New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
tényleg idén az első meccs volt ahol nem kellett izgulni valahogy, még mikor faszoskodták' a szokásosat, akkor semhát azért egészen az utolsó 5 percig nem kellett izgulni, nem volt ez annyira sima sőt! 1-2 dolog másképp megy (lions fumble másfél yardon, 1 kezes elkapás, Eli 1-2 homály dobás stb) és simán másik irányba megy a meccs. a védelem továbbra is atom, spags hívásai bejönnek, abban reménykedjünk, hogy Jenkins sérülése nem komoly.
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Szerintem, ha ma nem nyer a Skins, benn vagyunk. Lehet valamit benéztem, de ezzel az eredménnyel, és úgy, hogy utána mindenki nyer csak mi nem, akármit csináltam, nem tudtam kiejteni magunkat. A Tampa, Atlanta, Skins, GB, Lions, mind nyer a 16-ban, majd a 17-ben, (GB vs Lions kivéve), a10-6 elég volt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Az általam szezon közepén nagyon szidott Apple játéka a legnagyobb öröm .Cb poszt nagy kihívás rookiekent es hat az utóbbi hetekben igen jól mozog .Hatalmas mentése volt ma .Talan a legnagyobb play volt a meccsen .Remelem Jenkins sérülése nem komoly mert Wadet nem szeretném palyan látni .Pugh nagy upgrade volt a falnak .
több mint 9 éve
Csak nem vagy képes elismerni ha tévedsz... Dak kezdő pozíciója sem volt biztos, amíg Romo vissza nem tért, és ő maradt a kezdőben. Ez tökéletes példa volt arra amit írtam, köszönöm 😊Ha nem nehéz, akkor Prescottnak is könnyű dolga van, hogy Romo megsérült, úgy bárki lehet kezdő.De úgy nem nehéz, ha mindig valaki sérült. Most játszott először úgy a csapat, hogy senki nem volt maródi a falból, így most először volt tényszerű, hogy ki a kezdő RT.Hát jó hogy a sérülés miatt kikerült...És Hart élt is a lehetőséggel ami elé került, majd Newhouse csak akkor kapott újra kezdőként lehetőséget mikor megsérült Pugh vagy Jones is. Nem ma lett egyértelmű, hogy Hart a right tackle.
Awesome88
Asbee
Newhouse a 10 héten tért vissza, addig out volt, majd quastionable. Pugh pedig a 9.-en dőlt ki, akkor nem hiába Jones szállt be a guard helyére, hiszen nem volt más. A 10. héttől Newhouse kezdő volt, és most állhatott volna össze újra a kezdő fal, de itt már Hart kezdett.
Bobby tényleg bizonyított, de csak most derülhetett ki, hogy ki kerül a kezdőbe, amikor már mindenki visszatérhetett. Szóval nem értem miért próbálsz itt megcáfolni, én sem a levegőbe beszélek. Hacsak nem még a Flowers vita miatt, ahogy lentebb is próbáltál "viccelődni", hogy bust.
Awesome88
Hart alapból kicsivel többet hozott mint Newhouse, már a 4-5. héten egyértelmű volt hogyha nem csinál hülyeséget az övé lesz a poszt, Marshall barátunk alapból vékony jégen volt. Ráadásul mintha olvastam volna korábban valami nyilatkozatot arról is, hogy Hart a mi emberünk. De ha neked ez újdonság ám legyen, nem fogom én már itt századjára is leírni a biztos dolgokat, belefáradtam a dilettanizmusba.
Asbee
Nem értem ezen mi a felfoghatatlan. Az 5-ből 1 valaki a 3. hét óta mindig sérült volt, most először volt mindenki egészséges, így most vált biztossá a kezdők kiléte. Modták volna azt ezelőtt, hogy Hart jó, de majd ha mindenki felépül csere lesz? Na ne már. Az hogy eddig jó volt Hart, még nem bizonyosság arra, hogy beelőzte a deph-en az előtte lévőt, és ne add itt a szakembert, hogy de te tudtad és mindeki más egy hozzá nem értő senki (pont mint ahogy a top10-es offense-ünket is előre láttad, meg hogy nem lesz gond a fallal. Nálad persze azóta sincs velük semmi gond.).
Ez egy tök ártatlan komment volt, nem értem miért kell így felfújni. Vagyis, értem, megint sikerült megsértődnöd a Flowers-es írásomon, és muszáj volt valahogy beszólnod. Erre irányult a bust-os vicced is, ami tényleg nevetséges volt 😀 Ezt a dilettanizmust meg tartsd meg magadnak, hiszen a világon te vagy az egyetlen aki szerint Flowers is remekül teljesít és a fal is parádés. És most ne sértődj be úgy mint mindig, és pláne ne személyeskedj.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Ha nem nehéz, akkor Prescottnak is könnyű dolga van, hogy Romo megsérült, úgy bárki lehet kezdő.De úgy nem nehéz, ha mindig valaki sérült. Most játszott először úgy a csapat, hogy senki nem volt maródi a falból, így most először volt tényszerű, hogy ki a kezdő RT.Hát jó hogy a sérülés miatt kikerült...És Hart élt is a lehetőséggel ami elé került, majd Newhouse csak akkor kapott újra kezdőként lehetőséget mikor megsérült Pugh vagy Jones is. Nem ma lett egyértelmű, hogy Hart a right tackle.
Awesome88
Asbee
Newhouse a 10 héten tért vissza, addig out volt, majd quastionable. Pugh pedig a 9.-en dőlt ki, akkor nem hiába Jones szállt be a guard helyére, hiszen nem volt más. A 10. héttől Newhouse kezdő volt, és most állhatott volna össze újra a kezdő fal, de itt már Hart kezdett.
Bobby tényleg bizonyított, de csak most derülhetett ki, hogy ki kerül a kezdőbe, amikor már mindenki visszatérhetett. Szóval nem értem miért próbálsz itt megcáfolni, én sem a levegőbe beszélek. Hacsak nem még a Flowers vita miatt, ahogy lentebb is próbáltál "viccelődni", hogy bust.
Awesome88
Hart alapból kicsivel többet hozott mint Newhouse, már a 4-5. héten egyértelmű volt hogyha nem csinál hülyeséget az övé lesz a poszt, Marshall barátunk alapból vékony jégen volt. Ráadásul mintha olvastam volna korábban valami nyilatkozatot arról is, hogy Hart a mi emberünk. De ha neked ez újdonság ám legyen, nem fogom én már itt századjára is leírni a biztos dolgokat, belefáradtam a dilettanizmusba.
több mint 9 éve
Még egy fontos dolgot mindenképpen megtehetnenk... Mégpedig hogy Wadet az életbe többet nem engedjük pályára!nem láttam normális megmozdulasat most sem! Tacklet is csak saját jatekoson képes csinálni de ott persze akkorát hogy beleserul .spags tényleg nem viccelt a meccs előtt hogy ez a D még tud fejlődni 😊
több mint 9 éve
De úgy nem nehéz, ha mindig valaki sérült. Most játszott először úgy a csapat, hogy senki nem volt maródi a falból, így most először volt tényszerű, hogy ki a kezdő RT.Hát jó hogy a sérülés miatt kikerült...És Hart élt is a lehetőséggel ami elé került, majd Newhouse csak akkor kapott újra kezdőként lehetőséget mikor megsérült Pugh vagy Jones is. Nem ma lett egyértelmű, hogy Hart a right tackle.
Awesome88
Asbee
több mint 9 éve
hát jó, de az a lényeg, h a Tampa és a Washington maradt akik a WC helyünket veszélyeztethetik, de ők is csak akkor ha mindkét hátralévő meccsen zacskózunk.de 2 csapat jut be WC-ról, így érti 😊Valószínűleg az Atlanta lesz a csop.győztes ottIgen, de a Tampa már benn van (jelenleg), ezért ránk ilyen vonatkozásban nem veszélyesek.Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
- a Vikings 7 vereséggel már nem előzhet be,
- Ha a Lions nyer még kettőt, akkor abban benne van egy Packers vereség, akik így 7 vereséggel nem érhetnek be,
- Ha a Packers nyer még kettőt, akkor abban van egy Lions vereség és ha a Lions megnyeri a másik meccsét, akkor mindkét csapat 10-6-on áll, a Packers nyeri a csoportot, mi pedig 2 vereséggel 10-6al is a Lions előtt vagyunk, mert vertük őket.
Mindez azt jelenti, hogy csak a Skins lehet már csak veszélyes, de javítsatok ki, ha vmit elszámoltam!
Zet
Szesze
Zet
Szesze
ozibozi
több mint 9 éve
de 2 csapat jut be WC-ról, így érti 😊Valószínűleg az Atlanta lesz a csop.győztes ottIgen, de a Tampa már benn van (jelenleg), ezért ránk ilyen vonatkozásban nem veszélyesek.Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
- Ha a Lions nyer még kettőt, akkor abban benne van egy Packers vereség, akik így 7 vereséggel nem érhetnek be,
- Ha a Packers nyer még kettőt, akkor abban van egy Lions vereség és ha a Lions megnyeri a másik meccsét, akkor mindkét csapat 10-6-on áll, a Packers nyeri a csoportot, mi pedig 2 vereséggel 10-6al is a Lions előtt vagyunk, mert vertük őket.
Mindez azt jelenti, hogy csak a Skins lehet már csak veszélyes, de javítsatok ki, ha vmit elszámoltam!
Zet
Szesze
Zet
Szesze
több mint 9 éve
Hát jó hogy a sérülés miatt kikerült...És Hart élt is a lehetőséggel ami elé került, majd Newhouse csak akkor kapott újra kezdőként lehetőséget mikor megsérült Pugh vagy Jones is. Nem ma lett egyértelmű, hogy Hart a right tackle.
Awesome88
több mint 9 éve
Valószínűleg az Atlanta lesz a csop.győztes ottIgen, de a Tampa már benn van (jelenleg), ezért ránk ilyen vonatkozásban nem veszélyesek.Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
Zet
Szesze
Zet
több mint 9 éve
Hát jó hogy a sérülés miatt kikerült...Nem, a szezon elején megsérült Newhouse és azóta Hart a RTElég régóta beelőztePugh sérülése előtt még Newhouse volt az RT, de mind1 😀
Asbee
Awesome88
Asbee
több mint 9 éve
Nem, a szezon elején megsérült Newhouse és azóta Hart a RTElég régóta beelőztePugh sérülése előtt még Newhouse volt az RT, de mind1 😀
Asbee
Awesome88
több mint 9 éve
Igen, de a Tampa már benn van (jelenleg), ezért ránk ilyen vonatkozásban nem veszélyesek.Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
Zet
Szesze
Szerkesztette: Zet
több mint 9 éve
Én úgy vagyok vele, hogy ez win-win helyzet. Ha kikap a Boys akkor tényleg földbe állhatnak, és ott lehet az esély a csoportgyőzelemre, ha pedig a Tampa kap ki, akkor meg csökken az esélye annak, hogy veszélyesek legyenek ránk a WC helyekért.Ezért kicsit skizofrén az esti meccsen a szurkolás. Mi lenne a jó nekünk? Esély a csoportgyőzelemre, vagy nagyobb előny WC-ra?Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
Zet
Szesze
gyurczi
több mint 9 éve
én nem is szurkolok semminek éppen ezért, akármi lesz jó nekünk 😊 de én igazából most már nagyon bízom magunkban, nagy csalódás lenne, ha számolgatni kellene a végénEzért kicsit skizofrén az esti meccsen a szurkolás. Mi lenne a jó nekünk? Esély a csoportgyőzelemre, vagy nagyobb előny WC-ra?Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
Zet
Szesze
gyurczi
több mint 9 éve
Ezért kicsit skizofrén az esti meccsen a szurkolás. Mi lenne a jó nekünk? Esély a csoportgyőzelemre, vagy nagyobb előny WC-ra?Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
Zet
Szesze
több mint 9 éve
Elég régóta beelőztePugh sérülése előtt még Newhouse volt az RT, de mind1 😀
Asbee
több mint 9 éve
Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.Tampa is veszélyes még
Zet
több mint 9 éve
Elég régóta beelőzte
több mint 9 éve
Ha jól számolom, akkor az NFC North-ból már nem fenyeget senki WC-helyen minket.- a Vikings 7 vereséggel már nem előzhet be,
több mint 9 éve
És Flowers bust az kimaradtFlowers ma nem volt rossz, nagyon sok múlott Pugh-n, hatalmas erősítés ő a támadófalnak. Viszont az jellemző, hogy amikor még nem is égetik meg Flowers-t, Ansah akkor is róla szerzi idei első sack-jét. 😀
Asbee
Viszont azt érdekes volt látni, hogy Hart beelőzte Newhouse-t az RT posztért folytatott versenyben. Csak így tovább! 😊
több mint 9 éve
Majd a Vikes megveri őket.Pugh által megjött az az upgrade az OL-be amiben reménykedtünk, egyből lett normális futójáték, ennyi hiányzott ahhoz, h SB esélyeseknek titulálhassuk magunkat.Látod, miattad reménykedtem, erre hatalmas csalódás lett a vége... 😕 Azért nem semmi mekkora mázlija volt a Packers-nek. Simán nyerhetett volna a Bears, a döntetlen még simábban összejöhetett volna, erre jön ez a végjáték. Ilyenkor kellenének a Kelly féle szabálytalan, de időégető játékok.
Sajnos közben a GB behúzta, de remélhetőleg nem ezen fog múlni bármi is.
Szesze
Awesome88
több mint 9 éve
Akkor bocsPoén letr volna😀És Flowers bust az kimaradtHa ez nekem jött, az mellé ment, én nem mondtam soha, hogy bust, max, hogy szar, de én a sophomore slumpra gondolok, meg arra, hogy még csak 22.
Asbee
Nekem főleg Eli, volt a probléma a pontatlanságával, meg a playcalling.
gyurczi
Asbee
több mint 9 éve
igen, ez benne volttényleg idén az első meccs volt ahol nem kellett izgulni valahogy, még mikor faszoskodták' a szokásosat, akkor semhát mert most már ehisszük, h a védelem úgyis behúzza majd 😊
ozibozi
Szesze