New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
A szezon közepén szerezni egy ilyen erőt adó Wint, az lehet van olyan fontos ,mint az első meccs volt.
ozibozi
ez sokkal fontosabb meccs volt, mint az
és épp ezen játszottunk a legjobban ami nagy szó és jó előjel (plusz az is, h az eddigi 5 szoros meccsünkből 4-et behúztunk)
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 478
A szezon közepén szerezni egy ilyen erőt adó Wint, az lehet van olyan fontos ,mint az első meccs volt.
több mint 9 éve
Agyvérzés basszus! A végén már nem is tudtam tombolni örültem hogy túléltem! Ez kurva nagy erőt kell hogy adjon a csapatnak !Az meg külön szép hogy ha csak egyet bebasznak a 3 elmaradt field goalból akkor nyernek mert nem kell TD a végén! De kit érdekel! 😀
yooker
Azér volt ott blokkolt FG is, szóval az sem lett volna holt biztos...
Awesome88
mindenesetre hatalmas edzői bakikat követtek el, ami nem jött rosszul
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Agyvérzés basszus! A végén már nem is tudtam tombolni örültem hogy túléltem! Ez kurva nagy erőt kell hogy adjon a csapatnak !Az meg külön szép hogy ha csak egyet bebasznak a 3 elmaradt field goalból akkor nyernek mert nem kell TD a végén! De kit érdekel! 😀
yooker
Azér volt ott blokkolt FG is, szóval az sem lett volna holt biztos...
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
több mint 9 éve
Hatalmas meccs volt, és végre az ég világon semmi panaszunk nem lehet a csapatra. Sikerült 2 INT-et összeszedni, ki is használtuk a helyzeteinket. Az O-ban volt akadozás, de Pugh és Cruz kiesésével ez nem is meglepő. Futni is sikerült amikor nagyon kellett, Perkins-nek jár egy hatalmas pacsai, baromi hasznosan játszott (vagy ahogy a közvetítésben fogalmaztak, QB barát módon 😊 ) Az első INT-ünket nem is értettem, OBJ elkapta, lement vele, majd kiszedte a kezéből a védő és erre nem is Fumble, hanem INT?!?! WTF? A második pedig nagyon szerencsétlen volt, de a védelem megrázta magát és lehúzta a rolót. A pályán nyelték a yardokat, de amikor a Red Zone közelébe ért az Eagles ott nagyon fepörögtek. A két kivédekezett 4. is ott volt, szóval minden klappolt.
Remélem ez kellő lendületet ad, és ezt kihasználva a mai játékot tartva meg sem állunk a PO-ig...
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 672 — Giants fan
Egy jó D ellen tudott elmozdulni az O, nekem ez a legfontosabb, meg a W. Még vanhova javulni, a D tetszett, a sok yard ellenére, a redzone d pláne. Az lenne jó, ha innen nem lenne visszalépés, mert akkor szép lehet a szezon.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 259 — No one likes us, cause no one like us
Az év meccse lesz jelenleg. Mindkét csapatnak ezen múlhat a szezon. Feszült, sok hibával tarkított játékra számítok. Izgalmas győzelem lesz szerintem.
Palesz76
Kurva gyorsan töltsed kifele a lottót.

Grat amúgy, amekkora szarok voltunk O oldalon, nem érdemeltünk győzelmet.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
MEGVAN! kurvára örülök, főleg hogy az int-nél teljesen összeomlottam 😊 jók voltunk és megérdemeltük a győzelmet, mert mindig hozzá tudott tenni hol az offense, hol a deffense amennyit kellett és így rajt-cél győzelem lett.
több mint 9 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
5-3, alakul az a PO. A hátralévőkből a Bears, Browns kötelező kell, hogy legyen és akkor még kell 2, max 3 győzelem, lehetőleg csoportellenfél ellenfél ellen és meg is lenne. De jó is lenne újra PO-ba lenni, de azért addig még sok munka van, főleg az OL-el (megint 70 alatti futott yard + Pugh is megsérült), illetve azért a CB-knél is van mit csiszolni, mert ettük rendesen a yardokat.

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 478
Az ESPN Countdown műsorában minket tippeltek győztesnek a szakik 3-2 arányban, az NFL Networkön 4-1 re őket (csak érdekesség) 😊
több mint 9 éve
Palesz76 New York Giants 524
Az év meccse lesz jelenleg. Mindkét csapatnak ezen múlhat a szezon. Feszült, sok hibával tarkított játékra számítok. Izgalmas győzelem lesz szerintem.
több mint 9 éve
Ha az eszemre hallgatok akkor egyértelműen vereséget tippelek, de egy ilyen rangadón bármi megtörténhet, nyilván fel leszünk pörögve rendesen (legalább is merem remélni), mert mindenki tudja, hogy ez a meccs kb kettővel ér fel most. Mellesleg kivételesen a közönség is adhatna egy kis támogatást.. Az offense nem most fog brillírozni, de nem is az az elvárás, hanem hogy annyit tegyenek hozzá amennyire épp szükség lesz, simán lehet hogy nem kell olyan sok pont a győzelemhez.
Labdaeladások nyilván nem fognak beleférni, ez alap.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 054 — Apu ökölbeszorított keze
sima x

több mint 9 éve
Én akkor leszek elégedett, ha az egész csapat jól játszik. Akkor meg lesz a W.
Reálisan nézve yooker mondta meg a frankót, az O nem ez ellen a D ellen fog feltámadni.

több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
szerintem L és már akkor elégedett leszek, ha nem lesz nálunk fumble, vagy valami gyökérbuta INT
több mint 9 éve
Zet New York Giants 2 026
Szerintem W, de az utolsó másodpercig szívroham fog kerülgetni minket..... 😄
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Na! W vagy L ?lassan eldönthetnénk mi várható !😀 nálam ez egy realista L. . az O nem fog "feltámadni" sajnos
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 523 — Lucas Scott
Hallottam egy urban legendet arról, szoktak giants fanok közösen meccset nézni valami krimóban.
Jövő héten érdekes és fontos mérkőzés lesz. Nem szervez valaki egy közös szurkolást Budapesten?
Talán pálinkát is vinnék..
Go.
Palesz76
én benne lennék ( ahogy kint is dumáltuk már ) !
még meg is lehetne fejelni a bulit hogy Eagles fanokkal együtt nézzük!
volt már rá példa és jól sikerült ! beírom majd hozzájuk de most még koncentráljanak a Boys meccsre...😊
helyszín + game pass + technika kellene ! de lehet Asbeenek vagy Greengonak lesz ötlete!
yooker
rám már nem igazán számíthattok idén, én most voltam otthon, de 16-án vidéken voltam, ezért nem is írtam senkinek, 23 meg London volt. talán jövőre.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Előre leszögezem, hogy csak unaloműzőnek olvasom ezeket, de ez akkor is kiakasztó.

hasonló primitívség az ncaa PR
több mint 9 éve
Azért érdekes, hogy mennyire lenéznek minket a külföldi szakértők a különböző power ranking-ekban. Előre leszögezem, hogy csak unaloműzőnek olvasom ezeket, de ez akkor is kiakasztó. Előző héten is mintha kikaptunk volna, egyedül az NFL.com-on és a FOX Sports-nál léptünk előre, míg a többi nagy site-nál vagy stagnáltunk, vagy például az ESPN-nél 6(!!!) helyet estünk vissza. Jó persze nem a Rams a legerősebb csapat a ligában, de azért csak megverték előtte az Arizona-t v. a Seahawks-t. Eközben a Cincinati mindenütt előrelépett átlag 3 helyet egy Browns veréssel.

Most végignéztem az e hetit és messze mi vagyunk a legrosszabb + mérlegű csapat, és olyanok előznek meg minket, hogy a fülem ketté áll. Az ESPN-nél újabb 5 helyet estünk vissza (két hét alatt 11 hely zuhanás egy W-vel és egy bye-al). Olyan csapatok előznek meg minket hasonló v. rosszabb mérleggel, mint a:

#5 Packers = 4-3
#8 Steelers = 4-3
#10 Eagles = 4-3
#12 Cardinals = 3-4-1
#13 Bengals = 3-4-1
#14 Chargers = 3-5
#16 Carolina = 2-5
#18 Bills = 4-4
#19 Saints = 3-4 (megvertük őket)
#20 Baltimore = 3-4 (megvertük őket is)
#21 Detroit = 4-4

Persze nem vagyok álszent, látom a mutatott játékot, és nem tartom magunkat akkora PO esélyesnek sem, de ez akkor is nonszensz. Jelenleg Wild Card helyen állunk és a velünk holtversenyben lévő Eagles-t 10# míg a Skins-t 15# sorolják. Emellett statisztikai szempontból az is releváns kellene hogy legyen, hogy mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, akik megverték a Dallas-t (#2), és csak pozitív mérlegű csapatoktól kaptunk ki, köztük idegenben a #7 Vikings-tól (akik akkor még verhetetlenek voltak) és az #5 Packers-től. Arról már nem is beszélve, hogy az egyik legnehezebb sorsolásunk volt az első 6 meccsen.

Amúgy 4-3-al állunk, ami megfelel az előzetes elvárásoknak. Annyival gyengébb a offense-ünk a reméltnél, amennyivel erősebb lett a defens-ünk. Vasárnap minden eldől. Ha kikapunk akkor lényegében vége a szezonnak, és onnan már csak a draft hely az érdekes. A 4-4 még nem jelentene automata véget, de a Dallas idén foghatatlan, és akkor már az Eagles is ellépne, és nem hiszem, hogy képesek lennénk felállni onnan, ha most a bye alatt sem tudnánk orvosolni a hibákat (vagy legalább egy részüket). Ha viszont ez utóbbi összejönne akkor egy W komoly lendületet adhatna az alapszakasz második felére. Remélem tényleg mindenki felépül és egészséges lesz, hogy legalább ez ne jelentsen problémát.
Awesome88
A #5 Packers, az a durva! Nekünk is meg kellett volna verni Őket, de ezen már túl vagyunk,tudom. Kapásból tudok 6-7 csapatot amelyik most jobb Náluk...
nagir
Persze vannak jobbak, de ezt csak szemléltetésnek szántam, hogy ugyan azzal a mérleggel melyik csapat hol áll. Top 10 mind, még mi top 20 sem. Ez azért durván irreális, pláne, hogy olyan csapatok is előttünk vannak, (ahogy Szesze is kiemelte) akiknek gyengébb a mérlege és el is vertük őket... hogy? Ráadásul mindezt úgy, hogy 2 hét alatt estünk 11 helyet, mindezt egy győzelem és egy bye week alatt. Tudtam hogy ezeket nem szabad komolyan venni, de ez már-már nevetséges szint, és nincs rá semmilyen épelméjű magyarázat. Na mind1 is, foglalkozzunk a hétvégével.
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 598 — Bla, bla, bla
Azért érdekes, hogy mennyire lenéznek minket a külföldi szakértők a különböző power ranking-ekban. Előre leszögezem, hogy csak unaloműzőnek olvasom ezeket, de ez akkor is kiakasztó. Előző héten is mintha kikaptunk volna, egyedül az NFL.com-on és a FOX Sports-nál léptünk előre, míg a többi nagy site-nál vagy stagnáltunk, vagy például az ESPN-nél 6(!!!) helyet estünk vissza. Jó persze nem a Rams a legerősebb csapat a ligában, de azért csak megverték előtte az Arizona-t v. a Seahawks-t. Eközben a Cincinati mindenütt előrelépett átlag 3 helyet egy Browns veréssel.

Most végignéztem az e hetit és messze mi vagyunk a legrosszabb + mérlegű csapat, és olyanok előznek meg minket, hogy a fülem ketté áll. Az ESPN-nél újabb 5 helyet estünk vissza (két hét alatt 11 hely zuhanás egy W-vel és egy bye-al). Olyan csapatok előznek meg minket hasonló v. rosszabb mérleggel, mint a:

#5 Packers = 4-3
#8 Steelers = 4-3
#10 Eagles = 4-3
#12 Cardinals = 3-4-1
#13 Bengals = 3-4-1
#14 Chargers = 3-5
#16 Carolina = 2-5
#18 Bills = 4-4
#21 Detroit = 4-4

Persze nem vagyok álszent, látom a mutatott játékot, és nem tartom magunkat akkora PO esélyesnek sem, de ez akkor is nonszensz. Jelenleg Wild Card helyen állunk és a velünk holtversenyben lévő Eagles-t 10# míg a Skins-t 15# sorolják. Emellett statisztikai szempontból az is releváns kellene hogy legyen, hogy mi vagyunk az egyetlen csapat a ligában, akik megverték a Dallas-t (#2), és csak pozitív mérlegű csapatoktól kaptunk ki, köztük idegenben a #7 Vikings-tól (akik akkor még verhetetlenek voltak) és az #5 Packers-től. Arról már nem is beszélve, hogy az egyik legnehezebb sorsolásunk volt az első 6 meccsen.

Amúgy 4-3-al állunk, ami megfelel az előzetes elvárásoknak. Annyival gyengébb a offense-ünk a reméltnél, amennyivel erősebb lett a defens-ünk. Vasárnap minden eldől. Ha kikapunk akkor lényegében vége a szezonnak, és onnan már csak a draft hely az érdekes. A 4-4 még nem jelentene automata véget, de a Dallas idén foghatatlan, és akkor már az Eagles is ellépne, és nem hiszem, hogy képesek lennénk felállni onnan, ha most a bye alatt sem tudnánk orvosolni a hibákat (vagy legalább egy részüket). Ha viszont ez utóbbi összejönne akkor egy W komoly lendületet adhatna az alapszakasz második felére. Remélem tényleg mindenki felépül és egészséges lesz, hogy legalább ez ne jelentsen problémát.
Awesome88
A #5 Packers, az a durva! Nekünk is meg kellett volna verni Őket, de ezen már túl vagyunk,tudom. Kapásból tudok 6-7 csapatot amelyik most jobb Náluk...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
HA nyerünk a hétvégén akkor po contenderként fognak számolni velünk. Komoly lépés előnyünk lesz az Eaglesszel szemben, jön egy könnyebb széria, esély akár a 8-3-ra is. De ehhez underdogként meg kell verni a számunkra rossz matchup sasokat. Do or die lesz vasárnap.

több mint 9 éve

#5 Packers = 4-3
#8 Steelers = 4-3
#10 Eagles = 4-3
#12 Cardinals = 3-4-1
#13 Bengals = 3-4-1
#14 Chargers = 3-5
#16 Carolina = 2-5
#18 Bills = 4-4
#21 Detroit = 4-4

Awesome88
Kár ezen különösebben fennakadni, idén nincsenek kiemelkedő csapatok, így a szokottnál is nehezebb eldönteni, h egyik vagy másik csapat-e a jobb. Nyilván nem teljesen fair pl a Ravens vagy a Saints mögé rakni minket, ha megvertük őket és gyengébb mérleggel állnak, de igazából ők is egál szinten vannak velünk kb.
Nincs ezeknek semmi jelentősége, itt még bármi történhet bárkivel, a Dallas most pl jó helyzetben van, de sztem még messze nem fix nekik sem a PO.
A hétvégi meccs nagyon fontos lesz az biztos, igazi vízválasztónak tűnik jelenleg. Esélyesebb az Eagles, rohadt kemény a védelmük, nyilván szenvedni fog az offense megint, de messze nem olyan jók ők sem, h ne tudnánk nyerni ellenük. Márpedig, ha behúzzuk ezt a meccset akkor egyből más a szituáció.
több mint 9 éve

#5 Packers = 4-3
#8 Steelers = 4-3
#10 Eagles = 4-3
#12 Cardinals = 3-4-1
#13 Bengals = 3-4-1
#14 Chargers = 3-5
#16 Carolina = 2-5
#18 Bills = 4-4
#21 Detroit = 4-4