New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ki mit vár mára?

Előző héten a Dallas letesztelte az új falat, most Brees letesztelheti a megújuló secondary-t. Remélem nem vallanak szégyent a fiúk hátul, miközben elől beindulhat a sack gyártás is.
Támadó oldalon elvileg nem lehet gond, persze csak papíron. A CB soruk finoman szólva is gyenge, viszont most nagyobb nyomás lesz az O-falon és Manning-en.

Simább meccset várok mint a Dallas ellen, és ha nem szúrunk el semmit (tavalyi time management, előzőheti értetlenkedés az INT-nél, futások túlzott erőltetése ha nem megy, bántóan nagy játékok Brees-től) akkor akár 2-0-al is kezdhetjük a szezont és a McAdoo érát.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk azért nem ennyire szép az összkép, az elmúlt időszakban főleg olyan játékosok lettek szabadügynökök akiket egyáltalán nem sírtunk vissza és a jó 2/3-uk vagy nem talált magának új csapatot vagy már nem áll szerződés alatt. Sajna nálunk is voltak olyan döntések amik annyira nem jöttek be, de azért nagyon nagy panasz itt nem lehet, inkább a draftokat kellett volna jobban összehozni.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Vobox New York Giants 659
Cruz és Beckham megbüntetve 12 154 dollára mert túlzásba vitték a TD ünneplést
Taz
Kaphatnák a dupláját is 😉
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Cruz és Beckham megbüntetve 12 154 dollára mert túlzásba vitték a TD ünneplést
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Igen, Ő és Bennett aki nálam határeset. Hankins miatt nem volt bennem anno a veszteség érzése, Jenkins és tsai olcsóbbak voltak.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Vobox New York Giants 659
Nem emlékszem, hogy megbántuk volna bármelyik exjátékosunk elengedését. Ebben Reese nem nagyon hibázik.
gyurczi
Egyetértek,bár Linval Joseph kivétel
több mint 9 éve
Nem emlékszem, hogy megbántuk volna bármelyik exjátékosunk elengedését. Ebben Reese nem nagyon hibázik.

több mint 9 éve
Amukamara az első meccs után már sérült...
nagir
Nem tudom így ki fogja majd őrizni Cooks-ot. Oh wait...

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Amukamara az első meccs után már sérült...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 908 — Apu ökölbeszorított keze
nem tudom ki hogy látta , de azért Kelvin Sheppard 2db tackleje a pályán töltött 60 snap ellenére gyakorlatilag minősíthetetlenül gyenge az ő posztján...
ezzel remélem kezdenek majd valamit , bár nagy kedvencnek tűnik valamiért!
yooker
a phinsben tele volt 10+-os meccsekkel.

több mint 9 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
OFF Megjöttek a jegyek a Giants-Ramsre 😉 már csak alig egy hónap!
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Mike Clay
‏@MikeClayNFL

The Saints #1 #2 and #3 cornerbacks for Sunday's game against the Giants combined to play zero snaps last year.
yooker
Van egy kis penzem meg bet365-n, szerintem felrakom arra, hogy sok pont lesz a merkozesen 😀

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Mike Clay
‏@MikeClayNFL

The Saints #1 #2 and #3 cornerbacks for Sunday's game against the Giants combined to play zero snaps last year.
több mint 9 éve
nem tudom ki hogy látta , de azért Kelvin Sheppard 2db tackleje a pályán töltött 60 snap ellenére gyakorlatilag minősíthetetlenül gyenge az ő posztján...
yooker
Jonathan (?) Goff hasonmás. Durva hogy már a keresztnevére sem emlékszem😀 Mondjuk tényleg kevés ez a tackle, de azért 10+ szerelést valószínűleg nem fog rendszeresen nyomatni, mert nickelben a padon van

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Érdemes megnézni a JPP-s videót ami kinn van hivatalos honlapon. Durva volt ahogy edzésen elpusztította Flowers-t 😀

több mint 9 éve
Egész jó a hivatalos sérült lista, remélem nagyságrendileg marad így (kopp, kopp).

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ő ugye az a Rodney H. aki mellett Tyree elkapta azt a bizonyos passzt? 😉
yooker
Írjon ide a kicsi faszom! 😀 Már éppen be akartam írni, hogy egész tetszetősen nyomtátok a Boys ellen, de most már azért se!

(Igen, ő az. S igen, Samuel nem kapta le az INT-et. Még valami? 😊 )
tomi-tomi
Tavaly nyertetek ellenünk, az nem elég?
Asbee
Áhhhh, az csak egy meccs volt a sok közül, de amit előtte át kellett élniük... Régi szép idők... 😊
több mint 9 éve
yooker
Írjon ide a kicsi faszom! 😀 Már éppen be akartam írni, hogy egész tetszetősen nyomtátok a Boys ellen, de most már azért se!

tomi-tomi
Tavaly nyertetek ellenünk, az nem elég?

több mint 9 éve
yooker

tomi-tomi
Ezt nem tudtam kihagyni bocs! 😉 és kösz a dicséretet a Boys meccs miatt! 😉
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
yooker

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
hogyan volt ez régebben? van valami halvány emlék, hogy a Pats vs Rams SB-n ez volt a Patriots defense lényege, hogy szétütközték az elkapókat.
vittore
Szeptember 23-án kaphatsz ebből komoly ízelítőt. Rodney Harrison (Bolts, majd Pats) epizód lesz a Football Life sorozatban. Könnybe fog lábadni a szemed.
Az előzetes:

www.youtube.com/watch?v=dwgiXTnI2Hs
tomi-tomi

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
hogyan volt ez régebben? van valami halvány emlék, hogy a Pats vs Rams SB-n ez volt a Patriots defense lényege, hogy szétütközték az elkapókat.
vittore
Szeptember 23-án kaphatsz ebből komoly ízelítőt. Rodney Harrison (Bolts, majd Pats) epizód lesz a Football Life sorozatban. Könnybe fog lábadni a szemed.
Az előzetes:

www.youtube.com/watch?v=dwgiXTnI2Hs

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
nem engedték akkor sem labda érintés előtt kontaktot.

én ezt úgy módosítanám, hogy a védő kontaktolhat(na), ha közelebb van az endzone-hoz...óriási sprintek lennének a route futásokkor, hogy ki hol van

ha pedig a hívás szerint a WR visszalép a passzért, akkor a DB mögötte lenne, akkor engedném a zúzdát
több mint 9 éve
J.T. Thomas akkor IR-en, a helyére Montori Hughes jött vissza. Logan Thomas helyére egy LB-t hoztunk a PS-ba. Felkészül Robert Thomas... 😀