New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Az egyikben nagyon találó, Elira és a csapatra nagyon igaz mondatot írtak."He’s been OK, but not great. Kind of like the Giants as a whole."
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák?Ez esetben a mindenki elsősorban téged jelent, mert én (meg azért többen) pl kifejezetten örültem amikor jött és te voltál az aki éppen őt kergetted volna el nagy hévvel a tavalyi teljesítménye után, holott látszott, h abból az emberanyagból ami tavaly rendelkezésére állt egész jól dolgozott (szarból persze nem lehet várat építeni). Idén bizonyított is, én ezt is vártam.
Asbee
(A ligaelit offense kérdéskörét most nem is hozom elő inkább 😊 )
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
na azt hiszem mindenki elégedett lehet a PR helyezésekkel!az ESPN-é vicc.
eddig nem is nagyon néztem ezeket de most hogy felhoztátok már ránézek minden héten! 😊
ESPN-nél nagyon ott lehet a Bears mert 10-et jöttünk előre azzal hogy vertük őket 😊
szerintem a legtöbb helyen amúgy még túl magasra is kerültünk!reális a 8-9. hely lenne mondjuk..
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
na azt hiszem mindenki elégedett lehet a PR helyezésekkel! eddig nem is nagyon néztem ezeket de most hogy felhoztátok már ránézek minden héten! 😊
ESPN-nél nagyon ott lehet a Bears mert 10-et jöttünk előre azzal hogy vertük őket 😊
szerintem a legtöbb helyen amúgy még túl magasra is kerültünk!reális a 8-9. hely lenne mondjuk..
több mint 9 éve
vegyél be nyugtatót te szerencsétlen, és próbáld értelmezni ezt a jelet 😊na, visszanézted, láttad? 😊
amúgy is egy konkrét nyilatkozatról volt szó amit az edző követett el (nem pedig a mindenki által ismert, és sajna, de nem is a tőled megtudott tényekről volt szó, amiket felsoroltál)
tehát: "McAdoo said he didn’t think the play-calling was too conservative late. Mainly attributed lack of production to technique errors."
elolvastad?
na ez most erre volt egy 😊 ilyen 'vicces, ugye megmondtuk' reakció...
erre , ÉRTED??? ami nyilván az O falra vonatkozott, és még 😊 ilyen jelet is tartalmazott,
nyugodj meg, igyál 1 sört, vagy kettőt, csajozzál
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Mit mondjon Reese-nek? Hogy hozott 3 bomba jó játékost Vernon, Jenkins és Harrison személyében? Hogy olyan hasznos játékosra talált rá, mint Robinson? Hogy egy elég korrekt draftot hozott össze? Hogy Apple-t, Shepardot újoncként is be lehet tenni a kezdőbe és Perkins is szép dolgokat mutat? Hogy egy évvel előtte felment Collins-ért? Hogy elhozta azt a Spagnuolo-t, aki ellen mindenki két kézzel tiltakozott, most pedig ajnározzák? És akkor az a HC rinyáljon akinek a kinevezése úgy tűnik bejött? Aki megnyeri az utolsó percekben a meccseket és nem elveszíti? Aki 10 összecsapás alatt több győzelmet szerzett mint amennyit az elmúlt két évben szezononként összesen össze tudtunk hozni? Aki jól nyúl hozzá a fiatalokhoz? De nyilván vágjuk is ki rögtön Reese-t, mert elkezdte helyrehozni a korábbi hibáit. És úgy írom le ezeket, hogy anno néhány éve én számítottam itt a legnagyobb Reese haternek. De kezdjünk el hőbörögni azért, mert egyszerre nem tudtunk megugrani 8 lépcsőfököt csak mondjuk kettőt. 7-3-mal állunk egy csomó olyan elemben javultunk amelyben javulni kellett, de tudtuk, hogy egy offseason nem lesz elég minden hiányosság kijavítására. Ehelyett csak a rinya + az elégedetlenség és a rossz keresése megy (akinek nem inge...), közben pedig 2010-ben volt utoljára ilyen jó sorozatunk. 6 tyúkszaros éve. Beszarás ez a színvonal...
több mint 9 éve
hiába a jó playcalling ha ezek a fránya játékosok mindent elbasznak: 😊ezt inkább Reese-nek mondja...
Dan Duggan
@DDuggan21
20m
McAdoo said he didn’t think the play-calling was too conservative late. Mainly attributed lack of production to technique errors.
yooker
több mint 9 éve
hiába a jó playcalling ha ezek a fránya játékosok mindent elbasznak: 😊Dan Duggan
@DDuggan21
20m
McAdoo said he didn’t think the play-calling was too conservative late. Mainly attributed lack of production to technique errors.
több mint 9 éve
pláne hogy milyen erős a csoport!innen aki bejut azt tényleg nem lehet leírni...A ketto kozott 3 nyert meccs van max, amit szerintem barmelyik nfl csapat kepes hozni ha a csillagok ugy allnak, szoval szamomra a ketto ugyanaz 😊Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).PO vagy SB contenderre gondolsz ? 😊
Szerintem a steelers buko lesz, az utana levo ket home game-t kene hozni a det es a dal ellen. A philly 50-50, viszont Washingtonban altalaban jol szoktunk szerepelni.
szerk.: szezon elott szerintem mindenki alairta volna ezt a 12. hetben, szoval legyunk halasak eddig 😊
NightBoY
yooker
NightBoY
több mint 9 éve
A ketto kozott 3 nyert meccs van max, amit szerintem barmelyik nfl csapat kepes hozni ha a csillagok ugy allnak, szoval szamomra a ketto ugyanaz 😊Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).PO vagy SB contenderre gondolsz ? 😊
Szerintem a steelers buko lesz, az utana levo ket home game-t kene hozni a det es a dal ellen. A philly 50-50, viszont Washingtonban altalaban jol szoktunk szerepelni.
szerk.: szezon elott szerintem mindenki alairta volna ezt a 12. hetben, szoval legyunk halasak eddig 😊
NightBoY
yooker
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).PO vagy SB contenderre gondolsz ? 😊
NightBoY
több mint 9 éve
Bar tudom, hogy nem igy lesz, de remelem a szezonban eloszor nyerunk legalabb 9 ponttal... de igazabol az sem izgat ha csak 1-el csak nyerjunk es ne legyen serules. Aztan rafordulhatunk a szezon nehez reszere es megmutathatja a csapat, hogy tenyleg contender es nem csak mazlista... 5-bol hozni kell 3-at (ahogy itt mar tobben is irtatok).Szerintem a steelers buko lesz, az utana levo ket home game-t kene hozni a det es a dal ellen. A philly 50-50, viszont Washingtonban altalaban jol szoktunk szerepelni.
Szerkesztette: NightBoY
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Próbáltam szelídebb vizekre evezni...nem gondoltam hogy ilyen érzékenyen érint a dolog azért egy picit túlreagálásnak érzem de Te tudod...na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
elég egyhangú lenne olvasgatni ugyanazt a 6-8 nevet folyamatosan... 😊
yooker
nagir
a másik témában sem tetszett minden természetesen de voitak benne teljesen hasznos hsz-ek is ( de ez csak az én véleményem)
mindenesetre hogy a Giants topicban legyen megbeszélve hogy kinek kicsoda az 5 kedvenc elkapója tényleg nem sok értelmét látom!ott az nfl csevegő topic például ott sokkal jobb helye lenne!
yooker
Lehet hogy túlreagáltam, de részedről is elég lett volna annyi, hogy 6-8 név fog keringeni és ennyi.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
de legalább mélyre hatóan, hihetetlen "fontos" statokkal alátámasztva megtudhattuk mennyire elit a seahawks offenzív csapata, és személyre szabott szakértői elemzéseket is olvashattuk, mindezt egy dallasi szurkoló felvezetése miatt.nem gondoltam hogy ilyen érzékenyen érint a dolog azért egy picit túlreagálásnak érzem de Te tudod...na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
yooker
nagir
a másik témában sem tetszett minden természetesen de voitak benne teljesen hasznos hsz-ek is ( de ez csak az én véleményem)
mindenesetre hogy a Giants topicban legyen megbeszélve hogy kinek kicsoda az 5 kedvenc elkapója tényleg nem sok értelmét látom!ott az nfl csevegő topic például ott sokkal jobb helye lenne!
yooker
te nem ilyenekért jársz ide a topicba??? shame on You. 😊
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
nem gondoltam hogy ilyen érzékenyen érint a dolog azért egy picit túlreagálásnak érzem de Te tudod...na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
yooker
nagir
több mint 9 éve
na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Pedig annál jobb, mint ami itt ment az elmúlt pár hszban! Sértődött óvodásként osztani egymást, ez kell!? Én meg azt nem szeretném olvasgatni. Ízlés kérdése, de akkor inkább elkerülöm a fórumot. Nem én leszek az első és nem is az utolsó...
yooker
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
az se volt hátrány, hogy Z Miller kiesett, mert kb addig nehezen ment a követése is, a 4. negyedben pedig bele se gondolok mennyi lehetősége lehetett volna egészségesen...hát nemtom, szerintem az első félidőben a D teljesen rossz felfogásban játszott, messze az idei legszarabb teljesítményét nyújtotta. Ez nagyon nehezen magyarázható, de nem hiszem, h ez Milleren múlt elsősorban, igazából teljesen rossz ritmusban hívtuk a blitzeket, ebből lettek a szívások. A második félidőre viszont tökéleteset hozott a D, az offense-ben viszont pont akkor látszott, h sokkal több van, hiszen amíg szükség volt a pontokra addig könnyedén megfordították a meccset, aztán utána a hátralévő másfél negyedben meg haladtunk vagy 5 yardot összesen.
ozibozi
több mint 9 éve
az se volt hátrány, hogy Z Miller kiesett, mert kb addig nehezen ment a követése is, a 4. negyedben pedig bele se gondolok mennyi lehetősége lehetett volna egészségesen...
több mint 9 éve
ez igaz, és én alapvetően híve is vagyok az ilyen játéknak, de amikor éppen 6 pont az előnyöd, akkor elemi fontosságú egy FG-ért kockázatokat vállalni, mert brutál védekezés ide vagy oda, nagyon megszívhatod a végén, mert rohadt nehéz egy egész félidőre lenullázni egy akármilyen offense-t is. Szerencsére tegnap sikerült, de ettől még taktikailag hibás volt a "támadó"játékunk a meccs utolsó másfél negyedében. (plusz sajnos sok korábbi meccsen is tapasztalható volt ez, de eddig kb mindig megúsztuk/megoldotta a D)Ez mind szép és jó , de a tökös 4. kísérletek és a meccs végi konzervatív playhívások közti szakadékot nem értem...mintha 2 teljesen más ember hozná a döntéseket ! lehet hogy pont ez az amitől nem talál igazán magára ez az O! amikor megvan a bizalom feléjük megoldják !lásd 4.kísérletek...Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy itt nem külön offense és defense van, hanem egy csapatról beszélünk. Amikor 2011-ben Manning nyakában volt minden teher és hozta a game winning drive-okat akkor sem panaszkodott senki sem, hogy kb. mindent neki kellett megoldania. Ez nem erről szól. Inkább örülök annak, hogy most is és a múlt héten is úgy mehetett ki a végén a defense, hogy az ellenfél támadóknak nem sok esélye volt.
komolyan már attól boldog lennék ha nem minden egyes alkalommal futnánk az első playben ilyenkor csak valami változás legyen már 😊
A 7 győztes meccsből 5x kellett a végén ( és még előtte ki tudja hányszor ) a D-nek megállítani az ellenfelet a W-hez! Az O 2x tudott hozzátenni a legvégén ( Saints,Bengals)
Nem akarok nagyon finnyásnak tűnni ( bár lehet hogy már késő 😊 ) de ezeket nem értem...
yooker
Most a játékhívásokról még annyit felejtünk el, hogy iszonyat nagy szél volt, szvsz simán benne lehetett az is, hogy nem akartuk eladni a labdát. Persze ettől függetlenül sokkal több kellett volna, mert a 2. félidőben rögtön szereztünk két TD-t is, de az is érthető volt, hogy nem akartuk eladni a labdát + láttuk, hogy a fokozatosan gyengülő Bears offense nem sok mindent tud majd kezdeni.
Asbee
több mint 9 éve
Ez mind szép és jó , de a tökös 4. kísérletek és a meccs végi konzervatív playhívások közti szakadékot nem értem...mintha 2 teljesen más ember hozná a döntéseket ! lehet hogy pont ez az amitől nem talál igazán magára ez az O! amikor megvan a bizalom feléjük megoldják !lásd 4.kísérletek...Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy itt nem külön offense és defense van, hanem egy csapatról beszélünk. Amikor 2011-ben Manning nyakában volt minden teher és hozta a game winning drive-okat akkor sem panaszkodott senki sem, hogy kb. mindent neki kellett megoldania. Ez nem erről szól. Inkább örülök annak, hogy most is és a múlt héten is úgy mehetett ki a végén a defense, hogy az ellenfél támadóknak nem sok esélye volt.
komolyan már attól boldog lennék ha nem minden egyes alkalommal futnánk az első playben ilyenkor csak valami változás legyen már 😊
A 7 győztes meccsből 5x kellett a végén ( és még előtte ki tudja hányszor ) a D-nek megállítani az ellenfelet a W-hez! Az O 2x tudott hozzátenni a legvégén ( Saints,Bengals)
Nem akarok nagyon finnyásnak tűnni ( bár lehet hogy már késő 😊 ) de ezeket nem értem...
yooker
Most a játékhívásokról még annyit felejtünk el, hogy iszonyat nagy szél volt, szvsz simán benne lehetett az is, hogy nem akartuk eladni a labdát. Persze ettől függetlenül sokkal több kellett volna, mert a 2. félidőben rögtön szereztünk két TD-t is, de az is érthető volt, hogy nem akartuk eladni a labdát + láttuk, hogy a fokozatosan gyengülő Bears offense nem sok mindent tud majd kezdeni.
Szerkesztette: Asbee
több mint 9 éve
Vegre van elet a topikban 😀"végre"
NightBoY
sztem a Seahawks-nak egyértelműen jobb csapata van, mint nekünk, nálam ők jelenleg Top3 liga szinten, sőt sztem ők lesznek a SB NFC-s résztvevői.
Viszont ez a vita vagy mi ez (amit ráadásul nem is mi generáltunk) már nagyon unalmas. A kinek van jobb keze dolgot statisztikákkal alátámasztva taglalni meg úgy hülyeség ahogy van.. örüljenek Baldwinnak, Lockettnek meg a nemrég még a saját topicjukban is teljesen rendszeridegennek ítélt, azóta sztárrá váló Grahamnak, ha akkora zsenik, mi meg örülünk a Beckham-Shepard-Cruz triónak és mindenki elégedetten ejtheti a témát.
Annyit azért még hozzátennék, h ha ez a két elkapó+Eli (remélhetőleg jövőre) megkap majd akár csak egy közepes OL-t akkor nem lesz itt kérdés senki számára, h melyik WR corp az erősebb..
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
na ! én meg pont ezt hanyagolnám!Amit sokkal egyszerűbb mondani az TOP5 mondjuk.. Nálam a top5:Ez sokkal jobb téma, jöhet a top 5 WR lista mindenkitől. Csak aktív játékosok és mondjuk a sorrend nem számít csak az, hogy kit írsz bele:
-Julio Jones
-Antonio Brown
-Odell Beckham
-A.J Green
-Dez Bryant
krisz0621
TOP 5 WR nálam:
OBJ
Dez Bryant
Larry Fitzgerald
Antonio Brown
Julio Jones
nagir
több mint 9 éve
Amit sokkal egyszerűbb mondani az TOP5 mondjuk.. Nálam a top5:Ez sokkal jobb téma, jöhet a top 5 WR lista mindenkitől. Csak aktív játékosok és mondjuk a sorrend nem számít csak az, hogy kit írsz bele:
-Julio Jones
-Antonio Brown
-Odell Beckham
-A.J Green
-Dez Bryant
krisz0621
TOP 5 WR nálam:
OBJ
Dez Bryant
Larry Fitzgerald
Antonio Brown
Julio Jones

több mint 9 éve
Őszintén én nem éreztem korrektnek a vitát. Ilyen érvek mellett, hogy hát sérülten játszik. Ilyen ez a sport benne van. Az is számít ki mennyire strapabíró. Pl ilyen tekintetben Cruz elég komoly 2 éves sérülés után tud így játszani 😊 Oké hogy saját fiaitok Baldwin meg Lockett, de csak emiatt nem lesznek top 5 😊 Oké, hozhattok akármilyen statisztikát, de cáfolva a ti állításaitok közül párat, pl: jobb keze van... %.... annyira relatív, mert OBJ felé sokkal több kísérlet megy amikor Eli nem tudja mi van, és jóhogy emiatt rosszabb lesz a statja, meg mivel liga elit, őt alapból jobban figyelik és kettőzés is megy rá.cry seahawks cry. 😀ez oszt igen
GiantsMLBhunter
tök normális vita volt. minek kellenek az ilyenek?
braxa88
WR + TE corp jobb a giantsnek.
Nekem furán jött le a stílus és az állítások összessége. Én elfogadom, hogy nektek ők top meg stb, de itt ebben a topikban nem nagyon érdekel engem.