New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
a giants-t csak top 10-es csapatok tudják megverni
 www.cbssports.com/nfl/powerrankings/
ez a ranking alapján még három top10 ellenfél lesz: DAL, WSH, PITTS
én kiegyezek a 10-6-tal
vittore
valahol olvastam hogy nekünk volt a legnehezebb sorsolásunk az első
6 meccsen...
yooker
Nem rossz annyira a 3-3, igazából ami aggasztóbb lehet az inkább az, hogy a Dallas simán verte idegenben a GBt is.
Szesze
tényleg nem!
csak az a rohadt Skins meccs ami bezavar , de az eléggé pláne hogy nyerők voltunk !
hát a Dallasnak nagyon szalad nincs mit tenni 😊
elég komoly favoritok a csoportban!
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
én kiegyezek a 10-6-tal
vittore
6 meccsen...
yooker
Nem rossz annyira a 3-3, igazából ami aggasztóbb lehet az inkább az, hogy a Dallas simán verte idegenben a GBt is.
Szesze
Mondjuk ebben Rodgers is benne volt rendes. Meg amugy is, mi meg idegenben vertuk a Dallast szoval... 😀

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
én kiegyezek a 10-6-tal
vittore
6 meccsen...
yooker
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
én kiegyezek a 10-6-tal
vittore
6 meccsen...
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
én kiegyezek a 10-6-tal
több mint 9 éve
Elkeszult:  www.facebook.com/groups/319537458430490/

Azt javaslom akkor ide csatlakozzunk, illetve ha tudsz valakit aki jon azt is hivjatok nyugodtan.

több mint 9 éve
Szerintem a legegyszerubb ha letrehozok egy ideiglenes FB groupot, belinkelem aztan aki jon mindenki csatlakozzon. Ott meg tudunk beszelni mindent illetve messengeren is tudunk instant kommunikalni.

több mint 9 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Nahh szoval mi lesz Londonban? (osszejovetelre gondolok). Beszeljuk meg itt es tartsuk is itt a kommunikcaiot? Vagy lehet walami whatsapp/facebook/stb group egyszerubb lenne mint egy forum?
NightBoY
Én örülnék.
Megszervezed vmelyik csatornán? Sztem se terheljük a fórumot. Megírom pm-ben az elérhetőségeim.
több mint 9 éve
Nahh szoval mi lesz Londonban? (osszejovetelre gondolok). Beszeljuk meg itt es tartsuk is itt a kommunikcaiot? Vagy lehet walami whatsapp/facebook/stb group egyszerubb lenne mint egy forum?

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
 www.nfl.com/videos/new-york-giants/0ap3000000708349/Going-Global-Odell-Beckham-Jr

még a nyári német túráról egy összefoglaló

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Fú de irigy vagyok Beckham miatt 😊 Azt mindent elárul hogy nfl.com-on hosszabb az összefoglaló róla, mint néhány meccsről 😊
Remélem kiveri a balhét valamiért, kirakjátok, és jön hozzánk át 😛
Eazzy
Remélem ez soha nem fog megtörténni 😀
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Heti PFF:

Offense:
LG Justin Pugh 84.0
WR Odell Beckham Jr. 76.2
RG John Jerry 74.8
WR Roger Lewis 70.1
RT Bobby Hart 65.7

Defense:
CB Janoris Jenkins 86.3
S Landon Collins 84.7
MLB Kelvin Sheppard 83.9
CB Dominique Rodgers-Cromartie 82.7
DE Jason Pierre-Paul 78.3
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 050
"Went from wearing a Eli Manning in jersey in middle school to catching his 300th touchdown pass...God Working..." - Roger Lewis
több mint 9 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 230 — No one likes us, cause no one like us
Fú de irigy vagyok Beckham miatt 😊 Azt mindent elárul hogy nfl.com-on hosszabb az összefoglaló róla, mint néhány meccsről 😊
Remélem kiveri a balhét valamiért, kirakjátok, és jön hozzánk át 😛

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 9 éve
Nice 😊

több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
 youtu.be/QroD2slcZ08
License Plate Guy (Joe Ruback)

12:30tól can kapunyitás, elötte kéne koccolni, szerintem a pregame warming is izgalmas már, megérheti már akkor bemenni leskelődni/fotózni.
Én felvettem a kapcsolatot LPG-vel, próbálok egy 'közönségtalálkozót' összehozni vele a stadion környékén, részletek még nincsenek, de azt írta, hogy benne van!

London: Srácok! Lenne igény a londoni meccs előtt összefutni a stadion környékén és beülni valahova? Úgy tudom megyünk egy páran. Jó volna 😉
ironroy
Mi szombaton erkezunk a parommal, benne vagyunk mindenben. Ha jol tudom 9:30-tol vannak programok a stadion kornyeken.
NightBoY
szviko
Lehet meg koran van hetfo reggel de: ki az az LPG? 😊
NightBoY
több mint 9 éve
12:30tól can kapunyitás, elötte kéne koccolni, szerintem a pregame warming is izgalmas már, megérheti már akkor bemenni leskelődni/fotózni.
Én felvettem a kapcsolatot LPG-vel, próbálok egy 'közönségtalálkozót' összehozni vele a stadion környékén, részletek még nincsenek, de azt írta, hogy benne van!

London: Srácok! Lenne igény a londoni meccs előtt összefutni a stadion környékén és beülni valahova? Úgy tudom megyünk egy páran. Jó volna 😉
ironroy
Mi szombaton erkezunk a parommal, benne vagyunk mindenben. Ha jol tudom 9:30-tol vannak programok a stadion kornyeken.
NightBoY
szviko
Lehet meg koran van hetfo reggel de: ki az az LPG? 😊

több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71

ironroy
NightBoY
több mint 9 éve
ironroy

több mint 9 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ami még emberfeletti volt az Manning és Beckham. Újra divat lett elővenni Eli-t, de ismét odavágott a kétkedőknek. Ráadásul 100. győzelem és all time 7. legtöbb TD passz, erre mindenki büszke lehet. Lehet, hogy 2011 kivételével sosem volt top 5 QB és a statjaival sem mindig villoghat, de Simms visszavonulása után ő a következő franchise irányítónk. Tegnap szinte 0 futójátékkal hozta a győzelmet, nehéz dolog az amikor ennyire a passzjátékra kell támaszkodni. Beckham pedig rögtön egy fumble-vel nyitott, majd meg is sérült, csoda hogy be tudta fejezni a meccset. Remélem nem súlyos a dolog és jövő héten is láthatjuk...

Egy kis off srácok: Gratulálok a győzelemhez, illetve nem gondoltam volna, hogy Collinsból ilyen fasza playa lesz.
cikesz
Tavaly mutatott pozitív jeleket, de idén elkezdett állatkodni, egyszerűen nem volt gyenge meccse. Talán tegnap volt a legjobb, szinte mindenhova odaért. Ha megtanulja elkapni a labdát irány a Pro Bowl.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Én azt egy szóval nem mondtam, hogy csak ez határozná meg a fal hatékonyságát, de kétség kívül ez az egyik legfontosabb része. Mentegetheted őket nyugotan, ez akkor sem változtat a tényen, hogy a legrosszabb egység a ligában, ha csak a sack-ek számát nézzük. Ez sokkal fontosabb mint a jó nyomás.
Awesome88
Bocs, de ez úgy baromság ahogy van.. sokkal fontosabb az állandó nyomás a sacknél, egy holding pl eleve 10 yardot ér és nincs sacked, de ennél is fontosabb, h ha folyamatosan a QB nyakán tudsz lógni akkor az sack nélkül is 100x több hasznot hajt, mint 1-1 sack..
A tegnapi meccs után meg kritizálni a védelmet azt nem is nagyon értem. Egyébként se értem, h miért a védelmet hibáztatjátok úgy összességében, amikor egyértelműen az offense az ami szinte az összes meccsen alulteljesített eddig, míg a D többé-kevésbé mindig hozta magát. A pass-rush nem elégséges ez egyértelmű (tegnap azért jó volt, de nyilván kellett hozzá, h a komplett Ravens OL sérült volt), de a védelem többi része bőven átlag felett nyomja, szóval egyáltalán nem érzem jogosnak a Spangli kirúgásával kapcsolatos felvetéseket.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 627
Egy kis off srácok: Gratulálok a győzelemhez, illetve nem gondoltam volna, hogy Collinsból ilyen fasza playa lesz.
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Annyiban vitatkoznék, hogy azért mert hoztunk egy passrushert, meg egy run stuffert a Dlineba, még nem lesz sack parádé, illetve elite defense, amely meccseket nyer. Bőven javult a D, bár nem annyit, mint amit itt sokan szeretnének. Hoznak egy 20-22 pontos meccsátlagot, ami szerintem fontos stat, és ez az előző szezon hoz képest nagyon jó. Az, hogy mennyibe kerültek ezek a játékosok, nem releváns, ez van.
Azt lenne jó megnézni, hogy liga szinten mennyit blitzelünk, mert sztem keveset.
Pont az O mutatta meg, hogy meccset nekik kell megnyerni, mert ez a D még nem fogja.
Ez a meccs már jobb volt mint az előzőek, de még mindig sok a hiba. Továbbra is adós a csapat az igazán jó játékkal. Az O-tól elvárható a 27-30 pont meccsenként, a D mellé tudja tenni a magáét, ez egy pozitív szezonra elég kellene, hogy legyen.
A csoportmeccsek, nagyon kemények lesznek.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jó hát én ugyanezt mondtam, hogy inkább az edzőket érzem ludasnak ebben mint a játékosokat, de Spanglit itt nem fogják kirakni az szinte biztos. Nem mentegettem senkit, csak a mai napon jobb volt a játékuk ahhoz képest, hogy itt elkezdjen hőzöngeni az ember. + elég nagy naivitás azt várni, hogy lényeges változtatások nélkül 180 fokot fordulnak a dolgok. Majd valamikor jobban utánanézek pár dolognak, látok olyan tényezőket amelyek igencsak hátráltatják a jó játékot.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER