New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...Dallas támadófala például rendesen megvan fizetve, ahogy a Seahawks hátsó hármasa, v. a Denver-é. Az elit sorokat meg kell fizetni, ráadásul Paul meg is éri az árát. Másfelől JPP és Hankins közül csak az egyik fog maradni, ez szinte tuti, és akkor már inkább egy elit pass rusher maradjon, és húzzunk a védőfalba egy új arcot. Úgyis ütős lesz a class 😊
ozibozi
több mint 9 éve
Van másik csapat(nem tudom, csak kérdezem) ahol egy komplett sor minden tagja a liga Top 3( | 4 | ) fizetését kapja a posztján? mert Vernon, Harrison már a körül kap... JPP, és Hankins is élete szerződését szeretné megkötni az idei Offseason-ban. Szokás ez általában az NFL-ben, hogy 4 top fizetés legyen egy egységnél? (a következő 2 évben lejár Pugh, Richburg,(Kennard, Robinson )szerződése, és LT-t se a draftról fogunk valószínű hozni, MLB-t is ritkán draftolunk, nem beszélve arról, hogy minden idők legnagyobb WR szerződését is oda kell adni OBJ-nek, ha tetszik ha nem... Nem irigylem a vezetőséget a gazdálkodás szempontjából szeretném ha mindenki maradna, de hogyan lehet kigazdálkodni... Kíváncsian várom, mi lesz a prioritás...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Na jó, ez az előző poén szar volt😀
több mint 9 éve
Ő már egy ideje visszavonultén is szurkolok, de ha pl közte vagy egy LT között kellene majd dönteni, akkor egyértelműen utóbbiNagyon gáz lenne ha elengedjük, a legjobb defensive endünk volt, ér ennyit. Nehéz ilyen szintű defensive endet találni, a free agent piacon pedig túl kell fizetni a jó játékost és akkor már inkább JPP. Ráadásul úgy tűnik ki is tudnánk gazdálkodni.Nagyon remélem, hogy neked lesz igazad. Nagyon kell ő ebbe a D-be.
Asbee
gyurczi
Szesze
több mint 9 éve
Biztos, hogy megtartjuk. Ahogy Asbee is írta, hatalmas marhaság lenne egy ilyen költekezés után, mikor jött Harrison és Vernon, elengedni Hank-et és JPP-t is. Az egyikőlyük biztosan marad, és az szerintem is JPP lesz. A pénz nem akkora gond, csak okosan kell leosztani.én is szurkolok, de ha pl közte vagy egy LT között kellene majd dönteni, akkor egyértelműen utóbbiNagyon gáz lenne ha elengedjük, a legjobb defensive endünk volt, ér ennyit. Nehéz ilyen szintű defensive endet találni, a free agent piacon pedig túl kell fizetni a jó játékost és akkor már inkább JPP. Ráadásul úgy tűnik ki is tudnánk gazdálkodni.Nagyon remélem, hogy neked lesz igazad. Nagyon kell ő ebbe a D-be.
Asbee
gyurczi
Szesze
több mint 9 éve
én is szurkolok, de ha pl közte vagy egy LT között kellene majd dönteni, akkor egyértelműen utóbbiNagyon gáz lenne ha elengedjük, a legjobb defensive endünk volt, ér ennyit. Nehéz ilyen szintű defensive endet találni, a free agent piacon pedig túl kell fizetni a jó játékost és akkor már inkább JPP. Ráadásul úgy tűnik ki is tudnánk gazdálkodni.Nagyon remélem, hogy neked lesz igazad. Nagyon kell ő ebbe a D-be.
Asbee
gyurczi
több mint 9 éve
Nagyon gáz lenne ha elengedjük, a legjobb defensive endünk volt, ér ennyit. Nehéz ilyen szintű defensive endet találni, a free agent piacon pedig túl kell fizetni a jó játékost és akkor már inkább JPP. Ráadásul úgy tűnik ki is tudnánk gazdálkodni.Nagyon remélem, hogy neked lesz igazad. Nagyon kell ő ebbe a D-be.
Asbee
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Nagyon gáz lenne ha elengedjük, a legjobb defensive endünk volt, ér ennyit. Nehéz ilyen szintű defensive endet találni, a free agent piacon pedig túl kell fizetni a jó játékost és akkor már inkább JPP. Ráadásul úgy tűnik ki is tudnánk gazdálkodni.
több mint 9 éve
őt tutiahogy nagy valószínűséggel jenningset istwitter.com/KMart_LI/status/818507850288955392szinte tuti, h el fogjuk engedni
jpp kijelentette, hogy egy évre nem fog aláírni. 5 év 50-60 millió körülre teszik most az értékét, annyit sztem nem szabad és nem is tudunk neki adni
jusssipekka
Szesze
jusssipekka
több mint 9 éve
ahogy nagy valószínűséggel jenningset istwitter.com/KMart_LI/status/818507850288955392szinte tuti, h el fogjuk engedni
jpp kijelentette, hogy egy évre nem fog aláírni. 5 év 50-60 millió körülre teszik most az értékét, annyit sztem nem szabad és nem is tudunk neki adni
jusssipekka
Szesze
több mint 9 éve
twitter.com/KMart_LI/status/818507850288955392szinte tuti, h el fogjuk engedni
jusssipekka
több mint 9 éve
twitter.com/KMart_LI/status/818507850288955392jpp kijelentette, hogy egy évre nem fog aláírni. 5 év 50-60 millió körülre teszik most az értékét, annyit sztem nem szabad és nem is tudunk neki adni
több mint 9 éve
Már leírtatok mindent, így a meccsről csak röviden:A D zseniális volt, talán most voltak a legjobbak egész szezonban, ami hatalmas szó. Az első félidő utolsó 4 percéig alig több mint 20y tartották a liga legjobb formában lévő támadósorát. A ligaelit O-falat is sikerült ekkor szétszedni JPP nélkül is, az a 4 sack is parádés volt. Ráadásul mindezt DRC nélkül.
A támadósorból egyedül Eli-t sajnálom. Végre ott volt, egy rossz szavunk nem lehet rá, voltak gyengébb passzai, de nem is vártam lézerpasszokat. Az elkapósor viszont csúnyán leszerepelt, King kivételével, akit nem is értek, hogy mellőztünk eddig. Előszezon legjobbja volt, majd semmi, PO-ban megint elővettük és gyakorlatilag az egyedüli megbízható célpontja volt Eli-nak. Tegnap a fal is bőven jó volt, a futójátékot meg sajnos jól fogták. Viszont a 2. negyedben 3&1-re Bobby-ra hívni a futást... ott tudtam, hogy bajok lesznek, mikor az ellenfél taktikáját is megtámogatjuk.
Az ST pedig érthetetlen leolvadást produkált. Harris visszahordónak rossz, nem csodálkoznék ha ő zárt volna a legrosszabbul a kezdő (nem rookie) visszahordók közül. Wing pedig borzalmas volt, szerintem Gauld nagyobbat punt-olt volna. Az egész meccs arról szólt, hogy mi rendre a saját 10-ünkön belülről kezdtünk, míg a GB a félpályáról. Az első TD-t is ők hozták össze a Packers-nek. Simán fogta őket a D, erre jöhettek a 40-ről, 2 játék és máris TD. Nem hittem volna, hogy rajtuk megy el a meccs. A bíráskodásról inkább nem ejtek szót, mindenki látta a meccset.
Viszont összességében akkor is pozitív volt a szezon, és még mindig jobb így kiesni a legjobb WC csapat ellen a Lambou-n. Ez egy építkezős szezonnak indult, és bár a PO volt az elvárás a Dallas fényes szezonja miatt (amit csak mi árnyékoltunk be 😉 ) felértékelődik ez a teljesítmény is. Ki gondolta volna, hogy ennyire OP lesz az NFC East, mégis relatíve simán jutottuk rájátszásba, és tényleg csak a Boys erőn felüli szezonjának köszönhetően nem nyertük meg a csoportot. Remélem tovább folytatjuk ezen a vonalon, nem sok lyuk van a csapatban, néhány jó igazolás, egy jó draft és néhány edzői döntés és jövőre is bent leszünk a legjobb 12-ben. (Bár nem lesz könnyű, látva a sorsolást.)
Sajnos, maga Beckham is azt nyilatkozta, hogy ez túlzottan is beleragadt a fejekbe, és emiatt rágörcsöltek a meccsre. Egyébként is, nem utazol el nyaralni PO meccs előtt, amire 6 éve vár a nép. Ez nem volt profi, v. akkor maradtak volna csöndben és ne posztolták volna világgá, hogy ő mekkora ganxsták...Na a bulibáróknak, meg a speciális tímeáknak köszönjük ezt a remek évadzárót, a többit majd higgadtabban.Elég egyszerű gondolkodás azt gondolni, hogy annak a bulinak köze volt a vereséghez
gyurczi
Asbee
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
összegezve a meccset:nagyon jó gameplannel jöttünk ki offense és defense oldalon is. sajnos az a pár drop kísértett minket később, de ez benne van, főleg ilyen időben. az, hogy ennek a bulihoz bármi köze volt, kétlem, de a karma az egy érdekes jószág, ugye talán 2007-ben a dallasi csapat játszotta el ezt a bulizunk (akkor talán a bye miatt is) dolgot, és nekik sem jött be. azonban ne felejtsük el, hogy Beckham nélkül vszeg esélyünk sem lett volna a PO-ra vhol a philly mélységekben lennénk 6-10 körül, és mki Reese fejét követelné.
őszintén szólva én is megkövetem magam, és a húzásai nagyobb részt bejöttek szvsz. az is, hogy a cb posztot megerősítette, ami ebben a röhej, hogy sérülés miatt épp ez lehetett az oka a vereségnek, mert miután kiismerték a zone2trapünket Rodgers úgy dobált szét, ahogy nem sajnálta. vhogy váltani kellett volna, és kiosztani az embereket, túlságosan féltünk Cobbtól. Cobb-ra megy Jenkins, Adamsre Apple, Allisont pedig fogja a Wade/Sensabaugh. amúgy le a kalappal Rodgers és az off faluk előtt, hatalmasat játszottak, főleg a 2. negyed 5. percétől. addig működött a gameplanünk, de sajnos utána már nem tudtunk megújulni. lényegében minden sackünk NYPD-nek köszönhető sack volt, picit Vernontól is többet vártam volna.
az offtól jövőre nagy javulást várok, itt is igaz, hogy jó taktikával jöttünk ki, Cruzt illetve Sterlinget kerestük, meg jól kivideóztuk a double man safetyket, amiből sajnos csak 1szer hoztunk nagyobb játékot. futó játék nem lett volna rossz, kulcs pillanatban azonban Ben rossz futót hagyott kinn, nem is lett meg a 1st. de nem baj, ez jó tapasztalat volt sok mindenkinek, ne felejtsük el, hogy TC első giantses PO meccsén leiskoláztak minket, itt azért a 3. negyed végéig, 4. negyed elejéig még volt esélyünk.
majd tervezem írni egy hosszabb véleményt arról, hogy szerintem merre tovább.
nem szégyen kikapni a jobbtól, és tudjátok, hogy a bírókkal alapvetően kritikus vagyok, de itt nem éreztem, hogy döntően beleszóltak volna. voltak hibák ide is oda is, benne van, alapvetően a Green Bay jobban váltott meccs közben, ezt még a mi vezető edzőnknek tanulnia kell. sikerként könyvelem el a szezont, és ezt a védelmet élmény volt látni, remélem jövőre csak jobb lesz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Kettős étzéseim vannak. Láttam a csapatban nagyon jó dolgokat idén, és csalódtam is sokat. Sokan sokféleképpen értékeljük a hibákat.Tanulni,építkezni kell belőle.
Izgalmas szezon volt az idei, visszaraktuk magunkat az ELItbe.
Idén csöppentem be a fóruméletbe, megismertem sok óriási figurát.
Nagy élmény volt az idei szezon, köszi nektek is.
CS.A.K. a GIANTS
több mint 9 éve
Nem véletlen, hogy kevés pontot tettünk fel. Amellett, hogy nem volt OL és futójáték, az ellenfelek - ahogy az NFL-ben mindig - meccs közben is változtatták a D-jüket (hozzáteszem, mi is!), mi viszont olyan gameplan-nel jöttünk ki a támadók oldalán, ami nem változott (90%-ban = ha nem jön be a két futás shotgunból, akkor Eli dobja oda Odell-nek).Volt egy jelenet tegnap, amikor huddle után már felálltak a játékra, Eli már a centert figyelte, és az egyik packers safety fellépett pluszba OBJ-re. Az első métertől ketten fogták. Eli pedig a playben mást sem csinált, csak OBJ-t nézte. Asszem sack is lett belőle.
Zet
több mint 9 éve
Remélem, McAdoo belátja, hogy jövőre kell egy olyan OC, aki rendelkezik kellő kreativitással és saját maga hívja a play-eket. HC-ként nem lehet mindent egyszerre csinálni. Szerintem ennek tudható be, hogy az offense egész évben szinte soha nem változtatott félidőben a játékán, mintha nem is elemezték volna ki szünetben normálisan az ellenfélt. Nem véletlen, hogy kevés pontot tettünk fel. Amellett, hogy nem volt OL és futójáték, az ellenfelek - ahogy az NFL-ben mindig - meccs közben is változtatták a D-jüket (hozzáteszem, mi is!), mi viszont olyan gameplan-nel jöttünk ki a támadók oldalán, ami nem változott (90%-ban = ha nem jön be a két futás shotgunból, akkor Eli dobja oda Odell-nek). Ennek ellenére bizakodó vagyok, mert végre egy jó évünk volt és a hiányosságok ellenére simán PO-ba jutottunk, volt néhány szép győzelmünk (köztük a 2 Dallas elleni) és a D brutál lett. Ha pótoljuk a hiányosságokat és megszabadulunk néhány technikás, okos játékostól (Flowers, Rainey), valamint lesz egy fasza OC, akkor deep PO run jöhet. A baj csak annyi, hogy szerintem max. 2 évünk van erre, mert utána Eli nyugdíjba megy és nem igazán látom, hogy franchise QB-k szaladgálnának az egyetemeken.
több mint 9 éve
Rainey nem tudom mit keres amúgy a csapat közelében, egész évben idétlenkedett, Flowers-t el kell sózni valami hülyének pár labdáért meg megkülönböztetőért és akkor a lehető legtöbbet kihoztuk belőle. Futójátékkal is bszni kell valamit, mert ezt nem bírja el az O, hogy ennyire egy dimenziós legyen. DRC kidőlésével lyukas lett egyből a secondary, nagyobb mélységet kell adni nekik is, hogy a csere emberre nem dobjanak 20 td-t meccsenként. Egyébként hálás vagyok a csapatnak, ez egy olyan idény volt, amiből lehet meríteni, jövőre is elvárom a PO-t simán. 😊
több mint 9 éve
Köszönöm a D-nek, hogy 26 percig elhitette velem, hogy miénk a világ. És köszönöm a ST-nek, hogy visszarángatott a földre. Az O-ról nem tudok mit mondani , mert nem láttam őket.
több mint 9 éve
Sajnos a pesszimizmusom jött be az O-t illetően, ez a forgatókönyv miattuk abszolut benne volt, de a nagy különbséghez kellett a ST tevékenysége is. Lehet megköveztek, de írtam is, hogy ez a meccs a második félidőben már sima volt, függetlenül az ajándékba kapott td-től. A szinte tökéletes D-hez nem jött a hibátlan O. Az ST betlije ide, gyenge playcalling oda, azért az elkapók okozták nekem a legnagyobb csalódást. Az O szinte egyetlen erőssége, amire mindenképpen szükség lett volna ahhoz, hogy meccsben legyünk, erre az idény egyik legfontosabb meccsén hozta a leggyengébb teljesítményét élen a szupersztárunkkal. Nekem ne keménykedjenek félmeztelen a meccs előtt ha két merőkanállá fagy a kezük amikor el kéne kapni a labdát. Nyilván a Miami tripnek nem volt köze a teljesítményükhöz, de hadd nevezzem úgy ahogy akarom őket, ha már csak arra voltak képesek amire.Eli következő két éve is nagy kérdőjel számomra. Nem játszott rosszul, de a +15 yardos passzai pontatlanok voltak. Az látszik, hogy nincs arm strenght probléma, de nem pontosak a passzai. Lehet, hogy csak az Oline miatt, de én ebben nem hiszek. Az a baj, hogy idén a miénk volt a leggyengébb qb a csoportban teljesítmény alapján, nem talent alapján. Kuzin, meg a két ruki nem lesz rosszabb jövőre, Elinál meg nem biztos, hogy tud javulni.
Szerintem az offseason legnagyobb feladata, hogy megtalálni az összes tényezőt, ami miatt a tavalyi 25 pont körüli O idén 10-15 pontra esett vissza, és ezt természetesen orvosolni. Majd JPP és Hankins.
több mint 9 éve
érdekes hogy az utolsó pillanatig képes voltam belelátni ebbe az O-be hogy na majd most biztos letesznek valamit az asztalra és kijön belőlük a potenciál de mivel véget ért a szezon így ki lehet jelenteni végleg hogy ebben tényleg ennyi volt! gondoltunk itt mindenre meccs előtt de hogy javarészt a spec teamen megy el a dolog azt nem!
biztos lesz majd stat a field pozíciókról de folyamatosan jöttek a félpályáról mi meg a saját 10-esünkről kb! a Hail Mary sajnos nagyon odabaszott a hangulatnak Kandallóban is ott eléggé megzuhantunk mi is... a 4.és inches majd rá a TD azért gyönyörű volt, de mivel egyből kaptuk a választ azzal kb el is szállt minden! azért a D-ben minden adott ahhoz hogy jövőre is dominánsak legyenek és hát erről a szintről az O is várhatóan azért csak feljebb tud lépni majd...
rohadt nehéz lesz a csoport azt ne felejtsük, szóval valami hasonló szezonra számítok jövőre is!
több mint 9 éve
Az offense összesen kb. 8 percet volt fenn a második félidőben, nem meglepő, hogy a védelem is elfáradt/megroppant. Amíg bírták Rodgers sem élt annyira (lásd 4 sack az első félidőben). Kurva szar lehet úgy játszani, hogy a lelked kiteszed, utána az offense elbalfaszkodja, az ST pedig nagyjából félpályáig engedi vissza az ellenfelet.
több mint 9 éve
Hát sajnos csúnya lett a vége.. a bírók sajnos két kritikus esetben is meglökték a GB szekerét, de összességében nem ezen múlt, ha kicsit jobbak vagyunk akkor belefért volna ez is. Viszont ez a nagy különbség nagyon igazságtalan, ahogy pl a 14-6os félidei vezetésük is az volt.. Na mind1, ezt most le kell nyelni, szoros meccsen se lett volna jobb érzés kikapni, mert akkor meg a bírói ítéletek miatt lenne az embernek szar a szája íze, talán még ennél is jobban. Egyébként nagyjából az történt ami várható volt, a D hozta az elit játékot, de csak 3 negyeden keresztül bírta, aztán megroppant. Meccs előtt azt mondtam, ha ugyanazt játssza az offense amit egész évben akkor az ez ellen a GB ellen nem lesz elég, mert nem fogja elbírni egész meccsen a D, egy ilyen formában lévő csapat ellen az egész meccset, nos ez beigazolódott. Idén nem top10, hanem top5 lett a támadósor, igaz hátulról nézve..
A jövő sok mindent hozhat, ha optimistán közelítünk hozzá, akkor egy kicsit jobb OL-el és futójátékkal ez a csapat SB közelben lehet, de ehhez az kell hogy a D közel ugyanezen a szinten tudjon játszani. Nemtom hogy fogjuk megoldani az offense problémákat, abban szinte biztos vagyok, hogy fogunk hozni egy jó futót a draftról, a nehezebb része az OL rendbetétele lesz, mert megfelelő LT-t nem lesz könnyű leakasztani, márpedig Flowers most már sajnos végleg kijelenthető, hogy ordas nagy bust, vele nem mehetünk neki LT poszton még 1 szezonnak az biztos.
Összességében élveztem ezt az évet, annak ellenére, hogy az offense kritikán aluli volt végig, de mivel én egyértelműen D párti vagyok így jó volt látni ezt a védelmet hétről hétre, tényleg csak az a bosszantó, h már az a tavalyi sokat szidott O is simán elég lett volna melléjük, hogy idén SBt játsszunk, de hát ilyen ez a sport. (az ST-ről meg ugye az ember hajlamos megfeledkezni, de ennek a meccsnek nagyobb kerékkötői voltak, mint az offense.. tulajdonképpen ők hozták vissza a meccsbe a GBt, jövőre ezzel is kezdeni kell valamit, legalább egy olyan szintre felhozni ezt az egységet, h ne basszák el a meccseket, ha már hozzátenni nem tudnak)
több mint 9 éve
Sheldon te vagy az?Na a bulibáróknak, meg a speciális tímeáknak köszönjük ezt a remek évadzárót, a többit majd higgadtabban.Elég egyszerű gondolkodás azt gondolni, hogy annak a bulinak köze volt a vereséghez
gyurczi
Asbee