New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez a pelda esetleg akkor allna meg a helyet ha Locket nem jatszana es ugy hasonlitanank ossze oket. Ellenben jatszik, minden meccsen, es igy is mind a harom kezdo WR-unk minden statban veri. Peacevárj tények:úú ez erős volt srácok, ne erőltessétek 😀Tenyeket linkeltem.
béke.
braxa88
Mas: elozo heti WIN-el azt hiszem 4 helyet csusztunk az ESPN power rankingen, lehet tippelnem az e heti WIN-el hany helyet fogunk csuszni? Lehet vegre kikerulunk a top 20-bol? Holnapra minden kiderul 😊
NightBoY
idén sokkal jobb Osweiler mint Romo!
braxa88
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
várj tények:úú ez erős volt srácok, ne erőltessétek 😀Tenyeket linkeltem.
béke.
braxa88
Mas: elozo heti WIN-el azt hiszem 4 helyet csusztunk az ESPN power rankingen, lehet tippelnem az e heti WIN-el hany helyet fogunk csuszni? Lehet vegre kikerulunk a top 20-bol? Holnapra minden kiderul 😊
NightBoY
idén sokkal jobb Osweiler mint Romo!
hasonló értelmes tény, mint h Lockettnél előrébb tart a giantses WR trió. nem mondom h nem, de ezeket a statokat előhúzni több mint gáz, ugyanis Lockett kb 2 hete egészséges, előtte sérülten tolta.
de hát ahozz h ezt tudja vki meccseket is kell nézni, statokból mindenki király
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
úú ez erős volt srácok, ne erőltessétek 😀Tenyeket linkeltem.
béke.
braxa88
Mas: elozo heti WIN-el azt hiszem 4 helyet csusztunk az ESPN power rankingen, lehet tippelni az e heti WIN-el hany helyet fogunk csuszni? Lehet vegre kikerulunk a top 20-bol? Holnapra minden kiderul 😊
Szerkesztette: NightBoY
több mint 9 éve
úú ez erős volt srácok, ne erőltessétek 😀1-2 mecsset is nézzeket meg akkor nem mondtok ekkora faszságokat. Lehet jobbak tartani X-t Ynál nem ezzel van baj, kit izgat, de akkor oylan statokkal ne gyerek már ahol 2 ember (Rawls és Lockett) a szezon 3/4ében sérült volt
béke..
több mint 9 éve
azért azt jó olvasni, hogy nálunk csak az szerepel, hogy Beckham és a többiek, míg másik oldalról ki van emelve Rawls (semmivel sem hozott tavaly nagyobb számokat, mint Jennings), Lockett (csak 2 nem meg említett WR jár előrébb nálunk...).Ki az a Rawls? Megneztem most magamnak ezt a Lockettet is, hat... mind a harom WR-unk elorebb van:
csebi
www.nfl.com/stats/headtohead?player1=BEC573252&player2=CRU827288&player3=SHE495754&player4=LOC420915&position=widereceiver&playerOne=Odell+Beckham&playerTwo=Victor+Cruz&playerThree=Sterling+Shepard&playerFour=Tyler+Lockett
több mint 9 éve
azért azt jó olvasni, hogy nálunk csak az szerepel, hogy Beckham és a többiek, míg másik oldalról ki van emelve Rawls (semmivel sem hozott tavaly nagyobb számokat, mint Jennings), Lockett (csak 2 nem meg említett WR jár előrébb nálunk...).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Azét csodálkoztam mert az hittem a dallasi olinera irtad 😊A támadofal limitálja a pontszerzést? 😀Igen neked, elnézést a félrecímzésért (Giants szurkolóként értelmeztelek), de ez a lényegen nem változtat. És ismét igen, a Hawks offenset leginkább hátráltató jelenség az O-line.
Vagy ezt nem nekem irtad? Csak azért mett alapvetöen én vettettem fel ezt a Boys-Giants NFC best dolgot, nem valamelyik New Yorkos kollega 😊
Amare
undisputedly
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Azért az a trükkös Russel td soha nem lesz látható a Manning-Beckham párostól amit tegnap adtak el a phili ellen.Most is azt mondom, nem kell kishitűen itélkezni. Mi egy ilyen CSAPAT vgyunk. Aki kell ,hogy jó legyen az jó. Vagy pont nem, de idén szerencsére igen.
Remélem a Dallast pont mi verjük meg majd idén másodjára és harmadjára is😊
Szerkesztette: Palesz76
több mint 9 éve
A támadofal limitálja a pontszerzést? 😀Igen neked, elnézést a félrecímzésért (Giants szurkolóként értelmeztelek), de ez a lényegen nem változtat. És ismét igen, a Hawks offenset leginkább hátráltató jelenség az O-line.
Vagy ezt nem nekem irtad? Csak azért mett alapvetöen én vettettem fel ezt a Boys-Giants NFC best dolgot, nem valamelyik New Yorkos kollega 😊
Amare
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Valóban mi vagyunk az a csapat, amely még nem mutatta meg a potenciálját. Talán a Philly elleni meccsen játszott jól a csapat idén, bár ott is volt st balfaszkodás.Egyszerűen még mindig adós a csapat a jó játékkal. Ha ez decemberben indul meg, akkor az nagyon jó formaidőzítést jelent, és határ talán a csillagos ég.
Viszont ha az O ennyit tud, akkor az utolsó öt meccsen a WC szerintem nem lesz meg. A csoportellenfelek, meg a Steelers ellen nem lesz elég a 20 pont körüli termelés. A D bár jó, de nem fog tudni mindenkit ennyin tartani.
Vagy beindul az offense, vagy lesz egy 8-9 W-s szezon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
A támadofal limitálja a pontszerzést? 😀Konkrétan a liga egyik legerősebb skill-player állománya van nálunk most, a liga egyik legjobb irányítójával egyetemben. Egyedül a fal limitálja a támadók pontszerzését, de ezen a téren ti sem álltok valami jól. A védelmetek előtt le a kalappal, de bármikor, bárki ellen inkább a Hawks D#-t választanám, mint a Giantsét.Baldwin, Graham, Lockett, Rawls (+POban reméljük Prosise visszatér) > Beckham, és a többiekSzerintem jellenleg mindkét csapat jobb a Seattlenél. A New Yorknak van egy nagyon jó védelme, és a passzjáték olyan playmakerökkel van tele tüzdelve hogy a liga bármelyik védelme ellen képesek meccset nyerni. A Dallas meg a liga legösszetettebb támadósorával rendelkezik, meg egy védelemmel ami nem hibázik nagyot, meg ha kell hoz is néhány deffense stopot.Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Ebbe max a Hox szól bele.
Amare
empty taxi
A Hawksnak ott a a védelem, de az offense Wilsont leszámitva nagyon heltikus.
Nyilván szoros meccsen, de én mindkét csapat ellen a Seahawsot josolnám vesztesnek egy most lejátszott csörtén.
Amare
Zeke megfogása sokkal nagyobb gond lenne, mint Wilsonéknak pontokat felrakni
jó lesz a PO (ha meg lesz ) 😊
braxa88
Plusz nagyon úgy tűnik, hogy -ha minden így marad-, nektek nem lesz hazai pályátok, és a hazi 5-1-es mérlegetekkel szemben csak 2-2 a mérlegetek idegenben ( amúgy eddig 6-4 meccset játszottatok idegenben).
Általatok legyőzött csapatok: Bears (negatív mérleg), Bengals (negatív mérleg), Eagles (0.5), Rams (.5) Ravens (0.5?), Saints (negatív mérleg), Cowboys(pozitív mérleg). Ha jól számolom, kereken egy db pozitív mérlegű csapat.
Hawks által legyőzött csapatok: Dolphins (pozitív mréleg), Niners (negatív mréleg), Jets(negatív mérleg), Falcons (pozitív mérleg), Bills (0.5) Patriots (pozitív mérleg), Philly (0.5)
Szóval azért nem lennék olyan bátor azzal a legjobb két csapat jelzővel, habár tény, hogy tavalyhoz képest óriásit fejlődött a gárda, és PO tényezők lesztek, nagy potenciállal.
undisputedly
több mint 9 éve
Konkrétan a liga egyik legerősebb skill-player állománya van nálunk most, a liga egyik legjobb irányítójával egyetemben. Egyedül a fal limitálja a támadók pontszerzését, de ezen a téren ti sem álltok valami jól. A védelmetek előtt le a kalappal, de bármikor, bárki ellen inkább a Hawks D#-t választanám, mint a Giantsét.Baldwin, Graham, Lockett, Rawls (+POban reméljük Prosise visszatér) > Beckham, és a többiekSzerintem jellenleg mindkét csapat jobb a Seattlenél. A New Yorknak van egy nagyon jó védelme, és a passzjáték olyan playmakerökkel van tele tüzdelve hogy a liga bármelyik védelme ellen képesek meccset nyerni. A Dallas meg a liga legösszetettebb támadósorával rendelkezik, meg egy védelemmel ami nem hibázik nagyot, meg ha kell hoz is néhány deffense stopot.Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Ebbe max a Hox szól bele.
Amare
empty taxi
Nyilván szoros meccsen, de én mindkét csapat ellen a Seahawsot josolnám vesztesnek egy most lejátszott csörtén.
Amare
braxa88
Plusz nagyon úgy tűnik, hogy -ha minden így marad-, nektek nem lesz hazai pályátok, és a hazi 5-1-es mérlegetekkel szemben csak 2-2 a mérlegetek idegenben ( amúgy eddig 6-4 meccset játszottatok idegenben).
Általatok legyőzött csapatok: Bears (negatív mérleg), Bengals (negatív mérleg), Eagles (0.5), Rams (.5) Ravens (0.5?), Saints (negatív mérleg), Cowboys(pozitív mérleg). Ha jól számolom, kereken egy db pozitív mérlegű csapat.
Hawks által legyőzött csapatok: Dolphins (pozitív mréleg), Niners (negatív mréleg), Jets(negatív mérleg), Falcons (pozitív mérleg), Bills (0.5) Patriots (pozitív mérleg), Philly (0.5)
Szóval azért nem lennék olyan bátor azzal a legjobb két csapat jelzővel (Giants oldalról), habár tény, hogy tavalyhoz képest óriásit fejlődött a gárda, és PO tényezők lesztek, nagy potenciállal.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Nem igazán volt addig válasza a Dallasi védelemnek a passzjátékra, ha ott potokat tesz fel a Skins, valoszinüleg beüti a szeget a koporsóba. Ehelyett Prescott nyomott 90 yardos TD driveot. Elinak is vannak faszságai, ezt nem vitatom 😀 😛 de tőle joval kevesebbszer látom hogy ilyen fontos momentumba jöjjön egy ilyen brainfart.Cousins pont ellenünk muttatta meg, hogy bármikor tud, két és fél negyed zseniális játék után is dobni egy agyfasz int-et a semmiből, kb ezen el is bukták a meccset.még szerencse hogy Eli ilyet soha sem tenne...😊
Amare
yooker
A Zekee részt kb 31 csapat elomndhatja magáról 😛 😀Baldwin, Graham, Lockett, Rawls (+POban reméljük Prosise visszatér) > Beckham, és a többiekSzerintem jellenleg mindkét csapat jobb a Seattlenél. A New Yorknak van egy nagyon jó védelme, és a passzjáték olyan playmakerökkel van tele tüzdelve hogy a liga bármelyik védelme ellen képesek meccset nyerni. A Dallas meg a liga legösszetettebb támadósorával rendelkezik, meg egy védelemmel ami nem hibázik nagyot, meg ha kell hoz is néhány deffense stopot.Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Ebbe max a Hox szól bele.
Amare
empty taxi
Amare
És akkor van egy olyan faktor h PO rutin, ami nálunk megvan kb mindenkiben, Cowboysnál senkiben, Giantsben is csak Eliban (de benne maxon)
braxa88
A PO rutinos résszel egyetértek, de azért nálunk is vannak már akik bven láttak rájátszást belülről. A komplett Oline mondjuk, nem is rossz védelmek ellen, Witten és Bryant is játszott már januárban.
több mint 9 éve
Szerintem, ha a következő 6 meccsből nyerünk 4-et, akkor ott lehetünk a PO-ban. Ebből a Browns ellen idegenben és a Lions ellen otthon kötelező (?) lenne + ehhez jönne a hátralévő 3 csoportmeccsből két győzelem és már meg is van a 11-5. Az biztosan elég lenne a WC helyhez.Mindenesetre a sorsolás most kezd majd felkeményedni (ebbe beleveszem a Cleveland-et is - hatalmas trap game-nek néz ki) és tudjuk, hogy a Giants, az Giants - soha semmi nem megy könnyen, de épp ezért szeretjük őket. (lásd tegnap: Minek vezetni a Bears ellen a 3. negyed végére 9-13 ponttal, ha izgalmassá tudjuk tenni a végét? Minek leküldeni Cutlert folyamatos 3 and out-okkal, ha vissza is adhatjuk neki a labdát?)
A lényeg, hogy szerintem ott leszünk januárban a PO-ban, és egy mérkőzésen bármi történhet, elvégre Eli 2008 óta nem vesztett play-off meccset... 😊😊
több mint 9 éve
Baldwin, Graham, Lockett, Rawls (+POban reméljük Prosise visszatér) > Beckham, és a többiekSzerintem jellenleg mindkét csapat jobb a Seattlenél. A New Yorknak van egy nagyon jó védelme, és a passzjáték olyan playmakerökkel van tele tüzdelve hogy a liga bármelyik védelme ellen képesek meccset nyerni. A Dallas meg a liga legösszetettebb támadósorával rendelkezik, meg egy védelemmel ami nem hibázik nagyot, meg ha kell hoz is néhány deffense stopot.Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Ebbe max a Hox szól bele.
Amare
empty taxi
Amare
És akkor van egy olyan faktor h PO rutin, ami nálunk megvan kb mindenkiben, Cowboysnál senkiben, Giantsben is csak Eliban (de benne maxon)
több mint 9 éve
Cousins pont ellenünk muttatta meg, hogy bármikor tud, két és fél negyed zseniális játék után is dobni egy agyfasz int-et a semmiből, kb ezen el is bukták a meccset.még szerencse hogy Eli ilyet soha sem tenne...😊
Amare
több mint 9 éve
Szerintem jellenleg mindkét csapat jobb a Seattlenél. A New Yorknak van egy nagyon jó védelme, és a passzjáték olyan playmakerökkel van tele tüzdelve hogy a liga bármelyik védelme ellen képesek meccset nyerni. A Dallas meg a liga legösszetettebb támadósorával rendelkezik, meg egy védelemmel ami nem hibázik nagyot, meg ha kell hoz is néhány deffense stopot.Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Ebbe max a Hox szól bele.
Amare
empty taxi
Cousins pont ellenünk muttatta meg, hogy bármikor tud, két és fél negyed zseniális játék után is dobni egy agyfasz int-et a semmiből, kb ezen el is bukták a meccset.Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.hízelgő nagyon de a Skinst azért ne felejtsük el...
Azért szerintem ezt nem gondolta volna mondjuk augusztusba, egyik csapat szurkoló tábora se 😊
Amare
egyértelműen versenyben vannak! minket vertek is!
yooker
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.hízelgő nagyon de a Skinst azért ne felejtsük el...
Azért szerintem ezt nem gondolta volna mondjuk augusztusba, egyik csapat szurkoló tábora se 😊
Amare
egyértelműen versenyben vannak! minket vertek is!
több mint 9 éve
Meglepne, ha mi ennyire jók lennénk.. sztem nekünk egy éppen megcsípett WC hely lehet a reális cél jelenlegNem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Ebbe max a Hox szól bele.
Amare
empty taxi
több mint 9 éve
Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Ebbe max a Hox szól bele.
Amare

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem tudom ti hogy látjátok, de ha így megy tovább a két csapat (Boys' - Giants) szerintem az sem elképzelhetetlen, hogy a decemberi visszavágó már nem csak a csoport elsőségért fog menni, hanem az NFC első helyért is.Azért szerintem ezt nem gondolta volna mondjuk augusztusba, egyik csapat szurkoló tábora se 😊
több mint 9 éve
Mi megyünk csúcsra járatva? Láttátok a tegnapit?Na Ti pont nem!😁
Eazzy

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Mi megyünk csúcsra járatva? Láttátok a tegnapit?én nem láttam annyira vészesnek.. idegenben a Hawks ellen! a nagy bajotok az hogy a
Eazzy
WR-eknek ez a csúcs tényleg 😉 óriás droppok (folyamatosan ), illegal formation a big Ertz TD helyett...
több mint 9 éve
Mi megyünk csúcsra járatva? Láttátok a tegnapit?a Seahawks jelenleg a liga legjobb csapata sztem
Eazzy
több mint 9 éve
Mi megyünk csúcsra járatva? Láttátok a tegnapit?
Don't talk the walk, Walk the talk!