New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Én azt egy szóval nem mondtam, hogy csak ez határozná meg a fal hatékonyságát, de kétség kívül ez az egyik legfontosabb része. Mentegetheted őket nyugotan, ez akkor sem változtat a tényen, hogy a legrosszabb egység a ligában, ha csak a sack-ek számát nézzük. Ez sokkal fontosabb mint a jó nyomás. Nyomás alatt is lehet jól teljesíteni egy irányítónak, de ha a földön fekszik, és 3&20 jön, akkor már nyert helyzetben van az egység. Ma is a hatalmas nyomás alatt Flacco feltett több mint 300y-ot, úgy hogy nem volt két kezdő WR-e, és a falból is 3 kezdő hiányzott. Emellett futottak is 100y-ot. Ezek nem túl lehengerlő statok egy olyan csapat elle, ahol most rúgták ki a támadó koordinátort, mert annyira ötlettelen és gyenge volt az offense.Nyilván kevés ez nem is kérdés, de arra próbálok célozni, hogy a konzisztens nyomás sokkal fontosabb mint a sack szám. Totál rossz felfogás, hogy a sack szám határozza meg a védőfal hatékonyságát. Valamikor meccs közben volt egy stat amin meglepődtem, hogy milyen sokszor értünk oda és ütöttük is meg Flacco-t. Ami kellett a győzelemhez azt hozzátették. Mi is szorosan nyertünk és a Washington is. Case closed.Azért nyomás most volt...Kitörölhetjük vele. Már régen kevés ettől az egységtől az, hogy "de volt nyomás". A teljes védőfalnak összesen van 3 sack-je. Ez a liga legalja. Előző héten a papírón nálunkénál gyengébb Skins szerzett 1 meccsen 3-at. És akkor még jobb nevekből állt a Baltimor fala is.
Asbee
Awesome88
Asbee
A Vikings ellen már fosik mindeki csak a hírük miatt, hogy szétverik a QB-kat (nem hozzájuk hasonlítom a mi védelmünket, csak példa). Ennél messze sokkal több van ebben a falban, és amíg ők nem verik agyon az ellenfél irányítóit, addig minden meccs ilyen kínszenvedős lesz, mert jelenleg mind a secondary, mind az LB sor erőn és elvárásokon felül teljesít, hogy ezt ellensúlyozza. Ráadásul hátul az első meccs óta folyamatosan vannak hiányzók. Előző héten Rodgers leült, megebédelt, majd megvacsorázott a zsebben, mielőtt passzolt volna. A papíron gyenge (a miénkénél biztos jóval gyengébb) Dallas pass rush ma nagyobb nyomást rakott rá, mint mi. Spagnuolo jól seggbe kéne már rúgni, hogy találjon ki valamit v. év végén repülhet.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Nyilván kevés ez nem is kérdés, de arra próbálok célozni, hogy a konzisztens nyomás sokkal fontosabb mint a sack szám. Totál rossz felfogás, hogy a sack szám határozza meg a védőfal hatékonyságát. Valamikor meccs közben volt egy stat amin meglepődtem, hogy milyen sokszor értünk oda és ütöttük is meg Flacco-t. Ami kellett a győzelemhez azt hozzátették. Mi is szorosan nyertünk és a Washington is. Case closed.Azért nyomás most volt...Kitörölhetjük vele. Már régen kevés ettől az egységtől az, hogy "de volt nyomás". A teljes védőfalnak összesen van 3 sack-je. Ez a liga legalja. Előző héten a papírón nálunkénál gyengébb Skins szerzett 1 meccsen 3-at. És akkor még jobb nevekből állt a Baltimor fala is.
Asbee
Awesome88
több mint 9 éve
Azért nyomás most volt...Kitörölhetjük vele. Már régen kevés ettől az egységtől az, hogy "de volt nyomás". A teljes védőfalnak összesen van 3 sack-je. Ez a liga legalja. Előző héten a papírón nálunkénál gyengébb Skins szerzett 1 meccsen 3-at. És akkor még jobb nevekből állt a Baltimor fala is.
Asbee
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
A gond egyébként szvsz nem a játékosok képességével van, edzői dolog lehet az egészben, mintha teljesen rossz technikát erőltetnének a pass rusherekre. Alapból az egyik DE nagyon sokszor mintha kicsit késve indulna és így a legtöbbször köze nincs a játékhoz. Sokkal inkább hagyni kellene, hogy azonnal kilőjenek a snapnél és úgy próbálják megverni a tackle-t. Középen sajnos egyik DT sem a pass rush-ról híres, bár nekik ettől függetlenül jobban be kellene nyomniuk a zsebet, mert hiába érnének oda a szélről, az irányító fellép és ennyi volt. Most azért ki tudtuk használni a gyengeségeket, több zászló is volt és azért Flacco-t is meg tudtuk közben futtatni, de ennél több kell. Ami pedig zavar, hogy a cserék semmit sem tudnak hozzátenni a játékhoz, az Odighizuwa, Wynn páros kuka, Okwarától pedig újoncként minden snap sikernek számít.
több mint 9 éve
Azért nyomás most volt...
több mint 9 éve
Az első INT tényleg nem számított, viszont a másodiknál is érdekes volt, hogy tökéletes labdát kapott volna Shepard (asszem), erre egyszercsak elesett, a mögötte jövő védő, meg lehúzta a lasztit. Ott sem jött zászló, pedig egyértelmű szabálytalanság volt. Ahogy Lewis elleni "védekezés" is. A DRC-re fújt eseta Saints után a második meccsünk amit 0-3-mas turnover mutatóval meg tudtunk nyerni. Ez egyrészről nagyon szép, mert rendkívül ritka az ilyesmi, másrészt meg ennyi turnoverrel esély nincs komolyabb eredmény elérésére.Mondjuk a 2. félidő végi INT az igazából irreleváns, az csak a statisztikának szól. De amúgy tényleg le kell csökkenteni a labdaeladások számát, főleg a fumble-k érthetetlenek, azoknak nem szabadna előfordulniuk.
Szesze
Asbee
is finoman szólva érdekes volt.
Ami a meccset illeti:
- OBJ visszatért
- Manning nagyszerű volt. 1 igazán homály passza volt csak, a 2 INT-ért nem lehet hibáztatni, és a 4. negyedes sack-nél nem eljtette el a lasztit, pedig én már körmöltem a fumble-t.
- Futójátékunk 0, pedig már Jennings is pályán volt.
- A D-line hatalmas csalódás. Az ezer sebből végző Baltimor fal ellen is csak 1 sack-et tudtak felmutatni, és azt sem a túlfizetett Vernon (akinél már rég nem lehet indok a keze) v. a túl hype-olt JPP, hanem Hankins. És mostanra már a futást sem fogják úgy, ma is 100y ig jutott a Ravens, közepesek ebben is sajnos.
- A secondary is szenvedett, hiányzik Apple és Thompson, Wade-et pedig páros lábbal kellene kidobni, mert semmit nem ér. Tudom, hogy nehéz lenne normális CB-t keríteni, de inkább adnék esélyt másnak , minthogy tovább nézzem ahogy porig égetik.
- Viszont azt a 4.-et parádésan kivédekezték.
És megvan az első meccs idén, amit az offense nyert meg, nem a defense.
több mint 9 éve
a Saints után a második meccsünk amit 0-3-mas turnover mutatóval meg tudtunk nyerni. Ez egyrészről nagyon szép, mert rendkívül ritka az ilyesmi, másrészt meg ennyi turnoverrel esély nincs komolyabb eredmény elérésére.Mondjuk a 2. félidő végi INT az igazából irreleváns, az csak a statisztikának szól. De amúgy tényleg le kell csökkenteni a labdaeladások számát, főleg a fumble-k érthetetlenek, azoknak nem szabadna előfordulniuk.
Szesze
több mint 9 éve
a Saints után a második meccsünk amit 0-3-mas turnover mutatóval meg tudtunk nyerni. Ez egyrészről nagyon szép, mert rendkívül ritka az ilyesmi, másrészt meg ennyi turnoverrel esély nincs komolyabb eredmény elérésére.
több mint 9 éve
Élőben én is nagyon kiakadtam, még a szomszéd is átkopogott 😊Mondjuk a zebrák nagyon durván oda fújtak. Igaz számítottam rá, minden tiszteletem Flacco-é, de nem először próbálták megmenteni a bőrét. Na sebaj, az a lényeg, hogy jó szájízzel mehetünk Londonbahát az a DRCre bedobott sárga konkrétan kimerítette a totális csalás fogalmát, ráadásul döntő helyzetben.. csoda, h kibírtuk
Asbee
Szesze
Aztán visszanéztem 3-4 alkalommal, és DRC másodpercekig markolja és húzza a WR mezét. Egyértelmű, hogy szabálytalan, de annyira ügyesen rejtette el, hogy az ilyet nem szokták észrevenni. ettől még simán dobható és szerintem dobandó sárga, még ha felesleges szabálytalanság volt is.
Az más kérdés, hogy amit Lewis ellen csinált a CB, az a DPI iskolapéldája, ráadásul a zebra 2 yardra sem volt tőlük.
több mint 9 éve
és végre Eli is jól tolta+ Roger Lewis-t is lehúzták az end zone-ban. Viszont annak örülök, hogy felül tudtunk ezeken kerekedni akármilyen hullámzó is volt a játék. Beckham pedig újra god mode-ba kapcsoltMondjuk a zebrák nagyon durván oda fújtak. Igaz számítottam rá, minden tiszteletem Flacco-é, de nem először próbálták megmenteni a bőrét. Na sebaj, az a lényeg, hogy jó szájízzel mehetünk Londonbahát az a DRCre bedobott sárga konkrétan kimerítette a totális csalás fogalmát, ráadásul döntő helyzetben.. csoda, h kibírtuk
Asbee
Szesze
Asbee
a playhívás viszont sok esetben továbbra is katasztrófális/érthetetlen volt
több mint 9 éve
+ Roger Lewis-t is lehúzták az end zone-ban. Viszont annak örülök, hogy felül tudtunk ezeken kerekedni akármilyen hullámzó is volt a játék. Beckham pedig újra god mode-ba kapcsoltMondjuk a zebrák nagyon durván oda fújtak. Igaz számítottam rá, minden tiszteletem Flacco-é, de nem először próbálták megmenteni a bőrét. Na sebaj, az a lényeg, hogy jó szájízzel mehetünk Londonbahát az a DRCre bedobott sárga konkrétan kimerítette a totális csalás fogalmát, ráadásul döntő helyzetben.. csoda, h kibírtuk
Asbee
Szesze
több mint 9 éve
Azért az szép, hogy mindhárom RB-nek több elkapott, mint futott yardja volt. (És még Vereen nem is volt)
több mint 9 éve
Mondjuk a zebrák nagyon durván oda fújtak. Igaz számítottam rá, minden tiszteletem Flacco-é, de nem először próbálták megmenteni a bőrét. Na sebaj, az a lényeg, hogy jó szájízzel mehetünk Londonbahát az a DRCre bedobott sárga konkrétan kimerítette a totális csalás fogalmát, ráadásul döntő helyzetben.. csoda, h kibírtuk
Asbee
több mint 9 éve
Mondjuk a zebrák nagyon durván oda fújtak. Igaz számítottam rá, minden tiszteletem Flacco-é, de nem először próbálták megmenteni a bőrét. Na sebaj, az a lényeg, hogy jó szájízzel mehetünk Londonba
több mint 9 éve
nagyon nem lett volna jó kiszívni így London előtt...😊
több mint 9 éve
voltak helyette bírók... de hiába tettek meg mindent, nem jártak sikerrelNem lesz Stanley és Yanda, Wagner kérdéses, ha lesz akkor is fél sérülten, ha most nem indul be a pass rush-otok, akkor komolyan el kell gondolkodni...Nem tudom megmagyarázni a miértet, de valami azt súgja nyerünk vasárnap... de nem lesz nagy fordulat a játékban csak összejön minden ami eddig nem ment és marad esély a bye week után is!!Én csak reménykedek.
nagir
A védelemnek muszáj dominálnia. Új támadó koordinátor lesz a Baltimor-nál, ami persze rosszul is elsülhet, de rengeteg gond van ott (is?) a támadófallal, így Vernon-éknak itt lesz az idei legnagyobb esélye, hogy javítsák a sack mutatót (vagy egyáltalán elindítsák). Ha ez sikerül és a futásokat is fogjuk, akkor a sec megoldja a többit. Rodgers ellen is megoldották valahogy, ráadásul van rá esély, hogy majdnem mindenki egészséges lesz (DRC és Jenkins biztos), ellenben a Ravens-nél Smith biztos nem lesz, és Walace játéka is kérdéses.
Ami a nagyobb kérdés az a támadósor. A Ravens védelme idén nagyon jó, bár ott is lehetnek hiányzók. Előző héten OBJ végre TD-t szerzett, a turnover párbajt is megnyertük (bár a meccset sajnos nem) és végre a büntetések sem okoztak gondot. Ha ezt tudjuk tartani, és sikerül normálisan haladni, akkor akár sima meccs is lehet. Viszont itt túl sok a kérdőjel, így csak remélni tudom, hogy most hogy végre nem SB esélyes csapatokkal kell játszanunk idegenben, végre bizonyít az offense és visszatér az első 3 héten mutatott produktivitás (a libák nélkül persze 😊 ).
Közben lesz egy Eagles - Skins, ahol eldől hogy mekkora erőt is képvisel most a Phily. Előző héten már döcögött a szekér, de ez lesz az első csoportrangadójuk, ami beárazhatja őket, hogy hogyan állnak valójában. | A Dallas-t pedig remélhetőleg elporolja a Packers. |
Awesome88
cikesz
elmehetnek a büdös picsába tényleg, ekkora csalást ritkán látni
több mint 9 éve
Örülök a győzelemnek, de egy menstruáló nő viselkedése kiszámíthatóbb mint ez a csapat
több mint 9 éve
BUST!
több mint 9 éve
Apple sem játszik ma ... 😢😔Kurva jó lesz így a rookie szezonja!😱
Taz

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Apple sem játszik ma ... 😢😔
több mint 9 éve
Nem lesz Stanley és Yanda, Wagner kérdéses, ha lesz akkor is fél sérülten, ha most nem indul be a pass rush-otok, akkor komolyan el kell gondolkodni...Nem tudom megmagyarázni a miértet, de valami azt súgja nyerünk vasárnap... de nem lesz nagy fordulat a játékban csak összejön minden ami eddig nem ment és marad esély a bye week után is!!Én csak reménykedek.
nagir
A védelemnek muszáj dominálnia. Új támadó koordinátor lesz a Baltimor-nál, ami persze rosszul is elsülhet, de rengeteg gond van ott (is?) a támadófallal, így Vernon-éknak itt lesz az idei legnagyobb esélye, hogy javítsák a sack mutatót (vagy egyáltalán elindítsák). Ha ez sikerül és a futásokat is fogjuk, akkor a sec megoldja a többit. Rodgers ellen is megoldották valahogy, ráadásul van rá esély, hogy majdnem mindenki egészséges lesz (DRC és Jenkins biztos), ellenben a Ravens-nél Smith biztos nem lesz, és Walace játéka is kérdéses.
Ami a nagyobb kérdés az a támadósor. A Ravens védelme idén nagyon jó, bár ott is lehetnek hiányzók. Előző héten OBJ végre TD-t szerzett, a turnover párbajt is megnyertük (bár a meccset sajnos nem) és végre a büntetések sem okoztak gondot. Ha ezt tudjuk tartani, és sikerül normálisan haladni, akkor akár sima meccs is lehet. Viszont itt túl sok a kérdőjel, így csak remélni tudom, hogy most hogy végre nem SB esélyes csapatokkal kell játszanunk idegenben, végre bizonyít az offense és visszatér az első 3 héten mutatott produktivitás (a libák nélkül persze 😊 ).
Közben lesz egy Eagles - Skins, ahol eldől hogy mekkora erőt is képvisel most a Phily. Előző héten már döcögött a szekér, de ez lesz az első csoportrangadójuk, ami beárazhatja őket, hogy hogyan állnak valójában. | A Dallas-t pedig remélhetőleg elporolja a Packers. |
Awesome88
több mint 9 éve
hát a mostanában mutatott játék alapján max reménykedni lehet tényleg ! 😊Nem tudom megmagyarázni a miértet, de valami azt súgja nyerünk vasárnap... de nem lesz nagy fordulat a játékban csak összejön minden ami eddig nem ment és marad esély a bye week után is!!Én csak reménykedek.
nagir
Awesome88
több mint 9 éve
Nem tudom megmagyarázni a miértet, de valami azt súgja nyerünk vasárnap... de nem lesz nagy fordulat a játékban csak összejön minden ami eddig nem ment és marad esély a bye week után is!!Én csak reménykedek.
nagir
több mint 9 éve
Berhe,Thompson és Newhouse továbbra is maródi így ők már biztos kihagyják a hétvégi meccset.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
sajnos jó érzékkel került szóba, Donte Deayon sérült listára került a PS-ből, Michael Hunter veszi át a helyét. egyébként én is optimista vagyok a hétvégét illetően, győzelmet várok.