New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
hát én is nagyon fogok szurkolni a Lionsnak az utsó meccsen 😊 persze velük szemben is max egál körüliek az esélyek idegenben, de a Packers ellen jóval nehezebb lenne.As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapletona Detroit is kemény dió lenne a Ford Fielden nagyon de még mindig jobb mint a GB a tundrán.
ozibozi
ott azért nagy eséllyel szétrúgnák a fagyott seggünket Rogersék
yooker
több mint 9 éve
As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapletona Detroit is kemény dió lenne a Ford Fielden nagyon de még mindig jobb mint a GB a tundrán.
ozibozi
ott azért nagy eséllyel szétrúgnák a fagyott seggünket Rogersék
több mint 9 éve
Giants kiesik -> ez idén sem lesz máshogyígy értelmeztem 2 óra alvás után sry 😀
több mint 9 éve
Ebben mi a nagy arc? Ha lesz egy Giants vs Pats SB, ki fog inkább "félszel" kimenni a pályára? Biztos hogy nem ti...Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi, mert ekkora arcnál fájni tud az esésAz összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt
Palesz76
Nomac
Asbee
több mint 9 éve
Csak nehogy aztán visszanyaljon a fagyi, mert ekkora arcnál fájni tud az esésAz összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt
Palesz76
Nomac
több mint 9 éve
Az összes Pats drukkernek nagy kő esik le a szívéről, amikor a Ginats kiesik. Ez idén sem lesz máshogy 😀Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt
Palesz76
több mint 9 éve
Akkor az utolsó fordulóban jöhet a pihentetés. Mondtam én h elég lesz a 10-6... 😀
több mint 9 éve
As long as DAL beats DET + SEA beats SF in Wk 17, Giants will play NFC North winner (DET or GB) in first round. - per Art Stapleton
több mint 9 éve
mennyivel könnyebb Breesnek szurkolni, mint ellene 😊főleg hogy a védelem folyamatosan fent volt a pályán szinte az egész szezonban ráadásul JPP sérüléséig még a rotálás sem működött... nem bánnám, ha nem sérülnének meg, a motivációval 1 hétre rá meg nem lesz baj, hiszen PO közelében sem voltak a kezdőink
így viszont a jövő heti Redskins meccs sztem nagy zacskó lesz, mert szinte tuti, h nem teljes gőzzel fogjuk tolni
Szesze
több mint 9 éve
Ez a D nagyon megérdemelte, hogy a PO-ban is megmutassa mit tud.A Redskins L jó omen lesz, mert 2011-ben is 0-2 volt ellenük.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
mennyivel könnyebb Breesnek szurkolni, mint ellene 😊 így viszont a jövő heti Redskins meccs sztem nagy zacskó lesz, mert szinte tuti, h nem teljes gőzzel fogjuk tolni
több mint 9 éve
Áldott Boldog Playoff-t minden kedves Giants szurkolónak!! 😉Igen!!!
yooker
Köszi Szentek!
Végülis Szenteste van
több mint 9 éve
Áldott Boldog Playoff-t minden kedves Giants szurkolónak!! 😉
több mint 9 éve
Hát, ha már a győzelem nem jött össze, akkor a fa alá azért kaphatnánk egy PO részvételt 😀Amúgy nem hiszem, hogy a Dallas lefeküdne a Lions-nak, de Brees-ben azért jobban bízom.
több mint 9 éve
Cuki, hogy meg mindig izgultok 😊A helyedben inkább én izgulnék. 😉
Wyatt
több mint 9 éve
Az komoly hogy ilyen 97%-kot is lehet olvasni a PO esélyeinkre?sot van ahol 100% !!!??? Ok hogy összejöhet de kicsit soknak tűnik azért bár jól hangzik...fura lesz ma a Saintsnek szurkolni pl. 😊 a Boys meg (ha meg aktuális) lehet lefekszik a Lionsnak csak nehogy be jussunk ... részemről már nem is bánnám ha a Skinst kellene vernunk a jövő héten a PO-ért az lenne az igazi és hatalmas lökést adna ha meg nem sikerül akkor azt jelenti egyszerűen kevesek voltunk mégis...Sztem bejutunk a héten már, de annyira én se bánnám ha a jövő heti meccs nem lenne tét nélküli. 97% nincs, de én is kb tutira veszem a bejutásunkat.
yooker
több mint 9 éve
Az komoly hogy ilyen 97%-kot is lehet olvasni a PO esélyeinkre?sot van ahol 100% !!!??? Ok hogy összejöhet de kicsit soknak tűnik azért bár jól hangzik...fura lesz ma a Saintsnek szurkolni pl. 😊 a Boys meg (ha meg aktuális) lehet lefekszik a Lionsnak csak nehogy be jussunk ... részemről már nem is bánnám ha a Skinst kellene vernunk a jövő héten a PO-ért az lenne az igazi és hatalmas lökést adna ha meg nem sikerül akkor azt jelenti egyszerűen kevesek voltunk mégis...
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Én se aludtam el csalódottan. A végén ott volt az esély is, de ez az Eli ezt képtelen volt megoldani (mégha ott a fal is komolyan megroppant). Most egyértelműen rajta ment el a meccs, de a PO miatt én sem aggódom. Meglesz, ami pedig utána jön, az már csak jutalomjáték. A védelemből nagyon hiányzott Jenkins, Apple sajnos még mindik rookie, hol hibázott, hol védekezett egy nagyot. Remélem neki sem és Harrison-nak sem kottyan meg a tegnapi. Eddig minden összejött, most semmi, erre a legjobb példa a kapufás rúgás, a CB védekezés Shepard-on, amikor a fejéről csusszant ki a disznóbőr az End Zone-ban, vagy a bírói tévedések. Nem kell ebből a vereségből messzemenő következtetéseket levonni.
több mint 9 éve
jaja Wentz nagyon nem tetszik nekem, mármint abban az értelemben, h sokat fogunk még szívni miatta 😊Nem mondtam, hogy gyenge volt, de nem is volt akkora király, mint a tehenészek ellen. Márpedig egy PO meneteléshez az kell, hogy ne nagyon érezzük meg JPP hiányát. Tudom, hogy ez nem kis feladat egy újoncnak, de egyszer már megmutatta, hogy nem lehetetlen 😊azért megfordult ma is párszor a backfielden , szép nyomást generált ! Wentz többször is nagy meneküléseket mutatott be!
vanek úr
a futás így már ok is lenne !
ha még ezek a hosszabb passzok is összejönnének ( csak 1-2 meccsenként ) mert a lehetőség ott van... na az nagyon szép lenne!
yooker
több mint 9 éve
Nem mondtam, hogy gyenge volt, de nem is volt akkora király, mint a tehenészek ellen. Márpedig egy PO meneteléshez az kell, hogy ne nagyon érezzük meg JPP hiányát. Tudom, hogy ez nem kis feladat egy újoncnak, de egyszer már megmutatta, hogy nem lehetetlen 😊azért megfordult ma is párszor a backfielden , szép nyomást generált ! Wentz többször is nagy meneküléseket mutatott be!
vanek úr
a futás így már ok is lenne !
ha még ezek a hosszabb passzok is összejönnének ( csak 1-2 meccsenként ) mert a lehetőség ott van... na az nagyon szép lenne!
több mint 9 éve
Nem mondtam, hogy gyenge volt, de nem is volt akkora király, mint a tehenészek ellen. Márpedig egy PO meneteléshez az kell, hogy ne nagyon érezzük meg JPP hiányát. Tudom, hogy ez nem kis feladat egy újoncnak, de egyszer már megmutatta, hogy nem lehetetlen 😊igen, ott nagyon állat volt, de azért várható volt, h azt a szintet nem fog ja tudni tartani (reméljük csak egyelőre 😊 )
vanek úr
több mint 9 éve
Nem mondtam, hogy gyenge volt, de nem is volt akkora király, mint a tehenészek ellen. Márpedig egy PO meneteléshez az kell, hogy ne nagyon érezzük meg JPP hiányát. Tudom, hogy ez nem kis feladat egy újoncnak, de egyszer már megmutatta, hogy nem lehetetlen 😊
több mint 9 éve
Én azt szerettem meg anno a csapatban, hogy rendszerint teljesen kiszámíthatatlan (főleg a támadó) játéka pozitív és negatív értelemben egyaránt. Szóval megedzettek az évek, de Mekedu még meg tud lepni. Nem értem, hogy egy olyan tutista edző mint ő, miért akar 30-40 yardról 3. kísérletre szinte mindig TD-t dobatni egy láthatóan rossz formában lévő irányítóval, akit a fal sem tud megvédeni, amikor bőven beleférne még az időbe, hogy megcsináljuk simán a first down-t? Nemcsak az utolsó drive-ra gondolok, hanem úgy általában.Okwara egyáltalán nem volt gyenge ezen a meccsen sztem (az előzőn halvány volt)
Ettől függetlenül nem aggódom túlságosan, ez most belefért, a PO-ban Eli biztos nem lesz ennyire homály (ha igen, vonuljon nyugdíjba). De az egyértelmű, hogy több kulcsember már nem dőlhet ki, Romeónak meg bizonyítania kéne, hogy a Dallas elleni játéka nem egyszeri csoda volt. Perkins viszont nagyon baba, és ma Wade is megdolgozott a pénzéért.
vanek úr