megtartjuk, kivéve ha totál reménytelenek. Egy évig megtarthatsz valakit minimum összegért, ez azért nem rossz dolog. A FB/TE hibrid szerepkörben próbálgattuk őt főleg, egy ilyen stílusú játékos nem lenne rossz, de Will Johnson is ott van még a keretben, neki rutinja is van és minőségben sem a leggyengébb, az idei tight end játékba ráadásul illeszkedett is volna. Jerell Adams engem még nem győzött meg, az oké hogy van upside-ja, de kb ez az egyetlen dolog amiben bízhatunk, a pályán jóval többet kell mutatnia. A szezon végére ő lett inaktív és inkább Donnell került a helyére. Szép dolog amikor a legkisebb testvér győz, de ezekkel a 3. napos pickekkel és az UDFA játékosokkal már tele a padlás ezen a poszton, Shockey óta nem volt olyan tight endünk aki több évre megoldotta volna a kezdő szerepét. Tye egy jó 2. számú, de kell valaki elé. Pont te panaszkodtál PO-s meccsnézésen, ezzel kapcsolatban. Elbohóckodhatunk a noname emberekkel, de ezek nem sűrűn váltak be, ennyi erővel bemehetünk lottózni is hátha. A draftról pedig kár még agyalni, egyrészt BPA-zunk, másrészt sok dolog változni fog még addig.

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Asbee

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Lacosse ha nem sérül le simán játszott volna sokat, Az Ofalba a két kezdő kell min. Egy a FA egy pedig a második v harmadik kör kb. Első kör a D line ba jön szerintem, de bármi lehet

több mint 9 éve