New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Collins lett a hónap védőjátékosa az NFC-ben 😀Landon Collins is the first safety in Giants franchise history to win Defensive Player of the Month!
Taz
több mint 9 éve
Collins lett a hónap védőjátékosa az NFC-ben 😀
több mint 9 éve
most látom a jó hírt :Ezt aláírhatom valahol? Cserébe szurkolok nektek a Lions és a Cowboys ellen! 😀
underdogok vagyunk vasárnap ( 6 ponttal ) 😊
szerk.: de most valamiért úgy érzem ezt a meccset "elengedjük"... sokkal fontosabb a Steelersnek!A Lions és Dallasra megyünk rá inkább!
beragadunk az elején aztán szépen lecsordogál! de ne legyen igazam persze!
yooker
több mint 9 éve
most látom a jó hírt :underdogok vagyunk vasárnap ( 6 ponttal ) 😊
szerk.: de most valamiért úgy érzem ezt a meccset "elengedjük"... sokkal fontosabb a Steelersnek!A Lions és Dallasra megyünk rá inkább!
beragadunk az elején aztán szépen lecsordogál! de ne legyen igazam persze!
Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Hart ha nem is valtotta meg a vilagot, hetrol hetre jol teljesit. A pff is offense oldalon ot hozta ki legjobbnak a browns ellen. Sztem o marad a RT.Hetekig korrektül tolta Flowers és olyan játékosok ellen játszott mint Quinn és Suggs. Solari munkája látszik rajta, a technikáján kell még javítani, de az NFL álagot hozza. Esetleg ki lehet próbálni a túloldalon ha egyértelmű upgrade érkezik a vakoldalra, talán RT-ként jobban ki tudja használni az erejét. Akkor Hart lehetne a RG, Jerry pedig a csere ha marad.A lényeg, hogy mindenképpen kell egy kezdőember a falba. Ha csak egy játékost hozunk FA-ról, akkor az remélhetőleg egy épkézláb támadófalember lesz, a center-en kívül bármelyik posztra. Pugh és Flowers helye nincs veszélyben így az 5-ből 3 poszt be van töltve. Jerry, Newhouse és Hart is ott lesznek, ők megoldanák a csere kérdést, és a fennmaradó 1 betöltetlen lyukat - bár utóbbi eddig nem váltotta meg a világot, hiába a sok kieső.
Asbee
Nem kell egy elit szupersztár, de azért bőven lehetne erősíteni ezen az egységen. A draftot hanyagolnám ebből a szempontból, hiszen az utóbbi években megjósolhatatlan, hogy kiből lesz bust. Lásd Tunsil-t, v. Flowers-t is, aki bár nem bust, de hogy kapitális reach, az biztos. Ráadásul az idei OL class nem tűnik valami fényesnek...
Awesome88
több mint 9 éve
A védelem erejét az is mutatja, hogy az elmúlt 4 hétből, 3szor is nálunk kötött ki az "NFC hét védője" cím, kétszer Collins, most pedig JPP által. És a kimaradó héten is volt esélye a szuper safety-nek, csak akkor Pats verés volt. 😊
több mint 9 éve
Közös meccsnézés vasárnap???
több mint 9 éve
8-3! Draft és FA ilyenkor? Túl sok volt így PO nélkül! Megszoktátok! 😀
több mint 9 éve
Mondjuk a 32dik helyen nem biztos, hogy bennt lesz, de ha a Pats választ előttünk, akkor tök mindegy, nem!?😁😂Cam Robinson-t eltudnám képzelni az első körben 😀Egyetértek, de sztem meglesz a korai körös OT draft is, sztem simán benne van akár első körben is, persze nyilván csak akkor ha lesz olyan kaliber az adott ponton. De ezekről még tényleg korai beszélni, mert rengeteg a bizonytalan pont még.Hetekig korrektül tolta Flowers és olyan játékosok ellen játszott mint Quinn és Suggs. Solari munkája látszik rajta, a technikáján kell még javítani, de az NFL álagot hozza. Esetleg ki lehet próbálni a túloldalon ha egyértelmű upgrade érkezik a vakoldalra, talán RT-ként jobban ki tudja használni az erejét. Akkor Hart lehetne a RG, Jerry pedig a csere ha marad.A lényeg, hogy mindenképpen kell egy kezdőember a falba. Ha csak egy játékost hozunk FA-ról, akkor az remélhetőleg egy épkézláb támadófalember lesz, a center-en kívül bármelyik posztra. Pugh és Flowers helye nincs veszélyben így az 5-ből 3 poszt be van töltve. Jerry, Newhouse és Hart is ott lesznek, ők megoldanák a csere kérdést, és a fennmaradó 1 betöltetlen lyukat - bár utóbbi eddig nem váltotta meg a világot, hiába a sok kieső.
Asbee
Nem kell egy elit szupersztár, de azért bőven lehetne erősíteni ezen az egységen. A draftot hanyagolnám ebből a szempontból, hiszen az utóbbi években megjósolhatatlan, hogy kiből lesz bust. Lásd Tunsil-t, v. Flowers-t is, aki bár nem bust, de hogy kapitális reach, az biztos. Ráadásul az idei OL class nem tűnik valami fényesnek...
Awesome88
Szesze
Taz
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Cam Robinson-t eltudnám képzelni az első körben 😀Egyetértek, de sztem meglesz a korai körös OT draft is, sztem simán benne van akár első körben is, persze nyilván csak akkor ha lesz olyan kaliber az adott ponton. De ezekről még tényleg korai beszélni, mert rengeteg a bizonytalan pont még.Hetekig korrektül tolta Flowers és olyan játékosok ellen játszott mint Quinn és Suggs. Solari munkája látszik rajta, a technikáján kell még javítani, de az NFL álagot hozza. Esetleg ki lehet próbálni a túloldalon ha egyértelmű upgrade érkezik a vakoldalra, talán RT-ként jobban ki tudja használni az erejét. Akkor Hart lehetne a RG, Jerry pedig a csere ha marad.A lényeg, hogy mindenképpen kell egy kezdőember a falba. Ha csak egy játékost hozunk FA-ról, akkor az remélhetőleg egy épkézláb támadófalember lesz, a center-en kívül bármelyik posztra. Pugh és Flowers helye nincs veszélyben így az 5-ből 3 poszt be van töltve. Jerry, Newhouse és Hart is ott lesznek, ők megoldanák a csere kérdést, és a fennmaradó 1 betöltetlen lyukat - bár utóbbi eddig nem váltotta meg a világot, hiába a sok kieső.
Asbee
Awesome88
Szesze
több mint 9 éve
Egy biztos, mindannyian abban bízunk, hogy jó hátul fogunk draftolniEgyetértek, de sztem meglesz a korai körös OT draft is, sztem simán benne van akár első körben is, persze nyilván csak akkor ha lesz olyan kaliber az adott ponton. De ezekről még tényleg korai beszélni, mert rengeteg a bizonytalan pont még.Hetekig korrektül tolta Flowers és olyan játékosok ellen játszott mint Quinn és Suggs. Solari munkája látszik rajta, a technikáján kell még javítani, de az NFL álagot hozza. Esetleg ki lehet próbálni a túloldalon ha egyértelmű upgrade érkezik a vakoldalra, talán RT-ként jobban ki tudja használni az erejét. Akkor Hart lehetne a RG, Jerry pedig a csere ha marad.A lényeg, hogy mindenképpen kell egy kezdőember a falba. Ha csak egy játékost hozunk FA-ról, akkor az remélhetőleg egy épkézláb támadófalember lesz, a center-en kívül bármelyik posztra. Pugh és Flowers helye nincs veszélyben így az 5-ből 3 poszt be van töltve. Jerry, Newhouse és Hart is ott lesznek, ők megoldanák a csere kérdést, és a fennmaradó 1 betöltetlen lyukat - bár utóbbi eddig nem váltotta meg a világot, hiába a sok kieső.
Asbee
Awesome88
Szesze
több mint 9 éve
Egyetértek, de sztem meglesz a korai körös OT draft is, sztem simán benne van akár első körben is, persze nyilván csak akkor ha lesz olyan kaliber az adott ponton. De ezekről még tényleg korai beszélni, mert rengeteg a bizonytalan pont még.Hetekig korrektül tolta Flowers és olyan játékosok ellen játszott mint Quinn és Suggs. Solari munkája látszik rajta, a technikáján kell még javítani, de az NFL álagot hozza. Esetleg ki lehet próbálni a túloldalon ha egyértelmű upgrade érkezik a vakoldalra, talán RT-ként jobban ki tudja használni az erejét. Akkor Hart lehetne a RG, Jerry pedig a csere ha marad.A lényeg, hogy mindenképpen kell egy kezdőember a falba. Ha csak egy játékost hozunk FA-ról, akkor az remélhetőleg egy épkézláb támadófalember lesz, a center-en kívül bármelyik posztra. Pugh és Flowers helye nincs veszélyben így az 5-ből 3 poszt be van töltve. Jerry, Newhouse és Hart is ott lesznek, ők megoldanák a csere kérdést, és a fennmaradó 1 betöltetlen lyukat - bár utóbbi eddig nem váltotta meg a világot, hiába a sok kieső.
Asbee
Awesome88
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Hetekig korrektül tolta Flowers és olyan játékosok ellen játszott mint Quinn és Suggs. Solari munkája látszik rajta, a technikáján kell még javítani, de az NFL álagot hozza. Esetleg ki lehet próbálni a túloldalon ha egyértelmű upgrade érkezik a vakoldalra, talán RT-ként jobban ki tudja használni az erejét. Akkor Hart lehetne a RG, Jerry pedig a csere ha marad.A lényeg, hogy mindenképpen kell egy kezdőember a falba. Ha csak egy játékost hozunk FA-ról, akkor az remélhetőleg egy épkézláb támadófalember lesz, a center-en kívül bármelyik posztra. Pugh és Flowers helye nincs veszélyben így az 5-ből 3 poszt be van töltve. Jerry, Newhouse és Hart is ott lesznek, ők megoldanák a csere kérdést, és a fennmaradó 1 betöltetlen lyukat - bár utóbbi eddig nem váltotta meg a világot, hiába a sok kieső.
Asbee
több mint 9 éve
Hetekig korrektül tolta Flowers és olyan játékosok ellen játszott mint Quinn és Suggs. Solari munkája látszik rajta, a technikáján kell még javítani, de az NFL álagot hozza. Esetleg ki lehet próbálni a túloldalon ha egyértelmű upgrade érkezik a vakoldalra, talán RT-ként jobban ki tudja használni az erejét. Akkor Hart lehetne a RG, Jerry pedig a csere ha marad.
több mint 9 éve
Sajnos Flowers sorsa nagyjából eldőlni látszik.. cserének még oké, de nem kezdő szint és akkor az RT és RG posztról nem beszéltünk. Az optimális az lenne, ha igazolnánk is ide és draftolnánk is korai körben, kérdés belefér-e majd, de sztem ez lesz Reese-nél is a prioritás idén.
több mint 9 éve
Mondjuk elkapóból nem valószínű, hogy 6'5" körüli játékos érkezni fog, a 6'2"-6'3" már magasnak számít és a drafton is inkább az AB, OBJ féle WR-ek kezdenek túlsúlyban lenni. Meg persze az is kérdés mi a célunk Cruzzal, mert Lewis szvsz kevés lesz ide. TE-ből nem is tudom milyen stílusú játékosra lenne szükségünk, bár nem bánnám ha jövőre tartanánk egy FB-t is, mert jelenleg nincs senki aki be tudná tölteni a két szerepkört. Tye-ra tavaly azt mondták, hogy a felmérőjén iszonyat jó 40 yardot futott, de nem használjuk ki a gyorsaságát. A 6-8 yardos hook route-okkal találjuk meg főleg. Adams a red zone-ban lehetne király, anno az ő felvételein a seam route-ok voltak királyak amiket Manning is előszeretettel dob a TE-k felé, de idén ezek is elmaradnak. Persze lehet nem jogtalanul. Én egyik tight endünkben sem látom, hogy akkora spíler lenne, de ezt még el tudjuk viselni. A támadófalba egy ember kell, Pugh és Richburg király, Flowers és Hart sorsa pedig jövőre dől majd el, de a 2. naptól kezdve oda is érkezhet valaki a draftról.
több mint 9 éve
Hát mondjuk azért az OL-t nagyon remélem, h nem fogjuk így hagyni jövőre is, mert akkor tökön szúrom magam 😊Oda simán elkelne egy jó OT igazolás (ami nagyon nem lenne olcsó) + még korai körös draft is. Szóval én messze nem vagyok biztos benne, h minden nagy nevű távozót megtartunk majd, de egyelőre erről nincs túl sok értelme bővebben beszélgetni, mert még rengeteg minden változhat addig amíg ez aktuális lesz (és vélhetően fog is).
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Ezek mind extrák 😊 De kétség kívül jól jönnének, bár ilyen TE nem sok rohangál szabadon, pláne nem olcsón, márpedig FA-n nem költhetünk sokat, drafton pedig nagyobb prioritások vannak és egyébként is ott van Adams.Vagy egy első számú TE, aki magas, tud blokkolni és és elkapni!Mondjuk egy 6'5" magas wr-t el tudnék nézegetni a széleken.Mondjuk az érdekes, hogy Newhouse ellen mekkora forradalom volt itt, most meg mindenki megtartaná 😀Mondjuk nem feltétlen azért, mert akkora májer, hanem mert nincs jobb, és idén korrektül teljesít 😊
Tye mondjuk ERFA lesz, ő minimumért újraigazolható, amit alá is kell írnia, őt vehetjük fixnek.
Asbee
Amúgy tényleg jól állunk így első látásra. Gondolom ezeket az arcokat a vezérkar is szeretné megtartani, és ha sikerül akkor a kötelező kiegészítő embereken kívül nem sok hiányposztunk lesz.
Igazából mindenhova meglennénk, kezdő szintre csak RB, LB, OT v. OG kellene, és esetleg egy QB reménység, aki már tényleg épkézláb megoldás lenne Eli mögé, bár ezt eddig sem siettük el. De persze ez még nagyon távoli.
Awesome88
Sanyichef
nagir
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Vagy egy első számú TE, aki magas, tud blokkolni és és elkapni!Mondjuk egy 6'5" magas wr-t el tudnék nézegetni a széleken.Mondjuk az érdekes, hogy Newhouse ellen mekkora forradalom volt itt, most meg mindenki megtartaná 😀Mondjuk nem feltétlen azért, mert akkora májer, hanem mert nincs jobb, és idén korrektül teljesít 😊
Tye mondjuk ERFA lesz, ő minimumért újraigazolható, amit alá is kell írnia, őt vehetjük fixnek.
Asbee
Amúgy tényleg jól állunk így első látásra. Gondolom ezeket az arcokat a vezérkar is szeretné megtartani, és ha sikerül akkor a kötelező kiegészítő embereken kívül nem sok hiányposztunk lesz.
Igazából mindenhova meglennénk, kezdő szintre csak RB, LB, OT v. OG kellene, és esetleg egy QB reménység, aki már tényleg épkézláb megoldás lenne Eli mögé, bár ezt eddig sem siettük el. De persze ez még nagyon távoli.
Awesome88
Sanyichef

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Mondjuk egy 6'5" magas wr-t el tudnék nézegetni a széleken.Mondjuk az érdekes, hogy Newhouse ellen mekkora forradalom volt itt, most meg mindenki megtartaná 😀Mondjuk nem feltétlen azért, mert akkora májer, hanem mert nincs jobb, és idén korrektül teljesít 😊
Asbee
Awesome88
több mint 9 éve
Mondjuk az érdekes, hogy Newhouse ellen mekkora forradalom volt itt, most meg mindenki megtartaná 😀Mondjuk nem feltétlen azért, mert akkora májer, hanem mert nincs jobb, és idén korrektül teljesít 😊
Asbee
több mint 9 éve
Mondjuk az érdekes, hogy Newhouse ellen mekkora forradalom volt itt, most meg mindenki megtartaná 😀Tye mondjuk ERFA lesz, ő minimumért újraigazolható, amit alá is kell írnia, őt vehetjük fixnek.
több mint 9 éve
Kicsit eloretekintve a FA-re. Nem vagyok tul jaratos a szamolasokban igy javitsatok ki majd kerlek de ahogy nezegettem jelenleg olyan 28m-nk van 2017-re.Én se vagyok szakértő, de...
Lejaro "nagyobb" nevy FA-ink:
JPP
Hankins
Keenan Robinson
Donnell,
Newhouse
Hall
Herzlich
Beatty
DeOssie
Gould
Gettis
Nassib
Tye
Wynn
Darkwa, stb
Ezek kozul en megtartanam: JPP, Hankins, Tye, Newhouse. Esetleg meg DeOssie (ha nem vonul vissza), Gettis, Gould johet meg szoban szerintem.
Nassibot elengednem es neznek egy projekt iranyitot 3-4. korben.
Szerintetek? Ez megoldhato 28 milkabol? Tudom, hogy kell majd a rookie szerzodesekre is. Tudunk valakinel sporolni, atstrukturalni?
edit: Ahogy neztem nyerhetunk Vereen illetve JT Thomas kivagasaval egy 7 misit, illetve Cruz is majdnem 8at hozna de remelem ot megtartjuk, hacsak nincs valami nagy gebasz vele serulesfronton.
NightBoY
32 milliónk lesz a sapka alatt a növekedő cap space-el együtt. Cruz (9,4M) szerződésén lehetne módosítani, Thomas-t (4M) és Jennings-t (3M) pedig kivágnám. Előbbi nem kérdés, míg utóbbi már erősen kiöregedőben van, megváltani nem fogja a világot, Perkins simán pótolhatja ráadásul nem is ő az első számú futónk már idén sem, hanem Vereen.
Így minimum 40M lehetne a sapka alatt.
Ebből én JPP-t, Hankins-t, Robinson-t, Newhouse-t és Tye-t tartanám meg, a többiek nagyjából pótolhatók. A védőfal egyben tartása olyan ~20 milliót emésztene fel, a többiek plusz ~7M-t. Ehhez jönnek a draftról érkezők, így kevesebb mint 10 milliónk maradna az FA piacra. Ez nem sok, de azért 1-2 jobb kiegészítő embert el lehetne hozni, és lehetne a draftról erősíteni. Szerintem ez bőven megoldható lenne.
Támadó oldalon egy jó futót kellene húzni elől (ahogy Asbee is írta), ebből az erős RB class-ból lehetne szemezgetni, és óriási lökést adhatna ennek a támadóegységnek egy épkézláb futó. A falba mindig kell erősítés, de összességében az O ennyi lenne. A védelem az erősebbik egység idén, ha nem lesznek váratlan távozók, akkor ide sem kell túl nagy befektetés. Az LB sorba kellene 1 komolyabb név / draft, egy slot CB és kiegészítők a falba és hátra.
Összegezve szerintem marad a JPP - Hank páros, meg is kell őket tartani, mert nagyszerűen játszanak. Sikerült 1 holtszezon alatt komoly építkezést végrehajtani, így jövőre csak foltozgatni kellene, arra pedig maradna elég pénz és lehetőség az újonc börzén. 😊
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Óriási ötletem támadt, írok is Jerrynek. Jövőre idehoznám OC-nak Peyton Manninget. 😀