New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
GIANTS NFL COMBINE 2017 INTERVIEWS:

nem apróztuk el az OL ,TE és WR posztokat azért....nyilván nem véletlenül! 😊nagir
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 491
Érdekes időpont az irányító kritizálására a főedzönktől..(.főleg egy ilyen fal mögött.)

www.foxsports.com/nfl/story/new-york-giants-ben-mcadoo-wrong-to-criticize-eli-manning-030417?amp=true
több mint 9 éve
 nyg.247sports.com/Bolt/Report-Giants-not-likely-to-re-sign-Johnathan-Hankins-51581252
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 600 — Bla, bla, bla
GIANTS NFL COMBINE 2017 INTERVIEWS:

QUARTERBACKS:
Virginia Tech QB Jerod Evans (confirmed formal meeting)
Texas Tech QB Patrick Mahomes (confirmed formal meeting)

RUNNING BACKS:
USC RB Justin Davis
Tennessee RB Alvin Kamara

OFFENSIVE LINEMEN:
Utah OT Garett Bolles
TCU OT Aviante Collins
Utah OT J.J. Dielman
Troy OT Antonio Garcia (confirmed formal meeting)
Miami OG Danny Isidora
Illinois State OG Cameron Lee
UCLA OT Conor McDermott
Wisconsin OT Ryan Ramczyk
Alabama OT Cam Robinson (confirmed formal meeting)
Florida OG David Sharpe

TIGHT ENDS:
Michigan TE Jake Butt
South Alabama TE Gerald Everett (confirmed formal meeting)
Virginia Tech TE Bucky Hodges
Alabama TE O.J. Howard (confirmed formal meeting)
Clemson TE Jordan Leggett
Miami TE David Njoku (confirmed formal meeting)

WIDE RECEIVERS:
LSU WR Malcolm Dupre
LSU WR Travin Duval
Stanford WR Michael Rector
USC WR Darreus Rogers
Louisville WR Jamari Staples
Oklahoma WR DeDe Westbrook

LINEBACKERS:
Vanderbilt LB Zach Cunningham (confirmed formal meeting)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Remélem sikerül megegyezni JPP-vel időben, mert ez a 17m cap hit így eléggé behatárolná a mozgásterünket. Viszont bízom benne hogy így lesz, hiszen ez jelenleg sem a csapatnak, sem a játékosnak nem jó üzlet.
több mint 9 éve
 www.sny.tv/giants/news/giants-free-agency-scoreboard/216940938
több mint 9 éve
Jason Pierre-Paul and the franchise tag: What happens now?

www.bigblueview.com/2017/2/27/14756710/jason-pierre-paul-franchise-tag-analysis-what-happens-now-ny-giants-free-agency

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
JPP megkapta a franchise tag-et
Taz
JPPvel remélem még July 4 előtt meg lesz a hosszútávú!
több mint 9 éve
Updated Numbers: Antonio Brown deal: 4-year extension worth $68 million - 17M per year over 4 years, and $18.5M over 3 years. Tied to Steelers through 2021. - per Adam Schefter
That is now the starting $$ figure when the Giants discuss a contract extension with Odell Beckham Jr, whenever that time comes.
(2018.- cca 20-21M/years-)

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Taz
Igy eleg vszinu h a 2 fel kozel all a megegyezeshez csak tobb ido kell.Maskent nem lenne ertelme ennek a tagnek sztem.Meglepetes szamomra,de ha jok lesznek a szamok akkor nem lesz egy szurkolo sem boldogtalan.
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350

Szerkesztette: Taz
több mint 9 éve
találtam egy ilyet: Harrison és a többiek...😊

több mint 9 éve
uborkaszezon alatti ötletelések:
Michael Lombardi of TheRinger believes the Giants should target Lions G Larry Warford in free agency, as he would give them a solid run blocker who’s also capable of protecting the inside of QB Eli Manning‘s pocket.
+10 szabadügynök rangsorolva:
 nyg.247sports.com/ContentGallery/New-York-Giants-free-agent-offensive-tackle-options-51448678/2
+
a 130. helyett 140. helyen húzunk + meg egy kis pénzbünti a walkie talkie ügy miatt...
Due to the walkie-talkie use in the second Dallas game, we also now know the #NYGiants fourth round pick went from 130th to 140th.

több mint 9 éve
Giants signed long snapper Zak DeOssie to a new two-year contract, according to a source
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Ha sokat hisz... veszekedtek itt, elvesszuk a ket legutobbi SB-gyozelmeteket!
Wyatt
Akkor se ment, most sem fog.
Meg minek is.😊

A cicaharc vs. pöcsméregetés témában meg osztom G-men véleményét.
Ami meg az uborkaszezont illeti, mindenkinek vannak álmai, gondolatai kit tartana és kit hozna vagy cutolna.
Tartsuk meg ezt a döntést a Big bluenak.
Én is tippelek azért. Marad a komplett védelem és a draftról probálunk az offensebe húzni. Ma olvastam a rákból kigyógyult futó srácról. Na őt pont el tudom képzelni...

És egy össznépi GO GIANTS!!!!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha sokat hisz... veszekedtek itt, elvesszuk a ket legutobbi SB-gyozelmeteket!

több mint 9 éve
1-2 cut nak megkell majd meg tortennie ha akarjak az ujjatlant.JT nek nem latok helyet a lb sorba,sot Vereen is mehetne isten hirevel.Par millio felszabadulna.
Gerixx
JT biztos menni fog, egyszerűen nincs rá okunk ennyiért marasztalni. Vereen-t viszont nem tenném ki. Tavaly balszerencsés éve volt, de amíg nem sérült meg addig a legjobb futónk volt (ami persze nem nagy szó, de mutatja, hogy tud futni is azért) és amit elkapásoknál tud nyújtani Eli-nak, az nagyon hiányzott egész évben. Pay cut esetleg.

Szerintem pedig bárki reklamálhat, ha ilyen stílusban "hurrogják" le a véleményét ahogy te szoktad tenni.. Nem beszélve arról, h ha lenne időm/kedvem akkor oldalakat gyűjthetnék össze a korábbi "beszélgetéseinkről" amik során szintén ebben a stílusban próbáltad előadni a tuti véleményedet, de persze a tények végül nem téged igazoltak kb egyik esetben sem. Mondhatni "fogalmad nem volt, de megpróbáltad megmagyarázni a tutit". Remélem ilyenkor magaddal szemben is hasonlóan önkritikus vagy..
Szesze
+1
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
De akkor ha már itt tartunk, ez miért lenne lehurrogni való vélemény? Csak hogy gyakoroljuk a lehurrogás helyetti eszmecserét, és kicsit témát is váltsunk vissza az alapokhoz 😀
(nem a Bradley-s rész,[color] az egyértelműen egy kritika volt McAdoo felé, sem mint valós elgondolás, hiszen az O-ja eléggé leszerepelt idén, amíg a védelem hozta a meccseket)

A másikban viszont bőven van igazság. Vernon 17m keres évente, ennyit akár JPP is kérhet. Hank legrosszabb esetben 7-ért megtartható lenne, még egy Withworth 2 évre olyan 10m-ért jöhente kipróbált LT-nek. Ez nagyjából kitenné JPP fizuját 2évre - majd a felét se.
Awesome88
az Offense tényleg nagy kérdés merre indul mert az eléggé egyértelmű hogy alulteljesítettek tavaly és mivel ez nálam is egy kicsit lehúzza a teljesítményét bízom abban hogy McAdoo fog akár jelentősen is változtatni a felálláson és nem csak annyi fog történni hogy egy kicsit más fallal , valamint Cruz helyén Lewis/King cserével ugrunk neki a szezonnak ugyanazzal a koncepcióval...nagy személyi változásokra a támadóknál nem számítok de a rendszert kell javítani!
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 984 — Giants fan
Nyilván a kenyér is miattam drágul. Nem voltak ott semmiféle beszélgetések, egy-egy komment volt csak szinte mindig. Ha ezek beszélgetésnek számítanak ám legyen.

Amíg olyanokat írsz le, hogy Gus Bradley is 11-5-re zárt volna nálunk, amíg szerinted egy franchise LT + Hankins fizetése megegyezik JPP pénzével addig szerintem ne reklamálj amiatt, hogy lehurrogják a "véleményed".

Amennyire geci voltam mindenkivel én vittem jó ideig tippjátékot majd meglepő módon nem volt rá jelentkező, fantasy ligát indítottam (amiben ugyancsak 0 aktivitás volt, de mindenki engem nyaggatott h csináljak), a meccsnézések rajtam keresztül bonyolódnak. De innentől tényleg off, a főgonosz elhagyja a fedélzetet, visszajöhet mindenki akinek a lelkébe gázoltam!!!
Asbee
Szerintem pedig bárki reklamálhat, ha ilyen stílusban "hurrogják" le a véleményét ahogy te szoktad tenni.. Nem beszélve arról, h ha lenne időm/kedvem akkor oldalakat gyűjthetnék össze a korábbi "beszélgetéseinkről" amik során szintén ebben a stílusban próbáltad előadni a tuti véleményedet, de persze a tények végül nem téged igazoltak kb egyik esetben sem. Mondhatni "fogalmad nem volt, de megpróbáltad megmagyarázni a tutit". Remélem ilyenkor magaddal szemben is hasonlóan önkritikus vagy..
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Egy 9 órával ezelőtti Jackrabbit tweet:

twitter.com/JjenkzLockdown/status/834258536217583616
Asbee
Ő nyilatkozta, hogy szerinte kulcs a védelem egybentartása, erre most jön ez... jó előjel. #SameSquad
Awesome88
Ahham...Akkor vszinu a kedvéért leszarjak h nincs ra penz es odavagnak neki egy hatalmas szerződést .Jelszo h szarjunk bele a jövőbe mert Jenkins szerint ez a kulcs a sikerhez 😂Semmi hír amugy erről az egészről ugyh ne eld bele magad .JPP ha kikerul a piacra akkor tavozik.Meg remenykedhetsz egy ideig
Gerixx
Csak nyugalom. Itt nem arról van szó, hogy ő miat akar, hanem hogy mit tud. Mert lehet hogy ő már megtudott valamit, és arra jött ez a poszt. Ez csak ennyi, nem kell belelátni semmi olyat amit leírtál 😉
Awesome88
1-2 cut nak megkell majd meg tortennie ha akarjak az ujjatlant.JT nek nem latok helyet a lb sorba,sot Vereen is mehetne isten hirevel.Par millio felszabadulna.
több mint 9 éve
Ez egy igazi fideszes csúsztatás. Ha visszanézed soha nem mondtam olyat hogy JPP pénze elég egy LT + Hankins pénzére. Volt ott egy kis megjegyzés. Az hogy Majdnem...Semmi olyat nem mondtam , ami ne merülne fel, mint megbeszélhető probléma, amit ráadásul akkor fogunk tudni összegszerűen, ha már átutálták... kivéve a 'mindenttudótudorokat'...lehet mindig telóról nézed a netet, és sokszor azt olvasod amit szeretnél, nem pedig ami le van írva, vagy ami esetleg humorral van pántlikázva...nyugi... amúgy pedig az, hogy itt egy témáról előbb kezdünk el beszélni mint a kinti sajtó, az nem feltétlenül baj. Szvsz,
A tévedés joga fenntartva*
Simán tévedhetünk, és?

több mint 9 éve
Nyilván a kenyér is miattam drágul. Nem voltak ott semmiféle beszélgetések, egy-egy komment volt csak szinte mindig. Ha ezek beszélgetésnek számítanak ám legyen.

Amíg olyanokat írsz le, hogy Gus Bradley is 11-5-re zárt volna nálunk, amíg szerinted egy franchise LT + Hankins fizetése megegyezik JPP pénzével addig szerintem ne reklamálj amiatt, hogy lehurrogják a "véleményed".

Amennyire geci voltam mindenkivel én vittem jó ideig tippjátékot majd meglepő módon nem volt rá jelentkező, fantasy ligát indítottam (amiben ugyancsak 0 aktivitás volt, de mindenki engem nyaggatott h csináljak), a meccsnézések rajtam keresztül bonyolódnak. De innentől tényleg off, a főgonosz elhagyja a fedélzetet, visszajöhet mindenki akinek a lelkébe gázoltam!!!
Asbee
De akkor ha már itt tartunk, ez miért lenne lehurrogni való vélemény? Csak hogy gyakoroljuk a lehurrogás helyetti eszmecserét, és kicsit témát is váltsunk vissza az alapokhoz 😀
(nem a Bradley-s rész, az egyértelműen egy kritika volt McAdoo felé, sem mint valós elgondolás, hiszen az O-ja eléggé leszerepelt idén, amíg a védelem hozta a meccseket)

A másikban viszont bőven van igazság. Vernon 17m keres évente, ennyit akár JPP is kérhet. Hank legrosszabb esetben 7-ért megtartható lenne, még egy Withworth 2 évre olyan 10m-ért jöhente kipróbált LT-nek. Ez nagyjából kitenné JPP fizuját 2évre - majd a felét se.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Nem engem sértegetsz, hanem évek óta mindenkit akinek véleménye van/volt. A saját blogod a legjobb példa, ahol évekkel ezelőtt remek kommenteken keresztüli beszélgetések voltak, amiket kinyirtál a sértegetéseiddel. Ezt itt is folytatod...Ezek a puszta tények. Innen is elmartál már sokakat, akik nem merik elmondani a véleményüket, mert azonnal lehülyézed őket. (De ha legalább igazad lenne... de nincs vazek...ha számonkérné vlk azt a pár száz kis apró tévedésedet, jóslásodat amit te egyszerűen "faszságnak" hívsz, ha mások tévednek egy hasonló szituációval kapcsolatban. Vlsz magadat szidnád itt reggelig. (De sajnos nem magadat szidod.)
Befejeztem ezt a 'faszságot', mert ez már tényleg szánalmas.
Pici tisztelet és tolerancia másokkal szemben, akik nem olyan okosok, okoskák, okoskodóak mint te. Ennyi. Kevesebb sértegetést kívánok.
Sajnálom hogy belementem ebbe az egészbe, de már qvára, rohadtul unalmas volt...

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 984 — Giants fan
Nem tudtam jönni pár napig, erre látom, h van vagy 50 új hozzászólás, gondoltam biztos igazoltunk egy komplett OL-t, de minimum felrobbantotta vagy lábon lőtte magát valaki... hát ennél még az is jobb lett volna